Mäklare Oskar Berge

Oskar Berge

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Maratongatan 1D, Munksundet, Enköpings kommun
 • Sön 10 mar kl 11:30
Maratongatan 1D, Munksundet, Enköpings kommun, bild 2
Maratongatan 1D, Munksundet, Enköpings kommun, bild 3

Maratongatan 1D

Radhus
Munksundet, Enköpings kommun
HusmanHagberg Enköping
3 195 000 kr
143 m²
5 rum
284 m² tomt

Välkomna till detta välbyggda och gedigna radhus med ett mycket centralt och populärt läge! Här når ni torget och Enköpings utbud av butiker, caféer och restauranger på några korta minuters promenad. Bostaden har genomgående rikligt med ljusinsläpp och många vackra originaldetaljer. Uppfart med plats för två bilar samt varmgarage (med elport) och intilliggande förrådsdel med arbetsbänk. Även baksida med altan och plan gräsmatta i bästa solläge, stor insynsskyddad altan med markis. I övrigt erbjuder trädgården grönskande perenner, buskage och bär. Bostaden fördelas över två plan. Entréplan rymmer hall, WC, kök samt ett väl tilltaget vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp och utgång till den soliga trädgården. Det övre planet fördelas vidare över två allrum varav ena med braskamin och utgång till den väl tilltagna balkongen med kvällssol. Det andra allrummet kan med enkelhet delas av till ytterligare två sovrum. Vidare rymmer det övre planet två sovrum, tvättstuga samt badrum. Under våren kommer taket att bytas ut, detta bekostas av nuvarande ägare. Enköping är en expansiv kommun som växer och förtätas. Kommunen har cirka 45 000 invånare och erbjuder både en mysig stadskärna med butiker, cafeér och restauranger med även närhet till skog och Mälaren. Kommunens milslånga vattenlinje erbjuder även dess invånare väl anlagda badplatser och båthamnar. Föreningslivet är väl utbrett och här finner man allt från fotboll, rugby, golf, hockey, padel, orientering och friidrott för att bara nämna några. Kollektivtrafiken bla erbjuder tåg där man bland annat når Sundbyberg (31 min) T-centralen (39 min) och Västerås (15 min). Med buss når man snabbt Uppsala på 48 minuter. Välkomna att anmäla ert intresse till ansvarig mäklare.

 • Premium
Friluftsvägen 7B, Gamla Nynäs, Enköpings kommun
Friluftsvägen 7B, Gamla Nynäs, Enköpings kommun, bild 2
Friluftsvägen 7B, Gamla Nynäs, Enköpings kommun, bild 3

Friluftsvägen 7B

Radhus
Gamla Nynäs, Enköpings kommun
HusmanHagberg Enköping
2 995 000 kr
123 m²
5 rum
5 995 kr/mån
24 350 kr/m²

Välkommen till detta moderna och arkitektritade boende med smakfulla och påkostade materialval. På Friluftsvägen 7B finner ni även en skyddad altan och grästäppa som eftermiddagssolen värmer upp. Bostaden fördelas över en luftig och social planlösning på entréplanet där öppna ytor och rikligt ljusinsläpp visar upp sig från sin bästa sida. På entréplanet finner ni även en väl tilltagen entréhall med massvis av förvaring, påkostat badrum med badkar samt en separat tvättstuga/teknikrum. Det övre planet nås via trappa med vacker akustikpanel i ek. Allrum samt tre sovrum och ett påkostat och helkaklat badrum. Andra kvalitéer som erbjuds är både AC/luftvärmepump för de varma dagarna samt en kamin som inger en myskänsla under höst och vinterkvällarna. Sammanfattningsvis är detta boende något ni måste uppleva på plats. Till bostaden hör två förråd samt två parkeringsplatser. Vänligen kontakta ansvarig mäklare för förhandsvisning eller mer information om denna drömbostad.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Lundsångarvägen 9, Skokloster Söderskogen, Håbo kommun
 • Sön 10 mar
Lundsångarvägen 9, Skokloster Söderskogen, Håbo kommun, bild 2
Lundsångarvägen 9, Skokloster Söderskogen, Håbo kommun, bild 3

