Häxringsvägen 25

Transtrand, Malung Se på karta

190 000 kr

Bostadstyp
Fritidsboende
Upplåtelseform
Andelsboende
Antal rum
3 rum
Boarea
56 m²
Biarea
27 m²
Tomtarea
1 318 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1980
Energiklass
G

Välkommen till Gubbmyren och Häxringsvägen 25. Nu har du möjlighet att bli en av 8 delägare i Hus 1 i bostadsrättsföreningen Fritid i Sälen. Denna andel motsvarar 3,96% och består av två fasta veckor, 6 och 18. Utöver dessa fasta veckor finns inte mindre än 22st gemensamma veckor, där du som ägare kan välja att nyttja. Detta är mycket uppskattat eftersom det medger en flexibilitet som inte finns hos speciellt många andra andelshus.
Vecka 6 är i mitten av Februari vilket gör att det är snösäkert och oftast väldigt bra i backarna, samt lindrigare liftköer mot exempelvis sportlovsveckorna. Under v. 18 kan du njuta av den bästa årstiden, vårvintern med härliga skidturer uppe på fjället.

Detta är en charmig och rustik fjällstuga i timmer som har det man önskar för en härlig vistelse i fjällen, sommar som vinter. Huset består av entréplan samt loft. Entréplanet har ett allrum, kök, två sovrum, en toalett med bastu som passar perfekt efter en lång dag ute i backarna eller längdspåren som är belägna endast några hundra meter från bostaden. Bostadens loft är den perfekta platsen för de lite äldre barnen att umgås, här är det inrett med två sängar. I bostaden finns totalt 8 sängplatser.

Bostaden har en social öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet, detta blir naturligt den givna samlingsplatsen att umgås med familj och vänner. Här finns också en braskamin som höjer mysfaktorn. Från vardagsrummet kommer du ut till den stora verandan som har perfekt solläge, härifrån ser du till gubbmyrens längdskidspår.

Kontakta mäklare Victor Gustafsson på [email protected] eller 073-065 39 22.

Läs mer hos mäklaren
Vix Fastighetsförmedling AB