Mäklare Micaela Rydberg

Micaela Rydberg

Om mig

Micaela bor med sin familj på Österlen och har ett kontaktnät med stor räckvidd. Hon började som fastighetsmäklare 2014 och har genomfört hundratals bostadsaffärer i sydöstra Skåne. Med glatt humör förmedlar hon såväl mindre gårdar som villor, fritidshus, tomter och bostadsrätter. Hon nöjer sig inte med något annat än största möjliga kundnöjdhet och har flera år i rad blivit den mest rekommenderade mäklaren på orten.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Byahornet 5, Vik, Simrishamns kommun

Byahornet 5

Villa
Vik, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen
6 900 000 kr
64 + 83 m²
4 rum
193 m² tomt

Tänk att vakna upp till det lugnande ljudet av vågorna som gungar in mot kajen i hamnen. Tänk att se svanarna flyga förbi i par utanför sovrumsfönstret. Tänk att ta första koppen kaffe i badrocken efter ett morgondopp. Tänk att bo bara 50 meter från havet i ett vackert tegelhus med lång historia. Ja, tänk att bo i det pittoreska fiskeläget Vik, där stockrosorna växer sig höga längs med huskropparna i de stämningsfulla promenadsträddena. Nu kan drömmen om ett hus vid havet bli sann på det smäckra promenadstråket Byahornet. Huset är en riktig pärla med vackert fasadtegel och gråstensgrund. Interiört har allt passerat sin livslängd vilket inbjuder nästa ägare att få renovera och prägla sitt drömboende vid hamnen i Vik. En åtråvärd plats! Vik är Österlens äldsta fiskeläge med storhetstid under 1800-talets slut då man hade ett 30-tal aktiva fiskare. Just detta hus har under många år verkat som permanentbostad och på 80-talet inreddes även ovanvåningen som idag inrymmer garderober samt två sovrum. Husets entréplan består av ett allrum med kamin, ett avlångt kök med ytterligare en eldstad, ett sovrum, köksentré, duschrum samt separat WC. I huset finns flertal äldre detaljer bevarande så som dörrar med vackra beslag, kopplade tvåglasfönster, brädgolv och en ytterst välskapt källare. Källaren är så vacker att den nästan väcker geologisk nyfikenhet med sina över 100 år gamla gråstenar med unika mönster. Källaren sträcker sig under hela huset med tre rum samt en bevarad bakugn. Från sovrumsfönstret på ovanvåningen syns klippkusten övergå i sandstranden Knäbäckshusen som sträcker sig bort mot Stenshuvuds nationalpark i norr. Även en av Viks två golfbanor skymtas härifrån. En kort promenad från huset ligger den unika formationen Prästens badkar. Detta är en unik chans att förvärva ett hus beläget mitt i hjärtat av de äldre delarna i Vik med havet runt knuten. Kanske är det ni som ser till att denna oslipade diamant återfår sin forna glans? Varmt välkomna!

Lukasvägen 16, Nyhem, Simrishamns kommun
  • Mån 29 apr kl 16:00

Lukasvägen 16

Villa
Nyhem, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen
1 995 000 kr
109 m²
4 rum
1 140 m² tomt

