Mäklarhuset Åre

Mäklarhuset Åre

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Tomt i Romo, Undersåker, Åre kommun

Tomt i Romo

Tomt
Undersåker, Åre kommun
Mäklarhuset Åre

1 150 000 kr

1 860 m² tomt

Drömmer du om ditt egna hus? Då finns tillfället att förvärva denna hörntomt i Romo, Undersåker! Tomten ligger i en sluttning i vackra Romo och är ca 1860 m². Från tomten är det ungefär tre kilometer till centrala Undersåker som erbjuder mataffär, skola, förskolor, tågstation m.m! På E14 ovanför stannar Länstrafikens bussar som pendlar mellan Duved-Järpen dagligen. I området kommer det att växa fram fler bostäder och barnfamiljer som bosätter sig framöver. Två tomter i området kommer snart att bebyggas. Detaljplanen medger ett bostadshus om högst 120 m² fördelat på ett plan samt ett sluttningsplan. Högsta byggnadshöjd är 5 meter. Uthus/garage får anläggas om högst 30 m². Anslutningspunkter för V/A finns vid fastighetens nedre tomtgräns och anslutningskostnaden är ca 78000 kr för 2023. Fiber finns i området. Förslag på souterrängvilla från Götenehus finns under fliken dokument & länkar på Mäklarhusets sida. Välkommen hem och njut av magiska solnedgångar och svårslagna vyer!

Årevägen 174A, lgh 406, Åre by, Åre kommun
 • Fre 7 apr
Årevägen 174A, lgh 406, Åre by, Åre kommun, bild 2
Årevägen 174A, lgh 406, Åre by, Åre kommun, bild 3

Årevägen 174A, lgh 406

Lägenhet
Åre by, Åre kommun
Mäklarhuset Åre

4 700 000 kr

53 m²

3 rum

3 029 kr/mån

88 679 kr/m²

I Liengården, granne med VM8an och ca 700 meter väster om Åre torg finner man denna välplanerade och trevliga lägenhet om 53 m² med två sovrum, allrum/kök, hall och helkaklat badrum med bastu. Här välkomnas du av en riktigt skidåkarhall med plats för pjäxor, hjälmar och ytterkläder. Kök och allrum i öppen planlösning, plats för matgrupp och sällskapsdel samt utgång till balkongen där man kan blicka utöver backarna. Denna bostad är perfekt för dig som värderar skidåkningen fullt ut och vill vara först i 8:an på morgonen och samtidigt bo i en välskött & stabil förening med låg belåning! Lägenheten ligger på uthyrningsavtal med Skistar och inbringar goda hyresintäkter under vintersäsongen. Skidbussen stannar nedanför fastigheten under vintern. Tågstationen ligger ca 700 m ifrån lägenheten. I föreningens byggnader så finns garage, tvättstuga, bagagerum, förråd, skidskåp och vallarum. Lägenheten säljes med möbler & inventarier förutom säljarens personliga tillhörigheter. Under fliken dokument & länkar finns årsredovisning, stadgar m.m. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Storvallsvägen 42, Storvallen, Åre kommun

Storvallsvägen 42

Tomt
Storvallen, Åre kommun
Mäklarhuset Åre

550 000 kr

1 304 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva en fjällnära tomt i Storvallen! Här kan du förverkliga din dröm, att bygga ditt fritidshus eller ditt hus för att bo permanent! Till Storlien är det ca 5 km för dagens skidåkning utför, eller ta snöskotern och åk till någon utav dom fina fjällsjöarna och fiska! I Storlien finns 23 nedfarter av olika svårighetsgrad, belyst längdspår och flera fina turleder som sträcker sig på fjället. Dessutom gläds Storlien åt att Högfjällshotellet åter igen öppnat upp. Detaljplanen medger en byggnadsarea om 130 m² i ett plan. Byggnad får ej uppföras till större höjd än 4,2 meter. Anslutningsavgift för V/A till kommunen för en byggnad upp till 60 kvm kostar med dagens taxa ca 210 000 SEK. Byggnad större än 60 kvm kostar med dagens taxa ca 216 000 SEK. Anslutningsavgift för el till Jämtkraft ligger i dagsläget från 44 375 SEK. För mer information om tomten, se bifogad detaljplan som du finner under dokument och länkar.

Bäckvägen 10B, Duved, Åre kommun
Bäckvägen 10B, Duved, Åre kommun, bild 2
Bäckvägen 10B, Duved, Åre kommun, bild 3

Bäckvägen 10B

Lägenhet
Duved, Åre kommun
Mäklarhuset Åre

5 750 000 kr

98 m²

5 rum

4 501 kr/mån

58 673 kr/m²

Välkommen till en helt nyproducerad kvadratsmart bostadsrätt i parhus med härlig utsikt mot fjällvärlden och gångavstånd till Duveds alla faciliteter. Med sina 98 kvm i två plan har du öppen och ljus gemensamhetsyta med kök, allrum och utgång till altan i söderläge på entréplan. I souterräng finner du de 4 sovrummen med bad, bastu och utgång till trädäck från ett av sovrummen, även detta i söderläge. Väldisponerade bostadsrätt med god standard och fina materialval. Väggar med ljus träpanel och svart köksinredning. Klinkergolv i våtrum & entré, 200 mm enstavsparkett i ek i övriga rum. Vattenburen golvvärme i samtliga rum. Här tar ni er snabbt ut i Hamrebackens skidsystem, eller om ni väljer att skida runt i Hamrelias spårsystem. Gångavstånd ner till Duveds by där ni har affärer, restauranger, f-9 skola , samt förskolor, veterinär, tågstation mm. Tillträde kan ske omgående, perfekt för er som vill hitta ett nyproducerat boende med möjlighet att uppleva fjällvärlden redan nu i vinter! Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Katrinelundsvägen 4, Duved, Åre kommun
 • Tor 6 apr kl 10:00
Katrinelundsvägen 4, Duved, Åre kommun, bild 2
Katrinelundsvägen 4, Duved, Åre kommun, bild 3

