Mäklare Alexandra Kristofic

Alexandra Kristofic

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Näsfjället 27, Malung-Sälen, Malung-Sälens kommun

Näsfjället 27

Tomt
Malung-Sälen, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malung
450 000 kr
443 m² tomt

Här finns möjlighet att förvärva en eller två tomter vid Näsfjällets anläggning, Näsfjället 25 och Näsfjället 27. Tomterna ligger intill varandra vilket ger fina möjligheter för den som önskar bygga två bostäder. Tomterna har ett fint läge med utsikt mot anläggningen. Näsfjället är en trivsam pärla för den friluftsintresserade året om med skoterleder som passerar i närområdet och fina vandringsleder under barmarkstiden. Området är känt för fina fiskevatten och en kort biltur bort finns Fulufjällets nationalpark med Sveriges högsta vattenfall Njupeskär. Skidanläggningen är för närvarande inte i drift men öppnar förhoppningsvis inom kort. Vid anläggningen har det även funnits längdspår. Pris 450 000 kr per tomt eller enligt överenskommelse. Besök gärna området och tomterna på egen hand. Kontakta mäklare vid frågor.

  • Plus
STORBO 56:1 , Älvdalen, Älvdalens kommun

STORBO 56:1

Tomt
Älvdalen, Älvdalens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
900 000 kr
2,5 ha tomt

Här erbjuds en större fastighet i ett attraktivt område med närhet till Idre. Sjönära läge! Här finns fina möjligheter för dig som vill bygga permanent -eller fritidsboende eller för den som vill utveckla fastigheten med exempelvis indelning i flera tomter etc. Fint läge i ett spännande område med stort utbud av aktiviteter och friluftsliv i vacker miljö. Större delen av fastigheten ligger över Myråsen men det finns även en liten del på en udde vid sjön som hör till samma fastighet. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
Femten 340, Lima, Malung-Sälens kommun
  • Budgivning pågår
Femten 340, Lima, Malung-Sälens kommun, bild 2
Femten 340, Lima, Malung-Sälens kommun, bild 3

Femten 340

Tomt
Lima, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
250 000 kr
1 760 m² tomt

Nu finns tillfälle att förvärva en fin fastighet vid populära Femten. Förhandsbesked för bygglov samt protokoll och förrättningskarta finns under filer. Området är mycket populärt för fritidsändamål där man njuter av skog och sjö under årets alla årstider. Sommartid är fiske och bad så klart en given favorit medans man vintertid har möjlighet till skoteråkning. Skogen bjuder på svamp och bär under sensommar och höst och på de många myrarna i området finns det också chans till hjortron. I området är inte anslutet till Malungs Elnät. Anmäl ditt intresse via hemsidan. Kontakta gärna ansvarig mäklare eller assistent.

  • Premium
Fjällbäcken 15H, Lindvallen, Malung-Sälens kommun

Fjällbäcken 15H

Fritidshus
Lindvallen, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
2 795 000 kr
47,5 + 5,8 m²
3 rum
vån 3
2 088 kr/mån

Med ett mycket skidnära läge, hög standard i modern och tilltalande planlösning och trevliga materialval - Välkommen till Fjällbäcken vid Söderåstorget! Här skapas en fjällby med gångavstånd till Lindvallens skidbackar och Experiumtorget med aktiviteter för alla åldrar. Detta fina fjällboende erbjuder 3 rok med snygg modern finish. Trevliga utemiljöer med terrass i två väderstreck. Bostaden är redo för inflyttning och tillträde kan ske omgående. En unik chans att förvärva en helt ny bostadsrätt med närhet till skidbackar, längdspår och barmarksaktiviteter. Transportlift till Lindvallen finns nedanför bostaden. På området anläggs även pool och paddelbana. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Plus
Nya bostäder i BRF Tandådalen Panorama 36!, null, Malung-Sälens kommun
  • 7 lediga bostäder

Nya bostäder i BRF Tandådalen Panorama 36!

Fritidshus
Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
fr. 1 875 000 kr
24-90,4 m²
2-6 rum
886 kr/mån

Med fantastisk utsikt mot Tandådalen och Hundfjällets skidbackar erbjuds nu bostäder till salu i nybyggda BRF Tandådalen Panorama 36! Här finner du fina bostäder i tre olika storlekar. Samtliga är byggda med hög kvalitet och stort fokus på material, känsla och modern standard. Oavsett om du väljer ett större boende eller ett välplanerat Attefallshus så är komfort i en modern paketering självklar. Boendet är utformat för att ge dig bästa möjliga upplevelse på din fritid oavsett årstid. **Sluttningshus** Ett elegant boende i två plan som ger extra utrymme för det större sällskapet! Övervåningens allrum och kök i öppen planlösning gör det enkelt att samlas för att laga mat och umgås tillsammans. Väl tilltagna fönsterpartier bjuder på spektakulär utsikt mot fjällets skidområde och ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Vackert inramat av snygg och stilren nordisk design med snedtak och genomtänkt arkitektur. Här finns även två av bostadens sovrum samt ett badrum med dusch och wc. Entréplanet bjuder på ytterligare två sovrum samt ett allrum (utan fönster). Här finns ytterligare ett badrum och även bastu med utsikt mot fjället. Som avslut finns en mycket rymlig hall med gott om utrymme för skor, pjäxor och ytterkläder. Praktiskt utrustat med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. En stor altan med givet solläge är en självklarhet på detta välplanerade fritidsboende. **Lofthus** Våra Lofthus är en perfekt fritidsdröm med välplanerade utrymmen och väl tilltagen takhöjd där kombinationen av träklädda väggar och stora glaspartier verkligen kommer till sin rätt. Utsikten som bjuds mot fjäll och natur tillsammans med den mjuka färgsättningen ger en lugn och behaglig känsla. Koppla av framför den sprakande brasan, laga mat och umgås. Allt med det vackra fjället som bakgrund. Bostaden har två sovrum i entréplan samt ett ljust och luftigt loft. Det finns två badrum, ett på vardera våningsplan. Givetvis finns även bastu. Njut av livet utomhus på den väl tilltagna altanen med ljuvligt solläge under större delen av dagen! **Attefallshus** Ett mindre boende med ett stort innehåll! Här har varje kvadratcentimeter planerats noga och skapat ett genuint boende varsamt komponerat med känsla för material, modern standard och komfort. Här finner du ett modernt och välplanerat kök, sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring samt ett loft för extra sovplatser. I badrummet finns wc, dusch och tvättmaskin. En rymlig altan som löper längs hela långsidan ger gott om utrymme för att njuta av livet utomhus. Bostäderna säljs med möbler och inventarier. Priser för möbelpaket är individuellt för var enhet. För vissa bostäder finns uthyrningsavtal tecknat med SkiStar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information om lediga bostäder. Visningar sker löpande.

