HusmanHagberg Kalix

HusmanHagberg Kalix

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Petersbacksvägen 8, Sangis - Kalix, Kalix kommun

Petersbacksvägen 8

Villa
Sangis - Kalix, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

765 000 kr

158 m²

5 rum

2 001 m² tomt

Välskött och hemtrevlig villa med dubbelgarage och förrådslänga med hundhus. Bra tomt i byns utkant och med skogen intill. Hall, kök, vardagsrum, sovrum samt rymligt helkaklat badrum med bastu på nedreplan. Allrum med kamin och 2 sovrum på övreplan. Ljusa rum och högt i tak. Vattenburen värme. Internetfiber. Välkommen på visning - välkommen hem!

Lappbäcken 29, Lappbäcken - Båtskärsnäs, Kalix kommun

Lappbäcken 29

Villa
Lappbäcken - Båtskärsnäs, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

1 295 000 kr

130 m²

6 rum

2 244 m² tomt

Stor tomt, utsikt mot havet och många rum. I Lappbäcken med närhet till hav och båthamn. Luftig villa med stor entré och stort ljust kök med nyare inventarier, här finns gott om plats för såväl matlagning som samkväm. På övervåningen ett stort allrum med balkong mot ängar och havet. Entré, kök, två allrum, fyra sovrum, två badrum, tvättstuga. Stor tomt, 2 244 kvm, avskilt läge och fantastisk utsikt. Internetfiber installerat.

Varvsvägen 3, Töre - Kalix, Kalix kommun
 • Mån 12 jun kl 16:30
Varvsvägen 3, Töre - Kalix, Kalix kommun, bild 2
Varvsvägen 3, Töre - Kalix, Kalix kommun, bild 3

Varvsvägen 3

Villa
Töre - Kalix, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

895 000 kr

80 m²

4 rum

2 091 m² tomt

Välkommen till Varvsvägen 3 och detta fina hus med avskilt läge på återvändsgränd. Högt och bra läge med utsikt över Törefjärden. Villan är byggd 1997 och består av 4 rum och kök. Social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stora fönsterpartier mot uteplats vilket ger fantastiskt ljusinsläpp. Huset passar både som fritidshus samt permanentboende. Stor tomt, 2091 kvm. På tomten finns utöver boningshuset även ett uthus med gott om förvaring, en sovstuga samt en lekstuga. I trädgården finns jordgubbsland, bärbuskar och äppelträd. Välkommen till denna fina fastighet! Passa på att boka visning!

 • Premium
Slussvägen 34, Kalix-Nyborg, Kalix kommun

Slussvägen 34

Villa
Kalix-Nyborg, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

695 000 kr

91 m²

4 rum

1 170 m² tomt

Enplansvilla med dubbelgarage och vattenburen värme. Välskött och välhållen villa på hörntomt. Dubbelgarag med praktiska elportar. Entré/hall, kök, vardagsrum, 3 sovrum, badrum, wc och tvättstuga. Pannrum och rymligt förråd/klädkammare i ekonomidelen. Åtkomst till garage via bostaden. 2 förråd/bodor på gården. Välkommen på visning - välkommen hem!

Ryssbält 858, Ryssbält, Kalix kommun

Ryssbält 858

Fritidshus
Ryssbält, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

2 395 000 kr

75 m²

4 rum

1 768 m² tomt

Hjärtligt välkomna till Ryssbält 858 och detta fantastiska läge vid kusten! Fastighetens placering är svårslaget, huset är beläget med ett soligt och lugnt läge med närhet till stranden. Sandstrand. Långgrunt och barnvänligt. Bostaden erbjuder en öppen och väldisponerad planlösning där det finns gott om ytor för alla familjemedlemmar och sommargäster att umgås på. Utöver det finns tre sovrum samt badrum. På fastigheten finns förutom huvudstugan även en byggnad med bastu/relax samt förrådsdel. Drömmer ni om ett havsnära läge att spendera vardagen eller semestern på? Då har ni kanske hittat hem! Varmt välkomna! Kontakta mäklaren för att boka visning!

Gyssvägen 37, Kalix-Nyborg, Kalix kommun

Gyssvägen 37

Villa
Kalix-Nyborg, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

395 000 kr

84 m²

4 rum

5 191 m² tomt

Välskött mindre hus med stor förrådslänga/garage/båthus. Entré/hall, kök, vardagsrum, sovrum, toalett, dusch och tvättstuga på nedreplan. 2 rymliga rum på övreplan och gott om förvaringsmöjligheter i klädkammare, kattvind och garderob. Vattenburen värme med el/vedpanna. Fastigheten säljs av dödsbo och friskrivningsklausul kommer att tillämpas. Fastigheten består av 2 skiften. Tomt vid hus och förråd samt grönområde nedanför bebyggelse. Välkommen på visning - välkommen hem!

Månsbyn 111, Månsbyn, Kalix kommun
 • Budgivning pågår

Månsbyn 111

Villa
Månsbyn, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

1 195 000 kr

58 m²

3 rum

3 680 m² tomt

Välskött och smakfullt renoverad villa i härligt lantligt och fritt läge med stor tomt! Här finns garage, förråd, hundgård och en fin lada.

