Mäklare Oskar Berge

Oskar Berge

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Altuna Ådalen 2, null, Enköpings kommun
  • Sön 4 aug kl 11:00
Altuna Ådalen 2, null, Enköpings kommun, bild 2
Altuna Ådalen 2, null, Enköpings kommun, bild 3

Altuna Ådalen 2

Villa
Enköpings kommun
HusmanHagberg Enköping
2 995 000 kr
160 + 88 m²
6 rum
1 700 m² tomt

Välkommen till Altuna Ådalen 2, en underbar villa med en unik kombination av historisk charm och moderna bekvämligheter. Denna pärla från 1909 erbjuder en boyta på 160 kvm och en biyta på 88 kvm, och ligger inbäddad i en lummig och blomstrande trädgård som gränsar till en stilla å. Stig in genom den rymliga och luftiga hallen som leder vidare till ett smakfullt renoverat kök, perfekt för både vardagsmatlagning och festmiddagar. Matrummet och vardagsrummet, med rikligt ljusinsläpp från stora fönster, skapar en ljus och välkomnande atmosfär. På entréplanet finner du även ett stilfullt helkaklat badrum samt en nyrenoverad tvättstuga. Två fungerande eldstäder ger extra mysfaktor och värme under kalla vinterkvällar. Övre planet erbjuder ett mysigt allrum, ytterligare ett helkaklat badrum, två större sovrum och ett mindre, samt inredda kattvindar som ger extra förvaringsutrymme eller sovkabysser. Den stora altanen och plana gräsytorna är perfekta för utomhusaktiviteter och sociala tillställningar. Trädgården, som följer åns slingrande lopp, är en oas av grönska och blommor – idealisk för avkoppling och njutning. Ekonomibyggnad och garage. På tomten finns en rymlig ekonomibyggnad med gott om förvaringsutrymme och stor potential för att bedriva verksamhet eller inreda till generationsboende. Dessutom finns ett rymligt garage. Närhet till Fjärdhundraskolan (F-9) och cirka 20 minuters bilresa intill Enköping med stort utbud av butiker och restauranger. Altuna Ådalen 2 är inte bara ett hus, det är ett hem där du kan skapa minnen för livet. Välkommen att uppleva denna unika bostad – en perfekt kombination av dåtidens charm och dagens komfort. Kontakta oss för en visning!

  • Premium
Förverkliga ert drömboende på denna lantliga och Mälarnära tomt!, null, Enköpings kommun

Förverkliga ert drömboende på denna lantliga och Mälarnära tomt!

Tomt
Enköpings kommun
HusmanHagberg Enköping
695 000 kr
3 208 m² tomt

Välkommen till ditt framtida drömboende, där naturen och Mälarens närhet möts i en perfekt harmoni. Denna 3208 kvm stora tomt bjuder in till en aktiv såsom lugn livsstil med sin närhet till den lugna och vackra Mälaren, bara en kort promenad bort, öppna landskap och skogar. Denna plana och lättbebyggda tomt är som ett oskrivet blad, redo att bli formad till din egen personliga oas. Med vyer över öppna fält och den omgivande naturen blir varje dag en visuell fest för dina sinnen. Här kan du njuta av soluppgångar och solnedgångar som målar himlen i otaliga nyanser, medan du lyssnar till fåglarnas sång och känner doften av friskt grönskande landskap. Placeringen nära Mälaren ger inte bara möjligheten till avkopplande promenader längs vattnet, utan även till en mängd fritidsaktiviteter såsom fiske, båtliv och picknickar vid stranden. För den naturälskande familjen är detta en sällsynt möjlighet att skapa ett hem där äventyr och avkoppling går hand i hand. Tidigare har kommunen lämnat positivt förhandsbesked avseende byggnation av fritidshus samt enbostadshus för fastigheten. Dröm inte längre – låt denna tomt bli grunden för ditt framtida hem och skapa ditt eget paradis vid Mälarens strand. Kontakta oss idag för mer information och för att boka en visning.