  • Nybyggnadsprojekt
BRF Timmerbyn 1 - Andelsboende, Lindvallen, Malung-Sälens kommun

BRF Timmerbyn 1 - Andelsboende

Lägenhet
Lindvallen, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
160 000 kr
46 m²
3 478 kr/m²

Andelsboende med premiumläge vid Lindvallens nedfarter - Ski in/Ski out till ett tryggt och bekymmerfritt ägande där SkiStar står för värdskapet och service i världsklass! Här erbjuds du möjligheten att komponera ditt eget ägande genom att välja veckor i just ditt andelspaket. I BRF Timmerby 1 erbjuds du ett modernt och bekvämt fjällboende utrustat med allt som krävs för att göra din fjällsemester till just semester. Med ett exceptionellt läge precis intill pisten och Experiumtorget får du verkligen möjlighet att njuta 100% av din ledighet. De mysiga timmerhusen är fördelade på två lägenheter i storlek 46 m2 respektive 100 m2. Oavsett om du väljer ett större eller mindre boende så finns alla de bekvämligheter du önskar i en ombonad och trivsam miljö. Ett mycket fjällnära boende med aktiviteter utanför dörren såväl vinter som sommar. Vid huset finns det 1 parkering till 46m2 och 2 till 100 m2 samt 2 gemensamma platser med ladd stolpar. Intill entrén finner ni ett förråd för förvaring av skidor och annan utrustning. Här erbjuds flera paketlösningar och möjligheter för dig. Pris från 163 000 kr Läs gärna mer om boende i BRF Timmerbyn 1 på https://www.skistar.com/sv/skistarliving Att andelsäga tillsammans med SkiStar; Många fjällgäster drömmer om ett eget fritidsboende i vår vackra fjällvärld. Genom SkiStars andelsboenden vill vi göra det möjligt för fler att äga sitt drömboende. Ett boende och en fjällupplevelse att längta efter och återkomma till. Tillsammans hittar vi det ägande som passar dig bäst. Om du sen får förhinder eller ej önskar nyttja någon av dina ägda veckor så har du möjlighet att hyra ut via SkiStar. Självklart har du som andelsägare dessutom bra ägarförmåner! SkiStars paket består av 3 fasta veckor fördelade på 3 perioder. Du kan själv påverka vilka veckor det blir i varje period utifrån vad som är ledigt. Det finns ett antal olika paket i varje boendetyp med olika prissättning utifrån vilken vintervecka som ingår. Vi annonserar även enskilda veckor åt våra ägare som vill sälja Gör en intresseanmälan via länken så berättar gärna det kunniga teamet på SkiStar mer och svarar på frågor via mail, telefon eller Teams utifrån vad som passar bäst. https://livingforms.skistar.com/web/Survey/AnswerSurvey/6ff769d0-ce7f-48f7-8436-0763c39a9702

  • Plus
Gruvorna 102, Mora, Mora kommun
  • Fre 3 maj kl 11:30

Gruvorna 102

Fritidshus
Mora, Mora kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mora
1 650 000 kr
41 + 6 m²
2 rum
1 855 m² tomt

Här presenterats en ljuvlig mindre gård med bostadshus för permanentboende samt flertalet små välskötta gårdshus. Gruvorna är en riktig pärla för den som vill leva i lugn i miljö med naturen som granne. Här finns vackra skogar med många och långa promenadvägar, fiskevatten och rogivande natur. Samtidigt bor man nära centrala Mora med all service staden har att erbjuda. Bostadshuset välkomnar in via en inglasad altan. Här har man skapat en trivsam och ombonade utemiljö med skyddande glasade väggar som gör det enkelt att förlänga sommaren. Vidare finns entré via den tidigare farstukvisten där man byggt in och skapat en rymlig hall med mycket förvaring. Ett välplanerat utrymme med gott om plats för ytterkläder, skor mm som göms i den platsbyggda garderobsväggen. Det mysiga köket tar vid direkt innanför hallen. Modernt utrustat och fint renoverat i lantlig stil. Förbi köket kliver du ner i storstugan med fina utrymmen för att umgås eller bara koppla av. Här ryms både matplats och vardagsrum på var sida om den stämningsspridande braskaminen. Till höger om köket ligger sovrummet med plats för dubbelsäng och förvaring samt fönster mot trädgården som bjuder på en härlig vy att vakna till. Det finns även ett badrum med wc och dusch. Sammantaget skapar detta ett mycket trevligt boende där en äldre charm har bevarats och kombinerats med moderna lösningar i ljus och luftig miljö. Övriga byggnader i korthet: Relaxhuset; Lounge för vila och umgänge, mindre rum med sovloft och kamin, inre rum med bastu Tvättstugan; modern och fin tvättstuga med tvättmaskin och alldeles ny torktumlare, dusch och wc, inre rum för förvaring eller gästrum Lillstugan; gästhus med braskamin, storstuga med sovloft. Vid huset finns uteplats för grillning mm Garage Lusthuset; en trevlig uteplats under tak Utemiljön på denna kringbyggda gård ger plats för rabatter, odlingar och flertalet uteplatser att variera efter väder. Oavsett om du väljer lusthuset som bjuder på skugga de varmaste dagarna, grillplatsen vid gästhuset som gör det enkelt att tillaga de flesta måltider utomhus eller den inglasade altanen så har du privat och insynsskyddat läge i den egna trädgården. Detta är helt enkelt en perfekt plats för att njuta av livet utomhus! Kontakta gärna ansvarig mäklare om du har frågor eller vill boka en visning! Båtplats finns. Och förutom fint fiske så bjuder omgivningarna på mycket bär och svamp. Här bor du även granne med naturreservat med trevlig badplats! Läs gärna mer om det fina området vid Jugaren: https://www.lansstyrelsen.se/dalarna/besoksmal/naturreservat/omrade-vid-jugaren Det finns busshållsplats vid riksvägen.

