Mäklare Micaela Rydberg

Micaela Rydberg

Om mig

Micaela bor med sin familj på Österlen och har ett kontaktnät med stor räckvidd. Hon började som fastighetsmäklare 2014 och har genomfört hundratals bostadsaffärer i sydöstra Skåne. Med glatt humör förmedlar hon såväl mindre gårdar som villor, fritidshus, tomter och bostadsrätter. Hon nöjer sig inte med något annat än största möjliga kundnöjdhet och har flera år i rad blivit den mest rekommenderade mäklaren på orten.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gamla Kustvägen / Vadenhögsvägen (Simrishamn Sandby 60:23), Sandby, Simrishamns kommun

Gamla Kustvägen / Vadenhögsvägen (Simrishamn Sandby 60:23)

Tomt
Sandby, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen
995 000 kr
6 526 m² tomt

Kanske bor ni redan i närheten och känner att det är dags för nästa steg, att förverkliga drömmen om nybyggt? Eller kanske har ni fått upp ögonen för Österlen så pass att det är dags att ha något eget här som ni själva kan prägla? Då kanske just detta är ert läge med närhet till allt av vad Österlen har att erbjuda! Det har funnits beviljat bygglov på fastighetens norra del 2012 vilket i Mars 2022 resulterade i ett nytt beviljat förhandsbesked. Till grund för besutet ligger en ansökan om ett 150 kvm stort enplanshus i puts och med tegelpannor på sadeltak, detta jämt garagebyggnad. Utseendemässigt är det en konstruktion som smälter väl in i omgivningarna vilket även kommunen ansett varit bidragande vid beslutsfattandet och som nästa ägare bör beakta. Fastigheten ligger utanför verksamhetsområde för kommunalt VA, enskilda anläggningar krävs. Fastigheten är långsträckt och består av tomtmark och betesmark. Eftersom den byggbara tomten är väl tilltagen kan såväl en som flera byggnader rymmas jämte uppfart och fortsatt generös trädgård för odling, pool eller aktiviteter. Tomten angränsar till jordbrukslandskapet mellan Skillinge och Sandhammaren, ett fint naturområde omgärdar fastigheten som endast ligger 1,5 kilometer från stranden och skogen. Det finns en hel del verksamheter att gynnas av i närområdet så som fik- och restauranger, gårdsbutiker, ateljéer samt inrednings- och trädgårdshandel. På ca 5-10 minuter med bil nås bank, apotek, färgaffär, bussförbindelse, skola och mataffär i Borrby. Platsen är öppen och naturnära och i närområdet bor det såväl permanent- som deltidsboende. Marken omkring tomten är i privat ägo i form av åkermark och/eller trädgårdstomt. Läget ger de vackraste av soluppgångar med utsikt över öppna fält och eftersom ingen granne finns varken mot öster eller söder kommer sola skina dagen lång.

Vinbärsvägen 3, Kivik, Simrishamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Vinbärsvägen 3

Villa
Kivik, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen
3 095 000 kr
96 m²
4 rum
620 m² tomt

Välkommen till denna fina enplansvilla, där varje detalj är noggrant genomtänkt för att skapa ett bekvämt och inbjudande boende. Med sin moderna design och funktionella planlösning är denna villa det perfekta valet för den som söker ett hem med det lilla extra. Kom och upplev bostaden på egen hand - du kommer inte bli besviken! Huset på Vinbärsvägen 3 är beläget på populära Agdelund som har ett högt och lugnt läge i Kivik. Huset har en minst lika välskött inomhus- som utomhusmiljö som renoverats och uppdaterats de senaste åren. Storleken på såväl tomten som huset gör att boendet lämpar sig lika väl som deltidsboende som för permanentboende. Detta hem är praktiskt planerat med tre bra sovrum med gott om plats för både stora och små, där varje sovrum har garderober och generöst ljusinsläpp. Köket är nyare med gråa snickerier som bidrar till en modern stil i hemmet, kökets utformning med generöst om skåp och bänkyta är väl genomtänkt. Badrummet är även det totalrenoverat och har designats med vitt kakel och mörkt klinkergolv som skapar en elegant kontrast, badrummet är utrustat med dusch och har både tvättmaskin och torktumlare - allt som behövs för en smidig vardag. Hela hemmet är nästan helt fritt från trösklar och har genomgående lättskött laminatgolv, vilket bidrar till en snygg, lättillgänglig och öppen planlösning. Vardagsrummet är rymligt med stora fönsterpartier och en nyare altandörr vilken vetter ut mot det stora trädäcket. Trädgården ligger i västerläge och har sol under hela dagen och kvällen - en njutbar plats och vindstilla oas där det dessutom finns markis för varma dagar. I Kivik är hav och vacker natur alltid nära, en kort promenad bort erbjuds fina badmöjligheter och alldeles i närheten ligger de vackraste av lövskogar. Det nära till förskola, biograf samt idrottsplats och dessutom har Kivik bra kommunikationer med regelbundna bussförbindelser till Simrishamn och Kristianstad. Sammanfattningsvis erbjuder Kivik en unik kombination av natur, kultur och service. Med sin charmiga atmosfär, vackra omgivningar och utmärkta faciliteter är det ett idealiskt ställe att bosätta sig. Oavsett om du letar efter en permanent bostad eller ett semesterhem, är detta område ett utmärkt val för alla som värderar livskvalitet!

