Mäklare Alexandra Kristofic

Alexandra Kristofic

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Skerivägen 11, Mora, Mora kommun

Skerivägen 11

Villa
Mora, Mora kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mora
4 900 000 kr
140 + 51 m²
5 rum
1 661 m² tomt

Med ett fantastiskt läge i Morkarlby presenteras nu denna rymliga villa belägen på trevlig trädgårdstomt. Här bor du med privat läge mitt i ett av Moras mest populära villaområden med närhet till friluftsliv, träningsanläggningar, förskola och all service som Mora erbjuder. Bostadshuset välkomnar med vackra marmorgolv i entrén. Köket är mycket hemtrevligt i rustik stil med ekspegelluckor och moderna vitvaror samt matplats. Vidare finns matsal/allrum och ett vackert vardagsrum med full takhöjd upp till nock. samt välutrustat kök, allrum och vardagsrum. Ett större badrum samt gästtoalett. Mycket trevliga utemiljöer med inglasad altan samt uteplats med markiser trevligt inramad av lättskött trädgårdstomt. Bostaden har tre sovrum varav ett masterbedroom. Rymligt badrum med bubbelbadkar, dusch, wc och bastu samt gästtoalett vid entrén. Från köket kommer man via tvättstuga/groventré vidare till det varmbonade garaget i direkt anslutning till bostaden. På tomten finns fullt utrustat gästhus med möjlighet till uthyrning samt skotergarage. Denna bostad visas endast vid förbokad visning. Kontakta ansvarig mäklare genom intresseanmälan. Respektera att fastigheten är bebodd.

  • Plus
Femten 340, Lima, Malung-Sälens kommun
Femten 340, Lima, Malung-Sälens kommun, bild 2
Femten 340, Lima, Malung-Sälens kommun, bild 3

Femten 340

Tomt
Lima, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
200 000 kr
1 760 m² tomt

Nu finns tillfälle att förvärva en fin fastighet vid populära Femten. Förhandsbesked för bygglov samt protokoll och förrättningskarta finns under filer. Området är mycket populärt för fritidsändamål där man njuter av skog och sjö under årets alla årstider. Sommartid är fiske och bad så klart en given favorit medans man vintertid har möjlighet till skoteråkning. Skogen bjuder på svamp och bär under sensommar och höst och på de många myrarna i området finns det också chans till hjortron. I området är inte anslutet till Malungs Elnät. Anmäl ditt intresse via hemsidan. Kontakta gärna ansvarig mäklare eller assistent.

  • Premium
Fästigen 1, Sälen, Malung-Sälens kommun
Fästigen 1, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 2
Fästigen 1, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 3

Fästigen 1

Fritidshus
Sälen, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
7 900 000 kr
163,8 + 10,3 m²
7 rum
1 404 m² tomt

Välkommen till Fästigen 1 - en fritidsdröm med magisk utsikt över fjällets vidsträckta landskap. I ett rofyllt och naturnära område finns nu denna fantastiska fastighet till salu. Med sin närhet till både Tandådalen och Hundfjällets anläggningar är detta ett perfekt boende för den som både vill uppleva fjällets olika aktiviteter men också njuta av lugnet i stugan. Bostaden om 163,8kvm boarea har renoverats till ett modernt och trivsamt boende med genomgående stilrena och ljusa materialval. Utöver detta har även nya fönster och dörrar satts in i hela huset. Från hallen öppnar storstugan upp sig med generös takhöjd upp till nock samt flertalet fönsterpartier som tillsammans skapar en ljus och trivsam plats. Här samsas kök, matplats och allrum på den öppna ytan med gott om utrymme för hela sällskapet att umgås på. Efter en lång dag ute med olika aktiviteter kan man här koppla av med ljudet och värmen från en sprakande eld i braskaminen. Från storstugan tar man sig vidare ut till balkongen där utsikten av fjället målar upp sig likt en tavla. Stugan är försedd med tre sovrum på övervåningen samt tre sovrum på det nedre planet, varav två av dessa saknar fönster. Två fräscha renoverade badrum med dusch finns att tillgå, ett lite mindre på övre plan och ett på nedre plan som innehåller bastu. Även tvättstuga med tvättmaskin och torkmöjligheter finns. Utanför stugan finns ett mindre garage som idag används till skotrar. Bostaden visas efter ök med ansvarig mäklare

  • Premium
Ejstsjön 31, Venjan, Mora kommun
  • Budgivning pågår

Ejstsjön 31

Fritidshus
Venjan, Mora kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mora
695 000 kr
60 m²
3 rum
2 997 m² tomt

Vid Ejstsjöns inre vik finner du detta mysiga och vinterbonade fritidshus. Med ett rofyllt läge på en liten höjd bor du med naturen inpå knuten och med ljuvlig utsikt mot det glittrande vattnet. Huvudbyggnaden erbjuder 3 rok fördelade på storstuga med köksdel, två sovrum samt ett hygienutrymme. Här finns plats för matlagning och avkoppling med plats för hela familjen. I stugan finns braskamin, vedspis och en mindre extra kamin vid hallen som ger fin uppvärmning om man vill nyttja stugan under höst och vinter. Vid entrén finns en inglasad veranda där du njuter av utsikten mot sjön men med skydd för väder och vind. Bostaden säljs inklusive möbler och husgeråd med undantag för personliga tillhörigheter. Området är mycket populärt för friluftsliv med fina bärmarker och utmärkta fiskevatten. Bakom huset finns gästhus, utedass och vedbod. Tillgång till el finns via solceller. Bostaden visas enbart vid annonserade visningar och privata visningar. Vänligen kontakta ansvarig mäklare för information.

