Bjurfors Österlen

Bjurfors Österlen

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Galoppgatan 11, Simrislund, Simrishamns kommun

Galoppgatan 11

Villa
Simrislund, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen

2 550 000 kr

168 m²

7 rum

815 m² tomt

På populära Annelund ligger denna 1,5-plansvilla från 1979. Mestadels ursprunglig inredning bortsett från två badrum som renoverats, därutöver är huset tillbyggt 1983 som gav en större entré, ett extra badrum och ett rejält rum som lämpar sig perfekt för egenföretagaren eller ungdom som vill bo lite för sig själv. Ovan tillbyggnaden finns en balkong med soligt läge, önskas mer skugga finns överbyggd terrass med morgonsol. Friliggande garagebyggnad med plats för två bilar samt ytterligare ett garage/förråd ger goda möjligheter för Dig som har behov av utrymme för exempelvis företag eller hobbyverksamhet. Läget är bra! Längst ner på återvändsgata, hörntomt med anslutande gång- och cykelväg till skola, förskola och vidare mot station och centrum. Fastigheten säljes med friskrivningsklausul då säljaren är ett dödsbo.

Smalbacksvägen 9, Vitaby, Simrishamns kommun

Smalbacksvägen 9

Lägenhet
Vitaby, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen

395 000 kr

72 m²

3 rum

3 450 kr/mån

5 486 kr/m²

I Vitaby finns nu chans att förvärva en bostad om tre rum och kök med egen trädgård och carport med förråd. Här har man chansen att sätta sin egen prägel på interiören då renoveringsbehov föreligger. Planlösningen är trevlig och det finns ett uterum tillbyggt med dörr ut från allrummet. Två sovrum i anslutning till hallen varav det ena är större. I hallen finns flera garderober för förvaring och bra plats för att hänga av sig sina ytterkläder. Köket har trevlig matplats vid fönstren och det finns bra förvaring och arbetsyta. Trädgården är lättskött med gräsmatta och omgärdande häck. Här finns fina förutsättningar för att odla sitt trädgårdsintresse och bygga upp den som man vill. Vitaby är en genuin Österlenby med både öppna landskap och skog på nära håll. Sätter man sig på cykeln så finns Vitemöllas kritvita sandstrand, Kiviks somriga folkmyller och en mängd andra av Österlens sevärdheter "precis runt knuten". Välkomna på visning!

 • Uteplats
Strömmens strädde 8, Simrishamn - Centralt, Simrishamns kommun

Strömmens strädde 8

Radhus
Simrishamn - Centralt, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen

5 395 000 kr

132 m²

7 rum

217 m² tomt

Mitt i centrum ligger sträddet som enligt hörsägen är en av Simrishamns äldsta gator. Här skall borgmästaren har gått på samma kullersten som vi gör nu och Simrishamns äldsta profana hus, garveriet ligger här. Sommartid pryder stockrosorna sträddet och ger en fin inramning. På Strömmens strädde 8 finner vi en välskött bostad som har mycket att erbjuda. Den vackra pardörren leder oss in i ett hem med bra planlösning, 5 sovrum med möjlighet att göra fler, generösa umgängesytor och ett härligt uterum. Till fastigheten hör även ett eget garage och utöver det en parkering. Vilken ynnest - mitt i stan! Under nuvarande ägares tid har huset alltjämt blivit omhändertaget och löpande översyn har varit en röd tråd genom åren. Huset är välplanerat och även källarplan nyttjas på bästa sätt och tillför mervärde. Här finns ett stort helkaklat badrum med dusch och golvvärme, tvättstuga med klinkergolv och golvvärme, ett sovrum, väl tilltaget allrum med kamin och sist men inte minst, med utgång till trädgården, en snickarboa/förråd. På övre plan finns tre bra sovrum, ett badrum med badkar, klädkammare och en hall som mycket väl skulle rymma en liten arbetshörna. Från entréplan kommer man rakt ut i den otroligt lummiga och vackra trädgården. Genom det härliga uterummet knyts inne och ute ihop och här kan många sommarkvällar njutas. Entréplan bjuder även på snyggt renoverat kök med ljus köksinredning och flertalet vitvaror från Miele, inbjudande allrum i vinkel med kamin där man kan se elden spraka, ett sovrum, toalett och garderob. Trädgården är ett smycke och stor nog att inspirera den inbitne trädgårdsfantasten men även liten nog att passa den som bara vill gå ut och njuta av solen. Här finns formklippt buxbom, blåblommande hibiskus, olika sorters rosor, inramande murgröna, lökväxter och en fantastisk magnolia som blommar redan på våren och mycket mer. Bara att gå ut och må gott i sin egen oas mitt i stan! Med gångavstånd till restauranger, hamnens myllrande sommarliv, matbutiker, tåg- och busstation och mycket mer så kan inte läget bli bättre. Varmt välkomna på visning!

Tunby 3308, null, Tomelilla kommun

Tunby 3308

Villa
Tomelilla kommun
Bjurfors Österlen

1 850 000 kr

68 m²

4 rum

530 m² tomt

Vid vägen mellan Smedstorp och Sankt Olof finns denna vackra vitputsade skånelänga. Ett riktigt bra läge mitt på Österlen där den fridfulla trädgårdens västerläge ger både sol och vackra vyer. Huset har en interiör som tilltalar, varsamt renoverad med känsla och stil. När syrenen blommar och trädgårdens färger fångar dig så känns allt bra. Den lättskötta trädgården på baksidan har uteplats och fantastiska vyer över fälten. Entréplanet erbjuder ett härligt sällskapsrum med trägolv och takbjälkar. Morgonens ljus flödar in genom fönsterpartier mot öster och till kvällen kommer solens strålar in genom fönstret i väster. Braskaminen ger både mys och värme. Från vardagsrummet har du ingång till två bra sovrum. Köket har en stilren skåpsinteriör i vitt och vid fönstret finns plats för ett köksbord. Trädgården når du via köket och i hallen finns ingång till helkaklad dusch/wc samt en kombinerad tvättstuga/pannrum. Trappan tar dig vidare upp till ett gästrum/sovrum med fönster mot gaveln. Resten är råvind med spännande möjligheter för nästa ägare. Ett härligt boende i genomgående bra skick och en trivsam planlösning. Fungerar lika bra som fritidshus som till permanent boende. Läget, mitt på Österlen, är perfekt som utgångspunkt med närhet till alla vackra omgivningar, sevärdheter, gårdsbutiker/restauranger, golf och badstränder. Endast tre kilometer till Smedstorp med tågstation och skola. Nästan granne med Gårdlösaleden som bjuder på vandring genom naturreservat, omväxlande landskap med varierande natur, över betesmarker samt genom vacker bokskog.

Simrisvägen 6B, Simrishamn, Simrishamns kommun

Simrisvägen 6B

Lägenhet
Simrishamn, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen

1 195 000 kr

78 m²

3 rum

3 943 kr/mån

15 321 kr/m²

Nu finns en i särklass välskött trerummare till salu i populära Brf HSB Järven. Bostadsrättsföreningen är med sina låga avgifter en av stans bättre föreningar. Det här är ingen bostad man bara bor i, utan här stortrivs man enligt nuvarande ägare som bott här länge. Hon har under hela tiden tagit hand om varje detalj med omsorg. Så sent som 2020 byggdes badrummet om och har idag en snygg modern interiör i vitt och grått. Här finns även egen tvättmaskin. Samma år renoverades köket och fick bl.a. nya luckor, nytt golv och ny kakel. I övrigt är interiören ljus och har under alla åren hållits fräsch med en nästintill pedantisk hand. Något av det bästa med bostaden är balkongen och allrummet som har en fantastisk utsikt över landskapet. Här kan man följa årstidernas skiftningar och njuta av sol och värme sommartid. Känslan i lägenheten är att den är öppen och ljus och de två sovrummen är i bra storlek. Planlösningen är väldisponerad och sovrummen, allrummet, badrum och köket knyts samman av en stor välkomnande hall. Det finns bra förvaring med flertalet garderober och ett källarförråd ger det extra utrymme som krävs. Välkomna på visning och upplev känslan av en riktigt trivsam bostad!

