Mäklare Robin Lindqvist

Robin Lindqvist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lägergatan 3A, Kalix - Näsbyn, Kalix kommun

Lägergatan 3A

Lägenhet
Kalix - Näsbyn, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

275 000 kr

63 m²

2 rum

4 282 kr/mån

4 365 kr/m²

Rymlig 2:a på Lägergatan 3A. Lägenheten är nyrenoverad med fina ytskikt och väl tilltagna rum. Ny inglasad balkong. Hall med nya golv och plats för kapphängning. Nyare kök med utgång till den fina inglasade balkongen. Allrummet/vardagsrummet har fina ljusinläpp som drar ögat till sig. Rummet är ljust och rymligt med rektangelform vilket gör rummet lättmöblerat. Ljusa ytskikt och nya golv. Sovrummet är rymligt även det med fint ljusinläpp. Vägg i vägg med sovrummet finns en rymlig walk in closet med gott om plats för kläder och förvaring. Badrummet är i fint skick. Kakel på väggar och klinkergolv. Dusch, wc, kommod och spegel. Tvättstuga och förråd finns i källarplan Huset har hiss! Välkommen!

 • Balkong
 • Hiss
Bredviksvägen 14, Bredviken - Kalix, Kalix kommun

Bredviksvägen 14

Villa
Bredviken - Kalix, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

6 000 000 kr

118 m²

5 rum

4 560 m² tomt

Med idylliskt läge, där älven möter havet ligger detta drömboende. Ett av Kalix absolut bästa lägen! Denna fantastiska villa med egen strandtomt om 4560 kvm är byggt 2003 och består av 5 rum och kök. Från såväl bostaden som utemiljön njuter man av lugnet, den åtråvärda älvutsikten och solens värmande strålar. Här bor ni med möjlighet att förtöja båten vid bryggan och bada direkt i älven. På fastigheten finns utöver villan ett dubbelgarage. En sjöbod med kök/allrum, WC, bastu/relax samt förrådsdel. Ett lusthus. En friggebod. Fiber är installerat. Huset är förbesiktat. Välkommen att anmäla ert intresse!

Slussvägen 13, Kalix-Nyborg, Kalix kommun

Slussvägen 13

Villa
Kalix-Nyborg, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

1 295 000 kr

110 m²

5 rum

1 490 m² tomt

Välkommen till denna charmig villa om 5 rum och kök med havsutsikt i Kalix-Nyborg! Här bor ni i en hemtrevlig boendemiljö med ett lugnt läge nära havet. Huset har under senare år genomgått renoveringar så som nytt badrum, nytt tak, renoverad fasad samt installation av fiber. Med tillgång till vacker natur finns det både skidspår och skoterspår under vintertid samt närhet till småbåtshamnar. Vill ni ha havet som närmsta granne kan detta vara något för er! Kontakta mäklaren för att boka visning!

 • Plus
Valhallavägen 61A, Kalix - Centrum, Kalix kommun

Valhallavägen 61A

Lägenhet
Kalix - Centrum, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

645 000 kr

91,5 m²

4 rum

5 186 kr/mån

7 049 kr/m²

Välkommen till denna gavellägenhet på populära Valhallavägen. Lägenheten om 91,5 kvm består av 4 rum och kök, två toaletter samt walk-in-closet. Rymlig inglasad balkong med perfekt solläge. Balkongen har infravärme för kylslagna dagar. Fin utsikt över gården, som även har en grillplats och solaltan. Här bor ni centralt i en mycket välskött förening. Repfond på hela 15 204 kr. Välkommen på visning- välkommen hem!

 • Balkong
Mårtinsvägen 19, Båtskärsnäs, Kalix kommun
 • Budgivning pågår

Mårtinsvägen 19

Villa
Båtskärsnäs, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

525 000 kr

105 m²

3 rum

1 210 m² tomt

Välkommen till Båtskärsnäs, denna fina skärgårdsby med närhet till hav, bryggor, båtplats och fantastiskt friluftsliv. Villan som ligger centralt placerad i byn består av 126 kvm fördelat på 4 rum och kök. Vidbyggt garage med nyare garageport. Insynsskyddad gård med fina utemiljöer. På gården finns även en gäststuga samt flera förråd. Passa på att förvärva en villa som kan nyttjas både som permanentboende samt fritidshus. Kontakta mäklaren för att boka visning!