  • Plus
Bygdegårdsvägen 27, Transtrand, Malung-Sälens kommun
Bygdegårdsvägen 27, Transtrand, Malung-Sälens kommun, bild 2
Bygdegårdsvägen 27, Transtrand, Malung-Sälens kommun, bild 3

Bygdegårdsvägen 27

Villa
Transtrand, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malung
2 400 000 kr
160 + 4 m²
5.5 rum
2 240 m² tomt

Välkommen till Bygdegårdsvägen 27A och 27B - En trevlig fastighet belägen på höjd i Transtrand. Här finner du ett suterränghus med stor potential, privat läge och fantastisk vy mot dalgång och fjäll. Huset är uppdelat i två bostäder på övervåning men det finns möjlighet att öppna upp och nyttja hela ytan som en bostad för den som vill. Huvudbostaden; Bostaden är fördelad på 3,5 rok samt rymlig inglasad altan. Entré till bostaden finns vid husets inre gavel med trevlig uteplats under tak. Hallen har plats för avhängning och flertalet garderober. Intill hallen ligger ett mindre sovrum/kontor. Kök med tillhörande utrymme för matplats har fönster mot innergården. Allrummet är rymligt med flertalet fönster och braskamin. Här finns utgång mot den rymliga inglasade altanen. Vid allrummet ligger det större sovrummet med tillhörande förvaring i inbyggda garderober. Hygienutrymme med dusch, badkar, wc, kommod samt tvättmaskin finns i det innersta utrymmet. Det finns även en mindre toalett med wc och handfat. Den mindre bostaden inrymmer 2 rok samt hygienutrymme med wc, dusch och tvättmaskin. Vid entrén finns en rymlig hall med förvaringsmöjlighet. Vidare finns kök, ett sovrum och rymlig allrum med utgång till altanen. Hygienutrymme med dusch, wc och tvättmaskin. I markplan finns ett mycket välskött garage med golvvärme. Vid entrén från gården finns pentry, en liten hall med ingång till garaget och badrum med dusch, wc och tvättmaskin. Här finns även teknikutrymme där bergvärmepumpen står. Intill finns ett förvaringsrum som även skulle kunna fungera som kontor eller gästrum. På gården finns uthus med gott om förvaringsmöjligheter, carport samt vedbod. Trevlig och lättskött trädgårdstomt med flertalet uteplatser, rabatter, fruktträd och bärbuskar. Härligt privat läge med mycket trevlig utsikt mot Västerdalälven och Transtrandsfjällen. Bland filer finns besiktningsprotokoll att ta del av. I bostaden har radonmätning gjort med med konstaterade radonhalter som behöver åtgärdas. Vänligen respektera att detta är en privatbostad. Visningar sker enbart enligt överenskommelse med mäklare.

  • Premium
Smidesvägen 12, Lima, Malung-Sälens kommun

Smidesvägen 12

Fritidshus
Lima, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malung
1 200 000 kr
105 + 70 m²
1 970 m² tomt

Unikt bostadshus med stor potential och många möjligheter. Här finns nu tillfälle att överta ett vackert och unikt hus uppfört i början av 1900-talet. Bostadshuset har en fantastisk fin och genuin känsla men behöver en del omvårdnad, restaurering och renovering för att nå sin potential. Vatten och avlopp saknas. Den stora ladan är i mycket gott skick. Kontakta ansvarig mäklare för information och visning.

Kransvägen 14, Sälen, Malung-Sälens kommun
  • Budgivning pågår

Kransvägen 14

Tomt
Sälen, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
1 995 000 kr
1 287 m² tomt

Tomt med enskilt läge på Rönningen vid Sälfjällstorget, Lindvallen. Här erbjuds en trevlig tomt precis intill längdspår och med rogivande fjällnatur som granne. Rönningen är ett lugnare fjällnära område beläget i Lindvallen med närhet till både Gustavstorget och Sälfjällstorget samtidigt som man har naturen som granne. Ett perfekt läge för att skapa din fritidsdröm för aktiv semester och avkoppling året om. Området ansluts till kommunalt V/A under sommaren 2024. Anslutningsavgifter för VA och el finns att utläsa i gällande taxor under nedanstående länkar. https://vamas.se/kundservice/avgifter-och-taxor/va-taxa.html https://malungselnat.se/elnat/anslutning-till-elnat/ Har du frågor kring dessa taxor kan du vända dig till Vamas eller Malung-Sälens elnät. Observera att infart till tomten endast får ske från den del av tomten som gränsar mot områdets allmänna väg. Den avslutande delen av vägen går på grannfastigheten. Se tomtkarta. Detta är en av fyra tomter som vi har till salu i detta område. Intresseanmälan görs vi hemsida eller genom kontakt med ansvarig mäklare. Varmt välkommen att besöka tomten på egen hand. Lindvallen är en del av Sälenfjällen - ett stort och välkänt område för skidåkning och friluftsliv. Här finns aktiviteter för alla åldrar under alla årstider. Det finns även många alternativ för mat och nöje, äventyrsbad, butiker och biograf i området. Läs gärna mer på www.skistar.com eller www. salfjallstorget.se

