Mäklare Madeleine Johansson

Madeleine Johansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hermelinstigen 16, Sälen, Malung-Sälens kommun
Hermelinstigen 16, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 2
Hermelinstigen 16, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 3

Hermelinstigen 16

Fritidshus
Sälen, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
3 995 000 kr
76 m²
4 rum
1 242 m² tomt

Nu till saluförs din nästa fritidsdröm i Tandådalen. Med ett ostört läge längst in vid vändplanen på Hermelinstigen finner ni denna charmiga röda stuga om 76kvm. Genomgående hög standard, inbjudande toner och påkostade materialval genomsyrar stugan som genomgått omfattande renoveringar under 2023. Stugan om 4 rum och kök är välplanerad och rymmer det mesta som behövs i ett fjällboende. Öppen planlösning mellan kök och allrum som ger gott om plats för både mat- och soffgrupp. En naturlig plats för umgänge där hela sällskapet får plats. Stora fönsterpartier öppnar upp mot orörd natur utanför och ger samtidigt ett otroligt ljusinsläpp. Mitt i allrummet finns öppen spis som både ger värme och skapar en extra myskänsla. Vidare finns tre sovrum placerade i stugans andra ände för att skapa lugn och ro. Ena sovrummet innehar dubbelsäng samt en enkelsäng medan de andra två är inredda med våningssängar. Tillsammans ger detta en total om 9 sovplatser. Ett större badrum finns att tillgå med en härlig bastu och dusch. Utöver detta finns även ett mindre WC. Utvändigt finns ett fristående förråd med gott om plats för det man kan tänkas behöva och använda i fjällen. För mer information samt bokad visning vänligen kontakta ansvarig mäklare Madeleine Johanson.

  • Premium
Nybovägen 2, Idre, Älvdalens kommun

Nybovägen 2

Villa
Idre, Älvdalens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
3 750 000 kr
150 m²
8 rum
2,4 ha tomt

Nu presenteras en ljuvlig fjällbondgård med lugnt läge och närhet till orörd natur i Grövelsjön. Här möts man av en trevlig gårdsbild där boningshus, ett större uthus med ladugård och stall med loge ramar in gårdsplanen. På gården finns även gammelstuga, mejeribod, smedja och en mindre bagarstuga. En perfekt idyll för den som vill bo i fjällmiljö och bedriva mindre djurhållning. Boningshuset om 150kvm är fördelat på två våningsplan med gott om plats och utrymme för hela familjen. På entréplan ryms kök, allrum med öppen spis, ett sovrum samt badrum med badkar och bastu. En härlig inglasad veranda finns att tillgå, perfekt som ett litet extra allrum sommartid. Vidare på övre plan finns fyra sovrum och badrum med dusch. Grövelsjön är en populär turistdestination som erbjuder en mängd aktiviteter både sommar som vinter. Njut av härliga längdskidspår, alpin skidåkning, skoteråkning och pimpelfiske vintertid medan sommarn bjuder upp till fina vandringsleder, fiske samt bär- och svampplock. En perfekt destination för dig som vill utforska fjällvärlden och samtidigt njuta av lugnet. Utöver aktiviteter finns matbutiker, bageri och restaurang i närområdet. Grövelsjön ligger inte långt från norska gränsen med både jobbmöjligheter och fantastisk miljö. 2,4 hektar mark. Visning sker enligt överenskommelse. För mer information kontakta ansvarig mäklare Madeleine Johansson.

  • Plus
Kantarellvägen 6 - Andel I, Sälen, Malung-Sälens kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kantarellvägen 6 - Andel I

Lägenhet
Sälen, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
130 000 kr
60 m²
807 kr/mån
2 167 kr/m²

Välkommen till vackra Björnbyn beläget på Gubbmyren i Lindvallen. Här bor du i den allra enklaste boendeform med tillgång till fjäll och underbar natur 4 veckor om året. Sälenfjällen är en pärla året om och erbjuder på en rad olika aktiviteter både sommar- och vintertid. Lindvallen ligger några minuters bilfärd bort från stugan och här finns allt från restauranger och nöjen till butiker och service. Andelsstugan är invändigt både ljus och luftigt. Kök och vardagsrum vävs samman via den öppna planlösningen med gott om plats för hela sällskapet att umgås på. Stugan har två sovrum med en total om 6 sängplatser. Vidare finns badrum med dusch och trevlig bastu. Veckofördelningen för varje år sker via ett fast rotationsschema. 2024 har andelen kvar att disponera över vecka 16, 39 & 40. Om du vill ha mer information eller boka en visning är du välkommen att kontakta ansvarig mäklare Madeleine Johansson. Du kan också läsa mer om föreningen på Björnbyns hemsida: https://bjornbyn.se.

