Mäklarhuset Åre

Mäklarhuset Åre

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Järpbyn 556, Järpbyn, Åre kommun
Järpbyn 556, Järpbyn, Åre kommun, bild 2
Järpbyn 556, Järpbyn, Åre kommun, bild 3

Järpbyn 556

Gård/Skog
Järpbyn, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
3 800 000 kr
90 + 54 m²
12,5 ha tomt

Vackert belägen hästgård med oändlig potential att förverkliga drömmar. Vid Kallsjöns inlopp bara 25 min från Åre och 10 min från Järpen hittar ni denna pärla. Här finns möjlighet att kombinera ett härligt gårdsliv med fina turer i Jämtländska fjällen. Här finns chansen att bygga ett nytt, vackert, arkitektritat drömhus med ansökt och redan beviljat bygglov. Eller möjlighet att renovera det befintliga boningshuset med anor från tidigt 1900-tal. På gårdsplanen finner du dels det äldre boningshuset med bevarade detaljer i originalskick. Här finns även stall med 4 boxplatser och höloft, två vinterhagar med vindskydd, ridbana med framdragen belysning, stort garage med 5 meters takhöjd, maskinhall, jordkällare och ett antal förrådsbyggnader. Fastigheten som sträcker sig ner till Kallsjön är på totalt 12,5 hektar och innefattar både skogs - åker - och betesmark. Nere vid sjön finns två äldre hölador, en förrådsbyggnad och ett mindre båthus. Läs mer om respektive byggnad under fliken "Byggnader". Fastigheten har andel i såg, och föreningshus, bakstugan. Frikraft Järpbyn 27 andelar (återbäring regleras av elpriset och kan ligga mellan 25.000 - 50.000 kr/år I Järpen finns alla bekvämligheter så som mataffärer, restauranger, café, butiker, tågstation, skola mm. Du finner allt om det beviljade bygglovet samt ritningar under fliken dokument. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
Åre Huså 1:320, Huså, Åre kommun
Åre Huså 1:320, Huså, Åre kommun, bild 2
Åre Huså 1:320, Huså, Åre kommun, bild 3

Åre Huså 1:320

Tomt
Huså, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
675 000 kr
1 343 m² tomt

Har ni drömt om att äga en tomt i fjällen, ca 20 minuters bilfärd från Sveriges populäraste skidort? Då är den här tomten er gyllene biljett till fjälläventyret ni alltid velat ha! När du kommer fram till Årebjörnen och Sadeln har du full access till hela Åres skidsystem! Tomten, som är lätt sluttande om 1343 m² söker nu ny ägare. Belägen ca 1 km innan Huså på den vänstra sidan med fin utsikt ut över Kallsjön. Med denna tomt får ni möjlighet att skapa ert alldeles egna fjällboende skräddarsytt helt efter era egna önskemål och behov. Oavsett om ni drömmer om en mysig stuga för familjesemestrar eller en modern alpin get away för skidsäsongen, är denna tomt den perfekta grunden för era visioner. Förhandsbesked för fritidsbostad om ca 70 m2 har funnits på tomten. Här finns gott om möjligheter till utomhusaktiviteter året om, inklusive vandring, skidåkning, snöskoter, fiske och utforskande av de omgivande fjällen. Vill man åka på längden så är Fröå gruva och Årebjörnens XC arena nära tillhands. För den som hellre vill åka skoter så tar man skotern direkt ifrån tomten och beger sig ut på dom fina skoterlederna som tar dig vidare på fjället! På fastigheten är det eget avlopp med ett minireningsverk som avloppsanläggning och egen färskvattenbrunn som är placerad i tomtens ena hörn. Avloppet kommer att delas med Åre Huså 1:321. Anslutningspunkterna för vatten och avlopp finns på tomten. Elanslutningskostnad tillkommer om ca 50.000:- Under fliken dokument & länkar finns måttsatt tomtkarta m.m. Välkommen till Huså- enligt många rätt sida om Åreskutan.

  • Premium
Kolåsen Pumpvägen 7, null, Åre kommun

Kolåsen Pumpvägen 7

Villa
Åre kommun
Mäklarhuset Åre
550 000 kr
38 m²
1 rum
1 060 m² tomt

Med högt läge i vackra Kolåsen finner du denna välhållna och charmiga stuga, med milsvid utsikt över skog, fjäll, sjö och i fjärran nordsidan av Åreskutan! Stugan byggdes 1973 och har under senaste åren renoverats med bland annat nydragen el samt tillbyggnad. Totala BOA är på 38 kvm i öppen planlösning med tak delvis öppet i nock. Storstugan innehar rymligt och renoverat kök, allrum med öppen spis och plats för både mat- och soffgrupp. Via trapp från allrummet når du sovloftet som är på 10 kvm med två sovplatser. I den nybyggda delen finner du rymlig hall och ett tvättrum med förbränningstoalett. Fastigheten har egenborrad brunn med indraget sommarvatten samt avlopp för disk och tvätt. På tomten finns även en gäststuga med gästrum, duschrum samt stor förrådsdel. Tomten är på ca 1 000 kvm och gränsar på baksidan av stugan mot skogen, där Grötlunken passerar, en vandringsled som utgår från Kolåsens Fjällhotell (Läs mer om Kolåsen Fjällhotell under fliken dokument). Kolåsen är ett lugnt och fridfullt område i västra Jämtlands fjälltrakter med fina fiskesjöar, fjäll och vandringsleder runt knuten som bland annat leder dig till Skäckerfjällen, också kallat "Lilla Sarek" - en fjällpärla värd att uppleva året om! Önskas ett bredare utbud av service, affärer och restauranger tar det ca 1 timme med bil till Järpen och ca 1,5 timme till Åre. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
Finnvallklumpen 109, Finnvallklumpen, Åre kommun
Finnvallklumpen 109, Finnvallklumpen, Åre kommun, bild 2
Finnvallklumpen 109, Finnvallklumpen, Åre kommun, bild 3