Lundsångarvägen 9

Villa
Skokloster Söderskogen, Håbo kommun
HusmanHagberg Enköping
2 695 000 kr
109 + 46 m²
6 rum
1 333 m² tomt

I populära Söderskogen med naturen inpå knuten ges nu tillfället att förvärva denna fina fastighet med garage samt uthyrningsdel! Bostaden har stora sociala ytor med ett rejält och modernt kök i öppen planlösning med matplats, väl tilltaget vardagsrum med fint ljusinsläpp samt braskamin, badrum med tvättpelare samt två renoverade sovrum. I suterrängplan finns en uthyrningsdel med separat ingång, kök/kokvrå, tvättmöjligheter, badrum, sovalkov samt vardagsrum. Utöver detta finns även bergvärme för trygga driftskostnader. Detta i kombination med uthyrning av uthyrningsdelen bäddar för mycket låga boendekostnader. Fastighetens tomt vetter ut mot allmänning i i bakkant samt har en fin variation av plana gräsytor, lummighet och flertalet möjliga uteplatser. Rejäl uppfart intill garaget. Ring för mer information.

 • Premium
Eldens väg 9, Bålsta Bastubacken, Håbo kommun

Eldens väg 9

Villa
Bålsta Bastubacken, Håbo kommun
HusmanHagberg Enköping
3 395 000 kr
133 m²
387 m² tomt

Välkomna till denna trivsamma familjevilla beläget på populära Bastubacken med kort gångavstånd till skolor och förskolor samt till Vibyspåret med elljussåp och frisbeegolfbana och lummig skog för rekreation. Bostaden är till stor del i originalskick med i ett mycket välskött sådant, detta erbjuder den nya ägaren att sätta sin egna prägel på hemmet. Interiört fördelas entréplanet över badrum, tvättstuga, kök med matplats, rymligt vardagsrum samt ett sovrum. Det övre planet fördelas vidare över badrum, klädkammare samt två sovrum och ett allrum, Exteriört finner ni plana och lättskötta gräsytor, altaner samt förråd med carport. Varmt välkomna att höra av er till ansvarig mäklare för mer information eller för att boka visning.

Vulcanusvägen 44F, null, Enköpings kommun
 • Idag

Vulcanusvägen 44F

Radhus
Enköpings kommun
HusmanHagberg Enköping
2 895 000 kr
108 m²
4 rum
260 m² tomt

Passa på att förvärva ett radhus perfekt för barnfamiljen med närhet till förskolor och skolor. Radhuset har ett av områdets absolut bästa lägen med en ljus och trivsam hörntomt där solen värmen från förmiddag till kväll. Vardagsrum och kök i delvis öppen planlösning med en takhöjd utöver det vanliga! På entréplan finns ett stort sovrum med klädkammare och anslutande badrum. Övre plan erbjuder två sovrum och badrum. Mysig uteplats delvis under tak med kvällssol. Förråd och garage i anslutning till bostaden. Fiber finns! Under åren har bostaden genomgått flertalet större renoveringar såsom två badrum, ommålad panel, nytt tak samt nya fönster. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 • Plus
Rönnbärsgatan 7, Fanna, Enköpings kommun

Rönnbärsgatan 7

Villa
Fanna, Enköpings kommun
HusmanHagberg Enköping
4 995 000 kr
207 + 20 m²
9 rum
805,4 m² tomt

