Mäklare Anne-May Kara

Anne-May Kara

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ryssbält 767, Ryssbält, Kalix kommun

Ryssbält 767

Fritidshus
Ryssbält, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
1 875 000 kr
60 + 25 m²
5 rum
1 558 m² tomt

Strandnära, havsutsikt och egen båtplats. Fin vinterbonad stuga med öppen planlösning och sammanlagt 4 sovrum. Altan som vetter mot havet, ca 72 kvm med vindfång mellan stuga och sovstuga. Bastustuga med vedaggregat, dubbla lavar och fönster mot havet. El finns. Egen borrad brunn, året om vatten. Avlopp för wc. Avskilt läge, detta är sista stugan efter vägslingan.

Floragatan 24, Kalix - Centrum, Kalix kommun
  • Lör 4 maj kl 12:30

Floragatan 24

Villa
Kalix - Centrum, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
2 495 000 kr
156 + 16 m²
7 rum
1 287 m² tomt

Stor villa, 2-plan med källare med stor tomt och extra stort garage i centrala Kalix. Villan och garaget värms upp via bergvärme. Centralt och ostört läge med byggnader och planteringar som skyddar mot insyn. Entré/hall med kapprum, kök, matplats, vardagsrum, 2 sovrum, tvättstuga och gästwc på nedreplan. Kök/hobbyrum, 2 sovrum, walk-in-closet och badrum på övreplan. Bastu med relax, gillestuga och förrådsutrymmen i källarplan.

  • Plus
Kälsjärv 349, Kälsjärv, Kalix kommun

Kälsjärv 349

Villa
Kälsjärv, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
825 000 kr
104 m²
3 rum
7 230 m² tomt

Stor tomt på en höjd, dubbelgarage och bergvärme installerad dec 2020. Renoverad villa med entré/hall, kök, vardagsrum, 2 sovrum, badrum och wc. Rymlig fd bagarstuga med gott om utrymmen och förberett för bergvärme via kulvert. Internetfiber beställt. 2023 är boningshuset utvändigt blästrat och målat. Välkommen på visning - Välkommen hem!

Trollbacksvägen 4, Sangis - Kalix, Kalix kommun

Trollbacksvägen 4

Gård/Skog
Sangis - Kalix, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
625 000 kr
66 m²
12 ha tomt

Välkommen till denna gård belägen vid Trollbacksvägen i vackra Sangis. Här erbjuds ett äldre och rejält hus med tillhörande skogsskiften. Köket är trivsamt och utrustat med en fungerande och godkänd kökspanna, perfekt för att hålla värmen under kyliga dagar. Köket är också utrustat med ett skafferi och en matkällare för att underlätta förvaring av matvaror. På övreplan finns två rymliga sovrum som erbjuder gott om utrymme och för den som behöver extra förvaringsutrymme finns kattvindor tillgängliga. Skogens lugn och närhet finns precis utanför huset, vilket ger möjlighet till avkoppling och naturupplevelser. För den som behöver extra förvaring finns en rymlig förrådslänga på gården. Denna gård säljs inklusive inventarier, vilket gör det enklare att flytta in och känna sig hemma direkt. Vardagsrummet och kammaren pryds av fina parkettgolv som ger en varm och inbjudande atmosfär. På nedreplan finns en WC och på övreplan hittar vi ett badrum med tvättmaskin för bekvämlighetens skull. Äldre beboeligt hus med moderniseringsbehov. Denna mindre gård är perfekt för den som drömmer om det lugna livet på landet och önskar sig en lantbruksenhet. Missa inte chansen att bli ägare till denna unika fastighet i Sangis - Kalix. Friskrivningsklausul kommer att tillämpas vid kontraktsskrivning. Välkommen på visning - välkommen hem!

Lägergatan 7A, Näsbyn, Kalix kommun

Lägergatan 7A

Lägenhet
Näsbyn, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
150 000 kr
40 m²
1 rum
vån 3/4
3 347 kr/mån
3 750 kr/m²

Hiss, rymlig 1:a med inglasad balkong. Stort, kök som har utgång till fin inglasad balkong med horisont utsikt. Allrum/vardagsrum med sovalkov och praktisk klädkammare. Badrum med tvättmaskin, tvättstuga finns i källarplan. Promenadavstånd till matbutik, barnomsorg, skolor, lokaltrafik och allmänna kommunikationer. Fina grönområden och gemensamma utrymmen. Förråd i källarplan, hiss finns. Välkommen!

