Mäklare Annica Ahlqvist

Annica Ahlqvist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vintergatan 36A, LGH 1, Storlien, Åre kommun

Vintergatan 36A, LGH 1

Lägenhet
Storlien, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
1 290 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 1/2
3 000 kr/mån
23 243 kr/m²

Välkommen till denna trevliga hörnlägenhet om två rum och kök centralt belägen i Storlien! Lägenheten om 55,5 kvm är fördelad på hall med plats för klädavhängning, klädkammare, större sovrum med gott om garderober, badrum med golvvärme, kök i vinkel med plats för matbord samt vardagsrum med utgång till balkong i sydväst. Fiber finns installerat i lägenheten, köparen tecknar själv abonnemang. Till lägenheten finns två förråd. Gemensamma utrymmen i källaren såsom tvättstuga med tork- och mangelrum, förrådsutrymmen, bastu med omklädningsrum, dusch och toalett. Lägenheten ligger centralt i Storlien med gångavstånd till tågstationen, restauranger, blomsterstigen, preparerade längdskidspår och Storliens slalombackar. Säljes med möbler och inventarier med undantag för personliga tillhörigheter, köksbord med stolar samt bord på balkongen. Välkommen att boka in dig för visning! Här kommer kortfattat lite av vad Storlien bjuder på: Vid Storliens Högfjällshotell - som storsatsar i området - finns en längdspårsarena med fina elljusspår och vid bra väderförhållanden dras det spår rakt upp på kalfjället till Åhlensstugan. Här hittar du även välpreparerade och familjevänliga slalombackar. Sommartid kan du vandra på den kända och vackra Blomsterstigen via Vindarnas Tempel och Ernstkumlet - du kan även fortsätta in mot Skurdalssjön och Skurdalsporten på gränsen mot Norge. Det finns även gott om fiskemöjligheter både sommar och vinter. Svamp och bärplockning är också populärt i området. I byn finns flera restauranger, frisör, skiduthyrning mm. På Fjellhandeln hittar du sportaffär och apotek samt 2 stora livsmedelsaffärer. Järnvägen rustas upp (Meråkerbanan elektrifieras) så att du snart kan åka tåg direkt från Stockholm till Trondheim via Storlien. Idag går det 2 avgångar dagligen mellan Sundsvall - Storlien och vidare till Trondheim.

Björnen Järven 17A, Björnen, Åre kommun

Björnen Järven 17A

Fritidshus
Björnen, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
3 750 000 kr
51 m²
4 rum
97 m² tomt

Välkommen till Björnen Järven 17A som har ett högt och avskilt läge med gångavstånd till allt som björnen har att erbjuda. Här kan du avnjuta ditt morgonkaffe med en fantastisk vy över Åreskutan. Detta boende på 51 kvm har tre sovrum, allrum/kök i öppen planlösning med fönster i flera väderstreck, badrum och bastu samt rymlig hall. Stor altan i sydvästläge med storslagen utsikt och med sol större delen av dagen. Här har du Ski-in/ski-out till skidområdet. Du glider enkelt ut från stugan ner till backen genom det lilla skogspartiet. Skoter och cykel förråd finns på husets baksida och parkeringsplats med motorvärmare nedanför stugan. Skyddat köp ingår i försäljningen, vilket innebär besiktning och försäkring mot dolda fel som gäller i 10 år, sk "Skyddat köp" Kvarteret Järven är ett av de äldsta områdena i Björnen och byggdes under 80-talet. Det har kommit att bli ett väldigt populärt och uppskattat kvarter med sina mysiga parhusvillor. Här bor man bekvämt och barnvänligt med närhet till allt i Björnen, sommar som vinter. Gångavstånd till skidområdet, längdskidspår, cykel - och vandringsleder, klätterpark, restauranger och butiker. Vintertid finns här också en Hälsocentral, som servar vid mindre akuta tillstånd. Området är perfekt för dig som söker ett mysigt och praktiskt boende med plats för hela familjen.

Huså Skutstigen 19, null, Åre kommun
  • Sön 21 apr
Huså Skutstigen 19, null, Åre kommun, bild 2
Huså Skutstigen 19, null, Åre kommun, bild 3

Huså Skutstigen 19

Fritidshus
Åre kommun
Mäklarhuset Åre
1 795 000 kr
60 m²
4 rum
380 m² tomt

Arkitektritad fjällstuga i originalskick med öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum, 3 sovrum, badrum med dusch och wc samt extra wc i anslutning till den rymliga entrén. Matplats för 6-8 personer. En täljstenskamin från Handöl i mitten av allrummet ger en varm och ombonad känsla. Från vardagsrum och kök har man en öppen och fri utsikt över landskapet och mot Kallsjön. Mindre skid- och vedförråd utanför entrédörren. På tomten finns en egen anlagd grillplats med betongbänkar. Som stugägare har du även tillgång till områdets gemensamma bastu och duschanläggning samt vallabod som ligger snett över gatan. Fint längdspår på 3,5 km precis i anslutning till stugan. Egen parkeringsplats med eluttag finns i nära anslutning till stugan. Samfälligheten har också ett eget sophus, som ligger på gatan ovanför. Vissa möbler och inventarier ingår, se inventarielista. Bästa läge nära skidbacken/liften, skoterspår och vandringsleder!