Skags-Furuholmen 52, Siknäs - Kalix, Kalix kommun

Skags-Furuholmen 52

Fritidshus
Siknäs - Kalix, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

575 000 kr

32 m²

2 rum

Fritidshus med avskilt läge och egen strand och hamn. El via solpaneler ger mycket låga driftskostnader. Båt och båtvagn ingår, stugan är belägen på ö utan bilväg, möjlighet finns till båtplats i Hällhamn/Siknäs. Huvudstuga, ca 32 kvm med kök, allrum och sovrum. Gasolkyl i köket samt jordkällare. Bastubyggnad med vedaggregat. Vedbod/förråd. Arrendestuga med Svenska Staten som arrendegivare. Välkommen att boka visning!

Lägergatan 3A, Kalix - Näsbyn, Kalix kommun

Lägergatan 3A

Lägenhet
Kalix - Näsbyn, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

275 000 kr

63 m²

2 rum

4 282 kr/mån

4 365 kr/m²

Rymlig 2:a på Lägergatan 3A. Lägenheten är nyrenoverad med fina ytskikt och väl tilltagna rum. Ny inglasad balkong. Hall med nya golv och plats för kapphängning. Nyare kök med utgång till den fina inglasade balkongen. Allrummet/vardagsrummet har fina ljusinläpp som drar ögat till sig. Rummet är ljust och rymligt med rektangelform vilket gör rummet lättmöblerat. Ljusa ytskikt och nya golv. Sovrummet är rymligt även det med fint ljusinläpp. Vägg i vägg med sovrummet finns en rymlig walk in closet med gott om plats för kläder och förvaring. Badrummet är i fint skick. Kakel på väggar och klinkergolv. Dusch, wc, kommod och spegel. Tvättstuga och förråd finns i källarplan Huset har hiss! Välkommen!

 • Balkong
 • Hiss
Bredviksvägen 14, Bredviken - Kalix, Kalix kommun

Bredviksvägen 14

Villa
Bredviken - Kalix, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

6 000 000 kr

118 m²

5 rum

4 560 m² tomt

Med idylliskt läge, där älven möter havet ligger detta drömboende. Ett av Kalix absolut bästa lägen! Denna fantastiska villa med egen strandtomt om 4560 kvm är byggt 2003 och består av 5 rum och kök. Från såväl bostaden som utemiljön njuter man av lugnet, den åtråvärda älvutsikten och solens värmande strålar. Här bor ni med möjlighet att förtöja båten vid bryggan och bada direkt i älven. På fastigheten finns utöver villan ett dubbelgarage. En sjöbod med kök/allrum, WC, bastu/relax samt förrådsdel. Ett lusthus. En friggebod. Fiber är installerat. Huset är förbesiktat. Välkommen att anmäla ert intresse!

Sigurdsuddevägen 6, Båtskärsnäs, Kalix kommun

Sigurdsuddevägen 6

Villa
Båtskärsnäs, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

495 000 kr

240 m²

7 rum

794 m² tomt

Rymlig, havsnära villa i kustbyn Båtskärsnäs. Rymliga, ljusa rum med högt i tak och utsikt mot havet från vardagsrum, matplats och två av sovrummen på övreplan. Vattenburen värme. På entréplan finns hall med kapprum, kök, matplats, stort vardagsrum med kamin, ett sovrum och wc. På övreplan 3-4 sovrum, badrum, wc och klädkammare. I källarplan stort basturum med tvättstuga och gott om förvaringsutrymmen. Välkommen på visning - välkommen hem!

 • Plus
Slussvägen 13, Kalix-Nyborg, Kalix kommun

Slussvägen 13

Villa
Kalix-Nyborg, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

1 295 000 kr

110 m²

5 rum

1 490 m² tomt

Välkommen till denna charmig villa om 5 rum och kök med havsutsikt i Kalix-Nyborg! Här bor ni i en hemtrevlig boendemiljö med ett lugnt läge nära havet. Huset har under senare år genomgått renoveringar så som nytt badrum, nytt tak, renoverad fasad samt installation av fiber. Med tillgång till vacker natur finns det både skidspår och skoterspår under vintertid samt närhet till småbåtshamnar. Vill ni ha havet som närmsta granne kan detta vara något för er! Kontakta mäklaren för att boka visning!

 • Plus
Valhallavägen 61A, Kalix - Centrum, Kalix kommun

Valhallavägen 61A

Lägenhet
Kalix - Centrum, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

645 000 kr

91,5 m²

4 rum

5 186 kr/mån

7 049 kr/m²

Välkommen till denna gavellägenhet på populära Valhallavägen. Lägenheten om 91,5 kvm består av 4 rum och kök, två toaletter samt walk-in-closet. Rymlig inglasad balkong med perfekt solläge. Balkongen har infravärme för kylslagna dagar. Fin utsikt över gården, som även har en grillplats och solaltan. Här bor ni centralt i en mycket välskött förening. Repfond på hela 15 204 kr. Välkommen på visning- välkommen hem!

