Mäklare Anne-May Kara

Anne-May Kara

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Furuhedsvägen 13G, Kalix - Centrum, Kalix kommun
  • Idag kl 11:30

Furuhedsvägen 13G

Lägenhet
Kalix - Centrum, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

575 000 kr

86,5 m²

3 rum

4 941 kr/mån

6 647 kr/m²

Tillfälle! Nyrenoverad 3:a med balkong och egen garageplats. Fint renoverad bostad med egen entré på markplan och bostaden en trappa upp. Nytt kök med integrerade vitvaror och utgång till balkong med solläge. Ljust vardagsrum utan insyn. 2 sovrum. Fin klädkammare. Badrum med fönster, dusch och tvättmaskin. Gemensam tvättstuga och bastu finns i två gårdsbyggnader på området. Furuhedsvägen är belägen nära centrum och naturen inpå knuten. Välkommen på visning - välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong
Älgstråket 7D, Marielund, Haparanda kommun

Älgstråket 7D

Lägenhet
Marielund, Haparanda kommun
HusmanHagberg Kalix

225 000 kr

118,5 m²

5 rum

5 978 kr/mån

1 899 kr/m²

Rymlig bostadsrätt med egen ingång, uteplats, garageplats och förråd. Ljus lägenhet fördelad på två plan, även kallförråd på vindsplan. Entré/hall, kök med matplats, vardagsrum, badrum och ett sovrum på nedreplan. På övre plan 3 sovrum och rymligt badrum. Renoverade ytskikt med nymålade väggar och klickgolv i de flesta rum. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Siknäs 571, Siknäs - Kalix, Kalix kommun

Siknäs 571

Villa
Siknäs - Kalix, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

1 995 000 kr

100 m²

3 rum

2 953 m² tomt

Havsutsikt, strandnära läge och stor tomt i Siknäs. Enplansvilla med vattenburen värme. Gårdslänga med gästrum, förråd/vedbod och två garage. Entré/hall, kök, vardagsrum, 2 sovrum, badrum och tvättstuga. Vedkamin och luftvärmepump i vardagsrummet. Internetfiber finns. Välkommen på visning!

Tallåsvägen 77, Innanbäcken, Kalix kommun
  • Budgivning pågår

Tallåsvägen 77

Villa
Innanbäcken, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

675 000 kr

80 m²

3 rum

1 100 m² tomt

Skogen inpå knuten och 5 minuter från Kalix centrum. Avskilt läge trots bebyggelse runtom i fint, kuperat område på Innanbäcken. Hus med nyare plegeltak och 3-glas energifönster. Vattenburen värme med el/ved kompletterad med luftvärmepump. Gott om förrådsytor och gårdshus med rymlig vedeldad bastu och rum för sommargäster. Välkommen på visning - välkommen hem!

Lägergatan 5B Lgh 1002, Kalix - Näsbyn, Kalix kommun

Lägergatan 5B Lgh 1002

Lägenhet
Kalix - Näsbyn, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

240 000 kr

79 m²

3 rum

5 349 kr/mån

3 038 kr/m²

3:a med bra planlösning och fin inglasad balkong. Väl tilltagna rum och mysig inglasad balkong. Ljus entré med garderober, rejält kök med gott om skåp och utgång till balkong, stort vardagsrum samt två sovrum. Badrum med badkar och separat toalettrum. Tvättmaskin och torktumlare. Välkommen på visning!

  • Balkong
Renvägen 5, Marielund, Haparanda kommun

Renvägen 5

Villa
Marielund, Haparanda kommun
HusmanHagberg Kalix

450 000 kr

92 m²

3 rum

818 m² tomt

3 rum och kök, garage, bastu, tvättstuga och badrum. Mycket på mindre yta i denna villa med inredningsbar vind för den som behöver fler rum. Bra planlösning och fin bakgård angränsande till skogsområde. Internetfiber till låg kostnad, samfällighet på området för internet och kabel-tv finns. Klar för inflytt, visst moderniseringsbehov. Välkommen på visning - välkommen hem!

