Mäklare Jan Loberg

Jan Loberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bäckvägen 16A, Duved, Åre kommun
Bäckvägen 16A, Duved, Åre kommun, bild 2
Bäckvägen 16A, Duved, Åre kommun, bild 3

Bäckvägen 16A

Lägenhet
Duved, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
5 790 000 kr
98 m²
5 rum
3 799 kr/mån
59 082 kr/m²

Välkommen till Brf Ski Hame III! Totalt 12 parhuslägenheter i 2-plan! I dagsläget finns 3 stycken lägenheter kvar till försäljning. Se bostadsväljaren för lediga lägenheter. Lägenheterna har ett alldeles perfekt ski-in/ski-out-läge för både längd - och alpinåkning, och en härlig utsikt mot fjällvärlden! Även skoterleden går förbi precis vid huset. Från Brf Ski Hamre III är det gångavstånd till Duveds centrum med butiker, restauranger och tågstation samt skola och förskola. Väldisponerade lägenheter med god standard och fina materialval. Väggar med träpanel i grå/brun färg och svart köksinredning. Klinkergolv i våtrum och entré, 200 mm enstavsparkett i ek i övriga rum. Vattenburen golvvärme i samtliga rum. I lägenheterna finner man 3-4 sovrum, allrum/kök med panoramafönster och öppet i nock, badrum, bastu, gästtoalett, förråd samt tvättstuga/teknikrum. Brf Ski Hamre III är en förening med mycket låg belåning, endast 2000:-/kvm. Se ekonomisk plan under fliken Dokument. Lägenheterna är färdiga och inflytt kan ske till kommande vintersäsong 2023/2024. Filmvisning finns, återkom så mailar vi över den. För filmvisning - vänligen kontakta ansvarig mäklare eller kontoret på 0647 - 505 01 så mailar vi över den. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
12 st tomter i Ottsjö! Pris från 1.150.000 kr, Ottsjö, Åre kommun
12 st tomter i Ottsjö! Pris från 1.150.000 kr, Ottsjö, Åre kommun, bild 2
12 st tomter i Ottsjö! Pris från 1.150.000 kr, Ottsjö, Åre kommun, bild 3

12 st tomter i Ottsjö! Pris från 1.150.000 kr

Tomt
Ottsjö, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
1 150 000 kr

Nu finns chansen att förverkliga din dröm, att bygga ditt hus i Ottsjö! Ottsjö är beläget i Södra Årefjällen. Här finns mycket vacker natur i och runt Ottsjön. Byn Ottsjö ligger på norra sidan av sjön och mitt emot reser sig det vackra Ottfjället. På södra sidan finns en härlig, långgrund sandstrand med fantastiska solnedgångar. Här finner man inloppet till Storån, som bjuder ett enastående fiske. På norra sidan finns vackra platån och Språngsdalen med sommar- och vinterleder mot bland annat Ytterstvallen och Hållfjället. Till Åre är det cirka 3 mil. Bara 5 km till Trillevallens skidanläggning med 8 liftar och 21 nedfarter samt 12 mil preparerade tur- och längdspår samt backrestaurangen Ripan. Åre Ottsjö 1:353, SÅLD Åre Ottsjö 1:354, SÅLD Åre Ottsjö 1:355, SÅLD Åre Ottsjö 1:356, SÅLD Åre Ottsjö 1:357, RESERVERAD Åre Ottsjö 1:358, 1 500 000 kr Åre Ottsjö 1:359, 1 500 000 kr Åre Ottsjö 1:360, RESERVERAD Åre Ottsjö 1:361, SÅLD Åre Ottsjö 1:362, SÅLD Åre Ottsjö 1:363, 1 250 000 kr Åre Ottsjö 1:309, RESERVERAD Under fliken dokument & länkar finns detaljplan, avstyckningskarta, m.m Anslutning till kommunalt V/A kommer ske genom en gemensamhetsanläggning. Uppskattad kostnad: ca 60 000 SEK. Markarbeten för väg, vatten, avlopp, elkraft och fiber (fram till tomtgräns) färdigställs under hösten. Välkommen till Ottsjö - enligt många en av de vackraste byarna i Jämtland!

