Svensk Fastighetsförmedling Sälen

Svensk Fastighetsförmedling Sälen

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Fjällbäcken 15H, Lindvallen, Malung-Sälens kommun

Fjällbäcken 15H

Fritidshus
Lindvallen, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
2 795 000 kr
47,5 + 5,8 m²
3 rum
2 088 kr/mån

Med ett mycket skidnära läge, hög standard i modern och tilltalande planlösning och trevliga materialval - Välkommen till Fjällbäcken vid Söderåstorget! Här skapas en fjällby med gångavstånd till Lindvallens skidbackar och Experiumtorget med aktiviteter för alla åldrar. Detta fina fjällboende erbjuder 3 rok med snygg modern finish. Trevliga utemiljöer med terrass i två väderstreck. Bostaden är redo för inflyttning och tillträde kan ske omgående. En unik chans att förvärva en helt ny bostadsrätt med närhet till skidbackar, längdspår och barmarksaktiviteter. Transportlift till Lindvallen finns nedanför bostaden. På området anläggs även pool och paddelbana. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Plus
Nybovägen 2, Idre, Älvdalens kommun
  • Idag

Nybovägen 2

Villa
Idre, Älvdalens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
3 750 000 kr
150 m²
8 rum
2,4 ha tomt

Nu presenteras en ljuvlig fjällbondgård med lugnt läge och närhet till orörd natur i Grövelsjön. Här möts man av en trevlig gårdsbild där boningshus, ett större uthus med ladugård och stall med loge ramar in gårdsplanen. På gården finns även gammelstuga, mejeribod, smedja och en mindre bagarstuga. En perfekt idyll för den som vill bo i fjällmiljö och bedriva mindre djurhållning. Boningshuset om 150kvm är fördelat på två våningsplan med gott om plats och utrymme för hela familjen. På entréplan ryms kök, allrum med öppen spis, ett sovrum samt badrum med badkar och bastu. En härlig inglasad veranda finns att tillgå, perfekt som ett litet extra allrum sommartid. Vidare på övre plan finns fyra sovrum och badrum med dusch. Grövelsjön är en populär turistdestination som erbjuder en mängd aktiviteter både sommar som vinter. Njut av härliga längdskidspår, alpin skidåkning, skoteråkning och pimpelfiske vintertid medan sommarn bjuder upp till fina vandringsleder, fiske samt bär- och svampplock. En perfekt destination för dig som vill utforska fjällvärlden och samtidigt njuta av lugnet. Utöver aktiviteter finns matbutiker, bageri och restaurang i närområdet. Grövelsjön ligger inte långt från norska gränsen med både jobbmöjligheter och fantastisk miljö. 2,4 hektar mark. Visning sker enligt överenskommelse. För mer information kontakta ansvarig mäklare Madeleine Johansson.

  • Plus
Nya bostäder i BRF Tandådalen Panorama 36!, null, Malung-Sälens kommun
  • 7 lediga bostäder

Nya bostäder i BRF Tandådalen Panorama 36!

Fritidshus
Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
fr. 1 875 000 kr
24-90,4 m²
2-6 rum
886 kr/mån

Med fantastisk utsikt mot Tandådalen och Hundfjällets skidbackar erbjuds nu bostäder till salu i nybyggda BRF Tandådalen Panorama 36! Här finner du fina bostäder i tre olika storlekar. Samtliga är byggda med hög kvalitet och stort fokus på material, känsla och modern standard. Oavsett om du väljer ett större boende eller ett välplanerat Attefallshus så är komfort i en modern paketering självklar. Boendet är utformat för att ge dig bästa möjliga upplevelse på din fritid oavsett årstid. **Sluttningshus** Ett elegant boende i två plan som ger extra utrymme för det större sällskapet! Övervåningens allrum och kök i öppen planlösning gör det enkelt att samlas för att laga mat och umgås tillsammans. Väl tilltagna fönsterpartier bjuder på spektakulär utsikt mot fjällets skidområde och ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Vackert inramat av snygg och stilren nordisk design med snedtak och genomtänkt arkitektur. Här finns även två av bostadens sovrum samt ett badrum med dusch och wc. Entréplanet bjuder på ytterligare två sovrum samt ett allrum (utan fönster). Här finns ytterligare ett badrum och även bastu med utsikt mot fjället. Som avslut finns en mycket rymlig hall med gott om utrymme för skor, pjäxor och ytterkläder. Praktiskt utrustat med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. En stor altan med givet solläge är en självklarhet på detta välplanerade fritidsboende. **Lofthus** Våra Lofthus är en perfekt fritidsdröm med välplanerade utrymmen och väl tilltagen takhöjd där kombinationen av träklädda väggar och stora glaspartier verkligen kommer till sin rätt. Utsikten som bjuds mot fjäll och natur tillsammans med den mjuka färgsättningen ger en lugn och behaglig känsla. Koppla av framför den sprakande brasan, laga mat och umgås. Allt med det vackra fjället som bakgrund. Bostaden har två sovrum i entréplan samt ett ljust och luftigt loft. Det finns två badrum, ett på vardera våningsplan. Givetvis finns även bastu. Njut av livet utomhus på den väl tilltagna altanen med ljuvligt solläge under större delen av dagen! **Attefallshus** Ett mindre boende med ett stort innehåll! Här har varje kvadratcentimeter planerats noga och skapat ett genuint boende varsamt komponerat med känsla för material, modern standard och komfort. Här finner du ett modernt och välplanerat kök, sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring samt ett loft för extra sovplatser. I badrummet finns wc, dusch och tvättmaskin. En rymlig altan som löper längs hela långsidan ger gott om utrymme för att njuta av livet utomhus. Bostäderna säljs med möbler och inventarier. Priser för möbelpaket är individuellt för var enhet. För vissa bostäder finns uthyrningsavtal tecknat med SkiStar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information om lediga bostäder. Visningar sker löpande.

  • Nybyggnadsprojekt
Fjällbyn 2Ö, Lindvallen, Malung-Sälens kommun

Fjällbyn 2Ö

Fritidshus
Lindvallen, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
120 000 kr

På en egen platå mitt i Lindvallens pist ligger Fjällbyn - Ett trivsamt andelsboende med optimalt ski in/ski out läge! Föreningen Fjällbyns trevliga stugor är välskötta och renoveras löpande för att hålla god standard. Föreningen har god ekonomi och alla löpande kostnader såsom uppvärmning, hushållsel, möbler och försäkring ingår i avgiften. Bostadens 56 kvm är fördelade på storstuga med köksdel, två sovrum som ger totalt 6 bäddar samt badrum med wc och dusch. Vid entrén finns uteplats samt skidförråd. Här erbjuds ett praktiskt och bekvämt boende som inrymmer allt du behöver för en trevlig fjällvistelse Läs gärna mer om föreningen här https://fjallbyn-lindvallen.se/ Visning kan endast ske på bytesdagar. Kontakta ansvarig mäklare för frågor.

