Mäklare Viktor Loberg

Viktor Loberg

Om mig

Min omgivning skulle beskriva mig som en positiv, omtänksam, glad och social person med många järn i elden. Det som känns viktigt för mig är att skapa goda kundrelationer och leverera god service. Jag bor i Åre med min familj och är uppväxt i dalgången, det gör att jag kan marknaden i Åre med omnejd väldigt väl. Fråga mig något om Åre Som jag nämnde ovan så är jag född & uppväxt i Åre, med det sagt så har jag stenkoll på vad som händer inom vår vackra kommun.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Åre Huså 1:320, Huså, Åre kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Åre Huså 1:320, Huså, Åre kommun, bild 2
Åre Huså 1:320, Huså, Åre kommun, bild 3

Åre Huså 1:320

Tomt
Huså, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
675 000 kr
1 343 m² tomt

Har ni drömt om att äga en tomt i fjällen, ca 20 minuters bilfärd från Sveriges populäraste skidort? Då är den här tomten er gyllene biljett till fjälläventyret ni alltid velat ha! När du kommer fram till Årebjörnen och Sadeln har du full access till hela Åres skidsystem! Tomten, som är lätt sluttande om 1343 m² söker nu ny ägare. Belägen ca 1 km innan Huså på den vänstra sidan med fin utsikt ut över Kallsjön. Med denna tomt får ni möjlighet att skapa ert alldeles egna fjällboende skräddarsytt helt efter era egna önskemål och behov. Oavsett om ni drömmer om en mysig stuga för familjesemestrar eller en modern alpin get away för skidsäsongen, är denna tomt den perfekta grunden för era visioner. Förhandsbesked för fritidsbostad om ca 70 m2 har funnits på tomten. Här finns gott om möjligheter till utomhusaktiviteter året om, inklusive vandring, skidåkning, snöskoter, fiske och utforskande av de omgivande fjällen. Vill man åka på längden så är Fröå gruva och Årebjörnens XC arena nära tillhands. För den som hellre vill åka skoter så tar man skotern direkt ifrån tomten och beger sig ut på dom fina skoterlederna som tar dig vidare på fjället! På fastigheten är det eget avlopp med ett minireningsverk som avloppsanläggning och egen färskvattenbrunn som är placerad i tomtens ena hörn. Avloppet kommer att delas med Åre Huså 1:321. Anslutningspunkterna för vatten och avlopp finns på tomten. Elanslutningskostnad tillkommer om ca 50.000:- Under fliken dokument & länkar finns måttsatt tomtkarta m.m. Välkommen till Huså- enligt många rätt sida om Åreskutan.

  • Premium
Åre Stamgärde 2:219, Trillevallen, Åre kommun

Åre Stamgärde 2:219

Tomt
Trillevallen, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
975 000 kr
1 807 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva en fjällnära tomt i Trillevallen, längst in i området! Här bor du ostört med en fin utsikt mot fjällen. Här kan du förverkliga din dröm, att bygga ditt fritidshus eller ditt hus för att bo permanent! Här bor du med skidliftar, tur- längdspår och skoterled runt knuten! Detaljplanen medger en byggnadsarea om 100 m² . Byggnaden får maximalt inrymma en våning med en maximal byggnadshöjd om 3,5 m. Ett uthus/förråd får uppföras om maximalt 30 m² (i uthus får ej bostadsrum inredas). För mer information se bifogad detaljplan som du finner under dokument och länkar. El och vatten finns vid tomtgräns. Elanslutnings kostnad till Jämtkraft 50.000:-. För att koppla på sig på vattenledningen så finns det en brunn på stamfastigheten. (erläggs en summa till fastighetsägaren). På tomten måste enskilt avlopp anläggas och det krävs tillstånd från Åre kommun. I södra Årefjällen ligger den mysiga och familjära skidbyn Trillevallen. Här kan du uppleva fantastisk skidåkning, omfattande tur- och längdspår, och vackra vandringsleder. Det går även bra att utgå med skoter till närliggande skoterleder. Trillevallen med sitt lugnare område med storslagen natur utanför knuten ligger cirka 2 mil från Åre.

Frönäsudden 4, lgh 1203, Åre, Åre kommun

Frönäsudden 4, lgh 1203

Lägenhet
Åre, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
3 200 000 kr
83 m²
3 rum
vån 5/6
5 867 kr/mån
38 554 kr/m²

Bostadsrätt med centralt läge i Åre, gångavstånd till allt! Lägenheten om 83 m² erbjuder hall med gott om förvaringsutrymme i och med en stor klädkammare, badrum, vardagsrum med balkong med utsikt över Åresjön och Renfjället, kök med matplats samt två sovrum. Närhet till Åresjön som sommartid bjuder på ett skönt dopp, och vintertid finns där längdspår och skoterleder. Eller varför inte dra upp en fin öring? Till lägenheten hör även ett stort lägenhetsförråd och en p-plats med motorvärmare finns till lägenheten. (250 kr/mån) Utöver allt som lägenheten har att erbjuda blir ni en del i en välskött och stabil förening med gångavstånd till Åre centrum där man finner mataffärer, restauranger, butiker, tågstation m.m. Närmsta busshållplats är ca 250 meter ifrån lägenheten. Föreningen har under hösten 2023 installerat gemensamhets el, vilket innebär att du som lägenhetsinnehavare får en lägre driftskostnad då du enbart betalar för elhandeln och inte för elnätsavgiften. Varmt välkommen med intresseanmälan redan idag!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 3