 • Premium
Bäckvägen 10B, Duved, Åre kommun
Bäckvägen 10B, Duved, Åre kommun, bild 2
Bäckvägen 10B, Duved, Åre kommun, bild 3

Bäckvägen 10B

Lägenhet
Duved, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
5 750 000 kr
98 m²
5 rum
vån 2/2
6 101 kr/mån
58 673 kr/m²

Välkommen till en helt nyproducerad kvadratsmart bostadsrätt i parhus med härlig utsikt mot fjällvärlden och gångavstånd till Duveds alla faciliteter. Med sina 98 kvm i två plan har du öppen och ljus gemensamhetsyta med kök, allrum och utgång till altan i söderläge på entréplan. I souterräng finner du de 4 sovrummen med bad, bastu och utgång till trädäck från ett av sovrummen, även detta i söderläge. Väldisponerade bostadsrätt med god standard och fina materialval. Väggar med ljus träpanel och svart köksinredning. Klinkergolv i våtrum & entré, 200 mm enstavsparkett i ek i övriga rum. Vattenburen golvvärme i samtliga rum. Här tar ni er snabbt ut i Hamrebackens skidsystem, eller om ni väljer att skida runt i Hamrelias spårsystem. Gångavstånd ner till Duveds by där ni har affärer, restauranger, f-9 skola , samt förskolor, veterinär, tågstation mm. Tillträde kan ske omgående, perfekt för er som vill hitta ett nyproducerat boende med möjlighet att uppleva fjällvärlden redan nu i vinter! Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Årevägen 174A, lgh 307, null, Åre kommun
Årevägen 174A, lgh 307, null, Åre kommun, bild 2
Årevägen 174A, lgh 307, null, Åre kommun, bild 3

Årevägen 174A, lgh 307

Lägenhet
Åre kommun
Mäklarhuset Åre
4 700 000 kr
77 m²
4 rum
vån 3/6
6 093 kr/mån
61 039 kr/m²

Granne med VM8:an finner du Liengården, ett vackert lägenhetshus ca 700 meter väster om Åre torg. Denna välplanerade och trevliga lägenhet om 79 kvm är uppdelad på 3 sovrum, kök/allrum, stor och rymlig skidåkarhall med gott om förvaringsmöjligheter och helkaklat badrum med bastu. Kök och allrum är i öppen planlösning med plats för sällskapsdel och matgrupp i burspråket som vetter mot den stora altanen, där du kan spana ut över backarna med en kopp kaffe i sen eftermiddagssol! Denna bostad är perfekt för dig som värderar skidåkningen fullt ut och vill vara först i 8:an på morgonen och samtidigt bo i en välskött & stabil förening med låg belåning. Lägenheten ligger för närvarande på uthyrningsavtal med Skistar som ger goda intäkter året om. Avtalet är uppsagt och avslutas 2024-05-01. I lägenheten finns även ett låsbart ägarförråd. Skidbussen stannar nedanför fastigheten under vintern. Tågstationen ligger ca 700 m ifrån lägenheten. I föreningens byggnader finns garage, tvättstuga, bagagerum, förråd, skidskåp och vallarum. Lägenheten säljes med möbler & inventarier förutom säljarens personliga tillhörigheter. Under fliken dokument och länkar finns årsredovisning, stadgar m.m. För filmvisning - vänligen kontakta ansvarig mäklare eller kontoret på 0647 - 505 01 så mailar vi över den. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Hiss
Tegefjäll Mellanalpen 12D, Tegefjäll, Åre kommun

Tegefjäll Mellanalpen 12D

Lägenhet
Tegefjäll, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
4 750 000 kr
67 m²
4 rum
vån 2/2
3 253 kr/mån
70 896 kr/m²