Katrinelundsvägen 4

Villa
Duved, Åre kommun
Mäklarhuset Åre

3 990 000 kr

87 m²

4 rum

1 322 m² tomt

Trevlig och funktionell enplansvilla med garage i lugnt och trevligt villaområde centralt i Duved! Här bor du centralt med gångavstånd till skidspår, bylift, skidbuss och Duveds centrum där ni finner affärer, matbutik, restauranger, f-9 skola , förskola, vårdcentral, tågstation, Åre Sportcenter med tennisbana, padelbanor, kontorslandskap, gym m.m. Stor rymlig entré med garderober, torkskåp samt gott om plats för kläder, skor och utrustning. Stort vardagsrum i vinkel med utgång till altan i söder och västerläge, stora spröjsade fönster som ger gott om ljusinsläpp. Plats för matgrupp och barkök mot köket. Huset har tre sovrum samt badrum med bastu. Fastigheten säljs med möbler och inventarier förutom personliga saker och vissa saker i garaget. Tillträde kan ske omgående. På fastigheten finns ett varmbonat garage och en friggebod. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Lillängvägen 4, Duved, Åre kommun

Lillängvägen 4

Fritidshus
Duved, Åre kommun
Mäklarhuset Åre

6 975 000 kr

88 m²

5 rum

819 m² tomt

Här har ni fjällvillan, som går att använda antingen som permanent eller fritidsboende. Praktisk planlösning med två entréer, stor rymlig entréhall i souterrängplan med plats för allt i sko-och klädväg. Vidare in finner du 2 sovrum, tvättavdelning, dusch/wc samt en separat bastu. En trappa upp, stort, luftigt allrum med kök, som öppet upp i nock och utgång till en härlig balkong i söderläge. Här har du också ytterligare 2 sovrum samt dusch och toalett. Genomgående vattenburen golvvärme i hela huset. Entré i norr med förråd på utsidan. Fullt modernt och alldeles nybyggt - bara att flytta in! På tomten finns också fördraget för vatten/avlopp och el till en attefallare eller ett garage.

 • Balkong
Granitstigen 3, Järpen, Åre kommun

Granitstigen 3

Villa
Järpen, Åre kommun
Mäklarhuset Åre

2 100 000 kr

114 m²

7 rum

1 024 m² tomt

Välkommen till Granitstigen i Järpen och denna lite ovanliga villa med flera etage. Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Utgång till altan som löper längs långsidan i söderläge. En halvtrappa upp finns 3 sovrum och ett badrum. En halvtrappa ner en trivsam "gillestuga med öppen spis, samt ytterligare 1-2 sovrum/gästrum. Ytterligare en halvtrappa ner finns dusch/wc, förrådsutrymmen och tvättstuga. Här finns även en genomgång och trappa till husets garage. Huset har vattenburen värme via fjärrvärme, fiber finns längs gatan och går att koppla in sig på mot en avgift till IP Only. Besiktningsprotokoll och energideklaration kommer att läggas upp inom kort. Rymlig familjevilla för den större familjen i utsökt läge med gångavstånd till både skola, elljusspår, mataffärer mm. Varmt välkommen på visning.

Svarttjärnsvägen 40, Storlien, Åre kommun
 • Tor 6 apr kl 14:30

Svarttjärnsvägen 40

Fritidshus
Storlien, Åre kommun
Mäklarhuset Åre

4 400 000 kr

88 m²

4 rum

769 m² tomt

Nu kan vi återigen presentera en fjällvilla vid populära Svarttjärn i Storlien. Med sina ca 109 kvm i 1 plan + loft hittar man här ett mycket smakfullt, modernt och välbyggt hus i lite annorlunda design. Storstuga med öppet upp i nock med ett trevligt burspråk ner mot vattnet och en vacker öppen spis i skiffer i mitten, som blir en avskiljare mot köket. Trappa upp till loftet från storstugan med en liten samvarodel och ett sovrum innanför. 2 sovrum samt stort badrum med dusch/toalett och bastu i entréplan. Här finns också en tvättmaskin. Förråd om ca 15 kvm i anslutning till entrén. Kan säljas med möbler och inventarier efter överenskommelse med säljaren. Tillträde kan ske omgående.

 • Plus
Bergtjärnskroken 7, Storvallen/Visjövalen, Åre kommun
 • Tor 6 apr kl 12:45

Bergtjärnskroken 7

Fritidshus
Storvallen/Visjövalen, Åre kommun
Mäklarhuset Åre

3 700 000 kr

96 m²

5 rum

1 864 m² tomt

Charmig fjällstuga om 96 kvm med lite annorlunda planlösning, som bjuder in till mycket samvaro. Med två allrum finns det gott om plats för att umgås. Här har du 3 sovrum, badrum och en extra toalett. Fullt utrustat kök med köksö och allrum med braskamin i öppen planlösning och brutet tak. Stora, härliga fönster med utsikt över fjällen plus ett invändigt förråd med plats för pjäxor, kläder mm. Rejält soldäck som sträcker sig runt hela framsidan och kortsidan västerut som ger goda solchanser hela dagen! På tomten finns också ett mindre uthus/vedbod. Säljes med möbler och inventarier och kan tillträdas omgående!

