Mäklare Robin Lindqvist

Robin Lindqvist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kyrkogatan 9, Morjärv - Kalix, Kalix kommun

Kyrkogatan 9

Villa
Morjärv - Kalix, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
245 000 kr
86 + 55 m²
4 rum
724 m² tomt

Välkommen till denna villa belägen på Kyrkogatan i natursköna Morjärv. Med sitt läge nära naturen och med mindre renoveringsbehov är detta det perfekta hemmet för dig som vill komma närmare lugnet och frisk luft. På entréplanet finner du ett rymligt kök och vardagsrum, perfekt för umgänge med familj och vänner. På övre plan finns sovrummen, vilket ger en avskild och privat plats för avkoppling och återhämtning. Dessutom finns förvaringsutrymmen, bastu och tvättstuga i källarplan. Den smarta planlösningen gör att samtliga sovrum är belägna på samma våning. Med en bostadsyta på 86 kvadratmeter och en tomtarea på 724 kvadratmeter finns gott om utrymme för trädgårdsaktiviteter och lek. Dessutom finns det möjlighet till parkering i det vidbyggda garaget. Njut av den lugna omgivningen och den vackra naturen som omger denna villa. Morjärv - Kalix erbjuder fantastiska möjligheter till friluftsliv och närhet till vatten för bad och fiske. Missa inte chansen att bli ägare till detta hem . Kontakta oss för mer information och boka in en visning redan idag!

Storavägen 48, Risögrund, Kalix kommun

Storavägen 48

Villa
Risögrund, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
1 595 000 kr
99 + 50 m²
5 rum
1 558 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska villa i Risögrund, som erbjuder en ljus och luftig atmosfär. Här har ägarna verkligen lagt ner tid och pengar på att göra det till ett påkostat boende. Med modern utrustning och en genomgående renovering av hela huset är detta verkligen ett drömhem. Låga driftkostnader. På entréplan möts du av en rymlig hall som leder dig vidare till ett stilrent kök från Ballingslöv, med öppen planlösning mot vardagsrummet. Här finns även ett sovrum eller kontor och ett badrum. På övre plan finns tre sovrum och ett mysigt allrum, där ett av sovrummen har utgång till en balkong. Källarplanet nås både via en groventré och en spiraltrappa från köket. Här finns gott om förvaringsutrymmen, en praktisk tvättstuga och en härlig bastu med vedeldat aggregat. Renoveringarna har verkligen varit omfattande och inkluderar bland annat fönsterbyte, takbyte, tilläggsisolering av väggarna, renovering av badrum och kök, installation av bergvärme och mycket mer. Dessutom finns det flera andra byggnader på tomten, såsom ett garage, en större förrådsbyggnad samt underbara utemiljöer. Med närhet till havet och en tomtarea på 1558 kvadratmeter är detta verkligen en dröm för den som älskar när allt är färdigt. Missa inte chansen att bli ägare till denna moderna och välskötta villa i Risögrund! Välkommen att boka in er på visning!

Kamlunge 517, Kamlunge, Kalix kommun

Kamlunge 517

Fritidshus
Kamlunge, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
895 000 kr
50 m²
2 rum
2 660 m² tomt

Kommande försäljning i vackra Kamlunge! Fritidshus alldeles intill Kalixälven! Huvudstuga, timrad gäststuga samt nyare friggeboda. Fantastisk utsikt mot Kalixälven. Högt läge över Kalixälven med fina gräsytor, välplanerad trädgård med fina perenner. Fina landområden för att avnjuta utsikten. Goda fiskemöjligheter. Gott om plats för parkering. De mesta av inventarierna ingår. Vatten via pump från älven. Ett väl omhändertaget fritidshus! Vackra Kamlunge ligger vid Kalixälven och har flera forsar, den mest kända vid Kamlungebron som fascinerar alla årstider och ung som äldre. Om hösten ligger dimman tät och solens strålar får kämpa för att nå fram i diset medan de oupphörliga strömmarna får vattnets vågar att skumma och rusa vilt. Kamlunge bjuder också på lugna sträckor där vattnet närmast går att likna en spegel till himmelen. Välkommen, anmäl ert intresse!

