Mäklare Oskar Berge

Oskar Berge

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Katrinedalsvägen 18, Bålsta Övergran, Håbo kommun

Katrinedalsvägen 18

Villa
Bålsta Övergran, Håbo kommun
HusmanHagberg Enköping

3 495 000 kr

82 m²

4 rum

3 532 m² tomt

Charmigt och vackert 30-talshus beläget på stor och helt insynsskyddad trädgårdstomt med glimt över Mälarens vattenspegel. Här kan enbart fantasin sätta gränserna på hur ni kan förädla denna pärla. Exteriört är huset i gott skick med nytt yttertak, putsad fasad och vackra delvis spröjsade originalfönster och delvis nya fönster. Interiört är stora delar av äldre standard men med bevarad charm! Interiört disponeras bostaden över entréplan med entré via inglasad veranda, tvättrum med WC, kök, matrum samt vardagsrum med kamin. Via trappa nås det övre planet fördelat över två sovrum, övre hall samt badrum med dusch. Från det övre planet erbjuder bostaden dessutom en balkong med utsikt över Mälaren. Källardel med tvättstuga. På fastigheten finner ni även två ytterligare byggnader som idag nyttjas som förråd. Dessa byggnader går för framtida ägare att förädla till gästhus/generationsboende. Fiber finns anslutet till fastigheten. Både egen brunn med tjänligt vatten samt kommunalt VA. Lantligt beläget i Övergran med några få minuters bilfärd samt goda busskommunikationer in till de centrala delarna av Bålsta. Här finner ni fina naturområden med promenadstråk, badplats samt närhet till motionsspår.

Slipar-Lasses gata 5, Fanna, Enköpings kommun
  • Sön 26 mar kl 13:15

Slipar-Lasses gata 5

Lägenhet
Fanna, Enköpings kommun
HusmanHagberg Enköping

1 495 000 kr

55 m²

2 rum

3 277 kr/mån

27 182 kr/m²

Med en genomtänkt utformning av planlösningen har man i denna 2:a en delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, sovrum med plats för dubbel säng, helkaklat badrum med bla duschhörna och tvättmöjligheter. Lägenheten disponerar även en väl tilltagen klädkammare/förråd i hallen. Den härliga balkongen bjuder in till att njuta både morgon- och kvällssol. Genomgående har lägenheten ekparkett och ljust målade väggar. Trevligt kök, fullt utrustat med allt som behövs. Här finns även plats för matgrupp. I Fanna bor ni i ett av Enköpings mest populära områden med närhet till stan, resecentrum, grönområden och den populära golfbanan med tillhörande restaurang. Enköping är en expansiv kommun som växer och förtätas. Kommunen har cirka 45 000 invånare och erbjuder både en mysig stadskärna med butiker, cafeér och restauranger med även närhet till skog och Mälaren. Kommunens milslånga vattenlinje erbjuder även dess invånare väl anlagda badplatser och båthamnar. Föreningslivet är väl utbrett och här finner man allt från fotboll, rugby, golf, hockey, padel, orientering och friidrott för att bara nämna några. Kollektivtrafiken bla erbjuder tåg där man bland annat når Sundbyberg (31 min) T-centralen (39 min) och Västerås (15 min). Med buss når man snabbt Uppsala på 48 minuter. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information eller en förhandsvisning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Astrakanstigen 49, null, Håbo kommun

Astrakanstigen 49

Lägenhet
Håbo kommun
HusmanHagberg Enköping

1 695 000 kr

69,5 m²

2 rum

5 257 kr/mån

24 388 kr/m²

Nu saluförs denna helrenoverade marklägenhet med stor uteplats med kvällssol! Genomgående har bostaden renoverats med nya ytskikt, ny el, nytt kök och nytt helkaklat badrum. Den väl tilltagna ytan om hela 70 kvm tillsamman med de ljusa väggarna och vackra golvet i enstavs ekparkett ger bostaden en luftig och harmonisk känsla. Välkomnande hall/entré med klinkergolv och målade väggar. Från entrén finner ni även en väl tilltagen klädkammare. Vidare in i lägenheten når ni den stora vardagsrummet i en öppen planlösning med ett väl tilltaget kök med gott om arbetsytor. Vidare har ni även ett stort sovrum med förvaring i garderob. Helkaklat badrum med både dusch och tvättmaskin (möjlighet att till badkar om så önskas). Bostaden erbjuder dessutom två uteplatser. Vid den stensatta mindre uteplatsen intill entrén kan med fördel kan möbleras med mindre cafébord för att avnjuta morgonkaffet i morgonsolen medan den större altanen med utgång från vardagsrummet lämpar sig ypperligt att tända grillen efter jobbet och avnjuta middagen i den värmande kvällssolen. Några få minuters promenad till Bålsta centrum och station med goda kommunikationer via både pendeltåg, regionaltåg och bussförbindelser på Uppsala och Enköping. Välkomna att anmäla ert intresse eller kontakta ansvarig mäklare för mer information om denna toppenlägenhet!