 • Plus
 • Uteplats
Toltastigen 5, Storlien, Åre kommun

Toltastigen 5

Fritidshus
Storlien, Åre kommun
Mäklarhuset Åre

2 890 000 kr

76 m²

4 rum

2 419 m² tomt

Varmt välkommen till Visjövalens fritidsområde och en fjällstuga med spännande arkitektur, ostört läge och naturen inpå knuten! Bostaden är uppdelad i tre olika etapper med endast några trappsteg emellan varje plan. I översta etappen finner du storstugan med öppen planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum samt ett loft. En kamin är placerad i rummets mitt som sprider värme i hela huset och ger en mysfaktor efter en härlig dag ute i fjällen. Två trappor ner finns badrummet med wc, handfat och duschkabin. På detta plan finns även garderober samt kyl/frys. Entrén finns två trappor ner och här hittar du även bostadens tre sovrum, varav det ena rymmer en dubbelsäng och de andra två är idag möblerade med våningssängar. Här har du närhet till hela fjällvärlden med fina skidspår, skoterleder och fantastisk natur. Stugan kommer att säljas delvis möblerad och med inventarier, förutom personliga tillhörigheter. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Bäckvägen 14A, Duved, Åre kommun

Bäckvägen 14A

Lägenhet
Duved, Åre kommun
Mäklarhuset Åre

5 790 000 kr

98 m²

5 rum

3 674 kr/mån

59 082 kr/m²

Nu släpper vi sista etappen i Duved, Brf Ski Hamre III som kommer att bestå av 12 parhuslägenheter i 2-plan och som har ett alldeles perfekt ski-in/ski-out-läge och en härlig utsikt mot fjällvärlden! Föreningen kommer att vara lågt belånad och lägenheterna på Lillkvarnvägen kommer att stå klara och kan tillträdas under V.14! Projektet kommer att omfatta två olika hustyper, modell 1 (Bäckvägen) med ingång i souterrängplan samt modell 2 (Lillkvarnvägen) med ingång i entréplanet. Väldisponerade lägenheter med god standard och fina materialval. Väggar med träpanel i grå/brun färg och svart köksinredning. Klinkergolv i våtrum & entré, 200 mm enstavsparkett i ek i övriga rum. Vattenburen golvvärme i samtliga rum. I lägenheterna finner man 3-4 sovrum, allrum/kök med panoramafönster och öppet i nock, badrum, bastu, gästtoalett, förråd samt tvättstuga/teknikrum. Under fliken dokument & länkar finns information kring planritningar, fasadritningar, elritningar, materialval, bostadsväljare m.m! Länk till bostadsväljaren, https://bostadsvaljaren.studio3d.se/view/41323ddb-add5-413a-a171-dd16e455d770

 • Nyproduktion
 • Balkong
Mårdsundsbodarna Bäckvägen 5, Mårdsundsbodarna, Åre kommun

Mårdsundsbodarna Bäckvägen 5

Fritidshus
Mårdsundsbodarna, Åre kommun
Mäklarhuset Åre

1 300 000 kr

60 m²

4 rum

1 572 m² tomt

Välkommen till Bäckvägen 5 i Mårdsundsbodarna och denna fjällstuga i absolut högsta läge med vidunderlig utsikt. Storstuga med ny täljstenskamin från Contura att värma sig vid kyliga kvällar när stormen yr utanför fönstret. 3 sovrum, alla i bra storlek. Badrum med dusch och bastu. Separett toalett och handfat. Huset har fått nytt yttertak 2020. Säljs delvis med möbler och inventarier. Till Bydalen är det endast 14 km och det anses av många vara ett riktigt familjeparadis. Här finns utförsåkning för alla skidåkare. 17 liftar, 40 nedfarter och 420m fallhöjd. Kvällskidåkning i Drommenbacken flera kvällar i veckan. Flera restauranger och skiduthyrning. Sommartid finns goda möjligheter till fjällvandring och fina toppturer. Läs gärna mer om Bydalsfjällen och Höglekardalen i länkarna under dokument fliken. Varmt välkommen på visning.

 • Plus
Lillkvarnvägen 15B, Duved, Åre kommun

Lillkvarnvägen 15B

Lägenhet
Duved, Åre kommun
Mäklarhuset Åre

5 990 000 kr

98 m²

5 rum

3 674 kr/mån

61 122 kr/m²

Nu släpper vi sista etappen i Duved, Brf Ski Hamre III som kommer att bestå av 12 parhuslägenheter i 2-plan och som har ett alldeles perfekt ski-in/ski-out-läge och en härlig utsikt mot fjällvärlden! Föreningen kommer att vara lågt belånad och lägenheterna på Lillkvarnvägen kommer att stå klara och kan tillträdas under V.14! Projektet kommer att omfatta två olika hustyper, modell 1 (Bäckvägen) med ingång i souterrängplan samt modell 2 (Lillkvarnvägen) med ingång i entréplanet. Väldisponerade lägenheter med god standard och fina materialval. Väggar med träpanel i grå/brun färg och svart köksinredning. Klinkergolv i våtrum & entré, 200 mm enstavsparkett i ek i övriga rum. Vattenburen golvvärme i samtliga rum. I lägenheterna finner man 3-4 sovrum, allrum/kök med panoramafönster och öppet i nock, badrum, bastu, gästtoalett, förråd samt tvättstuga/teknikrum. Under fliken dokument & länkar finns information kring planritningar, fasadritningar, elritningar, materialval, bostadsväljare m.m! Länk till bostadsväljaren, https://bostadsvaljaren.studio3d.se/view/41323ddb-add5-413a-a171-dd16e455d770

 • Nyproduktion
 • Balkong
Frejavägen 108, Järpen, Åre kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Frejavägen 108

Lägenhet
Järpen, Åre kommun
Mäklarhuset Åre

1 195 000 kr

99 m²

4 rum

3 855 kr/mån

12 071 kr/m²

Välkommen till populära Freja där känslan att bo i "eget" hus infinner sig direkt. Bra planerat med kök, vardagsrum, badrum och tvättstuga på entréplan. Från vardagsrummet finns utgång till uteplatsen på husets baksida. De tre sovrummen ligger alla en trappa upp och här finns även ytterligare badrum med badkar. Freja är ett lugnt och barnvänligt område med gångavstånd till det mesta som behövs i vardagen. Skogen, elljusspår och naturen alldeles bakom knuten. Luft/luft-värmepump och fiber är installerat. Varmt välkommen på visning.