I det populära villakvarteret Nyhem i Vik pryds gatorna av blandad husbebyggelse. Detta lugna läge invid grönområde, med bara några minuters promenad från golfbanor, busshållplats och obemannad livsmedelsbutik gör att såväl unga som gamla trivs vilket de mångfalda storlekarna på husen i området förtäljer. Här på Lukasvägen 16 väntar ett nätt bostadshus om ca 109 kvm med stor skyddad trädgårdstomt, fristående gästhus samt vidbyggt garage och förråd. Huset har praktisk och funktionell planlösning som verkligen passar många olika familjekonstellationer. Idag har huset 3 sovrum, duschrum, tvättstuga, gäst-WC samt vardagsrum vägg-i-vägg med kök. Merparten av interiören och planlösningen är i originalutförande vilket har passerat sin livslängd och ger nästa ägare chans att sätta egen prägel! Ett par betydelsefulla uppdateringar har ägt rum de senaste åren; installation av en nyare luft/vattenvärmepump från 2017 och en nyinstallerad täljstenskamin från år 2018. Vidare från husets tvättstugan nås en stensatt uteplats med fortsatt ingång mot förråd och pannrum. Här finns även bastu. Vidbyggt med förrådet ligger därtill garage för motorfordon, prylar och pinaler. Den uppvuxna och insynsskyddade trädgården är utsmyckad med häckar och rosor, på tomten finns även en fristående gäststuga/bod som kan nyttjas efter behov. Genom häcken skymtas lekplats, park och asfalterad tennisbana. Fastigheten ligger verkligen riktigt bra i området, en bra bit in från vägen dessutom! Detta är ett hemtrevligt läge på Nyhemsområdet i havsnära Vik. Till hamnen och havet är det bara 10 minuters promenad. Huset har bra och flexibel rumsplanering för den lilla familjen. Kan detta vara ett hem för er där ni kan få sätta egen prägel på ert nya hus? Välkomna att boka er till visning!

  • Plus
Bergstrands Väg 1A, Simrishamn, Simrishamns kommun

Bergstrands Väg 1A

Lägenhet
Simrishamn, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen
795 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 130 kr/mån
13 590 kr/m²

Denna fina lägenhet ligger fenomenalt placerad i huset, på gavel med två extra fönsterpartier och på första våningen. Varmt välkommen! Lägenheten har väldigt många fördelar varav den inglasade balkongen är en av dem. Här ges ytterligare ca 5,5 kvm att nyttja under en stor del av året, balkongen vetter mot öster vilket ger sol under förmiddagen och en alldeles lagom temperatur under sena eftermiddagar sommartid. Bostadsrättsföreningen inkluderar hushållselen i avgiften och debiterar rörlig el därutöver vilket gjorde att månadsavgifterna sänktes med närmare 300kr/bostad år 2021, dessförinnan ingick redan fiber, värme, vatten, förråd och parkering. Nu bor man med en sammantaget fördelaktig månadsavgift med nästan allt inkluderat! Delar av interiören har uppdaterats över de senaste åren vilket bland annat inkluderat nya lister, strömbrytare, dörrhandtag och garderober. Köket har ordentligt med skåp och två avlastningsytor jämte matplats för 4-6 personer. Köket har ljusa kökssnickerier, nyare ytskikt på golv/väggar samt moderna vitvaror. Även badrummet har blivit renoverat, här är det grå klinker, ljust kakel, dusch, handdukstork, kombinerad tvättmaskin/torktumlare och nyare inredning. En fräsch tvättstuga med tork- och mangelrum ligger därtill lättillgängligt på källarvåningen precis under lägenheten. I nära anslutning ligger även det tillhörande förrådet om ca 6,5 kvm. Sovrummet har separat klädkammare och är rymligt vilket ger utrymme för både säng och extra garderober eller skrivbord. Via sovrummet ligger balkongen med vacker vy över föreningens innergård, att den är inglasad gör definitivt att "sitta-ute-säsongen" förlängs. Det är en synnerligen harmonisk och välrenoverad bostadsrätt som nu kommer kunna glädja en ny ägare. Lägenheten ligger i Östra delen av Simrishamns tätort, tillika stans största bostadsrättsföreningen, Riksbyggens BRF Simrishamnshus nr 1. Föreningen har ett bra läge i stan med bara någon minuts promenad till Preem där tidningen och de nybakade frukostbullarna med fördel kan inhandlas! Bilen parkeras bekvämt och tryggt på den gemensamma parkeringen vid sidan om huset eller på självaste Bergstrands Väg. Bussar mot Ystad och Tomelilla stannar på Tumatorpsvägen precis utanför.

