Mäklare Annica Ahlqvist

Annica Ahlqvist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Finnvallklumpen 109, Finnvallklumpen, Åre kommun
Finnvallklumpen 109, Finnvallklumpen, Åre kommun, bild 2
Finnvallklumpen 109, Finnvallklumpen, Åre kommun, bild 3

Finnvallklumpen 109

Fritidshus
Finnvallklumpen, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
3 400 000 kr
95 + 5 m²
5 rum
1 181 m² tomt

Vill du ha en fjällnära stuga med direkt närhet till skoter- och vandringsleder, då har du kommit rätt! Finnvallklumpen 109, ligger väldigt fint i området, på återvändsgata, och med sol hela dagen. Här har du också goda möjligheter att direkt från stugan ta dig ut på tur, antingen på skidor, med skoter, till fots eller om du hellre väljer att cykla. Det här är en fjällstuga som passar den moderna familjen som behöver lite utrymme. Med sina 95 kvm i ett plan har du entré med plats för kläder och skor, badrum direkt till höger, därefter kommer man in i själva stugan som har 4 sovrum, stort allrum med kök, ryggåstak med infällda spottar och en värmande braskamin. Från vardagsrummet finns utgång till den härligt stora altanen i flera väderstreck som ger goda sol möjligheter större delen av dag och kväll. Hela stugan är i trä, förutom i bad, med trägolv, väggar av trä och trätak. I direkt anslutning till stugan finner du också ett förråd. Fastigheten säljs med möbler och inventarier förutom personliga tillhörigheter, gungstolen och kistan i vardagsrummet. Fastigheten är besiktad med ett sk "Skyddat köp". besiktning och försäkring mot dolda fel i 10 år. Finnvallklumpen tillhör ett av de nyaste fritidsområdena i Storlienområdet, strax innan du kommer till Storvallen. Med sin belägenhet har du kalfjället alldeles inpå knuten, samtidigt som det tar dig bara några minuter in till Storlien, med handelscentrum, skidbackar och restauranger. Och inte att förglömma - Storliens Högfjällshotell - som åter igen uppstått. Kort väg till Åre om du vill ha större utmaningar i pisten. Med kalfjället som granne tar du dig lätt ut på skoterleden som går rätt genom området och över på norra sidan av E14. Men, ännu enklare är det med fjällskidorna, som tar dig mot bl a Blåhammaren. Välkommen att boka visning!

  • Premium
Bonäshamn 651, Bonäshamn, Åre kommun
  • Tis 30 jul kl 17:00

Bonäshamn 651

Villa
Bonäshamn, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
2 675 000 kr
107 + 103 m²
5 rum
2 603 m² tomt

Välkommen till denna ljusa renoverade villa i Bonäshamn! Huset består av två plan, källare samt ett stort integrerat garage med ingång bla från den rymliga entrén. Till fastigheten hör även ett äldre dubbelgarage närmare vägen. På entréplan möts du av en rymlig stor entré med många fönster som ger ett härligt ljusinsläpp och har ytor för klädavhängning. Entréplan erbjuder även ett ljust kök, matsal som har plats för matgrupp och vardagsrum med utgång till den stora altanen. Här finns även ett badrum med dusch och toalett samt en klädkammare . På övervåningen finns tre rymliga sovrum, varav ett med balkong, samt badrum med dusch, handfat och WC. I källarplanet finns två inredda rum, teknikrum och tvättstuga samt gott om förrådsutrymmen. Fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel i 10 år genom ett s.k " Skyddat köp". Fiber är indraget. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Svarttjärnsvägen 2, null, Åre kommun
Svarttjärnsvägen 2, null, Åre kommun, bild 2
Svarttjärnsvägen 2, null, Åre kommun, bild 3