Björkholmsvägen 30, Bredviken - Kalix, Kalix kommun

Björkholmsvägen 30

Villa
Bredviken - Kalix, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

995 000 kr

144 m²

8 rum

853 m² tomt

Ljust, fint och mycket rymligt i denna otroligt välskötta villa på Björkholmsvägen 30. Huset har genomgående ljusa, vilsamma rum med fina materialval. Här kan du bara flytta in! Entré/hall, kök med matplats, vardagsrum, 3 sovrum, badrum, wc och tvättstuga på nedreplan. I ekonomidelen finns även bastu med dusch och relaxrum samt rymliga förråd. På övreplan allrum och 2 sovrum. Hus med många rum och gott om förvaringsytor. Fin trädgårdstomt i lugn villaslinga utan genomfartstrafik. Välkommen på visning - välkommen hem!

Emil Lindgrens väg 1, Karlsborg, Kalix kommun

Emil Lindgrens väg 1

Villa
Karlsborg, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

270 000 kr

120 m²

4 rum

1 009 m² tomt

Villa med fin utsikt och bra förutsättningar. Bra planlösning med rum i gediget skick. Nyare fönster. Flera rum med parkett och trägolv. Fina innertak. Entré/hall, nyare kök, vardagsrum, 3 sovrum, badrum och wc. Bastu och duschrum. Vattenburen värme. Gott om förvaringsyta i källarplan. Ytterpanel och altan i behov av renovering. Välkommen på visning - välkommen hem!

Oja 408, Lappträsk, Haparanda kommun

Oja 408

Villa
Lappträsk, Haparanda kommun
HusmanHagberg Kalix

625 000 kr

120 m²

3 rum

5 849 m² tomt

Stor tomt med avskilt läge och sjöutsikt i Oja 408. Omfattande renoveringar utförda 2007-2022. Låg elförbrukning med vattenburen värme med kombipanna och ackumulatortank. Renoverat kök, nygjort badrum och tvättstuga med nyare ytskikt. Kök, vardagsrum, 2 sovrum, badrum, tvättstuga, pannrum och möblerbar hall på övreplan. Ny el. 3-glasfönster. Bo med naturen inpå knuten. Välkommen på visning - välkommen hem!

Hultstigen 18, Grytnäs, Kalix kommun

Hultstigen 18

Villa
Grytnäs, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

795 000 kr

152 m²

7 rum

902 m² tomt

Villa på hörntomt med 5 sovrum och 2 allrum på lugn villaslinga. Vattenburen värme med elpanna och vedkamin. Internet fiber finns. Lugn villaslinga utan genomfart. Entré med flera garderober, kök, vardagsrum med kamin, 3 sovrum med klädkammare i anslutning till dessa, badrum och tvättstuga. På övreplan allrum med balkong, 2 sovrum, kattvind/förråd samt möjligt att inreda wc-rum. Välkommen på visning - välkommen hem!

  • Plus
Granholmen-Nyborg 52, Nyborgs skärgård, Kalix kommun
  • Budgivning pågår

Granholmen-Nyborg 52

Fritidshus
Nyborgs skärgård, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

995 000 kr

32 m²

1 398 m² tomt

Perfekt solläge med egen hamn på Granholmen i populära Nyborgs skärgård. Varmbonat fritidshus byggd 1987, har tidigare nyttjats året om. Bastubyggnad. Gott om förråd och förvaringsmöjligheter. El finns. Sjövatten pumpas, dricksvatten medtas. Stor hamn och väl tilltagen brygga med sittplats. Kontakta mäklaren för bokning av visning!

Tunnskär 12, Frevisören - Båtskärsnäs, Kalix kommun

Tunnskär 12

Fritidshus
Frevisören - Båtskärsnäs, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

985 000 kr

50 m²

2 rum

2 255 m² tomt

Egen hamn, sandstrand och stor tomt på Tunnskär. Utbyggd stuga i bra skick med allrum, nytt kök och nytt sovrum. Uppvärmning via ny vedkamin och luftvärmepump. Bra bastustuga med rymligt gästrum. Pir och brygga vid stranden samt del med fin sandstrand. Avskilt med bästa solläge. Säljes inklusive de flesta inventarier. Välkommen på visning!