  • Balkong
  • Hiss
Nya Ängesvägen 3, Bredviken - Kalix, Kalix kommun
  • Tis 7 maj kl 17:30

Nya Ängesvägen 3

Villa
Bredviken - Kalix, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
495 000 kr
107 + 16 m²
5 rum
910 m² tomt

Villa med garage, braskamin, bastu och internetfiber. Öppen och fin planlösning, ljusa rum med bra ljusinsläpp i bra storlek. Gård med egen infart och utan angränsande vägar. Kök, matplats, vardagsrum, 3 sovrum, badrum, wc, tvättstuga, allrum/relax och bastu. Nyare luftvärmepump med bra placering, Mitsubishi. Braskamin vid matplatsen. Fiber finns. Vidbyggt garage och förråd. Villa med äldre, välhållna ytskikt och visst moderniseringsbehov. Välkommen på visning - välkommen hem!

  • Plus
Lägergatan 5D, Näsbyn, Kalix kommun

Lägergatan 5D

Lägenhet
Näsbyn, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
265 000 kr
79 m²
3 rum
vån 3/3
5 951 kr/mån
3 354 kr/m²

Rymlig 3:a, 79 kvm utan insyn. Nyrenoverat badrum med härligt badkar. Mycket fin inglasad balkong. Entré/hall med flera platsbyggda garderober, moderniserat kök med utgång till balkongen. Vardagsrum, 2 sovrum med platsbyggda garderober. Förening med fina grönområden och bra matbutik intill. Välkommen på visning - välkommen hem!

  • Balkong
Valhallavägen 67E Lgh 1103, Kalix - Centrum, Kalix kommun

Valhallavägen 67E Lgh 1103

Lägenhet
Kalix - Centrum, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
470 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 651 kr/mån
7 642 kr/m²

Nytt kök, centralt läge och låg avgift. Lägenhet med inglasad balkong med bra läge. Fint kök installerat vår/sommar 2022. Nytt, enhetligt laminatgolv. Entré/hall, kök, vardagsrum med balkong, rymligt sovrum och badrum med tvättmaskin. I avgiften ingår värme, VA, grundutbud tv och internet. Populär förening med centralt läge och mycket bra ekonomi med låga månadsavgifter. Välkommen på visning - välkommen hem!

  • Balkong
Lägergatan 3A, Kalix - Näsbyn, Kalix kommun

Lägergatan 3A

Lägenhet
Kalix - Näsbyn, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
245 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/4
4 830 kr/mån
3 889 kr/m²

Fin och ljus hörnlägenhet med inglasad balkong och hiss i huset. Kök med köksinredning från Epoq och utgång till rymlig inglasad balkong med utsikt över villaområdet. Öppen och ljus planlösning. Praktisk klädkammare/walk in closet. Entré/hall, kök, vardagsrum, ett sovrum, badrum samt klädkammare. Tvättstuga och förråd finns i källarplan. Välkommen på visning - välkommen hem!

  • Balkong
  • Hiss
Blåbärsvägen 20, Risögrund, Kalix kommun

Blåbärsvägen 20

Villa
Risögrund, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
935 000 kr
100 + 80 m²
5 rum
944 m² tomt

Vattenburen värme ger bra möjligheter att uppdatera värmekälla för att få låga uppvärmningskostnader. Dubbelgarage, hörntomt som vetter mot skogen, nytt kök och badrum, nyrenoverad krypgrund, internetfiber, förberett för bastu i den rymliga ekonomidelen, luftvärmepump. Detta är bara en del av fördelarna med Blåbärsvägen 20. Mycket är gjort och huset har bra ytor för att underlätta vardagen med förvaring, tvätt, relax/extra rum. Välkommen på visning - välkommen hem!

  • Plus
Skärgårdsvägen 12, Kalix-Nyborg, Kalix kommun

Skärgårdsvägen 12

Villa
Kalix-Nyborg, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
4 495 000 kr
186 m²
6 rum
764 m² tomt

Nytt, stort energihus med strandtomt och bergvärme på Skärgårdsudden. Stor villa i populära Nyborg med vattenburen golvvärme i alla rum. Tomt vid älvstranden med egen bad och båtplats. Kök, matplats och vardagsrum med enastående utsikt och utgång till stor altan. Hög takhöjd, 2,70 meter. Bastu finns. 4-5 sovrum.

Törvesön 200, Kalix-Nyborg, Kalix kommun

Törvesön 200

Villa
Kalix-Nyborg, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
2 995 000 kr
118 m²
4 rum
2 190 m² tomt

Strandtomt med enplansvilla/fritidshus belägen vid havet. Stor tomt med avskilt läge. Nyare byggnad med byggår 2014, vattenburen golvvärme, 2 eldstäder, stor altan mot vattenbrynet. Entré/hall, kök, vardagsrum och matplats, allrum, 2 sovrum, badrum med spabad, dusch och bastu, tvättstuga. På gården finns sovstuga, lekstuga och bodar.