Jossivägen 27A, Sälen, Malung-Sälens kommun

Jossivägen 27A

Lägenhet
Sälen, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
375 000 kr
110 m²
1 000 kr/mån
3 409 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva en andel i ett välskött parhus på Flatfjällsåsen i Tandådalen. Här bor du i den allra enklaste boendeform med tillgång till fjäll och underbar natur 5 veckor om året. Sälenfjällen är en pärla året om och erbjuder mängder av aktiviteter både vinter som sommartid. Stugan ligger fint belägen med utsikt mot fjällen och har närhet till otroliga längdskidspår. Även hållplats för Skistars skidbuss finns inom gångavstånd till stugan vilket ger möjlighet att på ett enkelt sätt förflytta sig mellan skidanläggningarna och uppleva alpin skidåkning i världsklass. För år 2024 finns vecka 15, 21, 36 &37 kvar att förfoga över. Andelsstugan om 110kvm har en genuin och trevligt fjällkänsla rakt igenom. På entréplan vävs kök och allrum samman via den öppna planlösningen med gott om plats för både mat- och soffgrupp. Här finns en härligt kamin för extra mys och värme efter dagar utomhus. Från denna del av stugan når man även stugans balkong som vätter mot fjällnatur och skidbackar. Köket är uppgraderat under de senaste åren och är både ljust och fräscht. Vidare innehar entréplan ett sovrum - 4 bäddar samt badrum med dusch och bastu. På stugans nedre plan finns ännu ett allrum vilket är perfekt om man vill dela upp sällskapet. Två sovrum - 6 bäddar samt ett till badrum med ett bubbelbadkar. Till stugan hör två parkeringsplatser - en laddstolpe för elbil. Stugan är rökfri, husdjur är välkomna. Samäganderättsförening Jossivägen 27A består av tio andelsägare som förfogar över fem veckor vardera. Veckorna väljs på årsmötet i maj och görs utifrån ett rullande valschema. Samtliga delägare är garanterade två veckor vintertid. Önskar man som andelsägare hyra ut sina veckor kan detta göras privat eller via Gumo. Årsavgift 12 000kr. Kontakta ansvarig mäklare Madeleine Johansson för mer information samt visning.

Tjäderåsvägen 14B, Lindvallen, Malung-Sälens kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Tjäderåsvägen 14B

Lägenhet
Lindvallen, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
3 850 000 kr
64 + 9 m²
4 rum
vån 2/2
2 023 kr/mån
60 156 kr/m²

Nu till saluförs en modern bostadsrätt om 64kvm med hög standard, härligt ljusinsläpp och generösa umgängesytor. I ett perfekt läge längst upp i området bor man här med ostörd utsikt mot fjäll samt närhet till transportband som enkelt tar en vidare till Söderåstorget och sittlift. Bostadsrätten består av 4 rok och är belägen på övre plan. Ljusa toner och smakfulla materialval är grunde för denna trevliga fritidsbostad. Kök och allrum vävs samman i öppen planlösning med generös takhöjd och stora fönster som medför ett trevligt ljusinsläpp. Här finns plats för både soffgrupp och matbord som ger gott om plats för hela sällskapet att koppla av och umgås på. Med ett avskilt och lugnt läge finns bostadens tre sovrum med en total om 8 sovplatser. För extra komfort finns två helkaklade badrum med dusch varav ett med bastu. I hallen finns väl tilltagen förvaring med praktiska skjutdörrar. Till lägenheten tillhör två utvändiga förråd, varav ett varmbonat. Praktiskt för den som vill ha möjligheten att erbjuda eventuella hyresgäster ett förråd medan det andra används privat. Här erbjuds ett attraktivt åretruntboende - området har trevliga gemensamma ytor med både pool och utegym. I närområdet finns härliga vandrings- och cykelleder. Lindvallens liftsystem nås via områdets transportlift som enkelt tar en till Söderåstorget och sedan vidare ut i pisterna. Cirka 500m från Lindvallen Hills finns Experium med bland annat restauranger, äventyrsbad, butiker och SPA. Ett fulländat fritidsboende med närhet till aktiviteter sommar- som vintertid! Vid frågor eller visning vänligen kontakta ansvarig mäklare Madeleine Johansson.

