Mäklare Anne-May Kara

Anne-May Kara

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gammelängsvägen 200, Innanbäcken, Kalix kommun

Gammelängsvägen 200

Villa
Innanbäcken, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
2 025 000 kr
105 + 66 m²
6 rum
4 044 m² tomt

Bergvärme i hus och garage. Stor tomt på över 4 000 kvm. Enskilt läge med utsikt över ängsmark och skog, ca 5 minuters bilväg från centrum. Lantligt, helrenoverat kök med plats för många och mysig eldstad. Mjuka, behagliga vinylklickgolv i alla rum på nedreplan. Utvändigt allt nyare med plegeltak, fönster, fasad och veranda. Möjlighet att jaga, jakträtt för dem som bor i byn. Välkommen på visning - välkommen hem!

Centralvägen 10, Kalix-Nyborg, Kalix kommun

Centralvägen 10

Villa
Kalix-Nyborg, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
850 000 kr
148 + 15 m²
6 rum
1 878 m² tomt

Villa i vinkel med spännande planlösning och tomt som är både centralt och ändå har avskilt läge. Stor tomt, 1 878 kvm. Rymliga ytor för umgänge i vardagsrum och kök/allrum. 4 sovrum i bra storlek. Praktiskt och bekvämt med bastu, 2 badrum, rymlig tvättstuga och plats för förvaring både inom och utomhus. Vattenburen värme ger många bra alternativ för uppvärmning. Täljstenskamin. Internetfiber installerat. Promenadavstånd till livsmedelsbutik, skola, förskola, idrottsplan, matvagn. Populär by vid havet, ca 10 minuters bilväg från centrum. Lokalbussar går till Kalix.

Lägergatan 5B, Näsbyn, Kalix kommun

Lägergatan 5B

Lägenhet
Näsbyn, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
295 000 kr
79 m²
3 rum
vån 1/3
5 926 kr/mån
3 734 kr/m²

Lägenhet på första våningen. Nytt kök och badrum, renoverad lägenhet en halv trapp upp med inglasad balkong. Kök med gott om skåp och arbetsyta med utgång till den härliga balkongen med fin utsikt över grönområde. Vardagsrum och 2 sovrum. Nya garderober i bägge sovrum. Fräscht, helrenoverat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Nyare ytskikt i hela lägenheten. Ljusinsläpp i två väderstreck. Välkommen på visning - välkommen hem!

  • Balkong
Törböle 16, Töre - Kalix, Kalix kommun

Törböle 16

Villa
Töre - Kalix, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
355 000 kr
60 m²
3 rum
1 633 m² tomt

Lantligt läge med stor tomt och sjöutsikt, här finns närhet till både sjö och älv. Vatten i två väderstreck. Beläget vid lugn landsväg med vacker natur. Tillbyggnad med bastu, dusch, tvättstuga och altan. Entré/hall, kök, vardagsrum/sovrum och wc på nedreplan. På övreplan finns hall och två ljusa, rymliga sovrum. Förrådslänga på gården med gott om förvaringsutrymmen. Kamin i köket. 2 luftvärmepumpar. Välkommen på visning - välkommen hem!

Skomakargatan 7, Näsbyn, Kalix kommun

Skomakargatan 7

Villa
Näsbyn, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
295 000 kr
97 + 25 m²
865 m² tomt

Tillfälle att köpa villa där du själv väljer hur du vill inreda den invändigt. Kök, badrum och hall behöver färdigställas. Enplansvilla med fjärrvärme i lugn villaslinga. Entré/hall, kök, vardagsrum, 3 sovrum, badrum, wc, tvättstuga. Garage i bra storlek. Altan vid husets framsida med utgång från matplatsen. Välkommen på visning - välkommen hem!

Luleåvägen 130, Töre - Kalix, Kalix kommun

Luleåvägen 130

Fritidshus
Töre - Kalix, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
345 000 kr
64 m²
2 rum
1 616 m² tomt

Avskilt läge med stor och fin tomt nära skog, älv och hav. Mysig stuga med härlig veranda vid entrén, rymligt allrum med ny kamin, kök, ett sovrum och toalett. På gården finns bastu och garage/förråd. Bekvämligheter med el, kommunalt sommarvatten och enskilt avlopp. Uppvärmning via den nya vedkaminen och el-element. Säljs inklusive vissa inventarier. Välkommen på visning - välkommen hem!