Kuttervägen 22, Bredsand, Enköpings kommun
Kuttervägen 22, Bredsand, Enköpings kommun, bild 2
Kuttervägen 22, Bredsand, Enköpings kommun, bild 3

Kuttervägen 22

Tomt
Bredsand, Enköpings kommun
HusmanHagberg Enköping
1 495 000 kr
1 417 m² tomt

Nu har ni en unik möjlighet att förverkliga er villadröm på Bredsands sista obebyggda villatomt! Denna plana tomt på 1 417 kvm erbjuder generösa byggmöjligheter med en byggrätt på hela 25% av tomtens yta, varav 90 kvm får användas till komplementbyggnader. Här bor ni med Mälarens lugna vatten inom cirka 400 meters räckhåll, samtidigt som ni har stadens alla bekvämligheter på bekvämt avstånd. Friheten att välja husleverantör ger er möjligheten att skräddarsy ert drömhem efter egna önskemål och behov. För er som är båtintresserade ligger båtklubb på promenadavstånd, liksom det populära Bredsandsbadet och upplandsleden för skogspromenaderna. Anslutningsavgifter för vatten och avlopp är redan betalda. Missa inte denna chans att bygga ert framtida drömboende. Bredsand, en naturskön pärla i Enköping! Bredsand erbjuder en harmonisk kombination av vacker natur, närhet till Mälarens lugna vatten och stadens bekvämligheter. Här finner du den perfekta balansen mellan lugn och ro och tillgång till moderna faciliteter. Bredsand är känt för sina natursköna omgivningar med grönskande skogar, öppna ängar och närheten till Mälarens strandlinje. Här kan du njuta av långa promenader längs vattnet, friluftsaktiviteter och ett rikt djurliv. För den som älskar att bada och sola finns det populära Bredsandsbadet, en idealisk plats för familjer och vänner att samlas och njuta av sommardagar. Området har även goda förbindelser till Enköpings stadskärna, där du finner ett brett utbud av butiker, restauranger, skolor och andra bekvämligheter. För båtentusiaster finns stadens båtklubb på bekvämt avstånd, vilket gör det enkelt att ge sig ut på Mälarens vatten för en dagstur eller längre utflykter. Välkommen att upptäcka Bredsand i Enköping – där natur och stad möts i perfekt harmoni!

  • Premium
Galeonsvägen 3D, Bredsand, Enköpings kommun
Galeonsvägen 3D, Bredsand, Enköpings kommun, bild 2
Galeonsvägen 3D, Bredsand, Enköpings kommun, bild 3

Galeonsvägen 3D

Radhus
Bredsand, Enköpings kommun
HusmanHagberg Enköping
2 395 000 kr
109 m²
5 rum
5 487 kr/mån
21 972 kr/m²

Välkomna till detta moderna radbus i nyskick beläget i Mälar nära och barnvänliga Bredsand! Bostaden disponeras över två plan med en väl genomtänkt planlösning fördelat på ett entréplan med vardagsrum i vinkel med utgång till trallsatt altan samt gräsmatta omgivet av staket och thujor, stilrent kök med gråa luckor, rostfria vitvaror och gott om arbetsytor, entréhall med platsbyggt garderob samt rymligt helkaklat badrum med tvätt maskin och torktumlare. Det övre planet fördelas vidare över tre sovrum, allrum (möjligt fjärde sovrum) samt badrum. In till entrén finns isolerade förråd parkering för två bilar samt elbilsladdare (med lastbalansering). Genomgående är radhuset målat i en ljus färgsättning, parkettgolv i ek samt helkaklade våtrum. Som boende i Bredsand har man en härlig blandning av allt från kort promenad (badrocksavstånd) ner till Bredsandsbadets sandstränder, Upplandsledens för skogspromenader och närhet till såväl förskolor, skolor och centrala Enköping breda utbud av närservice. Från Enköpings resecentrum/station har man bra förbindelser till Uppsala (buss), Västerås (buss och tåg) samt Stockholm (tåg).