Mjölnarvägen 3, Stenbäcken, Kalix kommun

Mjölnarvägen 3

Villa
Stenbäcken, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
975 000 kr
120 + 20 m²
5 rum
853 m² tomt

Enplansvilla med bergvärme på fin hörntomt i lugnt villaområde. Nya parkettgolv i hela bostaden och nymålade ytskikt. Stor altan och uteplats med avskilt läge på innergården. Nybyggt allrum i ekonomidelen med utgång till innergården. Hall/entré, kök, matplats, vardagsrum, 3 sovrum, badrum, gäst-wc, tvättstuga, bastu med duschrum och allrum. Internetfiber finns. Tilläggsisolerad vind. Nymålat utvändigt. Nya fönster och altandörr vid matplatsen. Praktiskt vindfång vid verandan.

Rönnön 26, Vånafjärden - Kalix, Kalix kommun

Rönnön 26

Fritidshus
Vånafjärden - Kalix, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
2 295 000 kr
99 m²
1 818 m² tomt

Avskilt läge med utsikt över havet och flera uteplatser. Badtunna. Bekvämt med el och sommarvatten samt WC ansluten till tank. Bastu med duschrum. Huvudstuga med rymligt allrum och sovrum. Flera extra sovplatser i gårdslänga och härbre. Säljes inklusive båt, Flipper 620 med nytt kapell och hydraulstyrning, brygga nere vid stranden. Stor tomt, läge nära havet, ca 10 minuter från Kalix.

Skolvägen 2, Karlsborg, Kalix kommun

Skolvägen 2

Villa
Karlsborg, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
345 000 kr
74 + 74 m²
2 rum
1 193 m² tomt

Mindre villa med bra hörntomt och fint solläge, ca 10 minuter bilväg från centrum. Renoverat badrum. Uppfräschat källarplan med gott om förvaringsmöjligheter och plats att bygga bastu för den som önskar. Hall, kök, vardagsrum, sovrum, badrum och gästwc. Ny veranda vid entrén. Uteplats under tak. Förrådsboda på gården. Välkommen på visning - välkommen hem!

Grantjärnsvägen 14, Stenbäcken, Kalix kommun

Grantjärnsvägen 14

Villa
Stenbäcken, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
795 000 kr
97 + 56 m²
5 rum
827 m² tomt

Vattenburen värme i välskött villa med bra tomt. Belägen i lugnt villaområde. Internetfiber finns. Varmgarage. Entré, kök med matplats, vardagsrum, 3 sovrum, badrum, tvättstuga och gästwc. I ekonomidelen finns bastu, allrum och förrådsrum med matkällare. Mestadels nyare 3-glasfönster. Nyare rasskydd i plåt runt husgrunden. Förvaringsmöjligheter på kallvinden. Välkommen på visning!

Timmervägen 14, Ytterbyn, Kalix kommun

Timmervägen 14

Villa
Ytterbyn, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
1 395 000 kr
120 + 20 m²
4 rum
1 189 m² tomt

Låg uppvärmningskostnad med ny bergvärmeanläggning och Tulikivi täljstenskamin i vardagsrummet som ger både mys och värme. Bra tomt på lugn gata utan genomfartstrafik. Utvändigt renoverad fasad som är grundmålad. Ljust och rymligt kök. Öppen planlösning. Entré, kök, vardagsrum, 3 sovrum. Helkaklat badrum med dusch. Badrum med badkar. Praktisk groventré med tvättstuga. Nyare fönster 3-glas energifönster. Varmgarage med VA. Välkommen på visning!

Brännbacksvägen 18, Grytnäs, Kalix kommun
  • Budgivning pågår
Brännbacksvägen 18, Grytnäs, Kalix kommun, bild 2
Brännbacksvägen 18, Grytnäs, Kalix kommun, bild 3

Brännbacksvägen 18

Villa
Grytnäs, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
850 000 kr
127 + 126 m²
4 rum
1 020 m² tomt

Bra planlösning och tomt med solläge nära centrum. Villa med ljusa, luftiga rum. Stort kök att användas som matplats och allrum och intill även ett ljust vardagsrum. Pelletskamin centralt placerad i allrummet. Internetfiber finns. Lugn villaslinga vid älvstranden ett stenkast ifrån centrum. Entré/hall, kök med allrum, vardagsrum, 3 sovrum, badrum på entréplan. I källarplan finns rymlig tvättstuga, bastu och flera förrådsrum/hobbyrum. Välkommen på visning - välkommen hem!