Storögrundet 43, Storön, Kalix kommun

Storögrundet 43

Fritidshus
Storön, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
795 000 kr
60 + 40 m²
3 rum
1 400 m² tomt

Stuga i populära Storön. Varmbonad timring med isolerad glasveranda och havsutsikt. Här kan du välja mellan flera fina badplatser. Stor tomt med privat läge. Här finns havet i flera väderstreck och är ständigt nära. Välskött stuga med bastubyggnad, stora altaner, promenadavstånd till bad och båtplats. Ny glasveranda med flera fönster som vetter mot havet. Ljust allrum med vedkamin. Rymligt sovrum på övreplan. Fin bastu med havsutsikt. El finns. Sommarvatten pumpas, dricksvatten hämtas vid områdets infart. Välkommen på visning - välkommen hem!

Egnahemsvägen 4, Kalix - Centrum, Kalix kommun
  • Budgivning pågår

Egnahemsvägen 4

Villa
Kalix - Centrum, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
1 095 000 kr
149 + 15 m²
5 rum
1 368 m² tomt

Hemtrevligt hus med fin gård och bergvärme. Rymligt dubbelgarage samt kallgarage/förråd. Bostad med låga uppvärmningskostnader i centrala Kalix i denna välskötta villa med närhet till sjukhus, skolor, sportanläggningar och centrum. Entré/hall, kök, vardagsrum, rymligt sovrum med alkov, tvättstuga, bastu, duschrum och wc på entréplan. På övreplan finns ett rymligt allrum samt ett sovrum. Trädgård med grillstuga. Välkommen på visning - välkommen hem!

Parkbältesgatan 35, Kalix - Centrum, Kalix kommun

Parkbältesgatan 35

Villa
Kalix - Centrum, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
725 000 kr
79 + 79 m²
4 rum
1 067 m² tomt

Villa i centrala Kalix med bra tomt i lugnt villaområde. Vattenburen värme, kompletterad med Daikin luftvärmepump. Nya fönster på entréplan, 2022. Fina vinylklickgolv i hall och kök. Parkettgolv i flertalet rum. Källarplan med extrarum, bastu och gott om förvaringsutrymmen. Rymlig, nyrenoverad veranda. Vidbyggt garage. Välkommen på visning - välkommen hem!

Verkstadsvägen 7, Grytnäs, Kalix kommun

Verkstadsvägen 7

Villa
Grytnäs, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
1 195 000 kr
100 + 55 m²
5 rum
1 415 m² tomt

Villa med fin bakgård och helrenoverat kök. Vattenburen värme. Rymligt kök med många fina detaljer. Vedkamin i vardagsrummet. Två badrum, ett med badkar och ett med bastu. Vattenburen värme. Entré/hall, kök, vardagsrum, 2-4 sovrum, tvättstuga. Stor altan på bakgården. Varmgarage med bakomliggande förrådsrum. Plastad krypgrund med avfuktare, vinter 2022. Internet fiber finns. Välkommen på visning - välkommen hem!

  • Plus
Santasaari 139, null, Haparanda kommun

Santasaari 139

Fritidshus
Haparanda kommun
HusmanHagberg Kalix
885 000 kr
34 m²
2 rum
1 539 m² tomt

Fritidshus med stor strandtomt och egen sandstrand vid havet i populära Santasaari. Bastustuga med fint läge vid stranden som även har ett rymligt sovrum/gästrum. Fritidshus med rymligt allrum, kök och sovrum. Uppvärmning via el element och öppen spis med insats. Förråd/gäststuga. Torrwc och vedbod. Santasaari är ett populärt fritidshusområde på vägen ut mot Seskarö, 2 mil från Haparanda och 4,5 mil från Kalix. Välkommen på visning - välkommen hem!

