Hammarvallsvägen O 5 Andel 2 Gul

Härjedalens kommun Se på karta

195 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Annat
Antal rum
4 rum
Boarea
63 m²
Byggår
1980

Varför inte fira jul och nyår i Lofsdalen redan i år! Veckorna 51, 52 (-22) och vecka 1 (-23) kan bli din dröm semester eller varför inte hyra ut dem. Här kan du bli ägare av 1/6, andel 2, gul. Med endast 880 kr per månad har du ca 13 veckor att utnyttja, kan du inte vara i stugan under din vecka så går det bra att hyra ut den. Med både toppar och dalar avnjuter du en friluftsmiljö oavsett årstid. Vintertid finns det skidåkning både på längden och utför. Fina skoterleder finns. Sommartid är det skönt att vara på Lofssjön och fiska, annars finns det fina vandringsleder.

Husen är specialritade för Lofsdalen. De har låg, marknära profil för att smyga in i fjällnaturen på Hovärkens södersluttning.

Huset har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Tre sovrum, och dusch. Efter skiddagen är det alltid skönt med en varm bastu.
Ut till altanen med tak kommer man från vardagsrummet.

Lofsens Fjällby byggdes av HSB-BPA mellan åren 1978-1980. Stugområdet består av 143 fritidsstugor fördelade på 10 husgrupper med 7 stugor i varje. Dessa grupper ligger i övre området och innehåller 70 stugor.

I det lägre området ligger 5 grupper med totalt 73 stugor. Stugorna är fristående och ligger på en södersluttning med god anpassning i terrängen. Stugorna är välutrustade med bland annat bastu, braskamin, kabel-TV, WiFi och diskmaskin.

Lofsens Fjällby ligger i anslutning till liftanläggningen och med spårsystem för längdåkning.

Läs mer hos mäklaren
Westhem Fastighetsmäklare AB

Kontakta mäklaren

Jonas Westberg

Westhem Fastighetsmäklare AB
Mäklare Jonas Westberg, Westhem Fastighetsmäklare AB
+46707772096