 • Balkong
Mårtinsvägen 19, Båtskärsnäs, Kalix kommun
 • Budgivning pågår

Mårtinsvägen 19

Villa
Båtskärsnäs, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

525 000 kr

105 m²

3 rum

1 210 m² tomt

Välkommen till Båtskärsnäs, denna fina skärgårdsby med närhet till hav, bryggor, båtplats och fantastiskt friluftsliv. Villan som ligger centralt placerad i byn består av 126 kvm fördelat på 4 rum och kök. Vidbyggt garage med nyare garageport. Insynsskyddad gård med fina utemiljöer. På gården finns även en gäststuga samt flera förråd. Passa på att förvärva en villa som kan nyttjas både som permanentboende samt fritidshus. Kontakta mäklaren för att boka visning!

Lägergatan 3A, Näsbyn, Kalix kommun

Lägergatan 3A

Lägenhet
Näsbyn, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

265 000 kr

63 m²

2 rum

4 367 kr/mån

4 206 kr/m²

Hörnlägenhet med vidsträckt utsikt på 4:e våningen, hiss finns. Ljust kök med utgång till rymlig inglasad balkong. Fint, nyrenoverat badrum i gråton. Öpen och ljus planlösning. Praktiskt klädkammare/walk in closet. Entré/hall, kök, vardagsrum, ett sovrum samt klädkammare. Tvättstuga och förråd finns i källarplan. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Fäbodvägen 5, Grytnäs, Kalix kommun

Fäbodvägen 5

Villa
Grytnäs, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

895 000 kr

108 m²

896 m² tomt

Tillfälle! Ljus och luftig villa om hela 247 kvm. Entréplan med kök, stort vardagsrum, badrum samt 3 sovrum. Källarplanet har stor gillestuga, tvättstuga, bastu, WC, matkällare, pannrum, hobbyrum samt flera förvaringsutrymmen. Vidbyggt varmgarage samt varmbonad friggebod. Villan värms upp via bergvärme och fiber är installerat. Trädgårdstomt med insynsskyddat läge. Välkommen på visning - Välkommen hem!

 • Plus
Köpmannagatan 10A Lgh 1304, Kalix - Centrum, Kalix kommun

Köpmannagatan 10A Lgh 1304

Lägenhet
Kalix - Centrum, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

195 000 kr

33 m²

1 rum

1 956 kr/mån

5 909 kr/m²

Ljus 1:a med kök och bra planlösning. Fantastisk utsikt över stan mot Kalixälven. Låg månadsavgift där internet och tv ingår. Stor repfond, 17 151 kr (vinter 2023), som kan användas ifall du vill renovera. Fina ljusinsläpp, rymligt vardagsrum/kombinerat sovrum och kök med matplats. Avskild entré med flera platsbyggda garderober. Rymligt badrum. Tillträde omkring midsommar 2023.

Furuhedsvägen 15D, Kalix - Centrum, Kalix kommun
 • Budgivning pågår

Furuhedsvägen 15D

Lägenhet
Kalix - Centrum, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

550 000 kr

101,5 m²

4 rum

5 905 kr/mån

5 419 kr/m²

Tillfälle! 4:a med egen ingång och garageplats, bostaden på andra våningen. Entré på markplan och bostaden en trappa upp. Låg månadsavgift där värme, vatten och garaget ingår, kostnad hushållsel tillkommer. Hall, kök, vardagsrum, 3 sovrum, badrum, wc och 2 klädkammare/förråd. Eget kallförråd finns i anslutning till garaget. Fin bastu och tvättstuga finns i gårdhus. Närhet till både centrum, skolor och skogsområden. Välkommen på visning - välkommen hem!

 • Balkong
Fågelsångsvägen 41, Kalix - Centrum, Kalix kommun

Fågelsångsvägen 41

Villa
Kalix - Centrum, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

950 000 kr

113 m²

5 rum

1 215 m² tomt

Härlig bakgård och fin älvutsikt i centrala Kalix. Stora ytor för social samvaro med kök, stort allrum och vardagsrum i öppen planlösning. Från vardagsrummet och alla dess fönster har man utsikt mot bakgården och dess planteringar, koloniområdet och älven. Inglasad uteplats i anslutning till vardagsrummet. Vedkamin i allrummet. Bastu i källarplan. Vattenburen värme. Internetfiber. Vidbyggt garage. Välkommen på visning - välkommen hem!

 • Plus
Skogsvägen 3, Risögrund, Kalix kommun

Skogsvägen 3

Villa
Risögrund, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

775 000 kr

95 m²

4 rum

1 094 m² tomt

Renoverad 1½-plans villa med inredningsbar vind. Nytt kök, feb 2023. Nytt badrum och övriga renoveringar utförda hösten 2021 och framåt. Stor altan med integrerad belysning och bra solläge samt altan på husets baksida för morgon/fm. Nya golv i de flesta rum och nymålade ytskikt. Entré, kök, vardagsrum, 3 sovrum, badrum, tvättstuga och klädkammare. Vattenburen värme med ny panna. Kallgarage och rymlig bastu i fristående byggnad. Välkommen på visning - välkommen hem!

Grynnvägen 44, Sangis - Kalix, Kalix kommun

Grynnvägen 44

Villa
Sangis - Kalix, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

695 000 kr

108 m²

4 rum

720 m² tomt

Mycket välskött villa angränsande mot skog och ängar. Nytt plåttak, Tulikivi täljstenskamin, vedeldad bastu, 2 badrum, renoverat kök, stor altan på bakgården med em/kvällssol. Denna mindre enplansvilla överraskar, mycket bra på liten yta. Entré med farstu, rymligt kök med matplats, vardagsrum, 3 sovrum, 2 badrum. I ekonomidelen finns tvättstuga, relax med bastu och dusch, förrådsrum och garage. Två timringar/förråd. Välkommen på visning - välkommen hem!