Svarttjärnsvägen 2

Fritidshus
Åre kommun
Mäklarhuset Åre
3 700 000 kr
148 m²
5 rum
678 m² tomt

På Svarttjärnsvägen i Storlien finner du denna rymliga villa med äldre anor. Huset om totalt 148 kvm byggdes år 1900 och har under årens gång renoverats där äldre detaljer bevarats. Undervåningen innehar rymlig hall, ljust och lantligt kök med fönster i tre väderstreck, panel på vägg och braskamin. Allrum med öppen spis, braskamin och utgång till stor altan. På entréplan finner du även badrum med duschkabin renoverat 2017. Den äldre vackra trätrappan tar dig upp till ovanvåningen med charmigt snedtak, fyra sovrum samt rymlig kattvind med gott om plats för förvaring. Fastigheten är den första du möter när du svänger in på Svarttjärnsvägen och bland de äldsta byggnaderna i Storlien. Under eternitfasaden gömmer sig den äldre timmerstommen. Förutom boningshuset finns även ett dubbelgarage byggt 2013 med elektrisk garageport. Fastigheten är besiktad och försäkrad mot dolda fel i 10 år genom ett s.k "Skyddat köp". Från Svarttjärnsvägen 2 har du närhet till den magiska fjällvärlden och all bekvämlighet som Storlien erbjuder, med promenadavstånd till bland annat Storliens köpcenter, spår, leder, tågstation och Storliens Högfjällshotell. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
Snasahögarna Ingolvberget 11, Snasahögarnas Fritidsby, Åre kommun
Snasahögarna Ingolvberget 11, Snasahögarnas Fritidsby, Åre kommun, bild 2
Snasahögarna Ingolvberget 11, Snasahögarnas Fritidsby, Åre kommun, bild 3

Snasahögarna Ingolvberget 11

Tomt
Snasahögarnas Fritidsby, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
375 000 kr
1 648 m² tomt

Välkommen till Snasahögarnas fritidsområde och denna hörntomt där du kan bygga ditt fritids- eller permanentboende. Snasahögarna är en fritidsby med ett hundratal fritidshus. Här kan du gå på tur eller vandra, njuta av lugnet men samtidigt ha närhet till utförsåkning i både Åre och Storlien. Snasahögarnas fritidsby ligger vid porten till fjällparadiset Storulvån, Snasahögarna, Storsnasen, Blåhammaren, Sylarna och Getryggen m.m. Varje år, när snöförhållanden tillåter, prepareras egna skidspår i området kring fritidsbyn. Byggrätt enligt planbestämmelse: Fastigheten har enligt detaljplan utnyttjandegrad B och får bebyggas endast med ett bostadshus innehållande en lägenhet om högst 100 kvm samt ett uthus om högst 30 kvm. Byggnad får ej uppföras till högre höjd än 3,5 meter och inte innehålla mer än en våning. För mer information, se detaljplan samt tomtkartor under fliken dokument och länkar. Anslutningsavgifter: - För el till Jämtkraft ligger i dagsläget på 50 000 kr. - För fiber ligger på 11 900 kr eller 17 630 kr beroende på om man har möjlighet att använda rot eller inte. Anslutningspunkter för V/A och el finns vid tomtgräns, inga anslutningskostnader till samfälligheten vid anslutning. Samfällighetsavgift: För obebyggd tomt är avgiften 2025 kr/ år och för bebyggd tomt 8100 kr.

  • Premium
Svarttjärnsvägen 12, Storlien, Åre kommun
Svarttjärnsvägen 12, Storlien, Åre kommun, bild 2
Svarttjärnsvägen 12, Storlien, Åre kommun, bild 3

Svarttjärnsvägen 12

Fritidshus
Storlien, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
4 100 000 kr
114 m²
6 rum
635 m² tomt