Frevisören 628, Frevisören, Kalix kommun
Frevisören 628, Frevisören, Kalix kommun, bild 2
Frevisören 628, Frevisören, Kalix kommun, bild 3

Frevisören 628

Fritidshus
Frevisören, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
1 195 000 kr
48 + 24 m²
3 rum
1 924 m² tomt

Sjönära fritidshus med flera byggnader och ombonad, harmonisk trädgård med rik växtlighet. Härlig huvudstuga där ljuset flödar in från flera väderstreck. Genomtänkt planlösning med öppet allrum med kök och matplats, 2 sovrum och badrum. Separat stuga med gästrum/sovrum, bastu med dusch och tvättstuga. Promenadavstånd till havsbad med stor strand. Kommunalt sommarvatten. Egen båtplats i skyddad hamn. Tillfälle att förvärva ett fritidshus endast ett stenkast från havet! Välkommen på visning!

  • Premium
Kölmyrholmen 54, Överkalix, Överkalix kommun

Kölmyrholmen 54

Fritidshus
Överkalix, Överkalix kommun
HusmanHagberg Kalix
450 000 kr
2 043 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska skogstomt med ett charmigt timrat fritidshus och en avskild placering. Här kan du verkligen njuta av lugnet och naturen. Denna pärla erbjuder inte bara en huvudstuga utan även en mysig gäststuga, en timring med vedbod och toalettdel samt en praktisk jordkällare. En extra bonus är bastubyggnaden med en vedeldad bastu. Här kan du koppla av och njuta av en varm och avslappnande stund efter en lång dag. Inventarierna ingår, vilket gör det enkelt för dig att flytta in direkt och börja njuta av vad stugan har att erbjuda. Snabbt tillträde är möjligt, så du kan komma igång med att skapa minnen och upplevelser så snart som möjligt. Vattenförsörjningen sker via en egen grävd brunn, vilket ger dig en bekväm och självständig lösning. Nuvarande ägare har under senare år renoverat en altan från 2014, en ny vedeldad bastu från 2015 och en plåtad skorstensrenovering från 2017. Missa inte chansen att äga denna fritidsfastighet med ett avskilt läge. Kontakta oss idag för att boka visning och upptäcka allt detta hem har att erbjuda.

Svedjevägen 8, Kalix-Nyborg, Kalix kommun

Svedjevägen 8

Villa
Kalix-Nyborg, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
2 225 000 kr
160 m²
5 rum
6,1 ha tomt

Välkommen till denna fantastiska gård med enastående möjligheter till djurhållning. Här finner du en välskött villa med stora och välplanerade ytor, perfekt för familjen som vill ha gott om utrymme att leva och verka på. Med en mysig "norrbottensgård" på en lummig tomt blir detta ditt egna gröna paradis. På fastigheten finns inte bara huset, utan även en imponerande ladugårdsbyggnad i gott skick, med möjlighet att hålla både hästar och kor. Här finns också ett dubbelgarage, en bagarstuga, ett hönshus och flera förrådsbyggnader som ger dig oändliga möjligheter till förvaring och hobbyaktiviteter. Det välkomnande entréplanet erbjuder en rymlig hall, ett kök och en kammare, samt en elegant sal där du kan umgås och bjuda in till trevliga tillställningar. På övre plan finns tre mysiga sovrum, en hall med utgång till en balkong där du kan njuta av den vackra omgivningen, samt en nyligen renoverad WC. Det här är ett välskött gårdsställe med avskilt läge i en återvändsgränd, vilket ger dig den trygghet och lugn du söker. Med en tomtarea på hela 60800 kvadratmeter finns gott om utrymme för barnen att leka och utforska naturen. Kom och upptäck denna unika möjlighet att skapa ditt drömhem på landsbygden. Här har du allt du behöver för att leva ett bekvämt och harmoniskt liv, omgiven av grönska och fridfullhet. Välkommen till Svedjevägen i Holmen, Kalix-Nyborg - din egen oas att kalla hem!

Vinkelvägen 10, Kalix-Nyborg, Kalix kommun

Vinkelvägen 10

Villa
Kalix-Nyborg, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
595 000 kr
167 + 44 m²
5 rum
919 m² tomt

Välkommen till denna stora och välplanerade villa belägen i natursköna Kalix-Nyborg. Här erbjuds en bekväm och familjevänlig tillvaro med närhet till både havet och grönområden. Den välkomnande entrén leder dig in till ett hem med genomtänkt planlösning och generösa ytor. På entréplan finner du ett rymligt vardagsrum med utgång till en trevlig altan där du kan njuta av många soltimmar och vacker natur. Dessutom finns här ett stilrent nyrenoverat badrum, kök, hall, tvättstuga, gillestuga med bastu samt två sovrum. På övre plan möts du av ett stort allrum, en WC och ett ytterligare sovrum. Här finns gott om utrymme för hela familjen att trivas och växa. Denna villa är omgiven av en på ca 919 kvadratmeter och erbjuder även två praktiska förrådsbodar. Renoveringar har genomförts löpande med bland annat isolerglaskassetter, luftvärmepump och nytt badrum. Läget är perfekt för barnfamiljen, då det finns närhet till både skola och affär. Dessutom är skogen din närmsta granne, vilket ger möjlighet till härliga naturupplevelser året om. Med detta attraktiva objekt ges möjligheten till snabbt tillträde. Missa inte chansen!

