Mäklare Viktor Loberg

Viktor Loberg

Om mig

Min omgivning skulle beskriva mig som en positiv, omtänksam, glad och social person med många järn i elden. Det som känns viktigt för mig är att skapa goda kundrelationer och leverera god service. Jag bor i Åre med min familj och är uppväxt i dalgången, det gör att jag kan marknaden i Åre med omnejd väldigt väl. Fråga mig något om Åre Som jag nämnde ovan så är jag född & uppväxt i Åre, med det sagt så har jag stenkoll på vad som händer inom vår vackra kommun.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Åre Huså 1:320, Huså, Åre kommun
Åre Huså 1:320, Huså, Åre kommun, bild 2
Åre Huså 1:320, Huså, Åre kommun, bild 3

Åre Huså 1:320

Tomt
Huså, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
675 000 kr
1 343 m² tomt

Har ni drömt om att äga en tomt i fjällen, ca 20 minuters bilfärd från Sveriges populäraste skidort? Då är den här tomten er gyllene biljett till fjälläventyret ni alltid velat ha! När du kommer fram till Årebjörnen och Sadeln har du full access till hela Åres skidsystem! Tomten, som är lätt sluttande om 1343 m² söker nu ny ägare. Belägen ca 1 km innan Huså på den vänstra sidan med fin utsikt ut över Kallsjön. Med denna tomt får ni möjlighet att skapa ert alldeles egna fjällboende skräddarsytt helt efter era egna önskemål och behov. Oavsett om ni drömmer om en mysig stuga för familjesemestrar eller en modern alpin get away för skidsäsongen, är denna tomt den perfekta grunden för era visioner. Förhandsbesked för fritidsbostad om ca 70 m2 har funnits på tomten. Här finns gott om möjligheter till utomhusaktiviteter året om, inklusive vandring, skidåkning, snöskoter, fiske och utforskande av de omgivande fjällen. Vill man åka på längden så är Fröå gruva och Årebjörnens XC arena nära tillhands. För den som hellre vill åka skoter så tar man skotern direkt ifrån tomten och beger sig ut på dom fina skoterlederna som tar dig vidare på fjället! På fastigheten är det eget avlopp med ett minireningsverk som avloppsanläggning och egen färskvattenbrunn som är placerad i tomtens ena hörn. Avloppet kommer att delas med Åre Huså 1:321. Anslutningspunkterna för vatten och avlopp finns på tomten. Elanslutningskostnad tillkommer om ca 50.000:- Under fliken dokument & länkar finns måttsatt tomtkarta m.m. Välkommen till Huså- enligt många rätt sida om Åreskutan.

  • Premium
Gufassvägen 2, Mörsil, Åre kommun

Gufassvägen 2

Villa
Mörsil, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
1 950 000 kr
148 m²
6 rum
882 m² tomt

Välkommen till denna 1900-talsvilla som kombinerar charm och moderna bekvämligheter! Beläget på Gufassvägen 2 i det idylliska Mörsil, erbjuder denna villa en önskvärd livsstil med sina tre sovrum, rymliga vardagsrum, kök och badrum. Med en boarea på 148 kvm är det gott om plats att trivas på! Utrustad med bergvärme, är detta hem också miljövänligt och ekonomiskt förnuftigt. Beroende på årstid och tid på dagen, är villaområdet ett verkligt paradis med sin trädgård och belägenhet i ett vackert naturlandskap. Perfekt för utomhusaktiviteter, rogivande promenader och spännande utflykter! Söker du en bekväm och önskvärd livsstil, erbjuder denna villa allt du söker och mer därtill. Varmt välkommen att anmäla intresse!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Åre Romo 1:38, Undersåker, Åre kommun

Åre Romo 1:38

Tomt
Undersåker, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
950 000 kr
1 860 m² tomt