  • Plus
BRF Timmerbyn 1 - Andelsboende, Lindvallen, Malung-Sälens kommun

BRF Timmerbyn 1 - Andelsboende

Lägenhet
Lindvallen, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
160 000 kr
46 m²
3 478 kr/m²

Andelsboende med premiumläge vid Lindvallens nedfarter - Ski in/Ski out till ett tryggt och bekymmerfritt ägande där SkiStar står för värdskapet och service i världsklass! Här erbjuds du möjligheten att komponera ditt eget ägande genom att välja veckor i just ditt andelspaket. I BRF Timmerby 1 erbjuds du ett modernt och bekvämt fjällboende utrustat med allt som krävs för att göra din fjällsemester till just semester. Med ett exceptionellt läge precis intill pisten och Experiumtorget får du verkligen möjlighet att njuta 100% av din ledighet. De mysiga timmerhusen är fördelade på två lägenheter i storlek 46 m2 respektive 100 m2. Oavsett om du väljer ett större eller mindre boende så finns alla de bekvämligheter du önskar i en ombonad och trivsam miljö. Ett mycket fjällnära boende med aktiviteter utanför dörren såväl vinter som sommar. Vid huset finns det 1 parkering till 46m2 och 2 till 100 m2 samt 2 gemensamma platser med ladd stolpar. Intill entrén finner ni ett förråd för förvaring av skidor och annan utrustning. Här erbjuds flera paketlösningar och möjligheter för dig. Pris från 163 000 kr Läs gärna mer om boende i BRF Timmerbyn 1 på https://www.skistar.com/sv/skistarliving Att andelsäga tillsammans med SkiStar; Många fjällgäster drömmer om ett eget fritidsboende i vår vackra fjällvärld. Genom SkiStars andelsboenden vill vi göra det möjligt för fler att äga sitt drömboende. Ett boende och en fjällupplevelse att längta efter och återkomma till. Tillsammans hittar vi det ägande som passar dig bäst. Om du sen får förhinder eller ej önskar nyttja någon av dina ägda veckor så har du möjlighet att hyra ut via SkiStar. Självklart har du som andelsägare dessutom bra ägarförmåner! SkiStars paket består av 3 fasta veckor fördelade på 3 perioder. Du kan själv påverka vilka veckor det blir i varje period utifrån vad som är ledigt. Det finns ett antal olika paket i varje boendetyp med olika prissättning utifrån vilken vintervecka som ingår. Vi annonserar även enskilda veckor åt våra ägare som vill sälja Gör en intresseanmälan via länken så berättar gärna det kunniga teamet på SkiStar mer och svarar på frågor via mail, telefon eller Teams utifrån vad som passar bäst. https://livingforms.skistar.com/web/Survey/AnswerSurvey/6ff769d0-ce7f-48f7-8436-0763c39a9702

  • Plus
Fjällbäcken 1F, Sälen, Malung-Sälens kommun

Fjällbäcken 1F

Lägenhet
Sälen, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
3 600 000 kr
76,6 + 3,2 m²
5 rum
vån 2/2
3 032 kr/mån
46 997 kr/m²

I nybyggda Fjällbäcken bor du skidnära i ett modernt fjällboende strax intill Söderåsen, Lindvallen. Med en smakfull kombination av nordisk design och toppmodern standard har man skapat vackra bostäder med fantastiskt läge vid fjället sida. Här har du närhet till alpin åkning, längdspår och skoterleder samt Experiumtorgets utbud av restauranger, aktiviteter och service. Via en utvändig trappa kommer du upp på bostadens terrass som sträcker sig runt husets kortsida. Här har man möjlighet att skapa trivsamma utemiljöer för kunna njuta utomhus på bästa sätt. Du välkomnas sedan in i en rymlig hall med bra avhängningsmöjligheter. Allrummet och köket öppnar sedan upp med trevliga ytor för att umgås och koppla av tillsammans under vistelsen. Vidare finns här två sovrum varav ett med dubbelsäng och ett med två våningssängar. Mot master bedroom är väggen glasad vilket skapar extra rymd och ljusinsläpp till bostaden. På första etaget finns även två badrum varav det ena med härlig bastu. En trappa upp finns ett allrum samt ett tredje sovrum med våningssäng. Sammantaget erbjuds 8+1 bäddar fördelade på två våningsplan. Braskamin ska installeras inom kort. Ett modernt och trevligt boende med direkt närhet till fjällets alla aktiviteter året om! Söderåsen är den södra änden av Lindvallen och på god väg att bli en egen liten destination på destinationen. Här startades säsongen med invigning av den nya sittliften och SkiStar har många fina planer för Söderåsens framtid. Läs gärna mer på www.skistar.com Varmt välkommen med intresseanmälan till ansvarig mäklare.

  • Plus
Kantarellvägen 6 - Andel I, Sälen, Malung-Sälens kommun

Kantarellvägen 6 - Andel I

Lägenhet
Sälen, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
130 000 kr
60 m²
807 kr/mån
2 167 kr/m²

Välkommen till vackra Björnbyn beläget på Gubbmyren i Lindvallen. Här bor du i den allra enklaste boendeform med tillgång till fjäll och underbar natur 4 veckor om året. Sälenfjällen är en pärla året om och erbjuder på en rad olika aktiviteter både sommar- och vintertid. Lindvallen ligger några minuters bilfärd bort från stugan och här finns allt från restauranger och nöjen till butiker och service. Andelsstugan är invändigt både ljus och luftigt. Kök och vardagsrum vävs samman via den öppna planlösningen med gott om plats för hela sällskapet att umgås på. Stugan har två sovrum med en total om 6 sängplatser. Vidare finns badrum med dusch och trevlig bastu. Veckofördelningen för varje år sker via ett fast rotationsschema. 2024 har andelen kvar att disponera över vecka 16, 39 & 40. Om du vill ha mer information eller boka en visning är du välkommen att kontakta ansvarig mäklare Madeleine Johansson. Du kan också läsa mer om föreningen på Björnbyns hemsida: https://bjornbyn.se.

