Finnvallklumpen 123

Finnvallklumpen, Åre kommun Se på karta

2 750 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
84 m²
Tomtarea
1 328 m²
Byggår
2007
Driftkostnad
31 151 kr/år

Vill du ha en fjällnära stuga med direkt närhet till skoterleder och vandringsleder, då har du kommit rätt!
Finnvallklumpen 123 har ett fantastiskt läge längst in på gatan, utan genomfartstrafik och med sol hela dagen, antingen från verandan vid garaget eller husets veranda. Här har du också goda möjligheter att direkt från stugan ta dig ut på tur, antingen på skidor, till fots eller om du hellre väljer att cykla.

Det här är en fjällstuga som passar den moderna familjen som behöver lite utrymme. Med sina nästan 85 kvm har du entré med grovutrymme med tvättmaskin och plats för blöta kläder mm.
3 sovrum, bad med bastu, stort, luftigt och ljust allrum med braskamin och kök med bardel, samt ett loft med ytterligare ett allrum.
I direkt anslutning till stugan finner du ett garage/förråd försett med el på ca 20 kvm.

Finnvallklumpen tillhör ett av de nyaste fritidsområdena i Storlienområdet, strax innan du kommer till Storvallen. Med sin belägenhet har du kalfjället alldeles inpå knuten, samtidigt som det tar dig bara några minuter in till Storlien, med handelscentrum, skidbackar och restauranger. Och inte att förglömma - Storliens Högfjällshotell - som åter igen uppstått. Kort väg till Åre om du vill ha större utmaningar i pisten.

Med kalfjället som granne tar du dig lätt ut på skoterleden som går rätt genom området och över på norra sidan av E14. Men, ännu enklare är det med fjällskidorna, som tar dig mot bl a Blåhammaren.

Välkommen att boka visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Åre

Kontakta mäklaren

Anne Grabler

Mäklarhuset Åre
Mäklare Anne Grabler, Mäklarhuset Åre
0703247270