Ytterbyvägen 6, Kalix-Nyborg, Kalix kommun

Ytterbyvägen 6

Villa
Kalix-Nyborg, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

895 000 kr

171 m²

7 rum

890 m² tomt

Välkommen till Ytterbyvägen 6 och denna villa om 7 rum och kök. Denna unika villa består av två bostadsdelar med separata ingångar. Perfekt för dig som vill hyra ut eller när barnen blivit äldre. Huvudbostaden är mer renoverad och består av 5 rum och kök. Den andra delen "lägenheten" består av 3 rum och kök. Utöver detta finns ett stort förråd samt en fin uteplats/altan i perfekt solläge. Vattenburet värmesystem via kombipanna. Luftvärmepump. Fiber är installerat. Välkommen att boka in er på visning!

Hantverksvägen 4, Töre - Kalix, Kalix kommun

Hantverksvägen 4

Villa
Töre - Kalix, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

845 000 kr

117 m²

4 rum

735 m² tomt

Enplansvilla med centralt läge i Töre. Varmgarage och förrådsdel med matkällare. Trivsam villa med rymliga rum. Vardagsrum med flera fönster, kök med gott om skåp och utgång till altan, 3 sovrum. Badrum med bubbelbad samt gäst wc. Rymlig tvättstuga med utgång till varmgarage med luftvärmepump. Luftvärmepump finns även i kök och vardagsrum. Fasad i tegel och trä. Gäststuga på gården. Välkommen på visning- välkommen hem!

Floragatan 12, Kalix - Centrum, Kalix kommun

Floragatan 12

Lägenhet
Kalix - Centrum, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

295 000 kr

44 m²

1 rum

2 574 kr/mån

6 705 kr/m²

Möblerad stor 1:a med centralt läge och hiss. Låg månadsavgift. Inventarier ingår, möblerat och klart, bara att flytta in. Låg månadsavgift. Fin lägenhet i bra skick. Hall med platsbyggda garderober och klädkammare. Ljust allrum med sovalkov som rymmer bred säng. Kök med gott om skåp och arbetsytor och plats för matbord. Välkommen på visning - välkommen hem!

 • Hiss
Lövgrensvägen 12, Töre - Kalix, Kalix kommun

Lövgrensvägen 12

Villa
Töre - Kalix, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

595 000 kr

102 m²

4 rum

4 601 m² tomt

Villa med stor tomt på höjd med utsikt över vatten. Avskilt och privat läge. 2-plansvilla med källare fördelat på rymlig entré med fint trapphus, kök, matrum och vardagsrum med rundat rum och burspråk. 2 sovrum, klädkammare och badrum på övreplan samt utgång till rymlig balkong med fin utsikt. Vattenburen värme med el/pelletspanna. Internet fiber finns. Källare med extrarum, tvättstuga och pannrum. Välkommen på visning!

Ljustorpsvägen 2, Stenbäcken, Kalix kommun

Ljustorpsvägen 2

Villa
Stenbäcken, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

975 000 kr

70 m²

3 rum

1 050 m² tomt

Uppvärmning via bergvärme med ny pump. Fin hörntomt angränsande till mindre skogsområde i populärt område. Mindre villa på en-plan med källare. Entré, kök, vardagsrum, 2 sovrum och badrum på entreplan. Bastu med duschrum och relax, rymlig tvättstuga, wc, pannrum/rum, svale, garage med förrådsdel i källarplan. Internetfiber finns. Välkommen på visning - välkommen hem!

Verkstadsvägen 2, Grytnäs, Kalix kommun

Verkstadsvägen 2

Villa
Grytnäs, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

895 000 kr

126 m²

5 rum

1 280 m² tomt

Välkommen till denna välunderhållna och renoverade 1-plansvilla om 5 rum och kök. Huset har fint läge på insynsskyddad hörntomt med lummig trädgård. Matplats och vardagsrum i öppen planlösning ger fina sociala umgängesytor. Uppvärmning sker genom el, kakelugn (1997) och luftvärmepump (2018). Mycket är renoverat. Köket renoverades (2018). Yttertaket byttes (2010). Varmgarage med ny port (2021). Bastu (2021) är några av renoveringarna som är gjorda. Huset rymmer fyra ljusa sovrum. Entré med klädkammare och förråd samt praktisk hall vid sovrummen med flera garderober. Internetfiber är installerat . Cirka 1,5 kilometer från centrum efter kalixälvens västra sida ligger naturnära och familjevänliga Grytnäs. Regelbunden lokaltrafik och tillgång till en fin gång- och cykelväg som leder till centrum samt mot Nyborg. Nära till Kalixälv med fina skid och skoterspår på vintern, hälsocentral, Kalix golfklubb samt idrottsanläggning i närheten. Passa på att boka in er på visning!