Kransvägen 8, Sälen, Malung-Sälens kommun
  • Budgivning pågår

Kransvägen 8

Tomt
Sälen, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
1 995 000 kr
1 746 m² tomt

Tomt på Rönningen med enskilt läge i ytterkant i detta trivsamma lugna område. Här finner du ett privat naturnära läge samtidigt som du har närhet till allt som Lindvallen har att erbjuda. Rönningen är ett lugnare fjällnära område beläget i Lindvallen med närhet till både Gustavstorget och Sälfjällstorget samtidigt som man har naturen som granne. Ett perfekt läge för att skapa din fritidsdröm för aktiv semester och avkoppling året om. Området ansluts till kommunalt V/A under sommaren 2024. Anslutningsavgifter för VA och el finns att utläsa i gällande taxor under nedanstående länkar. https://vamas.se/kundservice/avgifter-och-taxor/va-taxa.html https://malungselnat.se/elnat/anslutning-till-elnat/ Har du frågor kring dessa taxor kan du vända dig till Vamas eller Malung-Sälens elnät. Detta är en av fyra tomter som vi har till salu i detta område. Intresseanmälan görs vi hemsida eller genom kontakt med ansvarig mäklare. Varmt välkommen att besöka tomten på egen hand. Lindvallen är en del av Sälenfjällen - ett stort och välkänt område för skidåkning och friluftsliv. Här finns aktiviteter för alla åldrar under alla årstider. Det finns även många alternativ för mat och nöje, äventyrsbad, butiker och biograf i området. Läs gärna mer på www.skistar.com eller www. salfjallstorget.se

Tjälvägen 2, Sälen, Malung-Sälens kommun

Tjälvägen 2

Villa
Sälen, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
2 950 000 kr
89 m²
3 rum
1 354 m² tomt

Trevlig villa med fint läge på "hyllan" Här bor du i ett villaområde med gångavstånd till förskola, skola, elljusspår, Sälen by och den omgivande naturen. Denna charmiga lilla röda stuga har en trevlig planlösning. Från hallen kommer du in i ett rymligt allrum med renoverat kök som ligger i egen avdelning samt braskamin. Bostaden har två sovrum samt ett badrum med dusch, wc, tvättmaskin och torktumlare. Från allrummet kommer du ut på den nybyggda altanen i söderläge med utsikt mot Sälenfjällen. Det finns även varmbonad friggebod att använda som förråd eller gästboende. Visning sker på aviserade datum eller enligt överenskommelse. Anmälan krävs. Varmt välkommen med intresseanmälan via hemsidan för kontakt.

Vintergatan 745C, Lindvallen, Malung-Sälens kommun

Vintergatan 745C

Lägenhet
Lindvallen, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
4 500 000 kr
75 m²
4 rum
vån 2/2
5 913 kr/mån
60 000 kr/m²

Med en ljus och luftig planlösning och toppmodern finish välkomnas du in till Vintergatan 745C i nybyggda BRF Bergsbyn. Här erbjuds du ett trevligt inrett fjällhem i två plan med balkong i två väderstreck. Entréplan välkomnar med öppna ytor och spektakulär takhöjd i kök/allrum. Stora glaspartier bjuder på både ljusinsläpp och vacker utsikt. Balkongen i söderläge bjuder på sköna stunder i solen under större delen av dagen. Master bedroom har egen balkong mot morgonsolen och rymmer både dubbelsäng och platsbyggd förvaring. Vid den välplanerade hallen finns ett rymligt badrum med bastu samt tvättmaskin. Övervåningens två sovrum nås via en vacker loftgång. På övervåningen finns även ett badrum med dusch och wc. Nybyggt loft med med två extra sängplatser, ca 9 kvm golvyta. Totalt 4 sovrum med 9 bäddar. Mycket bra utrymme för förvaring finns i förråd under trappan. Det finns även skidförråd utanför bostaden. Boendet ligger med ett fantastiskt läge där du har gångavstånd till allt du behöver under vistelsen såsom Ica Lindvallen, restauranger, Experium, Gustavstorget mm. Ett optimalt läge för en givande fjällsemester! Lindvallen är för många känt som hjärtat i Sälenfjällen med verksamhet året runt. Med det mesta för en lyckad semester inom gångavstånd blir dina dagar här fyllda av aktiviteter, nöjen och avkoppling. SkiStar har på senare år investerat mycket i aktiviteter även under barmakstiden. Läs gärna mer på www.skistar.se/salen

Näsfjället 27, Malung-Sälen, Malung-Sälens kommun

Näsfjället 27

Tomt
Malung-Sälen, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malung
450 000 kr
443 m² tomt

Här finns möjlighet att förvärva en eller två tomter vid Näsfjällets anläggning, Näsfjället 25 och Näsfjället 27. Tomterna ligger intill varandra vilket ger fina möjligheter för den som önskar bygga två bostäder. Tomterna har ett fint läge med utsikt mot anläggningen. Näsfjället är en trivsam pärla för den friluftsintresserade året om med skoterleder som passerar i närområdet och fina vandringsleder under barmarkstiden. Området är känt för fina fiskevatten och en kort biltur bort finns Fulufjällets nationalpark med Sveriges högsta vattenfall Njupeskär. Skidanläggningen är för närvarande inte i drift men öppnar förhoppningsvis inom kort. Vid anläggningen har det även funnits längdspår. Pris 450 000 kr per tomt eller enligt överenskommelse. Besök gärna området och tomterna på egen hand. Kontakta mäklare vid frågor.