Jossivägen 27A, Sälen, Malung-Sälens kommun

Jossivägen 27A

Lägenhet
Sälen, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
375 000 kr
110 m²
1 000 kr/mån
3 409 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva en andel i ett välskött parhus på Flatfjällsåsen i Tandådalen. Här bor du i den allra enklaste boendeform med tillgång till fjäll och underbar natur 5 veckor om året. Sälenfjällen är en pärla året om och erbjuder mängder av aktiviteter både vinter som sommartid. Stugan ligger fint belägen med utsikt mot fjällen och har närhet till otroliga längdskidspår. Även hållplats för Skistars skidbuss finns inom gångavstånd till stugan vilket ger möjlighet att på ett enkelt sätt förflytta sig mellan skidanläggningarna och uppleva alpin skidåkning i världsklass. För år 2024 finns vecka 15, 21, 36 &37 kvar att förfoga över. Andelsstugan om 110kvm har en genuin och trevligt fjällkänsla rakt igenom. På entréplan vävs kök och allrum samman via den öppna planlösningen med gott om plats för både mat- och soffgrupp. Här finns en härligt kamin för extra mys och värme efter dagar utomhus. Från denna del av stugan når man även stugans balkong som vätter mot fjällnatur och skidbackar. Köket är uppgraderat under de senaste åren och är både ljust och fräscht. Vidare innehar entréplan ett sovrum - 4 bäddar samt badrum med dusch och bastu. På stugans nedre plan finns ännu ett allrum vilket är perfekt om man vill dela upp sällskapet. Två sovrum - 6 bäddar samt ett till badrum med ett bubbelbadkar. Till stugan hör två parkeringsplatser - en laddstolpe för elbil. Stugan är rökfri, husdjur är välkomna. Samäganderättsförening Jossivägen 27A består av tio andelsägare som förfogar över fem veckor vardera. Veckorna väljs på årsmötet i maj och görs utifrån ett rullande valschema. Samtliga delägare är garanterade två veckor vintertid. Önskar man som andelsägare hyra ut sina veckor kan detta göras privat eller via Gumo. Årsavgift 12 000kr. Kontakta ansvarig mäklare Madeleine Johansson för mer information samt visning.

Fästigen 1, Sälen, Malung-Sälens kommun
Fästigen 1, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 2
Fästigen 1, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 3

Fästigen 1

Fritidshus
Sälen, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
8 800 000 kr
163,8 + 10,3 m²
7 rum
1 404 m² tomt

Välkommen till Fästigen 1 - en fritidsdröm med magisk utsikt över fjällets vidsträckta landskap. I ett rofyllt och naturnära område finns nu denna fantastiska fastighet till salu. Med sin närhet till både Tandådalen och Hundfjällets anläggningar är detta ett perfekt boende för den som både vill uppleva fjällets olika aktiviteter men också njuta av lugnet i stugan. Bostaden om 163,8kvm boarea har renoverats till ett modernt och trivsamt boende med genomgående stilrena och ljusa materialval. Utöver detta har även nya fönster och dörrar satts in i hela huset. Från hallen öppnar storstugan upp sig med generös takhöjd upp till nock samt flertalet fönsterpartier som tillsammans skapar en ljus och trivsam plats. Här samsas kök, matplats och allrum på den öppna ytan med gott om utrymme för hela sällskapet att umgås på. Efter en lång dag ute med olika aktiviteter kan man här koppla av med ljudet och värmen från en sprakande eld i braskaminen. Från storstugan tar man sig vidare ut till balkongen där utsikten av fjället målar upp sig likt en tavla. Stugan är försedd med tre sovrum på övervåningen samt tre sovrum på det nedre planet, varav två av dessa saknar fönster. Två fräscha renoverade badrum med dusch finns att tillgå, ett lite mindre på övre plan och ett på nedre plan som innehåller bastu. Även tvättstuga med tvättmaskin och torkmöjligheter finns. Utanför stugan finns ett mindre garage som idag används till skotrar. Bostaden visas efter ök med ansvarig mäklare

  • Premium
Hermelinstigen 16, Sälen, Malung-Sälens kommun
Hermelinstigen 16, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 2
Hermelinstigen 16, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 3

Hermelinstigen 16

Fritidshus
Sälen, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
3 995 000 kr
76 m²
4 rum
1 242 m² tomt

Nu till saluförs din nästa fritidsdröm i Tandådalen. Med ett ostört läge längst in vid vändplanen på Hermelinstigen finner ni denna charmiga röda stuga om 76kvm. Genomgående hög standard, inbjudande toner och påkostade materialval genomsyrar stugan som genomgått omfattande renoveringar under 2023. Stugan om 4 rum och kök är välplanerad och rymmer det mesta som behövs i ett fjällboende. Öppen planlösning mellan kök och allrum som ger gott om plats för både mat- och soffgrupp. En naturlig plats för umgänge där hela sällskapet får plats. Stora fönsterpartier öppnar upp mot orörd natur utanför och ger samtidigt ett otroligt ljusinsläpp. Mitt i allrummet finns öppen spis som både ger värme och skapar en extra myskänsla. Vidare finns tre sovrum placerade i stugans andra ände för att skapa lugn och ro. Ena sovrummet innehar dubbelsäng samt en enkelsäng medan de andra två är inredda med våningssängar. Tillsammans ger detta en total om 9 sovplatser. Ett större badrum finns att tillgå med en härlig bastu och dusch. Utöver detta finns även ett mindre WC. Utvändigt finns ett fristående förråd med gott om plats för det man kan tänkas behöva och använda i fjällen. För mer information samt bokad visning vänligen kontakta ansvarig mäklare Madeleine Johanson.