Skatavägen 3, Pålänge - Kalix, Kalix kommun

Skatavägen 3

Villa
Pålänge - Kalix, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

795 000 kr

126 m²

4 rum

1 977 m² tomt

Under sina år på Skatavägen 3 har ägarna gräddat mängder med bakverk och bröd. Om sommaren slingrades kön för att köpa "klåddan" eller mjukkaka, perfekt att ta med till stranden. Huset är byggt av ägarna 1975 och utbyggt 1987 och har varit i samma familjs ägo sedan dess. I hjärtat av Pålänge ges nu möjligheten att skapa nya drömmar i denna charmig enplansvilla om hela 126 + 110 kvm. Belägen på en trevlig tomt erbjuder enplansvillan tre sovrum, två toaletter, kök med köksö och ett mysigt vardagsrum med gott om plats att samla familj och vänner. Utöver detta finns en tvättstuga med dusch och bastu. Det som tidigare var ett bageri kan även användas som förvaring eller snickarrum. Dubbelgarage med motordrivna portar. Trädgården har gott om plats för både lek och här finns möjligheter för den odlingsintresserade. Stor tomt om hela 1977 kvm. Här bor ni i kustbyn Pålänge. En förskola finns för barnen och den närmsta grundskola ligger cirka 10 kilometer bort med busstrafik dagligen. Pålänge har många aktiva föreningar som till exempel Pålänge Hembygdsförening och Byaförening. Med sin vackra skärgård och natur lockar det många besökare, Nässkatan, Degerberget eller åk till Björnholmen för att ta del av natur och byns historia. Varmt välkomna på visning!

Idrottsvägen 8A, Kalix - Näsbyn, Kalix kommun

Idrottsvägen 8A

Lägenhet
Kalix - Näsbyn, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

285 000 kr

79 m²

3 rum

4 959 kr/mån

3 608 kr/m²

Trivsam och renoverad 3:a med väl tilltagna rum och mysig inglasad balkong. Ljus bostad med fönster mot två väderstreck och utan insyn. Ljus entré med öppen planlösning mot köket. Rejält kök med gott om skåp och utgång till balkong, stort vardagsrum samt två sovrum. Badrum med dusch och tvättmaskin. Nära barnomsorg, skola, matbutik och busshållplats. I källarplan finns gemensam tvättstuga och förråd. Fin utemiljö och gemensamma utrymmen. Välkommen!

 • Plus
 • Balkong
Siknäs 571, Siknäs - Kalix, Kalix kommun

Siknäs 571

Villa
Siknäs - Kalix, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

1 795 000 kr

100 m²

3 rum

2 953 m² tomt

Havsutsikt, strandnära läge och stor tomt i Siknäs. Enplansvilla med vattenburen värme. Gårdslänga med gästrum, förråd/vedbod och två garage. Entré/hall, kök, vardagsrum, 2 sovrum, badrum och tvättstuga. Vedkamin och luftvärmepump i vardagsrummet. Internetfiber finns. Välkommen på visning!

Renvägen 5, Marielund, Haparanda kommun

Renvägen 5

Villa
Marielund, Haparanda kommun
HusmanHagberg Kalix

450 000 kr

92 m²

3 rum

818 m² tomt

3 rum och kök, garage, bastu, tvättstuga och badrum. Mycket på mindre yta i denna villa med inredningsbar vind för den som behöver fler rum. Bra planlösning och fin bakgård angränsande till skogsområde. Internetfiber till låg kostnad, samfällighet på området för internet och kabel-tv finns. Klar för inflytt, visst moderniseringsbehov. Välkommen på visning - välkommen hem!

Trädgårdsgatan 4, Kalix - Centrum, Kalix kommun

Trädgårdsgatan 4

Villa
Kalix - Centrum, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

4 995 000 kr

180 m²

5 rum

1 333 m² tomt

Med supercentralt läge nära skolor, sjukhus och sporthall ligger denna gediget byggda och läckert designade villa med mycket påkostade materialval såsom marmorgolv och genuin fiskbensparkett. Härliga och representativa sällskapsytor i fil med stora fönsterpartier, generös takhöjd och läcker eldstad. Kök med plats för stora sällskap, utgång till utekök. Dubbelgarage och bra rymligt förråd. Bergvärme ger låga driftkostnader. Den obebyggda intilliggande tomten ingår. (Trädgårdsgatan 2).

 • Plus
Morjärvsvägen 24, Kalix - Centrum, Kalix kommun

Morjärvsvägen 24

Villa
Kalix - Centrum, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

895 000 kr

117 m²

6 rum

1 468 m² tomt

Med centralt och bra läge ligger denna enplansvilla med källare. Hus med mycket potential. Huset har entréplan med kök, vardagsrum, tre sovrum badrum och WC. Källarplanet består av gillestuga, gästrum, tvättstuga samt gott om förvaring. Vattenburet värmesystem, värms upp via kombipanna el/ved. Huset passar perfekt för dig som vill bo centralt och vill sätta din egen prägel. Tomten är 1468 kvm och förutom huset finns även ett kallgarage. Välkommen på visning!