Fäbodvägen 5, Grytnäs, Kalix kommun

Fäbodvägen 5

Villa
Grytnäs, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

895 000 kr

108 m²

896 m² tomt

Tillfälle! Ljus och luftig villa om hela 247 kvm. Entréplan med kök, stort vardagsrum, badrum samt 3 sovrum. Källarplanet har stor gillestuga, tvättstuga, bastu, WC, matkällare, pannrum, hobbyrum samt flera förvaringsutrymmen. Vidbyggt varmgarage samt varmbonad friggebod. Villan värms upp via bergvärme och fiber är installerat. Trädgårdstomt med insynsskyddat läge. Välkommen på visning - Välkommen hem!

 • Plus
Ytterbyvägen 6, Kalix-Nyborg, Kalix kommun

Ytterbyvägen 6

Villa
Kalix-Nyborg, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

895 000 kr

171 m²

7 rum

890 m² tomt

Välkommen till Ytterbyvägen 6 och denna villa om 7 rum och kök. Denna unika villa består av två bostadsdelar med separata ingångar. Perfekt för dig som vill hyra ut eller när barnen blivit äldre. Huvudbostaden är mer renoverad och består av 5 rum och kök. Den andra delen "lägenheten" består av 3 rum och kök. Utöver detta finns ett stort förråd samt en fin uteplats/altan i perfekt solläge. Vattenburet värmesystem via kombipanna. Luftvärmepump. Fiber är installerat. Välkommen att boka in er på visning!

Verkstadsvägen 2, Grytnäs, Kalix kommun

Verkstadsvägen 2

Villa
Grytnäs, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

895 000 kr

126 m²

5 rum

1 280 m² tomt

Välkommen till denna välunderhållna och renoverade 1-plansvilla om 5 rum och kök. Huset har fint läge på insynsskyddad hörntomt med lummig trädgård. Matplats och vardagsrum i öppen planlösning ger fina sociala umgängesytor. Uppvärmning sker genom el, kakelugn (1997) och luftvärmepump (2018). Mycket är renoverat. Köket renoverades (2018). Yttertaket byttes (2010). Varmgarage med ny port (2021). Bastu (2021) är några av renoveringarna som är gjorda. Huset rymmer fyra ljusa sovrum. Entré med klädkammare och förråd samt praktisk hall vid sovrummen med flera garderober. Internetfiber är installerat . Cirka 1,5 kilometer från centrum efter kalixälvens västra sida ligger naturnära och familjevänliga Grytnäs. Regelbunden lokaltrafik och tillgång till en fin gång- och cykelväg som leder till centrum samt mot Nyborg. Nära till Kalixälv med fina skid och skoterspår på vintern, hälsocentral, Kalix golfklubb samt idrottsanläggning i närheten. Passa på att boka in er på visning!