  • Premium
  • Uteplats
Sandgatan 27, Centrum, Enköpings kommun
Sandgatan 27, Centrum, Enköpings kommun, bild 2
Sandgatan 27, Centrum, Enköpings kommun, bild 3

Sandgatan 27

Lägenhet
Centrum, Enköpings kommun
HusmanHagberg Enköping
2 695 000 kr
110 m²
5 rum
vån 3/3
6 983 kr/mån
24 500 kr/m²

BOATADEN VISAS EFTER ÖVERENSKOMMELSE. VÄLKOMMEN ATT BOKA VISNING PER SMS, MAIL ELLER TELEFON Välkommen till Sandgatan 27 och denna fantastiska etagelägenhet om 110 kvm fördelat över hall, kök, vardagsrum, WC, badrum samt tre sovrum och erbjuder det bästa av två världar – radhuskänsla och cityliv! Lägenheten är genomgående nyrenoverad med varsamt utvalda ytskikt som skapar en modern, hemtrevlig och inbjudande atmosfär. Det nya, vackra köket i mörkblå kulör är en sann dröm för matälskaren. Med rostfria vitvaror inklusive kyl/frys, inbyggd ugn och mikro, diskmaskin samt en induktionshäll med inbyggd fläkt, är köket både stilrent och funktionellt. Det rutiga golvet tillför en charmig och unik touch. Badrummet är fräscht och utrustat med en modern dusch, medan den separata WC erbjuder en tvätt/tork kombimaskin för ökad bekvämlighet i vardagen. Stambytt 2023. Den stora balkongen är perfekt belägen i bästa solläge och erbjuder en härlig plats för avkoppling och sociala tillställningar. Dessutom finns en möblerbar loftgång som ger ytterligare utrymme för utemöbler och växter, vilket bidrar till den ombonade radhuskänslan. All el är i lägenheten är ny. Bo mitt i hjärtat av Enköping med närhet till allt vad staden har att erbjuda – butiker, restauranger och nöjen finns på bekvämt gångavstånd. Den centrala placeringen gör det enkelt att njuta av stadens puls samtidigt som du har en lugn och avskild plats att komma hem till. Missade du din chans att leva ditt drömliv i en perfekt balans mellan stad och radhus? Kom och upptäck Sandgatan 27 – en bostad som verkligen har allt! Kontakta oss idag för en visning och låt dig förtrollas av denna unika etagelägenhet.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skoklostervägen 93B, Skokloster, Håbo kommun
Skoklostervägen 93B, Skokloster, Håbo kommun, bild 2
Skoklostervägen 93B, Skokloster, Håbo kommun, bild 3

Skoklostervägen 93B

Villa
Skokloster, Håbo kommun
HusmanHagberg Håbo
4 495 000 kr
39 m²
2 rum
597 m² tomt

Helt unik chans att förvärva detta sjöläge beläget i historisk miljö med vyer mot Mälaren samt Skoklosters vackra och välbevarade barockslott. I denna kulturmiljö finns stora ekskogar, långa strandlinjer och vackra slottsmiljöer. Fastigheten som även går under namnet Piggebo, har tillhört Skokloster slott och ligger intill Mälarens strand, rätt till egen båtplats finns nedanför fastigheten. Det charmiga bostadshuset är i tegel med farstukvist i faluröd målad träpanel. Huset andas charm och historia, en fastighet värd att upplevas på plats! Bostaden fördelas över entré, badrum, storstuga/vardagsrum med kök i en öppen planlösning samt att sovrum med mindre loft ovan. Vardagsrummet har en väl tilltagen takhöjd med öppen upp i nock. Tomten är plan och lättskött med uteplatsen, grusad gång och plan gräsmatta. Dispans finns från strandskyddet för nybyggnation och tidigare förhandsbesked för nybyggnation är tidigare beviljat. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information om detta unika objekt.