  • Balkong
Huggarevägen 3, Komstad, Simrishamns kommun
  • Idag kl 16:30

Huggarevägen 3

Villa
Komstad, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen
1 995 000 kr
115 + 5 m²
6 rum
689 m² tomt

Det snart 100 år gamla huset har otroligt nog bara haft 2 ägare sedan sitt uppförande 1930. Nuvarande ägare är inne på på sitt 35:e år och ser fram emot att lämna över till nästa familj som ska få skapa egna minnen här. Fastigheten har genom åren tjänat mängder av syften så som lanthandel, permanentbostad åt dåtidens stenhuggare och fridfullt sommarhus. Oavsett hur nästa familj kommer utnyttja huset kommer dess sympatiska karaktär och stil samt härliga läge att bringa mycket glädje. Att renovera ett hus på ett smakfullt sätt utan att förvanska det som en gång var är inte lätt, men här har man lyckats in i minsta detalj genom att bevara det gamla och tidsenliga, samtidigt som man har skapat ett praktiskt och charmigt hem för hela familjen. På 90-talet genomgick huset sin kanske största upprustning, då hade de tidigare renoveringarna tjänat sitt syfte och husets forna charm fick åter se dagsljus, då restaurerades brädgolvet, lister och spegeldörrarna samtidigt som tidstypiska spröjsade fönster återinstallerades så som sig bör. Huset har en tilltagen boarea inrymmande kök med skafferi, sovrum, groventré, mat- och allrum samt duschrum på entréplan - allt med god takhöjd. På övre plan finns idag allrum, flertal garderober och förvaringsvindar samt 3 möjliga sovrum/gästrum. I den övre hallen är det förberett för installation av WC om så önskas. I husets källare är det råa väggar samt betongplatta, en enkel men praktisk förvaringskällare som även gynnas av ett extra badrum med WC och badkar. I källaren finns därtill tvättmaskin, torktumlare och en frysbox. Trädgården är en riktig idyll i soligaste söderläge med goda odlingsytor. En riktig sommartomt med pioner, syrén, fruktträd och bärbuskar. Vidbyggt med bostaden finns ett redskapsskjul vilket tidigare varit storleken större, då nyttjat som garage. Det solgula huset är beläget mellan byarna Komstad och Listarum på Österlen, byar som är historiskt kända för att det redan på 1100-talet bröts kalksten här. I ett alldeles lagom stort villagrannskap om 10 fastigheter ligger huset mysigt inbäddat näst längst ner på Huggarevägen med åker- och betesmark angränsande i söder.

  • Plus
Torupsvägen 8, Vitaby, Simrishamns kommun

Torupsvägen 8

Villa
Vitaby, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen
4 850 000 kr
113 + 36 m²
4 rum
906 m² tomt

Detta hem är något för er som föredrar att slippa nybyggnadsprocessen med allt vad den innebär, för att helt enkelt bara kunna flytta rakt in och njuta av det fridfulla läget och närheten till golf, bad, fiske och alla andra fantastiska naturupplevelser på Österlen. Vid byggnationen har man verkligen inte gjort avkall på vad som önskas av ett deltids- eller permanentboende utan här finns allt man kan tänka sig av ett nybyggt, praktiskt och energismart enplansboende. Bakom byggnationen ligger ett ytterst omsorgsfullt arbete och en känsla för harmoni. Invändigt är materialen av hög kvalitet med klinkersgolv, ekparkett och ljusmålade väggar, väl valt för att ge kontrast till den mörka köksinredningen från Vedum. Interiört känns ett uppenbart fokus på sociala ytor vid, här trivs man lika väl på tu-man-hand framför Conturakaminen som i sällskap av 10 personer runt ett festdukat långbord. Den generösa takhöjden är förstås bidragande till den hemtrevliga och sociala känsla som erbjuds i huset. Förutom sällskapsrum och kök i öppen planlösning finns groventré/tvättstuga, ett master bedroom, ytterligare 2 sovrum/kontor, en gäst-WC samt ett badrum med både dusch och badkar. Vid uppförandet av ett nytt hem kan det dröja många år innan trädgården kommer till sin fulla rätt men här är man verkligen långt kommen. Baksidan är en vilsam oas som vetter ut mot åkerlandskapet, här har ett stort trädäck med glasräcke, vindskydd och pergola fått ta plats mitt i en blomsteräng för biologisk mångfald. Framsidan vetter mot söder och har ett stilrent uttryck med hög stödmur, uppfart för flertal bilar, smakfull stensättning, syrénberså och planteringar som inte kräver mycket skötsel. Det är med öga för detaljer som huset placerats på tomten, på ett högt läge med utsikt mot åkermark å ena sidan samt familjärt villakvarter å andra sidan. Sammantaget är detta ett ytterst lättskött och trivsamt boende på attraktivt läge nära badstrand, restauranger, golfbanor, fiske och fantastisk natur kring bland annat Kronovalls slott och Brösarps backar. Busskommunikationer finns i byn som går mot Simrishamn och/eller Brösarp vidare mot Kristianstad. Här finns som sagt allt ni kan önska er av ett boende på Österlen - och lite till. Varmt välkomna!