  • Premium
Vintergatan 31A, Storlien, Åre kommun

Vintergatan 31A

Lägenhet
Storlien, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
1 190 000 kr
65 m²
3 rum
vån 3/3
3 082 kr/mån
18 308 kr/m²

Välkommen till ett centralt boende om ca 65m² på Vintergatan 31A i Storlien i skuldfri förening. Denna lägenhet på tredje våningen erbjuder en charmig och välplanerad boendelösning för dig som söker ett centralt beläget hem. Med sina två sovrum, hall, kök, badrum och ett vardagsrum finns det gott om plats för hela familjen att trivas. Det centrala läget ger dig gångavstånd till natur, skidbackar, längdspår, affärer, restauranger och övriga tjänster som gör vardagen mer bekväm. Större kallt förråd i anslutning till lägenheten samt ett i källaren. Gemensamma utrymmen i källaren såsom tvättstuga med angränsande torkrum. Säljes med möbler och inventarier med undantag för personliga tillhörigheter. Storlien ligger ca 60 km från Åre och 2 km från norska gränsen. En fjällby som senaste åren blommat upp igen med nystart av Högfjällshotellet, mer byggnation av fritidsboende, förskola, affärscentrum, skidbackar mm. Storlien är också byn som ligger på fjället, med allt vad det innebär, att gå på tur, ta sig till fantastiska fiskevatten på skidor, till fots eller med skoter. Att plocka svamp och bär är också en favoritsysselsättning i dessa trakter. Till Storlien tar du dig enkelt med tåg där stationen ligger på gångavstånd till det mesta. Vill man ta flyget så finns flygplats i Vaernes Norge och i Östersund. För filmvisning - vänligen kontakta ansvarig mäklare eller kontoret på 0647 - 505 01 så mailar vi över den. Välkommen att boka visning!

Vintergatan 55A, Storlien, Åre kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Vintergatan 55A

Radhus
Storlien, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
2 750 000 kr
80 m²
4 rum
566 m² tomt

Välkommen till ett trivsamt fjällboende i radhuslänga med naturen och fjället inpå knuten. Boendet passar sig bra för fritids- såväl som permanentboende. Det här är ett trevligt radhus på hörntomt med stor altan i sydväst läge, där du kan njuta av utsikten och solen stora delar av dagen. Bostaden som är uppförd 2011 har en rymlig entré med högt i tak och stor garderob för förvaring. Vardagsrum, matplats och kök i öppen planlösning där en kamin finns centralt placerad.. Från köket finns utgång till en stor härlig altan i sydväst. På entréplan finns även bad med dusch/wc, teknikrum med skåp och vask samt förberett för tvättmaskin. Trapp leder upp till övre plan med 3 rymliga sovrum samt en separat klädkammare som nås från hallen. Från trappen når man ett litet loft som uppskattas av barnen att leka på. Till fastigheten finns två yttre förråd, det ena är placerat på den stora altanen samt det andra finns placerad vid den mindre altanen vid entrén. Säljes delvis med möbler och inventarier med undantag för personliga saker (se inventarielista). Fastigheten kommer att besiktas och försäkras mot dolda fel i 10 år genom ett s.k "Skyddat köp". Storlien - en fjällby ca 6 mil västerut från Åre som senaste åren blommat upp igen med nystart av Högfjällshotellet, mer byggnation av fritidsboende, förskola, affärscentrum, skidbackar mm. Storlien är också byn som ligger på fjället, med allt vad det innebär, att gå på tur, ta sig till fantastiska fiskevatten på skidor, till fots eller med skoter. Att plocka svamp och bär är också en favoritsysselsättning i dessa trakter. För filmvisning - vänligen kontakta ansvarig mäklare eller kontoret på 0647 - 505 01 så mailar vi över den. Välkommen att boka dig på en visning!