  • Plus
STORBO 56:1 , Älvdalen, Älvdalens kommun

STORBO 56:1

Tomt
Älvdalen, Älvdalens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
900 000 kr
2,5 ha tomt

Här erbjuds en större fastighet i ett attraktivt område med närhet till Idre. Sjönära läge! Här finns fina möjligheter för dig som vill bygga permanent -eller fritidsboende eller för den som vill utveckla fastigheten med exempelvis indelning i flera tomter etc. Fint läge i ett spännande område med stort utbud av aktiviteter och friluftsliv i vacker miljö. Större delen av fastigheten ligger över Myråsen men det finns även en liten del på en udde vid sjön som hör till samma fastighet. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
Fjällbäcken 15H, Lindvallen, Malung-Sälens kommun

Fjällbäcken 15H

Fritidshus
Lindvallen, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
2 695 000 kr
47,5 + 5,8 m²
3 rum
vån 3
2 088 kr/mån

Med ett mycket skidnära läge, hög standard i modern och tilltalande planlösning och trevliga materialval - Välkommen till Fjällbäcken vid Söderåstorget! Här skapas en fjällby med gångavstånd till Lindvallens skidbackar och Experiumtorget med aktiviteter för alla åldrar. Detta fina fjällboende erbjuder 3 rok med snygg modern finish. Trevliga utemiljöer med terrass i två väderstreck. Bostaden är redo för inflyttning och tillträde kan ske omgående. En unik chans att förvärva en helt ny bostadsrätt med närhet till skidbackar, längdspår och barmarksaktiviteter. Bostaden går att hyra ut med möjlighet till goda intäkter! Till bostaden finns en uppmärkt parkering. Det finns även gästparkeringar på området. På området anläggs även pool och paddelbana. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning, Visningar ordnas löpande vid förfrågan.

  • Plus
BRF Timmerbyn 1 - Andelsboende, Lindvallen, Malung-Sälens kommun

BRF Timmerbyn 1 - Andelsboende

Lägenhet
Lindvallen, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
160 000 kr
46 m²
3 478 kr/m²

Andelsboende med premiumläge vid Lindvallens nedfarter - Ski in/Ski out till ett tryggt och bekymmerfritt ägande där SkiStar står för värdskapet och service i världsklass! Här erbjuds du möjligheten att komponera ditt eget ägande genom att välja veckor i just ditt andelspaket. I BRF Timmerby 1 erbjuds du ett modernt och bekvämt fjällboende utrustat med allt som krävs för att göra din fjällsemester till just semester. Med ett exceptionellt läge precis intill pisten och Experiumtorget får du verkligen möjlighet att njuta 100% av din ledighet. De mysiga timmerhusen är fördelade på två lägenheter i storlek 46 m2 respektive 100 m2. Oavsett om du väljer ett större eller mindre boende så finns alla de bekvämligheter du önskar i en ombonad och trivsam miljö. Ett mycket fjällnära boende med aktiviteter utanför dörren såväl vinter som sommar. Vid huset finns det 1 parkering till 46m2 och 2 till 100 m2 samt 2 gemensamma platser med ladd stolpar. Intill entrén finner ni ett förråd för förvaring av skidor och annan utrustning. Här erbjuds flera paketlösningar och möjligheter för dig. Pris från 163 000 kr Läs gärna mer om boende i BRF Timmerbyn 1 på https://www.skistar.com/sv/skistarliving Att andelsäga tillsammans med SkiStar; Många fjällgäster drömmer om ett eget fritidsboende i vår vackra fjällvärld. Genom SkiStars andelsboenden vill vi göra det möjligt för fler att äga sitt drömboende. Ett boende och en fjällupplevelse att längta efter och återkomma till. Tillsammans hittar vi det ägande som passar dig bäst. Om du sen får förhinder eller ej önskar nyttja någon av dina ägda veckor så har du möjlighet att hyra ut via SkiStar. Självklart har du som andelsägare dessutom bra ägarförmåner! SkiStars paket består av 3 fasta veckor fördelade på 3 perioder. Du kan själv påverka vilka veckor det blir i varje period utifrån vad som är ledigt. Det finns ett antal olika paket i varje boendetyp med olika prissättning utifrån vilken vintervecka som ingår. Vi annonserar även enskilda veckor åt våra ägare som vill sälja Gör en intresseanmälan via länken så berättar gärna det kunniga teamet på SkiStar mer och svarar på frågor via mail, telefon eller Teams utifrån vad som passar bäst. https://livingforms.skistar.com/web/Survey/AnswerSurvey/6ff769d0-ce7f-48f7-8436-0763c39a9702

  • Plus
Tandåbyn 21A, Tandådalen, Malung-Sälens kommun

Tandåbyn 21A

Lägenhet
Tandådalen, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
2 595 000 kr
53 m²
3 rum
3 083 kr/mån
48 962 kr/m²

