Mäklare Jörgen Jönsson

Jörgen Jönsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Axel Anders väg 3, Gladsax, Simrishamns kommun

Axel Anders väg 3

Villa
Gladsax, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen
3 995 000 kr
130 m²
6 rum
879 m² tomt

Välplanerad och arkitektritad "modern skånelänga" om 6 rok som fördelas på 2 allrum varav ett med värmande täljstenskamin, 4 sovrum, kök och 2 toaletter. Mycket låga driftskostnader tack vare vedkamin och solpaneler. Lummig och grönskande tomt med stenlagd uteplats, trädäck, fruktträd, gräsmatta mm. Carport och förråd. Natursköna omgivningar med öppet och böljande Österlenskt landskap och knappt 4 km från havet och Simrishamn med all service och kommunikation.

Hultgatan 9, Sankt Olof, Simrishamns kommun
  • Idag kl 15:30

Hultgatan 9

Villa
Sankt Olof, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen
2 195 000 kr
170 + 20 m²
5 rum
1 211 m² tomt

Arkitektritad enplansvilla med lugnt och insynsskyddat läge i samhället passande för äldre par eller barnfamilj. Bostaden är välskött och har under åren byggt om till ett trivsamt boende med öppen planlösning mellan kök och det vinterbonade allrummet, tre rymliga sovrum, tre toaletter och tre allrum varav ett med värmande vedkamin. Inglasat uterum, carport, garage, friggebod mm. Gångavstånd till byns service med ICA-butik, bageri/kafé med lunch, och för barnen finns förskola och skola, idrottsförening, scoutkår, friluftsbad (sommartid) mm. Med kort avstånd når man också strövområden på små grusvägar, i öppet kuperat landskap samt Österlens vackra bokskogar med svamp och bärmöjligheter.

  • Plus
Havregatan 20, Simrislund, Simrishamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Idag kl 14:15

Havregatan 20

Villa
Simrislund, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen
3 075 000 kr
145 + 85 m²
5 rum
612 m² tomt

Familjevilla som under senaste åren genomgått en omfattande renovering med nytt kök, två helkaklade toaletter, nya golv, fönsterpartier, installerat luft/luft värmepump, trädäck och balkong med havsutsikt mm. Garage med fjärrstyrd elport.

  • Plus
Smalbacksvägen 4, Vitaby, Simrishamns kommun

Smalbacksvägen 4

Villa
Vitaby, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen
1 650 000 kr
96 + 96 m²
4 rum
576 m² tomt

Välkommen till Smalbacksvägen 4, Vitaby och denna välskötta och trivsamma enplansvilla med källare som är passande för såväl permanent som fritidsboende. Bostad om 4 rok, praktisk källare med garage och förråd och inglasat uterum varifrån det finns en skymt av havet och Hanöbukten. Kort cykelavstånd till hav och strand i Vitemölla om ca 4 km samt att man inom ca 10 km når Kivik och Brösarp med omnejd och då flera av restauranger som Grisen&Draken, Fridens pizzeria, Talldungen, Brösarps gästis mm

Mellby byväg 16, Mellby, Simrishamns kommun
Mellby byväg 16, Mellby, Simrishamns kommun, bild 2
Mellby byväg 16, Mellby, Simrishamns kommun, bild 3

Mellby byväg 16

Tomt
Mellby, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen
1 975 000 kr
950 m² tomt

Attraktiva Södra Mellby den pittoreska lilla byn med fiskelägeskänsla där charmiga byhus ligger längs med de små och trånga sträddena. Tomten ligger i utkanten av byn med utsikt över böljande och vackert Österlensk landskap med en liten skymt av havet. På cykelavstånd om ca 2 km når man Kivik med service mm men också flera restauranger, caféer mm samt till hav&hamn ca 3 km. Positivt förhandsbesked för byggnation på tomten finns. Kommunalt VA finns i tomtgräns och elanslutning via Österlenkraft en liten bit bort. Fiber finns i gatan.

  • Premium
Backastigen 5, Brösarp, Tomelilla kommun

Backastigen 5

Tomt
Brösarp, Tomelilla kommun
Bjurfors Österlen
795 000 kr
960 m² tomt

En naturskön tomt centralt i Brösarp; den norra porten till Österlen, med härlig utsikt över Brösarps norra backar nu till salu. Samhället har bra service, kommunikation och kort avstånd intill underbar natur i vacker bokskog, kuperat landskap, hav och bad mm. Tomten kan förvärvas med befintliga ritningar för arkitektritad villa om ca 175 kvm och ateljé om ca 40 kvm samt pool eller som råtomt med egna tankar och önskemål om förverkliga Er drömbostad? Kommunalt VA, el och fiber finns i tomtgräns och anslutningsavgift betalas av köparen.

  • Plus

Visar alla 6