 • Balkong
Grevlunda backaväg 6, Grevlunda backar, Simrishamns kommun

Grevlunda backaväg 6

Tomt
Grevlunda backar, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen

1 795 000 kr

1 929 m² tomt

Väntar du på det rätta tillfället att bygga ett hus. Läget är fantastiskt, 160 möh med vackra omgivningar och ett landskap som du kommer att älska... Här finns ett beviljat förhandsbesked och avstyckningen för tomt om 1 929 m² är klar. Drömmer du om ett liv på landet och söker du efter det rätta läget att bygga ett nytt hus. Du behöver inte leta längre för här ges nu möjligheten att förverkliga tankar och idéer. Vi befinner oss på 160 meter över havet och läget kan inte bli så mycket bättre. En tomt med havsglimt som omgärdas av Grevlunda backars natursköna omgivningar med ett rikt växt- och djurliv i magiska skogar. Läget är rofyllt och det böljande landskapet är förtrollande vackert året runt. Närheten till havet, magiska stränder och service i byarna runt omkring gör platsen attraktiv. På cykelavstånd eller kort biltur når man Vitaby, Sankt Olof, Vitemölla och Kivik. Välkommen att börja leva livet på landet där drömmarna kan realiseras! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information samt om du önskar att få en visning av tomten.

Kippagatan 9, Östra Tommarp, Simrishamns kommun

Kippagatan 9

Villa
Östra Tommarp, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen

2 325 000 kr

105 m²

4 rum

999 m² tomt

1-plansvilla med källare uppförd 1974 i utkanten av byn med fri utsikt över åkerlandskapet och med Kippabäcken i tomtgränsen. Efter att ha varit i samma ägo i nästan 50 år är det nu nästa familj som kommer att kunna njuta av ett bra planerat och ytterst välhållet boende. Boplanet erbjuder fyra rum och kök med matplats, därtill ett stort uterum som förlänger säsongen. Källaren har ett stort allrum med kamin, tvättstuga, dusch och wc samt gott om hobby-/förrådsutrymmen. Friliggande garage och förråd där mur binder ihop byggnaderna och ger en härlig skyddad innergård. Trädgården är prunkande med många perenna växter efter säsong, stor gräsmatta, bärbuskar, vindruvor samt en liten damm. Kort promenad till bl a bussförbindelser och byggvarumarknad. På senare tid har även byn fått sin egen AutoMat där det nödvändiga kan inhandlas. Endast 2 km bort ligger Gärsnäs där det bl a finns skola, välsorterad matbutik, café och tågstation. Till Simrishamn är det ca 1 mil.

Åkervägen 8, Södra Lökaröd, Tomelilla kommun
 • Mån 10 apr kl 13:30
Åkervägen 8, Södra Lökaröd, Tomelilla kommun, bild 2
Åkervägen 8, Södra Lökaröd, Tomelilla kommun, bild 3

Åkervägen 8

Villa
Södra Lökaröd, Tomelilla kommun
Bjurfors Österlen

2 795 000 kr

110 m²

6 rum

1 415 m² tomt

Skogsliv i Södra Lökaröd. I en glänta av lövträd ligger det falurödmålade huset med enhetligt färgsatt gästhus och lusthus. Ett lantligt och lugnt beläget boende med moderniserat inre på en grönskande trädgårdstomt. Inpå knuten erbjuds milslånga promenad- och cykelvägar och på bara 20 minuter med bil nås vackra sandstränder, salta bad, caféer, restauranger och golfbanor. - Mitt i skogen - nära Drakamöllan. Strax norr om Brösarp ligger Södra Lökaröd i lugna och fridfulla omgivningar, dominerat av lövskog och betesmarker. Längst in i vad som nära nog tidigare bara var ett fritidshusområde ligger Åkervägen, där det numera bor flera permanentboende familjer. Vid grusvägens slut ligger det välhållna 1,5 planshuset med husnummer 8, på en av områdets största trädgårdstomten. Bara trädgårdstomten är en upplevelse i sig. En ståtlig uppvisning av perenna växter som på ett skickligt sätt flätas samman med buskar och träd, så som magnolia, hortensia, äppelträd och gullregn men även jasmin, syrén, rododendron, hibiskus och flertalet rosor. Inbäddat i denna ståtliga trädgårdskreation finna flertalet byggnader utöver boningshuset, ett uppvärmt gästhus, ett egenritat lusthus samt två förråd och en vedbod. Boningshuset byggdes om under tidigt 90-tal från att tidigare bara varit sommarstuga. Nu erbjuds kök, matrum, sovrum, kontor, tillbyggt vardagsrum samt duschrum- och klädkammare på entréplanet. Övre plan har två sovrum och ett allrum. Huset har tagits väl omhand under alla år och nästa ägare kan bland annat glädjas åt genomgående nya fönster från 2007, det tillbyggda vardagsrummet med gjuten grundläggning och golvvärme samt ett nyare kök från 2011. Kanske blir detta er vilsamma och harmoniska tillflyktsort, långt från vardagens alla måsten? Oavsett ändamål är fastigheten på Åkervägen 8 en alldeles speciell plats som ni bara inte får missa!

 • Premium
Övrabyborg 3429, Övraby, Tomelilla kommun

Övrabyborg 3429

Villa
Övraby, Tomelilla kommun
Bjurfors Österlen

3 800 000 kr

126 m²

5 rum

2 197 m² tomt

Avstyckad skånegård med vackert läge i det vackra Österlenska landskapet. Bostad om 5 rok och möjlighet att inreda ytterligare på oinredd ovanvåning. Bostaden har varsamt och smakfullt renoverats till ett boende med charmiga detaljer som synliga bjälkar, vackra trägolv, vita putsade väggar, spröjsade fönster och en vacker och värmande gjutjärnskamin mm. Gården och dess ekonomibyggnader har möjlighet för verksamhet (gårdsbutik, galleri) eller som hästgård då arrende om ca 3 ha är möjligt enligt säljaren och stallet är idag inrett med fem boxar varav en ponnybox samt att garage med plats för flera bilar eller annan förvaring finns. Gården har under senare fått omfattande investeringar med nya tak på alla byggnader, energiglasfönster, vattenfilter, luft/luft värmepump mm. Det natursköna läget på "landet" ger möjlighet att se kronhjortarna beta på åkern i skymningen en bit från bostaden. Kort cykelavstånd om ca 3 km till Tomelilla med all service och kommunikation. Välkommen med intresseanmälan av denna charmiga avstyckade gård så återkommer jag med när det är dags för visning!

Jöran Jöns väg 3, Borrby, Simrishamns kommun

Jöran Jöns väg 3

Villa
Borrby, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen

2 550 000 kr

152 m²

5 rum

873 m² tomt

Välkommen till Jöran Jöns väg 3! Här finner ni en villa med modern och ombonad känsla. Nuvarande ägare har skapat ett hem både snyggt och funktionellt. Det är en luftig känsla på entréplan med stort allrum och kök som med en bra planlösning ger rymd och valfrihet. Här tänder man brasan på vintern och på sommarhalvåret öppnar man dörren ut till det generösa uterummet. Uterummet är ett stort plus och får ute- och innemiljön att smälta samman. Trädgården utanför är inbjudande för både barn och vuxna. Här kan de med gröna fingrar få sitt lystmäte och barnen med spring i benen få utlopp för det. Trädgården är skönt omgärdad av grönska och formar en egen oas. Man har även byggt en alldeles egen relaxavdelning med bastu och dusch och snygga glasdörrar ut till trädäcket utanför. Garaget är praktiskt integrerat och det fd. förrådet är numera en verkstad/förråd så det finns alla förutsättningar för att ha sin hobbyverksamhet här. Luft/luftvärmepumpen värmer gott. Övre plan rymmer tre sovrum, ett allrum och badrum och klädkammare. Detta är ett hus som verkligen har mycket att erbjuda och bästa sättet är att komma och kika och se med egna ögon vad denna trivsamma villa i Borrby har att erbjuda. Borrby är byn som lever året runt. Här finns skola och barnomsorg. Bra service med matbutik, vårdcentral, apotek, bensinmack, restaurang, pizzeria och biograf mm. Härifrån kan ni ta cykeln till vidsträckta stränder och en kustremsa med omväxlande natur som lockar både vandraren och den badsugne. På kort avstånd med bil finner ni sevärdheter som Glimmingehus, Ales stenar, gårdsbutiker, caféer och mycket, mycket mer. Bostaden har blivit löpande renoverad och är idag en ljus bostad med en fantastisk trädgård med mycket grönska och insynsskyddad miljö. Varmt välkomna på visning!

