Mäklare Reynolds Ndugwa Kigula

Reynolds Ndugwa Kigula

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Täppan 3, Sörbyängen, Örebro kommun
Täppan 3, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 2
Täppan 3, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 3

Täppan 3

Lägenhet
Sörbyängen, Örebro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro
1 795 000 kr
61,2 m²
2 rum
vån 2
4 955 kr/mån
29 330 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade 2:a om ca 61,2 kvm med stor inglasad balkong i populära Sörbyängen! Lägenheten har en hög standard och är perfekt placerad mellan City och naturen. Det finns goda parkeringsmöjligheter efter gatan men även parkeringar att hyra genom föreningen. Anmäl ditt intresse redan idag till Fastighetsmäklare Reynolds Ndugwa Kigula, antingen på mobil: 076-427 27 95 eller via mail: [email protected]. Lägenheten har en rymlig inglasad balkong, ljust och modernt kök med all maskinell utrustning som man kan önska med spis, spisfläkt, kyl/frys, micro, diskmaskin, allt i en härlig öppen planlösning mot vardagsrummet. Genomgående nytt golv i vardagsrummet med nya lister och nymålade väggar samt ett helkaklat badrum med snygga tillval och golvvärme. Intresserad av en visning redan nu? Klicka er då vidare in på vår hemsida och testa vår nya 360-graders rundtur kring bostaden där man enkelt kan vandra runt för att få en mer genomgående syn av bostaden. I Sörbyängen bor du i trygga, trivsamma och populära kvarter. Grönpepparparken ligger inom gångavstånd och Gustavsvik finns en promenad bort. Här finns även golfbana, universitetsområdet, skogsområden, apotek, affärer, skola, matbutik, bra kommunikationer, busshållplats och fotbollsplan samtidigt som stadens centrum aldrig känns långt borta vilket gör livet enklare för hela familjen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Termikgatan 49F, Örebro, Örebro kommun
  • Tor 2 maj kl 17:00

Termikgatan 49F

Lägenhet
Örebro, Örebro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro
1 795 000 kr
53 m²
2 rum
vån 4/5
3 484 kr/mån
33 868 kr/m²

Välkommen till Termikgatan 49F och denna omsorgsfullt designade tvårummare som bjuder in till en livsstil utöver det vanliga! Här finner du en inbjudande lägenhet rik på naturligt ljus och som erbjuder en takhöjd om 3,15m, perfekt för att skapa din drömbostad. Här kan du njuta av solens strålar på din privata balkong med eftermiddags- och kvällssol. Vill du bo med genomgående hög standard och utmärkt skick? Då är det här rätt lägenhet för dig. Den delvis öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en social plats för samvaro och gör detta till det ultimata hemmet för avkoppling och underhållning. Det helkaklade badrummet är utrustat med kombinationsmaskin under en praktisk arbetsbänk med överskåp, medan köket imponerar med sina ljusa ytskikt och inbyggd maskinell utrustning i rostfritt utförande. Denna moderna bostadsrättsförening erbjuder sina boende exklusiva förmåner, inklusive tillgång till bilpool med en sprillans ny bil från 2023, en cykellounge, en stor bastu, takterasser med panoramautsikt där den största terassen har en större inglasning och en utomhusdel. Föreningens lugna och gröna innergård skärmar av från trafik och ger en fridfull oas. Praktiskt förråd på samma våningsplan som lägenheten. Området Södra Ladugårdsängen ger dig möjligheten att leva ett hälsosamt och aktivt liv med närhet till gymanläggningar, motionsspår, längdskidspår på vintern och den fantastiska Gustavsviks golfbana med 18-håls golfbana, klubbhus, restaurang och shop. Dessutom kan du njuta av Gustavsviksbadet, där äventyrsbad och utomhusbassänger väntar på dig under sommarmånaderna. För racketsportentusiaster finns även Backahallen, som erbjuder både inomhus- och utomhusmöjligheter. Med enkel tillgång till universitetsområdet, apotek och shoppingmöjligheter kommer stadens centrum aldrig att kännas långt borta. Lägenheten är även nära skolor och förskolor, vilket gör den idealisk för familjer. Tveka inte att anmäla ditt intresse på fastighetsmäklarens hemsida eller kontakta ansvarig mäklare Reynolds Ndugwa Kigula på telefonnummer 076 427 27 95 eller via e-post [email protected] för mer information om detta enastående boende!