 • Plus
Tegefjäll Övre Bäcken 10E, Tegefjäll, Åre kommun

Tegefjäll Övre Bäcken 10E

Lägenhet
Tegefjäll, Åre kommun
Mäklarhuset Åre

2 790 000 kr

55 m²

4 rum

2 276 kr/mån

50 727 kr/m²

Här är skidåkarlägenheten med ski in - ski outläge i Bäcken i Tegefjäll. Har totalrenoverats på senare år med ljusa och fräscha ytskikt och helkaklat badrum med bastu. Lägenheten som är på ca 55 kvm är en topplägenhet i huset och har entré med förvaring. De tre sovrummen ligger direkt när man kommer in på vänster sida. Med söderläge har du det rymliga allrummet med köksdelen som har full takhöjd och utgång till balkong med fin utsikt. Säljes utan möbler och inventarier förutom de platsbyggda våningssängarna. Goda möjligheter till bra hyresintäkter om man önskar hyra ut. Föreningen är i stort sett skuldfri och avgiften väldigt låg. Filmvisning finns, återkom så mailar vi över den. Välkommen att boka visning!

Björnen Vargen 8C, Björnen, Åre kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Björnen Vargen 8C

Lägenhet
Björnen, Åre kommun
Mäklarhuset Åre

3 500 000 kr

49 m²

3 rum

2 553 kr/mån

71 429 kr/m²

Nu har du möjlighet att förvärva en kvadratsmart, renoverad och ombyggd skidåkarlägenhet i populära kvarteret Vargen i Åre - Björnen. 49 kvm, fördelat på entré med stenplattor, renoverat badrum med kakel och klinker. 2 sovrum, storstuga med köksdel och utgång till balkong. Obelånad förening med god ekonomi där allt ingår i avgiften! I Björnen bor du bland populära och trivsamma kvarter. Skidåkningen ligger inom bekvämt promenadavstånd och Björnens centrum nås nästan lika enkelt. I Björnen finns även längdskidspår, cykel - och vandringsleder, kommunikationer, restaurang, butik, reception och en nyöppnad hälsocentral. Säljes med möbler och inventarier förutom personliga tillhörigheter.

Bratteggen Lunnarvägen 8, Bratteggen, Åre kommun

Bratteggen Lunnarvägen 8

Tomt
Bratteggen, Åre kommun
Mäklarhuset Åre

390 000 kr

1 228 m² tomt

Högt upp i Bratteggens fritidsby ligger denna lättbyggda tomt som nu söker ny ägare! Här kan man skapa sin bostadsdröm, fritidsboende eller permanent! Bratteggens fritidsby är ett familjevänligt stugområde med härlig utsikt över Åreskutan och Kallsjön, med drygt 1 mil till Järpen och ca 3 mil till Åre. Här har man närhet till allt som den svenska fjällvärlden har att erbjuda. Njut av friluftsliv i alla dess former, såsom fiske i Kallsjön, skoteråkning, vandring, skidåkning i Huså eller Åre Björnen som sitter ihop med resten av Åres skidsystem eller varför inte ta skotern till Copperhill Mountain Lodge som nås på cirka 30 minuter. Besök gärna Bretteggens fritidsbys hemsida, https://www.bratteggensfritidsby.com. Byggrätt enligt planbestämmelse: Fristående hus. Högst 1 våning, vind får ej inredas. Huvudbyggnad jämte uthus får ej uppta större sammanlagd byggnadsyta än 110 kvm. Uthus eller annan gårdsbyggnad får ej uppta större sammanlagd yta än 30 kvm. Byggnad får ej uppföras till större höjd än 3,5 meter. Tak får ges en lutning mot horisontalplanet av högst 30 grader. Anslutningspunkter för V/A och el finns vid tomtgräns. För mer information se bifogad detaljplan.

 • Plus
Lillkvarnvägen 12B, Duved, Åre kommun

Lillkvarnvägen 12B

Lägenhet
Duved, Åre kommun
Mäklarhuset Åre

6 295 000 kr

95 m²

5 rum

3 984 kr/mån

66 263 kr/m²

Nu finns möjligheten att bli ägare till denna exklusiva, trivsamma och kvadratsmarta bostadsrätt med ostörd utsikt över Renfjället och med Hamrebacken som närmaste granne! Bostaden är placerad högst upp i det nyetablerade området östra Hamrebacken med ski-in/ski-out i direkt anslutning till Hamreliften. Lägenheten om 95 m² har en väl genomtänkt planlösning fördelat på 5 rok i två plan. Ni välkomnas av en rymlig hall med förvaring, i direkt anslutning till hallen finns en tvättstuga. På entréplan finner ni även 3 sovrum (2 med walk in-closet/förråd), 1 generöst tilltaget badrum med bastu och 1 utvändigt varmförråd där skidkläder, pjäxor och övrig utrustning kan förvaras. Från det ena sovrummet har ni access till bostadens nedre terrass. En trappa upp möts ni av sociala ytor såsom kök, vardagsrum och matplats. Ni finner även 1 badrum med dusch och 1 utav bostadens 4 sovrum som idag används som kontor och gästrum. Från vardagsrummet tar ni er ut på en generöst tilltagen balkong i vinkel som omsluter det övre planet. På husets baksida finner ni en nybyggd altan (ca 25 m²) med kallförråd (ca 3 m²) som rymmer utemöbler, grill, skidor m.m. Alla ytskikt har en smakfull och påkostad finish, platsbyggt kök med bänkskiva i sten, integrerade vitvaror, klinker i hall, helkaklade badrum med genomgående svarta detaljer, parkettgolv och exklusiv träpanel på väggar och i tak. De 3 sovrummen på entréplan är olika färgsatta vilket ger varje rum en trivsam karaktär. Bostaden har vattenburen golvvärme genom frånluftsvärmepump (Nibe) med termostater i varje rum. Nuvarande ägare har gjort tillval med luft-luftvärmepump (Mitsubishi Hero) på övre plan som både värmer och kyler vid behov. All belysning invändigt och utvändigt är individuellt dimbar och kan även styras med app (Plejd). Bostaden är uppkopplad via markburen fiber. Bostaden är placerad med naturområden direkt utanför dörren, här tar ni er snabbt ut i skidsystemt, vandringsleder eller om ni väljer att skida på längden, Hamrelias spårsystem som även har elljusspår. Gångavstånd till Duveds by där ni finner restauranger, affärer, matvarubutik, sportcenter, f-9 skola, förskolor, hälsocentral, veterinär, buss-/tågstation samt mycket mer. Denna bostad erbjuder möjlighet att njuta av härliga eftermiddagar i solen efter en heldags skidåkning med optimala inomhus- och utomhusytor i bästa läge såväl vinter som sommar. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Västra Hamrebacken 5F, Duved, Åre kommun
 • Tor 6 apr