Lappbäcken 47, Lappbäcken - Båtskärsnäs, Kalix kommun

Lappbäcken 47

Villa
Lappbäcken - Båtskärsnäs, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

825 000 kr

80 m²

4 rum

10 020 m² tomt

Havsutsikt, stor tomt, skog och jakträtt. Villa och rymlig förråds/garagelänga. Havutsikt från bostad och tomt. Mindre skogsskifte om 7000 kvm. Kök, allrum, 2 sovrum och badrum fördelat på två plan. Bostaden med kattvind och bra med förvaringsmöjligheter. Promenadavstånd till båthamn och bad. Beläget 15 min från Kalix centrum, 15 minuter bilresa till Frevisören Havsbad och Camping. Närmaste matbutik i Sangis, 5 minuter bort. Välkommen på visning!

Östra Hällskärsvägen 30, Seskarö, Haparanda kommun

Östra Hällskärsvägen 30

Fritidshus
Seskarö, Haparanda kommun
HusmanHagberg Kalix

1 025 000 kr

40 m²

2 rum

2 016 m² tomt

Söker du ett fritidshus med en hög mysfaktor och en härlig tomt med egen sandstrand? Här får du ett fritidshus med ett lugnt och härligt läge intill en stilla vik i Seskarö! Här får du njuta av en utebastu med relax med utsikt mot vattnet. I den renoverade huvudstugan om ca 40 kvm erbjuds ett allrum med en ny täljstenskamin från 2020, ett nyrenoverat kök och ett mysigt sovrum med garderober och plats för en dubbelsäng. På tomten finns även en sovstuga som rymmer en dubbelsäng. Till stugan finns en stor och härlig altan. Huvudstugan är byggd 1963, men totalrenoverad mellan 2019-2022. Då har nya golv, ny isolering, nya bjälkar och golvskivor lagts in, altanen byggdes 2021 och bastun har ett nytt aggregat med ny skorsten och skorstenshuv från 2022. På andra sidan viken ingår en fiskebod som kan användas till förvaring. I köpet ingår bohag och inventarier enligt överenskommelse. El och VA saknas. Välkommen att boka in dig på visning!

Kotalahti 76, null, Haparanda kommun

Kotalahti 76

Fritidshus
Haparanda kommun
HusmanHagberg Kalix

1 245 000 kr

36 m²

3 rum

1 856 m² tomt

Fritidshus med underbar utsikt ut över havet. Mysigt fritidshus med allrum med kamin, kök och 2 sovrum. Ljusinsläpp mot havet. Intilliggande bastubyggnad med bastukammare. Torrdass. Välkommen till ett riktigt paradis. Stor tomt. Välkommen på visning!

Slussvägen 53, Kalix-Nyborg, Kalix kommun

Slussvägen 53

Tomt
Kalix-Nyborg, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

275 000 kr

1 278 m² tomt

Nu har du chansen att förvärva denna fastighet om 1 278 kvm med toppenläge i Nyborg. Här finns möjligheten för dig som vill bygga ditt drömhus en bit utanför stan, men fortfarande med närhet till livsmedelsaffär samt F-6 skola.

Strövägen / Ytterbyn 20:78, Kalix-Nyborg, Kalix kommun

Strövägen / Ytterbyn 20:78

Tomt
Kalix-Nyborg, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

250 000 kr

938 m² tomt

Välkommen till en helt ny gata i Nyborg! i samarbete med Kalix kommun förmedlas nu 9 stycken tomter för nybyggnation av villa, varav 5 stycken med första parkett mot Kalix älv. Till varje tomt finns el och fiber förberett, samt vatten och avlopp draget till tomtgränserna. Här behöver du som köpare ansluta VA till fastigheten. Här har du närhet till matbutik, F-6 skola, en lekpark som är under uppbyggnad samt goda kommunikationsmöjligheter till Kalix centrum. Beviljat bygglov krävs för att köp ska vara genomfört och byggnation ska vara färdigställt inom två år. Utgångspris gäller som startbud.