Storavägen 11, Risögrund, Kalix kommun

Storavägen 11

Villa
Risögrund, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

300 000 kr

101 m²

4 rum

1 140 m² tomt

Välkommen till en trivsam och välskött villa i populära Risögrund! Här bor du i en skärgårdsby på en trevlig gata där du med en kort promenad når du havet och fina badplatser. Huset är 101+35 kvm fördelat på två plan och källarvåning. Entréplanet erbjuder hall, kök, sovrum, vardagsrum samt badrum. På övre plan hittar du två stora sovrum, går att göra om till ytterligare ett sovrum. I källarplan finns pannrum, tvättstuga, förrådsutrymmen samt ett hobbyrum/garage. Tomten är en trevlig trädgårdstomt om 1 140 kvm. Passa på att boka in er på visning!

Backvägen 11, Pålänge - Kalix, Kalix kommun
Backvägen 11, Pålänge - Kalix, Kalix kommun, bild 2
Backvägen 11, Pålänge - Kalix, Kalix kommun, bild 3

Backvägen 11

Villa
Pålänge - Kalix, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

2 850 000 kr

129 m²

4 rum

6 724 m² tomt

Nu finns chansen att uppfylla drömmen om att driva en egen verksamhet på denna vackra plats. Fortsätt i samma anda eller utveckla och nischa verksamheten. Säljarens egna ord: Nu säljer vi vår pärla högst upp i Mare Boreale – Nordanvindens Hav - i ”Löjromsriket” i kustbyn Påläng utanför Kalix. Nio av tio människor vill vara ute i naturen mer än dom är idag. Är Du en av dom? Vi har ett miljökoncept som bygger på ett samspel mellan – byggande – människa – miljö – aktiviteter – mat. En blandning av urgamla kunskaper och modern eko-forskning ligger till grund för den byggnation som ingår i vårt företagskoncept, vilket ledde till Boverkets 1:a pris i "Bostäder för unga" 1998. Vi förädlar vår vardag till våra gästers lyx! Vår närhet till skogen vars källa till återhämtning är oändlig och ger dig möjlighet att njuta av en tyst promenad och låta naturens ljud sätta sina spår. Var smakar maten godare än ute i det fria runt en öppen eld? En stund i naturen är så oändligt mycket mera värd än en friskvårdsföreläsning i en aula. I naturen behövs inga speciella redskap för återhämtning och rekreation – där kan Du bara vara!! I vår tysta, lantliga miljö råder lugnet. Här sjunger vi långsamhetens lov. Vi tar oss tid, tid att reflektera vilket ger dig möjlighet till en inre personlig resa och upptäckten av nya dimensioner. Du upptäcker dofter, ljud och smaker och får närkontakt med vindens virvlar i sjö och bäck. Verksamheten har idag ca 393 000 kr i intäkter/år. Driftkostnaderna är 92 969kr vilket ger ett driftnetto med dagens verksamhet på ca 300 000 kr/år På fastigheten finner man ett otroligt charmigt boningshus om 4 rum och kök. Ett servicehus med tvättstuga och förråd. En restaurangbyggnad med pub, restaurang, bastu/relax, samt flera förråds/garageutrymmen. 3 st stugor, byggda 1998 med 5 bäddar i varje. En bagarstuga. En stolpboda. Flertalet underbara samlingspunkter så som grillkåta, badtunna och vackra utemiljöer. Denna plats måste upplevas! Se filmen, kopiera länken: https://www.youtube.com/watch?v=iVjwP8bNrCM Besök hemsidan för Land & Strand, www.landochstrand.se För mer information kontakta mäklaren. Välkommen!

 • Premium
Timmervägen 5, Morjärv - Kalix, Kalix kommun

Timmervägen 5

Villa
Morjärv - Kalix, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

235 000 kr

83 m²

4 rum

974 m² tomt

Välkommen till en genuin 50-tals villa på Timmervägen 5 i centrala Morjärv. Trivsam villa belägen lite på höjden i lugnt men centralt område. Bostaden erbjuder på entréplan en luftig hall, kök med plats för matbord, vardagsrum med balkong, badrum samt två sovrum. I källarplan finner du gillestuga, bastu, garage samt gott om utrymmen. Stor tomt och trevlig trädgård med gräsmatta runt om. Vattenburen värme, ved/el/olja. Kompletterats med en luftvärmepump från 2015. Fiber är installerat. Passa på att boka in er på visning! Snabbt tillträde är möjligt! Varmt välkommen!

Hultstigen 18, Grytnäs, Kalix kommun

Hultstigen 18

Villa
Grytnäs, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

795 000 kr

152 m²

7 rum

902 m² tomt

Villa på hörntomt med 5 sovrum och 2 allrum på lugn villaslinga. Vattenburen värme med elpanna och vedkamin. Internet fiber finns. Lugn villaslinga utan genomfart. Entré med flera garderober, kök, vardagsrum med kamin, 3 sovrum med klädkammare i anslutning till dessa, badrum och tvättstuga. På övreplan allrum med balkong, 2 sovrum, kattvind/förråd samt möjligt att inreda wc-rum. Välkommen på visning - välkommen hem!