Finnvallklumpen 109

Fritidshus
Finnvallklumpen, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
3 400 000 kr
95 + 5 m²
5 rum
1 181 m² tomt

Vill du ha en fjällnära stuga med direkt närhet till skoter- och vandringsleder, då har du kommit rätt! Finnvallklumpen 109, ligger väldigt fint i området, på återvändsgata, och med sol hela dagen. Här har du också goda möjligheter att direkt från stugan ta dig ut på tur, antingen på skidor, med skoter, till fots eller om du hellre väljer att cykla. Det här är en fjällstuga som passar den moderna familjen som behöver lite utrymme. Med sina 95 kvm i ett plan har du entré med plats för kläder och skor, badrum direkt till höger, därefter kommer man in i själva stugan som har 4 sovrum, stort allrum med kök, ryggåstak med infällda spottar och en värmande braskamin. Från vardagsrummet finns utgång till den härligt stora altanen i flera väderstreck som ger goda sol möjligheter större delen av dag och kväll. Hela stugan är i trä, förutom i bad, med trägolv, väggar av trä och trätak. I direkt anslutning till stugan finner du också ett förråd. Fastigheten säljs med möbler och inventarier förutom personliga tillhörigheter, gungstolen och kistan i vardagsrummet. Fastigheten är besiktad med ett sk "Skyddat köp". besiktning och försäkring mot dolda fel i 10 år. Finnvallklumpen tillhör ett av de nyaste fritidsområdena i Storlienområdet, strax innan du kommer till Storvallen. Med sin belägenhet har du kalfjället alldeles inpå knuten, samtidigt som det tar dig bara några minuter in till Storlien, med handelscentrum, skidbackar och restauranger. Och inte att förglömma - Storliens Högfjällshotell - som åter igen uppstått. Kort väg till Åre om du vill ha större utmaningar i pisten. Med kalfjället som granne tar du dig lätt ut på skoterleden som går rätt genom området och över på norra sidan av E14. Men, ännu enklare är det med fjällskidorna, som tar dig mot bl a Blåhammaren. Välkommen att boka visning!

  • Premium
Bonäshamn 651, Bonäshamn, Åre kommun
  • Tis 30 jul kl 17:00

Bonäshamn 651

Villa
Bonäshamn, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
2 675 000 kr
107 + 103 m²
5 rum
2 603 m² tomt

Välkommen till denna ljusa renoverade villa i Bonäshamn! Huset består av två plan, källare samt ett stort integrerat garage med ingång bla från den rymliga entrén. Till fastigheten hör även ett äldre dubbelgarage närmare vägen. På entréplan möts du av en rymlig stor entré med många fönster som ger ett härligt ljusinsläpp och har ytor för klädavhängning. Entréplan erbjuder även ett ljust kök, matsal som har plats för matgrupp och vardagsrum med utgång till den stora altanen. Här finns även ett badrum med dusch och toalett samt en klädkammare . På övervåningen finns tre rymliga sovrum, varav ett med balkong, samt badrum med dusch, handfat och WC. I källarplanet finns två inredda rum, teknikrum och tvättstuga samt gott om förrådsutrymmen. Fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel i 10 år genom ett s.k " Skyddat köp". Fiber är indraget. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Bäckvägen 14B, Duved, Åre kommun
Bäckvägen 14B, Duved, Åre kommun, bild 2
Bäckvägen 14B, Duved, Åre kommun, bild 3

Bäckvägen 14B

Lägenhet
Duved, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
5 790 000 kr
98 m²
5 rum
3 799 kr/mån
59 082 kr/m²

Välkommen till Brf Ski Hame III! Totalt 12 parhuslägenheter i 2-plan! I dagsläget finns 2 stycken lägenheter kvar till försäljning. Se bostadsväljaren för lediga lägenheter. Lägenheterna har ett alldeles perfekt ski-in/ski-out-läge för både längd - och alpinåkning, och en härlig utsikt mot fjällvärlden! Även skoterleden går förbi precis vid huset. Från Brf Ski Hamre III är det gångavstånd till Duveds centrum med butiker, restauranger och tågstation samt skola och förskola. Väldisponerade lägenheter med god standard och fina materialval. Väggar med träpanel i grå/brun färg och svart köksinredning. Klinkergolv i våtrum och entré, 200 mm enstavsparkett i ek i övriga rum. Vattenburen golvvärme i samtliga rum. I lägenheterna finner man 3-4 sovrum, allrum/kök med panoramafönster och öppet i nock, badrum, bastu, gästtoalett, förråd samt tvättstuga/teknikrum. Brf Ski Hamre III är en förening med mycket låg belåning, endast 2000:-/kvm. Se ekonomisk plan under fliken Dokument. Lägenheterna är färdiga och inflytt kan ske omgående. Filmvisning finns, återkom så mailar vi över den. För filmvisning - vänligen kontakta ansvarig mäklare eller kontoret på 0647 - 505 01 så mailar vi över den. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Uteplats
Svarttjärnsvägen 2, null, Åre kommun
Svarttjärnsvägen 2, null, Åre kommun, bild 2
Svarttjärnsvägen 2, null, Åre kommun, bild 3