  • Plus
  • Hiss
Stolpgränd 3, Örebro, Örebro kommun

Stolpgränd 3

Lägenhet
Örebro, Örebro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro
750 000 kr
47,5 m²
1 rum
vån 2/2
3 937 kr/mån
15 789 kr/m²

Välkommen till denna omsorgsfullt planerade lägenhet som erbjuder en harmonisk boendemiljö. Det är en stilren och stor etta som är underhållen och prydd med naturligt ljus. När du kliver in i denna bostad möts du av en genomtänkt och inbjudande hall som ger ett välkomnande intryck. Det praktiska köket har generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar. Vardagsrummet är rymligt, välplanerat och enkelt att möblera med mycket ljusinsläpp och utrymme för både soffa och säng. Möjligheten att njuta av utomhuslivet direkt från lägenheten är något som många drömmer om. I denna etta finns en skyddad och charmig balkong som ger en extra dimension till din boendemiljö. Här kan du avnjuta sköna kvällar med dina nära och kära. Balkongen är tillgänglig från köket och har sol under större delen av eftermiddagen och kvällen samt plats för ett mindre soffgrupp. Brf Solhaga är en av Örebros större bostadsrättsföreningar som erbjuder bekvämligheter som tvättstuga, pool, en trevlig innergård, kompletta soprum och cykelrum och som präglas av en positiv atmosfär och en sund ekonomi. Anmäl ditt intresse på fastighetsmäklarens hemsida eller hör av dig till ansvarig om du vill veta mer. Fastighetsmäklare Reynolds Ndugwa Kigula på tel. 076 427 27 95 eller via mejl [email protected]!

Peppargatan 23, Sörbyängen, Örebro kommun

Peppargatan 23

Lägenhet
Sörbyängen, Örebro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro
1 570 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1
3 680 kr/mån
28 036 kr/m²

Välkommen till ditt drömboende på Peppargatan 23! Stig in i denna tvårummare om 56 kvm, där modern design och trivsel möts i en harmonisk förening. Lägenheten bjuder in till en oas av komfort och funktion, och här finns allt du behöver för att trivas. Här erbjuds öppen planlösning där köket smälter samman med det rymliga vardagsrummet, vilket skapar en känsla av rymd och gemenskap. Perfekt för mysiga middagar med vänner eller avkopplande kvällar framför TV:n. Sovrummet är rymligt och ljust, vilket ger dig möjlighet att skapa din alldeles egna fristad för avkoppling och återhämtning. Upplev soliga frukostar och avkopplande kvällar på din egen balkong. Här kan du njuta av ditt morgonkaffe eller en god bok medan du andas in den friska luften. Badrummet är smakfullt inrett med moderna detaljer och bekvämligheter som gör din vardag lite enklare. Här har du både tvätt- och torkmaskin samt golvvärme. I Sörbyängen har du nära till en mängd grönområden och parker, inklusive Grönpepparparken med utegym och pulkabackar för roliga utomhusaktiviteter. Om du älskar natur och äventyr kan du utforska de närliggande natur- och kulturreservaten eller ta en löprunda på de vackra löpspåren. Med cykel tar du dig till stadskärnan och Resecentrum på bara 10 minuter, och om du föredrar att åka buss finns det gott om hållplatser i närheten. I det lugna bostadsområdet finns flera skolor och förskolor, och du har även gångavstånd till Örebro universitet. För sport- och fritidsentusiaster finns en 18-håls golfbana med utmärkta skidspår på vintern, samt Gustavsviks bad, pizzerior, gym, vårdcentral och apotek inom räckhåll. Tveka inte, detta är din chans att bli en del av Sörbyängens gemenskap och skapa ditt drömliv på Peppargatan 23. Kontakta mig redan idag för att boka din visning och upptäck denna fantastiska bostad! Mäklare Reynolds Ndugwa Kigula Tel. 076-427 27 95 eller mejl [email protected]!