Välkommen till denna exklusiva toppvåning i trivsamma Tegefjäll. Njut av fantastisk vy över Åredalen och Renfjället, storslagna solnedgångar från den stora balkongen om ca 15 m², gott om utrymme och ett perfekt läge bara några minuters promenad från liftsystemet och den härliga skidåkningen. Efter skidåkningen går det att glida ner från backen via Smultronet och landa direkt vid lägenheten. Lägenheten har en boarea på 67 luftiga kvadratmeter i modern stil. Genomgående fina ytskikt, stora fönster, högt i tak och vackra materialval. Väggarna pryds av fin betsad träpanel från Norsk Limtre och på golven ligger 1-stavs ekparkett från Boen med vattenburen golvvärme i samtliga rum. När du kommer in möts du av ljuset från allrummets stora glasparti, modernt kök och allrum i öppen planlösning med tak öppet upp i nock. Master bedroom med stora fönster med utsikt söderut. Badrum, dusch och bastu som du når både från master bedroom och korridoren vid de andra två sovrummen. Lägenheten innehåller även ett sovloft, ett sovrum med plats för våningssäng samt ett sovrum med charmigt snedtak som rymmer plats för två enkelsängar. Från entrén når du gästtoalett med tvättmaskin, torkskåp och värmepump från Nibe. I lägenheten finns två kattvindar som är utöver boarean på 67 kvm samt skidförråd utanför entrén en trappa ner. Passar sig som både permanentboende eller fritidsboende. Här finns allt för att förgylla din vistelse i Åredalen. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Fjällbyvägen 19, Åre Fjällby, Åre kommun

Fjällbyvägen 19

Lägenhet
Åre Fjällby, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
4 100 000 kr
52 m²
3 rum
vån 2
2 583 kr/mån
78 846 kr/m²

Granne med VM8an finner du denna välplanerade 3a med vacker utsikt över Åresjön och närhet till allt som Åre by har att erbjuda. Lägenheten är på 52 kvm och innehar två sovrum, kök och allrum i öppen planlösning med balkong i söderläge. Helkaklat badrum renoverat 2020, med duschhörna, wc, handfat och tvättmaskin samt hall utrustad med torkskåp och avhängning. Till lägenheten hör även garageplats och skidförråd. Från lägenheten är det gångavstånd till allt i byn - butiker, restauranger, barer, tågstation, skola, skidliftar mm. Bara en kort promenad från lägenheten finner du Grädda, ett härligt bageri dit du enkelt kan smita ner för att köpa nygräddade frukostbullar och godaste morgonkaffet innan du vintertid tar dig ut i pisten, eller sommartid beger dig ut på en härlig fjällvandring eller en dag i Åres downhillpark. Lägenheten tillhör Brf Störtloppet som är en obelånad bostadsrättsförening med låg avgift där det mesta ingår. För filmvisning - vänligen kontakta ansvarig mäklare eller kontoret på 0647 - 505 01 så mailar vi över den. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

 • Balkong
Blomsterbutik (Karolinervägen 19), Duved, Åre kommun
Blomsterbutik (Karolinervägen 19), Duved, Åre kommun, bild 2
Blomsterbutik (Karolinervägen 19), Duved, Åre kommun, bild 3

Blomsterbutik (Karolinervägen 19)