Svarttjärnsvägen 2

Fritidshus
Åre kommun
Mäklarhuset Åre
3 700 000 kr
148 m²
5 rum
678 m² tomt

På Svarttjärnsvägen i Storlien finner du denna rymliga villa med äldre anor. Huset om totalt 148 kvm byggdes år 1900 och har under årens gång renoverats där äldre detaljer bevarats. Undervåningen innehar rymlig hall, ljust och lantligt kök med fönster i tre väderstreck, panel på vägg och braskamin. Allrum med öppen spis, braskamin och utgång till stor altan. På entréplan finner du även badrum med duschkabin renoverat 2017. Den äldre vackra trätrappan tar dig upp till ovanvåningen med charmigt snedtak, fyra sovrum samt rymlig kattvind med gott om plats för förvaring. Fastigheten är den första du möter när du svänger in på Svarttjärnsvägen och bland de äldsta byggnaderna i Storlien. Under eternitfasaden gömmer sig den äldre timmerstommen. Förutom boningshuset finns även ett dubbelgarage byggt 2013 med elektrisk garageport. Fastigheten är besiktad och försäkrad mot dolda fel i 10 år genom ett s.k "Skyddat köp". Från Svarttjärnsvägen 2 har du närhet till den magiska fjällvärlden och all bekvämlighet som Storlien erbjuder, med promenadavstånd till bland annat Storliens köpcenter, spår, leder, tågstation och Storliens Högfjällshotell. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
Snasahögarna Ingolvberget 11, Snasahögarnas Fritidsby, Åre kommun
Snasahögarna Ingolvberget 11, Snasahögarnas Fritidsby, Åre kommun, bild 2
Snasahögarna Ingolvberget 11, Snasahögarnas Fritidsby, Åre kommun, bild 3

Snasahögarna Ingolvberget 11

Tomt
Snasahögarnas Fritidsby, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
375 000 kr
1 648 m² tomt

Välkommen till Snasahögarnas fritidsområde och denna hörntomt där du kan bygga ditt fritids- eller permanentboende. Snasahögarna är en fritidsby med ett hundratal fritidshus. Här kan du gå på tur eller vandra, njuta av lugnet men samtidigt ha närhet till utförsåkning i både Åre och Storlien. Snasahögarnas fritidsby ligger vid porten till fjällparadiset Storulvån, Snasahögarna, Storsnasen, Blåhammaren, Sylarna och Getryggen m.m. Varje år, när snöförhållanden tillåter, prepareras egna skidspår i området kring fritidsbyn. Byggrätt enligt planbestämmelse: Fastigheten har enligt detaljplan utnyttjandegrad B och får bebyggas endast med ett bostadshus innehållande en lägenhet om högst 100 kvm samt ett uthus om högst 30 kvm. Byggnad får ej uppföras till högre höjd än 3,5 meter och inte innehålla mer än en våning. För mer information, se detaljplan samt tomtkartor under fliken dokument och länkar. Anslutningsavgifter: - För el till Jämtkraft ligger i dagsläget på 50 000 kr. - För fiber ligger på 11 900 kr eller 17 630 kr beroende på om man har möjlighet att använda rot eller inte. Anslutningspunkter för V/A och el finns vid tomtgräns, inga anslutningskostnader till samfälligheten vid anslutning. Samfällighetsavgift: För obebyggd tomt är avgiften 2025 kr/ år och för bebyggd tomt 8100 kr.

  • Premium
Lilltevedalen 1:418, null, Åre kommun

Lilltevedalen 1:418

Tomt
Åre kommun
Mäklarhuset Åre
375 000 kr
2 016 m² tomt

Stor naturtomt om 2016 kvm med naturskönt läge i Björnklyftans område mellan Storlien och Storvallen. Tomten är belägen mitt bland fjällmasiven och har en vacker utsikt över bland annat Snasahögarna, Blåhammaren och Sylarna. Alldeles intill ligger fjällbäcken Tevlan som bjuder in till fiske av fjällrödning. I närheten finns även andra sjöar och tjärnar som till exempel Södra Sandtjärn ca en kilometer från tomten. Björnklyftan är ett av Storliens äldsta stugområden, från 60-talet. Ett mysigt mindre område med små fjällstugor där man själv ombesörjer vatten, genom att gräva eller borra brunn. Kommunen tillåter kemtoalett, separett eller liknande. Detaljplanen tillåter inte avloppsanläggningar. Enligt detaljplanen kan man bygga en huvudbyggnad om 100 kvm , 1 våning med upp till 3,5 meters höjd, och ett uthus om 30 kvm. En ny väg ner i området har uppförts de senaste åren. Den går ner till vänster (från Årehållet sett) precis när man kommit upp på bergsgenomskärningen. För mer information se detaljplan samt tomtkartor under fliken dokument och länkar. Storlien - en fjällby ca 6 mil västerut från Åre som senaste åren blommat upp igen med nystart av Högfjällshotellet, mer byggnation av fritidsboende, förskola, affärscentrum, skidbackar mm. Storlien är också byn som ligger på fjället, med allt vad det innebär, att gå på tur, ta sig till fantastiska fiskevatten på skidor, till fots eller med skoter. Att plocka svamp och bär är också en favoritsysselsättning i dessa trakter. Här har du också tåget som går rätt genom byn mot Trondheim.