Häradsvägen 22, Grytnäs, Kalix kommun

Häradsvägen 22

Lägenhet
Grytnäs, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
625 000 kr
83 m²
3 rum
vån 1/1
4 000 kr/mån
7 530 kr/m²

Denna gavellägenhet erbjuder bästa solläge och är perfekt för den som vill kunna flytta in och njuta direkt. Bostaden är i fint skick, med ett nyare badrum och renoverat kök. Här kan du njuta av ett fantastiskt läge med golfbanan som granne och en trevlig uteplats i bästa sydvästläge. Värmekällorna i bostaden inkluderar el, kamin och luftvärmepump, vilket ger en behaglig temperatur året om. Dessutom är fiber installerat för dig som önskar snabb internetuppkoppling. Bostaden inkluderar även en carport för parkering samt ett förråd, vilket ger extra bekvämlighet och praktisk förvaring. Säljaren är flexibel när det gäller tillträdesdatum, vilket ger dig möjlighet att anpassa överenskommelsen efter dina behov. Kontakta mäklaren idag för att boka en visning och upptäck själv allt som denna attraktiva bostad har att erbjuda!

  • Plus
  • Uteplats
Centrumvägen 33C, Kalix - Centrum, Kalix kommun

Centrumvägen 33C

Lägenhet
Kalix - Centrum, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
375 000 kr
73,5 m²
3 rum
vån 3/3
6 140 kr/mån
5 102 kr/m²

Välkommen till denna trevliga bostadsrätt belägen på Centrumvägen i Kalix - Centrum. Med sin yta på 73.5 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet gott om utrymme för bekvämt boende. Bostaden är centralt belägen vilket ger närhet till alla bekvämligheter. Dessutom finns det goda kommunikationsmöjligheter i närområdet, vilket underlättar vardagen. Det nyrenoverade köket från Pitekök är stilfullt och modernt, vilket gör matlagningen till en trevlig upplevelse. Badrummet är också i fint skick och renoverat (2020). Badrummet är utrustat med dusch, kommod och WC. En extra bonus med denna bostad är den trevliga balkongen i söderläge. Här kan du njuta av solen och avkoppling efter en lång dag. Föreningen som bostaden tillhör har en stabil ekonomi, vilket ger trygghet för framtiden. Bostadsrättsföreningen tillhandahåller gemensamhetsutrymmen som tvättstuga och bastu med relax. Innergården har trivsamma planteringar, uteplats och utegrill. Promenadavstånd till centrum, strandpromenaden och Kalixälven. Sammanfattningsvis erbjuder denna bostadsrätt en optimal kombination av bekvämt boende, centralt läge och trevliga utrymmen. Missa inte chansen att göra detta till ditt nya hem. Välkommen att boka en visning redan idag!

  • Balkong
Hultstigen 21, Grytnäs, Kalix kommun

Hultstigen 21

Villa
Grytnäs, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
1 195 000 kr
137 + 22 m²
5 rum
952 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa belägen i det familjevänliga området Grytnäs i Kalix. Med ett utmärkt läge på en fin tomt om 952 kvadratmeter erbjuder denna bostad gott om utrymme för hela familjen att trivas på. Stora sociala umgängesytor. Nyrenoverad altan vid det fina inglasade uterummet, perfekt för att njuta av ljusa sommardagar eller för att koppla av under svalare kvällar. Dessutom finns det ett fristående varmgarage med förråd, vilket ger extra förvaringsmöjligheter för din familj. En rad renoveringar och underhåll har utförts på bostaden, vilket ger den moderna bekvämligheter och en fräsch känsla. Höjdpunkterna inkluderar en ny pelletskamin från 2012, en renoverat kök från 2019 samt en luftvärmepump som installerades samma år. Det finns även nymålade ytskikt och ny inredning i både tvättstugan och toaletten på övervåningen. Med sina 137 kvadratmeter erbjuder denna villa gott om plats för en familj att växa och trivas i. Här finns fem rum som kan anpassas efter dina behov och önskemål. Ta chansen att bo i denna välskötta villa med fina renoveringar på Grytnäs i Kalix. Tillträde är möjligt från september. Säljarna har besiktat huset så protokoll finns. Kontakta oss för mer information och boka in en visning redan idag!