Simrishamn - Verkstadsgatan, Simrishamn, Simrishamns kommun
Simrishamn - Verkstadsgatan, Simrishamn, Simrishamns kommun, bild 2
Simrishamn - Verkstadsgatan, Simrishamn, Simrishamns kommun, bild 3

Simrishamn - Verkstadsgatan

Villa
Simrishamn, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen

1 107 000 kr

72 m²

Missa inte att investera i någon av de sista lokalerna! BraLokaler har från början haft som målsättning och ambition att bygga de mest attraktiva industriradhusen på marknaden vad gäller kvalité, estetik och miljö. Nu kan vi erbjuder dig just det, nu har du som privatperson eller företagare möjligheten att köpa din egna mycket kostnadseffektiva lokal! Byggnaden är uppdelad i 26 st moduler med måtten 6×12 meter. Den generösa takhöjden på ca. 7 meter vid nock ger dig även en unik möjlighet att bygga ett entresolplan, vilket gör att den disponibla ytan kan utökas. Varje enhet har en rambyggd vikport av hög kvalitet och med kraftig konstruktion som ger lång livslängd. Gångjärn och beslag svetsas på portomfattningen, porten är extremt tålig och hela 4,5 meter hög samt försedd med fönster för bra ljusinsläpp. Lokalerna är förberedda med fiber samt vatten och avlopp för er som önskar inreda med wc/dusch eller pentry. Industriradhusen byggs med invändiga väggar av CLT som är bra att skruva i och med direkt möjligt att fästa entresolplanet i väggarna. Avslutningsvis byggs dessa moderna lokaler med tålig träfasad i natur med 50 års rötskadegaranti och långt underhållsintervall. Plåtdetaljerna och fönsterpartierna i antracit/svart ger er både det mest nutida och det mest kvalitativa lokalkonceptet på marknaden. Varje fastighet/lokal är en egen brandcell och den gjutna plattan är extra stark, allt för att skapa de bästa förutsättningarna för ett eventuellt framtida entresolplan och för att lokalerna skall klara även tyngre fordon. Varje enhet är en friköpt fastighet som du själv äger. Som företagare eller privatperson ger en friköpt fastighet en betydligt lägre månadskostnad till skillnad från att hyra en liknande lokal. Det är du själv som bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen – För egen verksamhet? Förvaring? Hyra ut? Sälja den vidare? Det är din egen lokal – du bestämmer!

 • Premium
 • Nyproduktion
Sankt Hans torg 1B, Centrala Ystad, Ystads kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Sankt Hans torg 1B

Lägenhet
Centrala Ystad, Ystads kommun
Bjurfors Österlen

895 000 kr

35,5 m²

1 rum

2 998 kr/mån

25 211 kr/m²

För dig som söker en bostad på centralt läge och med låg månadsavgift finns nu möjligheten att förvärva denna ljusa och fräscha bostad. En rymlig etta med bra kök med matplats och härlig balkong. Endast en kort promenad från Ystads kärna finns det nu möjlighet att förvärva en trevlig enrummare belägen på lummiga och lugna Sankt Hans torg. Torget i sig är en grönyta som förgyller hela området. Här finns både sol och skugga på soliga sommardagar. Vill man inte ta sin tillflykt dit så har bostadsrättsföreningen en egen trädgård på andra sidan huset där man kan grilla och njuta av sommarkvällen. På Sankt Hans torg bor man bra med hela centrum och allt vad Ystads kärna har att erbjuda och pendlar man med tåg eller buss så tar man sig lätt till järnvägs- och busstationen till fots eller på cykel. När man stiger innanför dörren möts man av en trivsam och välhållen interiör. På golvet ligger snyggt trägolv som fortsätter in i allrummet. Hallen är ljus och rymlig och i anslutning finns en praktisk klädkammare. Allrummet ger plats för både säng och soffa och med utgång till balkongen så vävs utemiljön in och ger ett extra utrymme sommartid. Köket är ljust och fräscht med vit köksinredning och matplats vid fönstret där man med enkelhet kan bjuda ett par av sina goda vänner på en trevlig middag. Utanför fönstret har man fin vy över föreningens gemensamma trädgård och takåsarna på villorna i närliggande kvarter. Badrummet är fräscht och går i en ljus färgskala på väggarna och en mörkare klinker på golvet. Under 2020 fick lägenheten en uppfräschning med ny väggfärg, ny fläkt och ny spis i köket. För visning ta kontakt med mäklaren!

 • Balkong
Gamla vägen 54, Simrislund, Simrishamns kommun

Gamla vägen 54

Villa
Simrislund, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen

10 595 000 kr

151 m²

5 rum

691 m² tomt

Tänk att få vakna tidigt, möta soluppgången över Östersjön där Bornholm gör sig påmint, ta morgondoppet och därefter en tur via gång- och cykelvägen längs havet till centrum för att köpa frukostbullar. På Gamla vägen, längst ner på gamla Simrislund med bästa tänkbara havsläge, erbjuds nu möjlighet att förvärva Ert kommande drömboende i samarbete med Nordiska Villor. "Villa Tygelsjö” håller god standard i grundutförandet och har allt man kan önska sig med bl a kök från Ballingslöv, ekparkett från Kährs, fönster från Elitfönster och värmepump från Nibe. Dessutom finns möjlighet att själv påverka material och detaljer, såväl interiört som exteriört. Smart och genomtänkt planlösning med fokus på det sociala utrymmet. Stora fönsterpartier som sträcker sig från golv till tak gör inte bara att kontakten med havet blir magisk utan skänker även ett fantastiskt ljusinsläpp. Kustens fiskelägen i norr eller söder nås med cykel, annars finns kommunikation med stadsbussen "Snurringen" nära inpå. Lugnt läge på hörntomt, ingen genomfartstrafik är tillåten. Vid frågor kring byggnation får ni gärna ta kontakt med Victor Eriksson på Nordiska Villor 010-330 76 75. Besök gärna Nordiska Villor på nordiskavillor.se/stenhus/villa-tygelsjo Se även bilaga "Husprocessen".