Västra Hamrebacken 5F

Fritidshus
Duved, Åre kommun
Mäklarhuset Åre

4 950 000 kr

92 m²

5 rum

300 m² tomt

Välkommen till detta radhus med fantastiskt läge i Duved. En fastighet i souterräng med en boarea på 92 m² uppdelade på två plan, öppen och ljus planlösning och egen tillhörande tomt. På övervåningen finner du entrén, ett av husets fyra sovrum, badrum och allrum/kök i öppen planlösning med braskamin och balkong i söderläge. Undre plan rymmer större badrum med bastu, ett mindre rum som går att använda som förråd, kontor eller sovrum, samt ytterligare två sovrum som båda har utgång mot altan i söderläge med härlig utsikt mot Renfjället. Parkeringsplatser finns i anslutning till huset. Ett perfekt boende för dig som vill ha närhet till skidbacke med ski-in/ski-out läge och gångavstånd till Duveds alla faciliteter så som affärer, restauranger, skola och längdspår. Säljes med möbler och inventarier. Filmvisning finns, återkom så mailar vi över den. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

 • Plus
Snasahögarna Storsnasen 16, Snasahögarnas Fritidsby, Åre kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Tor 6 apr kl 16:30

Snasahögarna Storsnasen 16

Fritidshus
Snasahögarnas Fritidsby, Åre kommun
Mäklarhuset Åre

1 900 000 kr

78 m²

4 rum

1 541 m² tomt

Med vackert och stillsamt läge vid foten av Storsnasen, där finner du denna trivsamma fjällstuga i Snasahögarnas Fritidsby. Här tar du på dig skidorna direkt utanför dörren och toppturar upp på Snasen. Eller, en fin sensommardag, traskar du ut på myrarna i området och fyller hinken med hjortron. Stugan som från början är uppförd på 60-talet, var då betydligt enklare i sitt utförande med bara ett enda stort allrum med braskamin och köksdel. 2004 byggdes stugan till och fick 2 sovrum i vinkel och ytterligare en braskamin samt utgång till stor altan med utsikt mot Snasen. Direkt när man kommer in i stugan har man dusch till höger och den tidigare tänkta bastun som gjordes om till ett sovrum. Separat toalett med varmvattenberedare. I anslutning till entrén ett förråd för skidor mm. På fastigheten finns också en friggebod som även den uppfördes 2004. Dessutom har du endast ca 1 mil till Storulvåns Fjällstation, en pärla i den västjämtska fjällvärlden, där du lätt tar dig vidare till fots eller på skidor mot Sylarna, Blåhammaren och Storerikvollen på norska sidan mm. Stugan säljes till viss del med möbler och inventarier förutom personliga tillhörigheter. Filmvisning finns, återkom så mailar vi över den.

 • Plus
Tegefjäll Smultronet 8D, Tegefjäll, Åre kommun

Tegefjäll Smultronet 8D

Lägenhet
Tegefjäll, Åre kommun
Mäklarhuset Åre

3 490 000 kr

58 m²

4 rum

1 592 kr/mån

60 172 kr/m²

Varmt välkommen till snösäkra Tegefjäll och denna väldisponerade 4:a i obelånad förening med låg avgift! Här bor du med enkel access med walk out/ ski in från Gunnilbacken som tar dig direkt vidare ut i Tegefjäll och Duveds skidsystem. Ljus och modern bostad med rymlig hall och praktisk klädkammare med torkskåp, tre sovrum, kök och vardagsrum i öppen social planlösning med braskamin att mysa vid efter en härlig dag i backen. Badrum med bastu, tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har genomgående golvvärme i alla rum. Stor härlig altan i söderläge med utsikt mot Renfjället och Åreskutan. I anslutning till entrén finns ett skidförråd. Bostaden säljs med möbler och inventarier med undantag för personliga tillhörigheter. Lägenheten är fri från uthyrningsavtal. Filmvisning finns, återkom så mailar vi över den.

Häggsjönäs 140, Häggsjönäs Semesterby, Åre kommun

Häggsjönäs 140

Villa
Häggsjönäs Semesterby, Åre kommun
Mäklarhuset Åre

1 395 000 kr

67 m²

3 rum

474 m² tomt

Nu har du möjlighet att skaffa dig ett smultronställe i natursköna Häggsjönäs, strax nordväst om Duved och Åre. Här har du tillgång till fina fiskevatten och ledsystem för skoterkörning. I området hjälps man dessutom åt att köra upp längdspår, för den som önskar lite bättre skidåkning. Vad mer kan man önska sig? Det här är stället med lugn och ro! Stugan som vi nu säljer, är på ca 67 kvm med 8 sovplatser och har ett fint läge i semesterbyn, med altan och trädgårdstomt. Du välkomnas av en farstukvist, därefter kommer du in i själva hallen som har bra med plats för kläder och skor. Till höger i hallen finns det rymliga badrummet med dörr även ut till groventrén. Rakt fram från hallen finns kök, matplats och allrum i en öppen social planlösning med braskaminen som den centrala samlingpunkten. Från köket finns en utgång till altanen, där det finns gott om plats att njuta av sol och stillhet vackra dagar. Det finns två sovrum, varav det ena är större och rymmer en dubbelsäng. På fastigheten finns en varmbonad gäststuga som enkelt nås via grovéntren samt ett skoterförråd. Stugan säljs med möbler och inventarier, förutom vissa möbler och personliga tillhörigheter! Filmvisning finns, återkom så mailar vi över den. Det finns också möjlighet till båtplats nere vid Häggsjön. Säljaren har inför försäljning besiktat fastigheten samt kommer att teckna en försäkring. För mer information rörande skoteråkning i området hänvisar vi till www.vasek.se.