Strövägen / Ytterbyn 20:77, Kalix-Nyborg, Kalix kommun

Strövägen / Ytterbyn 20:77

Tomt
Kalix-Nyborg, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

350 000 kr

1 378 m² tomt

Välkommen till en helt ny gata i Nyborg! i samarbete med Kalix kommun förmedlas nu 9 stycken tomter för nybyggnation av villa, varav 5 stycken med första parkett mot Kalix älv. Till varje tomt finns el och fiber förberett, samt vatten och avlopp draget till tomtgränserna. Här behöver du som köpare ansluta VA till fastigheten. Här har du närhet till matbutik, F-6 skola, en lekpark som är under uppbyggnad samt goda kommunikationsmöjligheter till Kalix centrum. Beviljat bygglov krävs för att köp ska vara genomfört och byggnation ska vara färdigställt inom två år. Utgångspris gäller som startbud.

Strövägen / Ytterbyn 20:76, Kalix-Nyborg, Kalix kommun

Strövägen / Ytterbyn 20:76

Tomt
Kalix-Nyborg, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

350 000 kr

1 328 m² tomt

Välkommen till en helt ny gata i Nyborg! i samarbete med Kalix kommun förmedlas nu 9 stycken tomter för nybyggnation av villa, varav 5 stycken med första parkett mot Kalix älv. Till varje tomt finns el och fiber förberett, samt vatten och avlopp draget till tomtgränserna. Här behöver du som köpare ansluta VA till fastigheten. Här har du närhet till matbutik, F-6 skola, en lekpark som är under uppbyggnad samt goda kommunikationsmöjligheter till Kalix centrum. Beviljat bygglov krävs för att köp ska vara genomfört och byggnation ska vara färdigställt inom två år. Utgångspris gäller som startbud.

Strövägen / Ytterbyn 20:75, Kalix-Nyborg, Kalix kommun

Strövägen / Ytterbyn 20:75

Tomt
Kalix-Nyborg, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

350 000 kr

1 252 m² tomt

Välkommen till en helt ny gata i Nyborg! i samarbete med Kalix kommun förmedlas nu 9 stycken tomter för nybyggnation av villa, varav 5 stycken med första parkett mot Kalix älv. Till varje tomt finns el och fiber förberett, samt vatten och avlopp draget till tomtgränserna. Här behöver du som köpare ansluta VA till fastigheten. Här har du närhet till matbutik, F-6 skola, en lekpark som är under uppbyggnad samt goda kommunikationsmöjligheter till Kalix centrum. Beviljat bygglov krävs för att köp ska vara genomfört och byggnation ska vara färdigställt inom två år. Utgångspris gäller som startbud.

Strövägen / Ytterbyn 20:74, Kalix-Nyborg, Kalix kommun

Strövägen / Ytterbyn 20:74

Tomt
Kalix-Nyborg, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

475 000 kr

1 000 m² tomt

Välkommen till en helt ny gata i Nyborg! i samarbete med Kalix kommun förmedlas nu 9 stycken tomter för nybyggnation av villa, varav 5 stycken med första parkett mot Kalix älv. Till varje tomt finns el och fiber förberett, samt vatten och avlopp draget till tomtgränserna. Här behöver du som köpare ansluta VA till fastigheten. Här har du närhet till matbutik, F-6 skola, en lekpark som är under uppbyggnad samt goda kommunikationsmöjligheter till Kalix centrum. Beviljat bygglov krävs för att köp ska vara genomfört och byggnation ska vara färdigställt inom två år. Utgångspris gäller som startbud.

Strövägen / Ytterbyn 20:73, Kalix-Nyborg, Kalix kommun

Strövägen / Ytterbyn 20:73

Tomt
Kalix-Nyborg, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

550 000 kr

1 027 m² tomt

Välkommen till en helt ny gata i Nyborg! i samarbete med Kalix kommun förmedlas nu 9 stycken tomter för nybyggnation av villa, varav 5 stycken med första parkett mot Kalix älv. Till varje tomt finns el och fiber förberett, samt vatten och avlopp draget till tomtgränserna. Här behöver du som köpare ansluta VA till fastigheten. Här har du närhet till matbutik, F-6 skola, en lekpark som är under uppbyggnad samt goda kommunikationsmöjligheter till Kalix centrum. Beviljat bygglov krävs för att köp ska vara genomfört och byggnation ska vara färdigställt inom två år. Utgångspris gäller som startbud.

