Salmensuu 1

Seskarö - Haparanda, Haparanda Se på karta

895 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
56 m²
Biarea
6 m²
Tomtarea
1 882 m²
Byggår
1970

Avskilt läge 60 meter från stranden på Seskarö med havsutsikt. Lättskött naturtomt. El, sommarvatten, väg och båtplats. Fritidshus med rymligt allrum med plats för umgänge, 3 sovrum (varav ett i fristående byggnad), vedeldad bastu.

Huvudstugan består av allrum med braskamin, kök, tvättrum och 2 sovrum. Vid entrén finns även altan under tak med utsikt mot viken. Bastubyggnaden har ett extra sovrum och vedeldad bastu med förrum samt veranda under tak. Mulltoa med förrådsdel. Samtliga byggnader i bra skick. Internetfiber är grävd fram till huvudstugan och det är möjligt att ansluta mot en kostnad (ca 17.000 kr).

Enskilt läge i skyddad havsvik intill Haparanda skärgårds Nationalpark, klassat som Världsarv av Unesco. Det går snabbt att ta sig ut med den lilla soldrivna motorbåten som går att köpa till. 600 meter skogsbilväg till busshållplatsen, ingen bil krävs för att ta sig ut till stugan. Promenadavstånd till Seskarö Wärdshus, med rekommendationer i White Restaurangguide, som serverar gourmetmat och regionala delikatesser. Går att köpa med inventarier. För visning annan tid, kontakta mäklaren Anne-May Kara 070-45 45 790.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Kalix