  • Premium
Sporvägen 1, Hus 22, Gubbmyren, Malung-Sälens kommun

Sporvägen 1, Hus 22

Fritidshus
Gubbmyren, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
160 000 kr
60 m²
4 rum

Påsk i Sälen - Andel i BRF Björnbyn med påsken och julvecka 2024, djurtillåten I trivsamma BRF Björnbyn med utmärkt läge på populära Gubbmyren finns nu andel C i hus 22 till salu. Denna vinter finns påskveckan (v13) kvar att nyttja följt av v51 & v52 Bostäderna i BRF Björnbyn är mysiga och välskötta med genuin känsla av fjällstuga. Här möts du av en rymlig hall som öppnar upp mot den trevliga storstugan med braskamin. Köksdelen håller god modern standard och rymmer allt du behöver för en bekväm vistelse. Storstugan är ljus och luftig och ger gott om utrymme för att umgås tillsamman under er fjällsemester. Bostaden har tre sovrum i olika storlekar som totalt ger 7 sängplatser fördelade på dubbelsäng, familjesäng och våningssäng. Det finns även bäddsoffor i vardagsrummet som ger ytterligare två sängplatser. Det finns även ett ljust och fräscht badrum med wc och dusch. Fiber finns indraget. Bostaden tillåter husdjur. Rökförbud råder i all föreningens bostäder. I årsavgiften ingår alla driftkostnader och underhåll. Med närhet till Gubbmyrens fina belyst längdspår och vandringsleder bjuder området på lättillgängliga fjällupplevelser året om. I området finns även en mycket uppskattad pulkabacke. Vid vägen finns hållplats för skid -och badbussen som enkelt tar dig till skidbackar för alpin åkning. Det finns även gångväg till Lindvallen och Sälfjällstorget där man finner matbutik, aktiviteter och restauranger. I Lindvallen finns Experium med aktiviteter och Äventyrsbad. Andelen består av 4 veckor som utgår från ett bestämt rotationsschema. För denna andel gäller följande veckor de kommande åren: 2024: 13, 34, 51, 52 2025: 11, 27, 28, 48 2026: 7, 21, 22, 43 2027: 1, 15, 37, 38 BRF Björnbyn är en välskött och organiserad förening. Läs gärna mer på https://www.bjornbyn.se Bostaden visas på bytesdag söndagar vid förfrågan. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare.

Tjäderåsvägen 14B, Lindvallen, Malung-Sälens kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Tjäderåsvägen 14B

Lägenhet
Lindvallen, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
3 850 000 kr
64 + 9 m²
4 rum
vån 2/2
2 023 kr/mån
60 156 kr/m²

Nu till saluförs en modern bostadsrätt om 64kvm med hög standard, härligt ljusinsläpp och generösa umgängesytor. I ett perfekt läge längst upp i området bor man här med ostörd utsikt mot fjäll samt närhet till transportband som enkelt tar en vidare till Söderåstorget och sittlift. Bostadsrätten består av 4 rok och är belägen på övre plan. Ljusa toner och smakfulla materialval är grunde för denna trevliga fritidsbostad. Kök och allrum vävs samman i öppen planlösning med generös takhöjd och stora fönster som medför ett trevligt ljusinsläpp. Här finns plats för både soffgrupp och matbord som ger gott om plats för hela sällskapet att koppla av och umgås på. Med ett avskilt och lugnt läge finns bostadens tre sovrum med en total om 8 sovplatser. För extra komfort finns två helkaklade badrum med dusch varav ett med bastu. I hallen finns väl tilltagen förvaring med praktiska skjutdörrar. Till lägenheten tillhör två utvändiga förråd, varav ett varmbonat. Praktiskt för den som vill ha möjligheten att erbjuda eventuella hyresgäster ett förråd medan det andra används privat. Här erbjuds ett attraktivt åretruntboende - området har trevliga gemensamma ytor med både pool och utegym. I närområdet finns härliga vandrings- och cykelleder. Lindvallens liftsystem nås via områdets transportlift som enkelt tar en till Söderåstorget och sedan vidare ut i pisterna. Cirka 500m från Lindvallen Hills finns Experium med bland annat restauranger, äventyrsbad, butiker och SPA. Ett fulländat fritidsboende med närhet till aktiviteter sommar- som vintertid! Vid frågor eller visning vänligen kontakta ansvarig mäklare Madeleine Johansson.

Tjäderåsvägen 9C, Lindvallen, Malung-Sälens kommun

Tjäderåsvägen 9C

Lägenhet
Lindvallen, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
3 600 000 kr
63 + 9 m²
4 rum
vån 2/2
1 991 kr/mån
57 143 kr/m²

Arkitektritad bostadsrätt med enskilt och pistnära läge till salu i Lindvallen. Välkommen till ett modernt fjällboende på övre plan fördelat på 4 rok. Här bjuds genomgående på stilfull och ljus färgsättning med laserad panel på både väggar och i tak. Kök och allrum i öppen planlösning med generös takhöjd, väl tilltagna umgängesytor och stora fönsterpartier för ett härligt ljusinsläpp. Tre sovrum finns att tillgå, två stycken med dubbelsäng samt ett med två våningssängar - totalt 8 sängplatser. Vidare har vi två helkaklade badrum varav ett med bastu. Bra förvaringslösning i hall med skjutdörrar som gömmer både tvättmaskin/torktumlare samt torkskåp. Till bostadsrätten tillhör även två förråd, varav ett varmbonat. Här erbjuds ett attraktivt åretruntboende - området har trevliga gemensamma ytor med både pool och utegym. I närområdet finns härliga vandrings- och cykelleder. Lindvallens liftsystem nås via områdets transportlift som enkelt tar en till Söderåstorget och sedan vidare ut i pisterna. Cirka 500m från Lindvallen Hills finns Experium med bland annat restauranger, äventyrsbad, butiker och SPA. Ett fulländat fritidsboende med närhet till aktiviteter sommar- som vintertid! Vid frågor eller visning är ni varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Madeleine Johansson.

Hjortstigen 17C, null, Malung-Sälens kommun

Hjortstigen 17C

Fritidshus
Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
4 195 000 kr
90,4 m²
6 rum
3 334 kr/mån

Med fantastisk utsikt mot Tandådalen och Hundfjällets skidbackar erbjuds nu bostäder till salu i nybyggda BRF Tandådalen Panorama 36! Här finner du fina bostäder i tre olika storlekar. Samtliga är byggda med hög kvalitet och stort fokus på material, känsla och modern standard. Oavsett om du väljer ett större boende eller ett välplanerat Attefallshus så är komfort i en modern paketering självklar. Boendet är utformat för att ge dig bästa möjliga upplevelse på din fritid oavsett årstid. **Sluttningshus** Ett elegant boende i två plan som ger extra utrymme för det större sällskapet! Övervåningens allrum och kök i öppen planlösning gör det enkelt att samlas för att laga mat och umgås tillsammans. Väl tilltagna fönsterpartier bjuder på spektakulär utsikt mot fjällets skidområde och ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Vackert inramat av snygg och stilren nordisk design med snedtak och genomtänkt arkitektur. Här finns även två av bostadens sovrum samt ett badrum med dusch och wc. Entréplanet bjuder på ytterligare två sovrum samt ett allrum (utan fönster). Här finns ytterligare ett badrum och även bastu med utsikt mot fjället. Som avslut finns en mycket rymlig hall med gott om utrymme för skor, pjäxor och ytterkläder. Praktiskt utrustat med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. En stor altan med givet solläge är en självklarhet på detta välplanerade fritidsboende. Bostäderna säljs med möbler och inventarier. Priser är individuellt för var enhet. För vissa bostäder finns uthyrningsavtal tecknat med SkiStar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information om lediga bostäder. Visningar sker löpande.