  • Plus
Fästigen 1, Sälen, Malung-Sälens kommun
Fästigen 1, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 2
Fästigen 1, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 3

Fästigen 1

Fritidshus
Sälen, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
8 800 000 kr
163,8 + 10,3 m²
7 rum
1 404 m² tomt

Välkommen till Fästigen 1 - en fritidsdröm med magisk utsikt över fjällets vidsträckta landskap. I ett rofyllt och naturnära område finns nu denna fantastiska fastighet till salu. Med sin närhet till både Tandådalen och Hundfjällets anläggningar är detta ett perfekt boende för den som både vill uppleva fjällets olika aktiviteter men också njuta av lugnet i stugan. Bostaden om 163,8kvm boarea har renoverats till ett modernt och trivsamt boende med genomgående stilrena och ljusa materialval. Utöver detta har även nya fönster och dörrar satts in i hela huset. Från hallen öppnar storstugan upp sig med generös takhöjd upp till nock samt flertalet fönsterpartier som tillsammans skapar en ljus och trivsam plats. Här samsas kök, matplats och allrum på den öppna ytan med gott om utrymme för hela sällskapet att umgås på. Efter en lång dag ute med olika aktiviteter kan man här koppla av med ljudet och värmen från en sprakande eld i braskaminen. Från storstugan tar man sig vidare ut till balkongen där utsikten av fjället målar upp sig likt en tavla. Stugan är försedd med tre sovrum på övervåningen samt tre sovrum på det nedre planet, varav två av dessa saknar fönster. Två fräscha renoverade badrum med dusch finns att tillgå, ett lite mindre på övre plan och ett på nedre plan som innehåller bastu. Även tvättstuga med tvättmaskin och torkmöjligheter finns. Utanför stugan finns ett mindre garage som idag används till skotrar. Bostaden visas efter ök med ansvarig mäklare

  • Premium
Sporvägen 1, Hus 22, Gubbmyren, Malung-Sälens kommun

Sporvägen 1, Hus 22

Fritidshus
Gubbmyren, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
160 000 kr
60 m²
4 rum

I trivsamma BRF Björnbyn med utmärkt läge på populära Gubbmyren finns nu andel C i hus 22 till salu. Detta år finns 51 & 52 kvar att nyttja. Fira jul i Sälen! Bostäderna i BRF Björnbyn är mysiga och välskötta med genuin känsla av fjällstuga. Här möts du av en rymlig hall som öppnar upp mot den trevliga storstugan med braskamin. Köksdelen håller god modern standard och rymmer allt du behöver för en bekväm vistelse. Storstugan är ljus och luftig och ger gott om utrymme för att umgås tillsamman under er fjällsemester. Bostaden har tre sovrum i olika storlekar som totalt ger 7 sängplatser fördelade på dubbelsäng, familjesäng och våningssäng. Det finns även bäddsoffor i vardagsrummet som ger ytterligare två sängplatser. I bostaden finns också ett ljust och fräscht badrum med wc och dusch. Fiber finns indraget. Bostaden tillåter husdjur. Rökförbud råder i all föreningens bostäder. I årsavgiften ingår alla driftkostnader och underhåll. Med närhet till Gubbmyrens fina belyst längdspår och vandringsleder bjuder området på lättillgängliga fjällupplevelser året om. I området finns även en mycket uppskattad pulkabacke. Vid vägen finns hållplats för skid -och badbussen som enkelt tar dig till skidbackar för alpin åkning. Det finns även gångväg till Lindvallen och Sälfjällstorget där man finner matbutik, aktiviteter och restauranger. I Lindvallen finns Experium med aktiviteter och Äventyrsbad. Andelen består av 4 veckor som utgår från ett bestämt rotationsschema. För denna andel gäller följande veckor de kommande åren: 2024: 13, 34, 51, 52 2025: 11, 27, 28, 48 2026: 7, 21, 22, 43 2027: 1, 15, 37, 38 OBS! 2026 avslutas med v53 som tillfaller denna andel. Dock mot särskild avgift. Det innebär v53-v1 för denna andel viket är två jullovsveckor inklusive nyår BRF Björnbyn är en välskött och organiserad förening. Läs gärna mer på https://www.bjornbyn.se Bostaden visas på bytesdag söndagar vid förfrågan. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare.

Norra Brändan 148, Sälen, Malung-Sälens kommun
  • Lör 4 maj kl 11:00

Norra Brändan 148

Fritidshus
Sälen, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malung
2 500 000 kr
55 m²
2 rum
1 440 m² tomt

Med ett unikt läge intill vackra Västerdalälven finns nu möjlighet att förvärva ett fritidsboende med många möjligheter. Här njuter du av lugnet och dalgångens vackra natur året om på första parkett precis intill det glittrande vattnet. Bostadshuset består av en äldre timmerbyggnad som är varsamt renoverad och inredd med stor charm och känsla. Du välkomnas in i det smakfulla och moderna köket med fina detaljer och ljus färgsättning. Innanför köket öppnar allrummet upp sig. Här möts du av en fin harmoni mellan sten och träpanel i varm ton som tillsammans med braskaminen skapar en fantastiskt mysig känsla. Glaspartier ut mot verandan släpper in ljuset och ger en vacker vy ut mot vattnet. Ett rum skapat för avkoppling och sköna lediga dagar! Uteplatsen är en givetvis en stor favorit när man finner ett så här fint läge! Här njuter du utomhus på bästa sätt antingen på den generösa altanen eller i det avkopplande SPA-badet. Från köket leder en trappa upp till loftet med vackra fönster och synliga bjälkar i taket. Här finner man bostadens "sovrum" som är inrett i mjuka och lugna färgtoner med hög mysfaktor. Vid hallen finns praktisk förvaring och ett ljust och fräscht badrum med dusch, wc och tvättmaskin. Intill huset finns även en trevlig gäststuga med stora glaspartier mot älven. Stugan är delad på två sovrum med separata ingångar. Området är fantastiskt för den friluftsintresserade med närhet till flertalet vattendrag och sjöar för fiske, vandrings -och cykelleder och närhet till alla Sälenfjällens barmarksaktiviteter. Vintertid så finns skoterled i närområdet samt Kläppen och Sälenfjällens skidanläggningar bara några minuter bort. Sälenfjällen är en levande destination året om med aktiviteter och arrangemang under alla årstider. Kontakta ansvarig mäklare för att boka din visning.

