Ripvägen 6

Gräftåvallen, Berg Se på karta

1 100 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
60 m²
Tomtarea
1 912 m²
Byggår
1965
Driftkostnad
20 910 kr/år
Antal besök
4 595
Dagar på Hemnet
17

Välkommen till ett välskött fritidshus med tillhörande friggebod och skotergarage. Infarten rymmer två bilar och framför stugan finns en liten gräsmatta där man kan duka upp på utemöbler om så önskas.

Med välplanerade kvadratmeter känns denna stuga rymlig och passar perfekt för den mindre barnfamiljen. En välkomnande hall erbjuder goda förvaringsmöjligheter och badrummet är utrustat med duschkabin och vattentoalett. Stugan är utrustad med 8 bäddar fördelade på tre sovrum så vill barnen ta med kompisar så fungerar det. Här finns ett praktiskt kök och matplatsen rymmer ett större bord för 4-6 personer. Större delen av inventarierna ingår så det är bara för en köparen att flytta in. Fiber är indraget men ännu inte anslutit.

I Gräftåvallen finns natursköna upplevelser och olika aktiviteter att sysselsätta sig med. Under hösten finns det möjligheter för svampplockning och småviltsjakt. Man kan vandra fler mil efter markerade leder sommartid och vintertid kan man gå på tur eller varför inte ta ett åk i backen. Skidspåren är välskötta och det finns en 3 km slinga med elljus. I Gräftåvallen är det snösäkert så spåren brukar kunna användas redan i november. Det finns välskötta skoterleder som tar er ända upp på fjället. Fina fiskevatten finns i närområdet och till Bydalen är det endast 1,7 mil. Restaurang och affär är beläget på Fjällgården där det också finns tillgång till bastu/badtunna.

Ta chansen att bli ägare till en fin stuga i de Jämtländska fjällen!

Läs mer hos mäklaren
Storsjömäklarna AB