  • Plus
Blomgatan 1, Kalix - Näsbyn, Kalix kommun

Blomgatan 1

Villa
Kalix - Näsbyn, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
2 245 000 kr
104 + 51 m²
5 rum
993 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska villa belägen på Blomgatan i barnvänliga Kalix. Med sin moderna utrustning och nyligen genomförda renoveringar är detta verkligen ett drömhem. Här kan du och din familj njuta av ett bekvämt boende och en underbar livsstil. Huset har genomgått omfattande renoveringar under de senaste åren, vilket inkluderar nytt tak, fiberanslutning, ny el och byte av VA. Dessutom har en ny platta gjutits och golvvärme installerats för optimal komfort. Interiört har innerväggarna och taken reglats och nya ytskikt har applicerats på golv och väggar. I huset finns ett helt nytt kök, som är både modernt och funktionellt. De nya dörrarna och fönstren ger inte bara ett fräscht intryck utan också en bättre energieffektivitet. Badrummet har också fått en uppgradering och erbjuder nu en skön dusch och WC. Den generösa tomten på 993 kvadratmeter erbjuder gott om utrymme för utomhusaktiviteter och lek. Här kan barnen springa fritt och njuta av den nybyggda poolen med tillhörande altan, perfekt för varma sommardagar. Med sin centrala placering har du nära till allt du behöver - skolor, affärer och fritidsaktiviteter finns inom bekvämt avstånd. Detta är verkligen ett drömhem för den moderna familjen som vill ha det bästa av både stil och funktionalitet. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla! Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck alla fördelar med att bo på Blomgatan.

Burlandet-Siknäs 281, Siknäs - Kalix, Kalix kommun

Burlandet-Siknäs 281

Fritidshus
Siknäs - Kalix, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
1 195 000 kr
42 m²
2 rum
1 699 m² tomt

Detta underbara fritidshus i Siknäs - Kalix är ett riktigt drömhem för den som söker en naturnära och avskild tillvaro vid havet. Med en trevlig uteplats som bjuder på många soltimmar kan du njuta av den fantastiska havsutsikten medan du njuter av lugnet och friden. Tomten är väl tilltagen och erbjuder en fin stig ner till havet där du kan ta ett uppfriskande dopp eller ta en tur med båten, precis som de nuvarande ägarna gör. Huvudstugan imponerar med sin öppna planlösning och ger dig gott om utrymme att umgås och njuta av gemenskapen. För gäster finns en mysig sovstuga med två ingångar. En för gästrummet samt ett rum med duschkabin och förbränningstoalett. Vill du koppla av inomhus finns även ett uterum med murad spis där du kan tända en brasa och skapa en trivsam atmosfär. En riktig bonus är den egna brunnen med vatten. Med närheten till den vackra skärgården och möjligheten att ha din egen båt blir detta verkligen ett paradis för den som älskar havet och naturen. Missa inte chansen att förvärva detta fina fritidshus i Burlandet-Siknäs, där du kan uppleva harmoni och njuta av allt det bästa som naturen har att erbjuda. Välkommen hem!

Bondersbyn 509, Bondersbyn, Kalix kommun
Bondersbyn 509, Bondersbyn, Kalix kommun, bild 2
Bondersbyn 509, Bondersbyn, Kalix kommun, bild 3

Bondersbyn 509

Fritidshus
Bondersbyn, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
1 695 000 kr
51 m²
3 rum
5 797 m² tomt