 • Plus
Lappbäcken 47, Lappbäcken - Båtskärsnäs, Kalix kommun
 • Budgivning pågår

Lappbäcken 47

Villa
Lappbäcken - Båtskärsnäs, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

825 000 kr

80 m²

4 rum

10 020 m² tomt

Havsutsikt, stor tomt, skog och jakträtt. Villa och rymlig förråds/garagelänga. Havutsikt från bostad och tomt. Mindre skogsskifte om 7000 kvm. Kök, allrum, 2 sovrum och badrum fördelat på två plan. Bostaden med kattvind och bra med förvaringsmöjligheter. Promenadavstånd till båthamn och bad. Beläget 15 min från Kalix centrum, 15 minuter bilresa till Frevisören Havsbad och Camping. Närmaste matbutik i Sangis, 5 minuter bort. Välkommen på visning!

Östra Hällskärsvägen 30, Seskarö, Haparanda kommun

Östra Hällskärsvägen 30

Fritidshus
Seskarö, Haparanda kommun
HusmanHagberg Kalix

1 025 000 kr

40 m²

2 rum

2 016 m² tomt

Söker du ett fritidshus med en hög mysfaktor och en härlig tomt med egen sandstrand? Här får du ett fritidshus med ett lugnt och härligt läge intill en stilla vik i Seskarö! Här får du njuta av en utebastu med relax med utsikt mot vattnet. I den renoverade huvudstugan om ca 40 kvm erbjuds ett allrum med en ny täljstenskamin från 2020, ett nyrenoverat kök och ett mysigt sovrum med garderober och plats för en dubbelsäng. På tomten finns även en sovstuga som rymmer en dubbelsäng. Till stugan finns en stor och härlig altan. Huvudstugan är byggd 1963, men totalrenoverad mellan 2019-2022. Då har nya golv, ny isolering, nya bjälkar och golvskivor lagts in, altanen byggdes 2021 och bastun har ett nytt aggregat med ny skorsten och skorstenshuv från 2022. På andra sidan viken ingår en fiskebod som kan användas till förvaring. I köpet ingår bohag och inventarier enligt överenskommelse. El och VA saknas. Välkommen att boka in dig på visning!

Kotalahti 76, null, Haparanda kommun

Kotalahti 76

Fritidshus
Haparanda kommun
HusmanHagberg Kalix

1 245 000 kr

36 m²

3 rum

1 856 m² tomt

Fritidshus med underbar utsikt ut över havet. Mysigt fritidshus med allrum med kamin, kök och 2 sovrum. Ljusinsläpp mot havet. Intilliggande bastubyggnad med bastukammare. Torrdass. Välkommen till ett riktigt paradis. Stor tomt. Välkommen på visning!

Bergnäs-Siknäs 29, Siknäs - Kalix, Kalix kommun

Bergnäs-Siknäs 29

Tomt
Siknäs - Kalix, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

425 000 kr

1 876 m² tomt

Nu säljs etapp 2! Tomter med fantastisk panoramautsikt ut över havet! Stigmanstrand stugområde i siknäs, ett område med totalt 11 st tomter. Åretruntvatten samt el framdraget till tomtgräns. Här finns även möjlighet till båthus samt båtplats! Ta chansen, förverkliga din dröm med denna utsikt! Kontakta mäklare för mer information! OBS. Ni kan även följa detta område på facebook. Sök på Stigmanstrand

 • Plus
Slussvägen 53, Kalix-Nyborg, Kalix kommun

Slussvägen 53

Tomt
Kalix-Nyborg, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

275 000 kr

1 278 m² tomt

Nu har du chansen att förvärva denna fastighet om 1 278 kvm med toppenläge i Nyborg. Här finns möjligheten för dig som vill bygga ditt drömhus en bit utanför stan, men fortfarande med närhet till livsmedelsaffär samt F-6 skola.

Strövägen / Ytterbyn 20:78, Kalix-Nyborg, Kalix kommun

Strövägen / Ytterbyn 20:78

Tomt
Kalix-Nyborg, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

250 000 kr

938 m² tomt

Välkommen till en helt ny gata i Nyborg! i samarbete med Kalix kommun förmedlas nu 9 stycken tomter för nybyggnation av villa, varav 5 stycken med första parkett mot Kalix älv. Till varje tomt finns el och fiber förberett, samt vatten och avlopp draget till tomtgränserna. Här behöver du som köpare ansluta VA till fastigheten. Här har du närhet till matbutik, F-6 skola, en lekpark som är under uppbyggnad samt goda kommunikationsmöjligheter till Kalix centrum. Beviljat bygglov krävs för att köp ska vara genomfört och byggnation ska vara färdigställt inom två år. Utgångspris gäller som startbud.

Strövägen / Ytterbyn 20:77, Kalix-Nyborg, Kalix kommun

Strövägen / Ytterbyn 20:77

Tomt
Kalix-Nyborg, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

350 000 kr

1 378 m² tomt

Välkommen till en helt ny gata i Nyborg! i samarbete med Kalix kommun förmedlas nu 9 stycken tomter för nybyggnation av villa, varav 5 stycken med första parkett mot Kalix älv. Till varje tomt finns el och fiber förberett, samt vatten och avlopp draget till tomtgränserna. Här behöver du som köpare ansluta VA till fastigheten. Här har du närhet till matbutik, F-6 skola, en lekpark som är under uppbyggnad samt goda kommunikationsmöjligheter till Kalix centrum. Beviljat bygglov krävs för att köp ska vara genomfört och byggnation ska vara färdigställt inom två år. Utgångspris gäller som startbud.

