Aspnäs 268

Aspnäs, Härnösands kommun Se på karta

595 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
45 m²
Biarea
21 m²
Tomtarea
1 445 m²
Byggår
1960
Driftkostnad
7 930 kr/år

Varmt välkommen till detta fina fritidshus endast ett stenkast från Stor-Vegsjön!

Här möts du av en insynsskyddad tomt med gott om plats för alla olika typer av sommaraktiviteter. På tomten finns en förvaringsbod, två gäststugor och stora fritidshuset.
Den första byggnaden man möts av är boden där även vattenanläggningen finns placerad. Längst upp till vänster finns gäststugan Sheraton med plats för två sängar. Härifrån tar man sig till huvudbyggnaden som har ingång från två håll. Ena entrén är vid stora sovrummet där även duschrummet finns. Allrummet har plats för soffa och matbord. Här finns även en härlig öppen eldstad. Köket är praktiskt och erbjuder det man behöver för denna typ av boende. Den inglasade altanen är rymlig och erbjuder en spektakulär utsikt över sjön. Längre bort finns nästa gäststuga, Hilton erbjuder plats för dubbelsängen. På platån utanför Hilton finns en utmärkt plats för en framtida altan eller kanske ett vedeldat bad. Då fiber via Servanet finns indraget erbjuds även möjligheten att kunna jobba från stugan. Fritidshuset säljs med friskrivningsklausul.

En kort promenad från fritidshuset finns en allmän badplats med sandstrand och brygga. En bit längre bort finns ädelfiske i Däldtjärn där fiskekort krävs.

Välkommen på visning av detta smultronställe!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Härnösand

Kontakta mäklaren

Johan Sjögren

Mäklarhuset Härnösand
Mäklare Johan Sjögren, Mäklarhuset Härnösand
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2021

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.