Tjäderåsvägen 9C, Lindvallen, Malung-Sälens kommun

Tjäderåsvägen 9C

Lägenhet
Lindvallen, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
3 600 000 kr
63 + 9 m²
4 rum
vån 2/2
1 991 kr/mån
57 143 kr/m²

Arkitektritad bostadsrätt med enskilt och pistnära läge till salu i Lindvallen. Välkommen till ett modernt fjällboende på övre plan fördelat på 4 rok. Här bjuds genomgående på stilfull och ljus färgsättning med laserad panel på både väggar och i tak. Kök och allrum i öppen planlösning med generös takhöjd, väl tilltagna umgängesytor och stora fönsterpartier för ett härligt ljusinsläpp. Tre sovrum finns att tillgå, två stycken med dubbelsäng samt ett med två våningssängar - totalt 8 sängplatser. Vidare har vi två helkaklade badrum varav ett med bastu. Bra förvaringslösning i hall med skjutdörrar som gömmer både tvättmaskin/torktumlare samt torkskåp. Till bostadsrätten tillhör även två förråd, varav ett varmbonat. Här erbjuds ett attraktivt åretruntboende - området har trevliga gemensamma ytor med både pool och utegym. I närområdet finns härliga vandrings- och cykelleder. Lindvallens liftsystem nås via områdets transportlift som enkelt tar en till Söderåstorget och sedan vidare ut i pisterna. Cirka 500m från Lindvallen Hills finns Experium med bland annat restauranger, äventyrsbad, butiker och SPA. Ett fulländat fritidsboende med närhet till aktiviteter sommar- som vintertid! Vid frågor eller visning är ni varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Madeleine Johansson.

Storfjället C26, SÄLEN, Malung-Sälens kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Storfjället C26

Lägenhet
SÄLEN, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
2 100 000 kr
59 m²
3 rum
vån 2/3
2 644 kr/mån
35 593 kr/m²

Intill gemytliga Högfjällshotellet och med omedelbar närhet till Högisbacken till saluförs nu en trevlig bostadsrätt om 59kvm fördelat på 3 rum och kök. Bo centralt med närhet till olika aktiviteter, nöjen, restauranger och livsmedelsbutik samtidigt som du kan njuta av den fantastiska fjällnaturen som finns precis intill. Vinterhalvåret bjuder till skidåkning både på längden och tvären medan det under sommarhalvåret finns möjlighet att utforska fjällmiljön genom fantastiska cykel- och vandringsleder. Bostadsrätten är välplanerad med kök och allrum i öppen planlösning som ger härliga umgängesytor för hela sällskapet. De större sovrummet är idag inrett med dubbelsäng samt två väggsängar som enkelt viks ner och skapar ytterligare sovplatser. Det mindre sovrummet är inrett med endast enkelsäng men tanken är att få upp en väggsäng innan överlåtelsen vilket skulle innebära att bostaden får totalt 6 sängplatser. Badrum med dusch och tvättmaskin. Föreningen tillhandahåller gemensamma utrymmen i form av förråd, vallabod och tvättstuga som alla bostadsrättsinnehavare har tillgång till. För mer information samt bokad visning vänligen kontakta ansvarig mäklare Madeleine Johansson. Finns ej möjlighet att närvara på visning kan ni enkelt besöka bostaden via 3D-visningen som finns under *Länkar*.

  • Plus
Kälkvägen 10, Sälen, Malung-Sälens kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kälkvägen 10

Fritidshus
Sälen, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
4 950 000 kr
69 + 18 m²
4 rum
790 m² tomt

