Främby udde 20 (stuga 4)

Falu kommun Se på karta

2 225 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
43,8 m²
Byggår
2014
Förening
BRF Falun Strandby
Om föreningen
Avgift
3 040 kr/mån
Driftkostnad
24 600 kr/år

ATTRAKTIVT FRITIDSHUS I BOSTADSRÄTTSFORM MED BÅT OCH EGEN BÅTPLATS I RUNN!

Vill du ha ett fritidshus som du inte behöver ta hand om det året runt? Då har du hittat rätt! Nu erbjuds ett fritidshus i bostadsrättsform på första parkett vid attraktiva sjön Runn. Detta fritidshus passar dig som uppskattar närheten till vatten med dess aktiviteter sommar som vinter, men vill slippa den regelbundna tillsynen av stugan. Konceptet bygger på att stugan hyrs ut när Du själv inte är där vilket ger mycket goda hyresintäkter. Hyresintäkterna för stugorna har genom åren varit goda. Stugan är mycket väldisponerad. Planlösningen består av en välkomnande hall intill allrum med köks-del, fantastisk rymd samt en värmande kamin. Vidare finns två sovrum på nedervåningen samt ett mysigt sovloft med plats för ytterligare bäddar. Helkaklat badrum med dusch. Fönsterpartier med härlig sjöutsikt och fint ljusinsläpp. Stugan är fullt utrustad och möblerad med bord, soffor, stolar, sängar, utemöbler. Internetanslutning samt tv. Genomgående smakfullt inredd och med mycket bra standard.
Bostadsrättsföreningen äger marken och svarar för yttre underhåll. Medlemmarna ansvarar för det inre underhållet. Föreningen driver uthyrningen i egen regi med en uthyrningsenhet som ansvarar för hela föreningens område. Uthyrningsenheten servar dig med uthyrningen, nyckelutlämning, avsyning och enklare reparationer mm.
Runn är en skärgårdssjö med mängder med öar, kobbar, klippor och stränder. Runn är Dalarnas näst största sjö med sina 65 kvadratkilometer, och är känd för ett myllrande båtliv och ett utmärkt fiske.
Med bekväm närhet till Faluns stadskärna ligger dessa trivsamma och optimalt planerade fritidshus. Området och anläggningen ger fantastiska möjligheter till en rik och aktiv fritid. Badstrand och bastu finns i området. Vintertid är detta ett paradis för skridskoåkare. Inte långt från området ligger även Källvikens slalombacke samt Romme Alpin och Bjursås ski-center.
I Villa Herdin "grosshandlarvillan" där restaurangen/serveringen är belägen finns också möjlighet till konferens, middagar i stora sällskap, bröllop mm.
Ta chansen och missa inte denna stuga på Främby udde- en plats som ger en upplevelse året om.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka en visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falun

Kontakta mäklaren

Erik Westberg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falun
Mäklare Erik Westberg, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falun
070-868 10 20