Fågelvägen 3

Södra Björstorp, Tomelilla Se på karta

1 225 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Annat
Antal rum
3 rum
Boarea
60 m²
Biarea
20 m²
Byggår
1967
Driftkostnad
10 824 kr/år
Arrende
14 692 kr/år

I rogivande och vacker skogsmiljö ligger ett otroligt trivsamt sommarboende, med både 60 kvm boningshus samt 13 kvm gäststuga!

Redan efter första högersväng inne på området får man sig en liten glimt av ett solgult trähus längst ner på grusvägen. Den ljusgula panelen är genomgående på såväl carporten och gäststugan som på boningshuset och det lilla förrådet. Allt ligger inbäddat i skog och under de hetaste av sommardagar ger de höga träden flera fina platser i skuggan. På trädäcket gassar dock solen gott!

Tomten är en av de större i området vilket ger optimala möjligheter att verkligen göra allt vad som hör sommaren till; grillmiddagar med vänner och familj, en fotbollsmatch eller en runda kubb. Även husbilen skulle få plats på den väl tilltagna gräsmattan!

Bostadshuset, som uppfördes 1967, erbjuder två små sovrum uppe på övre plan, ett sällskapsrum i öppen planlösning med kök samt ett badrum med dusch och tvättmaskin. Dessutom finns carport, en förrådsbyggnad samt en gäststuga med badrum med dusch!

Det var år 2012 som man bestämde sig för att få en något ljusare planlösningen i huset, detta genom att låta det vara öppet mot vardagsrummet ovanför bänkskivan i köket. Samtidigt satte man in ett helt nytt kök! Den nya planlösningen är verkligen helt optimal i det lilla huset som är 52 kvm stort på entréplanet. Här trivs ni sannolikt lika bra på tu-man-hand som när det är dags för er att hålla i midsommarfirandet! Då har ni två sovrum på övre plan till förfogande samt ytterligare två sängplatser i gäststugan.

Inpå knuten finns vackra strövområden och på bara 20 minuter nås oslagbara mat- och naturupplevelser. Välkommen till Österlen!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Österlen