Strövägen / Ytterbyn 20:76, Kalix-Nyborg, Kalix kommun

Strövägen / Ytterbyn 20:76

Tomt
Kalix-Nyborg, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

350 000 kr

1 328 m² tomt

Välkommen till en helt ny gata i Nyborg! i samarbete med Kalix kommun förmedlas nu 9 stycken tomter för nybyggnation av villa, varav 5 stycken med första parkett mot Kalix älv. Till varje tomt finns el och fiber förberett, samt vatten och avlopp draget till tomtgränserna. Här behöver du som köpare ansluta VA till fastigheten. Här har du närhet till matbutik, F-6 skola, en lekpark som är under uppbyggnad samt goda kommunikationsmöjligheter till Kalix centrum. Beviljat bygglov krävs för att köp ska vara genomfört och byggnation ska vara färdigställt inom två år. Utgångspris gäller som startbud.

Strövägen / Ytterbyn 20:75, Kalix-Nyborg, Kalix kommun

Strövägen / Ytterbyn 20:75

Tomt
Kalix-Nyborg, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

350 000 kr

1 252 m² tomt

Välkommen till en helt ny gata i Nyborg! i samarbete med Kalix kommun förmedlas nu 9 stycken tomter för nybyggnation av villa, varav 5 stycken med första parkett mot Kalix älv. Till varje tomt finns el och fiber förberett, samt vatten och avlopp draget till tomtgränserna. Här behöver du som köpare ansluta VA till fastigheten. Här har du närhet till matbutik, F-6 skola, en lekpark som är under uppbyggnad samt goda kommunikationsmöjligheter till Kalix centrum. Beviljat bygglov krävs för att köp ska vara genomfört och byggnation ska vara färdigställt inom två år. Utgångspris gäller som startbud.

Strövägen / Ytterbyn 20:74, Kalix-Nyborg, Kalix kommun

Strövägen / Ytterbyn 20:74

Tomt
Kalix-Nyborg, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

475 000 kr

1 000 m² tomt

Välkommen till en helt ny gata i Nyborg! i samarbete med Kalix kommun förmedlas nu 9 stycken tomter för nybyggnation av villa, varav 5 stycken med första parkett mot Kalix älv. Till varje tomt finns el och fiber förberett, samt vatten och avlopp draget till tomtgränserna. Här behöver du som köpare ansluta VA till fastigheten. Här har du närhet till matbutik, F-6 skola, en lekpark som är under uppbyggnad samt goda kommunikationsmöjligheter till Kalix centrum. Beviljat bygglov krävs för att köp ska vara genomfört och byggnation ska vara färdigställt inom två år. Utgångspris gäller som startbud.

Strövägen / Ytterbyn 20:73, Kalix-Nyborg, Kalix kommun

Strövägen / Ytterbyn 20:73

Tomt
Kalix-Nyborg, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

550 000 kr

1 027 m² tomt

Välkommen till en helt ny gata i Nyborg! i samarbete med Kalix kommun förmedlas nu 9 stycken tomter för nybyggnation av villa, varav 5 stycken med första parkett mot Kalix älv. Till varje tomt finns el och fiber förberett, samt vatten och avlopp draget till tomtgränserna. Här behöver du som köpare ansluta VA till fastigheten. Här har du närhet till matbutik, F-6 skola, en lekpark som är under uppbyggnad samt goda kommunikationsmöjligheter till Kalix centrum. Beviljat bygglov krävs för att köp ska vara genomfört och byggnation ska vara färdigställt inom två år. Utgångspris gäller som startbud.

Strövägen / Ytterbyn 20:72, Kalix-Nyborg, Kalix kommun

Strövägen / Ytterbyn 20:72

Tomt
Kalix-Nyborg, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

550 000 kr

881 m² tomt

Välkommen till en helt ny gata i Nyborg! i samarbete med Kalix kommun förmedlas nu 9 stycken tomter för nybyggnation av villa, varav 5 stycken med första parkett mot Kalix älv. Till varje tomt finns el och fiber förberett, samt vatten och avlopp draget till tomtgränserna. Här behöver du som köpare ansluta VA till fastigheten. Här har du närhet till matbutik, F-6 skola, en lekpark som är under uppbyggnad samt goda kommunikationsmöjligheter till Kalix centrum. Beviljat bygglov krävs för att köp ska vara genomfört och byggnation ska vara färdigställt inom två år. Utgångspris gäller som startbud.

Strövägen / Ytterbyn 20:71, Kalix-Nyborg, Kalix kommun

Strövägen / Ytterbyn 20:71

Tomt
Kalix-Nyborg, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

475 000 kr

865 m² tomt

Välkommen till en helt ny gata i Nyborg! i samarbete med Kalix kommun förmedlas nu 9 stycken tomter för nybyggnation av villa, varav 5 stycken med första parkett mot Kalix älv. Till varje tomt finns el och fiber förberett, samt vatten och avlopp draget till tomtgränserna. Här behöver du som köpare ansluta VA till fastigheten. Här har du närhet till matbutik, F-6 skola, en lekpark som är under uppbyggnad samt goda kommunikationsmöjligheter till Kalix centrum. Beviljat bygglov krävs för att köp ska vara genomfört och byggnation ska vara färdigställt inom två år. Utgångspris gäller som startbud.

Visar 1 - 50 av 52