Storvallsvägen 34, Storvallen, Åre kommun
 • Tor 6 apr kl 11:00

Storvallsvägen 34

Fritidshus
Storvallen, Åre kommun
Mäklarhuset Åre

4 200 000 kr

116 m²

7 rum

1 190 m² tomt

Arkitektritat, välplanerat och mycket smakfullt - det är en bra sammanfattning av denna fjällvilla i Storvallen. Här bor du bekvämt oavsett om det blir ditt fritidshus eller din permanenta bostad. Huset som är på ca 116 kvm i 1 1/2 plan och byggt i funkisstil har 7 rum, varav 5-6 sovrum samt allrum, kök och bad. Väldigt trevlig allrumsdel med braskamin där halva rummet har öppet upp i nock med stora fönsterpartier i nordvästlig riktning. Trapp till övre plan där man finner två sovrum, en liten tv-hörna och ett förråd i bakkant på ca 28 kvm (golvyta). Vid den platsbyggda trappan är det generöst tilltagna badrummet med dusch/wc/handfat och tvättmaskin. Köket ligger i vinkel från allrummet och har alla bekvämligheter. I den andra delen av huset ligger 4 sovrum och ett förråd. Två av sovrummen kom till under 2022, då man valde att bygga om garaget. Hela entréplanet har vattenburen golvvärme från Nibe F370, frånluftsvärmepump. Till fastigheten hör också ett utvändigt skotergarage med elport på ca 15 kvm. Vissa möbler och inventarier kommer att ingå i samband med överlåtelsen. Säljaren kommer inför försäljning att besikta fastigheten, med sk "Skyddat köp". Storlien är fantastiskt på många sätt. Inte bara för att man är direkt på fjället i sagolik natur, utan också för att det finns något för var och en, sommar som vinter. Antingen väljer du att åka i Storliens fina slalombackar, eller så går du på tur mot någon av fjällstationerna, eller så tar du skotern och beger dig till någon av de intilliggande sjöarna för att prova fiskelyckan. Sommartid upplever du fjället helt annorlunda, med bär- och svampplockning och fina vandringsleder. Här finns också flera restauranger, affärer och ett Högfjällshotell mm. Dessutom tar du dig lätt till Storlien med tåg, om du väljer att lämna bilen hemma. För mer information rörande skoteråkning i området hänvisar vi till www.vasek.se.

 • Plus
Brudslöjevägen 9, Storlien, Åre kommun
 • Tor 6 apr

Brudslöjevägen 9

Fritidshus
Storlien, Åre kommun
Mäklarhuset Åre

4 200 000 kr

96 m²

5 rum

801 m² tomt

Med skidbackarna i blickfånget och längdspåren utanför dörren. Så är det på Brudslöjevägen i Storlien där du finner den här fantastiskt gedigna och trivsamma "fjellhyttan" som blev uppförd 2003 och påbyggd 2007. Du har entré med plats för kläder och skor samt dörr in till tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och tvättho och förvaring. Vidare så kommer man in till ytterligare en rymlig hall med gott om garderober, tre sovrum efter varandra på höger sida samt ett badrum med dusch, badkar och bastu. Här är också trappan upp till loftet, som inte har full ståhöjd, men där man specialbyggt sängplatser på ett smart sätt. Från hallen kommer man så in i den rymliga och trivsamma storstugan med sina synliga runda balkar i det förhöjda taket och den snyggt infällda insatskaminen. Fönster i flera väderstreck ger bra ljusinsläpp och utgång till altan med söderläge för sköna stunder i vårvintersolen. I vinkel med storstugan ett praktiskt och snyggt kök med alla finesser och i anslutning till köket en groventré, där man kan kliva in efter skidturen och ta av sig kläder och skor. På fastigheten finns också ett skoterförråd på ca 16 kvm med elström och elport. Vissa möbler och inventarier kommer att ingå i försäljningen. Säljaren kommer inför försäljning att besikta fastigheten, med sk "Skyddat köp", vilket innebär besiktning med försäkring. Storlien är fantastiskt på många sätt. Inte bara för att man är direkt på fjället i sagolik natur, utan också för att det finns något för var och en, sommar som vinter. Antingen väljer du att åka i Storliens fina slalombackar, eller så går du på tur mot någon av fjällstationerna, eller så tar du skotern och beger dig till någon av de intilliggande sjöarna för att prova fiskelyckan. Sommartid upplever du fjället helt annorlunda, med bär- och svampplockning och fina vandringsleder. Här finns också flera restauranger, affärer och ett Högfjällshotell mm. Dessutom tar du dig lätt till Storlien med tåg, om du väljer att lämna bilen hemma. För mer information rörande skoteråkning i området hänvisar vi till www.vasek.se.