Svarttjärnsvägen 12, Storlien, Åre kommun
Svarttjärnsvägen 12, Storlien, Åre kommun, bild 2
Svarttjärnsvägen 12, Storlien, Åre kommun, bild 3

Svarttjärnsvägen 12

Fritidshus
Storlien, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
4 100 000 kr
114 m²
6 rum
635 m² tomt

Välkommen till denna rymliga och väldisponerade fjällvilla centralt i Storlien! Här kan du skapa minnen för livet under årets alla årstider. För att inte tala om närheten till fjällen, skid- och vandringsleder och skidbackar. Med sina ca 114 kvm fördelat på 1 ½ plan hittar man här ett mycket smakfullt, modernt och välbyggt hus. Storstuga med stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp och en vacker öppen spis (med insats) i skiffer som blir en avskiljare mot det rymliga köket och matplatsen där det är öppet upp till nock. Köket är modernt och utrustat med allt du behöver för att skapa härliga måltider. Från storstugan finns utgång till stor utsträckt altan där närhet till natur skapar en avskildhet på ett naturligt sätt. I förlängningen av altanen skapar ett vindskydd med en nedsänkt hot tub en naturlig inramning. På entréplan finns även rymlig hall, stort badrum med bastu, två rejäla sovrum samt ett förråds- och teknikrum som ger gott om plats för förvaring samt en toppmatad tvättmaskin. Övre plan som inrymmer vardagsrum med utgång till balkong samt två sovrum, når du via trapp i hallen vid entrén. Förutom fjällvillan finns även ett fristående förråd/skoterförråd om ca 15 kvm där el finns indraget samt att det är förberett för att sätta en carport för skoter. Säljaren kommer att teckna en dolda fel försäkring som gäller i 10 år. Kan säljas med möbler och inventarier efter överenskommelse med säljaren. Här har du ett boende som har gångavstånd till spår, leder, tågstation och Storliens Högfjällshotell. I Storlien finns en längdspårsarena med fina elljusspår och vid bra väderförhållanden dras det spår rakt upp på kalfjället till Åhlensstugan. Här hittar du även välpreparerade och familjevänliga slalombackar. Sommartid kan du vandra på den kända och vackra Blomsterstigen via Vindarnas Tempel och Ernstkumlet - du kan även fortsätta in mot Skurdalssjön och Skurdalsporten på gränsen mot Norge. Det finns även gott om fiskemöjligheter både sommar och vinter. Svamp och bärplockning är också populärt i området. I byn finns flera restauranger, frisör, skiduthyrning mm. På Fjellhandeln hittar du sportaffär och apotek samt 2 stora livsmedelsaffärer. Järnvägen rustas upp (Meråkerbanan elektrifieras) så att du snart kan åka tåg direkt från Stockholm till Trondheim via Storlien. Idag går det 2 avgångar dagligen mellan Sundsvall - Storlien och vidare till Trondheim. För filmvisning - vänligen kontakta ansvarig mäklare eller kontoret på 0647 - 505 01 så mailar vi över den. Välkommen att anmäla dig till visning!

  • Premium
Svarttjärnsvägen 4, Storlien, Åre kommun
Svarttjärnsvägen 4, Storlien, Åre kommun, bild 2
Svarttjärnsvägen 4, Storlien, Åre kommun, bild 3

Svarttjärnsvägen 4

Fritidshus
Storlien, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
4 100 000 kr
98 m²
5 rum
781 m² tomt

Här har du fjällvillan som erbjuder närhet till det mesta i Storlien, såsom affärer, restauranger, skidåkning, skoterleder och tågstation. Villan som är på ca 100 kvm har ett fullstort loft, 3 sovrum, stort allrum med modern murad spis med insats och ryggåstak med synliga runda balkar. Här finner du också utgången till den rejäla altanen, som bjuder in till soliga dagar med grillning. Kök med alla bekvämligheter samt badrum. Invändigt förråd i anslutning till entrén och ett skotergarage med gott om plats för flera skotrar. Allt material och ytskikt är gediget utfört, med trägolv, liggande träpanel på väggar, kakel och klinker i badrum mm. Inför försäljning kommer fastigheten att besiktas med sk "Skyddat köp". Säljarens ansvar mot dolda fel i 10 år. Storlien - en fjällby ca 6 mil västerut från Åre som senaste åren blommat upp igen med nystart av Högfjällshotellet, mer byggnation av fritidsboende, förskola, affärscentrum, skidbackar mm. Storlien är också byn som ligger på fjället, med allt vad det innebär, att gå på tur, ta sig till fantastiska fiskevatten på skidor, till fots eller med skoter. Att plocka svamp och bär är också en favoritsysselsättning i dessa trakter. Här har du också tåget som går rätt genom byn mot Trondheim. Välkommen att anmäla dig till visning!