Välkommen till detta extraordinära fritidshus vid Kalixälven, som erbjuder en enastående möjlighet att uppleva naturens skönhet och lugn på första parkett. Beläget på adressen Bondersbyn 509, erbjuder detta fritidshus med året-runt standard en oöverträffad kombination av modern komfort och naturens underbara kraft. Detta fritidshus är en oas av ro i direkt anslutning till Kalixälven. Här kan du njuta av lugnet i naturen och vattnets ständigt skiftande skönhet från din egen tomt. Huvudstuga med kök och vardagsrummet i öppen planlösning. Mysig öppen spis som är perfekt för avkoppling och samvaro med familj och vänner. I huvudstugan finns kök, vardagsrum, badrum samt två sovrum. Stugan har året-runt standard och värms upp via el, kamin och luftvärmepump. På fastigheterna finns även två gäststugor varav en med bastu. Fastigheterna har en generös tomt (5797 kvm) som ger gott om utrymme för utomhusaktiviteter och trädgårdsarbete. Här kan du skapa din egen fridfulla oas. Naturen runt Bondersbyn är fantastisk med möjligheter till fiske, vandring och utflykter längs älven. Här kan du verkligen njuta av det bästa som Norrland har att erbjuda. Trots den avskilda känslan är Bondersbyn bekvämt beläget med närhet till lokala bekvämligheter och service. Detta fritidshus är inte bara en fastighet, det är en livsstil. Här kan du fly undan vardagens stress och koppla av i harmoni med naturen. Om du drömmer om ett fritidshus vid vattnet är detta en möjlighet du inte vill missa. Kontakta oss idag för att boka en visning och uppleva detta unika hus själv. Kalixälven och Bondersbyn väntar på att välkomna dig hem. Välkommen till ditt drömhus!

  • Premium
Lägergatan 5B, Kalix - Näsbyn, Kalix kommun

Lägergatan 5B

Lägenhet
Kalix - Näsbyn, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
275 000 kr
79 m²
3 rum
vån 3/3
5 951 kr/mån
3 481 kr/m²

Välkommen till denna renoverade och fräscha 3:a som erbjuder en bekväm och modern boendemiljö. Lägenheten har nyligen renoverats med nytt kök (2020) och ett nytt badrum (2022) som är smakfullt inrett med kakel och klinker. Här finns även ett rymligt vardagsrum där du kan njuta av härliga stunder med familj och vänner. Köket är utrustat med mörka köksluckor och erbjuder gott om förvaringsutrymme. Lägenheten har två sovrum, perfekt för den växande familjen eller för den som behöver extra utrymme för arbete eller hobby. Men pricken över i:et är den nya, stora inglasade balkongen där du kan njuta av frisk luft och vacker utsikt. Balkongen har även öppningsbara fönster vilket ger möjlighet till sköna vindpustar under varma sommardagar. Här bor du i ett trevligt område med närhet till grönområden och service. Med bra kommunikationsmöjligheter är det enkelt att ta sig till både centrum och naturens lugn. Missa inte chansen att få se denna fina lägenhet - välkommen på visning!

  • Balkong
Siknäs 251, Siknäs - Kalix, Kalix kommun

Siknäs 251

Villa
Siknäs - Kalix, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
895 000 kr
123 m²
5 rum
1 620 m² tomt

Välkommen till denna trevliga villa belägen i den populära skärgårdsbyn Siknäs, bara en kort promenad från havet. Det sociala entréplanet erbjuder en öppen planlösning med en matplats och vardagsrum, perfekt för umgänge och avkoppling. Här finns även en centralt placerad kamin som skapar en mysig atmosfär under kyliga kvällar. Den rymliga hallen erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Med en naturnära omgivning och fint trädgårdsland med gott om soltimmar kan du njuta av utomhuslivet året runt. Huset är ljust och luftigt. På övre plan finns tre sovrum, badrum samt ett allrum med balkong, alla välplanerade för att möta dina behov. Uppvärmning sker via el, braskamin och luftvärmepump vilket ger en energieffektiv lösning. Denna villa har genomgått flera renoveringar, inklusive installation av en luftvärmepump år 2017 och ett nytt tak år 2021. Köket har också renoverats år 2000 och tvättmaskin samt torktumlare har installerats under senare år. Här har du möjligheten att bo i en fin villa med närhet till både natur och hav. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla i Siknäs.

  • Plus
Floragatan 14C, Kalix - Centrum, Kalix kommun

Floragatan 14C

Lägenhet
Kalix - Centrum, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
635 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/2
5 351 kr/mån
8 467 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska 3:a om 75 kvm med en touch av modern elegans! Denna pärla i centrala Kalix erbjuder dig ett nyrenoverat badrum och nya golv och ytskikt, allt från 2022. Njut av soliga dagar på den trevliga balkongen i sydvästläge, perfekt för att koppla av och njuta av eftermiddagssolen. Denna bostad är belägen i en välskött förening med stabil ekonomi, vilket ger dig lugn och trygghet i din vardag. Med sitt centrala läge har du nära till allt du behöver - affärer, restauranger och kommunikationer finns bara ett stenkast bort. Internet ingår i månadsavgiften. Två förråd hör till lägenheten. Välkommen hem till denna charmiga lägenhet, där du kan njuta av både bekvämligheten och det moderna livet. Missa inte chansen!