Centrumvägen 35, Kalix - Centrum, Kalix kommun

Centrumvägen 35

Lägenhet
Kalix - Centrum, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
375 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/4
4 797 kr/mån
6 579 kr/m²

Centralt, bra planlösning och med renoverat badrum. Entré/hall, kök, vardagsrum, sovrum och badrum med nyare ytskikt och tvättmaskin. Balkong vid vardagsrummet. Bra ljusinsläpp i denna hörnlägenhet med fönster i två väderstreck. Förening med grönområde på innergården och gemensam tvättstuga och bastu i källarplan. Eget förrådsutrymme i källarplan. Välkommen på visning - välkommen hem!

  • Balkong
Vapensvägen 1, Risögrund, Kalix kommun

Vapensvägen 1

Villa
Risögrund, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
600 000 kr
66 m²
2 rum
3 120 m² tomt

Villa/fritidshus med stor tomt och utsikt mot havet. Nytt yttertak. Ny altan som vetter mot havet. Helrenoverat badrum. Ny vedkamin och luftvärmepump. Tomt, 3120 kvm på en höjd med bra solläge. I bostaden finns ny kallfarstu, entré/hall, kök, vardagsrum, ett sovrum och badrum på entréplan. Källare med bastu, dusch och förrådsutrymmen. På gården finns sovstuga, gäststuga, bastu, förråd och snickarbod. Säljes inklusive flertalet inventarier, verktyg och maskiner. Välkommen på visning - välkommen hem!

Betsvägen 5, Sangis - Kalix, Kalix kommun

Betsvägen 5

Villa
Sangis - Kalix, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
745 000 kr
108 + 84 m²
4 rum
3,6 ha tomt

Enplansvilla med bergvärme och skog med jakträtt i Sangis. Bekväm och energisnål boendemiljö tack vare den effektiva bergvärmen som även värmer det rymliga garaget. Med låga uppvärmningskostnader kan du njuta av ett behagligt inomhusklimat året runt. Huset är ljust och välplanerat med generösa ytor. Den öppna planlösningen mellan det stora köket, allrummet och vardagsrummet skapar en inbjudande atmosfär för umgänge och avkoppling. Altan i anslutning till vardagsrummet och ett sovrum, bra läge med sol till sent. De tre sovrummen ger gott om utrymme för hela familjen eller eventuella gäster. Ett extra plus är de två badrummen, varav det ena med bastu. För den praktiskt lagda finns ett rymligt garage med verkstad/hobbyrum och gott om plats för förvaring. Här finns även en el-port av nyare modell för extra bekvämlighet. För den som behöver extra förvaring finns ett förråd med matkällare, perfekt för att hålla ordning på förrådsutrymmet. Förutom tomten om 1 232 kvm finns en skogsfastighet belägen någon kilometer från bostaden. Den består främst av björkskog och en del gran som ger möjlighet till egen vedhantering. Sangis är en populär by belägen mellan Kalix och Haparanda. Betsvägen 5 ligger centralt placerad i byn med allt på nära avstånd. Kort promenadavstånd till förskola, skola, livsmedelsaffär, grill med kiosk och bensin, café fint beläget vid Sangis älv som rinner genom byn. Alldeles intill finns idrottsplats och elljusspår som underhålls även vintertid. Bagarstuga som boende i byn kan nyttja för att baka. Kyrka. Hamn med möjlighet till båtplats i byn. Några kilometer till hav och badstrand. Bra busskommunikationer med Länstrafiken som trafikerar efter E4:an. Förvärvstillstånd kan krävas vid köp av skogsfastigheten. Friskrivningsklausul kommer att tillämpas, säljs av dödsbo. Välkommen på visning - välkommen hem!

Hamnvägen 27 & 25, Risögrund, Kalix kommun

Hamnvägen 27 & 25

Villa
Risögrund, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
965 000 kr
83 + 83 m²
4 rum
2 060 m² tomt

Tillfälle till stor dubbeltomt nära havet med renoverad villa i populära Risön. Stig direkt från den egna tomten som leder ner till havet. Promenadavstånd till hamn och badstrand. Stor dubbeltomt, 2060 kvm. Helrenoverat kök, vardagsrum med utgång till altan, 3 sovrum. Ett badrum med dusch på övreplan. Fräscht med nyrenoverade ytskikt. Badrum med badkar och bastu, tvättstuga och flera förrådsrum i källarplan. Timrad gäststuga. Internetfiber finns. Välkommen på visning - välkommen hem!

