Stenbäcken 44

Stenbäcken, Ockelbo Se på karta

1 250 000 kr

Bostadstyp
Fritidsboende
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
52 m²
Biarea
10 m²
Tomtarea
1 040 m²
Våning
0
Byggår
1924

Här njuter du av sjövy sommar- som vinterhalvår i det som kan vara din fritidsbostad såväl som permanentbostad. Du erbjuds ett mycket trivsamt boende där äldre charm har kombinerats med praktiska lösningar och stilfull modernitet. Här kliver du in till nybyggd hall från 2020 med klinkergolv och golvvärme från vilken du kliver in i köket med matplats där de vackra timmerväggarna har tagits fram. Vardagsrummet med ryggåstak ger en härlig rymd och atmosfär i bostaden och härifrån tar du dig även via spiraltrappa till sovloft med plats för två sovplatser. Från det sovrum som finns på entréplan finns gott om plats för en dubbelsäng och härifrån har du direkt vy mot sjön i västerläge.
Från den rymliga altanen längs husets södra sida nås du av solens alla timmar, en perfekt plats att servera bakverk och desserter med ingredienser från trädgårdens jordgubbsland, bärbuskar eller äppelträd.

Från tomtgränsen finns en mindre stig att kunna ta sig ner till sjön för dopp och lite längre bort i området finns möjlighet till båtplats.

Välkommen till ditt avkopplande smultronställe!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Sandviken