Övrigt
Duved, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
600 000 kr

Oasen - blomsterbutiken i Duved är till försäljning. Här köper du lager, inventarier och övertar hyreskontrakt till en förmånlig prislapp, en sk inkromsförsäljning. Oasen är ansluten till Interflora, Euroflorist, och Florister i Sverige för budleveranser av blommor och har under 2023 levererat några tusen blombud, vilket gör en stor del av omsättningen. Utöver det levererar Oasen idag blommor till Åregården, Fjällpuben mfl samt en stor del begravningar och bröllop. Lokalen är på 91 kvm plus gemensamma ytor och en kylavdelning samt fikarum för personalen med toalett. Hyran är idag 17 000:-/månaden och det inkluderar allt (värme, el V/A samt renhållning). Fastigheten ägs av Duveds framtid som håller på att ta fram ett nytt planprogram för Duved där denna fastighet ingår. Hyreskontraktet förlängs årligen med ett år i taget, idag är det skrivet till 2024-11-30. Uppsägningstid 3 månader. Duved ligger vid foten av Mullfjället och Indalsälven, ca 8 km från Åre. Många av Åres permanenta invånare bor här och under de senaste åren har det hänt mycket i Duved som är under ständig utveckling. Till Duved tar du dig enkelt med tåg eller buss då stationerna ligger inom gångavstånd till det mesta. I Duved finns en ny F-9 skola som stod klar hösten 2022, centralt belägen i byn. I övrigt finns ett litet och mysigt centrum med bland annat mataffär, sportbutik, blomsterbutik, restauranger och Åre Glashytta. Byn har även en idrottshall, fotbollsplan och en aktivitetshall med padelbanor, golfsimulator, tennisbana, gym, kontorslandskap och snart en klätterhall. Tempot är lugnare och backarna är långa, breda och välpistade. Skidsystemet sitter ihop med Tegefjäll och skidbussen tar dig vintertid snabbt in till centrala Åre. Vill man åka längd finns upplysta skidspår, allt från 2,5 till 15 km. På sommaren bjuder Duved liksom de flesta andra ställen i Åre på skön natur och många fina vandringsleder. Här har du också fint fiske i Indalsälven. Några km väster om Duved ligger Åre Golfbana, en naturskön skogs och parkbana med 18 hål intill Indalsälvens forsar. Se länk till företagets hemsida under fliken dokument. För mer information kring omsättning m.m vänligen kontakta ansvarig mäklare!

 • Premium
Finnvallklumpen 136, Finnvallklumpen, Åre kommun

Finnvallklumpen 136

Tomt
Finnvallklumpen, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
495 000 kr
1 763 m² tomt

Högt upp i Finnvallklumpens fritidsområde ligger denna tomt med fritt läge åt tre håll, där du kan skapa din bostadsdröm, fritidsboende eller permanent. Med kalfjället som granne tar du dig lätt ut på skoterleden som går rätt genom området och över på norra sidan av E14, eller varför inte med fjällskidor som tar dig via vinterled ut på kalfjället mot bl a Blåhammarenns fjällstation. Från Finnvallklumpen in till Storlien tar det bara några minuter med bil. Väl i Storlien finner du handelscentrum, skidbackar, längdspår, restauranger och även Storliens Högfjällshotell - som åter igen uppstått. Vill du ha större utmaningar i pisten eller ett bredare restaurangutbud tar det dig ca 45 minuter in till Åre. Byggrätt enligt planbestämmelse: Fastigheten har enligt detaljplan utnyttjandegrad E2. Enplanshus eller enplanshus med norsk oppstuge, där ett extra plan med något lägre takhöjd får byggas på max 35% av byggnadens totala byggnadsarea. Sammanlagd byggnadsyta än 220 kvm + 77 kvm loft. Byggnad får ej uppföras till större höjd än 4 meter, samt 5.5 meter för oppstugedelen. Uthus eller annan gårdsbyggnad får ej uppta större sammanlagd yta än 30 kvm. Anslutningspunkter för V/A , el och fiber via IP Only. finns vid tomtgräns. Anslutningsavgift för V/A till kommunen ligger på ca 40 000 SEK, där efter tillkommer även en anslutningsavgift till samfälligheten om 20 000 SEK. Anslutningsavgift för el till Jämtkraft ligger i dagsläget på 50 000 SEK. Anslutningskostnad för fiber ligger på ca. 30.000 SEK. Samfällighetsavgift per år för obebyggd tomt ligger på 1 100 SEK och 10 500 SEK för bebyggd tomt. För mer information om tomten, se bifogad detaljplan.

Visar alla 8