  • Plus
  • Balkong
Fälesön 92, Nyborgs skärgård, Kalix kommun
  • Budgivning pågår

Fälesön 92

Fritidshus
Nyborgs skärgård, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
1 395 000 kr
70 m²
2 200 m² tomt

Välkommen till denna charmiga skärgårdsstuga med ett fantastiskt läge på Fälesön i Nyborgs skärgård. Med sin egen båtplats kan du enkelt utforska de vackra omgivningarna och njuta av den friska havsluften. Stugan är omsorgsfullt renoverad och har en välkomnande altan på hela 25 kvm, perfekt för att njuta av soliga dagar eller sommarfester. Dessutom finns en nyare altan på 16 kvm från 2021, där du kan koppla av eller bjuda in vänner för en grillkväll. Inuti stugan finns ett modernt vardagsrum och sovrum med nya laminatgolv samt en luftvärmepump/AC installerad 2016 för att hålla temperaturen behaglig året runt. Köket har också fått en uppfräschning med ny bänkskiva, handtag och panelvägg. På tomten, som sträcker sig över 2200 kvm, finns även andra byggnader såsom ett praktiskt uthus med bastu, dusch, förråd och torrdass. Här finns gott om plats för både avkoppling och förvaring. Stugan har genomgått flertalet renoveringar, inklusive målning och tapetsering av väggar samt en ny vägg i sovrummet. Dessutom har både öppna spisar och tak målats invändigt för en fräsch och modern känsla. Missade vi nämna att en pergola byggdes år 2022? Perfekt för att skapa en mysig utomhusmiljö där du kan njuta av ljumma sommarkvällar. Kommunalt sommarvatten! Denna skärgårdsdröm är redo att bli ditt eget privata paradis. Välkommen till Fälesön 92! Obs, då visningar sker med båt är det viktigt att boka tid för visning. Säljarna kommer hjälpa till med transport.

Britbacksvägen 6, Sangis - Kalix, Kalix kommun

Britbacksvägen 6

Gård/Skog
Sangis - Kalix, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
1 195 000 kr
100 m²
33 ha tomt

Välkommen till denna charmiga lantbruksfastighet belägen på höjden i det natursköna området Sangis. Med en total yta på cirka 33.5 hektar erbjuder detta objekt en idealisk plats för den som söker lugn och ro i en lantlig miljö. Bostadens boningshus sträcker sig över två plan och har en total boyta på 100 kvadratmeter. På entréplan hittar du en välkomnande hall, ett funktionellt kök, ett luftigt vardagsrum, ett badrum samt en rymlig tvättstuga som renoverades 2019. Dessutom har köket utrustats med nyare vitvaror. På övre plan finns sovrummen, vilket ger en bra separation mellan vardagsrum och sovutrymmen. Uthuset på fastigheten erbjuder gott om förvaringsmöjligheter för alla dina behov. Enligt den uppdaterade Skogsbruksplanen från mars 2024 finns det en virkesvolym på 1 857 m3sk på fastigheten. Detta gör den till en attraktiv möjlighet för den som är intresserad av skogsbruk eller investeringar inom detta område. Se bilagor dokument. Njut av det naturnära läget och upplev lugnet som bara en lantlig miljö kan erbjuda. Britbacksvägen i Sangis är din framtida adress och här får du möjligheten att skapa ditt drömboende på landsbygden. Välkommen till ett hem där du kan njuta av naturen och samtidigt ha alla bekvämligheter inom räckhåll. Kontakta mäklaren för mer information eller för att boka visning.

Sigurdsuddevägen 19A, Båtskärsnäs, Kalix kommun
Sigurdsuddevägen 19A, Båtskärsnäs, Kalix kommun, bild 2
Sigurdsuddevägen 19A, Båtskärsnäs, Kalix kommun, bild 3

Sigurdsuddevägen 19A

Villa
Båtskärsnäs, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
3 250 000 kr
143 + 40 m²
4 rum
2 122 m² tomt