  • Balkong
  • Hiss
Kornellvägen 26, Bettorp, Örebro kommun

Kornellvägen 26

Lägenhet
Bettorp, Örebro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro
995 000 kr
34 m²
1 rum
vån 4/4
2 285 kr/mån
29 265 kr/m²

Här erbjuds en öppen och optimalt planerad lägenhet vars generösa ljusinsläpp gör att bostaden känns rymlig och trivsam. Välkommen till en lägenhet där det kommer dröja många år innan du behöver tänka på renoveringar. Den här nyligen producerade ettrumslägenheten har ett stort, lättmöblerat och öppet allrum och ett socialt, praktiskt och fint kök med bra förvaringsmöjligheter, öppen planlösning mot vardagsrummet, vita skåpluckor. Badrummet är fräscht och funktionellt med vägghängd wc, tvättmaskin, torktumlare, badrumsskåp, golvvärme, duschvägg och handfat. Vitvaror är sparsamt använda då bostaden brukats som övernattningslägenhet. Det finns ett större tillhörande förråd som är placerat precis utanför ytterdörr. I området Bettorp bor du naturnära och inte långt från centrum. Området har förskola, skola, motionsspår, restauranger, närhet till Kränglans naturresarvat och en busshållplats precis utanför dörren med anslutning till centrum. In till Örebro City tar det knappt 10 min med bil och för cyklisten ca 20 min. Du som pendlar kommer enkelt ut på både riksväg 50 samt E18/E20. Anmäl ditt intresse på fastighetsmäklarens hemsida eller hör av dig till ansvarig om du vill veta mer. Fastighetsmäklare Reynolds Ndugwa Kigula på tel. 076 427 27 95 eller via mejl [email protected]!

  • Hiss
Björkmansgatan 14, Örebro, Örebro kommun

Björkmansgatan 14

Lägenhet
Örebro, Örebro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro
1 550 000 kr
39 m²
2 rum
vån 2/5
2 326 kr/mån
39 744 kr/m²

Unik möjlighet till denna pärla i en välskött förening – Låga avgifter och med möjlighet till snabbt tillträde! Varmt välkommen till Björkmansgatan 14 – en pärla som kombinerar stil, komfort och bekvämlighet! Denna fantastiska lägenhet erbjuder allt du kan önska dig och mer därtill. Med sina två rum och kök på 39 kvadratmeter är den idealisk för dig som söker en modern och lättmöblerad bostad. Kliv in i den välkomnande hallen, där du genast känner dig hemma. Med plats för avhängning av ytterkläder och skor behöver du inte oroa dig för trängsel eller oordning. När du fortsätter in i bostaden möts du av ett rymligt sovrum som erbjuder generösa möjligheter till möblering. Oavsett om du föredrar en elegant säng med tillhörande nattduksbord eller en smart arbetsplats för studier eller hemmakontor, kommer detta sovrum att uppfylla dina behov. Här finns varje detalj noga genomtänkt för att skapa en harmonisk och avkopplande atmosfär. Vardagsrummet och köket utgör hjärtat i bostaden och imponerar med sin moderna design och smarta planlösning. Köket är fullt utrustat med moderna apparater och erbjuder gott om förvaringsutrymme för att hålla allt organiserat och lättillgängligt. Här kan du laga läckra måltider samtidigt som du interagerar med dina gäster i vardagsrummet, vilket ger dig en härlig social atmosfär. Njut av den friska luften och stunder i solen från den fantastiska balkongen som du når från vardagsrummet. Utöka din bostad ut till balkongen och njut av härliga frukostar i utomhus miljö, avkopplande eftermiddagar eller underbara sommarkvällar. Denna bostad erbjuder också fördelarna med en välskött bostadsrättsförening. Här finns bra lösningar för källsortering och ett vindsförråd som ger extra förvaringsmöjligheter. Björkmansgatan 14 erbjuder inte bara en fantastisk bostad utan också en oslagbar beliggenhet. Du kommer att bo i ett lugnt och naturskönt område med grönområden precis utanför dörren. Här kan du ta härliga promenader eller joggingturer och njuta av naturens skönhet. Dessutom finns det gott om bekvämligheter i närheten, inklusive matbutiker, restauranger och gym, som alla ligger inom bekvämt avstånd. Med endast cirka 2,5 km till stadens pulserande centrum har du också tillgång till ett brett utbud av shopping, kultur och underhållning. För studenter är det perfekt att Örebro Universitet ligger bara cirka 1,5 km bort, vilket gör det enkelt att pendla till campus. Kontakta ansvarig mäklare för att boka en visning och upptäck allt som denna fantastiska bostad har att erbjuda. Reynolds Ndugwa Kigula tel. 076-427 27 95 eller via mejl på [email protected]!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Kornellvägen 12, Bettorp, Örebro kommun