  • Plus
Hjortstigen 17C, null, Malung-Sälens kommun

Hjortstigen 17C

Fritidshus
Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
4 195 000 kr
90,4 m²
6 rum
3 334 kr/mån

Med fantastisk utsikt mot Tandådalen och Hundfjällets skidbackar erbjuds nu bostäder till salu i nybyggda BRF Tandådalen Panorama 36! Här finner du fina bostäder i tre olika storlekar. Samtliga är byggda med hög kvalitet och stort fokus på material, känsla och modern standard. Oavsett om du väljer ett större boende eller ett välplanerat Attefallshus så är komfort i en modern paketering självklar. Boendet är utformat för att ge dig bästa möjliga upplevelse på din fritid oavsett årstid. **Sluttningshus** Ett elegant boende i två plan som ger extra utrymme för det större sällskapet! Övervåningens allrum och kök i öppen planlösning gör det enkelt att samlas för att laga mat och umgås tillsammans. Väl tilltagna fönsterpartier bjuder på spektakulär utsikt mot fjällets skidområde och ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Vackert inramat av snygg och stilren nordisk design med snedtak och genomtänkt arkitektur. Här finns även två av bostadens sovrum samt ett badrum med dusch och wc. Entréplanet bjuder på ytterligare två sovrum samt ett allrum (utan fönster). Här finns ytterligare ett badrum och även bastu med utsikt mot fjället. Som avslut finns en mycket rymlig hall med gott om utrymme för skor, pjäxor och ytterkläder. Praktiskt utrustat med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. En stor altan med givet solläge är en självklarhet på detta välplanerade fritidsboende. Bostäderna säljs med möbler och inventarier. Priser är individuellt för var enhet. För vissa bostäder finns uthyrningsavtal tecknat med SkiStar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information om lediga bostäder. Visningar sker löpande.

  • Nyproduktion
Hjortstigen 7C, null, Malung-Sälens kommun

Hjortstigen 7C

Fritidshus
Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
3 350 000 kr
69 m²
4 rum
2 545 kr/mån

Med fantastisk utsikt mot Tandådalen och Hundfjällets skidbackar erbjuds nu bostäder till salu i nybyggda BRF Tandådalen Panorama 36! Här finner du fina bostäder i tre olika storlekar. Samtliga är byggda med hög kvalitet och stort fokus på material, känsla och modern standard. Oavsett om du väljer ett större boende eller ett välplanerat Attefallshus så är komfort i en modern paketering självklar. Boendet är utformat för att ge dig bästa möjliga upplevelse på din fritid oavsett årstid. **Lofthus** Våra Lofthus är en perfekt fritidsdröm med välplanerade utrymmen och väl tilltagen takhöjd där kombinationen av träklädda väggar och stora glaspartier verkligen kommer till sin rätt. Utsikten som bjuds mot fjäll och natur tillsammans med den mjuka färgsättningen ger en lugn och behaglig känsla. Koppla av framför den sprakande brasan, laga mat och umgås. Allt med det vackra fjället som bakgrund. Bostaden har två sovrum i entréplan samt ett ljust och luftigt loft. Det finns två badrum, ett på vardera våningsplan. Givetvis finns även bastu. Njut av livet utomhus på den väl tilltagna altanen med ljuvligt solläge under större delen av dagen! Besök gärna bostaden i 3D https://my.matterport.com/show/?m=D1NtbcGYF3u Bostäderna säljs med möbler och inventarier. Priser är individuellt för var enhet. För vissa bostäder finns uthyrningsavtal tecknat med SkiStar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information om lediga bostäder. Visningar sker löpande.

  • Nyproduktion
Hjortstigen 5A, null, Malung-Sälens kommun

Hjortstigen 5A

Fritidshus
Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
1 875 000 kr
24 m²
2 rum
886 kr/mån

Med fantastisk utsikt mot Tandådalen och Hundfjällets skidbackar erbjuds nu bostäder till salu i nybyggda BRF Panorama 36! Här finner du fina bostäder i tre olika storlekar. Samtliga är byggda med hög kvalitet och stort fokus på material, känsla och modern standard. Oavsett om du väljer ett större boende eller ett välplanerade Attefallshus så är komfort i en modern paketering självklar. Boendet är utformat för att ge dig bästa möjliga upplevelse på din fritid oavsett årstid. **Attefallshus** Ett mindre boende med ett stort innehåll! Här har varje kvadratcentimeter planerats noga och skapat ett genuint boende varsamt komponerat med känsla för material, modern standard och komfort. Här finner du ett modernt och välplanerat kök, sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring samt ett loft för extra sovplatser. I badrummet finns wc, dusch och tvättmaskin. En rymlig altan som löper längs hela långsidan ger gott om utrymme för att njuta av livet utomhus. Besök bostaden i 3D https://my.matterport.com/show/?m=2mVZMWUuEto Bostäderna säljs med möbler och inventarier. Priser är individuellt för var enhet. För vissa bostäder finns uthyrningsavtal tecknat med SkiStar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information om lediga bostäder. Visningar sker löpande.

