Mäklare Johan Tusa (f.d. Sjögren)

Johan Tusa (f.d. Sjögren)

Om mig

Att välja mäklare är ett förtroendeval och mitt främsta mål är att du som kund ska känna dig trygg i hela processen. Med tydlig kommunikation, effektivitet, noggrannhet och ett stort engagemang når jag bästa tänkbara resultat för dig som kund. Jag drivs av en stark tävlingsinstinkt vilket får mig att ge 100% i varje affär. Med stort personligt engagemang, målmedvetenhet och flexibilitet tar jag dig tryggt genom din bostadsaffär!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lasarettsgatan 25, Rotudden, Härnösands kommun

Lasarettsgatan 25

Lägenhet
Rotudden, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
350 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 1/2
4 779 kr/mån
5 344 kr/m²

Varmt välkomna till denna tvårumslägenhet på markplan. Bostaden är belägen på markplan och erbjuder ett smidigt boende med rymliga rum, gott om förvaring och är belägen i ett lugnt bostadsområde. Lägenheten som har en egen ingång har en välkomnande hall, ett funktionellt kök med plats för matgrupp, ett rymligt vardagsrum där även en finare matgrupp kan få plats. Sovrummet har gott om plats för både säng, garderob och skrivbord. I månadsavgiften ingår bland annat 300 Mbit bredband och tv-grundutbud. I reperationsfonden som tillhör bostaden finns det även 31 032 kr att disponera. Här bor du i ett lugnt men centralt område och med närhet till bensinstation som förutom drivmedel erbjuder både god mat och fika, livsmedelsaffär, vårdcentralen Södra Sundet samt förskola och skola. Omgivningarna erbjuder fina promenadvägar både i Gådeåparken och in till centrum. Inom promenadavstånd finns även gott om bussförbindelser. Välkommen med din visningsbokning!

Johan Nybergs Väg 2, Centrum, Härnösands kommun

Johan Nybergs Väg 2

Lägenhet
Centrum, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
155 000 kr
26,5 m²
1 rum
vån 3/4
2 697 kr/mån
5 849 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade etta. Här bor du med utmärkt läge, med närhet till gymnasiet, stadens centrum, idrottsanläggningar och havsbadet vid Sälsten. I lägenheten finns en öppen köksdel, ett rum med sovalkov, badrum och en klädkammare. Perfekt för dig som söker första bostad eller en övernattningslägenhet. Internet via Telenor 250/100 mbit ingår i månadsavgiften. Välkommen med din visningsbokning!

Fagottgatan 8, Gånsvik, Härnösands kommun

Fagottgatan 8

Radhus
Gånsvik, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
1 550 000 kr
143 + 14 m²
8 rum
535 m² tomt

Varmt välkommen till detta välskötta kedjehus i Gånsvik. Här bor man med i ett barnvänligt område med närhet till både förskolor och grundskola utan att barnen behöver korsa stora vägen. Huset är rymligt med sex sovrum över två plan och på entréplan erbjuds ett badrum, tvättstuga, två sovrum, kök med matplats samt ett vardagsrum med ett intilliggande inglasat uterum. På övre plan finns ett duschrum, tre sovrum samt ett rymligt klädförråd. Här på Fagottgatan 8 bor man med närhet till både grundskola, flera förskolor, livsmedelsaffär, flera idrottsplatser och Härnösands hästsportarena. För information om visning, kontakta ansvarig mäklare.

  • Uteplats
Tulegatan 3, Fastlandet, Härnösands kommun

Tulegatan 3

Villa
Fastlandet, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
2 995 000 kr
8 rum

Varmt välkommen till denna fastighet med stora utvecklingsmöjligheter. Denna fastighet passar utmärkt till ett vårdhem, stödboende, ungdomsverksamhet, pensionärsboende, kontorslandskap eller som en privatbostad för er som söker många rum. Uppvärmning sker via fjärrvärme och fastigheten är handikappanpassad med bland annat en installerad hiss. Varmt välkommen att boka en vising.