Agusagården, Agusa, Tomelilla kommun
Agusagården, Agusa, Tomelilla kommun, bild 2
Agusagården, Agusa, Tomelilla kommun, bild 3

Agusagården

Villa
Agusa, Tomelilla kommun
Bjurfors Österlen

9 500 000 kr

300 m²

7 rum

11,5 ha tomt

Läget är enastående och här, i Albo härads norra del, ligger den vackra Agusagården med anor från 1600-talet. Norra Österlen har en natur som är svårslagen med sagolika omgivningar och bokskogar som känns oändliga. Den vackraste delen av Skåneleden passerar och i närheten finns Christinehofs Slott och Tastecelebration som har en passion för mat & vin. Agusagården har ägts av samma släkt ända fram till slutet av 1800-talet och dess nuvarande form färdigställdes 1879. En kringbyggd trelängad gård där alla tre längorna är byggda i gråsten, vilket är ovanligt. Ibland är det viktigt att stanna upp och låta känslan infinna sig. Ett högt och rofyllt läge med härliga vyer över egna betesmarker, totalt är fastigheten knappt 12 ha. Gården har under drygt 20 år genomgått en grundligt välgjord restaurering, ombyggnad och renovering vilket ger en genomgående hög standard. Med känsla och stil har man skapat en sammanlagd boarea om ca 300 m² fördelad på två bostadslängor. Tillsammans med biarea, stall och loge om ca 500 m² så är möjligheterna många. För den hästintresserade så finns en egen ridbana och gott om utrymme för annan djurhållning, odling, uthyrning (B&B) eller annan verksamhet. Om drömmen finns att hitta det rätta stället för dig, familjen, vänner och kanske långväga gäster så behöver du inte leta längre. Tillträdet är flexibelt. Vi väljer att i ett tidigt skede presentera möjligheten att bli ny ägare av Agusagården där du i lugn och ro kan förbereda en framtid med nya utsikter.

 • Premium
Björkebogatan 8E, Björkebo, Tomelilla kommun

Björkebogatan 8E

Lägenhet
Björkebo, Tomelilla kommun
Bjurfors Österlen

875 000 kr

78 m²

3 rum

5 916 kr/mån

11 218 kr/m²

En genomgående trerummare med trivsam rymd och interiör i bra skick. Belägen på andra våningen med lugna omgivningar och endast en kort promenad in till centrum. Ett välplanerat boende med rymliga sovrum, kök med plats för matbord samt ett vardagsrum med trevlig sällskapsyta. Renoverat kök med smakfull interiör där skåpsinredning i björk matchar snyggt med vitt kakel och vit laminatbänk i vinkel. Skåpsintegrerad ugn, diskmaskin och infälld dubbelho med avställningsyta i rostfritt. Från köket kommer du vidare ut till skön balkong som är inglasad. Här kan du njuta av söderläget och solens strålar hela året. Helkaklad och fräsch dusch/wc med handdukstork och tvättmaskin. Efterfrågat läge och närhet till Tomelillas utbud av service, skola och förskola. Kontakta gärna mig för en visning eller mer info om bostaden. Välkomna!

 • Balkong
Hävdavägen 54, Örnahusen, Simrishamns kommun
 • Budgivning pågår

Hävdavägen 54

Villa
Örnahusen, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen

3 200 000 kr

79 m²

5 rum

5 570 m² tomt

Här finns nu ett ypperligt tillfälle att bli ny ägare till en fastighet som har ett fantastiskt läge och spännande möjligheter. Hävdavägen 54 har en stor tomt om 5.570 m² och ett 1,5-planshus som byggdes 1945. Bygg helt nytt eller se det som ett renoveringsprojekt med möjlighet att bygga ut. Läget är mycket efterfrågat och Örnahusens gamla fiskeläge har med tiden blivit populärt för både fritids- och permanentboende. Vackra gamla hus har restaurerats och tillsammans med en tilltalande nybyggnation så ger det nytt liv till detta eftertraktade läge. Finns det intresse för trädgård, vinrankor eller annan odling så erbjuder den generösa tomtytan platsen för att skapa, leva och bo. Härliga vyer ner mot havet och underbara omgivningar. Att omvandla idéer och drömmar till verksamheter är områdets signum. Örnahusens företagsamhet erbjuder allt från restaurang, bageri och indiska textilier till snickeri och gårdsbutik. En liten bit söderut ligger Kyhls strand där den kritvita sanden och sköna bad rankas som ett av Österlens bästa. Längs kustlinjen så kan du både vandra eller cykla med Bornholm som siluet ute i havet. Bara någon kilometer norrut ligger Skillinge vilket ger närhet till förskola, livsmedelsaffär, teater, restauranger och annan service.

Peppingevägen 230, Peppinge, Ystads kommun
 • Tor 6 apr kl 15:00
Peppingevägen 230, Peppinge, Ystads kommun, bild 2
Peppingevägen 230, Peppinge, Ystads kommun, bild 3

Peppingevägen 230

Villa
Peppinge, Ystads kommun
Bjurfors Österlen

8 950 000 kr

220 m²

7 rum

895 m² tomt

I den lugna konstnärsbyn Peppinge, bakom byns typiska skånelängor, ligger detta ovanligt ståtliga och unika hus, uppfört av en Missionspastor 1918. En nyrenoverad Patriciervilla som präglas av harmoni, ljus och rymd. Klassiskt och sällsynt vackert på samma gång. Välkommen hit för att bli hänförd av ljuset, lugnet och den fantastiska renovering som skett. Huset har en lyxig internationell känsla som går ihop med sekelskiftesstilen och ger bostaden en mycket speciell karaktär. På en lugn plats, en liten bit in från vägen genom Peppinge by, ligger fastigheten på insidan av Kåsebergaåsen i ett hav av odlade fält och med milsvid utsikt. På andra sidan åsen, en kort cykelväg bort, byts stillheten mot öppet hav och livligt turistmyller. Huset har en gammal och lite vildvuxen trädgårdstomt med en stor gammal blodbok, fruktträd, buskar, blommor och häckar. Nära till grannbyn Kåseberga och nära till Österlens bästa stränder och restauranger. I huset råder ett vilsamt lugn, här hänger man gärna vid det stora franska matbordet med blicken vilande på fälten utanför. I samma sällskapsrum står den ursprungliga kakelugnen bevarad. Huset har generösa sällskapsytor på båda våningsplanen och därtill högt i tak. Genomgående i alla rum, vilka är 7 till antalet, är vackra plankgolv, spegeldörrar, stora fönster med djupa fönsternischer och ett fantastiskt ljusflöde där solen så vackert speglas i rummen. Förutom gott om sovrum och sällskapsytor har huset inretts med två dusch/badrum, separat tvättstuga/groventré, lantligt kök med matplats och en generös walk-in-closet på ovanvåningen. Även en källarvåning finns där en vacker bakugn bevarats. Från balkongen på ovanvåningen är det vidsträckt utsikt över Kåseberga backar och åkrarna med horisonten i sikte. Ett fascinerande läge mitt i det skånska jordbrukslandskapet. Det är sammantaget en miljö som lyfter fram husets historia och som samtidigt är modern, funktionell och renoverad till vår tids standard med låga driftskostnader. Ni behöver inte längre bara föreställa er hur det vore att bo så här vackert - er dröm kan bli sann.