  • Nyproduktion
Tandåbyn 21A, Tandådalen, Malung-Sälens kommun

Tandåbyn 21A

Lägenhet
Tandådalen, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
2 595 000 kr
53 m²
3 rum
3 083 kr/mån
48 962 kr/m²

Välkommen till helt nyrenoverade Tandåbyn 21A - Med härlig utsikt mot fjällets skidanläggningar och privat läge i området. Här finner du en ljus och trivsam bostadsrätt om 3 rok fördelat på storstuga och två sovrum. Bostaden har genomgått stor renovering av kök och badrum samt nya ytskikt i dess rum. Allrummets fönsterparti ger fin utsikt mot fjällets skidanläggningar och ett härligt ljusinsläpp. Här finns utrymme för både matplats och soffgrupp framför braskaminen. Köksavdelningen är modern och välplanerad med spis, diskmaskin och kyl/frys. Den öppna planlösningen ger trevligt utrymme för att umgås tillsammans med matlagning och avkoppling. Bostadens två sovrum har fått en uppfräschning med ny färg och nya golv. Tillsammans ger de möjlighet för 4-6 bäddar. I samband med renoveringen har hallen gjorts större och har gott om plats för garderober, torkskåp och avhängningsyta för kläder, pjäxor och skor. Badrummet har totalrenoverats från grunden. Rymligt och mycket fint med duschhörn, wc, tvättmaskin och förvaring. Bostaden har ett väldigt fint och lugnare läge längst in vid vändplanen. Här njuter du av fjället lugn och de fina vyerna samtidigt som du har gångavstånd till restauranger, matbutik och service i Tandådalen. Längdspår och skoterled finns i närheten och för den som vill åka alpint finns hållplats för skidbussen vid vägen intill bostadsrättsföreningen. Besök gärna bostaden i 3D och se planlösningen via länken https://my.matterport.com/show/?m=MCaZiFAqjG1 Tandådalen i sig är en riktig fjällklassiker. Här finns alpina backar i alla svårighetsgrader och den mycket populära längdturen "Kalven Runt" Även Hundfjället med sitt nya fina fjällhotell ligger i närområdet. Här satsar man inom kort på sommarverksamhet. Sälenfjällens flygplats ligger endast 20 minuter från Tandådalen. Denna bostad visas löpande. Kontakta mäklare genom intresseanmälan för mer information och bokning.

Nicolaus väg 7B, Idre, Älvdalens kommun

Nicolaus väg 7B

Fritidshus
Idre, Älvdalens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mora
2 500 000 kr
70 m²
4 rum
vån 1
3 100 kr/mån

TILLFÄLLE! Nu sänker vi priset på detta fina fritidsboende! - Ski in/Ski out och fullt möblerat och utrustat! Ett drömläge för att kombinera sin aktiva semester med härlig avkoppling! Fritidsboende för alla årstider! BRF Lodge 827 - Panorama och Pool är ett modernt, arkitektritat fritidsboende som håller genomgående hög standard. En ljus hall med gott om utrymme för vinterkläder, skor och pjäxor välkomnar dig in. Husets hjärta består av det stora allrummet där det moderna köket delar utrymme med vardagsrum. Ut mot naturen och utsikten kommer ljuset in via de stora moderna fönstren. Givetvis finns även en kamin så att du kan njuta framför en sprakande brasa som både värmer och bidrar till den underbara atmosfären. Från allrummet tar du dig också ut på den mysiga uteplatsen med närhet till poolen som kan brukas för härligt dopp under sommaren. De två badrummen är helkaklade och har modern standard varav det stora badrummet dessutom har bastu för relax och avkoppling. Sovrummen är uppdelade på tre rum med totalt 8 bäddar vara två rum med dubbelsäng och ett rum med två stycken våningssängar. Denna lägenhet ligger vid uthyrning hos Idre Himmelfjäll och köpare övertar avtalet samt dom intäkter som avtalet genererar. För säsongen 2023 var intäkterna 70563 kr netto. Lägenheten säljs möblerad med undantag för personliga tillhörigheter. Bostaden har 2 st parkeringsplatser belägna vid entrén samt en "carport" för snöskoter eller cyklar. Här finns även 2 st utvändiga förråd. Perfekt förvaring för utrustning och liknande när man kommer hem från skidbacken. Poolen - En extra exklusiv touch! En pool med soldäck placerad vid tomtgräns ger extra guldkant. Ett fantastiskt komplement för fritidsboendet och helt unikt för Idre Himmelfjäll. Det här blir barnens favorit under sommaren och ger en extra möjlighet till uthyrning. Lodge 872 - Panorama & Pool är ett perfekt område för den aktive som söker naturupplevelser året runt. Ett unikt tillfälle att investera i Sveriges yngsta fjällanläggning! Idre Himmelfjäll - Sveriges yngsta skidanläggning med höga ambitioner för framtiden! Med 22 nedfarter och åtta liftar får du här en varierad skidåkning för hela familjen. På toppen befinner du dig hela 872 meter över havet. Här har man nyligen öppnat fyra nya nedfarter och fler planeras mycket omsorgsfullt för att bevara en härlig fjällkänsla med slingrande nedfarter i "Colorado-stil" Förutom skidåkningen så utvecklar man hela destinationens utbud med service och restauranger väl anpassade för familjen. Området kring Idre är en sann pärla under årets alla årstider! Här finns mängder av aktiviter att välja mellan och många fina platser att besöka. Här njuter du vintertid bland annat av skidåkning på längden eller utför , skoterleder inom SONDs område som är mycket välpreparerade och håller hög standard och fina vatten för vinterfiske. Sommarsäsongen håller samma höga nivå som vintern och erbjuder mycket fina leder för cykling, och vandring. Paddling och fiske är en given sommarsysselsättning och den populära höghöjdsbanan utmanar alla åldrar. Ett komplett fritidsparadis för den aktiva familjen under årets alla årstider helt enkelt!