  • Premium
Björnstigen 7, Djuptjärn, Kalix kommun

Björnstigen 7

Villa
Djuptjärn, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
850 000 kr
110 + 30 m²
3 rum
884 m² tomt

Välskött och välhållet Englundshus på ett plan med bra villatomt. Bra solläge. Bostaden är fördelad på entré/hall, kök, stort L-format vardagsrum, 2 sovrum (går att göra till 3), badrum och wc. I ekonomidelen finns badrum med tvättstuga och intilliggande klädkammare. Vidbyggt varmgarage med stor förråddsdel. Internetfiber finns. Området har höjdskillnader mellan tomterna samt planteringar och andra byggnader gör att bakgården upplevs privat och insynsskyddad.

Alstigen 8, Grytnäs, Kalix kommun

Alstigen 8

Villa
Grytnäs, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
995 000 kr
105 + 21 m²
5 rum
1 027 m² tomt

Enplansvilla med nytt yttertak och ny praktisk farstu. Stora renoveringar utförda efter 2018; yttertak, utbyggd farstu, el, helrenoverat badrum. Englundshus med betongplatta och vattenburen värme med el-panna. Täljstenskamin. Bastu. Fin bakgård med altan som är delvis under tak. El-bilsladdare installerad. Internetfiber finns.

Gärdesvägen 4, Näsbyn, Kalix kommun

Gärdesvägen 4

Villa
Näsbyn, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
825 000 kr
118 + 165 m²
5 rum
899 m² tomt

Tomt med bra läge i slinga utan genomfart. Nyare 3-glas energifönster. Bekvämt med fjärrvärme och lättskött med fasadtegel. Kök med rymlig matplats och invid ett stort vardagsrum. 3 sovrum. Badrum på entréplan samt bastu, dusch och wc i källarplan. Källare med gillestuga och gott om utrymme för hobby och förvaring. Vidbyggt varmgarage som är utvändigt nymålad. Välkommen på visning - välkommen hem!

Kolbacksvägen 21, Båtskärsnäs, Kalix kommun

Kolbacksvägen 21

Fritidshus
Båtskärsnäs, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
1 350 000 kr
63 m²
3 rum
1 534 m² tomt

Vinterbonat fritidshus/året om boende med utsikt över hamnen. Bastu med panoramafönster och relax. På hög höjd med fin utsikt. Vinterbonat fritidshus med kök, allrum, 2 sovrum och badrum med tvättstuga. Stor altan i etager som sammanbinder huvudstuga och bastubyggnad. Stor tomt, 1534 kvm. Välkommen!

Lägergatan 5E, Kalix - Näsbyn, Kalix kommun

Lägergatan 5E

Lägenhet
Kalix - Näsbyn, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
200 000 kr
79 m²
3 rum
vån 3/3
5 951 kr/mån
2 532 kr/m²

3:a utan insyn och stor inglasad balkong med utsikt mot grönområde. Bra planlösning med entré/hall, kök, vardagsrum, 2 sovrum, wc-rum och badrum med badkar och tvättmaskin. I närområdet finns barnomsorg, skola, sportanläggningar, matbutik och busshållplats. Gemensam tvättstuga, bastu och förråd. Fin utemiljö och gemensamma utrymmen. Välkommen på visning - välkommen hem!

  • Balkong
Hantverksvägen 4, Töre - Kalix, Kalix kommun

Hantverksvägen 4

Villa
Töre - Kalix, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
845 000 kr
117 m²
4 rum
735 m² tomt

Enplansvilla med centralt läge i Töre. Varmgarage och förrådsdel med matkällare. Trivsam villa med rymliga rum. Vardagsrum med flera fönster, kök med gott om skåp och utgång till altan, 3 sovrum. Badrum med bubbelbad samt gäst wc. Rymlig tvättstuga med utgång till varmgarage med luftvärmepump. Luftvärmepump finns även i kök och vardagsrum. Fasad i tegel och trä. Gäststuga på gården. Välkommen på visning- välkommen hem!

Ljustorpsvägen 2, Stenbäcken, Kalix kommun

Ljustorpsvägen 2

Villa
Stenbäcken, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
975 000 kr
70 + 70 m²
3 rum
1 050 m² tomt

Bergvärme, stor hörntomt angränsande mot grönområde. Nytt kök. Internetfiber. Fin hörntomt angränsande till mindre skogsområde i populärt område. Enplansvilla med källare. Entré, kök, vardagsrum, 2 sovrum och badrum med badkar på entréplan. I källarplan finns bastu med duschrum och relax, rymlig tvättstuga, wc, pannrum/rum, svale, garage med förrådsdel. Välkommen på visning - välkommen hem!

  • Energieffektiv

Visar 1 - 25 av 36