Vintergatan 33A, Storlien, Åre kommun

Vintergatan 33A

Lägenhet
Storlien, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
1 790 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/2
3 350 kr/mån
22 375 kr/m²

Välkommen till denna lägenhet om tre rum och kök centralt belägen i Storlien, här har du närhet till tåg, restauranger, skidbackar och längdspår! Lägenheten som är ca 80 kvm har hall, två sovrum, badrum och en separat toalett. Kök med plats för matbord samt rymligt vardagsrum med utgång till balkong i sydväst. Det ena sovrummet har en mellanhall med garderober och en rymlig klädkammare. Det andra sovrummet har egen klädkammare samt en angränsande separat toalett och egen ingång där nuvarande ägare har gjort plats för kläder och skor. Här har du också möjlighet att hyra ut denna del. Fiber finns installerat och till lägenheten finns två förråd. Gemensamma utrymmen i källaren såsom tvättstuga med angränsande tork- och mangelrum, förrådsutrymmen, bastu med omklädningsrum, dusch och toalett. Cykelförråd och aktivitetsrum med pingisbord, motionscyklar mm. Säljes med möbler och inventarier med undantag för personliga tillhörigheter. För filmvisning - vänligen kontakta ansvarig mäklare eller kontoret på 0647 - 505 01 så mailar vi över den. Välkommen att boka visning!

  • Balkong
Bergtjärnskroken 9, Storvallen/Visjövalen, Åre kommun

Bergtjärnskroken 9

Fritidshus
Storvallen/Visjövalen, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
2 950 000 kr
100 + 19 m²
6 rum
1 896 m² tomt

Välkommen till denna charmiga fjällstuga med utsikt över fjällvärlden! Huset erbjuder gott om sällskapsytor med hela tre vardagsrum med olika karaktär, det största finns i anslutning till matplatsen och har stora härliga fönster med utsikt över fjällen, ett i anslutning till köket och ett på övre plan. Här finner du fyra sovrum, två i entréplan och två på övre plan. Huset har ett fullt utrustat kök med gott om bänkytor, ett badrum med bastu i separat hus och en toalett inne i huset. Stort soldäck längs husets hela framsida och som avslutas med det separata bastuhuset ger goda solchanser hela dagen! På tomten finns också en varmbonad friggebod med plats för dubbelsäng och en platsbyggd loftsäng. I anslutning till huset finns ett förråd/skotergarage med bra förvaringsmöjligheter för allt en aktiv fjällfamilj kan tänkas behöva. Huset är besiktat med sk "skyddat köp", besiktning och försäkring mot dolda fel i 10 år. Säljes med möbler och inventarier med undantag för någon enstaka möbel och personliga tillhörigheter. För filmvisning - vänligen kontakta ansvarig mäklare eller kontoret på 0647 - 505 01 så mailar vi över den. Varmt välkommen på visning!

Norra vägen 26A, Järpen, Åre kommun

Norra vägen 26A

Lägenhet
Järpen, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
975 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/3
4 852 kr/mån
12 829 kr/m²

Trivsam bostadsrätt ½ trappa upp i huset. Här bor du mitt i centrum med gångavstånd till skola, skidgymnasium, mataffärer mm. Lägenheten har 2 sovrum i bra storlek, kök och vardagsrum. Kaklat badrum och inglasad balkong i sydvästläge med utsikt över Välliste och sjön Liten. Stabil förening med god ekonomi. Fiber är installerat. Från Järpen är det 25 km till Åre och 73 km till Östersund. Här finns allmän service såsom hälsocentral, biograf, apotek, systembolag, affärer, restauranger, skolor, ishall, gym, längd- och motionsspår mm. Bra buss och tågförbindelser mot både Åre, Östersund samt Trondheim. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Storvallsvägen 42, Storvallen, Åre kommun

Storvallsvägen 42

Tomt
Storvallen, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
550 000 kr
1 304 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva en fjällnära tomt i Storvallen! Här kan du förverkliga din dröm, att bygga ditt fritidshus eller ditt hus för att bo permanent! Till Storlien är det ca 5 km för dagens skidåkning utför, eller ta snöskotern och åk till någon utav dom fina fjällsjöarna och fiska! I Storlien finns 23 nedfarter av olika svårighetsgrad, belyst längdspår och flera fina turleder som sträcker sig på fjället. Dessutom gläds Storlien åt att Högfjällshotellet åter igen öppnat upp. Detaljplanen medger en byggnadsarea om 130 m² i ett plan. Byggnad får ej uppföras till större höjd än 4,2 meter. Anslutningsavgift för V/A till kommunen för en byggnad upp till 60 kvm kostar med dagens taxa ca 225 000 SEK. Byggnad större än 60 kvm kostar med dagens taxa ca 230 000 SEK. Anslutningsavgift för el till Jämtkraft ligger i dagsläget från 50 000 SEK. För mer information om tomten, se bifogad detaljplan som du finner under dokument och länkar.

  • Plus

Visar alla 9