Välkommen till denna rymliga och väldisponerade fjällvilla centralt i Storlien! Här kan du skapa minnen för livet under årets alla årstider. För att inte tala om närheten till fjällen, skid- och vandringsleder och skidbackar. Med sina ca 114 kvm fördelat på 1 ½ plan hittar man här ett mycket smakfullt, modernt och välbyggt hus. Storstuga med stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp och en vacker öppen spis (med insats) i skiffer som blir en avskiljare mot det rymliga köket och matplatsen där det är öppet upp till nock. Köket är modernt och utrustat med allt du behöver för att skapa härliga måltider. Från storstugan finns utgång till stor utsträckt altan där närhet till natur skapar en avskildhet på ett naturligt sätt. I förlängningen av altanen skapar ett vindskydd med en nedsänkt hot tub en naturlig inramning. På entréplan finns även rymlig hall, stort badrum med bastu, två rejäla sovrum samt ett förråds- och teknikrum som ger gott om plats för förvaring samt en toppmatad tvättmaskin. Övre plan som inrymmer vardagsrum med utgång till balkong samt två sovrum, når du via trapp i hallen vid entrén. Förutom fjällvillan finns även ett fristående förråd/skoterförråd om ca 15 kvm där el finns indraget samt att det är förberett för att sätta en carport för skoter. Säljaren kommer att teckna en dolda fel försäkring som gäller i 10 år. Kan säljas med möbler och inventarier efter överenskommelse med säljaren. Här har du ett boende som har gångavstånd till spår, leder, tågstation och Storliens Högfjällshotell. I Storlien finns en längdspårsarena med fina elljusspår och vid bra väderförhållanden dras det spår rakt upp på kalfjället till Åhlensstugan. Här hittar du även välpreparerade och familjevänliga slalombackar. Sommartid kan du vandra på den kända och vackra Blomsterstigen via Vindarnas Tempel och Ernstkumlet - du kan även fortsätta in mot Skurdalssjön och Skurdalsporten på gränsen mot Norge. Det finns även gott om fiskemöjligheter både sommar och vinter. Svamp och bärplockning är också populärt i området. I byn finns flera restauranger, frisör, skiduthyrning mm. På Fjellhandeln hittar du sportaffär och apotek samt 2 stora livsmedelsaffärer. Järnvägen rustas upp (Meråkerbanan elektrifieras) så att du snart kan åka tåg direkt från Stockholm till Trondheim via Storlien. Idag går det 2 avgångar dagligen mellan Sundsvall - Storlien och vidare till Trondheim. För filmvisning - vänligen kontakta ansvarig mäklare eller kontoret på 0647 - 505 01 så mailar vi över den. Välkommen att anmäla dig till visning!

  • Premium
Svarttjärnsvägen 76A, Storlien, Åre kommun
Svarttjärnsvägen 76A, Storlien, Åre kommun, bild 2
Svarttjärnsvägen 76A, Storlien, Åre kommun, bild 3

Svarttjärnsvägen 76A

Fritidshus
Storlien, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
3 300 000 kr
90 m²
4 rum
439 m² tomt

Denna fjällstuga är en dröm för den som vill bo omgiven av vacker natur. Belägen på Svarttjärnsvägen 76A i Storlien, erbjuder den både lugn och avskildhet samtidigt som det är ett område med goda kommunikationer. Stugan är utrustad med 4 rum, varav 3 sovrum fördelade på ca 90 kvm, vilket ger gott om utrymme för avkoppling och umgänge. Badrum med utgång till altan i söder i markplan. Den charmiga inredningen skapar en varm och inbjudande atmosfär. Den grova fjällpanelen har en nordisk känsla medan stenväggarna i hallen ger en rustik atmosfär. Övre plan erbjuder kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning, där en kamin finns centralt placerad. Från vardagsrummet finns utgång till stor balkong i sydväst. Köket är modernt utrustat med alla nödvändiga vitvaror och har utsikt över det vackra landskapet. Stugan har också ett praktiskt utvändigt förråd vid entrén och parkeringsplats. Möbler och inventarier ingår med undantag för privata tillhörigheter. Perfekt fjällstuga för den som söker en bekväm och önskvärd livsstil, där avkoppling och kvalitetstid med familjen står högt upp på prioriteringslistan. Närheten till både skidbackar och vandringsleder gör att du har tillgång till olika aktiviteter året runt. För filmvisning - vänligen kontakta ansvarig mäklare eller kontoret på 0647 - 505 01 så mailar vi över den. Vi ser fram emot att träffa dig och visa vad denna fjällstuga har att erbjuda. Välkommen att boka visning!

