Lindövägen 40

St Mellösa - Hjälmaren, Örebro kommun Se på karta

595 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
42 m²
Tomtarea
2 151 m²
Byggår
1963
Driftkostnad
12 815 kr/år

Varmt välkommen till denna fritidsfastighet på Lindövägen 40 i Stora Mellösa!
Nu erbjuds chansen att förvärva denna fastighet med promenadavstånd till Hjälmaren och din egna båtplats. Med en tomt om 2151 kvm finns det gott om ytor för både barn och vuxna att spela och leka på. Ytor såväl utomhus som inomhus har plats för sällskapet även för övernattning.

På tomten finns en huvudstuga med två sovrum, ett vardagsrum med gjutjärnskamin (eldningsförbud), ett kök utrustat med bl.a. kombinerad kyl/frys, spis och fläkt. Kökets varmvattenberedare är ur funktion men det medföljer en ny oinstallerad i köpet. I anslutning till vardagsrum och kök finner vi ett matrum med plats för större matgrupp. Huvudstugan har en uteplats med delvis inglasning. I den andra byggnaden hittar vi ett badrum utrustat med en duschkabin, trasig eltoalett, varmvattenberedare och elstängselaggregat. Utöver detta finns flertalet bodar och förråd på tomten.

Tomten är avskild från grannfastigheter vilket gör att din familj och dina vänner kan umgås privat. Njut av solen och det lugna området.

Den grävda vattenbrunnen har ej brukats iår och därför kan inte brukbarhet fastställas. Det var vattenbrist sommaren 2021 men samma år kom vattnet tillbaka på hösten.

Anmäl ditt intresse på mäklarens hemsida eller hör av dig till ansvarig om du vill veta mer och är intresserad av en visning. Mäklare Reynolds Ndugwa Kigula på tel. 076 427 27 95 eller via mejl [email protected]!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Örebro

Kontakta mäklaren

Reynolds Ndugwa Kigula

Svensk Fastighetsförmedling Örebro
Mäklare Reynolds Ndugwa Kigula, Svensk Fastighetsförmedling Örebro
+46764272795