 • Premium
Humlevägen 3, Kivik, Simrishamns kommun
 • Tor 6 apr kl 13:00

Humlevägen 3

Villa
Kivik, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen

5 795 000 kr

176 m²

6 rum

1 025 m² tomt

Mitt emellan skogen och havet, en bra bit från stora vägen, ligger Humlevägen 3 på högt läge. I ett mysigt villakvarter med blandad husbebyggelse uppfördes huset år 2007 och har av en och samma ägare förvaltats på ett mycket vackert vis sedan 2009. Nu är det dags för nästa familj att få njuta av platsen och kanske blir ni husets nästa ägare? Njut av Kivik i ett hus på avskilt läge och med effektiv energianvändning genom solceller. Fastigheten är belägen precis i utkanten av Kiviks idylliska bymiljö och har en minst lika välskött inomhus- som utomhusmiljö. Omfamnat av ett stengärde ligger tomten med ett trevligt hörnläge, insvept av avenbokshäck och skog. Storleken på såväl tomten som huset gör att boendet lämpar sig lika väl som deltidsboende som för permanentboende. Oavsett boendekonstellation kommer solcellerna som installerades 2020 vara en enorm tillgång! Det vitputsade huset har mörka betongpannor på taket och vidbyggt dubbelgarage. I den anlagda trädgården finns pergola, spabad och växthus väl utplacerat vilket angränsar till det skyddade vattenskyddsområdet/skogen mot väster där det ej kan bebyggas vidare. Huset är socialt proportionerat och lämpar sig ypperligt för en större familj eller de som önskar kunna husera långväga gäster. Planlösningen är flexibel och huset drar nytta av att vara försett med badrum på båda våningsplanen. Bostaden är numera 174 kvm stor sedan ägaren år 2015 inredde ovanvåningen med ytterligare två sovrum, ett stort allrum, ytterligare ett badrum samt en klädkammare. Här är det otroligt vackert ljust tack vare de tilltagna takfönstren. Spotlights är installerade på hela ovanvåningen och badrummet är försett med golvvärme, i övrigt har huset försörjning via frånluftsvärmepump från Nibe. Huset är byggt 2007, då endast med inrett entréplan. Detta plan erbjuder ett stor allrum i öppen planlösning med köket, därtill två sovrum, gästtoalett, badrum samt tvättstuga med utgång till dubbelgarage. Rent geografiskt är läget verkligen perfekt i det vackra fiskeläget, på hörntomt och alldeles avskilt, fortsatt med närhet till förskola, idrottsplats, skogen och havet. Dessutom är det mycket nära till ICA-butik, busshållplats och restauranger. Låter detta som ett boende i er smak? Varmt välkomna att boka er till visning!

 • Plus
Sandby 60:23, Gamla Kustvägen/Vadenhögsvägen, Sandby, Simrishamns kommun

Sandby 60:23, Gamla Kustvägen/Vadenhögsvägen

Tomt
Sandby, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen

1 495 000 kr

6 526 m² tomt

Kanske bor ni redan i närheten och känner att det är dags för nästa steg, att förverkliga drömmen om nybyggt? Eller kanske har ni fått upp ögonen för Österlen så pass att det är dags att ha något eget här som ni själva kan prägla? Då kanske just detta är ert läge med närhet till allt av vad Österlen har att erbjuda! Det har funnits beviljat bygglov på fastighetens norra del 2012 vilket i Mars 2022 resulterade i ett nytt beviljat förhandsbesked. Till grund för besutet ligger en ansökan om ett 150 kvm stort enplanshus i puts och med tegelpannor på sadeltak, detta jämt garagebyggnad. Utseendemässigt är det en konstruktion som smälter väl in i omgivningarna vilket även kommunen ansett varit bidragande vid beslutsfattandet och som nästa ägare bör beakta. Fastigheten ligger utanför verksamhetsområde för kommunalt VA, enskilda anläggningar krävs. Fastigheten är långsträckt och består av tomtmark och betesmark. Eftersom den byggbara tomten är väl tilltagen kan såväl en som flera byggnader rymmas jämte uppfart och fortsatt generös trädgård för odling, pool eller aktiviteter. Tomten angränsar till jordbrukslandskapet mellan Skillinge och Sandhammaren, ett fint naturområde omgärdar fastigheten som endast ligger 1,5 kilometer från stranden och skogen. Det finns en hel del verksamheter att gynnas av i närområdet så som fik- och restauranger, gårdsbutiker, ateljéer samt inrednings- och trädgårdshandel. På ca 5-10 minuter med bil nås bank, apotek, färgaffär, bussförbindelse, skola och mataffär i Borrby. Platsen är öppen och naturnära och i närområdet bor det såväl permanent- som deltidsboende. Marken omkring tomten är i privat ägo i form av åkermark och/eller trädgårdstomt. Läget ger de vackraste av soluppgångar med utsikt över öppna fält och eftersom ingen granne finns varken mot öster eller söder kommer sola skina dagen lång.

Hamngatan 35C, Simrishamn - Centralt, Simrishamns kommun
 • Lör 15 apr kl 14:00

Hamngatan 35C

Radhus
Simrishamn - Centralt, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen

7 195 000 kr

111 m²

4 rum

140 m² tomt

Fastigheten på Hamngatan 35C är verkligen något alldeles extra och med ett ytterst attraktivt läge vid hamnen. De sju unika radhusen är ritade av arkitekt Claes B Persson och uppfördes på 70-talet. Några ursprungsdetaljer finns bevarade men detta konstnärliga och genomtänka hem kan nu även erbjuda en kvalitativ boendestandard på samtliga tre plan. Huset har två entréer varav huvudentrén från Hamngatan ger omedelbar tillgång till ett sovrum, ett badrum, tvättstuga samt bastu jämte pannrum och förvaringsutrymmen. En våning upp välkomnar det storslagna vardagsrummet med påtaglig takhöjd, stora fönsterpartier och gudomlig utsikt. På denna våning presenteras bostadens sällskapsytor, här ligger vardagsrum, matrum och kök i anslutning till två uteplatser, en balkong mot hamnen och en Medelhavsinspirerad trädgård i väster. Köket har kvaliteter såsom tålig stenskiva, behaglig golvvärme och goda arbets- och förvaringsytor. Intilliggande finns kombinerat vardagsrum och matrum där det ligger genomgående stavparkett. Möjlighet finns att pryda rummet med eldstad. Det är en svårslagen upplevelse att få avnjuta komplett panoramautsikt över hamn, hav och himmel från näst intill alla rum i huset. Den konstanta utsikten över hamninloppet mot horisonten främjar den ljusa atmosfären på ett unikt sätt. Samtidigt träder ett helt annat intryck fram på fastighetens västersida - en blomstrande medelhavsträdgård mitt i den gamla stadskärnan. Putsade murar gör platsen insynsskyddad och smakfullt uppväxt med bl.a mängder med hortensior, kinesiskt tempelträd (Ginkgo), vårlökar och fjärilsbuske i ett nära mikroklimat. Ni får semesterparadiset och drömhemmet under ett och samma tak! På nästa våningsplan presenteras sovrum och badrum med egen balkong. Ursprungligen fanns det två rum på detta plan vilket skulle gå att återställa vid behov. Detta våningsplan påminner om en hotelsuite med sin stora balkong med klinker, sovrum med garderobsförvaring bakom skjutdörrar och lyxiga badrum med bubbelbadkar. Mellan vardagsrum och övre plan finns en avsats som ger ett inredningsbart entrésolplan, vilket idag används som kontorsplats. En kort promenad från bostaden nås Simrishamns strand och i grannfastigheten ligger omtyckta bageriet Byvägen där såväl fika som frukostbullarna kan inhandlas. Gamla Stan präglas av lugn och ro men ändå finns all tänkbar service lättillgängligt. På tvärgatorna och runt torget, bara 2 minuters promenad bort, ligger flera unika småbutiker men även större matvaruaffärer. Sammantaget är detta ett luxuöst boende men på en ödmjuk plats som tillåter dig att "bara vara". Kom och upplev havsutsikten, atmosfären, ljuset och rymden på Hamngatan 35C.