  • Premium
Fjärilsstigen 37, Gånsta, Enköpings kommun
  • Sön 4 aug

Fjärilsstigen 37

Lägenhet
Gånsta, Enköpings kommun
HusmanHagberg Enköping
1 195 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 2/2
4 982 kr/mån
18 527 kr/m²

Upptäck denna fantastiska bostad på 64,5 kvm, belägen på våning 2 av 2. Här finner du ett hem som kombinerar modern stil med ljusa, inbjudande ytor. Med en tillhörande gräsplätt och uteplats får du en perfekt plats för avkoppling och sociala stunder under sommarens varma dagar. Interiört är lägenheten genomgående i mycket fint skick med nyare ytskikt som ger en fräsch och modern känsla. Köket, som är stilfullt svart, är utrustat med allt du kan behöva för att laga dina favoritmåltider. I övrigt är bostaden ljus och luftig med ett rymligt badrum som erbjuder gott om plats och komfort. Den tillhörande gräsplätten och uteplatsen ger dig en härlig möjlighet att njuta av utomhuslivet, perfekt för sommarens alla grillkvällar eller en lugn morgonkaffe. Fjärilsstigen 37 ligger i det eftertraktade området Gånsta, känt för sin trevliga omgivning och närhet till både natur och stadens bekvämligheter. Här bor du med närhet till fina promenadstråk, butiker och kommunikationer. Missa inte chansen att göra Fjärilsstigen 37 till ditt nya hem! Tveka inte att kontakta oss för en visning.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Rådjursvägen 19, null, Enköpings kommun

Rådjursvägen 19

Villa
Enköpings kommun
HusmanHagberg Enköping
2 795 000 kr
174 + 20 m²
1 046 m² tomt

Drömboende på Rådjursvägen 19 i Hummelsta Välkommen till Rådjursvägen 19, en imponerande fastighet i det lugna och trygga samhället Hummelsta, endast 10 minuter från centrala Enköping. Detta hem erbjuder en generös boyta på 174 kvm och en bi-area på 20 kvm, perfekt för familjen som värdesätter både utrymme och komfort. Sociala ytor för alla tillfällen Detta hem har stora sociala ytor som bjuder in till både vardagsmys och festliga tillställningar. På entréplan möts du av ett rymligt vardagsrum som badar i naturligt ljus och erbjuder gott om plats för både soffgrupp och matplats. Köket, utrustat med moderna vitvaror, blir snabbt hemmets hjärta där familj och vänner samlas för gemensamma måltider. Perfekt planlösning för familjelivet Entréplanet rymmer även fyra generösa sovrum, vilket ger utrymme för hela familjen och gäster. Här finns också en praktisk tvättstuga med bastu och dusch, vilket skapar en privat oas för avkoppling efter en lång dag. Ett badrum kompletterar detta våningsplan. På övre plan hittar du ett stort allrum, perfekt som lekrum för barnen eller som en andra vardagsrum för familjens kvällar tillsammans. Här finns även ett extra sovrum och en toalett, vilket gör detta plan idealiskt för tonåringar eller gäster som vill ha lite extra avskildhet. Utomhusliv och natursköna omgivningar Tomten är plan och gränsar mot allmänning och skog, vilket ger en privat och naturskön miljö att njuta av. Här finns gott om plats för lek, trädgårdsprojekt och utomhusaktiviteter. Bekvämlighet och praktiska lösningar Fastigheten har ett vidbyggt garage som erbjuder bekväm parkering och extra förvaringsutrymme. Hela området präglas av en lugn och trygg atmosfär, vilket gör detta till en perfekt plats för barnfamiljer och för dem som söker en fridfull tillvaro nära naturen. Missade inte chansen att förvärva detta fantastiska boende på Rådjursvägen 19. Här får du en perfekt kombination av rymlighet, bekvämlighet och naturnära livsstil – en plats att verkligen kalla hem. Kontakta oss för en visning redan idag!

  • Plus
Parkgatan 47D, Fanna, Enköpings kommun
Parkgatan 47D, Fanna, Enköpings kommun, bild 2
Parkgatan 47D, Fanna, Enköpings kommun, bild 3

Parkgatan 47D

Lägenhet
Fanna, Enköpings kommun
HusmanHagberg Enköping
1 695 000 kr
90 m²
4 rum
vån 2/4
7 248 kr/mån
18 833 kr/m²