  • Uteplats
Ripgatan 28, null, Enköpings kommun
  • Sön 26 mar kl 14:15

Ripgatan 28

Villa
Enköpings kommun
HusmanHagberg Enköping

3 595 000 kr

117 m²

4 rum

373 m² tomt

Centralt belägen modern villa på hörntomt med grönområden inpå knuten! Välkomna till detta problemfria boende med en genomtänk planlösning där entréplanet erbjuder stora sociala ytor, utgång till trädgården med fina utemiljöer, modernt kök med plats för matbord, praktiskt hall med förvaring samt helkaklat badrum med tvättstuga. Det övre planet finner ni en mysig läshörna/kontorshörna, tre bra sovrum och kaklat badrum. Här bor man dessutom billigt med fjärrvärme och en låg elförbrukning som enbart avser hushållsel. Tomten erbjuder uppställningsplats för en bil samt parkering i carport praktiskt belägen intill entrén av boningshuset. På tomten finner man både planteringar, plangräsmatta och uteplatser i olika vädersträck. Samfällighet med gungor och lekplats för de boende. I området finns även förskolor, skolor, matbutik och strövområden. Kort avstånd till centrumkärnan med bredd utbud av butiker, fik och restauranger. Enköping är en expansiv kommun som växer och förtätas. Kommunen har cirka 45 000 invånare och erbjuder både en mysig stadskärna med butiker, cafeér och restauranger med även närhet till skog och Mälaren. Kommunens milslånga vattenlinje erbjuder även dess invånare väl anlagda badplatser och båthamnar. Föreningslivet är väl utbrett och här finner man allt från fotboll, rugby, golf, hockey, padel, orientering och friidrott för att bara nämna några. Kollektivtrafiken bla erbjuder tåg där man bland annat når Sundbyberg (31 min) T-centralen (39 min) och Västerås (15 min). Med buss når man snabbt Uppsala på 48 minuter. Kontakta ansvarig mäklare för mer information eller förhandsvisning

  • Plus
Kraftgatan 3, Centrum, Enköpings kommun
  • Sön 26 mar kl 15:00

Kraftgatan 3

Villa
Centrum, Enköpings kommun
HusmanHagberg Enköping

4 095 000 kr

143 m²

7 rum

667 m² tomt

NY VISNING 26/3 Välkomna till denna trivsamma suterräng-villa belägen i lugnt och barnvänligt område i ett stenkast från centrum! Villan inrymmer 7 rok om hela 223 kvm, fördelat över fem sovrum, stort vardagsrum i öppen planlösning med köket samt allrum, tvättstuga, WC, samt ett väl tilltaget och helkaklat badrum. På övre plan ger den öppna planlösningen mellan det ljusa köket och vardagsrummet en luftig känsla. Fondtapeten i vardagsrummet och detaljer i form av braskamin och ryggåstak med framtagna takbjälkar gör huset mycket inbjudande. Här finns även en kaklad WC med toalett och handfat, tre av sovrummen samt en klädkammare. På övre plan är det genomgående parkettgolv och målade väggar, utöver en tapetserad fondvägg i vardagsrummet. Golvvärme på nästan hela övre plan. På källarplan, som har egen entré med hall finns två stora sovrum, ett allrum, ett stort badrum, en stor tvättstuga samt förråd. Hall, allrum, badrum och tvättstuga har alla klinkergolv. Ett av sovrummen är försett med heltäckningsmatta och det andra med parkettgolv. Badrummet är helkaklat med badkar, duschhörna, WC och handfat. I övrigt genomgående målade väggar på källarplan. Golvvärme på hela källarplan. Intill huset finns en fin trädgård med olika fruktträd, syrener och rabarber. Även en altan finns intill trädgården samt en trevlig balkong som sträcker sig längs större delen av husets baksida. Utgång till denna finns från vardagsrummet och två av de tre sovrummen på övre plan. Gott om plats för uppställning av bilar, plan gräsmatta för sommarens lekar samt en tilltagen altan med bara solläge. Omfattande renoveringar genomfördes 2013 som bland annat innefattade nya fönster och ny el i hela huset, nytt kök samt takbyte. Fiber indraget.

  • Plus
Veckholms-Väppeby 13, null, Enköpings kommun

Veckholms-Väppeby 13

Tomt
Enköpings kommun
HusmanHagberg Enköping

450 000 kr

2 009 m² tomt

Här finner ni en lantligt belägen tomt om cirka 2000 kvm. Beläget i en skogsbacke intill de Veckholms öppna landskap. Tidigare har det beviljats förhandsbesked om byggnation av enfamiljsbostadshus. Det är fritt fram att själva besöka fastigheten och bilda en uppfattning om visionen av ert nya hem. Tomten kommer vid tillträdet vara avröjd. För frågor om objektet eller Enköping som kommun, vänligen kontakta ansvarig mäklare Oskar Berge.

Visar alla 6