  • Nyproduktion
Hjortstigen 7C, null, Malung-Sälens kommun

Hjortstigen 7C

Fritidshus
Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
3 350 000 kr
69 m²
4 rum
2 545 kr/mån

Med fantastisk utsikt mot Tandådalen och Hundfjällets skidbackar erbjuds nu bostäder till salu i nybyggda BRF Tandådalen Panorama 36! Här finner du fina bostäder i tre olika storlekar. Samtliga är byggda med hög kvalitet och stort fokus på material, känsla och modern standard. Oavsett om du väljer ett större boende eller ett välplanerat Attefallshus så är komfort i en modern paketering självklar. Boendet är utformat för att ge dig bästa möjliga upplevelse på din fritid oavsett årstid. **Lofthus** Våra Lofthus är en perfekt fritidsdröm med välplanerade utrymmen och väl tilltagen takhöjd där kombinationen av träklädda väggar och stora glaspartier verkligen kommer till sin rätt. Utsikten som bjuds mot fjäll och natur tillsammans med den mjuka färgsättningen ger en lugn och behaglig känsla. Koppla av framför den sprakande brasan, laga mat och umgås. Allt med det vackra fjället som bakgrund. Bostaden har två sovrum i entréplan samt ett ljust och luftigt loft. Det finns två badrum, ett på vardera våningsplan. Givetvis finns även bastu. Njut av livet utomhus på den väl tilltagna altanen med ljuvligt solläge under större delen av dagen! Besök gärna bostaden i 3D https://my.matterport.com/show/?m=D1NtbcGYF3u Bostäderna säljs med möbler och inventarier. Priser är individuellt för var enhet. För vissa bostäder finns uthyrningsavtal tecknat med SkiStar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information om lediga bostäder. Visningar sker löpande.

  • Nyproduktion
Hjortstigen 5A, null, Malung-Sälens kommun

Hjortstigen 5A

Fritidshus
Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
1 875 000 kr
24 m²
2 rum
886 kr/mån

Med fantastisk utsikt mot Tandådalen och Hundfjällets skidbackar erbjuds nu bostäder till salu i nybyggda BRF Panorama 36! Här finner du fina bostäder i tre olika storlekar. Samtliga är byggda med hög kvalitet och stort fokus på material, känsla och modern standard. Oavsett om du väljer ett större boende eller ett välplanerade Attefallshus så är komfort i en modern paketering självklar. Boendet är utformat för att ge dig bästa möjliga upplevelse på din fritid oavsett årstid. **Attefallshus** Ett mindre boende med ett stort innehåll! Här har varje kvadratcentimeter planerats noga och skapat ett genuint boende varsamt komponerat med känsla för material, modern standard och komfort. Här finner du ett modernt och välplanerat kök, sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring samt ett loft för extra sovplatser. I badrummet finns wc, dusch och tvättmaskin. En rymlig altan som löper längs hela långsidan ger gott om utrymme för att njuta av livet utomhus. Besök bostaden i 3D https://my.matterport.com/show/?m=2mVZMWUuEto Bostäderna säljs med möbler och inventarier. Priser är individuellt för var enhet. För vissa bostäder finns uthyrningsavtal tecknat med SkiStar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information om lediga bostäder. Visningar sker löpande.

  • Nyproduktion
Tandåbyn 21A, Tandådalen, Malung-Sälens kommun

Tandåbyn 21A

Lägenhet
Tandådalen, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
2 595 000 kr
53 m²
3 rum
3 083 kr/mån
48 962 kr/m²

Välkommen till helt nyrenoverade Tandåbyn 21A - Med härlig utsikt mot fjällets skidanläggningar och privat läge i området. Här finner du en ljus och trivsam bostadsrätt om 3 rok fördelat på storstuga och två sovrum. Bostaden har genomgått stor renovering av kök och badrum samt nya ytskikt i dess rum. Allrummets fönsterparti ger fin utsikt mot fjällets skidanläggningar och ett härligt ljusinsläpp. Här finns utrymme för både matplats och soffgrupp framför braskaminen. Köksavdelningen är modern och välplanerad med spis, diskmaskin och kyl/frys. Den öppna planlösningen ger trevligt utrymme för att umgås tillsammans med matlagning och avkoppling. Bostadens två sovrum har fått en uppfräschning med ny färg och nya golv. Tillsammans ger de möjlighet för 4-6 bäddar. I samband med renoveringen har hallen gjorts större och har gott om plats för garderober, torkskåp och avhängningsyta för kläder, pjäxor och skor. Badrummet har totalrenoverats från grunden. Rymligt och mycket fint med duschhörn, wc, tvättmaskin och förvaring. Bostaden har ett väldigt fint och lugnare läge längst in vid vändplanen. Här njuter du av fjället lugn och de fina vyerna samtidigt som du har gångavstånd till restauranger, matbutik och service i Tandådalen. Längdspår och skoterled finns i närheten och för den som vill åka alpint finns hållplats för skidbussen vid vägen intill bostadsrättsföreningen. Besök gärna bostaden i 3D och se planlösningen via länken https://my.matterport.com/show/?m=MCaZiFAqjG1 Tandådalen i sig är en riktig fjällklassiker. Här finns alpina backar i alla svårighetsgrader och den mycket populära längdturen "Kalven Runt" Även Hundfjället med sitt nya fina fjällhotell ligger i närområdet. Här satsar man inom kort på sommarverksamhet. Sälenfjällens flygplats ligger endast 20 minuter från Tandådalen. Denna bostad visas löpande. Kontakta mäklare genom intresseanmälan för mer information och bokning.