Centrumvägen 58B, Kalix - Centrum, Kalix kommun

Centrumvägen 58B

Lägenhet
Kalix - Centrum, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
425 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/3
4 556 kr/mån
5 519 kr/m²

Bo billigt i 3:a centralt på första våningen. Ljus lägenhet med balkong i bra sydvästläge som vetter mot föreningens välskötta innergård. Renoverat kök med fina köksluckor från Härjedalskök. Vardagsrum med alkov och utgång till balkongen. 2 sovrum. Badrum med tvättmaskin. Praktisk klädkammare. Välkommen på visning - välkommen hem!

  • Balkong
Staffans 30, null, Haparanda kommun

Staffans 30

Tomt
Haparanda kommun
HusmanHagberg Kalix
95 000 kr
1 995 m² tomt

Tillfälle att köpa stor fritidshustomt med havsnära läge beläget mellan Haparanda och Kalix. Bilväg finns till området, hamn och badstrand i närheten. Bärrika skogsområden inpå knuten. Här är möjligt att själv skapa din stugdröm, godkänd byggyta upp till 100 kvm och utöver det möjlighet till friggebod och attefallshus.

Staffans 32, null, Haparanda kommun

Staffans 32

Fritidshus
Haparanda kommun
HusmanHagberg Kalix
515 000 kr
15 m²
1 rum
2 010 m² tomt

Fritidshus med stor tomt vid havet. Skog med fina bärmarker inpå knuten och stranden intill. Sovstuga, grillkåta, vedeldad bastu, förråd och torrwc, samtliga byggnader nyare och uppförda mellan 2010-2017. Sommarvatten finns. Gasolkyl. Solpaneler finns för uppladdning av t ex elektronik. Låg driftskostnad då inga elkostnader finns. Mindre, lugnt fritidshusområde beläget mellan Haparanda och Kalix. Hamn i närheten. Lättillgänglig med bilväg till området. Välkommen på visning!

Sören 763, Sören, Kalix kommun

Sören 763

Fritidshus
Sören, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
625 000 kr
21 m²
1 rum
1 688 m² tomt

Stuga med härlig havsutsikt och stor strandnära tomt. Farbar väg till stugan året om. El finns och kommunalt sommarvatten. Enklare standard men välskött och med alla möjligheter att skapa sitt eget sommarparadis. Huvudstuga, ca 21 kvm och sovstuga som är sammanbundna med en stor altan. Kökspentry med kyl och spis. Huvudstugan med nyare plegeltak. Friköpt tomt, 1 688 kvm. I sovstugan är förberett för dusch. Torrwc med mulltoa. Välkommen på visning!

Morjärvsvägen 45, Kalix - Centrum, Kalix kommun

Morjärvsvägen 45

Villa
Kalix - Centrum, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
875 000 kr
104 + 60 m²
5 rum
1 307 m² tomt

Villa centralt med stor tomt och högt läge. Vattenburen värme och luftvärmepump. Nya 3-glas energifönster och altandörr, 2020. Nyare plegeltak, ca 2010. Fiber finns installerat. Kök, matplats och vardagsrum på entréplan, 2 sovrum på övreplan samt badrum. Bastu i källarplan. Allrum med egen ingång i suterrängplan. Varmgarage. Timrat förråd på bakgården. Rymlig, bred tomt vars höga läge ger utsikt över hustaken. Välkommen med intresseanmälan.

Köpmannagatan 28A, Kalix - Centrum, Kalix kommun

Köpmannagatan 28A

Lägenhet
Kalix - Centrum, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
245 000 kr
39,5 m²
1 rum
vån 2/3
3 358 kr/mån
6 203 kr/m²

Central 1:a med hall, kök, allrum och helrenoverat badrum. Rymligt och ljust kök med två fönster. I centrala Kalix, en trappa upp och utan insyn. Helrenoverat badrum med ny tvättmaskin. Kök med mycket förvaring och plats för matbord. Allrum med fransk balkong och alkov med ny garderob. Praktiskt med fyra platsbyggda garderober i hallen. Enhetligt laminatgolv. Välkommen på visning!