Färgaregatan 11, Lindesborg, Tomelilla kommun

Färgaregatan 11

Villa
Lindesborg, Tomelilla kommun
Bjurfors Österlen
2 695 000 kr
203 + 54 m²
8 rum
725 m² tomt

Ett ytterst välplanerat och välhållet hem för den större familjen är nu till salu på populära Lindesborg. Här har man lyckats få den pålitliga och okonstlade 70-talsstilen att gå i total samklang med inredning av modernare slag. Varmt välkomna till Färgaregatan 11! Detta vackra hem har renoverats med medveten hand, här har nämligen alla fönster bytts ut, badrummet renoverats samt nästan samtliga ytskikt setts över. Huset, som uppfördes 1972, ligger på privat gata i Tomelilla tätort och är byggt med betongplatta samt med fasadbeklädnad i mexisten vilket ger ett nästan underhållsfritt yttre. Likaså har trädgården anlagts för att underlätta i vardagen, här är det gräsmatta, stenläggning och ett nyare trädäck. Detta är ett hem som inte kommer göra er besvikna, storleken lämpar sig lika väl för familjen om 5-6 personer som för er med önskemål om ett relativt underhållsfritt boende med goda umgänges- och förvaringsytor. Huset är fördelat på 1,5 plan och har blivit tillbyggt under 2018 med ytterligare ett rum på entréplan. Idag nyttjas 5 rum som sovrum men om behov finns skulle fler sovrum kunna inredas. Entréplanet får ses som ytterst välplanerat med hela 3 sällskapsrum samt 2 sovrum jämte kök, tvättstuga och toalett. Via entréplan nås även det vidbyggda garaget för minst 1 bil, på uppfarten kan det parkeras ytterligare 4 bilar. Bostadens övre plan har idag 3 sovrum, ett allrum samt flera utrymmen för förvaring av kläder och pinaler. Därtill har ett badrum renoverats under 2013 i kakel och klinker. Även här på plan två är det nya fönster och en spännande tanke vore att bygga en härlig altan från våningsplanets största sovrum. Altanen hade nämligen i så fall placerats ovanför tillbyggnaden från 2018 och hade givits både sol under dag och kväll - en minst sagt spännande tanke. Om ni skall handla fika på Bullen och Bönan, åka med buss eller tåg mot Ystad, Malmö/Lund eller handla bland Tomelillas utbud av butiker, ja då kan ni räkna med att ni är framme på bara 10 minuter - för så nära ligger allt av vad Tomelilla har att erbjuda. Dessutom är det bara ett stenkast från populära Lindesborgsskolan. Tänk vilket läge! Bilarna ställer ni enkelt utanför husets huvudentré som åtminstone har plats för 3-4 bilar. Om inte bilen parkeras i garaget så är det en perfekt plats för trädgårdsredskapen och cyklarna. I trädgården väntar flera fina sittplatser, på trädäcket eller på gräsmattan. Kanske packar ni med er fikakorgen och cyklar till Stadsparken?

Jonebergsvägen 3B, Joneberg, Simrishamns kommun

Jonebergsvägen 3B

Lägenhet
Joneberg, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen
1 195 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 846 kr/mån
20 427 kr/m²

Välkommen till ett sant kvalitetsboende! Denna bostad har blivit totalrenoverad under 2021 vilket har berört hela bostaden. Sammanfattningsvis har renoveringen innefattat ett helt nytt badrum, nytt kök och vitvaror, nya golv, väggar och lister samt därtill ny el och VVS. Här väntar ett boende som snarare går att likställa med ett alldeles nyproducerat boende men som kan dra fördel av att vara del av en inarbetad bostadsrättsförening med solid ekonomi. Här har du även möjlighet till garageplats! Den genomgående färgskalan upplevs beroende på ljus som en kombination av cremevitt, neutralgrå och ljus caffe latte - som taget ur ett inredningsmagasin. De genomgående ljuslaserade laminatgolven bryts av med vita lister och den efterföljande väggkulören i cremevitt. Köksinredningen går i modern grå kulör och har helt nya vitvaror samt ny el/vvs och maskiner i bekväm arbetshöjd. Här erbjuds ordentligt med skåp och avlastningsytor i den rejäla köksstommen, detta jämte matplats för 4 personer. Det lyxiga badrummet har ett utförande i mörkgrå polerad klinker om 60x60 cm vilket har förenats med nutida svart takdusch och tvättställsblandare. Badrummet är försett med spotlights, handdukstork och spegel med belysning. Sovrummet ligger intill, stort och ljust med plats för både säng och flertalet garderober. Därtill finns även ett stort förråd på vinden samt ett på källarplan, även tvättstugan är belägen på källarplan. I vardagsrummet finns två fönster i västerläge varav ett fönsterparti i form av ett vackert burspråk, något som ger rummet väldigt fin karaktär. Härifrån är det skön utsikt mot föreningens gemensamma gård och nyrenoverade Jonebergsparken i fonden. Den attraktiva bostadsrättsföreningen Anden ligger fördelaktigt i stan med lika nära till tågstationen som till stadskärnan eller havs- eller skogspromenaden. Föreningen har solid ekonomi vilket bidragit till att månadsavgifterna är mycket fördelaktiga. Lägenheten ligger bra bra till i både huset och i tätorten. Insynsskyddat och 1,5 trappa upp i huset, därtill med bara 5 minuters promenad till centrum. Bilen parkeras kostnadsfritt utanför dörren men kan även parkeras i föreningens fina garage enligt separat kö. Kommunaltrafik mot Ystad, Tomelilla, Sjöbo och Lund går från Peder Mörcks Väg, bara en kort bit från huset. Nära ligger även restauranger, butiker, havet och trevliga grönområden.