Bryggvägen 1 A, Centrum, Härnösands kommun

Bryggvägen 1 A

Lägenhet
Centrum, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
2 400 000 kr
76 m²
3 rum
vån 3/5
4 839 kr/mån
31 579 kr/m²

Välkommen till denna moderna och fina lägenhet i den attraktiva föreningen Bryggaren Strand 2. Lägenheten som är belägen på tredje våningen nås enklast via hiss där den ljusa och smakfulla bostaden erbjuder med sina 76 kvm en öppen och sociala planlösning där kök med tillhörande köksö och vardagsrum går samman i ett - ett perfekt ställe för att samla familj och vänner. Bostaden erbjuder även två sovrum med goda förvaringsmöjligheter, en rymlig klädkammare och ett helkaklat duschrum med tillhörande tvättmaskin och torktumlare. I anslutning till bostaden finns en rymlig uteplats under tak där solens strålar lyser från tidiga eftermiddagen till sena kvällen. Strax nedanför entrén finns parkeringsplats för bilen och det finns även möjlighet att hyra garageplats i huset. Välkommen till en bostad med närhet till bland annat småbåtshamnen, simhall, fina parkmiljöer och promenadstråk samt stadskärnan!

  • Balkong
  • Hiss
Ramsåsvägen 27 B, Älandsbro, Härnösands kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Ramsåsvägen 27 B

Lägenhet
Älandsbro, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
340 000 kr
117 m²
5 rum
vån 1/2
7 497 kr/mån
2 906 kr/m²

Nu har jag glädjen att kunna erbjuda en rymlig femrumslägenhet om hela 117 kvm. Här bor man i en radhusliknande bostad med två våningsplan. Bostaden i omtyckta BRF Brolyckan ligger fint till i området och har en utmärkt planlösning. Entréplan erbjuder ett rymligt vardagsrum, ett fint kök med matplats och utgången till uteplatsen. Här finns ett duschrum och ett större sovrum. Från hallen nås även övre plan som erbjuder tre sovrum, en hall, wc rum med tvättmaskin samt en rymlig balkong. Bostaden är belägen i Älandsbro med promenadavstånd till både förskola/grundskola, livsmedelsaffär, bensinmack och bussförbindelser. Ett stenkast bort ligger även fina promenadstråk i lantlig miljö. Välkomna till ett trivsamt boende i Älandsbro!

  • Balkong
  • Uteplats
Krokvägen 8, Brännan, Härnösands kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Krokvägen 8

Lägenhet
Brännan, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
315 000 kr
39 m²
1 rum
vån 1/3
2 978 kr/mån
8 077 kr/m²

Varmt välkommen till denna fina etta om 39 kvm på Krokvägen 8 på första våningen. Lägenheten erbjuder fint kök med utgång till balkong, rymligt allrum med plats för både soffan och matrumsmöbeln, rymlig sovalkov där dubbelsängen får plats samt duschrum och hall. I allrummet finns fem rymliga garderober. Den härliga balkongen erbjuder fin utsikt och sol hela eftermiddagen och kvällen. Till lägenheten medföljer både källarförråd och matkällarförråd och tillträde kan ske efter önskemål. Bostaden ligger på Brännan med närhet till Willys livsmedelsaffär, frisör, gym, blomsterbutik och restaurang samt Högslättens motionsanläggning. I närheten finns även busshållplats och till centrum promenerar man på tio minuter. Välkommen på visning!

  • Balkong
Brunnshusgatan 21 B, Centrum, Härnösands kommun

Brunnshusgatan 21 B

Lägenhet
Centrum, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
250 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
4 753 kr/mån
4 545 kr/m²

Varmt välkommen till denna hemtrevliga tvårumslägenhet. Belägen på första våningen och ett centralt läge. Bostade erbjuder ett rymligt kök med egen matplats framför fönstret. Vardagsrummet är rymligt och lättmöblerat med ett trevligt burspråk intill balkongdörren. Balkongen har ett fint soligt läge. Sovrummet rymmer både den stora dubbelsängen och garderobsförvaring. Duschrummet är centralt placerat i bostaden. Lägenheten är på 55 kvm och månadsavgiften är på 4753 kr. I månadsavgiften ingår både Digital-tv grundutbud och 100/100 Mbit/s internet. Brunnshusgatan 21 B har både ett centralt och attraktivt läge med trivsamma promenadstråk en bit bort längs med havet och flertalet av stadens restauranger alldeles runt hörnet. Ett perfekt boende för dig som vill har nära till det mesta! Varmt välkommen på visning!

  • Balkong

Visar alla 8