 • Plus
Linnégatan 5A, Simrishamn, Simrishamns kommun

Linnégatan 5A

Lägenhet
Simrishamn, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen

1 495 000 kr

71 m²

3 rum

4 885 kr/mån

21 056 kr/m²

Tankar och vision blev verklighet under 2021 då en näst intill fullskalig totalrenovering kunde påbörjas på Linnégatan 5A. Flera månaders arbete senare uppenbarades en trerumsbostad i en alldeles ny skepnad - ett genomarbetat nutida boende med liten, alldeles lagom antydan av den forna retrovåningen. Vid inledningen av vad som skulle bli en omfattande renovering högst upp i det vackra 50-talshuset togs den vägg ned som tidigare separerade ett litet kök från ett litet vardagsrum. Den nya planlösningen sätter verkligen fantastisk prägel på den här bostaden och bidrar inte bara med rymd och gemenskap, utan även ett kontinuerligt ljus samt en ständigt närvarande utsikt över takåsar, trädtoppar och havet i öster. I samband med en förändrad planlösning var det även nödvändigt att se över bostadens alla golv, väggar, el- och vvs-installationer, samt därtill kök och badrum. Ett genomgående ekparkettgolv har valts ut och förenas idag med en smakfull köksstomme i det öppna rum som via fönster i tre väderstreck nu gör tydligt att bostaden ligger privat till i husets gavelspets. Den maskinella utrustningen i köket är noga utvald för att främja ett liv med matlagningsglädje och för att underlätta den annars så stressiga vardagen. Badrummet pryddes tidigare av de 70 år gamla originalmaterialen, vilket med gott samvete kunde bytas ut till ett utförande som uppfyller dagens krav på komfort men framförallt dagens krav på våtutrymmen. Dusch har installerats istället för den tidigare planeringen med badkar, därtill är det klätt i en genomgående grå stenplatta på både golv- och väggar. Sedan gynnas utrymmet av kvalitativ badrumsinredning, handdukstork och välbehagande golvvärme. Det är inte längre än 10 minuters promenad till Simrishamns utbud av restauranger, butiker och närservice. Bilen parkeras bekvämt och tryggt på de kostnadsfria parkeringsplatserna precis utanför trappuppgången. Bussar mot Ystad, Tomelilla, Sjöbo och Lund stannar bara 2 minuters promenad från ytterdörren. Runt knuten ligger simhall och park med damm och lekplats, men även Preem där tidningen och de nybakade frukostbullarna med fördel kan inhandlas. Välkommen till ett fulländat boende!

 • Plus
 • Balkong
Sandvångsvägen 65, Vik, Simrishamns kommun

Sandvångsvägen 65

Villa
Vik, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen

6 995 000 kr

75 m²

3 rum

1,8 ha tomt

Välkomna till Sandvångsvägen 65 och denna beundransvärda plats, med omgivningar så vackra att de skulle kunna vara handplockade ur någon av Astrid Lindgrens lantliga berättelser. På en rundvandringen inom fastighetens egna betesmarker samt i närområdet upplevs en komplett naturupplevelse som kan bli en del av er nya vardag. Inom området Sandvången återfinns såväl lugna vattendrag och trolsk tallskog, som milslånga grusvägar och efterföljande böljande backar. Fastigheten är om närmare 4 tunnland betesmark och som komplement erbjuds obegränsat med ridvägar- och promenadstigar utanför dörren. I denna harmoniska skogsmiljö, bara 2 kilometer från Östersjöns kust, kanske det är just ni som fortsätter med djurhållning, startar verksamhet eller bestämmer er för att kombinera eget boende med uthyrning, på en och samma natursköna plats? Oavsett tankar och behov kan det bli verklighet här på Sandvångsvägen 65 - där enbart fantasin sätter gränsen. På fastigheten finns idag tre byggnader - boningshus, garage samt stallbyggnad. Boningshuset har anor från 1800-talet men har, precis som varenda övrig kvadratmeter, renoverats och byggts om på ett högst imponerande sätt. Inledningsvis omvandlades på 90-talet en del av stallbyggnaden till en vidbyggd gästbostad i 1,5 plan om 3 rum jämte kök och badrum/tvättstuga. Tack vare byggnadens storlek fanns det fortfarande rejält med plats kvar i stallet. I stalldelen inryms nämligen 6 godkända boxar, en bred gång/spolspilta samt ett stort och högt höloft. Boningshuset har inte heller det lämnats åt slumpen sedan ägarna under sin 30-åriga boendetid renoverat och byggt om varenda kvadratmeter här. Både sällskapsytorna och den privata sfären ryms på husets entrévåningen som på 75 kvm är fördelat över sovrum, vardagsrum, kök, duschrum och kontor. På övre plan finns ett litet gästrum samt en oinredd vind för förvaring, även en nätt och fräsch källare finns under huset. Fastighetens tillhörande mark är idag fördelad över väl inhägnad betesmark. Övriga biutrymmen förutom stallet återfinns i det fristående garaget där förvaring av motorfordon, släp och redskap rymmas under ett och samma tak - smörjgrop finns dessutom. Kanske är det dags för er att förverkliga drömmen om en egen gård på Österlen? Varmt välkomna att kontakta fastighetsmäklaren!

Axelgatan 7, Skillinge fiskeläge, Simrishamns kommun

Axelgatan 7

Villa
Skillinge fiskeläge, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen

4 900 000 kr

137 m²

6 rum

1 334 m² tomt

Skillinge fiskeläge finner vi denna nybyggda 1½-plansvilla från Myresjöhus på lugn återvändsgata med låga uppvärmnings/underhålls och driftskostnader, samt fri fastighetsavgift under 15 år om totalt ca 150.000. Fiskeläget är ett av de attraktivaste på Österlen där man på kort avstånd når både strand/hav, öppet åkerlandskap, skogsdungar och små grusvägar för rogivande promenader. En levande by med både permanent och deltidsboende och i byn finns det till exempel matbutik, Skillinge hamnkrog, Skillinge teater, förskola och sommartid även en kiosk/café mm så byn lever året runt och har massor att erbjuda.

Sälshög 507, Sälshög, Tomelilla kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Sälshög 507

Villa
Sälshög, Tomelilla kommun
Bjurfors Österlen

600 000 kr

58 m²

3 rum

627 m² tomt

På lantligt läge men ändå nära till byn ligger ett stycke bortglömd historia. Är det ni som ska väcka liv i historien och ta denna bostad till modernare tider? Här finns möjligheterna för den händige att sätta sin egen prägel på den framtida utformningen. Vill man ha sin egen lilla del av det skånska paradiset så är chansen här. Läget är trevligt med fin utsikt över landskapet. Huset ligger på cykelavstånd från Tomelilla och byns service. Byn erbjuder den service du behöver i vardagslivet med flera matbutiker, vårdcentral, gym, butiker, biograf, tågstation, kaféer och restauranger. Från tåg-och busstationen finns mycket goda pendlingsmöjligheter till Ystad, Malmö, Lund, Kristianstad och Simrishamn. Det är flera år sedan någon bodde i huset och det behövs en del åtgärder för att man ska kunna bo där igen. Varmt välkomna för mer information och visning!

Jonebergsvägen 3A, Joneberg, Simrishamns kommun

Jonebergsvägen 3A

Lägenhet
Joneberg, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen

1 295 000 kr

79,5 m²

3 rum

5 161 kr/mån

16 289 kr/m²

Bostadsrätt för dig som vill bo centralt och till en rimlig månadskostnad. De 79,5 kvm är en sammanslagen 2a och en 1a som är välplanerad och väl utnyttjade med extra toalett, tvättstuga mm. Lägenheten är totalrenoverad under senare år till toppstandard med kök, helkaklad toalett och nya ytskikt på golv och väggar, eluttag, strömbrytare mm så det är bara till att flytta in och möblera i ditt nya drömbostad. Föreningen har har under åren utfört stora investeringar i sina byggnader. Kort gångavstånd till hav/hamn, kommunikation samt centrum med stort utbud av butiker, restauranger, service mm. Välkommen på visning!

