Mäklare Anne Grabler

Anne Grabler

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Åre Strand 8/A5, Åre, Åre kommun
Åre Strand 8/A5, Åre, Åre kommun, bild 2
Åre Strand 8/A5, Åre, Åre kommun, bild 3

Åre Strand 8/A5

Lägenhet
Åre, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
3 300 000 kr
53 m²
3 rum
vån 1/2
2 158 kr/mån
62 264 kr/m²

Nu har du möjlighet att bli ägare till en smart planerad bostadsrätt på Åre Strand, ett stenkast från Åre's alla faciliteter. Lägenheten som är 53 kvm har entré med bra förvaring och en separat toalett. 1 sovrum direkt till höger när man kommer in och allrum med braskamin och kök rakt fram. Rymligt badrum med dusch och stor bastu, tvättmaskin och torkskåp. Ytterligare ett sovrum intill allrummet. Genomgående trägolv i hela lägenheten, samt kakel och klinker i våtutrymmena. Golvvärme. En klar fördel med den här lägenheten är den stora inglasade balkongen, som blir som ett extra rum. Här kan du njuta av utsikten upp mot Totthummeln samtidigt som du njuter av en god middag en ljummen sommarkväll. Denna lägenhet har en inre reparationsfond på ca 71 .625 kr, som får användas till förbättringar i lägenheten. Lägenheten kan anslutas till ett förmånligt uthyrningsavtal med Holiday Club, vilket säljaren har nyttjat en del perioder i kombination med egna ägarveckor. I samband med uthyrning har gästen alltid rena lakan och handdukar (finns i lägenheten vid ankomst). Alltid gratis ved. Om köparen ej önskar att hyra ut, går avtalet att avsluta i överenskommelse med Holiday Club. Upplägget ger också ägaren förmåner inom hotellets utbud, såsom poolområdet och gymet, samt lite rabatt på ICA Åre, en gång i veckan. Skidförråd i anslutning till lägenheten, och p-plats med motorvärmare ingår. En för varje lägenhet utan märkt plats. Lägenheten säljes med möbler och inventarier förutom personliga tillhörigheter .

  • Premium
Stortävlanvägen 5, Storlien, Åre kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Stortävlanvägen 5, Storlien, Åre kommun, bild 2
Stortävlanvägen 5, Storlien, Åre kommun, bild 3

Stortävlanvägen 5

Fritidshus
Storlien, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
2 950 000 kr
72 + 3 m²
4 rum
136 m² tomt

Välkommen till Stortävlanvägen 5 i Storlien med bra, skidnära läge och gångavstånd till Storliens centrum med alla faciliteter, såsom affärer, restauranger, hotell och tågstation. Praktisk planlösning med stor och rymlig hall, 3 sovrum och bad i entréplan. En trappa upp finner du ett luftigt och rymligt allrum och kök med en värmande braskamin i mitten. Utgång från köket till en balkong i söderläge. Från allrummet har du skidbackarna i Storlien i blickfånget. Ett litet loft i trappan är ett perfekt utrymme för barnen att leka på. Entrén omsluts av ett trädäck och ett praktiskt förråd. Mitt emot huset finner du ett rymligt garage med plats för flera skotrar alternativt en bil.' Fastigheten är besiktigad och försäkrad med ett sk "skyddat köp"!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Svarttjärnsvägen 62B, Storlien, Åre kommun

Svarttjärnsvägen 62B

Fritidshus
Storlien, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
3 300 000 kr
75 m²
4 rum
365 m² tomt

Så har vi återigen fått nöjet att sälja en fjällvilla på Svarttjärnsvägen 62 B i Storlien. Det här är ett praktiskt parhus på ca 75 kvm i ett plan + loft, samt garage och förråd, en bit in på vägen med fin utsikt mot Svarttjärn. Bostaden som är uppförd 2007 av nuvarande ägare har entré med förvaring, 2 sovrum, bad med dusch/wc och tvättmaskin. Ett rejält allrum med matplats och kök, som har öppet upp i nock och utgång till en härligt stor altan med söderläge. Trapp upp till loftet med ytterligare ett sovrum. Ett trädäck omgärdar hela huset och binder det samman med garage och förråd. På baksidan mot Svarttjärn finns ett separat varmbonat förråd. Storlien - en fjällby ca 6 mil västerut från Åre som senaste åren blommat upp igen med nystart av Högfjällshotellet, mer byggnation av fritidsboende, förskola, affärscentrum, skidbackar mm. Storlien är också byn som ligger på fjället, med allt vad det innebär, att gå på tur, ta sig till fantastiska fiskevatten på skidor, till fots eller med skoter. Att plocka svamp och bär är också en favoritsysselsättning i dessa trakter. Här har du också tåget som går rätt genom byn mot Trondheim. Välkommen att anmäla er på visning!