Näsvägen 15, Sälen, Malung-Sälens kommun

Näsvägen 15

Villa
Sälen, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
5 750 000 kr
182 + 13 m²
6 rum
1 771 m² tomt

Med underbar utsikt mot dalgång och fjäll finner du denna rymliga villa med både centralt och naturnära läge! Ett fantastiskt hus med möjlighet till 5 sovrum fördelade på två plan, två badrum och gott om utrymmen för förvaring. Här bor du mycket bekvämt med gångavstånd till Sälen centrum, naturen inpå knuten och stig bakom huset till elljusspåret. Bostaden är fördelad på två våningsplan. På övervåningen finner du ett trivsamt kök med vackert burspråk och plats för matbord. Köket är delvis renoverat med nya vitvaror och renoverade köksluckor och bänkskiva. I passagen mot allrummet har en Conturakamin installerats som sprider sin värme och mysiga känsla över hela våningsplanet. Allrummet är väl tilltaget med plats för både soffgrupp och middagsbord. Möjligheterna är många på denna stora yta. Från både allrum och kök kommer du ut på den stora altanen som går i vinkel runt huset. På övervåningen finns även masterbedroom, ett badrum och ett sovrum/kontor. I entréplan finns både gästentré och den entré som används för dagligt bruk. Båda har plats för ytterkläder och skor. Denna våning är fördelad på två sovrum samt ett trivsamt allrum med braskamin. Här finns även ett badrum med wc, dusch och bastu. Vidare finns här en tvättstuga med ett inre rum som kopplar ihop tvättstugan med garaget. Möjligheterna till förvaring är helt fantastiska. Garaget är lika välskött som huset. Här parkerar du bekvämt och går torrskodd rakt in i huset via groventré/tvättstuga. Och givetvis finns det plats för skidor, cyklar och verktyg. Utvändigt sitter laddare för elbil med dubbla uttag och lastbalansering. Nuvarande ägare har gjort en hel del förbättringar genom åren. Bland annat är elen renoverad 2018, ny frånluftsvärmepumpen Nibe F730 är installerad och på taket har solceller installerats 2023. Sammantaget är detta ett mycket välvårdat och trivsamt boende. Det ger fina möjligheter för familjen att spendera tid tillsammans samtidigt som det även lämnar plats för eget utrymme. Läget är optimalt med närhet till allt samtidigt som du har naturen och ett aktivt utomhusliv precis runt hörnet med elljusspåret bara en kort promenad bort. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning!

  • Plus
Timmerbyn Topp 1214C, Lindvallen, Malung-Sälens kommun
  • Budgivning pågår

Timmerbyn Topp 1214C

Lägenhet
Lindvallen, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
3 100 000 kr
42 m²
2.5 rum
vån 1/2
1 736 kr/mån
73 810 kr/m²

*PRISSÄNKT* Med fantastiskt läge mellan Märtabacken och skidvägen mot Söderåstorget finner du denna välplanerade pärla! Ski in /Ski out när det är som bäst och gångavstånd till Experiums utbud av service och aktiviteter. Fina materialval och mjuk färgsättning ger bostaden en genuin känsla. Här kopplar du av framför den sprakande brasan efter dagens aktiviteter och vaknar med fjället precis utanför sovrummets stora glaspartier. På baksidan finns uteplats precis intill skidbacke och vid entré och allrum löper ett trädäck i vinkel. Härlig utemiljö med många soltimmar! Bostadens 42 kvadratmeter är mycket väl disponerade. Entré och badrum ligger centralt placerat mitt i bostaden vilket delar av kök/allrum från sovdelen och dessutom ger två separata uteplatser. Den sociala ytan rymmer både matplats och soffa och braskaminen ger en extra mysfaktor. Köket är modernt och genomtänkt med diskmaskin och ugn kombinerad med micro. Via skjutdörrar i glas kommer du ut på trädäcket ut mot innergården. I andra änden finns bostadens sovavdelning med totalt fyra bäddar fördelade på alkov och sovrum. Sovalkoven upplevs som ett eget rum med våningsäng och garderob. Intill ligger ett sovrum med dubbelsäng och praktisk förvaring. Större delen av gaveln mot fjället består av stora fönsterpartier samt skjutdörr ut mot altan i söderläge. Direkt utanför går skidväg ner mot Söderåstorget. Här har du många soltimmar att se fram emot och ett trivsamt privat läge med minimal insyn. Sammantaget är detta ett mycket fint fjällboende med en härlig harmoni och avkopplande atmosfär samtidigt som du har nära till Experiumstorget och all service i Lindvallen. För bostaden finns ett uthyrningsavtal som tas över av köparen. Bostaden säljs inklusive viss möblering och inventarier. Se bostaden i 3D https://my.matterport.com/show/?m=DbQRpcFCyBX Förutom annonserade visningar så erbjuder vi privata visningar efter önskemål. Kontakt sker via intresseanmälan.

  • Plus
Kvannevägen 1, Sörsjön, Malung-Sälens kommun

Kvannevägen 1

Tomt
Sörsjön, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
785 000 kr
1 556 m² tomt

Tomt med högt läge och fantastiska vyer mot fjäll och natur - Bygglov finns! Lekåsen är ett klassiskt fritidshusområde i Sälenfjällens nordligaste del. Här bor du i vacker fjällnatur högt upp på Näsfjällets sluttning med utsikt mot den norska fjällkedjan och Fulufjället. Bygglov för fritidshus, attefallstillbyggnad och skoterbod erhölls 2023-04-04 Området har samfällighetsförening för gemensam vattentäkt. Fastigheter i området har trekammarbrunn med infiltration som avloppssystem samt i vissa fall sluten tank för wc. Från Näsfjället når du flera alpina anläggningar; Stöten ca 20 minuter, Trysil ca 50 minuter och Sälenfjällen ca 35 minuter. Näsfjället är en anläggning med lång historia av friluftsliv. Här har du längdspår och skoterleder under vintertid såväl som alpin skidåkning. Under barmarkstiden finns det gott om vandringsleder, cykelleder och fiskevatten. Här bor du naturnära och kan koppla av och njuta av ett aktivt friluftsliv! Anläggningen på Näsfjället är ej öppen för tillfället. Läs gärna mer om området på deras hemsida https://www.nasfjallet.se/om-nasfjallet Från flygplatsen Scandinavian Mountains är det ca 30 minuter till Näsfjället.