 • Plus
Finnvallklumpen 136, Finnvallklumpen, Åre kommun

Finnvallklumpen 136

Tomt
Finnvallklumpen, Åre kommun
Mäklarhuset Åre

495 000 kr

1 763 m² tomt

Högt upp i Finnvallklumpens fritidsområde ligger denna tomt med fritt läge åt tre håll, där du kan skapa din bostadsdröm, fritidsboende eller permanent. Med kalfjället som granne tar du dig lätt ut på skoterleden som går rätt genom området och över på norra sidan av E14, eller varför inte med fjällskidor som tar dig via vinterled ut på kalfjället mot bl a Blåhammarenns fjällstation. Från Finnvallklumpen in till Storlien tar det bara några minuter med bil. Väl i Storlien finner du handelscentrum, skidbackar, längdspår, restauranger och även Storliens Högfjällshotell - som åter igen uppstått. Vill du ha större utmaningar i pisten eller ett bredare restaurangutbud tar det dig ca 45 minuter in till Åre. Byggrätt enligt planbestämmelse: Fastigheten har enligt detaljplan utnyttjandegrad E2. Enplanshus eller enplanshus med norsk oppstuge, där ett extra plan med något lägre takhöjd får byggas på max 35% av byggnadens totala byggnadsarea. Sammanlagd byggnadsyta än 220 kvm + 77 kvm loft. Byggnad får ej uppföras till större höjd än 4 meter, samt 5.5 meter för oppstugedelen. Uthus eller annan gårdsbyggnad får ej uppta större sammanlagd yta än 30 kvm. Anslutningspunkter för V/A , el och fiber via IP Only. finns vid tomtgräns. Anslutningsavgift för V/A till kommunen ligger på ca 57 000 SEK, där efter tillkommer även en anslutningsavgift till samfälligheten. Anslutningsavgift för el till Jämtkraft ligger i dagsläget på 44 375 SEK. Anslutningskostnad för fiber ligger på ca. 30.000 SEK. För mer information om tomten, se bifogad detaljplan.

Fjällvägen 3E, Storlien, Åre kommun

Fjällvägen 3E

Fritidshus
Storlien, Åre kommun
Mäklarhuset Åre

4 770 000 kr

102 m²

5 rum

261 m² tomt

Nu har du möjlighet att förvärva en fristående fjällvilla med centralt läge i Storlien, ett stenkast från skidsystemet. Huset är uppfört i 2 plan i modern arkitektur och med yteffektiva lösningar. 102 kvm fördelat på 4 sovrum, badrum samt separat toalett, tvättstuga/teknikrum och skidbod i entréplan. Övre planet har stort allrum med kök och braskamin, sovrum samt två balkonger, en i söder och en i norr. Mer info finner du under dokument och länkar. Filmvisning finns, återkom så mailar vi över den. Varmt välkommen att boka in dig för visning!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
Fjällvägen 3D, Storlien, Åre kommun

Fjällvägen 3D

Fritidshus
Storlien, Åre kommun
Mäklarhuset Åre

4 770 000 kr

102 m²

5 rum

267 m² tomt

Nu har du möjlighet att förvärva en fristående fjällvilla med centralt läge i Storlien, ett stenkast från skidsystemet. Huset är uppfört i 2 plan i modern arkitektur och med yteffektiva lösningar. 102 kvm fördelat på 4 sovrum, badrum samt separat toalett, tvättstuga/teknikrum och skidbod i entréplan. Övre planet har stort allrum med kök och braskamin, sovrum samt två balkonger, en i söder och en i norr. Mer info finner du under dokument och länkar. Filmvisning finns, återkom så mailar vi över den. Varmt välkommen att boka in dig för visning!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
Tegefjäll Mellanalpen 4, Tegefjäll, Åre kommun

Tegefjäll Mellanalpen 4

Fritidshus
Tegefjäll, Åre kommun
Mäklarhuset Åre

8 200 000 kr

194 m²

Nu finns chansen att förvärva detta flerlägenhetshus med ett kanonläge nära backarna i Tegefjäll! Ett gediget Forsgrens timmerhus med 4 lägenheter uppfört 1987, där de två större lägenheterna om 57 m² i övre plan är totalrenoverade 2013 och de två mindre lägenheterna om 40 m² i souterräng är totalrenoverade 2016. Lägenheterna om 57 m² har entréplan med allrum och kök i öppen planlösning samt ett sovrum. Badrum med bastu och två mindre sovrum på loft. Lägenheterna om 40 m² har allrum och kök i öppen planlösning, två sovrum samt badrum med bastu. De två större lägenheterna är näst intill identiska med varandra förutom att den östra lägenheten har vitt kök och den västra lägenheten har grått kök (den som är fotograferad). De två mindre lägenheterna ser likadana ut. Till varje lägenhet finns ett skidförråd utanför entrén. Fastigheten har typkod 320, hyresfastighet och har en boendeyta om totalt 194 m². Lägenheterna säljes med möbler och inventarier förutom en del personliga tillhörigheter. Ligger ej på något uthyrningsavtal. Lägenheterna säljes ej separat!