Välkommen till helt nyrenoverade Tandåbyn 21A - Med härlig utsikt mot fjällets skidanläggningar och privat läge i området. Här finner du en ljus och trivsam bostadsrätt om 3 rok fördelat på storstuga och två sovrum. Bostaden har genomgått stor renovering av kök och badrum samt nya ytskikt i dess rum. Allrummets fönsterparti ger fin utsikt mot fjällets skidanläggningar och ett härligt ljusinsläpp. Här finns utrymme för både matplats och soffgrupp framför braskaminen. Köksavdelningen är modern och välplanerad med spis, diskmaskin och kyl/frys. Den öppna planlösningen ger trevligt utrymme för att umgås tillsammans med matlagning och avkoppling. Bostadens två sovrum har fått en uppfräschning med ny färg och nya golv. Tillsammans ger de möjlighet för 4-6 bäddar. I samband med renoveringen har hallen gjorts större och har gott om plats för garderober, torkskåp och avhängningsyta för kläder, pjäxor och skor. Badrummet har totalrenoverats från grunden. Rymligt och mycket fint med duschhörn, wc, tvättmaskin och förvaring. Bostaden har ett väldigt fint och lugnare läge längst in vid vändplanen. Här njuter du av fjället lugn och de fina vyerna samtidigt som du har gångavstånd till restauranger, matbutik och service i Tandådalen. Längdspår och skoterled finns i närheten och för den som vill åka alpint finns hållplats för skidbussen vid vägen intill bostadsrättsföreningen. Besök gärna bostaden i 3D och se planlösningen via länken https://my.matterport.com/show/?m=MCaZiFAqjG1 Tandådalen i sig är en riktig fjällklassiker. Här finns alpina backar i alla svårighetsgrader och den mycket populära längdturen "Kalven Runt" Även Hundfjället med sitt nya fina fjällhotell ligger i närområdet. Här satsar man inom kort på sommarverksamhet. Sälenfjällens flygplats ligger endast 20 minuter från Tandådalen. Denna bostad visas löpande. Kontakta mäklare genom intresseanmälan för mer information och bokning.

Nicolaus väg 7B, Idre, Älvdalens kommun

Nicolaus väg 7B

Fritidshus
Idre, Älvdalens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mora
2 500 000 kr
70 m²
4 rum
vån 1
3 100 kr/mån

TILLFÄLLE! Nu sänker vi priset på detta fina fritidsboende! - Ski in/Ski out och fullt möblerat och utrustat! Ett drömläge för att kombinera sin aktiva semester med härlig avkoppling! Fritidsboende för alla årstider! BRF Lodge 827 - Panorama och Pool är ett modernt, arkitektritat fritidsboende som håller genomgående hög standard. En ljus hall med gott om utrymme för vinterkläder, skor och pjäxor välkomnar dig in. Husets hjärta består av det stora allrummet där det moderna köket delar utrymme med vardagsrum. Ut mot naturen och utsikten kommer ljuset in via de stora moderna fönstren. Givetvis finns även en kamin så att du kan njuta framför en sprakande brasa som både värmer och bidrar till den underbara atmosfären. Från allrummet tar du dig också ut på den mysiga uteplatsen med närhet till poolen som kan brukas för härligt dopp under sommaren. De två badrummen är helkaklade och har modern standard varav det stora badrummet dessutom har bastu för relax och avkoppling. Sovrummen är uppdelade på tre rum med totalt 8 bäddar vara två rum med dubbelsäng och ett rum med två stycken våningssängar. Denna lägenhet ligger vid uthyrning hos Idre Himmelfjäll och köpare övertar avtalet samt dom intäkter som avtalet genererar. För säsongen 2023 var intäkterna 70563 kr netto. Lägenheten säljs möblerad med undantag för personliga tillhörigheter. Bostaden har 2 st parkeringsplatser belägna vid entrén samt en "carport" för snöskoter eller cyklar. Här finns även 2 st utvändiga förråd. Perfekt förvaring för utrustning och liknande när man kommer hem från skidbacken. Poolen - En extra exklusiv touch! En pool med soldäck placerad vid tomtgräns ger extra guldkant. Ett fantastiskt komplement för fritidsboendet och helt unikt för Idre Himmelfjäll. Det här blir barnens favorit under sommaren och ger en extra möjlighet till uthyrning. Lodge 872 - Panorama & Pool är ett perfekt område för den aktive som söker naturupplevelser året runt. Ett unikt tillfälle att investera i Sveriges yngsta fjällanläggning! Idre Himmelfjäll - Sveriges yngsta skidanläggning med höga ambitioner för framtiden! Med 22 nedfarter och åtta liftar får du här en varierad skidåkning för hela familjen. På toppen befinner du dig hela 872 meter över havet. Här har man nyligen öppnat fyra nya nedfarter och fler planeras mycket omsorgsfullt för att bevara en härlig fjällkänsla med slingrande nedfarter i "Colorado-stil" Förutom skidåkningen så utvecklar man hela destinationens utbud med service och restauranger väl anpassade för familjen. Området kring Idre är en sann pärla under årets alla årstider! Här finns mängder av aktiviter att välja mellan och många fina platser att besöka. Här njuter du vintertid bland annat av skidåkning på längden eller utför , skoterleder inom SONDs område som är mycket välpreparerade och håller hög standard och fina vatten för vinterfiske. Sommarsäsongen håller samma höga nivå som vintern och erbjuder mycket fina leder för cykling, och vandring. Paddling och fiske är en given sommarsysselsättning och den populära höghöjdsbanan utmanar alla åldrar. Ett komplett fritidsparadis för den aktiva familjen under årets alla årstider helt enkelt!