  • Premium
Sönnestvallen 405, Sönnestvallen, Åre kommun

Sönnestvallen 405

Fritidshus
Sönnestvallen, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
2 750 000 kr
58 m²
4 rum
1 851 m² tomt

Välkommen till denna välplanerade, timrade Rörosstuga i härlig fjällmiljö! På Sönnestvallen 405 hittar du denna klassiska timmerstuga på ca 58 kvm med tre sovrum, badrum, hall, trevlig storstuga med ryggåstak och öppen spis. Genomgående träpanel i övriga rum förhöjer den klassiska fjällstugeatmosfären. Stor altan i sydväst. Stugan ligger i Södra Årefjällen med vacker utsikt mot bland annat Anaris. Dess fina natur skapar stora möjligheter till skidåkning, vandring, fiske och unika fjällupplevelser. Från stugan tar du dig enkelt skidledes ut på markerade längd- och turspår som tar dig ut på milslånga leder. I närheten finns även möjlighet för skoteråkning på markerade leder. Trillevallens skidanläggning hittar du 2 km bort med 21 nedfarter både för nybörjare och erfarna. Här finns också fina preparerade skidspår från 5 och km och uppåt. Till Undersåker är det ca 10 km där du bla. har en ICA-butik, tågstation, ljusstöperi mm. Åre ligger ca 22km västerut. Vålådalens naturreservat och fjällstation når du efter 20 minuters bilfärd. Därifrån utgår många fina vandringsleder. Här finns också ett längdskidcenter. En del möbler och inventarier kan ingå i köpet efter överenskommelse. Säljarna kommer att teckna en försäkring mot dolda fel som gäller i 10 år. Välkommen att boka tid för visning!

Finnvallklumpen 208, Storvallen, Åre kommun

Finnvallklumpen 208

Tomt
Storvallen, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
390 000 kr
1 250 m² tomt

Välkommen till Finnvallklumpens fritidsområde och denna hörntomt där du kan bygga ditt fritids- eller permanentboende. Finnvallklumpen tillhör ett av de nyaste fritidsområdena i Storlienområdet, strax innan du kommer till Storvallen. Med sin belägenhet har du kalfjället alldeles inpå knuten, samtidigt som det tar dig bara några minuter in till Storlien, med handelscentrum, skidbackar, restauranger och Storliens Högfjällshotell. Till Åre tar det ca 45 minuter med bil, om du vill ha större utmaningar i pisten. Med kalfjället som granne tar du dig lätt ut på tur- eller längdskidor mot bla Blåhammarens fjällstation eller så kan du lätt ta dig ut på fjället med skoter via skoterleden som går genom området och över på norra sidan av E14. Byggrätt enligt planbestämmelse: Fastigheten har enligt detaljplan utnyttjandegrad E1. Enplanshus eller enplanshus med norsk oppstuge, där ett extra plan med något lägre takhöjd får byggas på max 35% av byggnadens totala byggnadsarea. Sammanlagd byggnadsyta är 140 kvm + 49 kvm loft. Byggnad får ej uppföras till högre höjd än 4 meter, samt 5.5 meter för oppstugedelen. Uthus eller annan gårdsbyggnad får ej uppta större sammanlagd yta än 20kvm. Anslutningspunkter för V/A , el och fiber via GlobalConnect finns vid tomtgräns. Anslutningsavgifter: - För avlopp till kommunen ligger på 40 000 SEK, ( 2024 års taxa), - För vatten till samfälligheten ligger på 20 000 Sek. - För el till Jämtkraft ligger i dagsläget på 50 000 SEK. - För fiber ligger på ca. 30.000 SEK. Samfällighetsavgift: För obebyggd tomt är avgiften 1100 kr/ år och för bebyggd tomt 10500 kr. För mer information om tomten, se bifogad detaljplan under dokument och länkar.

  • Plus
Vintergatan 36A, LGH 1, Storlien, Åre kommun

Vintergatan 36A, LGH 1

Lägenhet
Storlien, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
1 290 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 1/2
3 000 kr/mån
23 243 kr/m²