Näsvägen 15, Sälen, Malung-Sälens kommun

Näsvägen 15

Villa
Sälen, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
5 750 000 kr
182 + 13 m²
6 rum
1 771 m² tomt

Med underbar utsikt mot dalgång och fjäll finner du denna rymliga villa med både centralt och naturnära läge! Ett fantastiskt hus med möjlighet till 5 sovrum fördelade på två plan, två badrum och gott om utrymmen för förvaring. Här bor du mycket bekvämt med gångavstånd till Sälen centrum, naturen inpå knuten och stig bakom huset till elljusspåret. Bostaden är fördelad på två våningsplan. På övervåningen finner du ett trivsamt kök med vackert burspråk och plats för matbord. Köket är delvis renoverat med nya vitvaror och renoverade köksluckor och bänkskiva. I passagen mot allrummet har en Conturakamin installerats som sprider sin värme och mysiga känsla över hela våningsplanet. Allrummet är väl tilltaget med plats för både soffgrupp och middagsbord. Möjligheterna är många på denna stora yta. Från både allrum och kök kommer du ut på den stora altanen som går i vinkel runt huset. På övervåningen finns även masterbedroom, ett badrum och ett sovrum/kontor. I entréplan finns både gästentré och den entré som används för dagligt bruk. Båda har plats för ytterkläder och skor. Denna våning är fördelad på två sovrum samt ett trivsamt allrum med braskamin. Här finns även ett badrum med wc, dusch och bastu. Vidare finns här en tvättstuga med ett inre rum som kopplar ihop tvättstugan med garaget. Möjligheterna till förvaring är helt fantastiska. Garaget är lika välskött som huset. Här parkerar du bekvämt och går torrskodd rakt in i huset via groventré/tvättstuga. Och givetvis finns det plats för skidor, cyklar och verktyg. Utvändigt sitter laddare för elbil med dubbla uttag och lastbalansering. Nuvarande ägare har gjort en hel del förbättringar genom åren. Bland annat är elen renoverad 2018, ny frånluftsvärmepumpen Nibe F730 är installerad och på taket har solceller installerats 2023. Sammantaget är detta ett mycket välvårdat och trivsamt boende. Det ger fina möjligheter för familjen att spendera tid tillsammans samtidigt som det även lämnar plats för eget utrymme. Läget är optimalt med närhet till allt samtidigt som du har naturen och ett aktivt utomhusliv precis runt hörnet med elljusspåret bara en kort promenad bort. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning!

  • Plus
Kvannevägen 1, Sörsjön, Malung-Sälens kommun

Kvannevägen 1

Tomt
Sörsjön, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
695 000 kr
1 556 m² tomt

PRISSÄNKT - Tomt med högt läge och fantastiska vyer mot fjäll och natur - Bygglov finns! Lekåsen är ett klassiskt fritidshusområde i Sälenfjällens nordligaste del. Här bor du i vacker fjällnatur högt upp på Näsfjällets sluttning med utsikt mot den norska fjällkedjan och Fulufjället. Bygglov för fritidshus, attefallstillbyggnad och skoterbod erhölls 2023-04-04 På denna tomt får man bygga med källare/suterräng! Området har samfällighetsförening för gemensam vattentäkt. Fastigheter i området har trekammarbrunn med infiltration som avloppssystem samt i vissa fall sluten tank för wc. Från Näsfjället når du flera alpina anläggningar; Stöten ca 20 minuter, Trysil ca 50 minuter och Sälenfjällen ca 35 minuter. Näsfjället är en anläggning med lång historia av friluftsliv. Här har du längdspår och skoterleder under vintertid såväl som alpin skidåkning. Under barmarkstiden finns det gott om vandringsleder, cykelleder och fiskevatten. Här bor du naturnära och kan koppla av och njuta av ett aktivt friluftsliv! Anläggningen på Näsfjället är ej öppen för tillfället. Läs gärna mer om området på deras hemsida https://www.nasfjallet.se/om-nasfjallet Från flygplatsen Scandinavian Mountains är det ca 30 minuter till Näsfjället.

Hagvägen 2, Sälen, Malung-Sälens kommun

Hagvägen 2

Villa
Sälen, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
2 950 000 kr
115 + 105 m²
7 rum
1 262 m² tomt

Med ett mycket centralt läge i Sälens by finner du denna denna rymliga villa! Gott om utrymme för den större familjen samt separat lägenhet för uthyrning eller verksamhet. Bostaden är ett suterränghus med entréplan och nedervåning. Entréplan inrymmer hela fyra sovrum (ett i mindre storlek) samt kök med matplats, allrum och ett renoverat badrum. Längs med långsidan löper en stor altan med utsikt mot fjället. På nedre plan finns groventré med tvättstuga och badrum med bastu som nu har renoverats efter vattenskada. I den andra delen finns en mindre bostad/verksamhet med egen ingång bestående av två rum och kokvrå. Möjlighet för verksamhet eller uthyrning för den som önskar. Det finns även ett rum/gillestuga. Renoveringsbehov finns, se besiktningsprotokoll. Trevlig trädgårdstomt med gräsmatta och öppna ytor samt rabatter och möjlighet till egen odling. Mycket centralt läge med närhet till skola, centrumhuset, matbutiker mm. Kontakta mäklaren via mail vid frågor eller önskemål om visning. Bostaden är utflyttad, möjlighet till tillträde omgående.

Timmerby Village 19G, Lindvallen, Malung-Sälens kommun

Timmerby Village 19G

Lägenhet
Lindvallen, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
4 750 000 kr
65,4 m²
4 rum
2 295 kr/mån
72 630 kr/m²

**NYTT PRIS** Smakfullt möblerad bostadsrätt med fantastiskt läge Ski in/Ski out i Söderåsen-Lindvallen! - Inget uthyrningsavtal! Genomgående exklusiva materialval och hög standard är ledord för nybyggda BRF Timmerby Ski & Pool Lodge med fantastiskt läge mellan Experiumtorget och Söderåstorgets pister. Här finner du ett toppmodernt fritidsboende med fullt utrustat kök och rogivande sällskapsytor där den sprakande öppna spisen ger extra härlig känsla. Generösa fönsterpartier bjuder på fina vyer mot skidbackar och fjällets natur. Från kök/allrum kliver du ut på bostadens uteplats med härligt solläge under eftermiddag och kväll. Bostadens sex bäddar är fördelade på tre sovrum. I master bedroom finns dubbelsäng och bra förvaring i den platsbyggda garderoben. Intill finns ytterligare två sovrum möblerade med våningssängar. Det finns två badrum varav ett inrymmer bastu för värmande guldkant och avkoppling efter dagens aktiviteter. Det finns också kombinerad tvätt/tork samt torkskåp. I hallen finns ett varmförråd med bra utrymme för egna tillhörigheter. Utanför entrén finns ytterligare ett förråd för skidor och utrustning. Från denna fina bostad har du endast några meter till pist/skidväg som för dig ner till Söderåstorget eller Experiumtorget. Sommartid finns föreningens mycket populära pool öppen för boende. Området kring Söderåstorget är området där det händer! Redan till vintern står en ny sittlift på plats och det finns fina planer för utveckling framåt med nedfarter, parkområde och restauranger. Läs gärna mer om satsningar i området samt om aktiviteter året om; https://www.skistar.com/sv/inspiration/nyheter/ny-expresslift-i-salen/ Lindvallen i Sälenfjällen är öppen för aktiviteter både vintertid och undre barmarkstiden. Läs mer om allt som erbjuds på www.skistar.com För den som önskar finns goda möjligheter till intäkter genom uthyrning. Tillträde enligt överrenskomelse! Kontakta mäklare för information. Vissa möbler och inventarier kan ingå efter ök.