Köpmangatan 16, Borrby, Simrishamns kommun
 • Sön 9 apr kl 11:00

Köpmangatan 16

Villa
Borrby, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen

3 695 000 kr

295 m²

10 rum

1 270 m² tomt

En fastighet - många möjligheter. En bostad att utvecklas i, både med familjeliv och möjlighet till verksamhet i någon form. Mitt i byn på ett ypperligt kommersiellt läge utmed huvudgatan ligger byns gamla charkuteri och butik med tillhörande bostad. Detta är ett hus svårt att beskriva med ord, det måste ses och upplevas i verkligheten. Här finns så många detaljer, möjligheter, bevarade miljöer att man får oändliga idéer så fort man kommer in. Borrby ligger på Österlen och är en högst levande by - året runt. Köpmangatan har under senare tid levt upp med flertal butiker och en välbesökt restaurang. Nu finns en möjlighet att vara med på tåget. Kanske är det här ni ska kombinera verksamhet med ett fantastiskt boende… Byn har förutom en stor mängd antikvariat och bokhandlare även matbutik, vårdcentral, apotek, skola och barnomsorg, ridskola, bank, biograf, pizzeria, utegym, lekplats och mycket mer. Härifrån kan ni ta cykeln till vidsträckta kritvita sandstränder, naturreservat och en kustremsa med skog av tall och lövträd där oändligt med stigar lockar den vandringssugne. Ett nytt torg växer också fram i byn. Oavsett vilken entré vi tar in i huset så möts vi av bevarade detaljer i en spännande miljö. I den ljusa butikslokalen ligger originalgolv i form av rutigt klinker, glasat skyltfönster och entré som vetter mot huvudgatan. Väggfasta marmorskivor med originalkonsoller i rostfritt stål och glastegel i fönstren samt förvaringsutrymme med glasparti ut mot lokalen förstärker butikens karaktär. Här kan man tänka sig att fina råvaror köpts över disk under charkuteriets glansdagar. Längre in på entréplan finns fler tecken på att just charkverksamheten ägt rum. Här finns ett stort rum med helt fantastisk kakel med rundade hörn och mjukt terrakottafärgat klinker på golvet och i angränsning finns charkuteriets rökeri och kylrum och ytterligare rum. Här spinner min fantasi iväg - är det här man ska bygga kök, ha ett öppet restaurangkök med bistrokänsla och plats att servera gäster en god bit mat? Eller en espressobar? Likt de små kvarterskrogarna man ser på sydligare breddgrader eller varför inte en antikaffär eller galleri? Eller ska man öppna upp med glaspartier mot trädgården och göra allrum/kök för privat bruk och kanske använda nästa våning för uthyrning? Eller tvärtom? Väggar och tak är ommålade, här finns rinnande vatten på flera ställen och möjlighet finns att bygga tex. extra kök, verkstad eller dylikt. Här finns egen ingång från trädgården. Nuvarande ägare har använt lokalen som ateljé/galleri och butik. Ja, möjligheterna är många! På entréplan i bostadsdelen finns två entréer, två kapprum med trappor till kök och övervåning samt ingång till butiken. Det finns även badrum, ett coolt retrobadrum från 1960-talet i gult och svart originalkakel med glasmosaikgolv med golvvärme. Tre rum finns att använda som sovrum, kontor eller bibliotek. Fiskbensparkett och trägolv bidrar till atmosfären. En gammal gästtoalett har fått ge plats för tvättmaskinen. Alla fönsterbrädor i boningshuset är i marmor och vittnar om husets genomgående kvalitet i material, som främst består av exempelvis marmor, travertin, sten, glas, massivt trä och andra naturmaterial. Via en gedigen stentrappa och ett räcke som den lokala bysmeden smidit på 60-talet runt en antik tjur i Borrbysmide kommer vi upp till ett genomgående övre plan. Här finns en ljus hall med fönster mot balkong och ingång till sovrum, kök, toalett och vardagsrum. Det stora rummet

 • Plus
Bertilstorp 4:6, Bertilstorp, Tomelilla kommun

Bertilstorp 4:6

Tomt
Bertilstorp, Tomelilla kommun
Bjurfors Österlen

850 000 kr

10 295 m² tomt

Har du väl hittat hit så vill du gärna stanna eller komma igen och igen. Via grusvägen från Bertilstorps by tar man sig vidare in i skogen och det mjukt kuperade landskapet är så vackert. Lite mer skog men med gläntor, betesmarker och åkrar. Öppna fält som släpper in ljuset. Väl framme så fångas man av en härlig känsla. En fastighet med ett tidigare beviljat förhandsbesked och fina möjligheter att bygga en stuga som får naturen som granne. Omgivningarna är fantastiska och i närheten finns hela Österlens utbud. I Brösarp finns den service man behöver och vill man bada så tar man sig snabbt vidare ner till havet.

Iris och Gurlis väg 24, Brösarps Backar, Tomelilla kommun

Iris och Gurlis väg 24

Tomt
Brösarps Backar, Tomelilla kommun
Bjurfors Österlen

995 000 kr

653 m² tomt

”Ett boende i samklang med skogen, havet, hedarna och de fria vindarna. Livet nära källan helt enkelt” Med säljarens egna ord beskriver vi bäst denna magiska plats. Här finns möjligheten att förvärva en tomt och förverkliga er egen dröm om ett boende i detta friluftsmecka. I Tockabjär håller det på att skapas ett nytt bostadsområde med skog och mark inpå knuten. Husen är tänkta att vara i samklang med naturen och det naturnära boendet ger ro i själen. Här vill man vara! Området ligger strax söder om Brösarp och det handlar om 25 tomter, en egen liten by i den trollska urskogen strax söder om Brösarp. Det är utformat så att det finns en bit natur mellan varje tomt som samfälligheten äger. På så sätt blir det ett naturligt avstånd till grannarna. Brösarp är byn på Österlen med sagolika omgivningar in på knuten. Byn ligger inbäddad bland backar, skog och öppna dalgångar. Ett friluftsmecka av rang där vandringslederna avlöser varandra och naturscenerierna ger härliga minnen för livet. Med en kort bilresa når man Hanöbuktens fantastiska stränder där Östersjöns vågor rullar in och skänker svalka under årets varmaste dagar. Byn har mycket god närservice som bl. a. matbutik, vårdcentral, apotek, blomster- och grönsaksbutik, skola och barnomsorg, en levande idrottsförening, restauranger, pizzeria och bensinstation och därtill goda pendlingsmöjligheter till Ystad, Kristianstad, Tomelilla och Simrishamn. Numera finns även en bilpool så egen bil är inget måste. Välkomna att höra av er för mer information!

Iris och Gurlis väg 21, Brösarps Backar, Tomelilla kommun

Iris och Gurlis väg 21

Tomt
Brösarps Backar, Tomelilla kommun
Bjurfors Österlen

995 000 kr

616 m² tomt

”Ett boende i samklang med skogen, havet, hedarna och de fria vindarna. Livet nära källan helt enkelt” Med säljarens egna ord beskriver vi bäst denna magiska plats. Här finns möjligheten att förvärva en tomt och förverkliga er egen dröm om ett boende i detta friluftsmecka. I Tockabjär håller det på att skapas ett nytt bostadsområde med skog och mark inpå knuten. Husen är tänkta att vara i samklang med naturen och det naturnära boendet ger ro i själen. Här vill man vara! Området ligger strax söder om Brösarp och det handlar om 25 tomter, en egen liten by i den trollska urskogen strax söder om Brösarp. Det är utformat så att det finns en bit natur mellan varje tomt som samfälligheten äger. På så sätt blir det ett naturligt avstånd till grannarna. Brösarp är byn på Österlen med sagolika omgivningar in på knuten. Byn ligger inbäddad bland backar, skog och öppna dalgångar. Ett friluftsmecka av rang där vandringslederna avlöser varandra och naturscenerierna ger härliga minnen för livet. Med en kort bilresa når man Hanöbuktens fantastiska stränder där Östersjöns vågor rullar in och skänker svalka under årets varmaste dagar. Byn har mycket god närservice som bl. a. matbutik, vårdcentral, apotek, blomster- och grönsaksbutik, skola och barnomsorg, en levande idrottsförening, restauranger, pizzeria och bensinstation och därtill goda pendlingsmöjligheter till Ystad, Kristianstad, Tomelilla och Simrishamn. Numera finns även en bilpool så egen bil är inget måste. Välkomna att höra av er för mer information!