  • Energieffektiv
Borrbystrandsvägen 11, Borrby, Simrishamns kommun

Borrbystrandsvägen 11

Villa
Borrby, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen
3 250 000 kr
116 + 75 m²
7 rum
1 001 m² tomt

Den ståtliga residensen vid namn Villa Solhaga är belägen strax utanför Borrby på vägen ner mot Borrby Strand, bakom stenmuren väntar två tilltagna byggnader varav ett boningshus med 7 rum och kök samt ett fristående Annex med garage i botten och potentiell gästlägenhet/ateljé på plan två. Bostadshuset har renoverats genom åren och har många åtråvärda attribut, så som slipade brädgolv, vackra spegeldörrar, gedigen stentrappa, härlig takhöjd och flertal eldstäder. Därtill har huset försörjning genom vattenburet värmesystem/jordvärme och fiber installerat. Huset är uppfört 1938 och sägs ha varit byggmästarvilla, nu efter att ha varit i samma ägo i över 30 år är det dags för nästa familj att få fortsätta underhålla fastigheten och skapa nya minnen på denna vackra plats mitt på Österlen. Entréplanet har ett matsal och sällskapsrum i öppen planlösning, kök med matplats, gäst WC, förvaringsmöjligheter, entréhall samt möblerbart sällskapsrum vid trapphallen. På övre plan finns idag 3 sovrum och två allrum varav ett med kamin och ett med utgång till balkong. Badrummet på övre plan har renoverats 2010 med kakel/klinker, badkar, WC, handfat, golvvärme samt handdukstork. En trappa upp nås vinden som har en oinredd del samt ett sovrum. I husets källare ligger tvättstuga och hobby/förvaringsutrymmen, här nere är det betonggolv och putsade väggar. Det finns trädgård runt hela boningshuset vilket ger uteplatser i alla väderstreck, på norrsidan finns uppfart belagd med singel där flertal bilar ryms framför garaget/annexet och på resterande av tomten är det gräsmatta som är inhägnad av mur, häckar samt vackra träd. Det fristående annexet började renoveras 2006 med nya takstolar och fönster, nu är allt dessutom avskalat vilket ger bästa förutsättningar inför färdigställandet av vad som önskas här- kanske färdigställer ni tanken om en lägenhet, eller bygger en ateljé? I annexets botten finns garage för en bil. Byn Borrby har ett brett serviceutbud med busskommunikationer, livsmedelsbutik, bank, apotek, bensinstation och restaurang. Här finns också vårdcentral, äldreboende och förskola samt skola upp till åk 6. Från huset är det 3 nätta kilometer ner till salta bad vid Kyhl och Borrby strand, ett förstklassigt läge på Österlen!

Listarum 206, Listarum, Tomelilla kommun

Listarum 206

Fritidshus
Listarum, Tomelilla kommun
Bjurfors Österlen
2 195 000 kr
75 m²
3 rum
1 086 m² tomt