Strövägen / Ytterbyn 20:72, Kalix-Nyborg, Kalix kommun

Strövägen / Ytterbyn 20:72

Tomt
Kalix-Nyborg, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

550 000 kr

881 m² tomt

Välkommen till en helt ny gata i Nyborg! i samarbete med Kalix kommun förmedlas nu 9 stycken tomter för nybyggnation av villa, varav 5 stycken med första parkett mot Kalix älv. Till varje tomt finns el och fiber förberett, samt vatten och avlopp draget till tomtgränserna. Här behöver du som köpare ansluta VA till fastigheten. Här har du närhet till matbutik, F-6 skola, en lekpark som är under uppbyggnad samt goda kommunikationsmöjligheter till Kalix centrum. Beviljat bygglov krävs för att köp ska vara genomfört och byggnation ska vara färdigställt inom två år. Utgångspris gäller som startbud.

Strövägen / Ytterbyn 20:71, Kalix-Nyborg, Kalix kommun

Strövägen / Ytterbyn 20:71

Tomt
Kalix-Nyborg, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

475 000 kr

865 m² tomt

Välkommen till en helt ny gata i Nyborg! i samarbete med Kalix kommun förmedlas nu 9 stycken tomter för nybyggnation av villa, varav 5 stycken med första parkett mot Kalix älv. Till varje tomt finns el och fiber förberett, samt vatten och avlopp draget till tomtgränserna. Här behöver du som köpare ansluta VA till fastigheten. Här har du närhet till matbutik, F-6 skola, en lekpark som är under uppbyggnad samt goda kommunikationsmöjligheter till Kalix centrum. Beviljat bygglov krävs för att köp ska vara genomfört och byggnation ska vara färdigställt inom två år. Utgångspris gäller som startbud.

Strövägen / Ytterbyn 20:70, Kalix-Nyborg, Kalix kommun

Strövägen / Ytterbyn 20:70

Tomt
Kalix-Nyborg, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

475 000 kr

870 m² tomt

Välkommen till en helt ny gata i Nyborg! i samarbete med Kalix kommun förmedlas nu 9 stycken tomter för nybyggnation av villa, varav 5 stycken med första parkett mot Kalix älv. Till varje tomt finns el och fiber förberett, samt vatten och avlopp draget till tomtgränserna. Här behöver du som köpare ansluta VA till fastigheten. Här har du närhet till matbutik, F-6 skola, en lekpark som är under uppbyggnad samt goda kommunikationsmöjligheter till Kalix centrum. Beviljat bygglov krävs för att köp ska vara genomfört och byggnation ska vara färdigställt inom två år. Utgångspris gäller som startbud.

Tallhedsgatan 8, Kalix - Centrum, Kalix kommun

Tallhedsgatan 8

Villa
Kalix - Centrum, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

900 000 kr

120 m²

5 rum

1 172 m² tomt

En mysig 1,5 plans villa med en fräsch renoverad interiör samt nymålad fasad och garage. Bostaden erbjuder samtliga fina sociala ytor som vardagsrum sammankopplat med ett väl tilltaget sovrum på nedre plan, fint kök med nyare vitvaror i form av spis och ugn samt bekvämligheter i form av diskmaskin. I köket finns även ett stort skafferi och förråd. Bra planlösning på övervåningen med tre sovrum och ett badrum. I den välskötta källaren finns tvättstuga med ny tvättmaskin och torktumlare från 2021. Huset har ett centralt läge i Kalix nära sjukhus, skolor, sporthall och affärer på en lugn gata nästan helt utan trafik. Garagebyggnad med plats för två bilar och en förrådsdel. Välkommen att boka in dig på visning!

Sjåarevägen 20, Sangis - Kalix, Kalix kommun

Sjåarevägen 20

Villa
Sangis - Kalix, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

425 000 kr

60 m²

4 rum

3,3 ha tomt

Gård med stor tomt, skog och jakträtt. Gård från 1700-talet i två våningar, med naturskönt läge intill Sangisälven, med gröna ängar och ca 2 ha skog. Jakträtt. Lämplig som fritidshus. Nedre plan med stort kök med ljusinsläpp i tre väderstreck, 2 sovrum varav ett med kakelugn, wc-rum. Övre plan med allrum med två alkover/mindre sovrum, sovrum, kök och gott om förvaring. Stor uthuslänga med bagarstuga, gästrum, snickarbod och gott om ved. Garage. Flera förråd. Välkommen på visning!

Visar alla 27