Kvannevägen 1, Sörsjön, Malung-Sälens kommun

Kvannevägen 1

Tomt
Sörsjön, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
695 000 kr
1 556 m² tomt

PRISSÄNKT - Tomt med högt läge och fantastiska vyer mot fjäll och natur - Bygglov finns! Lekåsen är ett klassiskt fritidshusområde i Sälenfjällens nordligaste del. Här bor du i vacker fjällnatur högt upp på Näsfjällets sluttning med utsikt mot den norska fjällkedjan och Fulufjället. Bygglov för fritidshus, attefallstillbyggnad och skoterbod erhölls 2023-04-04 På denna tomt får man bygga med källare/suterräng! Området har samfällighetsförening för gemensam vattentäkt. Fastigheter i området har trekammarbrunn med infiltration som avloppssystem samt i vissa fall sluten tank för wc. Från Näsfjället når du flera alpina anläggningar; Stöten ca 20 minuter, Trysil ca 50 minuter och Sälenfjällen ca 35 minuter. Näsfjället är en anläggning med lång historia av friluftsliv. Här har du längdspår och skoterleder under vintertid såväl som alpin skidåkning. Under barmarkstiden finns det gott om vandringsleder, cykelleder och fiskevatten. Här bor du naturnära och kan koppla av och njuta av ett aktivt friluftsliv! Anläggningen på Näsfjället är ej öppen för tillfället. Läs gärna mer om området på deras hemsida https://www.nasfjallet.se/om-nasfjallet Från flygplatsen Scandinavian Mountains är det ca 30 minuter till Näsfjället.

Gruddbo 107, Sollerön, Mora kommun

Gruddbo 107

Tomt
Sollerön, Mora kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mora
250 000 kr
1 500 m² tomt

Med ett naturskönt läge med närhet till Siljan finns nu tre tomter till salu. Ett unikt tillfälle att förvärva flera tomter intill varandra eller för dig som vill köpa enskild tomt. Här har du möjlighet att skapa en fritidsdröm med närhet till Siljan och bara en kort bilfärd till Mora. Läs gärna mer om området https://www.mangberg.se/ Denna tomt ska avstyckas från stamfastighet vilket kommer att genomföras vid försäljning. För tomten finns förhandsbesked om bygglov. Besök gärna tomten på egen hand! Kontakta mäklare för mer information.

  • Plus
GRUDDBO 107:3 , Mora, Mora kommun

GRUDDBO 107:3

Tomt
Mora, Mora kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mora
250 000 kr
1 203 m² tomt

Med ett naturskönt läge med närhet till Siljan finns nu tre tomter till salu. Ett unikt tillfälle att förvärva flera tomter intill varandra eller för dig som vill köpa enskild tomt. Här har du möjlighet att skapa en fritidsdröm med närhet till Siljan och bara en kort bilfärd till Mora. Läs gärna mer om området https://www.mangberg.se/ För tomten finns förhandsbesked om bygglov. Besök gärna tomten på egen hand! Kontakta mäklare för mer information.

Rödingvägen 743, Transtrand, Malung-Sälens kommun
Rödingvägen 743, Transtrand, Malung-Sälens kommun, bild 2
Rödingvägen 743, Transtrand, Malung-Sälens kommun, bild 3

Rödingvägen 743

Fritidshus
Transtrand, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
6 850 000 kr
173 m²
8 rum
1 308 m² tomt

Stort fritidshus med 14 bäddar! Här har du Ski in/Ski out läge för både alpint och längd. Njut av vacker fjällmiljö och närhet till aktiviteter i detta trivsamma hus med modern hög standard. På Rödingvägen i Kläppen finner du detta rymliga fritidshus med 14 bäddar. Här bor du bekvämt och liftnära med både alpin åkning och fantastiska längdspår strax intill huset. Generösa fönsterpartier bjuder på vackert ljusinsläpp och härlig utsikt mot Kläppens skidanläggning och Transtrandsfjällen. Detta fjällnära fritidshus erbjuder både sängplatser och utrymme för många med två vardagsrum och tre badrum. Perfekt för den stora familjen, vänner eller släktingar som vill köpa något ihop. Köket är modernt och välplanerat med gott om utrymme för matlagning och förvaring. Extra plus för dubbla diskmaskiner! Här finns utrymme för gemensam matlagning och plats för alla vid det stora matbordet. Med den öppna moderna planlösningen är det lätt att umgås och vardagsrummets sköna soffa blir en naturligt samlingsplats med den sprakande braskaminen i centrum. Från allrummet når du den stora balkongen med gott om utrymme för att njuta av eftermiddags -och kvällssol. På entréplan finns ett större badrum med bastu samt uteplats med eget SPA-bad. Helt underbart att få koppla av med en värmande bastu eller ett skönt varmt bad efter dagens aktiviteter. Även från SPA-badet njuter man av den fantastiska vyn mot skidbackar och vacker fjällnatur. Kontakta ansvarig mäklare Alexandra Kristofic. för visning!