Skatavägen 3, Pålänge - Kalix, Kalix kommun

Skatavägen 3

Villa
Pålänge - Kalix, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

795 000 kr

126 m²

4 rum

1 977 m² tomt

Under sina år på Skatavägen 3 har ägarna gräddat mängder med bakverk och bröd. Om sommaren slingrades kön för att köpa "klåddan" eller mjukkaka, perfekt att ta med till stranden. Huset är byggt av ägarna 1975 och utbyggt 1987 och har varit i samma familjs ägo sedan dess. I hjärtat av Pålänge ges nu möjligheten att skapa nya drömmar i denna charmig enplansvilla om hela 126 + 110 kvm. Belägen på en trevlig tomt erbjuder enplansvillan tre sovrum, två toaletter, kök med köksö och ett mysigt vardagsrum med gott om plats att samla familj och vänner. Utöver detta finns en tvättstuga med dusch och bastu. Det som tidigare var ett bageri kan även användas som förvaring eller snickarrum. Dubbelgarage med motordrivna portar. Trädgården har gott om plats för både lek och här finns möjligheter för den odlingsintresserade. Stor tomt om hela 1977 kvm. Här bor ni i kustbyn Pålänge. En förskola finns för barnen och den närmsta grundskola ligger cirka 10 kilometer bort med busstrafik dagligen. Pålänge har många aktiva föreningar som till exempel Pålänge Hembygdsförening och Byaförening. Med sin vackra skärgård och natur lockar det många besökare, Nässkatan, Degerberget eller åk till Björnholmen för att ta del av natur och byns historia. Varmt välkomna på visning!

Rånningsvägen 9, Pålänge - Kalix, Kalix kommun

Rånningsvägen 9

Villa
Pålänge - Kalix, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

595 000 kr

100 m²

6 rum

973 m² tomt

Med ett högt fint läge i gemytliga och omtyckta skärgårdsbyn Pålänge finns denna villa om 151 kvm. Villan är i två plan, har 6 rum och kök där de fina sociala umgängesytorna sticker ut. Socialt kök och vardagsrum flyter samman i öppen planlösning som ansluter till härlig uteplats mot sydväst. Vidbyggt varmgarage med utrymme att förvara bilen. Utöver detta finns även en timrad boda samt ett hönshus. Villan värms upp med bergvärme, kamin samt luftvärmepump. (Nuvarande ägare har haft väldigt låga driftkostnader). Anslutning till fiber finns! Välkommen!

Ytterbyvägen 35, Kalix-Nyborg, Kalix kommun
Ytterbyvägen 35, Kalix-Nyborg, Kalix kommun, bild 2
Ytterbyvägen 35, Kalix-Nyborg, Kalix kommun, bild 3

Ytterbyvägen 35

Villa
Kalix-Nyborg, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

1 195 000 kr

145 m²

6 rum

885 m² tomt

Nyrenoverad villa i familjevänligt och populärt område. Villan har hela 6 rum och kök vilket gör att den stora familjen får plats. Bostaden har under de senaste året genomgått ett flertal renoveringar vilket gör att du som ny ägare bara kan flytta in. Nytt tak, ny fasad, nya fönster, nytt kök samt två nya badrum är några av renoveringarna som är gjorda. Vattenburet värmesystem med nya radiatorer. Luftvärmepump från 2022 med wi-fi styrning. På gården finns även ett varmbonat dubbelgarage. Fastigheten är belägen nära skola, affär, idrottsanläggning och eljusspår. Perfekt läge för familjen eller för dig som även har stuga. Ta chansen! Nyrenoverad villa där det bara är att flytta in!

 • Premium
Morjärvsvägen 24, Kalix - Centrum, Kalix kommun

Morjärvsvägen 24

Villa
Kalix - Centrum, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

895 000 kr

117 m²

6 rum

1 468 m² tomt

Med centralt och bra läge ligger denna enplansvilla med källare. Hus med mycket potential. Huset har entréplan med kök, vardagsrum, tre sovrum badrum och WC. Källarplanet består av gillestuga, gästrum, tvättstuga samt gott om förvaring. Vattenburet värmesystem, värms upp via kombipanna el/ved. Huset passar perfekt för dig som vill bo centralt och vill sätta din egen prägel. Tomten är 1468 kvm och förutom huset finns även ett kallgarage. Välkommen på visning!

Storavägen 11, Risögrund, Kalix kommun

Storavägen 11

Villa
Risögrund, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

300 000 kr

101 m²

4 rum

1 140 m² tomt

Välkommen till en trivsam och välskött villa i populära Risögrund! Här bor du i en skärgårdsby på en trevlig gata där du med en kort promenad når du havet och fina badplatser. Huset är 101+35 kvm fördelat på två plan och källarvåning. Entréplanet erbjuder hall, kök, sovrum, vardagsrum samt badrum. På övre plan hittar du två stora sovrum, går att göra om till ytterligare ett sovrum. I källarplan finns pannrum, tvättstuga, förrådsutrymmen samt ett hobbyrum/garage. Tomten är en trevlig trädgårdstomt om 1 140 kvm. Passa på att boka in er på visning!