Iris och Gurlis väg 16, Brösarps Backar, Tomelilla kommun

Iris och Gurlis väg 16

Tomt
Brösarps Backar, Tomelilla kommun
Bjurfors Österlen

795 000 kr

595 m² tomt

”Ett boende i samklang med skogen, havet, hedarna och de fria vindarna. Livet nära källan helt enkelt” Med säljarens egna ord beskriver vi bäst denna magiska plats. Här finns möjligheten att förvärva en tomt och förverkliga er egen dröm om ett boende i detta friluftsmecka. I Tockabjär håller det på att skapas ett nytt bostadsområde med skog och mark inpå knuten. Husen är tänkta att vara i samklang med naturen och det naturnära boendet ger ro i själen. Här vill man vara! Området ligger strax söder om Brösarp och det handlar om 25 tomter, en egen liten by i den trollska urskogen strax söder om Brösarp. Det är utformat så att det finns en bit natur mellan varje tomt som samfälligheten äger. På så sätt blir det ett naturligt avstånd till grannarna. Brösarp är byn på Österlen med sagolika omgivningar in på knuten. Byn ligger inbäddad bland backar, skog och öppna dalgångar. Ett friluftsmecka av rang där vandringslederna avlöser varandra och naturscenerierna ger härliga minnen för livet. Med en kort bilresa når man Hanöbuktens fantastiska stränder där Östersjöns vågor rullar in och skänker svalka under årets varmaste dagar. Byn har mycket god närservice som bl. a. matbutik, vårdcentral, apotek, blomster- och grönsaksbutik, skola och barnomsorg, en levande idrottsförening, restauranger, pizzeria och bensinstation och därtill goda pendlingsmöjligheter till Ystad, Kristianstad, Tomelilla och Simrishamn. Numera finns även en bilpool så egen bil är inget måste. Välkomna att höra av er för mer information!

Iris och Gurlis väg 14, Brösarps Backar, Tomelilla kommun

Iris och Gurlis väg 14

Tomt
Brösarps Backar, Tomelilla kommun
Bjurfors Österlen

795 000 kr

642 m² tomt

”Ett boende i samklang med skogen, havet, hedarna och de fria vindarna. Livet nära källan helt enkelt” Med säljarens egna ord beskriver vi bäst denna magiska plats. Här finns möjligheten att förvärva en tomt och förverkliga er egen dröm om ett boende i detta friluftsmecka. I Tockabjär håller det på att skapas ett nytt bostadsområde med skog och mark inpå knuten. Husen är tänkta att vara i samklang med naturen och det naturnära boendet ger ro i själen. Här vill man vara! Området ligger strax söder om Brösarp och det handlar om 25 tomter, en egen liten by i den trollska urskogen strax söder om Brösarp. Det är utformat så att det finns en bit natur mellan varje tomt som samfälligheten äger. På så sätt blir det ett naturligt avstånd till grannarna. Brösarp är byn på Österlen med sagolika omgivningar in på knuten. Byn ligger inbäddad bland backar, skog och öppna dalgångar. Ett friluftsmecka av rang där vandringslederna avlöser varandra och naturscenerierna ger härliga minnen för livet. Med en kort bilresa når man Hanöbuktens fantastiska stränder där Östersjöns vågor rullar in och skänker svalka under årets varmaste dagar. Byn har mycket god närservice som bl. a. matbutik, vårdcentral, apotek, blomster- och grönsaksbutik, skola och barnomsorg, en levande idrottsförening, restauranger, pizzeria och bensinstation och därtill goda pendlingsmöjligheter till Ystad, Kristianstad, Tomelilla och Simrishamn. Numera finns även en bilpool så egen bil är inget måste. Välkomna att höra av er för mer information!

Iris och Gurlis väg 12, Brösarps Backar, Tomelilla kommun

Iris och Gurlis väg 12

Tomt
Brösarps Backar, Tomelilla kommun
Bjurfors Österlen

795 000 kr

647 m² tomt

”Ett boende i samklang med skogen, havet, hedarna och de fria vindarna. Livet nära källan helt enkelt” Med säljarens egna ord beskriver vi bäst denna magiska plats. Här finns möjligheten att förvärva en tomt och förverkliga er egen dröm om ett boende i detta friluftsmecka. I Tockabjär håller det på att skapas ett nytt bostadsområde med skog och mark inpå knuten. Husen är tänkta att vara i samklang med naturen och det naturnära boendet ger ro i själen. Här vill man vara! Området ligger strax söder om Brösarp och det handlar om 25 tomter, en egen liten by i den trollska urskogen strax söder om Brösarp. Området är utformat så att det finns en bit natur mellan varje tomt som samfälligheten äger. På så sätt blir det ett naturligt avstånd till grannarna. Brösarp är byn på Österlen med sagolika omgivningar in på knuten. Byn ligger inbäddad bland backar, skog och öppna dalgångar. Ett friluftsmecka av rang där vandringslederna avlöser varandra och naturscenerierna ger härliga minnen för livet. Med en kort bilresa når man Hanöbuktens fantastiska stränder där Östersjöns vågor rullar in och skänker svalka under årets varmaste dagar. Byn har mycket god närservice som bl. a. matbutik, vårdcentral, apotek, blomster- och grönsaksbutik, skola och barnomsorg, en levande idrottsförening, restauranger, pizzeria och bensinstation och därtill goda pendlingsmöjligheter till Ystad, Kristianstad, Tomelilla och Simrishamn. Numera finns även en bilpool så egen bil är inget måste. Välkomna att höra av er för mer information!

Iris och Gurlis väg 10, Brösarps Backar, Tomelilla kommun

Iris och Gurlis väg 10

Tomt
Brösarps Backar, Tomelilla kommun
Bjurfors Österlen

795 000 kr

670 m² tomt

”Ett boende i samklang med skogen, havet, hedarna och de fria vindarna. Livet nära källan helt enkelt” Med säljarens egna ord beskriver vi bäst denna magiska plats. Här finns möjligheten att förvärva en tomt och förverkliga er egen dröm om ett boende i detta friluftsmecka. I Tockabjär håller det på att skapas ett nytt bostadsområde med skog och mark inpå knuten. Husen är tänkta att vara i samklang med naturen och det naturnära boendet ger ro i själen. Här vill man vara! Området ligger strax söder om Brösarp och det handlar om 25 tomter, en egen liten by i den trollska urskogen strax söder om Brösarp. Det är utformat så att det finns en bit natur mellan varje tomt som samfälligheten äger. På så sätt blir det ett naturligt avstånd till grannarna. Brösarp är byn på Österlen med sagolika omgivningar in på knuten. Byn ligger inbäddad bland backar, skog och öppna dalgångar. Ett friluftsmecka av rang där vandringslederna avlöser varandra och naturscenerierna ger härliga minnen för livet. Med en kort bilresa når man Hanöbuktens fantastiska stränder där Östersjöns vågor rullar in och skänker svalka under årets varmaste dagar. Byn har mycket god närservice som bl. a. matbutik, vårdcentral, apotek, blomster- och grönsaksbutik, skola och barnomsorg, en levande idrottsförening, restauranger, pizzeria och bensinstation och därtill goda pendlingsmöjligheter till Ystad, Kristianstad, Tomelilla och Simrishamn. Numera finns även en bilpool så egen bil är inget måste. Välkomna att höra av er för mer information!

Backastigen 5, Brösarp, Tomelilla kommun

Backastigen 5

Tomt
Brösarp, Tomelilla kommun
Bjurfors Österlen

975 000 kr

960 m² tomt

En naturskön tomt centralt i Brösarp; den norra porten till Österlen, med härlig utsikt över Brösarps norra backar nu till salu. Samhället har bra service, kommunikation och kort avstånd intill underbar natur i vacker bokskog, kuperat landskap, hav och bad mm. Tomten kan förvärvas med befintliga ritningar för arkitektritad villa om ca 175 kvm och ateljé om ca 40 kvm samt pool eller som råtomt med egna tankar och önskemål om förverkliga Er drömbostad? Kommunalt VA, el och fiber finns i tomtgräns och anslutningsavgift betalas av köparen.

 • Plus

Visar alla 34