  • Plus
Gruddbo 107, Sollerön, Mora kommun

Gruddbo 107

Tomt
Sollerön, Mora kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mora
250 000 kr
1 500 m² tomt

Med ett naturskönt läge med närhet till Siljan finns nu tre tomter till salu. Ett unikt tillfälle att förvärva flera tomter intill varandra eller för dig som vill köpa enskild tomt. Här har du möjlighet att skapa en fritidsdröm med närhet till Siljan och bara en kort bilfärd till Mora. Läs gärna mer om området https://www.mangberg.se/ Denna tomt ska avstyckas från stamfastighet vilket kommer att genomföras vid försäljning. För tomten finns förhandsbesked om bygglov. Besök gärna tomten på egen hand! Kontakta mäklare för mer information.

  • Plus
GRUDDBO 107:3 , Mora, Mora kommun

GRUDDBO 107:3

Tomt
Mora, Mora kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mora
250 000 kr
1 203 m² tomt

Med ett naturskönt läge med närhet till Siljan finns nu tre tomter till salu. Ett unikt tillfälle att förvärva flera tomter intill varandra eller för dig som vill köpa enskild tomt. Här har du möjlighet att skapa en fritidsdröm med närhet till Siljan och bara en kort bilfärd till Mora. Läs gärna mer om området https://www.mangberg.se/ För tomten finns förhandsbesked om bygglov. Besök gärna tomten på egen hand! Kontakta mäklare för mer information.

Rödingvägen 743, Transtrand, Malung-Sälens kommun
Rödingvägen 743, Transtrand, Malung-Sälens kommun, bild 2
Rödingvägen 743, Transtrand, Malung-Sälens kommun, bild 3

Rödingvägen 743

Fritidshus
Transtrand, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
6 850 000 kr
173 m²
8 rum
1 308 m² tomt

Stort fritidshus med 14 bäddar! Här har du Ski in/Ski out läge för både alpint och längd. Njut av vacker fjällmiljö och närhet till aktiviteter i detta trivsamma hus med modern hög standard. På Rödingvägen i Kläppen finner du detta rymliga fritidshus med 14 bäddar. Här bor du bekvämt och liftnära med både alpin åkning och fantastiska längdspår strax intill huset. Generösa fönsterpartier bjuder på vackert ljusinsläpp och härlig utsikt mot Kläppens skidanläggning och Transtrandsfjällen. Detta fjällnära fritidshus erbjuder både sängplatser och utrymme för många med två vardagsrum och tre badrum. Perfekt för den stora familjen, vänner eller släktingar som vill köpa något ihop. Köket är modernt och välplanerat med gott om utrymme för matlagning och förvaring. Extra plus för dubbla diskmaskiner! Här finns utrymme för gemensam matlagning och plats för alla vid det stora matbordet. Med den öppna moderna planlösningen är det lätt att umgås och vardagsrummets sköna soffa blir en naturligt samlingsplats med den sprakande braskaminen i centrum. Från allrummet når du den stora balkongen med gott om utrymme för att njuta av eftermiddags -och kvällssol. På entréplan finns ett större badrum med bastu samt uteplats med eget SPA-bad. Helt underbart att få koppla av med en värmande bastu eller ett skönt varmt bad efter dagens aktiviteter. Även från SPA-badet njuter man av den fantastiska vyn mot skidbackar och vacker fjällnatur. Kontakta ansvarig mäklare Alexandra Kristofic. för visning!

  • Premium
Tjäderåsvägen 15B, Lindvallen, Malung-Sälens kommun

Tjäderåsvägen 15B

Lägenhet
Lindvallen, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
2 950 000 kr
56 + 6 m²
3 rum
vån 2/2
1 769 kr/mån
52 679 kr/m²

Välkommen till Lindvallen Hills och denna ljusa luftiga lägenhet på övre plan med fjällutsikt! Här erbjuds nu en ljus och trevlig trerumslägenhet på andra våningen med utsikt över Lindvallens skidbackar och fjällets vackra natur. Det moderna köket tillsammans med allrummet ger generösa ytor för att umgås tillsammans under fjällsemestern. Med vackra snedtak har man skapat en härlig rymd och det stora fönstret ger både utsikt och vackert ljus i bostaden. Ifrån hallen når man de båda sovrummen. Ett första sovrum är försett med dubbelsäng och ett andra rum har två platsbyggda våningssängar med förvaringslådor. I hallen finns också förvaring bakom stora skjutdörrar samt tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Bostaden har två ljusa badrum med dusch och wc i båda. I det större finns även en rymlig bastu med fönster mot fjället. Ett komplett fritidsboende med närhet till Lindvallens stora utbud med aktiviteter året om. Trevligt inrett med möbler och inventarier som medföljer. För bostaden finns uthyrningsavtal tecknat med Skistar. Kontakta ansvarig mäklare för information och visning. Till lägenheten hör två förråd som ligger i anslutning till entrén samt på markplan. Väldigt praktiskt vid uthyrning då du kan nyttja ett förråd helt privat och erbjuda hyresgäster ett eget förråd. -Området- Från området når du Lindvallens liftsystem via skidbussen eller med transportlift till Söderåstorget. Från Lindvallen Hills - Hills Ski & Pool Lodge 365 är det ca 500 meter till Experium med bland annat restauranger, shopping, äventyrsbad och SPA. Lindvallen är Sälenfjällens största och populäraste område och möjligheten till uthyrning är stor. Hills Ski & Pool Lodge 365 erbjuder ett aktivt åretruntboende –området har trevliga gemensamma ytor med pool, soldäck och utegym. I närområdet finns fina cykel -och vandringsleder. På sommaren tar man sig enkelt bort till Experiumtorget eller Gustavstorget och dess bikeparks samt leder för downhillcykel. Sälenfjällen erbjuder ett aktivt friluftsliv under alla årets dagar likväl som rekreation och rofyllt lugn.