Välkommen till denna trevliga hörnlägenhet om två rum och kök centralt belägen i Storlien! Lägenheten om 55,5 kvm är fördelad på hall med plats för klädavhängning, klädkammare, större sovrum med gott om garderober, badrum med golvvärme, kök i vinkel med plats för matbord samt vardagsrum med utgång till balkong i sydväst. Fiber finns installerat i lägenheten, köparen tecknar själv abonnemang. Till lägenheten finns två förråd. Gemensamma utrymmen i källaren såsom tvättstuga med tork- och mangelrum, förrådsutrymmen, bastu med omklädningsrum, dusch och toalett. Lägenheten ligger centralt i Storlien med gångavstånd till tågstationen, restauranger, blomsterstigen, preparerade längdskidspår och Storliens slalombackar. Säljes med möbler och inventarier med undantag för personliga tillhörigheter, köksbord med stolar samt bord på balkongen. Välkommen att boka in dig för visning! Här kommer kortfattat lite av vad Storlien bjuder på: Vid Storliens Högfjällshotell - som storsatsar i området - finns en längdspårsarena med fina elljusspår och vid bra väderförhållanden dras det spår rakt upp på kalfjället till Åhlensstugan. Här hittar du även välpreparerade och familjevänliga slalombackar. Sommartid kan du vandra på den kända och vackra Blomsterstigen via Vindarnas Tempel och Ernstkumlet - du kan även fortsätta in mot Skurdalssjön och Skurdalsporten på gränsen mot Norge. Det finns även gott om fiskemöjligheter både sommar och vinter. Svamp och bärplockning är också populärt i området. I byn finns flera restauranger, frisör, skiduthyrning mm. På Fjellhandeln hittar du sportaffär och apotek samt 2 stora livsmedelsaffärer. Järnvägen rustas upp (Meråkerbanan elektrifieras) så att du snart kan åka tåg direkt från Stockholm till Trondheim via Storlien. Idag går det 2 avgångar dagligen mellan Sundsvall - Storlien och vidare till Trondheim.

Vintergatan 31A, Storlien, Åre kommun

Vintergatan 31A

Lägenhet
Storlien, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
1 190 000 kr
65 m²
3 rum
vån 3/3
3 082 kr/mån
18 308 kr/m²

Välkommen till ett centralt boende om ca 65m² på Vintergatan 31A i Storlien i skuldfri förening. Denna lägenhet på tredje våningen erbjuder en charmig och välplanerad boendelösning för dig som söker ett centralt beläget hem. Med sina två sovrum, hall, kök, badrum och ett vardagsrum finns det gott om plats för hela familjen att trivas. Det centrala läget ger dig gångavstånd till natur, skidbackar, längdspår, affärer, restauranger och övriga tjänster som gör vardagen mer bekväm. Större kallt förråd i anslutning till lägenheten samt ett i källaren. Gemensamma utrymmen i källaren såsom tvättstuga med angränsande torkrum. Säljes med möbler och inventarier med undantag för personliga tillhörigheter. Storlien ligger ca 60 km från Åre och 2 km från norska gränsen. En fjällby som senaste åren blommat upp igen med nystart av Högfjällshotellet, mer byggnation av fritidsboende, förskola, affärscentrum, skidbackar mm. Storlien är också byn som ligger på fjället, med allt vad det innebär, att gå på tur, ta sig till fantastiska fiskevatten på skidor, till fots eller med skoter. Att plocka svamp och bär är också en favoritsysselsättning i dessa trakter. Till Storlien tar du dig enkelt med tåg där stationen ligger på gångavstånd till det mesta. Vill man ta flyget så finns flygplats i Vaernes Norge och i Östersund. För filmvisning - vänligen kontakta ansvarig mäklare eller kontoret på 0647 - 505 01 så mailar vi över den. Välkommen att boka visning!

Vintergatan 33A, Storlien, Åre kommun

Vintergatan 33A

Lägenhet
Storlien, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
1 790 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/2
3 350 kr/mån
22 375 kr/m²