Backvägen 11, Pålänge - Kalix, Kalix kommun
Backvägen 11, Pålänge - Kalix, Kalix kommun, bild 2
Backvägen 11, Pålänge - Kalix, Kalix kommun, bild 3

Backvägen 11

Villa
Pålänge - Kalix, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

2 850 000 kr

129 m²

4 rum

6 724 m² tomt

Nu finns chansen att uppfylla drömmen om att driva en egen verksamhet på denna vackra plats. Fortsätt i samma anda eller utveckla och nischa verksamheten. Säljarens egna ord: Nu säljer vi vår pärla högst upp i Mare Boreale – Nordanvindens Hav - i ”Löjromsriket” i kustbyn Påläng utanför Kalix. Nio av tio människor vill vara ute i naturen mer än dom är idag. Är Du en av dom? Vi har ett miljökoncept som bygger på ett samspel mellan – byggande – människa – miljö – aktiviteter – mat. En blandning av urgamla kunskaper och modern eko-forskning ligger till grund för den byggnation som ingår i vårt företagskoncept, vilket ledde till Boverkets 1:a pris i "Bostäder för unga" 1998. Vi förädlar vår vardag till våra gästers lyx! Vår närhet till skogen vars källa till återhämtning är oändlig och ger dig möjlighet att njuta av en tyst promenad och låta naturens ljud sätta sina spår. Var smakar maten godare än ute i det fria runt en öppen eld? En stund i naturen är så oändligt mycket mera värd än en friskvårdsföreläsning i en aula. I naturen behövs inga speciella redskap för återhämtning och rekreation – där kan Du bara vara!! I vår tysta, lantliga miljö råder lugnet. Här sjunger vi långsamhetens lov. Vi tar oss tid, tid att reflektera vilket ger dig möjlighet till en inre personlig resa och upptäckten av nya dimensioner. Du upptäcker dofter, ljud och smaker och får närkontakt med vindens virvlar i sjö och bäck. Verksamheten har idag ca 393 000 kr i intäkter/år. Driftkostnaderna är 92 969kr vilket ger ett driftnetto med dagens verksamhet på ca 300 000 kr/år På fastigheten finner man ett otroligt charmigt boningshus om 4 rum och kök. Ett servicehus med tvättstuga och förråd. En restaurangbyggnad med pub, restaurang, bastu/relax, samt flera förråds/garageutrymmen. 3 st stugor, byggda 1998 med 5 bäddar i varje. En bagarstuga. En stolpboda. Flertalet underbara samlingspunkter så som grillkåta, badtunna och vackra utemiljöer. Denna plats måste upplevas! Se filmen, kopiera länken: https://www.youtube.com/watch?v=iVjwP8bNrCM Besök hemsidan för Land & Strand, www.landochstrand.se För mer information kontakta mäklaren. Välkommen!

 • Premium
Timmervägen 5, Morjärv - Kalix, Kalix kommun

Timmervägen 5

Villa
Morjärv - Kalix, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

235 000 kr

83 m²

4 rum

974 m² tomt

Välkommen till en genuin 50-tals villa på Timmervägen 5 i centrala Morjärv. Trivsam villa belägen lite på höjden i lugnt men centralt område. Bostaden erbjuder på entréplan en luftig hall, kök med plats för matbord, vardagsrum med balkong, badrum samt två sovrum. I källarplan finner du gillestuga, bastu, garage samt gott om utrymmen. Stor tomt och trevlig trädgård med gräsmatta runt om. Vattenburen värme, ved/el/olja. Kompletterats med en luftvärmepump från 2015. Fiber är installerat. Passa på att boka in er på visning! Snabbt tillträde är möjligt! Varmt välkommen!