Drömmer du om ditt egna hus? Då finns tillfället att förvärva denna hörntomt i Romo, Undersåker! Tomten ligger i en sluttning i vackra Romo och är ca 1860 m². Från tomten är det ungefär tre kilometer till centrala Undersåker som erbjuder mataffär, skola, förskolor, tågstation m.m! På E14 ovanför stannar Länstrafikens bussar som pendlar mellan Duved-Järpen dagligen. I området kommer det att växa fram fler bostäder och barnfamiljer som bosätter sig framöver. En tomt i området är bebyggd. Detaljplanen medger ett bostadshus om högst 120 m² fördelat på ett plan samt ett sluttningsplan. Högsta byggnadshöjd är 5 meter. Uthus/garage får anläggas om högst 30 m². Anslutningspunkter för V/A finns vid fastighetens tomtgräns och anslutningskostnaden är ca 83535 kr för 2024. Fiber finns i området. Välkommen hem och njut av magiska solnedgångar och svårslagna vyer!

Rådjursstigen 19, Undersåker, Åre kommun

Rådjursstigen 19

Villa
Undersåker, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
3 900 000 kr
165 + 35 m²
6 rum
1 519 m² tomt

Välkommen till Rådjursstigen 19 i Undersåker och denna souterrängvilla som är uppförd 1977. Med sina 165 m² + 35 m² så ryms den stora familjen. På entréplan finner man köksdel med utgång till balkong i söderläge med utsikt över Välliste om man väljer att ta ner träden som skymmer idag. Två sovrum varav det ena med utgång till balkongen, ett badrum, klädförvaring samt förråd/städ utrymme. Goda förvaringsmöjligheter i form av platsbyggda garderober. Souterrängplan inrymmer stort allrum med utgång till baksidan av tomten. Stort badrum med bubbelbad, två sovrum, kontorsdel/sovrum, tvättstuga/teknikrum, matkällare och flera förrådsutrymmen. Möjlighet att skapa uthyrningsdel, eller plats för egen verksamhet. Lummig trädgårdstomt med gott om plats för barnens leksaker. Här bor man mitt i hjärtat av Undersåker med gångavstånd till skola, förskola, mataffär, järnvägsstation och med endast 12 km till Åre och dagens skidåkning! Fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel i 10 år genom ett s.k "Skyddat köp"! Fastigheten kommer att säljas med friskrivning då säljaren är ett dödsbo. Under fliken dokument & länkar finns besiktningsprotokoll, energideklaration m.m. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Åre Stamgärde 2:219, Trillevallen, Åre kommun

Åre Stamgärde 2:219

Tomt
Trillevallen, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
975 000 kr
1 807 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva en fjällnära tomt i Trillevallen, längst in i området! Här bor du ostört med en fin utsikt mot fjällen. Här kan du förverkliga din dröm, att bygga ditt fritidshus eller ditt hus för att bo permanent! Här bor du med skidliftar, tur- längdspår och skoterled runt knuten! Detaljplanen medger en byggnadsarea om 100 m² . Byggnaden får maximalt inrymma en våning med en maximal byggnadshöjd om 3,5 m. Ett uthus/förråd får uppföras om maximalt 30 m² (i uthus får ej bostadsrum inredas). För mer information se bifogad detaljplan som du finner under dokument och länkar. El och vatten finns vid tomtgräns. Elanslutnings kostnad till Jämtkraft 50.000:-. För att koppla på sig på vattenledningen så finns det en brunn på stamfastigheten. (erläggs en summa till fastighetsägaren). På tomten måste enskilt avlopp anläggas och det krävs tillstånd från Åre kommun. I södra Årefjällen ligger den mysiga och familjära skidbyn Trillevallen. Här kan du uppleva fantastisk skidåkning, omfattande tur- och längdspår, och vackra vandringsleder. Det går även bra att utgå med skoter till närliggande skoterleder. Trillevallen med sitt lugnare område med storslagen natur utanför knuten ligger cirka 2 mil från Åre.

Visar alla 5