Välkommen till denna lägenhet om tre rum och kök centralt belägen i Storlien, här har du närhet till tåg, restauranger, skidbackar och längdspår! Lägenheten som är ca 80 kvm har hall, två sovrum, badrum och en separat toalett. Kök med plats för matbord samt rymligt vardagsrum med utgång till balkong i sydväst. Det ena sovrummet har en mellanhall med garderober och en rymlig klädkammare. Det andra sovrummet har egen klädkammare samt en angränsande separat toalett och egen ingång där nuvarande ägare har gjort plats för kläder och skor. Här har du också möjlighet att hyra ut denna del. Fiber finns installerat och till lägenheten finns två förråd. Gemensamma utrymmen i källaren såsom tvättstuga med angränsande tork- och mangelrum, förrådsutrymmen, bastu med omklädningsrum, dusch och toalett. Cykelförråd och aktivitetsrum med pingisbord, motionscyklar mm. Säljes med möbler och inventarier med undantag för personliga tillhörigheter. För filmvisning - vänligen kontakta ansvarig mäklare eller kontoret på 0647 - 505 01 så mailar vi över den. Välkommen att boka visning! Här kommer kortfattat lite av vad Storlien bjuder på: Vid Storliens Högfjällshotell - som storsatsar i området - finns en längdspårsarena med fina elljusspår och vid bra väderförhållanden dras det spår rakt upp på kalfjället till Åhlensstugan. Här hittar du även välpreparerade och familjevänliga slalombackar. Sommartid kan du vandra på den kända och vackra Blomsterstigen via Vindarnas Tempel och Ernstkumlet - du kan även fortsätta in mot Skurdalssjön och Skurdalsporten på gränsen mot Norge. Det finns även gott om fiskemöjligheter både sommar och vinter. Svamp och bärplockning är också populärt i området. I byn finns flera restauranger, frisör, skiduthyrning mm. På Fjellhandeln hittar du sportaffär och apotek samt 2 stora livsmedelsaffärer. Järnvägen rustas upp (Meråkerbanan elektrifieras) så att du snart kan åka tåg direkt från Stockholm till Trondheim via Storlien. Idag går det 2 avgångar dagligen mellan Sundsvall - Storlien och vidare till Trondheim.

  • Balkong
Bergtjärnskroken 9, Storvallen/Visjövalen, Åre kommun

Bergtjärnskroken 9

Villa
Storvallen/Visjövalen, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
2 950 000 kr
100 + 19 m²
6 rum
1 896 m² tomt

Välkommen till denna charmiga fjällstuga med utsikt över fjällvärlden! Huset erbjuder gott om sällskapsytor med hela tre vardagsrum med olika karaktär, det största finns i anslutning till matplatsen och har stora härliga fönster med utsikt över fjällen, ett i anslutning till köket och ett på övre plan. Här finner du fyra sovrum, två i entréplan och två på övre plan. Huset har ett fullt utrustat kök med gott om bänkytor, ett badrum med bastu i separat hus och en toalett inne i huset. Stort soldäck längs husets hela framsida och som avslutas med det separata bastuhuset ger goda solchanser hela dagen! På tomten finns också en varmbonad friggebod med plats för dubbelsäng och en platsbyggd loftsäng. I anslutning till huset finns ett förråd/skotergarage med bra förvaringsmöjligheter för allt en aktiv fjällfamilj kan tänkas behöva. Huset är besiktat med sk "skyddat köp", besiktning och försäkring mot dolda fel i 10 år. Säljes med möbler och inventarier med undantag för någon enstaka möbel och personliga tillhörigheter. För filmvisning - vänligen kontakta ansvarig mäklare eller kontoret på 0647 - 505 01 så mailar vi över den. Varmt välkommen på visning!

Storvallsvägen 42, Storvallen, Åre kommun

Storvallsvägen 42

Tomt
Storvallen, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
550 000 kr
1 304 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva en fjällnära tomt i Storvallen! Här kan du förverkliga din dröm, att bygga ditt fritidshus eller ditt hus för att bo permanent! Till Storlien är det ca 5 km för dagens skidåkning utför, eller ta snöskotern och åk till någon utav dom fina fjällsjöarna och fiska! I Storlien finns 23 nedfarter av olika svårighetsgrad, belyst längdspår och flera fina turleder som sträcker sig på fjället. Dessutom gläds Storlien åt att Högfjällshotellet åter igen öppnat upp. Detaljplanen medger en byggnadsarea om 130 m² i ett plan. Byggnad får ej uppföras till större höjd än 4,2 meter. Anslutningsavgift för V/A till kommunen för en byggnad upp till 60 kvm kostar med dagens taxa ca 225 000 SEK. Byggnad större än 60 kvm kostar med dagens taxa ca 230 000 SEK. Anslutningsavgift för el till Jämtkraft ligger i dagsläget från 50 000 SEK. För mer information om tomten, se bifogad detaljplan som du finner under dokument och länkar.

  • Plus

Visar alla 13