  • Premium
Hjortstigen 23C, Orrliden, Malung-Sälens kommun
Hjortstigen 23C, Orrliden, Malung-Sälens kommun, bild 2
Hjortstigen 23C, Orrliden, Malung-Sälens kommun, bild 3

Hjortstigen 23C

Lägenhet
Orrliden, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
3 950 000 kr
90 + 16 m²
6 rum
4 459 kr/mån
43 889 kr/m²

Med ett fantastiskt fint läge där du njuter av vidsträckt utsikt mot Hundfjället och Tandådalens skidanläggningar finner du denna trivsamma och rymliga bostadsrätt. Med 10 bäddar fördelade på 4 sovrum finns det gott om plats för den stora familjen! Bostaden är i två etage och mycket smakfull med ljust trä och vackra inredningsdetaljer som tillsammans med den generösa takhöjden skapar en luftig och hemtrevlig atmosfär. Allrummet och köket har stora vackra fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp och underbar utsikt mot fjällen. På samma våning finns två sovrum samt hall och badrum med wc och dusch. På nedre plan finns två sovrum samt ett allrum/gästrum. Här finns även badrum med bastu samt en mycket rymlig och praktisk hall med tvättmaskin, tumlare, torkskåp och pjäxtork. Nedre plan har stor terrass med utrymme för både matplats och soffgrupp. Här finns även ett SPA-bad (avstängt , tömt och ej i drift) Sammantaget är detta ett mycket praktiskt och trivsamt boende med gott om sovplatser och trevliga sociala ytor både inne och ute. Besök bostaden i 3D; https://my.matterport.com/show/?m=iz7RwkTjYei Här lever du din friluftsdröm med fjällets natur direkt inpå knuten. Under barmarkstiden njuter du av fjällets vackra natur på närliggande cykel -och vandringsleder och vintern erbjuder längdåkning och skoterleder i närområdet. Från huset har man en fantastisk vy över Tandådalen och Hundfjällets skidanläggningar som bara är några minuters bilväg bort. Det finns även skidbuss till backarna med hållplats strax nedanför bostaden vid huvudvägen. Sälenfjällen är en pärla för friluftsälskare året om! I närområdet finns förutom alla friluftsaktiviteter även matbutiker och restauranger. Vintertid är Sälenfjällen välkänt för alpin skidåkning, skoterleder och längdspår och under sommaren och hösten förvandlas vyerna till ljungtäckt fjäll och skogsmark med långa vandringsleder, fantastiska cykelleder, fina fiskevatten och framför allt avkoppling och rekreation. I detta fina fritidshus finns allt du behöver för en härlig tillvaro i vår fantastiska fjällvärld. Det finns också möjlighet till uthyrning då Sälenfjällen är ett väldigt populärt turistmål. Bostaden visas löpande. Kontakta ansvarig mäklare för bokning.

  • Premium
Timmerbyn Village 7A, Lindvallen, Malung-Sälens kommun

Timmerbyn Village 7A

Lägenhet
Lindvallen, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
8 750 000 kr
126 m²
7 rum
7 625 kr/mån
69 444 kr/m²

Exklusiv etagelägenhet 7rok - Ski in/Ski out vid Söderåsens nedfarter i Lindvallen! Här erbjuds en mycket fin etagelägenhet i parhus med fantastiskt läge vid Söderåsens pist. Ett exklusivt fritidsboende med hög standard och väl tilltagna ytor. I första etaget finns det välplanerade köket med matplats och allrum. Här är det öppet ända till nock med otroligt ljusinsläpp och vy mot pisten. Egen uteplats i direkt anslutning till köket. Vidare finns här ett sovrum med plats för dubbelsäng och ett exklusivt badrum med wc, dusch, tvättmaskin och bastu. På övervåningen finns ytterligare 4 sovrum varav ett med dubbelsäng och tre med våningsäng vilket ger möjlighet till totalt 10 sängplatser. Här finns även ett mindre allrum samt rymligt badrum med dusch och wc. Via loftgången når du bostadens balkong med härligt solläge. Här njuter du av fritid i Sälenfjällen på absolut bästa sätt med skidbacken precis utanför uteplatsen. De arkitektritade husen med stora glaspartier ger vackert ljusinsläpp och underbar utsikt mot skidbackar och fjällnatur. Såväl husen som lägenheterna andas kvalitet med väl genomtänkta materialval och hög standard. Interiören genomsyras av genuin fjällkänsla med vackra väggar i trä samt inslag av sten vid braskaminen. Här skapas en lugn och harmonisk miljö med rymliga sällskapsytor och toppmodern utrustning och standard. Tillsammans skapar dessa komponenter bästa möjliga förutsättningar för semester och rekreation. Månadsavgiften inkluderar löpande kostnader såsom fjärrvärme, VA, vägsamfällighet, avfallshantering, snöröjning, sotning, försäkring, bostadsrättstillägg, larmuppkoppling, ekonomisk förvaltning, räntor och amortering. Du behöver alltså bara betala för din hushållsel (uppvärmningen ingår i avgiften) samt lösöreförsäkring utöver avgiften! BRF Timmerby Village projekteras och uppförs av SkiStar och PEAB genom deras gemensamma bolag SkiAB. Ett tryggt projekt för dig som vill investera i ett genuint fritidsboende med fantastiskt läge i Lindvallen, Sälenfjällen. Med stolthet kan vi meddela att alla bostäder i projektet är Svanenmärkta. För bostaden finns ett uthyrningsavtal med SkiStar. Goda intäkter! Möjlighet till visning både digitalt och på plats erbjuds löpande! Kontakta ansvarig mäklare eller assisterande mäklare för bokning.