I genuin skånsk byggstil uppfördes denna länga år 1877 mellan Listarums naturreservat och de historiska kalkstensbrotten i Komstad på Österlen. Här började det brytas kalksten redan på 1100-talet, sten som bland annat återfinns i Lunds Domkyrka och S:t Pauli kyrkan i Malmö. Både omgivningarna och det söta korsvirkeshuset längs med den nätta grusvägen har inslag från en svunnen tid. På passande avstånd från den förbipasserande trafiken på vägen mellan Komstad och Listarum leder en nätt grusväg in till ca 10 hushåll, däribland detta förtjusande hus. Närområdet lockar såväl permanentboende- som deltidsboenden tack vare det attraktiva läget med enbart 5 km till bad- och fiske vid Gyllebosjön samt nätta 15 minuters bilfärd till hela Österlens utbud av caféer, badstränder samt natur- och smakupplevelser. Huset har använts som fritidshus i många år och andas verkligen sommarcharm med bland annat vackra brädgolv, takbjälkar, fungerande och dekorativ gjutjärnskamin samt kopplade fönster. Interiört har flera originaldetaljer bevarats samtidigt som badrum och andra byggnadsdelar har moderniserats så sent som under 2023. Renoveringarna har gjorts med medveten hand. Samtliga fönster har renoverats och bytts ut, elen är omdragen och samtliga ytskikt har målats om. Samtidigt som en hel del har renoverats genom åren har det varit viktigt att behålla ett lantligt uttryck - allt för att gammalt skulle möta nytt i en härlig symbios. Läget är fritt men inte avskilt och trädgården är en av de större i området vilket ger utrymme för både nytta och nöjen. Fastigheten ligger vacker mitt i det kuperade landskapet som representerar närområdet och på tomten finns en väl tilltagen förråds- och garagebyggnad. På promenadavstånd från huset ligger "flishålet" som är ett gammalt kalkbrott där man med fördel kan ta ett dopp! Läget på Österlen är verkligen förnämligt, bara en kort bilfärd (eller cykeltur) bort är man vid Gyllebosjön med vackra strövområden som är rogivande oavsett årstid. Sommartid erbjuder sjön härliga bad och vintertid grillas det korv och åks skridskor. Från huset är det dessutom bara fem minuter med bil till Gärsnäs med livsmedelsbutik, buss- och tågstation, vårdcentral och skola. Sammantaget är detta en lantlig dröm som ni bara inte får missa!

  • Plus
Malmövägen 19A, Gärsnäs, Simrishamns kommun
  • Fre 3 maj kl 12:00

Malmövägen 19A

Lägenhet
Gärsnäs, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen
750 000 kr
65 m²
3 rum
vån 2/2
4 400 kr/mån
11 538 kr/m²

Mitt i Gärsnäs by ligger den familjära bostadsrättsföreningen BRF Gärsnäshem nr 2 på attraktivt läge där precis allt av vad byn har att erbjuda ligger inom räckhåll. Inom 2 minuters promenad ligger välsorterad ICA-butik och populära Gärsnäs-kiosken som är spel- och postombud samt omtyckt gatukök och närbutik. Bussar mot Tomelilla, Sjöbo och Lund stannar vid hållplatsen precis utanför entréporten, nära ligger även Pågatågstationen som har avgångar en gång i timmen mot Ystad och Malmö. Bilen parkeras bekvämt och tryggt på den gemensamma parkeringen eller på gatan utanför huset. Bostaden ligger på andra våningen och har blivit renoverad i närtid. Lägenheten har ett gavelläge i huset vilket gör att den har fönster i tre väderstreck. I köket, som är renoverat i vitt och svart, finns plats för matbord invid stort fönsterparti. Allt är alldeles nymonterat/installerat under 2023, såväl köksstommen som ugn, mikro, häll, fläkt och diskmaskin. För de gånger det är större sällskap på besök kan det dukas upp i vardagsrummet som både rymmer soffa och matgrupp. Via vardagsrummet nås ett av bostadens sovrum men även en rymlig balkong i västerläge. Badrummet är nyrenoverat i tidlösa färger och färdigställdes så sent som under hösten -23. Bostadens andra sovrum ligger mot öster och har praktisk förvaringsmöjligheter i två inbyggda garderober. Entréhallen är avlång och har fint ljusinsläpp från fönster i söderläge, här är det delvis möblerbart till skillnad från många andra bostadsrättslägenheter. Det är nya innerdörrar i hela bostaden och nästan alla rum har inbyggd takbelysningen i form av spotlights. Till lägenheten hör även två förråd nere på källarplanet där även en fin tvättstuga finns.