Välkommen till denna rymliga och ljusa fyrarummare på 90 kvm, belägen i det lugna och populära Fanna. Här får du ett hem som erbjuder både stil och komfort, med alla de bekvämligheter du kan önska dig. Lägenheten har tre bra sovrum, varav två är väl tilltagna och perfekta för familjeliv eller för att skapa ett rymligt hemmakontor. Intill de större sovrummen finner ni även en klädkammare. De stora fönstren släpper in rikligt med dagsljus och bjuder på en vidsträckt utsikt som skapar en harmonisk atmosfär. Det fräscha badrummet och den nyrenoverade WC:n erbjuder en modern och ren känsla. Köket, som även det är renoverat, har direkt utgång till balkongen och gör det enkelt att avnjuta en frukost i solen. Balkongen i sydvästläge ger dig sol från mitt på dagen till kvällen, en perfekt plats för avkoppling och sociala tillställningar. Det rymliga vardagsrummet är idealiskt för både vardag och fest, och de nylagda parkettgolven ger en enhetlig och elegant känsla genom bostaden. Hallen erbjuder bra förvaringsmöjligheter och har dessutom en loftgångsbalkong utanför, vilket ger extra utrymme för förvaring eller som en mysig uteplats. Lägenhetens ytskikt är genomgående renoverade med nya parkettgolv i alla sovrum, hall och vardagsrum. De vitmålade väggarna ger en fräsch och modern känsla som gör det enkelt att inreda efter egen smak. Här bor du med närhet till både stadskärnan och resecentrum, allt inom bekvämt promenadavstånd. Missa inte chansen att förvärva detta fantastiska hem i en av Enköpings mest eftertraktade områden. Välkommen till ditt nya drömboende!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bergsgatan 10, null, Enköpings kommun

Bergsgatan 10

Lägenhet
Enköpings kommun
HusmanHagberg Enköping
1 495 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1/3
4 743 kr/mån
21 357 kr/m²

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR ATT BOKA VISNING Välkommen till Bergsgatan 10, en centralt belägen bostad som erbjuder både charm och funktionalitet. Denna flexibla lägenhet kan anpassas efter dina behov som en rymlig trea eller en smart planerad tvåa med en praktisk uthyrningsdel. Den separata uthyrningsdelen har egen WC, med möjlighet att bygga om till ett komplett badrum, vilket öppnar upp för ytterligare bekvämlighet och potential för extra inkomster, vilket kan resultera i en mycket låg boendekostnad. Lägenheten bjuder på ett par minuters promenad till Enköpings resecentrum, vilket gör pendlingen enkel och smidig. Stadskärnan med sitt rika utbud av butiker, restauranger och kaféer når du på ytterligare några minuter till fots. Här möts du av en charmig bostad med vackert originalgolv och ett fantastiskt ljusinsläpp som skapar en inbjudande och hemtrevlig atmosfär. Balkongen i sydvästläge erbjuder en underbar plats att njuta av solen från tidig eftermiddag till kväll. Funtionellt och renoverat kök med gott om arbetsytor och plats för matbord. Missade inte chansen att bo i denna unika lägenhet som kombinerar centralt läge, historisk charm och modern bekvämlighet. Välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong
Regalskeppsvägen 13B, Bredsand, Enköpings kommun
Regalskeppsvägen 13B, Bredsand, Enköpings kommun, bild 2
Regalskeppsvägen 13B, Bredsand, Enköpings kommun, bild 3

Regalskeppsvägen 13B

Radhus
Bredsand, Enköpings kommun
HusmanHagberg Enköping
2 495 000 kr
109 m²
5 rum
5 487 kr/mån
22 890 kr/m²

Modernt radhus uppfört i två plan med en väl genomtänkt planlösning och utgång till stor trallsatt altan i västligt läge. Interiört välkomnas ni av ett entréplan fördelat över vardagsrum i vinkel, kök med gott om arbetsytor, entréhall med förvaring samt rymligt badrum med tvätt maskin och torktumlare. Det övre planet fördelas vidare över tre sovrum, allrum (möjligt fjärde sovrum) samt badrum. Intill entrén finns isolerat förråd. Genomgående kommer radhusen vara målade i en vitnyans och ha ett parkettgolv i ek samt helkaklade badrum. Bo bekvämt i detta bostadsrättsradhus som har allt man kan önska av ett modernt boende. Kök från Vedum med gråa luckor, mörk laminatbänk och rostfria vitvaror. Till bostaden tillhör egen parkeringsplats samt att föreningen tillhanda håller extra parkeringar efter kösystem. Som boende i Bredsand har man en härlig blandning av allt från kort promenad (badrocksavstånd) ner till Bredsandsbadets sandstränder, Upplandsledens skogspromenader och närhet till såväl förskolor, skolor och centrala Enköping breda utbud av närservice. I Bredsand har man även ett mindre livsbutik. Från Enköpings resecentrum/station har man bra förbindelser till Uppsala (buss), Västerås (buss och tåg) samt Stockholm (tåg).

