Mäklare Erica Nilsson

Erica Nilsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Rotslingan 5G, Simrislund, Simrishamns kommun
Rotslingan 5G, Simrislund, Simrishamns kommun, bild 2
Rotslingan 5G, Simrislund, Simrishamns kommun, bild 3

Rotslingan 5G

Radhus
Simrislund, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen
2 195 000 kr
117 m²
5 rum
5 456 kr/mån
18 761 kr/m²

Här har du förmånen att bo i nybyggt. Ett tryggt och lättskött alternativ för dig som vill njuta av ett fräscht och funktionellt boende med kvalitet och inte så många måsten. Familjevänligt och rymligt i 2 plan med tre sovrum och två sällskapsrum, dessutom badrum på båda plan. Genom att kombinera generösa utrymmen med praktiska lösningar, skapar detta hem en idealisk miljö för familjen eller för dig som har vänner och bekanta som gärna kommer på besök. Ombonat och harmoniskt färgsatt och med genomgående vitlaserad ekparkett som ger ett fint flöde och trivsam känsla. Nuvarande ägare har gjort medvetna tillval för extra komfort och standard. Fina uteplatser med soligt läge och nätt trädgårdstäppa att påta i. Tillgång till egen parkeringsplats strax intill ytterdörren. Lugnt område med gång- och cykelvägar till förskola, skola, närbutik, centrum och havet. Hållplats för lokalbussen ”Snurringen” på intilliggande gata.

  • Premium
  • Uteplats
Vetegatan 11, Simrislund, Simrishamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Vetegatan 11

Villa
Simrislund, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen
2 650 000 kr
109 + 133 m²
4 rum
786 m² tomt

På Vetegatan 11 finner Du villan som andas familjeliv och trivsamhet! Huset är väl omhändertaget av samma familj i snart 50 år. Här har barn vuxit upp och efterföljande barnbarn vistats, likaså i flertalet av grannhusen. Ett kvarter som man trivs i helt enkelt! Lugnt och barnvänligt läge med lekplats och grönområde intill, gång- och cykelvägar till förskola och skola samt centrum, dessutom nära till sköna promenadstråk längs havet. Boplanet har 3 sovrum, alla i bra storlek, vardagsrum, badrum och kök som designats om från det klassiska barköket till det öppna och rymliga för gemenskap. Källaren är mer än bara en källare. Gillestuga för mysigt soffhäng, gästrum eller det perfekta rummet för hemmajobb, hobbyrum/förråd med access till garaget, badrum och en rejäl tvättstuga. Uppvuxen hörntomt, grön och solig med stort trädäck i sydväst. Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning!

Tumatorpsvägen 1C, Simrishamn, Simrishamns kommun

Tumatorpsvägen 1C

Lägenhet
Simrishamn, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen
995 000 kr
73,5 m²
3 rum
vån 1/3
4 490 kr/mån
13 537 kr/m²

Smakfullt renoverad 3:a på första våning med inglasad balkong. En bostad med harmoni och trivsel! Bara en halvtrappa upp från innergården ligger lägenheten som dessutom är genomgående vilket märks på ljuset redan när du kliver innanför tröskeln. Enhetliga parkettgolv i hela lägenheten skapar ett fint flöde. Under 2011 totalrenoverades bostaden och har än idag en fräsch och välvårdad känsla. Bra planerade kvadratmetrar. Inglasad balkong i söder med den välskötta innergården som vy. Endast en kort promenad bort finns mataffär, sjukhus, apotek och idrottsanläggning, till centrum och stationen tar det ca 15 min. Bilen parkeras kostnadsfritt strax utanför dörren. Välkommen att boka tid för visning!

  • Balkong
Per Anders väg 5, Örnahusen, Simrishamns kommun

Per Anders väg 5

Villa
Örnahusen, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen
6 800 000 kr
115 + 130 m²
4 rum
1,6 ha tomt

Bostadshus med retrokänsla, fd stallbyggnad med bygglov för att inreda bostad. Perfekt för generationsboende, företagare etc. Söderut från Skillinge passerar jag idrottsplatsen där Skillingeskogen tar vid. Ett härligt friluftsområde med blandskog och uppåt 200-åriga tallar som skyddar gott från havsvindarna. En högersväng leder in mig på Hävdavägen som har blandad bebyggelse, alltifrån vackra gamla längor till nybyggda hus i en fin harmoni, samtidigt som man värnat om att behålla odlingsbara marker och ängsmarker. Skyddat och inbäddat av skog och med en trädgård som prunkar från tidig vår till långt in på hösten. De grusade piazzorna med pergola, vackra attribut, ett trädgårdsrum och en ”sommarscen” för umgänge i goda vänners lag, gör detta till en riktig idyll. Möjligheterna för denna fastighet är oändliga, antingen du vill ha verksamhet, generationsboende, är konstnär och söker en ateljé, mindre djurhållning eller bara vill bo och äga ett stycke natur att värna om. Bara fantasin sätter gränser! Pumpa cykeln, låt dig förföras av den vackra omgivningen när du trampar fram på små grusvägar som tar dig till Spraggehusens och Kyhls strands vita sanddynor på 10 minuter. Kanske stannar du till på vägen hem på Örnahusens Bageri eller tar en bit mat på restaurang Jord & Bord. Badrocksavstånd till badbryggan och en dryg kilometer bort nås Skillinge. Här kan du inhandla färska frukostbullar på åretruntöppna Matnära, stanna till vid hamnen och köpa glass eller njuta av en god middag innan kvällens teaterföreställning börjar på Skillinge Teater. Till Simrishamn är det dryga milen och till Ystad ca 3 mil. Visning efter överenskommelse. Välkommen att kontakta mäklaren. Ta gärna del av säljarnas tankar och idéer i ”Vår berättelse” under Dokument.

Visar alla 4