I området Myrflodammen med ett enastående solläge och milsvida vyer över fjäll och natur saluförs nu detta trevliga fritidshus. Med ett kortare gångavstånd till områdets egna upplysta skidbacke med knapplift, härliga längdspår och skoterled är detta platsen att skapa fjällminnen tillsammans på. Sommartid kan den magiska fjällnaturen upplevas genom vandring och cykling. Närhet till fiskesjö och marker för bär-och svampplockning finns också för den intresserade. Myrflodammen är beläget några kilometer från Tandådalen och Hundfjällets skidanläggningar vilket gör det till ett perfekt och lugnt område för fritidsälskaren. Härifrån tar man sig enkelt in till skidanläggningarna genom en kortare biltur eller Skistars skidbuss som har hållplats i närheten av fritidshuset. Till Sälens flygplats, Scandinavian Mountain Airport, är det cirka 15 minuter med bil. Detta trevliga och välplanerade fritidshus om 69kvm består av ett våningsplan plus loft. På entréplan finns hall med kapp- och skohylla, torkskåp samt förvaring. Vidare finns 3 sovrum, en mindre toalett med tvättmaskin samt ett badrum med dusch och bastu. Storstugan har ett trevligt ljusinsläpp med fönster i tre vädersträck, generös takhöjd ända upp till nock och en härlig braskamin centralt placerad. Här vävs kök och allrum samman i öppen planlösning med gott om umgängesytor för hela sällskapet. Från storstugan finns utgång till balkongen som sträcker sig längs med hela främre sidan av huset och har en enastående utsikt över Tandådalen och Hundfjället. Då fritidshuset är beläget i sydvästläge erbjuds sol från förmiddag till kväll. Bostaden innehar totalt 10 sovplatser fördelat på de 3 sovrummen plus loft. I det större sovrummet finns dubbelsäng, de mindre sovrummen har våningsäng och loftet är inrett med enkelsängar. Med andra ord finns gott om plats och sovmöjligheter för hela sällskapet. I sovrummen finns förvaring i form av garderober. På baksidan av stugan finns en vedeldad badtunna samt en egen grillplats. Intill fritidshuset finns ett rymligt skidförråd. Fritidshuset säljs inklusive möbler och inventarier bortsett från vissa inredningsdetaljer och personliga tillhörigheter. Tillträde sker enligt överenskommelse och visningar kommer att hållas löpande. Har ni ej möjlighet att närvara på utsatt visning kan ni enkelt besöka bostaden hemma i soffan via 3D-visningen som ni hittar under *Länkar*. För mer information vänligen kontakta ansvarig mäklare Madeleine Johansson.

  • Plus
Murkelvägen 5A, Gubbmyren, Malung-Sälens kommun

Murkelvägen 5A

Lägenhet
Gubbmyren, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
240 000 kr
60 + 30 m²
5 rum
vån 1/2
792 kr/mån
4 000 kr/m²

Denna andel inrymmer 5 veckor för lägenhet på Murkelvägen 5A. Veckorna väljs inför varje år via ett rullande schema för respektive ägare. Veckor som innefattas av andelen under 2024 är v.1, 29, 36 samt 37. Lägenheten med sina 60kvm boarea samt 30kvm biarea inrymmer hall med förvaring samt torkskåp. Vidare öppnar ett allrum samt matplats upp sig med många fönster som ger ett härligt ljusinsläpp, köket är i anslutning till allrummet och är fullt utrustat med kyl/frys, spis/ugn, diskmaskin samt micro. Entréplan har även separat toalett samt badrum med dusch och bastu, 2 sovrum varav ett med dubbelsäng och ett med våningssäng. Trappan leder sedan upp till ett inrett loft där ytor skapar ytterligare allrum/sovrum samt ett separat sovrum med plats för 4 sängar. Från altandörren öppnas det upp för en härlig uteplats som skapar stora möjligheter till mysiga stunder. Utvändigt finns här även ett skidförråd. Murkelvägen ligger i populära Gubbmyren som erbjuder fantastiska längdspår och närhet till busshållplats om man önskar att lämna bilen då man ska till backen. Lindvallen ligger endast några minuter med bil från lägenheten och erbjuder ett stort utbud av aktiviteter såväl på sommaren som på vintern. Vidare är det nära till serviceställen såsom ICA, Cirkle K samt den nya handelsplatsen som är under uppbyggnad. Från Gubbmyren finns en gångväg som under mörka timmar är upplyst. Här tar du dig till Sälfjällstorget där flertalet restauranger samt butiker finns. Andelen har för närvarande en årsavgift på 9500 kr och årsavgift för 2024 är satt till 22 000 kr pga kommande renoveringar, vid årsmötet i oktober beslutas hur avgiften skall regleras.