  • Premium
Lövhögsvägen 12, Storlien, Åre kommun

Lövhögsvägen 12

Fritidshus
Storlien, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
4 700 000 kr
125 m²
4 rum
804 m² tomt

Välkommen till denna charmiga fjällvilla på Lövhögsvägen 12 i natursköna Storlien. Belägen i närheten av skidbackarna, är detta eleganta hem perfekt för både avslappning och äventyr. Med sin rymliga interiör på 125 kvm och 4 bekväma rum passar denna villa perfekt för familjer eller skidentusiaster. Njut av en öppen planlösning som bjuder in till sociala samlingar eller mysiga kvällar i värmen från eldstaden. Köket är modernt utrustat med högkvalitativa vitvaror från Miele och förberett för matlagning av goda fjällmiddagar. Detta hem har även gott om förvaringsutrymme för hela familjen. Ta en stunds vila på din privata altan med utsikt över fjällen. Du har även ett rymligt garage med plats för en bil. Denna villa ligger perfekt för dig som vill ha tillgång till skidbackarna inom några minuter. Låt dig inspireras av de spektakulära vyer som omger detta vackra hem. Möbler och inventarier ingår i försäljningen, förutom personliga tillhörigheter. Kom och besök denna fjällvilla på Storlien och upplev det här bekväma och äventyrliga fjällivet själv.

  • Plus
12 st tomter i Ottsjö! Pris från 1.150.000 kr, Ottsjö, Åre kommun
12 st tomter i Ottsjö! Pris från 1.150.000 kr, Ottsjö, Åre kommun, bild 2
12 st tomter i Ottsjö! Pris från 1.150.000 kr, Ottsjö, Åre kommun, bild 3

12 st tomter i Ottsjö! Pris från 1.150.000 kr

Tomt
Ottsjö, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
1 150 000 kr

Nu finns chansen att förverkliga din dröm, att bygga ditt hus i Ottsjö! Ottsjö är beläget i Södra Årefjällen. Här finns mycket vacker natur i och runt Ottsjön. Byn Ottsjö ligger på norra sidan av sjön och mitt emot reser sig det vackra Ottfjället. På södra sidan finns en härlig, långgrund sandstrand med fantastiska solnedgångar. Här finner man inloppet till Storån, som bjuder ett enastående fiske. På norra sidan finns vackra platån och Språngsdalen med sommar- och vinterleder mot bland annat Ytterstvallen och Hållfjället med Hållfjällsstationen som just nu genomgår en totalrenovering och beräknas öppna under 2025. Ottsjö Wärdshus har restaurang med bland annat uppskattade "Pizzafredagar" och Fjällfysiken, det finaste utegymmet i Södra Årefjällen. I byn finns Ottsjö-Bua, en personlig ICA butik som är ombud för bla apotek, systembolag och post. Till Åre är det cirka 3 mil. Bara 5 km till Trillevallens skidanläggning med 8 liftar och 21 nedfarter samt 12 mil preparerade tur- och längdspår samt backrestaurangen Ripan. Åre Ottsjö 1:353, SÅLD Åre Ottsjö 1:354, SÅLD Åre Ottsjö 1:355, SÅLD Åre Ottsjö 1:356, SÅLD Åre Ottsjö 1:357, 1 450 000 kr Åre Ottsjö 1:358, 1 550 000 kr Åre Ottsjö 1:359, RESERVERAD Åre Ottsjö 1:360, RESERVERAD Åre Ottsjö 1:361, SÅLD Åre Ottsjö 1:362, SÅLD Åre Ottsjö 1:363, 1 300 000 kr Åre Ottsjö 1:309, SÅLD Under fliken dokument & länkar finns detaljplan, avstyckningskarta, m.m - Anslutningsavgift för VA, el-kraft och fiber tillkommer. Välkommen till Ottsjö - enligt många en av de vackraste byarna i Jämtland!

  • Premium
Bäckvägen 10B, Duved, Åre kommun
Bäckvägen 10B, Duved, Åre kommun, bild 2
Bäckvägen 10B, Duved, Åre kommun, bild 3

Bäckvägen 10B

Lägenhet
Duved, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
5 750 000 kr
98 m²
5 rum
vån 2/2
6 101 kr/mån
58 673 kr/m²

Välkommen till en helt nyproducerad kvadratsmart bostadsrätt i parhus med härlig utsikt mot fjällvärlden och gångavstånd till Duveds alla faciliteter. Med sina 98 kvm i två plan har du öppen och ljus gemensamhetsyta med kök, allrum och utgång till altan i söderläge på entréplan. I souterräng finner du de 4 sovrummen med bad, bastu och utgång till trädäck från ett av sovrummen, även detta i söderläge. Väldisponerade bostadsrätt med god standard och fina materialval. Väggar med ljus träpanel och svart köksinredning. Klinkergolv i våtrum & entré, 200 mm enstavsparkett i ek i övriga rum. Vattenburen golvvärme i samtliga rum. Här tar ni er snabbt ut i Hamrebackens skidsystem, eller om ni väljer att skida runt i Hamrelias spårsystem. Gångavstånd ner till Duveds by där ni har affärer, restauranger, f-9 skola , samt förskolor, veterinär, tågstation mm. Tillträde kan ske omgående, perfekt för er som vill hitta ett nyproducerat boende med möjlighet att uppleva fjällvärlden redan nu i vinter! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Svarttjärnsvägen 76A, Storlien, Åre kommun
Svarttjärnsvägen 76A, Storlien, Åre kommun, bild 2
Svarttjärnsvägen 76A, Storlien, Åre kommun, bild 3