  • Plus
  • Balkong
Gamla Kustvägen / Vadenhögsvägen (Simrishamn Sandby 60:23), Sandby, Simrishamns kommun
  • Budgivning pågår

Gamla Kustvägen / Vadenhögsvägen (Simrishamn Sandby 60:23)

Tomt
Sandby, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen
995 000 kr
6 526 m² tomt

Kanske bor ni redan i närheten och känner att det är dags för nästa steg, att förverkliga drömmen om nybyggt? Eller kanske har ni fått upp ögonen för Österlen så pass att det är dags att ha något eget här som ni själva kan prägla? Då kanske just detta är ert läge med närhet till allt av vad Österlen har att erbjuda! Det har funnits beviljat bygglov på fastighetens norra del 2012 vilket i Mars 2022 resulterade i ett nytt beviljat förhandsbesked. Till grund för besutet ligger en ansökan om ett 150 kvm stort enplanshus i puts och med tegelpannor på sadeltak, detta jämt garagebyggnad. Utseendemässigt är det en konstruktion som smälter väl in i omgivningarna vilket även kommunen ansett varit bidragande vid beslutsfattandet och som nästa ägare bör beakta. Fastigheten ligger utanför verksamhetsområde för kommunalt VA, enskilda anläggningar krävs. Fastigheten är långsträckt och består av tomtmark och betesmark. Eftersom den byggbara tomten är väl tilltagen kan såväl en som flera byggnader rymmas jämte uppfart och fortsatt generös trädgård för odling, pool eller aktiviteter. Tomten angränsar till jordbrukslandskapet mellan Skillinge och Sandhammaren, ett fint naturområde omgärdar fastigheten som endast ligger 1,5 kilometer från stranden och skogen. Det finns en hel del verksamheter att gynnas av i närområdet så som fik- och restauranger, gårdsbutiker, ateljéer samt inrednings- och trädgårdshandel. På ca 5-10 minuter med bil nås bank, apotek, färgaffär, bussförbindelse, skola och mataffär i Borrby. Platsen är öppen och naturnära och i närområdet bor det såväl permanent- som deltidsboende. Marken omkring tomten är i privat ägo i form av åkermark och/eller trädgårdstomt. Läget ger de vackraste av soluppgångar med utsikt över öppna fält och eftersom ingen granne finns varken mot öster eller söder kommer sola skina dagen lång.

Färgaregatan 11, Lindesborg, Tomelilla kommun

Färgaregatan 11

Villa
Lindesborg, Tomelilla kommun
Bjurfors Österlen
2 550 000 kr
203 + 54 m²
8 rum
725 m² tomt

Ett ytterst välplanerat och välhållet hem för den större familjen är nu till salu på populära Lindesborg. Här har man lyckats få den pålitliga och okonstlade 70-talsstilen att gå i total samklang med inredning av modernare slag. Varmt välkomna till Färgaregatan 11! Detta vackra hem har renoverats med medveten hand, här har nämligen alla fönster bytts ut, badrummet renoverats samt nästan samtliga ytskikt setts över. Huset, som uppfördes 1972, ligger på privat gata i Tomelilla tätort och är byggt med betongplatta samt med fasadbeklädnad i mexisten vilket ger ett nästan underhållsfritt yttre. Likaså har trädgården anlagts för att underlätta i vardagen, här är det gräsmatta, stenläggning och ett nyare trädäck. Detta är ett hem som inte kommer göra er besvikna, storleken lämpar sig lika väl för familjen om 5-6 personer som för er med önskemål om ett relativt underhållsfritt boende med goda umgänges- och förvaringsytor. Huset är fördelat på 1,5 plan och har blivit tillbyggt under 2018 med ytterligare ett rum på entréplan. Idag nyttjas 5 rum som sovrum men om behov finns skulle fler sovrum kunna inredas. Entréplanet får ses som ytterst välplanerat med hela 3 sällskapsrum samt 2 sovrum jämte kök, tvättstuga och toalett. Via entréplan nås även det vidbyggda garaget för minst 1 bil, på uppfarten kan det parkeras ytterligare 4 bilar. Bostadens övre plan har idag 3 sovrum, ett allrum samt flera utrymmen för förvaring av kläder och pinaler. Därtill har ett badrum renoverats under 2013 i kakel och klinker. Även här på plan två är det nya fönster och en spännande tanke vore att bygga en härlig altan från våningsplanets största sovrum. Altanen hade nämligen i så fall placerats ovanför tillbyggnaden från 2018 och hade givits både sol under dag och kväll - en minst sagt spännande tanke. Om ni skall handla fika på Bullen och Bönan, åka med buss eller tåg mot Ystad, Malmö/Lund eller handla bland Tomelillas utbud av butiker, ja då kan ni räkna med att ni är framme på bara 10 minuter - för så nära ligger allt av vad Tomelilla har att erbjuda. Dessutom är det bara ett stenkast från populära Lindesborgsskolan. Tänk vilket läge! Bilarna ställer ni enkelt utanför husets huvudentré som åtminstone har plats för 3-4 bilar. Om inte bilen parkeras i garaget så är det en perfekt plats för trädgårdsredskapen och cyklarna. I trädgården väntar flera fina sittplatser, på trädäcket eller på gräsmattan. Kanske packar ni med er fikakorgen och cyklar till Stadsparken?