 • Balkong
 • Uteplats
Enafors 520, Enafors, Åre kommun

Enafors 520

Villa
Enafors, Åre kommun
Mäklarhuset Åre

3 200 000 kr

207 m²

1,8 ha tomt

Välkommen till Enafors Stationshus med anor från sent 1800-tal! Här kan man verkligen känna historiens vingslag när man går runt i det nästan 300 kvm stora huset, som haft flera ägare genom åren, men som det senaste årtiondet haft en och samma ägare som dessutom renoverat och gjort en hel del i huset. Som ägare till Stationshuset i Enafors är man förpliktigad att hyra ut väntsalen till resenärer och det är i dagsläget Jernhusen AB som är hyresgäst. Uthyrningen innebär intäkter, men också kostnader för städning och förbrukningsmaterial. Nuvarande ägare driver uthyrningen i ett bolag och hyresintäkterna ligger på ca 146 000:-/år. Det kan variera lite från år till år beroende på avdrag och reparationer, men varje år har hitintills genererat ett överskott. Nuvarande ägare har också periodvis hyrt ut bostadsdelen Storsnasen, vilket också gett hyresintäkter. Idag ser fastigheten på följande sätt: Det finns ingång både västerut och österut. Går man in i den västra ingången, så har man pannrummet med bergvärmeanläggningen direkt till vänster. En trappa upp kommer man först till Lillsnasen, som är den mindre lägenheten med 1 rok samt dusch/wc. Den andra lägenheten, Storsnasen, som är större har rejält kök samt två rum och dusch/wc. Mellan lägenheterna har man öppnat upp med en trapp, som förbinder båda lägenheterna till bottenvåningen, som har allrum/sovrum, tvättstuga och en grovingång (den östra). Med andra ord så kan man använda sig av hela ovanvåningen, som en enda lägenhet, om man önskar. Från trappan i öster kommer man också upp till vinden, där den ena halvan är inredd (ca 22 kvm) och den andra oinredd, men där man skulle kunna få till en riktigt mysig liten lägenhet. Lägenheterna har äldre standard, men alla ytskikt är nya och i Storsnasen finns det både fläkt och diskmaskin. Huset är K-märkt som den bäst bevarade stationsmiljön längs med den gamla tågbanan. Det innebär ansvar, men också möjligheter till bidrag. Säljaren har fått bidrag till bla ommålning och renovering, och det finns en "Bevarandeplan" utarbetad av Jamtli för framtida ansökningar. Sommaren/hösten 2021 genomfördes ex vis en renovering av västra fasaden med en ny farstukvist och balkong (delvis finansierad med bidrag). På fastigheten finns också ett godsmagasin och en bagarstuga, som också omfattas av K-märkningen. Bagarstugan har en fungerande ugn, som renoverats och används av Enafors Byalag. De husen har lägre skyddsvärde än stationshuset, men säljaren har fått bidrag till nya tak på båda husen. Längst bort på fastigheten finns också ett kallgarage för en bil. Varmt välkommen på visning av en speciell bostad!

Tegefjällsvägen 89, Tegefjäll, Åre kommun
 • Borttagen före visning

Tegefjällsvägen 89

Lägenhet
Tegefjäll, Åre kommun
Mäklarhuset Åre

4 500 000 kr

90 m²

4 rum

3 500 kr/mån

50 000 kr/m²

Välkommen till denna skidåkarlägenhet med högt läge och magnifik utsikt över Åredalen. Bara att spänna på sig skidorna och ge sig ut pisten. På dessa 90 kvm har du gott om utrymme för den stora familjen. Ett rejält allrum med braskamin och kök samt matplats i söderläge för flera i sällskapet med utgång till den stora altanen som kan avnjutas i tre väderstreck. Här kan man verkligen njuta av maten samtidigt som man låter sig hänföras av den vackra utsikten. Vidare så finns det 3 sovrum och ett extra allrum/tv-rum, som man skulle kunna göra om till ytterligare ett sovrum alternativt nyttja utrymmet med bäddsoffan. Badrum med bastu och ett gemensamt utrymme med tvättstuga och vallabänk för hela huset som går att nå inifrån lägenheten. Kallförråd i anslutning till lägenheten med plats för skidor mm. Säljes med möbler och inventarier förutom personliga tillhörigheter. Filmvisning finns, återkom så mailar vi över den. Lågt belånad förening med bergvärme installerat i fastigheten som ger en fördelaktig driftskostnad. Föreningen och styrelsen har i dagsläget en muntlig överenskommelse om att uthyrning i andra hand inte får ske utan styrelsens godkännande, med undantag för vänner och bekanta. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Handöl 1:346, Högåsen/Enafors, Åre kommun

Handöl 1:346

Tomt
Högåsen/Enafors, Åre kommun
Mäklarhuset Åre

650 000 kr

1 091 m² tomt

Tänk att få vakna i fantastisk fjällmiljö och ha Bunnerfjällen och Snasahögarna i blickfånget. Den möjligheten kan du få om du köper denna tomt i Högåsens Fritidsområde, strax innan Enafors. Det här är ett otroligt fint och fjällnära område som har skoterleder och skidspår inpå knuten, fina fiskevatten, härliga vandringsleder och Storulvåns Fjällstation bara 20 minuter bort. Dessutom stannar tåget i Enafors, vilket också är en fördel. Vid tomtgräns finns vatten, avlopp och el som redan är betalt via samfälligheten. Det finns också fiber draget i området via IP Only. Kostnad för obebyggd tomt till samfälligheten per år är 3200 kr (där 2000 kr går till en fond i samfälligheten) och när tomten sedan är bebyggd är kostnaden till totalt 11 460 kr/år. I det ingår fondavgift 2000 kr, renhållning 700 kr, medlemsavgift (samfälligheten för V/A och vägar) 6000 kr och bredband 2 670 kr.

Ravinvägen 7, Ottsjö, Åre kommun

Ravinvägen 7

Tomt
Ottsjö, Åre kommun
Mäklarhuset Åre

1 600 000 kr

1 612 m² tomt

Nu finns chansen att förverkliga din dröm, att bygga ditt fritidshus eller ditt hus för att bo permanent i! Detaljplanen medger en byggnadsarea om 100 m² i ett plan - därutöver får uthus byggas om max 30 m² (får ej inredas som bostadsändamål). Anslutningspunkter för vatten, avlopp, el och fiber finns i anslutning till tomtgränsen vid vägen. Ottsjö är beläget i Södra Årefjällen. Här finns mycket vacker natur i och runt Ottsjön. Byn Ottsjö ligger på norra sidan av sjön och mitt emot reser sig det vackra Ottfjället. På södra sidan finns en härlig, långgrund sandstrand med fantastiska solnedgångar. Här finner man inloppet till Storån, som bjuder ett enastående fiske. På norra sidan finns vackra platån och Språngsdalen med sommar- och vinterleder mot bland annat Ytterstvallen och Hållfjället. Till Åre är det cirka 3 mil. Bara 5 km till Trillevallens skidanläggning med 8 liftar och 21 nedfarter samt 12 mil preparerade tur- och längdspår samt backrestaurangen Ripan. Under fliken dokument & länkar finns detaljplanen. Välkommen till Ottsjö - enligt många en av de vackraste byarna i Jämtland!

Visar alla 32