Svarttjärnsvägen 76A

Fritidshus
Storlien, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
3 300 000 kr
90 m²
4 rum
439 m² tomt

Denna fjällstuga är en dröm för den som vill bo omgiven av vacker natur. Belägen på Svarttjärnsvägen 76A i Storlien, erbjuder den både lugn och avskildhet samtidigt som det är ett område med goda kommunikationer. Stugan är utrustad med 4 rum, varav 3 sovrum fördelade på ca 90 kvm, vilket ger gott om utrymme för avkoppling och umgänge. Badrum med utgång till altan i söder i markplan. Den charmiga inredningen skapar en varm och inbjudande atmosfär. Den grova fjällpanelen har en nordisk känsla medan stenväggarna i hallen ger en rustik atmosfär. Övre plan erbjuder kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning, där en kamin finns centralt placerad. Från vardagsrummet finns utgång till stor balkong i sydväst. Köket är modernt utrustat med alla nödvändiga vitvaror och har utsikt över det vackra landskapet. Stugan har också ett praktiskt utvändigt förråd vid entrén och parkeringsplats. Möbler och inventarier ingår med undantag för privata tillhörigheter. Perfekt fjällstuga för den som söker en bekväm och önskvärd livsstil, där avkoppling och kvalitetstid med familjen står högt upp på prioriteringslistan. Närheten till både skidbackar och vandringsleder gör att du har tillgång till olika aktiviteter året runt. För filmvisning - vänligen kontakta ansvarig mäklare eller kontoret på 0647 - 505 01 så mailar vi över den. Vi ser fram emot att träffa dig och visa vad denna fjällstuga har att erbjuda. Välkommen att boka visning!

  • Premium
Gufassvägen 2, Mörsil, Åre kommun

Gufassvägen 2

Villa
Mörsil, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
1 950 000 kr
148 m²
6 rum
882 m² tomt

Välkommen till denna 1900-talsvilla som kombinerar charm och moderna bekvämligheter! Beläget på Gufassvägen 2 i det idylliska Mörsil, erbjuder denna villa en önskvärd livsstil med sina tre sovrum, rymliga vardagsrum, kök och badrum. Med en boarea på 148 kvm är det gott om plats att trivas på! Utrustad med bergvärme, är detta hem också miljövänligt och ekonomiskt förnuftigt. Beroende på årstid och tid på dagen, är villaområdet ett verkligt paradis med sin trädgård och belägenhet i ett vackert naturlandskap. Perfekt för utomhusaktiviteter, rogivande promenader och spännande utflykter! Söker du en bekväm och önskvärd livsstil, erbjuder denna villa allt du söker och mer därtill. Varmt välkommen att anmäla intresse!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Byevägen 16, null, Åre kommun

Byevägen 16

Villa
Åre kommun
Mäklarhuset Åre
950 000 kr
109 + 66 m²
4 rum
1 640 m² tomt

Välkommen till denna charmiga 50-talsvilla med sluttande trädgårdstomt i Mörsil! Villan är i originalskick med en BOA om totalt 109 kvm uppdelad på två plan med källare. Huset innehar rymlig hall, kök där renovering är påbörjad med framtaget oslipat trägolv, matrum samt allrum med öppen spis. Ovanvåningen bjuder på två sovrum varav ett med ingång till badrum samt utgång till villans balkong. Här finns även rymlig klädkammare och vindsförråd. På källarplan finns gott om förrådsutrymme, matkällare, tvättstuga samt en vacker äldre vedspis. Fiber är installerat. På fastigheten finns ytterligare två byggnader. En garagebyggnad med dubbeldörrar med plats för en bil och 20 kvm isolerat gästrum/hobbyrum med el och värme samt en friggebod. Det finns tre gångtunnlar under E14 för smidig väg ner till byn. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
Sönnestvallen 405, Sönnestvallen, Åre kommun

Sönnestvallen 405

Fritidshus
Sönnestvallen, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
2 750 000 kr
58 m²
4 rum
1 851 m² tomt

Välkommen till denna välplanerade, timrade Rörosstuga i härlig fjällmiljö! På Sönnestvallen 405 hittar du denna klassiska timmerstuga på ca 58 kvm med tre sovrum, badrum, hall, trevlig storstuga med ryggåstak och öppen spis. Genomgående träpanel i övriga rum förhöjer den klassiska fjällstugeatmosfären. Stor altan i sydväst. Stugan ligger i Södra Årefjällen med vacker utsikt mot bland annat Anaris. Dess fina natur skapar stora möjligheter till skidåkning, vandring, fiske och unika fjällupplevelser. Från stugan tar du dig enkelt skidledes ut på markerade längd- och turspår som tar dig ut på milslånga leder. I närheten finns även möjlighet för skoteråkning på markerade leder. Trillevallens skidanläggning hittar du 2 km bort med 21 nedfarter både för nybörjare och erfarna. Här finns också fina preparerade skidspår från 5 och km och uppåt. Till Undersåker är det ca 10 km där du bla. har en ICA-butik, tågstation, ljusstöperi mm. Åre ligger ca 22km västerut. Vålådalens naturreservat och fjällstation når du efter 20 minuters bilfärd. Därifrån utgår många fina vandringsleder. Här finns också ett längdskidcenter. En del möbler och inventarier kan ingå i köpet efter överenskommelse. Säljarna kommer att teckna en försäkring mot dolda fel som gäller i 10 år. Välkommen att boka tid för visning!