  • Plus
Hjortstigen 23C, Orrliden, Malung-Sälens kommun
Hjortstigen 23C, Orrliden, Malung-Sälens kommun, bild 2
Hjortstigen 23C, Orrliden, Malung-Sälens kommun, bild 3

Hjortstigen 23C

Lägenhet
Orrliden, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
3 950 000 kr
90 + 16 m²
6 rum
4 459 kr/mån
43 889 kr/m²

Med ett fantastiskt fint läge där du njuter av vidsträckt utsikt mot Hundfjället och Tandådalens skidanläggningar finner du denna trivsamma och rymliga bostadsrätt. Med 10 bäddar fördelade på 4 sovrum finns det gott om plats för den stora familjen! Bostaden är i två etage och mycket smakfull med ljust trä och vackra inredningsdetaljer som tillsammans med den generösa takhöjden skapar en luftig och hemtrevlig atmosfär. Allrummet och köket har stora vackra fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp och underbar utsikt mot fjällen. På samma våning finns två sovrum samt hall och badrum med wc och dusch. På nedre plan finns två sovrum samt ett allrum/gästrum. Här finns även badrum med bastu samt en mycket rymlig och praktisk hall med tvättmaskin, tumlare, torkskåp och pjäxtork. Nedre plan har stor terrass med utrymme för både matplats och soffgrupp. Här finns även ett SPA-bad (avstängt , tömt och ej i drift) Sammantaget är detta ett mycket praktiskt och trivsamt boende med gott om sovplatser och trevliga sociala ytor både inne och ute. Besök bostaden i 3D; https://my.matterport.com/show/?m=iz7RwkTjYei Här lever du din friluftsdröm med fjällets natur direkt inpå knuten. Under barmarkstiden njuter du av fjällets vackra natur på närliggande cykel -och vandringsleder och vintern erbjuder längdåkning och skoterleder i närområdet. Från huset har man en fantastisk vy över Tandådalen och Hundfjällets skidanläggningar som bara är några minuters bilväg bort. Det finns även skidbuss till backarna med hållplats strax nedanför bostaden vid huvudvägen. Sälenfjällen är en pärla för friluftsälskare året om! I närområdet finns förutom alla friluftsaktiviteter även matbutiker och restauranger. Vintertid är Sälenfjällen välkänt för alpin skidåkning, skoterleder och längdspår och under sommaren och hösten förvandlas vyerna till ljungtäckt fjäll och skogsmark med långa vandringsleder, fantastiska cykelleder, fina fiskevatten och framför allt avkoppling och rekreation. I detta fina fritidshus finns allt du behöver för en härlig tillvaro i vår fantastiska fjällvärld. Det finns också möjlighet till uthyrning då Sälenfjällen är ett väldigt populärt turistmål. Bostaden visas löpande. Kontakta ansvarig mäklare för bokning.

  • Premium
Timmerbyn Village 7A, Lindvallen, Malung-Sälens kommun

Timmerbyn Village 7A

Lägenhet
Lindvallen, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
8 750 000 kr
126 m²
7 rum
7 625 kr/mån
69 444 kr/m²

Exklusiv etagelägenhet 7rok - Ski in/Ski out vid Söderåsens nedfarter i Lindvallen! Här erbjuds en mycket fin etagelägenhet i parhus med fantastiskt läge vid Söderåsens pist. Ett exklusivt fritidsboende med hög standard och väl tilltagna ytor. I första etaget finns det välplanerade köket med matplats och allrum. Här är det öppet ända till nock med otroligt ljusinsläpp och vy mot pisten. Egen uteplats i direkt anslutning till köket. Vidare finns här ett sovrum med plats för dubbelsäng och ett exklusivt badrum med wc, dusch, tvättmaskin och bastu. På övervåningen finns ytterligare 4 sovrum varav ett med dubbelsäng och tre med våningsäng vilket ger möjlighet till totalt 10 sängplatser. Här finns även ett mindre allrum samt rymligt badrum med dusch och wc. Via loftgången når du bostadens balkong med härligt solläge. Här njuter du av fritid i Sälenfjällen på absolut bästa sätt med skidbacken precis utanför uteplatsen. De arkitektritade husen med stora glaspartier ger vackert ljusinsläpp och underbar utsikt mot skidbackar och fjällnatur. Såväl husen som lägenheterna andas kvalitet med väl genomtänkta materialval och hög standard. Interiören genomsyras av genuin fjällkänsla med vackra väggar i trä samt inslag av sten vid braskaminen. Här skapas en lugn och harmonisk miljö med rymliga sällskapsytor och toppmodern utrustning och standard. Tillsammans skapar dessa komponenter bästa möjliga förutsättningar för semester och rekreation. Månadsavgiften inkluderar löpande kostnader såsom fjärrvärme, VA, vägsamfällighet, avfallshantering, snöröjning, sotning, försäkring, bostadsrättstillägg, larmuppkoppling, ekonomisk förvaltning, räntor och amortering. Du behöver alltså bara betala för din hushållsel (uppvärmningen ingår i avgiften) samt lösöreförsäkring utöver avgiften! BRF Timmerby Village projekteras och uppförs av SkiStar och PEAB genom deras gemensamma bolag SkiAB. Ett tryggt projekt för dig som vill investera i ett genuint fritidsboende med fantastiskt läge i Lindvallen, Sälenfjällen. Med stolthet kan vi meddela att alla bostäder i projektet är Svanenmärkta. För bostaden finns ett uthyrningsavtal med SkiStar. Goda intäkter! Möjlighet till visning både digitalt och på plats erbjuds löpande! Kontakta ansvarig mäklare eller assisterande mäklare för bokning.

  • Plus

Visar 1 - 25 av 36