Nu saluförs denna trivsamma och rejäla villa fördelad över ett plan med en lummig och grönskande trädgård. Interiört karaktäriserats bostaden av av stora rum, rikligt ljusinsläpp och fina materialval. Huset välkomnar med en rymlig hall som angränsar till gäst-wc. Sociala ytor i form av både bibliotek/allrum samt vardagsrum med vacker fiskbensparkett och stora fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp! I övrigt bjuder bostaden på hela 5-6 sovrum, matrum, kök, badrum samt rymligt tvättstuga med bastu samt intilliggande allrum/kontor/sovrum. Tomten är grönskande och med en rejäl altan där ni sitter skyddade från insyn och med soligt läge. Dessutom finner ni ett växthus på tomten. Vidbyggt garage samt fjärrvärme. Fiber framdraget till huset. Enköping är en expansiv kommun som växer och förtätas. Kommunen har cirka 45 000 invånare och erbjuder både en mysig stadskärna med butiker, cafeér och restauranger men även närhet till natur och promenadstråk. Kommunens milslånga vattenlinje erbjuder även dess invånare väl anlagda badplatser och båthamnar. Kommunen har mycket goda kommunikationsförbindelser för den bilburne med anslutning till bla E18, riksväg 55 och 70. Kollektivtrafik erbjuder fjärrtåg där man bland annat når Sundbyberg (31 min) T-centralen (39 min) och Västerås (15 min). Med buss når man snabbt Uppsala på 48 minuter. Föreningslivet är väl utbrett och här finner man allt från fotboll, rugby, golf, hockey till padel, orientering och friidrott för att bara nämna några. För mer info om kontakta Oskar Berge ansvarig mäklare.

Ekenkällsgatan 12, null, Enköpings kommun

Ekenkällsgatan 12

Lägenhet
Enköpings kommun
HusmanHagberg Enköping
1 100 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3/3
3 978 kr/mån
18 333 kr/m²

Trevligt planerad 2:a högst upp med fransk balkong i soligt läge! Välkomnande hall med gott om yta, anslutande sovrum med bla inbyggda garderober. Fräscht badrum med badkar. Kök med bra arbetsyta, förvaring och plats för matbord. Ljust och luftigt vardagsrum med vackert originalgolv och fransk balkong. Här har ni möjlighet att sätta er egna prägel på en välplanerat lägenhet beläget i en lugn och omtyckt adress. Populär förening med närhet till det mesta som tex resecentrum och golfbanan! Varmt välkomna att höra av er för mer info!

Vårfrugatan 2A, null, Enköpings kommun

Vårfrugatan 2A

Lägenhet
Enköpings kommun
HusmanHagberg Enköping
1 295 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/4
3 829 kr/mån
23 125 kr/m²

Bostaden nyttjas idag som en tvåa med avdelat sovrum med gott om förvaring med skjutdörrsgarderober för rikligt med förvaring, helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare, kök samt vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen som sträcker sig längs hela lägenheten! Lägenheten har genomgående parkettgolv i ek samt vita målade väggar. Tillhörande förråd på samma våningsplan. Stor balkong och hiss finns i huset. Populär förening med närhet till stadens stor utbud av service och restauranger lika väl några hundra meter från närmsta matbutik. Enköping är en expansiv kommun som växer och förtätas. Kommunen har cirka 45 000 invånare och erbjuder både en mysig stadskärna med butiker, cafeér och restauranger med även närhet till skog och Mälaren. Kommunens milslånga vattenlinje erbjuder även dess invånare väl anlagda badplatser och båthamnar. Föreningslivet är väl utbrett och här finner man allt från fotboll, rugby, golf, hockey, padel, orientering och friidrott för att bara nämna några. Kollektivtrafiken bla erbjuder tåg där man bland annat når Sundbyberg (31 min) T-centralen (39 min) och Västerås (15 min). Med buss når man snabbt Uppsala på 48 minuter. Välkomna att anmäla ert intresse till ansvarig mäklare.

 • Balkong
 • Hiss
Veckholms-Väppeby 13, null, Enköpings kommun

Veckholms-Väppeby 13

Tomt
Enköpings kommun
HusmanHagberg Enköping
450 000 kr
2 009 m² tomt

Här finner ni en lantligt belägen tomt om cirka 2000 kvm. Beläget i en skogsbacke intill de Veckholms öppna landskap. Tidigare har det beviljats förhandsbesked om byggnation av enfamiljsbostadshus. Det är fritt fram att själva besöka fastigheten och bilda en uppfattning om visionen av ert nya hem. Tomten kommer vid tillträdet vara avröjd. För frågor om objektet eller Enköping som kommun, vänligen kontakta ansvarig mäklare Oskar Berge.

Visar alla 9