Storfjället C26, Sälen, Malung-Sälens kommun

Storfjället C26

Lägenhet
Sälen, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
2 100 000 kr
59 m²
3 rum
vån 2/3
2 644 kr/mån
35 593 kr/m²

Intill gemytliga Högfjällshotellet och med omedelbar närhet till Högisbacken till saluförs nu en trevlig bostadsrätt om 59kvm fördelat på 3 rum och kök. Bo centralt med närhet till olika aktiviteter, nöjen, restauranger och livsmedelsbutik samtidigt som du kan njuta av den fantastiska fjällnaturen som finns precis intill. Vinterhalvåret bjuder till skidåkning både på längden och tvären medan det under sommarhalvåret finns möjlighet att utforska fjällmiljön genom fantastiska cykel- och vandringsleder. Bostadsrätten är välplanerad med kök och allrum i öppen planlösning som ger härliga umgängesytor för hela sällskapet. De större sovrummet är idag inrett med dubbelsäng samt två väggsängar som enkelt viks ner och skapar ytterligare sovplatser. Det mindre sovrummet är inrett med endast enkelsäng men tanken är att få upp en väggsäng innan överlåtelsen vilket skulle innebära att bostaden får totalt 6 sängplatser. Badrum med dusch och tvättmaskin. Föreningen tillhandahåller gemensamma utrymmen i form av förråd, vallabod och tvättstuga som alla bostadsrättsinnehavare har tillgång till. För mer information samt bokad visning vänligen kontakta ansvarig mäklare Madeleine Johansson. Finns ej möjlighet att närvara på visning kan ni enkelt besöka bostaden via 3D-visningen som finns under *Länkar*.

  • Plus
Hagvägen 2, Sälen, Malung-Sälens kommun

Hagvägen 2

Villa
Sälen, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
2 950 000 kr
115 + 105 m²
7 rum
1 262 m² tomt

Med ett mycket centralt läge i Sälens by finner du denna denna rymliga villa! Gott om utrymme för den större familjen samt separat lägenhet för uthyrning eller verksamhet. Bostaden är ett suterränghus med entréplan och nedervåning. Entréplan inrymmer hela fyra sovrum (ett i mindre storlek) samt kök med matplats, allrum och ett renoverat badrum. Längs med långsidan löper en stor altan med utsikt mot fjället. På nedre plan finns groventré med tvättstuga och badrum med bastu som just nu renoveras efter vattenskada. I den andra delen finns en mindre bostad/verksamhet med egen ingång bestående av två rum och kokvrå. Möjlighet för verksamhet eller uthyrning för den som önskar. Det finns även ett rum/gillestuga. Renoveringsbehov finns, se besiktningsprotokoll. Trevlig trädgårdstomt med gräsmatta och öppna ytor samt rabatter och möjlighet till egen odling. Mycket centralt läge med närhet till skola, centrumhuset, matbutiker mm. Kontakta mäklaren via mail vid frågor eller önskemål om visning. Bostaden är utflyttad, möjlighet till tillträde omgående.

Kälkvägen 10, Sälen, Malung-Sälens kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 31 mar kl 13:00

Kälkvägen 10

Fritidshus
Sälen, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
4 950 000 kr
69 + 18 m²
4 rum
790 m² tomt

I området Myrflodammen med ett enastående solläge och milsvida vyer över fjäll och natur saluförs nu detta trevliga fritidshus. Med ett kortare gångavstånd till områdets egna upplysta skidbacke med knapplift, härliga längdspår och skoterled är detta platsen att skapa fjällminnen tillsammans på. Sommartid kan den magiska fjällnaturen upplevas genom vandring och cykling. Närhet till fiskesjö och marker för bär-och svampplockning finns också för den intresserade. Myrflodammen är beläget några kilometer från Tandådalen och Hundfjällets skidanläggningar vilket gör det till ett perfekt och lugnt område för fritidsälskaren. Härifrån tar man sig enkelt in till skidanläggningarna genom en kortare biltur eller Skistars skidbuss som har hållplats i närheten av fritidshuset. Till Sälens flygplats, Scandinavian Mountain Airport, är det cirka 15 minuter med bil. Detta trevliga och välplanerade fritidshus om 69kvm består av ett våningsplan plus loft. På entréplan finns hall med kapp- och skohylla, torkskåp samt förvaring. Vidare finns 3 sovrum, en mindre toalett med tvättmaskin samt ett badrum med dusch och bastu. Storstugan har ett trevligt ljusinsläpp med fönster i tre vädersträck, generös takhöjd ända upp till nock och en härlig braskamin centralt placerad. Här vävs kök och allrum samman i öppen planlösning med gott om umgängesytor för hela sällskapet. Från storstugan finns utgång till balkongen som sträcker sig längs med hela främre sidan av huset och har en enastående utsikt över Tandådalen och Hundfjället. Då fritidshuset är beläget i sydvästläge erbjuds sol från förmiddag till kväll. Bostaden innehar totalt 10 sovplatser fördelat på de 3 sovrummen plus loft. I det större sovrummet finns dubbelsäng, de mindre sovrummen har våningsäng och loftet är inrett med enkelsängar. Med andra ord finns gott om plats och sovmöjligheter för hela sällskapet. I sovrummen finns förvaring i form av garderober. På baksidan av stugan finns en vedeldad badtunna samt en egen grillplats. Intill fritidshuset finns ett rymligt skidförråd. Fritidshuset säljs inklusive möbler och inventarier bortsett från vissa inredningsdetaljer och personliga tillhörigheter. Tillträde sker enligt överenskommelse och visningar kommer att hållas löpande. Har ni ej möjlighet att närvara på utsatt visning kan ni enkelt besöka bostaden hemma i soffan via 3D-visningen som ni hittar under *Länkar*. För mer information vänligen kontakta ansvarig mäklare Madeleine Johansson.