  • Premium
  • Uteplats
Vallby-Mälby 3, null, Enköpings kommun

Vallby-Mälby 3

Fritidshus
Enköpings kommun
HusmanHagberg Enköping
695 000 kr
20 m²
1 rum
1 258 m² tomt

Lantligt beläget med fina vyer över öppna landskap finner ni denna stuga belägen endast 15 min från centrala Enköping! Med en lummig och grönskande tomt som vetter mot söder, kan man söka skugga eller sol från morgon till eftermiddag. På fastigheten finns boningshus samt gästhus/förrådsbyggnad. Sommarvatten, möjligt att i använda året om. Här kan man förverkliga drömmen om ett fritidsboende med mindre än en timmes resväg till såväl Stockholm, Uppsala och Västerås. Kanske se över möjligheten till att bygga ert drömhus på fastigheten? Vänligen kontakta Oskar Berge för frågor och förhandsvisning.

  • Plus
Kuttervägen 43A, Bredsand, Enköpings kommun
Kuttervägen 43A, Bredsand, Enköpings kommun, bild 2
Kuttervägen 43A, Bredsand, Enköpings kommun, bild 3

Kuttervägen 43A

Radhus
Bredsand, Enköpings kommun
HusmanHagberg Enköping
2 695 000 kr
110 m²
6 rum
6 643 kr/mån
24 500 kr/m²

Stig in i ditt blivande hem i det pittoreska Bredsand. Detta moderna radhus är en pärla med sina 110 kvm fördelade på 1 1/2 plan och erbjuder en harmonisk livsstil för dig och din familj. Med 4 rymliga sovrum finns det gott om plats för hela familjen att växa och trivas. Köket och vardagsrummet flödar samman i en öppen planlösning, vilket skapar en inbjudande atmosfär för samvaro och umgänge. För extra flexibilitet och avkoppling finns även ett allrum, perfekt för filmkvällar eller lek. Två helkaklade badrum ger både funktionalitet och lyx i vardagen, med bekvämlighet för hela familjen. Uteplatsen i soligt läge är en oas där du kan njuta av långa sommardagar och kvällar. Den stora altanen bjuder in till grillkvällar och avkoppling medan den lilla gräsmattan är perfekt för lek och eller för er med gröna fingrar. Bredsand, beläget vid Mälarens strand i Enköping, erbjuder en harmonisk livsstil med natursköna omgivningar och närhet till vatten. Perfekt för friluftsaktiviteter som promenader, picknickar och båtturer. Barnvänligt med lekplatser och skolor nära till hands. Samtidigt bekvämt med närhet till Enköpings centrum för shopping och restauranger. En perfekt balans mellan natur och stadsliv för en trivsam vardag. Välkommen hem till din framtida oas i Bredsand, där modern komfort möter naturnära livsstil.

  • Premium
  • Uteplats
Veckholms-Väppeby 13, null, Enköpings kommun

Veckholms-Väppeby 13

Tomt
Enköpings kommun
HusmanHagberg Enköping
450 000 kr
2 009 m² tomt

Här finner ni en lantligt belägen tomt om cirka 2000 kvm. Beläget i en skogsbacke intill de Veckholms öppna landskap. Tidigare har det beviljats förhandsbesked om byggnation av enfamiljsbostadshus. Det är fritt fram att själva besöka fastigheten och bilda en uppfattning om visionen av ert nya hem. Tomten kommer vid tillträdet vara avröjd. För frågor om objektet eller Enköping som kommun, vänligen kontakta ansvarig mäklare Oskar Berge.

Visar alla 14