Vassenvägen 12, Kalix - Näsbyn, Kalix kommun
Vassenvägen 12, Kalix - Näsbyn, Kalix kommun, bild 2
Vassenvägen 12, Kalix - Näsbyn, Kalix kommun, bild 3

Vassenvägen 12

Villa
Kalix - Näsbyn, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

645 000 kr

100 m²

4 rum

760 m² tomt

1½-plansvilla i populärt och barnvänligt bostadsområde. Fyra rum och kök fördelat på ca 100+60 kvm. Vardagsrum med parkettgolv. Garage med förråd och plats för en bil. Fastigheten är i bra skick och passar perfekt för den som vill förnya och förändra efter eget tycke. 3-glasfönster och nyare plåttak. Fiber är installerat. Här bor du i lugnt område med cykelavstånd och gångavstånd till centrumkärnan. I närområdet finns förskola och skola och här finns för den idrottsintresserade både badhus, idrottsanläggning och fotbollsplan alldeles i närheten. Omtyckta matbutiken Ica Näsbyn ligger även den i närheten. Välkommen med din visningsanmälan.

 • Premium
Lakaträsk 219, null, Bodens kommun
Lakaträsk 219, null, Bodens kommun, bild 2
Lakaträsk 219, null, Bodens kommun, bild 3

Lakaträsk 219

Villa
Bodens kommun
HusmanHagberg Boden

495 000 kr

5 rum

1 839 m² tomt

Varmt välkommen till Lakaträsk och denna 1,5-plansvilla vars invändiga renoveringsbehov ger dig chansen att utforma ett hem precis efter egen stil och önskemål. Vissa renoveringar har utförts såsom nytt kök, tvättstuga och nya ytskikt i två av sovrummen. På entréplan finns hall, tvättstuga, förråd samt sovrum. Övre plan finns kök, vardagsrum, två sovrum och badrum. Lakaträsk ligger ca sex mil norr om centralorten Boden. Byn ligger efter järnvägen och har den lilla mysiga byacharmen med närhet både till skog för jaktintresserade och tillgång till fiske. Här finns också ett antal mindre tjärnar och sjöar med både inplanterat och naturligt fiskbestånd av gädda, abborre, harr, laxöring och regnbåge. Badstranden "Playa Laka" erbjuder tre fina naturstränder med brygga och omklädningsrum på en av stränderna. Här finns även en husvagnsuppställning för dom som vill campa samt möjlighet att sjösätta en båt. Välkommen på visning!

 • Premium
Södra Harads 35, null, Bodens kommun
 • Budgivning pågår

Södra Harads 35

Fritidshus
Bodens kommun
HusmanHagberg Boden

645 000 kr

55 m²

2 rum

2 804 m² tomt

Välkommen till Södra Harads och detta charmiga fritidshus i ostört läge. Här bor man med älven och naturen som närmsta granne! Nyrenoverat kök (2022) med matplatsdel och kamin för extra mysfaktor! Här finns även sovrum och ett renoverat badrum (2021) Härlig tomt om 2804 kvm med både sovstuga och härbre. Kommunalt vatten och avlopp.

Vinkelvägen 20, Kalix-Nyborg, Kalix kommun

Vinkelvägen 20

Villa
Kalix-Nyborg, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

875 000 kr

143 m²

6 rum

1 022 m² tomt

Ta chansen och förvärva denna fina villa om 6 rum och kök. Denna rymliga villa har genomgående nya ytskikt i modern stil, WC på två plan samt superfina uteplatser. Villan ligger fint belägen avgränsat mot skogen och här bor du på familjär och populär gata med närhet till både skola och affär. Fiber är installerat. Markiser från 2021. Grunden är plastad med avfuktare 2020. Välkommen att anmäla ert intresse!