  • Plus
  • Uteplats
Tjäderåsvägen 8C, Sälen, Malung-Sälens kommun
  • Budgivning pågår

Tjäderåsvägen 8C

Lägenhet
Sälen, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
3 500 000 kr
63 + 9 m²
4 rum
vån 2/2
1 990 kr/mån
55 556 kr/m²

Nu finns nu en större lägenhet om fyra rum och kök till salu! Här möts du av luftiga ytor med stora generösa ljusinsläpp och smakfull ljus färgsättning. Det väl tilltagna allrummet har plats för både soffgrupp och matbord och erbjuder gott om utrymme för att umgås och koppla av tillsammans i. Vid hallen ligger bostadens tre sovrum med lugnt och lite avskilt läge. Totalt erbjuds 8 bäddar; Masterbedroom med dubbelsäng, sovrummen 2 som har två våningssängar med smart förvaring i lådor under och sovrum 3 med dubbelsäng. Sovrummen nås från hallen där det även finns platsbyggd garderob med skjutdörrar där det även finns torkskåp och pjäxtork. Vidare finns två badrum med dusch och toalett. I det större badrummet finns tvättmaskin och torktumlare samt bastu. Ljuvligt att koppla av i den värmande bastun med utsikt mot fjället efter dagens aktiviteter. Till lägenheten hör två förråd varav det ena är varmbonat. Båda förråden är placerade i anslutningen till entrén. Väldigt praktiskt med två separat låsbara förråd vid uthyrning då man kan använda ett förråd helt privat och erbjuda hyresgäster att använda det andra. Denna bostad säljs inklusive möbler och inventarier motsvarande uthyrningskrav. Undantag görs för personliga tillhörigheter och inredningsdetaljer. För bostaden finns uthyrningsavtal med GuMo, för mer information kring detta vänligen kontakta ansvarig mäklare. -Området- Från området når du Lindvallens liftsystem via skidbussen eller med transportlift till Söderåstorget. Från Lindvallen Hills - Hills Ski & Pool Lodge 365 är det ca 500 meter till Experium med bland annat restauranger, shopping, äventyrsbad och SPA. Lindvallen är Sälenfjällens största och populäraste område och möjligheten till uthyrning är stor. Hills Ski & Pool Lodge 365 erbjuder ett aktivt åretruntboende –området har trevliga gemensamma ytor med pool, soldäck och utegym. I närområdet finns fina cykel -och vandringsleder. På sommaren tar man sig enkelt bort till Experiumtorget eller Gustavstorget och dess bikeparks samt leder för downhillcykel. Sälenfjällen erbjuder ett aktivt friluftsliv under alla årets dagar likväl som rekreation och rofyllt lugn. Annonsen kommer att uppdateras löpande med invändiga bilder och planlösning.

  • Balkong
Abborsundet 2, Orsa, Orsa kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Abborsundet 2

Fritidshus
Orsa, Orsa kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mora
495 000 kr
37 m²
3 rum
2 398 m² tomt

I ett naturnära och rofyllt läge till saluförs nu detta trivsamma fritidsboende i all sin enkelhet helt utan driftskostnader. Spendera somrarna med skogen som närmsta granne och upplev den lugna känsla som omsluter fastigheten. Njut av morgonkaffet i solen samtidigt som bruset från porlande vatten och fåglarnas härliga sång spelar i bakgrunden. Här finns alla möjligheter att skapa sitt egna lilla paradis. Boningshuset är uppdelat i tre rum och innehar en enklare köksdel med gasolhäll. Huset hjärta till lika den öppna spisen är placerad centralt för optimal uppvärmning av alla rum i bostaden. Ingen el eller vatten/avlopp finns att tillgå. Utöver bostadshus finns en förrådsbyggnad samt en oinredd timmerstomme. På gården finns en härlig slogbod som vätter med utsikt över dammen som finns på tomten. Från Abborsundet tar man sig enkelt in till Orsa centrum med bil där affärer och olika faciliteter finns tillgängliga. Dalarna är en fantastisk plats under sommarhalvåret med fina vandringsleder, storslagen natur och en rad olika sevärdheter. Inte långt från fastigheten ligger Helvetesfallet, en kanjon som bildats av Ämån med cirka 30 meter höga och branta bergväggar. En populär kuriositet som absolut inte får missas. För den fiskeintresserade bjuder Ämån även på bra fiske för bland annat harr och öring. För mer information samt visning kontakta ansvarig mäklare Madeleine Johansson.

  • Plus

Visar alla 11