  • Plus
Experiumtorget 2D, Lindvallen, Malung-Sälens kommun

Experiumtorget 2D

Lägenhet
Lindvallen, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
400 000 kr
85 m²
4 rum
vån 2/2
227 kr/mån
4 706 kr/m²

Andel v.13 i bästa ski in-ski out läge. Nu säljs v.13 i Experiumtorget Lindvallen, här är det gångavstånd till allt man kan önska sig under en vistelse. Från lägenheten åker man rakt ut till liften Experium express samt att samtliga serviceenheter finns inom gångavstånd. Med andra ord så förblir bilen parkerad under vistelsen i fjällen. Experiumtorget omges av butiker, äventyrsbad och restauranger. Här njuter man till fullo av sin vecka i Sälen. Boendet är rymligt med sina 85 kvm fördelat på 3 sovrum samt stora gemensamma ytor i vardagsrum samt kök. Balkongen mot backarna ger stort ljusinsläpp samt skapar en oas vid soligt väder att njuta på efter en aktiv dag. Till lägenheten finns även ett skidförråd som gör att all utrustning står inlåst och säkert efter att aktiviteterna är avklarade för dagen. Avgiften betalas årsvis medans serviceavgiften betalas vid nyttjandet. Vid uthyrning av boendet så betalas serviceavgiften av hyresgästen. Serviceavgiften kan ägaren nyttja som RUT avdrag vilket gör att den avgiften halveras. Övrigt så ingår en rad förmåner med serviceavgiften såsom bäddade sängar, handdukar, toalett -samt hushållspapper, tvål samt att en lättare städning sker i mitten av veckan om gästen bokar minst 7 dagar. Avgiften reglerar även slutstädning vid avfärd. Detta är med andra ord ett enkelt och bekvämt ägande. För ytterliga information kring andelsägandet vänligen kontakta ansvarig mäklare Pär Olsson Björnström alternativt besök Skistars hemsida https://www.skistar.com/sv/skistarliving/kop/salen/lindvallen/brf-experiumtorget-85m2-Cw/ Allmänt om upplägget Den som förvärvar en ”andel” förvärvar rent juridiskt en ideell andel av en bostadsrätt i en bostadsrättsförening. Bostadsrättsföreningen äger fastigheten i vilken lägenheten som är upplåten med bostadsrätt är belägen. Varje bostadsrätt ägs gemensamt av ett antal bostadsrättshavare som sinsemellan ingått ett samäganderättsavtal i vilket bl a bostadsrättshavarnas inbördes förhållanden regleras.. I samband med att man förvärvar en andel ansluter man sig även till samäganderättsavtalet samt till ett serviceavtal med Skistar som bl a reglerar skötsel och underhåll av lägenheten. Andelen är kopplad till nyttjandet en specifik vecka genom samäganderättsavtalet. När en andel säljs på sätt som görs i detta fall så klassas andelen även som sk. tidsdelat boende, vilket bl a medför att säljaren får en omfattande informationsskyldighet enligt Lag (2011:914) om konsumentskydd vid avtal om tidsdelat boende eller långfristig semesterprodukt. Detta påverkar inte det faktum att andelen är en ideell andel av en bostadsrätt och den konsument som köper en sådan andel kommer inte i sin tur lyda under den lagen vid en eventuell vidareförsäljning, utan i det skede är det fråga om en ”vanlig” ideell andel av en bostadsrätt. Dock regleras det i samäganderättsavtalet att en innehavare av en sådan andel måste säkerställa att en ny innehavare ansluter sig till samäganderättsavtalet.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Experiumtorget 2D, Lindvallen, Malung-Sälens kommun
Experiumtorget 2D, Lindvallen, Malung-Sälens kommun, bild 2
Experiumtorget 2D, Lindvallen, Malung-Sälens kommun, bild 3

Experiumtorget 2D

Lägenhet
Lindvallen, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
400 000 kr
85 m²
4 rum
vån 2/2
227 kr/mån
4 706 kr/m²

Andel v.14 i bästa ski in-ski out läge. Nu säljs v.14 i Experiumtorget Lindvallen, här är det gångavstånd till allt man kan önska sig under en vistelse. Från lägenheten åker man rakt ut till liften Experium express alternativt till det stora barnområdet kring Experium. Samtliga serviceenheter finns inom gångavstånd. Med andra ord så förblir bilen parkerad under vistelsen i fjällen. Experiumtorget omges av butiker, äventyrsbad och restauranger. Här njuter man till fullo av sin vecka i Sälen. Boendet är rymligt med sina 85 kvm fördelat på 3 sovrum samt stora gemensamma ytor i vardagsrum samt kök. Balkongen mot backarna ger stort ljusinsläpp samt skapar en oas vid soligt väder att njuta på efter en aktiv dag. Till lägenheten finns även ett skidförråd som gör att all utrustning står inlåst och säkert efter att aktiviteterna är avklarade för dagen. Avgiften betalas årsvis medans serviceavgiften betalas vid nyttjandet. Vid uthyrning av boendet så betalas serviceavgiften av hyresgästen. Serviceavgiften kan ägaren nyttja som RUT avdrag vilket gör att den avgiften halveras. Övrigt så ingår en rad förmåner med serviceavgiften såsom bäddade sängar, handdukar, toalett -samt hushållspapper, tvål samt att en lättare städning sker i mitten av veckan om gästen bokar minst 7 dagar. Avgiften reglerar även slutstädning vid avfärd. Detta är med andra ord ett enkelt och bekvämt ägande. För ytterliga information kring andelsägandet vänligen kontakta ansvarig mäklare Pär Olsson Björnström alternativt besök Skistars hemsida https://www.skistar.com/sv/skistarliving/kop/salen/lindvallen/brf-experiumtorget-85m2-Cw/ Allmänt om upplägget Den som förvärvar en ”andel” förvärvar rent juridiskt en ideell andel av en bostadsrätt i en bostadsrättsförening. Bostadsrättsföreningen äger fastigheten i vilken lägenheten som är upplåten med bostadsrätt är belägen. Varje bostadsrätt ägs gemensamt av ett antal bostadsrättshavare som sinsemellan ingått ett samäganderättsavtal i vilket bl a bostadsrättshavarnas inbördes förhållanden regleras.. I samband med att man förvärvar en andel ansluter man sig även till samäganderättsavtalet samt till ett serviceavtal med Skistar som bl a reglerar skötsel och underhåll av lägenheten. Andelen är kopplad till nyttjandet en specifik vecka genom samäganderättsavtalet. När en andel säljs på sätt som görs i detta fall så klassas andelen även som sk. tidsdelat boende, vilket bl a medför att säljaren får en omfattande informationsskyldighet enligt Lag (2011:914) om konsumentskydd vid avtal om tidsdelat boende eller långfristig semesterprodukt. Detta påverkar inte det faktum att andelen är en ideell andel av en bostadsrätt och den konsument som köper en sådan andel kommer inte i sin tur lyda under den lagen vid en eventuell vidareförsäljning, utan i det skede är det fråga om en ”vanlig” ideell andel av en bostadsrätt. Dock regleras det i samäganderättsavtalet att en innehavare av en sådan andel måste säkerställa att en ny innehavare ansluter sig till samäganderättsavtalet.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 40