Bergnäs-Siknäs 29, Siknäs - Kalix, Kalix kommun

Bergnäs-Siknäs 29

Tomt
Siknäs - Kalix, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

425 000 kr

1 876 m² tomt

Nu säljs etapp 2! Tomter med fantastisk panoramautsikt ut över havet! Stigmanstrand stugområde i siknäs, ett område med totalt 11 st tomter. Åretruntvatten samt el framdraget till tomtgräns. Här finns även möjlighet till båthus samt båtplats! Ta chansen, förverkliga din dröm med denna utsikt! Kontakta mäklare för mer information! OBS. Ni kan även följa detta område på facebook. Sök på Stigmanstrand

 • Plus
Siknäs, Siknäs - Kalix, Kalix kommun

Siknäs

Tomt
Siknäs - Kalix, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

225 000 kr

3 005 m² tomt

Planerar du att bygga strandnära? Stor tomt i Siknäs om 3005 kvm med strandnära läge. Servitut finns för bad och båtplats. Kontakta mäklaren för intresseanmälan samt för mer information angående byggnation. Åk ut och titta på tomten så ni inte missar detta fantastiska tillfälle! Välkommen att anmäla ert intresse!

Vassenvägen 47, Kalix - Centrum, Kalix kommun

Vassenvägen 47

Villa
Kalix - Centrum, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

725 000 kr

127 m²

5 rum

1 255 m² tomt

Villa på populära Vassenvägen! Centralt och attraktivt läge nära skola, dagis, sim-/sporthall och affärer. Bostaden är fördelad på två plan och har vattenburet värmesystem. Kök med lantlig känsla på entréplan samt nyare badrum med dusch på övre plan. Uthuslänga med garage/förråd samt fristående garage. Vedeldad bastu på gården. Fiber finns installerat!

Tomt på Fälesön, Nyborgs skärgård., Nyborgs skärgård, Kalix kommun

Tomt på Fälesön, Nyborgs skärgård.

Tomt
Nyborgs skärgård, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

495 000 kr

2 956 m² tomt

Drömmer ni om att bygga ett fritidshus? Missa då inte inte detta objekt! Ett stenkast från Marahamn finner ni denna tomt på populära Fälesön. Här finns möjlighet till egen sandstrand samt djupt vatten för att ta sig dit med båt. El samt kommunalt sommarvatten finns vid tomtgräns. Tomten är hela 2956 kvm. På fastigheten finns en byggnad i sämre skick. Kan detta vara ert kommande semesterparadis? Passa på att anmäla ert intresse!

 • Plus
Vattenvägen 15, Kalix - Centrum, Kalix kommun

Vattenvägen 15

Villa
Kalix - Centrum, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

3 495 000 kr

331 m²

1 624 m² tomt

Unikt tillfälle! Central verkstadslokal med rymliga lokaler. Här finner ni en butik samt källarplan om ca 100 kvm, två stora verkstäder med högt till tak och stora garageportar, flera rymliga rum och gott om förvaringsutrymmen. Nya hallen/verkstaden är ca 121 kvm med en takhöjd om ca 5.3 m. Gamla hallen är ca 110 kvm och har en takhöjd om 3.4 m. Totalt ca 331 kvm plus 100 kvm källarplan. Kontakta mäklaren för för visning och mer information.

Västra Börjelsbyn, Kalix, Kalix kommun
Västra Börjelsbyn, Kalix, Kalix kommun, bild 2
Västra Börjelsbyn, Kalix, Kalix kommun, bild 3

Västra Börjelsbyn

Tomt
Kalix, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix

345 000 kr

2 032 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva tomt med strandnära läge längs Kalixälven. Stor tomt om hela 2032 kvm. Unikt tomtläge med panoramautsikt över långforsen i Kalix älv. Lax och öringsfiske i toppklass vid strandkanten. Precis nedanför tomten finns en sandstrand. Elledning är dragen vid tomtgräns och det finns möjlighet att ansluta till vattenfalls elnät. Förhandsbesked finns och är giltigt till och med 2023-04-20 Kontakta mäklaren för mer information!

 • Premium

Visar alla 25