Upplev den perfekta kustlivsstilen i denna välskötta enplansvilla i vackra Båtskärsnäs! Med sitt oslagbara läge bara ett stenkast från stranden får du en extraordinär havsupplevelse varje dag. Denna charmiga villa på 143 + 40 kvadratmeter är utrustad med toppmodern bergvärme och mekaniskt återvinningssystem, vilket garanterar en konstant bekväm inomhusmiljö oavsett årstid. Med sina fyra rymliga rum erbjuder villan gott om plats för hela familjen att trivas och skapa minnen tillsammans. Den generösa tomtytan på 2122 kvadratmeter ger dig möjlighet att njuta av lek och avkoppling utomhus i den friska havsluften. Förutom huvudbyggnaden finns även ett praktiskt vidbyggt garage och en friggebod, vilket ger dig extra utrymme för förvaring och flexibilitet för dina behov. Ge dig själv chansen att äga denna unika bostad vid havet i Båtskärsnäs. Tveka inte att kontakta oss redan idag för mer information samt anmäl ditt intresse. Välkommen till din drömvilla vid havet!

  • Premium
Floragatan 14D, Kalix - Centrum, Kalix kommun

Floragatan 14D

Lägenhet
Kalix - Centrum, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
495 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 613 kr/mån
7 920 kr/m²

Välkommen till denna trevliga och välrenoverade 2:a om 62,5 m2 med en stor fantastiskt balkong. Lägenheten har genomgått en nylig renovering med ett helt nytt badrum år 2022 och fräscha ytskikt från 2018. Det ljusa köket erbjuder gott om plats för matplatsen och ger en trevlig atmosfär. Vardagsrummet är rymligt och har utgång till den imponerande balkongen på ca 10 m2. Här kan du njuta av utomhuslivet och ta del av solen och friska luften. Sovrummet är i bra storlek och ger gott om utrymme för en bekväm natts sömn. Lägenheten ligger mitt i centrum, vilket ger dig närhet till allt du behöver i vardagen. Ett förråd hör också till lägenheten, vilket är praktiskt för extra förvaring. Internet ingår i månadsavgiften. Missa inte chansen att se denna superfräscha lägenhet! Kom och besök oss på visningen och upplev allt detta själv. Vi ses på visningen!

  • Balkong
Lantjärv 313, Lantjärv, Kalix kommun

Lantjärv 313

Villa
Lantjärv, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
275 000 kr
80 + 80 m²
3 rum
1 394 m² tomt

Välkommen till denna naturnära villa med potential! Belägen endast 10 minuter från Kalix, erbjuder denna villa en perfekt kombination av avskildhet och närhet till Kalix bekvämligheter. Med moderniseringsbehov ger detta betonghus dig möjligheten att skapa ditt drömhem efter egna önskemål. Entréplanet erbjuder ett kök, vardagsrum, badrum och två sovrum, vilket ger utrymme för familjen. Här finns också gott om naturligt ljus som strömmar in genom fönstren. Källarplanet har gillestuga, tvättstuga, pannrum samt gott om förvaring. Våningsplanen är fördelade på 80 kvm per våning. Tomten sträcker sig över 1394 kvadratmeter och ger dig utrymme för trädgårdsarbete eller utomhusaktiviteter. Dessutom finns det en praktisk garagebyggnad med plåtfasad samt förrådsbyggnader. Detta är en idealisk möjlighet för den som söker en villa i en naturskön miljö. Ta chansen att forma ditt drömhem och njut av det lugn och ro som denna plats har att erbjuda. Kontakta oss idag för mer information och boka en visning!

Klöverstigen 10, Grytnäs, Kalix kommun

Klöverstigen 10

Villa
Grytnäs, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
2 995 000 kr
85 + 55 m²
5 rum
1 057 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska villa med stort garage om ca 100 kvm! Här får du verkligen utrymme att förverkliga dina drömmar. Villan har genomgått en totalrenovering av nuvarande ägare och bjuder på en modern och stilren design. Med sina 5 rum och kök erbjuder villan gott om utrymme för hela familjen. Det öppna köket och vardagsrummet ger en ljus och luftig atmosfär, perfekt för umgänge och mysiga stunder tillsammans. Vattenburen värme via bergvärme, golvvärme på entréplanet vilket ger extra komfort. Garaget är stort och erbjuder gott om förvaringsmöjligheter samt ett loft för extra utrymme. För avkoppling och välbefinnande finns även en fristående bastu/relax. Läget är barnvänligt och med en stor och insynsskyddad uteplats får ni möjlighet att njuta av solen och skapa minnen tillsammans. Fiber är installerat, vilket innebär snabbt internet och smidig kommunikation. Denna villa erbjuder allt du kan önska dig - stort och välplanerat, påkostat med modern utrustning och gott om utrymme. Vänta inte, kontakta mäklaren idag för att boka en förhandsvisning och bli förälskad i ditt nya drömhem! Villan är förbesiktad-kontakta mäklaren för protokoll.