Mårdstigen 11, Djuptjärn, Kalix kommun
  • Budgivning pågår

Mårdstigen 11

Villa
Djuptjärn, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
1 095 000 kr
129 + 36 m²
5 rum
861 m² tomt

Fint läge i ytterslinga, fin bakgård på en höjd. Nära till F-6 skola, el-ljusspår, slalombacke, fiske och skogsområden. Välskött och löpande moderniserad enplansvilla med bra planlösning. Fasad med ny ytterpanel. Öppen planlösning med stor matplats och intilliggande vardagsrum samt täljstenskamin. Bastu. Internetfiber installerat. Mycket praktisk entré med golvvärme och intilliggande förråd. Garage med carport. Välkommen på visning - välkommen hem!

Östra Hällskärsvägen 30, Seskarö, Haparanda kommun

Östra Hällskärsvägen 30

Fritidshus
Seskarö, Haparanda kommun
HusmanHagberg Kalix
995 000 kr
40 m²
2 rum
2 016 m² tomt

Stuga med egen bad- och båtplats med båtbrygga. Stor tomt med avskilt läge på vackra Seskarö. Stranden bara några steg från stuga och bastu. I den renoverade huvudstugan om ca 40 kvm finns ett allrum med en ny täljstenskamin från 2020, ett nyrenoverat kök och ett mysigt sovrum med garderober och plats för en dubbelsäng. Stor altan, delvis under tak och med praktiskt sommarkök. Fräsch och mysig sovstuga som rymmer två sovplatser. Vedbastu med sjöutsikt och relaxrum. Länga med förrådsrum och torr wc. Egen fiskebod på andra sidan viken ingår och möjliggör kort båtfärd mellan byn och stugan. Fiskebodan har även carport och plats för förvaring. Bilväg till stugan finns också. Vedkamin för uppvärmning, gasolkyl och gasolspis gör att man här har mycket låga driftskostnader. Sjövatten pumpas och dricksvatten hämtas i byn. Omfattande renoveringar har utförts 2019-2022. I huvudstugan har golven i kök och allrum tagits upp och nya bjälkar, isolering, golvskivor och golv har lagts in. Ny köksinredning. Täljstenskamin med stålpipa, 2022. Stor altan med sommarkök, 2021. Bastun har ett nytt vedaggregat med ny skorsten och skorstenshuv, 2022. Bekvämt med lösöre som ingår i köpet så det går att direkt börja nyttja sin nya sommarstuga. Tillträde enligt överenskommelse, snabbt tillträde kan vara möjligt. Välkommen på visning!

Övre Vojakkala 73, Vojakkala, Haparanda kommun

Övre Vojakkala 73

Villa
Vojakkala, Haparanda kommun
HusmanHagberg Kalix
1 295 000 kr
135 + 44 m²
5 rum
1,7 ha tomt

Timmerhus på stor tomt, 1,7 ha med ängsmark och skog. Ljust vardagsrum/sal med synlig timmervägg, kök och 2 sovrum på nedre plan. På övreplan ytterligare två stora rum, duschrum och wc. Uppvärmning via vattenburen värme. Internetfiber finns. På gården finns ladugårdslänga med förrådsdel och garage. Vedeldad bastu med relax i byggnad som även har garage och vedbod. Utöver det finns lada vid ängen och ett mindre garage. Promenadavstånd till älven. Välkommen på visning - välkommen hem!

Danielsvägen 2, Sangis - Kalix, Kalix kommun

Danielsvägen 2

Villa
Sangis - Kalix, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
500 000 kr
105 m²
4 rum
931 m² tomt

Villa med bergvärme, vackert bandplåtstäckt yttertak och internetfiber. Farstu, hall, kök, 2 rum och wc på nedreplan. En trappa upp finns ytterligare 2 rum, badrum och tvättstuga. El-central och mestadels el är bytt. 3-glas energifönster. En hel del är redan renoverat och kvar finns en del moderniserings/underhållsbehov. Säljes inklusive inventarier. Promenadavstånd till matbutik, grill, café och F-6 skola. Välkommen på visning - välkommen hem! Säljs inklusive inventarier. Friskrivningsklausul kommer att tillämpas vid kontraktsskrivning.

Visar 1 - 25 av 58