Snasahögarna Gräslidsfjället 7, Snasahögarnas Fritidsby, Åre kommun
Snasahögarna Gräslidsfjället 7, Snasahögarnas Fritidsby, Åre kommun, bild 2
Snasahögarna Gräslidsfjället 7, Snasahögarnas Fritidsby, Åre kommun, bild 3

Snasahögarna Gräslidsfjället 7

Fritidshus
Snasahögarnas Fritidsby, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
2 500 000 kr
73 m²
3 rum
1 655 m² tomt

Här har du en klassisk fjällstuga på sluttningen på Gräslidsfjället i Snasahögarna. Stugan som är uppförd 1975-1976 har varit i familjens ägo under hela tiden och nyttjats flitigt genom åren. När du kliver in möts du först av en separat hall med gott om plats för kläder och skor. Vidare kommer du in i det trevliga allrummet med ryggåstak och stora panoramafönster mot bl a Ånnsjön och Åreskutan. En värmande öppenspis med kamininsats och matplats för åtminstone 8 personer samt en separat köksdel. Vidare in i stugan så kommer två sovrum samt ett badrum med dusch/toalett och en bastu. Hela stugan, förutom i badrum, är i trä både på väggar, golv och tak. På tomten finns också ett förråd med en separat vedbod. Säljes med enstaka möbler och inventarier förutom personliga tillhörigheter. Stugan har före försäljning besiktats, med ett sk "Skyddat köp", besiktning med försäkring mot dolda fel i 10 år. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
Västra Hamrebacken 5B, Duved, Åre kommun
Västra Hamrebacken 5B, Duved, Åre kommun, bild 2
Västra Hamrebacken 5B, Duved, Åre kommun, bild 3

Västra Hamrebacken 5B

Radhus
Duved, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
4 950 000 kr
92 m²
5 rum
134 m² tomt

Återigen har vi nöjet att få presentera ett radhus i Västra Hamrebacken i Duved. Ett praktiskt och välplanerat radhus med direkt anslutning till Hamrelias spårsystem och Hamrebackens skidsystem. Med en boendeyta på 92 kvm i två plan, får du utan problem plats för familjen med 2-3 barn. Entréplanet rymmer 1 sov/kontor, bad med dusch och wc. Stort allrum med full takhöjd och braskamin, kök med matplats och utgång till en härlig balkong i söderläge, som också inrymmer ett mindre förråd. En trappa ner har du först en möblerbar hall, 3 sovrum och ytterligare ett badrum med en separat toalett, tvättmaskin och bastu. Från båda sovrummen i söder har du utgång till ett trädäck . Fastigheten är besiktad med ett sk "Skyddat köp". besiktning och försäkring mot dolda fel i 10 år. Hamrebacken är ett skidnära och väldigt populärt område på ovansidan E14, kort väg från Duveds centrum. Här har du direkt närhet till Hamrelias längdanläggning, med belysta och preparerade skidspår från 2,5 km till 1,5 mil, samtidigt som du har Hamrebackens skidparadis alldeles inpå knuten. Förutom detta har du skola och förskola i Duved, samt matbutik, sportaffär, restauranger och en hälsocentral. Dessutom tar du dig enkelt hit med tåg.

  • Premium
Skolvägen 38, Järpen, Åre kommun

Skolvägen 38

Villa
Järpen, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
1 750 000 kr
100 + 118 m²
5 rum
1 219 m² tomt

Välkommen till Skolvägen 38 och denna 60-tals villa på hörntomt centralt i Järpen. Vinkelhus med trevlig planlösning där kök och vardagsrum ligger i fil med halvtrappa ner till vardagsrummet som har murad öppen spis. Huset har 3 sovrum, gillestuga i källarplanet, garage och gott om förrådsutrymmen. Lummig trädgårdstomt med staket, äppelträd och bärbuskar. Fiber är installerat. Varmt välkommen att anmäla intresse redan idag!

  • Plus
Kallrör 624, Kallrör, Åre kommun

Kallrör 624

Villa
Kallrör, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
1 300 000 kr
74 m²
3 rum
2 038 m² tomt

Välkommen till Kallrör i vackra Kallbygden och detta mycket charmiga torp som renoverats under senare år. Vackra trägolv och tidstypiska tapeter. Renoverade 2-glasfönster. Tillbyggd badrumsdel med dusch, wc, handfat och tvättmaskin. Lantligt kök med både vedspis och bakugn. 2 sovrum och mysigt allrum en trappa upp. Torpet anno 1850 har ett vackert läge på sluttning ovan Kallsjön med utsikt över fjäll och sjö. Samfällt vatten via byns egna vattenförening. Eget avlopp via 3-kammarbrunn. Tomten om 1 043 m² mittemot fastigheten ingår i köpet. På den fastigheten fanns tidigare en byggnad som nu är avlägsnad, möjlighet för nybyggnation finns för den som önskar! Mycket charmig stuga som passar både som permanent eller fritidsbostad. Vissa möbler och inventarier ingår i köpet. Varmt välkommen på visning