Jonebergsvägen 3B, Joneberg, Simrishamns kommun
  • Lör 18 maj kl 12:00

Jonebergsvägen 3B

Lägenhet
Joneberg, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen
1 195 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 308 kr/mån
20 427 kr/m²

Välkommen till ett sant kvalitetsboende! Denna bostad har blivit totalrenoverad under 2021 vilket har berört hela bostaden. Sammanfattningsvis har renoveringen innefattat ett helt nytt badrum, nytt kök och vitvaror, nya golv, väggar och lister samt därtill ny el och VVS. Här väntar ett boende som snarare går att likställa med ett alldeles nyproducerat boende men som kan dra fördel av att vara del av en inarbetad bostadsrättsförening med solid ekonomi. Här har du även möjlighet till garageplats! Den genomgående färgskalan upplevs beroende på ljus som en kombination av cremevitt, neutralgrå och ljus caffe latte - som taget ur ett inredningsmagasin. De genomgående ljuslaserade laminatgolven bryts av med vita lister och den efterföljande väggkulören i cremevitt. Köksinredningen går i modern grå kulör och har helt nya vitvaror samt ny el/vvs och maskiner i bekväm arbetshöjd. Här erbjuds ordentligt med skåp och avlastningsytor i den rejäla köksstommen, detta jämte matplats för 4 personer. Det lyxiga badrummet har ett utförande i mörkgrå polerad klinker om 60x60 cm vilket har förenats med nutida svart takdusch och tvättställsblandare. Badrummet är försett med spotlights, handdukstork och spegel med belysning. Sovrummet ligger intill, stort och ljust med plats för både säng och flertalet garderober. Därtill finns även ett stort förråd på vinden samt ett på källarplan, även tvättstugan är belägen på källarplan. I vardagsrummet finns två fönster i västerläge varav ett fönsterparti i form av ett vackert burspråk, något som ger rummet väldigt fin karaktär. Härifrån är det skön utsikt mot föreningens gemensamma gård och nyrenoverade Jonebergsparken i fonden. Den attraktiva bostadsrättsföreningen Anden ligger fördelaktigt i stan med lika nära till tågstationen som till stadskärnan eller havs- eller skogspromenaden. Föreningen har solid ekonomi vilket bidragit till att månadsavgifterna är mycket fördelaktiga. Lägenheten ligger bra bra till i både huset och i tätorten. Insynsskyddat och 1,5 trappa upp i huset, därtill med bara 5 minuters promenad till centrum. Bilen parkeras kostnadsfritt utanför dörren men kan även parkeras i föreningens fina garage enligt separat kö. Kommunaltrafik mot Ystad, Tomelilla, Sjöbo och Lund går från Peder Mörcks Väg, bara en kort bit från huset. Nära ligger även restauranger, butiker, havet och trevliga grönområden.

  • Plus

Visar alla 11