Kornellvägen 12

Lägenhet
Bettorp, Örebro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro
1 750 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3/4
6 318 kr/mån
22 436 kr/m²

På Kornellvägen 12 saluförs nu denna fantastiska hörnlägenhet om 78 smart planerade kvadratmetrar, fördelat på tre rok med öppna ytor som bjuder in till trevligt umgänge. Lägenheten består av hall, vardagsrum, kök, badrum, två sovrum och ett större förråd. I det rymliga och öppna vardagsrummet möts vi av mycket dagsljus, fönster åt två håll och plats för soffa och matgrupp. Från vardagsrummet nås även lägenhetens stora balkong med plats för bord och stolar alternativ soffgrupp. Här kan man njuta av solen hela dagen, själv eller med det större sällskapet. Köket med sina vita skåpsluckor är stilrent och modernt, i öppen planlösning mot matplats och vardagsrummet. Lägenhetshuset har en innergård med lekplats, bänkar och en liten syrenberså med fikaplats. I området Bettorp bor du naturnära och inte långt från centrum. Området har förskola, skola, motionsspår, restauranger, närhet till Kränglans naturresarvat och en busshållplats precis utanför dörren med anslutning till centrum. In till Örebro City tar det knappt 10 min med bil och för cyklisten ca 20 min. Du som pendlar kommer enkelt ut på både riksväg 50 samt E18/E20. Anmäl ditt intresse på fastighetsmäklarens hemsida eller hör av dig till ansvarig om du vill veta mer. Fastighetsmäklare Reynolds Ndugwa Kigula på tel. 076 427 27 95 eller via mejl [email protected]!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Björkmansgatan 8, Näsby, Örebro kommun

Björkmansgatan 8

Lägenhet
Näsby, Örebro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro
1 895 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/5
4 127 kr/mån
37 157 kr/m²

Välkommen till Björkmansgatan 8 och denna sociala tvårummaren. Här erbjuds en smart planerad hörnlägenhet med öppet och luftigt intryck. Om du drömmer om ett hem där allt känns nytt och fräscht borde du ta en närmare titt på den här lägenheten. Det som framför allt sticker ut i denna lägenhet är det öppna, ljusa och moderna köket med bra förvaringsmöjligheter, vita släta skåpluckor, öppen planlösning mot vardagsrummet och plats för matbord och stolar. Här finns spis, ugn, diskmaskin, fläkt och kombinerad kyl/frys. Vardagsrummet är lättmöblerat med fint ljusinsläpp och mycket dagsljus, här finns även utgången till lägenhetens guldkorn, uteplatsen, där man kan tända grillen och umgås med nära och kära. Detta mysiga och trivsamma området på Öster är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo centralt med endast en kort cykeltur på 10 minuter för att nå Örebros citykärna. Här har du nära till allt vardagen kräver – förskola, skola, gym, matbutik och vackra grönområden. Och på 5 minuters cykelavstånd hittar du Örebro universitet och handelshögskola. Anmäl ditt intresse på fastighetsmäklarens hemsida eller hör av dig till ansvarig om du vill veta mer. Fastighetsmäklare Reynolds Ndugwa Kigula på tel. 076 427 27 95 eller via mejl [email protected]!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 8