  • Plus
Backgatan 54 A, Simrishamn - Centralt, Simrishamns kommun

Backgatan 54 A

Lägenhet
Simrishamn - Centralt, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen
795 000 kr
72,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 476 kr/mån
10 966 kr/m²

Är du på jakt efter en lägenhet som du inte behöver renovera och som har gott om plats? Då har du hittat rätt! På lugnt och trivsamt område, med direkt närhet till Simrishamns hela serviceutbud, simhall, skolor, havet och stationen ligger denna lägenhet som år 2018/2019 genomgick en omfattande och påkostad renovering. Lägenheten var tidigare disponerad som en trerumslägenhet med två lite större sovrum, men idag har lägenhetens största sovrum gjorts om till två separata. För den som önskar går det enkelt att ta ner väggen igen! Förutom tre bra sovrum/allrum erbjuder bostaden ett stort sällskapsrum med härlig utsikt, ett toppmodernt kök med matplats samt badrum med kakel och klinker. Köket har snickerier i vitt och svart klinkergolv som är genomgående ut i entréhallen. Vitvarorna i köket är praktiskt monterade i bekväm arbetshöjd och har finish i rostfritt stål. Badrummet är även det renoverat för bara ett fåtal år sedan och går i samma tidlösa färgskala som resten av lägenheten. Bostadsrättsföreningen inkluderar nu hushållselen i avgiften och debiterar istället rörlig el. Denna reglering gav positiv effekt i form av att de boende betalade mindre per månad. Dessförinnan ingick redan fiber, värme, vatten, förråd och parkering. Varmt välkommen till ett riktigt snyggt boende att bara flytta in i!

  • Balkong
Torupsvägen 7, Vitaby, Simrishamns kommun

Torupsvägen 7

Villa
Vitaby, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen
2 450 000 kr
112 + 25 m²
6 rum
755 m² tomt

I lugna kvarter ligger denna friliggande enplansvilla om 4 rum och kök samt garage, förråd, uterum och tilltagen trädgård med stor träterass - allt på ett högt och fint läge i byns utkant. Bostaden renoverades i sin helhet interiört mellan 2009-2012 vilket ger den nya ägaren tid över till annat och möjlighet att kunna flytta rakt in! Att bo i Vitaby innebär bland annat att man bara har 5 km till Vitemöllas kritvita sandstrand eller Kiviks utbud av restauranger och närservice. Mängder av andra sevärdigheter på Österlen ligger dessutom precis runt knuten. Byn charmar med sina fina omgivningar, ånglokets tuffande sommartid och sin genuina och levande bykänsla med aktiviteter för alla året runt. Den omfattande renovering som skett här på Torupsvägen 7 det senaste decenniet har inte bara inkluderat nya golv, tapeter och vitvaror utan har även berört planlösning, fönster och dörrar, delar av VA-ledningarna, merparten av elen samt utemiljön och fasaden. Det har även uppförts ett stort uterum om nära 20 kvm. Via hallen nås tvättstuga och badrum - båda med stilrent utförande i kakel och klinker. Köket, som renoverades 2010, går i samma snygga stil och erbjuder goda arbetsytor tack vare den U-formade stommen. Vitvarorna är i rostfritt utförande och snyggt integrerade i bra arbetshöjd. Bostaden har därtill tre fina sovrum samt ett stort vardagsrum, alla med parkettgolv och nymålade/nytapetserade väggar. Trädgården är riktigt rejäl, här finns verkligen gott om utrymme för odling och/eller aktiviteter! Tomten har uteplatser i alla väderstreck men vetter i huvudsak mot söder. Det växer bl.a svarta vinbär på tomten som inhägnas av både häckar och staket. Nuvarande ägare har dessutom byggt ett nytt fristående förråd med ett litet trädäck, perfekt för ett glas gott medan man njuter av dagens sista strålar. Här kan man trivas - gammal som ung. Varmt välkomna på visning!

Visar alla 6