  • Plus
ISUNDA 4:29 , Mora, Mora kommun

ISUNDA 4:29

Tomt
Mora, Mora kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mora
950 000 kr
7 326 m² tomt

Stor tomt med många möjligheter! Nu finns det möjlighet att förvärva en stor tomt med fantastiskt läge i vackra Isunda! Med ett beviljat förhandsbesked för bygglov samt möjlighet att ansluta till kommunalt vatten och avlopp (2024) finns här stora möjligheter för såväl permanentbostad som fritidsboende. Området är naturskönt och rofullt med Siljan som granne. I vackra Näsgårdsviken finns båthus och badplats. Kontakta mäklare eller assisten genom en intresseanmälan!

  • Plus
Vintergatan 745B, Lindvallen, Malung-Sälens kommun

Vintergatan 745B

Lägenhet
Lindvallen, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malung
3 400 000 kr
46 m²
3 rum
2 382 kr/mån
73 913 kr/m²

Välkommen till Vintergatan och denna fina bostadsrätt med enastående läge vid Lindvallens skidområde Här erbjuds ett trivsamt fjällboende med genomgående hög standard och skön utemiljö. Skidbacken är bara några stavtag bort och all Lindvallens service så som Experium, SkiLodge och restauranger finns inom gångavstånd. Detta fina fjällhem erbjuder kök och allrum i öppen planlösning samt två sovrum. I badrummet finns bastu. Njut av vårsolen på den egna trivsamma uteplatsen med söderläge och koppla av på fjällsemetstern med allt du behöver inom gångavstånd. Lindvallen är Sälenfjällens hjärta med verksamhet året om. En pärla för både aktiv semester och vila under alla årstider. Goda möjligheter till intäkter året om för den som vill hyra ut. Ej bunden av uthyrningsavtal. Se bostaden i 3D-vy och planlösning via länk https://my.matterport.com/show/?m=eH4WYz3jf1H Varmt välkommen med intresseanmälan redan idag!

  • Plus
Tjäderåsvägen 15c, Sälen, Malung-Sälens kommun

Tjäderåsvägen 15c

Lägenhet
Sälen, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
3 600 000 kr
72 m²
4 rum
vån 1
2 244 kr/mån
50 000 kr/m²

Ljus och modern bostadsrätt i markplan! 4rok med två badrum i liftnära BRF Lindvallen Hills! Här möts du av luftiga ytor med stora generösa ljusinsläpp och smakfull ljus färgsättning. Det väl tilltagna allrummet har plats för både soffgrupp och matbord och erbjuder gott om utrymme för att umgås och koppla av tillsammans i . Möblerna är av hög kvalitet och utvalda med omsorg för att skapa den hemtrevliga och mysiga känslan. Vid hallen ligger bostadens tre sovrum med lugnt och lite avskilt läge. Totalt erbjuds 8 bäddar; Masterbedroom med dubbelsäng, sovrummen 2 som har två våningssängar med smart förvaring i lådor under och sovrum 3 med dubbelsäng. Sovrummen nås från hallen där det även finns platsbyggd garderob med skjutdörrar där det även finns torkskåp och pjäxtork. Vidare finns två badrum med dusch och toalett. I det större badrummet finns tvättmaskin och torktumlare samt bastu. Ljuvligt att koppla av i den värmande bastun med utsikt mot fjället efter dagens aktiviteter. Huset har ett lugnt läge i området med väldigt lite trafik framför huset vilket gör det enkelt för barn och ungdomar att leka utomhus. Det är också nära till poolområdet. Till lägenheten hör två förråd varav det ena är varmbonat. Båda förråden är placerade i anslutningen till entrén. Väldigt praktiskt med två separat låsbara förråd vid uthyrning då man kan använda ett förråd helt privat och erbjuda hyresgäster att använda det andra. För bostaden finns uthyrningsavtal tecknat med Gumo som tas över av köpare alt sägs upp. Denna bostad säljs inklusive möbler och inventarier motsvarande uthyrningskrav. Undantag görs för personliga tillhörigheter och inredningsdetaljer. Lägenheten visas löpande under bytesdagar. Kontakta ansvarig mäklare för information och bokning. -Området- Från området når du Lindvallens liftsystem via skidbussen eller med nya transportliften till Söderåstorget. Från Lindvallen Hills - Hills Ski & Pool Lodge 365 är det ca 500 meter till Experium med bland annat restauranger, shopping, äventyrsbad och SPA. Lindvallen är Sälenfjällens största och populäraste område och möjligheten till uthyrning är stor. Hills Ski & Pool Lodge 365 erbjuder ett aktivt åretruntboende –området har trevliga gemensamma ytor med pool, soldäck och utegym. I närområdet finns fina cykel -och vandringsleder. På sommaren tar man sig enkelt bort till Experiumtorget eller Gustavstorget och dess bikeparks samt leder för downhillcykel. Sälenfjällen erbjuder ett aktivt friluftsliv under alla årets dagar likväl som rekreation och rofyllt lugn.

Visar 1 - 25 av 31