Ryssbält 619, Ryssbält, Kalix kommun

Ryssbält 619

Fritidshus
Ryssbält, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
575 000 kr
92 m²
3 rum
2 395 m² tomt

Varmt välkommen till detta mysiga och lantliga hus beläget i det charmiga området Ryssbält i Kalix. Med närhet till havet och omgivet av en stor tomt på 2395 kvadratmeter är detta en perfekt plats för avkoppling och lugn. Bostaden erbjuder tre rum och har delvis nya ytskikt i hall, kök och trapphus, vilket ger en fräsch och modern känsla. En ny luftvärmepump installerades år 2017, vilket ger en behaglig inomhusmiljö året runt. Utöver huvudbyggnaden finns även en fristående bastu med vedeldat aggregat, perfekt för avkoppling och välbefinnande. Den trevliga uteplatsen erbjuder många soltimmar och är perfekt för utomhusaktiviteter. Andra byggnader inkluderar tre förråd samt vedbod för extra förvaringsutrymme. Med sin gammaldags charm och fina renoveringar är detta lantställe en dröm för den som söker lugn och ro i vackra omgivningar. Snabbt tillträde är möjligt! Välkommen att boka visning!

Älvdalsvägen 6, Kalix - Centrum, Kalix kommun
  • Budgivning pågår

Älvdalsvägen 6

Villa
Kalix - Centrum, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
895 000 kr
88 + 30 m²
3 rum
946 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa med centralt läge i Kalix! Här finner du ett mindre hus med ett unikt och charmigt utseende, komplett med vackra burspråk som ger karaktär åt fasaden. Det fristående varmgaraget med sin motordrivna garageport erbjuder både praktisk förvaring och skydd åt din bil. Inne i bostaden möts du av ett nyare kök som är både stilfullt och funktionellt. Här finns gott om plats för matlagning och umgänge. Vardagsrummet är utrustat med en mysig Tullikivi braskamin, perfekt för att skapa en varm och inbjudande atmosfär under kalla kvällar. Den öppna och mysiga planlösningen ger möjlighet till trevliga sammankomster med nära och kära. Uteplatsen är en riktig pärla med optimalt solläge, perfekt för att njuta av sommardagar och långa ljusa kvällar. Dessutom är bostaden belägen nära kommunikationer och har ett centralt läge, vilket gör vardagen smidig och bekväm. Detta är verkligen ett tillfälle du inte vill missa! Ta chansen att äga detta underbara hem i Kalix centrum. Kontakta oss redan idag för att boka en visning och upptäck allt detta boende har att erbjuda. Snabbt tillträde är möjligt!

Tjäderstigen 15, Kalix - Centrum, Kalix kommun
  • Budgivning pågår

Tjäderstigen 15

Villa
Kalix - Centrum, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
1 275 000 kr
111 + 58 m²
5 rum
1 120 m² tomt

Denna villa med sitt utmärkta läge i centrala Kalix erbjuder en perfekt kombination av närhet till samhällets bekvämligheter och avskildhet. Med en yta på 169 kvadratmeter och fem rum, finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas. Entréplanet välkomnar dig med sociala umgängesytor där du kan njuta av tid med dina nära och kära. På övre plan finns 2-3 sovrum, WC samt gott om förvaring. Källarplanet har blivit renoverat och är nu dränerat, vilket ger dig en trygg och torr miljö. Här finns även en avkopplande relaxavdelning med bastu och bubbelbadkar där du kan koppla av och njuta efter en lång dag. Golvvärme i hela källarplan. Vattenburet värmesystem via fjärrvärme. Fiber är installerat. Superfin uteplats med altan delvis under tak med infravärme. Till fastigheten hör även ett fristående garage med ett vidbyggt förråd. Totalt ca 60 kvm. Garaget är uppvärmt via en luftvärmepump och har både golvbrunn och fjärrstyrd garageport för din bekvämlighet. Med en tomtarea på 1120 kvadratmeter finns det gott om utrymme för trädgårdsaktiviteter och lek. Denna villa i centrala Kalix, har mycket bra läge om man vill bo centralt. Missa inte chansen att göra detta till ditt nya hem!

Visar 1 - 25 av 51