  • Plus
Ottsjö Harstigen 2, Ottsjö, Åre kommun

Ottsjö Harstigen 2

Tomt
Ottsjö, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
1 390 000 kr
1 073 m² tomt

Välkommen till Ottsjö Harstigen 2! Här har du chansen att förverkliga dina bostadsdrömmar på en fantastisk sluttningstomt med en spektakulär utsikt över vackra Ottsjö och dess omgivningar. Tomten är en hörntomt med söderläge på nedsidan av Harstigen vilket ger direkt access till skoter - och längdspår samt fri utsikt! Oavsett om du vill bygga ett fritidshus för avkoppling eller en året-runt bostad, så är detta en sällsynt möjlighet att skapa din drömbostad. Tomten på 1073 kvm är perfekt för att bygga ett välplanerat och bekvämt boende. Eftersom tomten ligger på en sluttning, kommer din nya bostad ha en fantastisk utsikt över sjön och de omgivande skogarna och bergen. Du kommer uppleva naturens skönhet och lugn från din egen terrass eller balkong. Detaljplanen tillåter max 2 byggnader plus ett uthus per fastighet. Totala byggnadsarean på tomten får vara 110 m2 vid enplanshus och 80 m2 vid sluttningshus. Fastigheten får max inrymma 2 lägenheter. Uthuset får vara max 30 m2 och får ej inredas som bostad. Sluttningshus får byggas där terrängen och VA-anslutningen så medger. Se detaljplanen i sin helhet under dokument. Anslutningspunkter för vatten, avlopp, el och fiber finns vid tomtgräns. Anslutningsavgifter enligt nedan kostnader tillkommer. Anslutningsavgiften för V/A till Åre kommun är ca 60 000 kr. Anslutningsavgiften för el till Jämtkraft är 50 000 kr. Vägavgiften till samfälligheten är 800:-/år för obebyggd tomt. Avgiften för V/A till samfälligheten för obebyggd tomt är 730:-/år. För mer information och vid intresse, kontakta kontoret via mejl eller telefon!

  • Plus
Åre Romo 1:38, Undersåker, Åre kommun

Åre Romo 1:38

Tomt
Undersåker, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
950 000 kr
1 860 m² tomt

Drömmer du om ditt egna hus? Då finns tillfället att förvärva denna hörntomt i Romo, Undersåker! Tomten ligger i en sluttning i vackra Romo och är ca 1860 m². Från tomten är det ungefär tre kilometer till centrala Undersåker som erbjuder mataffär, skola, förskolor, tågstation m.m! På E14 ovanför stannar Länstrafikens bussar som pendlar mellan Duved-Järpen dagligen. I området kommer det att växa fram fler bostäder och barnfamiljer som bosätter sig framöver. En tomt i området är bebyggd. Detaljplanen medger ett bostadshus om högst 120 m² fördelat på ett plan samt ett sluttningsplan. Högsta byggnadshöjd är 5 meter. Uthus/garage får anläggas om högst 30 m². Anslutningspunkter för V/A finns vid fastighetens tomtgräns och anslutningskostnaden är ca 83535 kr för 2024. Fiber finns i området. Välkommen hem och njut av magiska solnedgångar och svårslagna vyer!

Finnvallklumpen 208, Storvallen, Åre kommun

Finnvallklumpen 208

Tomt
Storvallen, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
390 000 kr
1 250 m² tomt

Välkommen till Finnvallklumpens fritidsområde och denna hörntomt där du kan bygga ditt fritids- eller permanentboende. Finnvallklumpen tillhör ett av de nyaste fritidsområdena i Storlienområdet, strax innan du kommer till Storvallen. Med sin belägenhet har du kalfjället alldeles inpå knuten, samtidigt som det tar dig bara några minuter in till Storlien, med handelscentrum, skidbackar, restauranger och Storliens Högfjällshotell. Till Åre tar det ca 45 minuter med bil, om du vill ha större utmaningar i pisten. Med kalfjället som granne tar du dig lätt ut på tur- eller längdskidor mot bla Blåhammarens fjällstation eller så kan du lätt ta dig ut på fjället med skoter via skoterleden som går genom området och över på norra sidan av E14. Byggrätt enligt planbestämmelse: Fastigheten har enligt detaljplan utnyttjandegrad E1. Enplanshus eller enplanshus med norsk oppstuge, där ett extra plan med något lägre takhöjd får byggas på max 35% av byggnadens totala byggnadsarea. Sammanlagd byggnadsyta är 140 kvm + 49 kvm loft. Byggnad får ej uppföras till högre höjd än 4 meter, samt 5.5 meter för oppstugedelen. Uthus eller annan gårdsbyggnad får ej uppta större sammanlagd yta än 20kvm. Anslutningspunkter för V/A , el och fiber via GlobalConnect finns vid tomtgräns. Anslutningsavgifter: - För avlopp till kommunen ligger på 40 000 SEK, ( 2024 års taxa), - För vatten till samfälligheten ligger på 20 000 Sek. - För el till Jämtkraft ligger i dagsläget på 50 000 SEK. - För fiber ligger på ca. 30.000 SEK. Samfällighetsavgift: För obebyggd tomt är avgiften 1100 kr/ år och för bebyggd tomt 10500 kr. För mer information om tomten, se bifogad detaljplan under dokument och länkar.

  • Plus

Visar 1 - 25 av 42