Storvallsvägen 12 I (med adress 2 C), Storvallen, Åre kommun

Storvallsvägen 12 I (med adress 2 C)

Fritidshus
Storvallen, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
1 750 000 kr
75 m²
3 rum
315 m² tomt

Välkommen till Storvallsvägen 2 C i Storvallen. Här har du ett trivsamt fjällboende i en parhuslänga med naturen och fjället inpå knuten. Dessutom har du en praktisk gäststuga i anslutning till huset med två mindre sovrum. Här tar du dig lätt ut på fjället, antingen med skoter, på skidor eller till fots. Du möts av en rymlig entré med plats för kläder och skor och ett utrymme med tvättmaskin och torktumlare. Direkt innanför ett stort och luftigt allrum med kök/matplats och eldstad. Från allrummet kommer du ut till altanen, där du kan njuta av solen en stor del av dagen. I anslutning till altanen ett rejält förråd där du får plats med utemöbler, skidor mm. Innanför allrummet har du två sovrum, båda med dubbelsängar och ett badrum med dusch/wc. Ca 4,5 km från Storvallen västerut ligger Storlien med Högfjällshotellet, Fjellhandel affärscentrum, restauranger, tågstation, förskola, skidbackar och liftar mm. Välkommen att boka dig på en visning!

Storbäcksstigen 15, Storvallen/Visjövalen, Åre kommun

Storbäcksstigen 15

Fritidshus
Storvallen/Visjövalen, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
2 800 000 kr
90 + 40 m²
7 rum
2 695 m² tomt

Välkomnande och rymligt är en bra beskrivning på denna fritidsfastighet som är belägen på Storbäcksstigen i Visjövalen. Huset som ursprungligen är uppsatt 1969 blev tillbyggt 2004 av nuvarande ägare och är idag ett boende som rymmer den stora familjen med sina 5 sovrum, 2 allrum, 1 badrum med dusch och bastu och 1 separat WC, kök med matplats, braskamin, bastu med relax i källardel och loft med flera sängplatser. Förrådsdel ute på tomten med plats för det mesta. Fastigheten gränsar till kalfjället och närliggande skoterleder. Överlåtelsebesiktning med sk "Skyddat köp" är utförd. Besiktningsprotokoll hittar du under dokument och länkar. För filmvisning - vänligen kontakta kontoret på 0647 - 505 01 så mailar vi. Säljes med en stor del av inventarierna.

Fjällvägen 3D, Storlien, Åre kommun

Fjällvägen 3D

Fritidshus
Storlien, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
4 770 000 kr
102 m²
5 rum
267 m² tomt

Nu har du möjlighet att förvärva en fristående fjällvilla med centralt läge i Storlien, ett stenkast från skidsystemet. Huset är uppfört i 2 plan i modern arkitektur och med yteffektiva lösningar. 102 kvm fördelat på 4 sovrum, badrum samt separat toalett, tvättstuga/teknikrum och skidbod i entréplan. Övre planet har stort allrum med kök och braskamin, sovrum samt två balkonger, en i söder och en i norr. Mer info finner du under dokument och länkar. Filmvisning finns, återkom så mailar vi över den. Varmt välkommen att boka in dig för visning!

  • Plus
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Uteplats
Storvallsvägen 34, Storvallen, Åre kommun

Storvallsvägen 34

Fritidshus
Storvallen, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
3 500 000 kr
116 m²
7 rum
1 190 m² tomt

Arkitektritat, välplanerat och mycket smakfullt - det är en bra sammanfattning av denna fjällvilla i Storvallen. Här bor du bekvämt oavsett om det blir ditt fritidshus eller din permanenta bostad. Huset som är på ca 116 kvm i 1 1/2 plan och byggt i funkisstil har 7 rum, varav 5-6 sovrum samt allrum, kök och bad. Väldigt trevlig allrumsdel med braskamin där halva rummet har öppet upp i nock med stora fönsterpartier i nordvästlig riktning. Trapp till övre plan där man finner två sovrum, en liten tv-hörna och ett förråd i bakkant på ca 28 kvm (golvyta). Vid den platsbyggda trappan är det generöst tilltagna badrummet med dusch/wc/handfat och tvättmaskin. Köket ligger i vinkel från allrummet och har alla bekvämligheter. I den andra delen av huset ligger 4 sovrum och ett förråd. Två av sovrummen kom till under 2022, då man valde att bygga om garaget. Hela entréplanet har vattenburen golvvärme från Nibe F370, frånluftsvärmepump. Till fastigheten hör också ett utvändigt skotergarage med elport på ca 15 kvm. Vissa möbler och inventarier kommer att ingå i samband med överlåtelsen. Skyddat köp ingår i försäljningen, vilket innebär besiktning med försäkring. Säljaren har tecknat avtal med fiberleverantör, och det kommer att installeras under hösten. Storlien är fantastiskt på många sätt. Inte bara för att man är direkt på fjället i sagolik natur, utan också för att det finns något för var och en, sommar som vinter. Antingen väljer du att åka i Storliens fina slalombackar, eller så går du på tur mot någon av fjällstationerna, eller så tar du skotern och beger dig till någon av de intilliggande sjöarna för att prova fiskelyckan. Sommartid upplever du fjället helt annorlunda, med bär- och svampplockning och fina vandringsleder. Här finns också flera restauranger, affärer och ett Högfjällshotell mm. Dessutom tar du dig lätt till Storlien med tåg, om du väljer att lämna bilen hemma. För mer information rörande skoteråkning i området hänvisar vi till www.vasek.se.

  • Plus

Visar alla 7