Nyproduktion

BRF Lodge 872 Panorama & Pool Lgh. nr 2B

Älvdalen Se på karta

2 895 000 kr

Bostadstyp
Fritidsboende
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
70 m²
Våning
1 av 2
Byggår
2021
Avgift
2 829 kr/mån
Nyproduktion

Lodge 872 - Panorama & Pool - Ett fåtal lägenheter kvar! Kontakta ansvarig mäklare angående tillgänglighet!
Här erbjudes ett fantastiskt Ski in/Ski out läge i Himmelfjäll! Med fantastisk utsikt mot skidbackar och fjäll skapas här en fritidsdröm för alla årstider!

De arkitektritade Lodgerna ger en direkt känsla av avkoppling! Här samlas man och umgås med vänner och familj framför den sprakande kaminen efter en dag fylld av aktiviteter. Vackra spröjsade fönster ger ett magiskt ljusinsläpp! De bjuder också på en storslagen utsikt över Himmelfjälls pister och skapar en direktkontakt med den vackra fjällnaturen utanför. Stort fokus har lagts på att skapa umgängesyta med öppen planlösning för kök och allrum. Allting inramat av påkostade och noga utvalda material för att skapa en lugn och harmonisk fjällkänsla.

Lodgerna är otroligt välplanerade. Förutom kök och allrum i öppen planlösning inrymmer boendet 8 bäddar fördelade på tre sovrum samt 2 badrum varav det ena med bastu. Samtliga Lodger har egen uteplats eller balkong och två utvändiga skidförråd.
Till varje Lodge hör dessutom 2 st parkeringsplatser belägna på entrésidan av huset samt en carport för snöskoter eller cyklar.

Med liften precis vid tomtgränsen samt längdspår och skoterled nedanför området tar du dig lätt ut till fjällets aktiviteter.
Områdets infrastruktur planeras omsorgsfullt för att bevara naturen i största möjliga mån och skapa ett område som är grönt på sommaren och vitt på vintern - precis som det ska vara.

Poolen - En extra exklusiv touch
En uppvärmd pool med soldäck placerad vid tomtgräns ger extra guldkant. Här får du känslan av att simma rakt ut i pisten!
Ett fantastiskt komplement för fritidsboendet som används året om och helt unikt för Idre Himmelfjäll.
Det här blir barnens favorit under sommaren och ger en extra möjlighet till uthyrning.

Lodge 872 - Panorama & Pool är ett perfekt område för den aktive som söker naturupplevelser året runt. Ett unikt tillfälle att investera i Sveriges yngsta fjällanläggning!
För samtliga lodger finns avtal om uthyrning i enlighet med Idre Himmelfjälls regler.

Läs gärna mer om projektet på vår hemsida:
Läs gärna mer på vår hemsida
https://www.svenskfast.se/bostad/291496?token=MDIyNnwwMDAwMDQzMzY1M3w1OA..

Välkommen med din intresseanmälan redan idag!
Kontakta Alexandra tfn: 0707366096 mail: [email protected]

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Sälen