Altuna Sävasta 10

Fjärdhundra, Enköping Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
47 m²
Tomtarea
2 151 m²
Byggår
1700

Rogivande och vinterbonat soldattorp med mycket charm, fria vyer över Fjärdhundralands öppna slätter, vedspis, braskamin och ladugård med tillhörande gästrum. Denna idyll har alla rätt! Bostaden är i bra skick och välunderhållen.

På den 2 151 kvm stora tomten med gräsmatta och uppvuxna träd, helt utan intilliggande grannar eller insyn. Här kan man duka upp långbord för midsommarfirande, kräftskivor och andra högtider. Dessutom finns rabarber, vinbär, jordgubbsland, hallonrankor, krusbär och körsbär. På tomten som ligger längst in på en mindre grusväg finns ett soldattorp, ladugård, hönshus samt en trädkoja.

Interiört så finner man stora mängder charm och detaljer som påminner en om byggåret. Med delvis öppet till nock så skapas en härlig rymd i bostaden. Entréplanet fördelas över sovrum med braskamin, modernt kök med matplats och fungerande vedspis, vardagsrum med väl tilltagen takhöjd och utgång till det väl tilltagna och soldränkta trädäcket. Vidare på entréplanet finner man badrum med dusch och toa samt entréhall. Det övre planet fördelas över allrum och sovrum. Nydragen el.

Bostaden ligger utmärkt beläget med pendlaravstånd till Stockholm, Uppsala, Västerås och Enköping.

Välkommen att höra av er för mer information eller förhandsvisning.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Enköping