Mäklare Erica Nilsson

Erica Nilsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Olvonvägen 1, Rörums Strand, Simrishamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Fre 10 maj kl 10:30

Olvonvägen 1

Villa
Rörums Strand, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen
5 300 000 kr
117 m²
4 rum
982 m² tomt

Här erbjuds ett boende som passar för såväl permanent- som fritidsboende. Att huset ligger på yttersta vägen i området med fri utsikt över öppna fält borgar för ett rofyllt och vilsamt viste. Den välkända stranden vid Knäbäckshusen är bara 800 m bort. Naturens skiftningar är vackra året om, likaså solnedgångarna som man kan njuta av både inifrån bostaden och från det väl tilltagna altandäcket. Säljaren lät uppföra huset genom Trivselhus 2009. Interiört är bostaden ljus och trivsam, med en planlösning som är både praktisk och genomtänkt. Fokus har lagts på social samvaro med kök och vardagsrum i öppen planlösning, ryggåstak och flera fönster ger en rymd och ett vackert ljusflöde. I en separat avdelning finns tre sovrum, varav det största har eget badrum/wc och klädkammare. Därtill finns ytterligare ett generöst badrum/wc samt grovkök/tvättstuga. Hörntomten omges av ligusterhäck, bok- och avenbokshäck som skyddar året runt. Lummigt och vackert med pilträd, buskar och blommande perenner i variation genom olika årstider. Utöver bostadshuset finns förrådsbyggnad och i förlängningen av carport finns ett inrett gästrum för tillresta gäster. Samfällighetens gemensamma område är en tillgång, bland annat ängar och slingrande stigar som tar dig till kritvit sandstrand, boulebana och tennisbana. Jordvärmeanläggning och solceller. Kommunalt VA och fiber. Närhet till Österlens kulturutbud, golfbanor, gårdsbutiker, restauranger och mycket mer. Bra busskommunikationer nere vid väg 9.

  • Plus
  • Energieffektiv
Gladsax bygata 18, Gladsax, Simrishamns kommun
  • Tor 9 maj kl 11:00
Gladsax bygata 18, Gladsax, Simrishamns kommun, bild 2
Gladsax bygata 18, Gladsax, Simrishamns kommun, bild 3

Gladsax bygata 18

Villa
Gladsax, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen
4 500 000 kr
185 + 7 m²
7 rum
830 m² tomt

Ett smycke redan utvändigt. De tidsenliga proportionerna finns kvar samtidigt som man skapat ett modernt och praktiskt boende med plats för familj, släkt och vänner har man också värnat om att bibehålla den charm och atmosfär som bara återfinns i ett hus från slutet på 1800-talet. Bostaden bjuder på generösa ytor, inte minst när det gäller sällskapsytor. Lantkök med vedspis, skafferi, värmande eldstäder, synliga takbjälkar, putsade väggar. Ja listan kan göras lång med attributen man finner i detta hus. Trädgården är ett rum för sig, inramad av tät syrenhäck, murar, singelbelagda ytor, stenläggning och gräsmatta. Fruktträd, buxbom, rosor, lavendel och pioner, dessutom odlingsmöjligheter både på friland och i växthus. Läget på Österlen är förnämligt! Gladsax är det välkända samhället på Österlen, blomstrande och levande med mycket företagande, liv och rörelse. Här finns bland annat Gustafs på Österlen som serverar napolitansk pizza, Öl & Knäcke samt Olaols Gelato. Byn omges av böljande fält i kuperat landskap, dessutom med Impans och Bäckhalladalens naturreservat nära inpå. Busshållplats ett 100-tal meter från huset och 10-15 minuters bilfärd bort nås vidsträckta badstränder. Till "Österlens huvudstad" Simrishamn med ett fullgott utbud av service är det inte mer än 6 kilometer.

  • Premium
Infart via Körsbärsvägen, Kivik, Simrishamns kommun

Infart via Körsbärsvägen

Tomt
Kivik, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen
1 495 000 kr

Två avstyckade tomter, 835 kvm resp 1 005 kvm. Granne med natursköna omgivningar samtidigt med gångavstånd till havet och byns utmärkta service. Drömmer Du om att bo i ett lugnt fiskeläge som ändå är levande året runt? Nu finns möjlighet att bygga Ditt drömboende i Kivik! Bebyggelsen i byn är av blandad karaktär, allt från Kaptenshus och fiskarlängor längs smala strädden i den äldre delen till trivsamma villakvarter från olika årtionden. Vart man än bor i byn har man gångavstånd till havet och ett gott utbud av service. Här finns bl a affärer, kaféer, restauranger, bed & breakfast-anläggningar, hotell, skola och äldreboende. Dessutom bra bussförbindelser norr- och söderut. På ca 15 min nås sandstränder, Stenshuvud Nationalpark, vandringsleder kring Haväng och Brösarps backar. Av alla samhällen och byar på Österlen är Kivik kanske den mest kända. Kiviks Marknad, Äppelmarknaden, Kiviks Musteri och Kivik Art Center. Listan kan göras lång. Anslutningsavgifter för VA, el och fiber betalas av Dig som köpare. Utgångspris 1 495 000 kr gäller per tomt.

Rundelsgatan 26, Simrishamn, Simrishamns kommun

Rundelsgatan 26

Villa
Simrishamn, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen
2 475 000 kr
89 + 17 m²
3 rum
640 m² tomt

Högt belägen villa med härlig utsikt över Gröstorp och Bäckhalladalen. Genomgående renoverat båda invändigt och utvändigt, bl a är yttertaket omlagt, fönsterna utbytta och fasaden målad, ljusa och fräscha ytskikt, vitlaserade trägolv och klinkergolv, nytt platsbyggt kök 2013, nya våtutrymmen samt nya eldragningar. Biutrymme med pannrum/förråd samt gästrum/kontor. Mur mot gatan, nyplanterad häck och nylagd gräsmatta. Gångavstånd till skola, dagis och idrottsanläggning. Lokalbussen "Snurringen" har hållplats strax utanför. Bra parkeringsmöjligheter invid huset.

Visar alla 4