Mäklare Jonas Westberg

Jonas Westberg

Om mig

Min tillgänglighet och erfarenheten får jag både säljare och köpare att känna en trygghet i en av sina större privatekonomi. Jag sätter ett högre värde på kvalité än kvantitet. Jag har en lång erfarenhet i branchen, då min far också har varit fastighetsmäklare. Med erfarenhet från olika mäklarbyråer känner jag mig nu trygg i yrket att förmedla hem och inte bara bostäder.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Statorvägen 3, Aseastan, Västerås kommun
 • Sön 10 dec kl 13:00
Statorvägen 3, Aseastan, Västerås kommun, bild 2
Statorvägen 3, Aseastan, Västerås kommun, bild 3

Statorvägen 3

Lägenhet
Aseastan, Västerås kommun
Westhem Fastighetsmäklare AB
1 595 000 kr
89 m²
4 rum
vån 1/3
5 896 kr/mån
17 921 kr/m²

Byt villan mot lägenhet! Med fyra rum, tre sovrum och två balkonger varav en är loftgång så kan du njuta av solen hela dagen. Lägenheten finns i ett av låghusen, en halvtrappa med sju trappsteg är du upp på våningsplanet där gavellägenhet befinner sig. Lägenheten har fått en uppfräschning genom att väggarna i vardagsrum, hall och kök har blivit ommålade. Genomgående trevlig lägenhet, passar både den lilla och stora familjen. Asea-stan är ett lugnt område. Här finns fina områden för promenader samtidigt som det är ett centralt läge. Bra kommunikation för dig som vill använda lokaltrafiken. Skall du ta dig ner till city och dess utbud går det lika fort att rulla ner med cykeln. Det är inte heller längre än att man också kan ta en promenad dit. Behöver kylskåpet fyllas på så finns ICA Ettan på ett behagligt avstånd. Föreningen är stabil med 240 lägenheter. Parkeringar med el finns för närvarande ledigt. Förråd, cykelförvaring och tvättstuga finns i källaren. Hiss finns. Kabel-tv ingår i månadsavgiften via TELE2, bredband via Fibra eller TELE2, krävs eget abonnemang.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Rekylgatan 29, Haga, Västerås kommun
Rekylgatan 29, Haga, Västerås kommun, bild 2
Rekylgatan 29, Haga, Västerås kommun, bild 3

Rekylgatan 29

Lägenhet
Haga, Västerås kommun
Westhem Fastighetsmäklare AB
1 295 000 kr
70,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 250 kr/mån
18 369 kr/m²

Nu har vi nytt pris för denna fina lägenhet som ligger på lugna Haga och nästan längst in på gatan. Inglasade balkongen lever i godo med solen på eftermiddagen, och du sover med fönstret öppet utan att bli störd. Det skulle då vara lite fågelkvitter men och andra sidan, vem vill inte ha det??? I samma trapphus kan du slita på föreningens tvättmaskiner och torktumlare om du inte vill använda tvättmaskinen som finns i lägenhenten. Bastun finns också i samma trapphus. Det fina gymmet har du i grannporten och där kan du träna så svetten lackar. Inne i lägenheten möts du nästan omgående av nyrenoverade ytskikt. Vardagsrummets nylagda golv skiner fint och är svårt att undvika. Köket är trendigt med tvåfärgade kökssnickerierna, lite ovanligt men väldigt snyggt. Tidigare fanns det en dörrpost direkt till sovrummet, vägg i vägg med köket men den är borta och nu finns det endast en dörr till sovrummet och den är från vardagsrummet vilket också gör sovrummet mer lättmöblerat. Vardagsrummet och andra sovrummet vetter mot väst, i ostört läge och ingen insyn. Detta är en förening med en stabil ekonomi, låg belåning och ett hus i mycket gott skick. Parkering med separat kö. Här finns också parkering för tvåhjulingar om så önskas. Bredband och kabel-tv ingår i månadsavgiften.

 • Premium
 • Balkong
Älvdansvägen 22, Älvkullen, Västerås kommun
 • Sön 10 dec kl 14:00
Älvdansvägen 22, Älvkullen, Västerås kommun, bild 2
Älvdansvägen 22, Älvkullen, Västerås kommun, bild 3

Älvdansvägen 22

Radhus
Älvkullen, Västerås kommun
Westhem Fastighetsmäklare AB
3 595 000 kr
119 m²
5 rum
vån 1/2
5 993 kr/mån
30 210 kr/m²

Efter golfrundan kan det vara skönt att sätta sig i spabadet på altanen. Naturligtvis går det bra att ta ett spa även på vintern när det är som kallast. Tillbyggnaden som är isolerat värms upp med en egen luftvärmepump. Här har säljarna valt att ha sina matsalsmöbler så hela vardagsrummet blir en enda stor tv-salong. Två duschrum med kakel och klinker både på nedre plan och ett finns på övervåningen. Kökets inredning har bytts ut med det mesta. Här är det också en öppen planlösning mot hall och vardagsrum. Tvättstuga med kakel och klinker och nya maskiner gör det roligt att tvätta. Den privata delen finns på övervåningen och där kan sängarna i de fyra sovrummen vara obäddade även när besök kommer. En klädkammare finns ocså för förvaring av kläder eller annat. Det går att ha saker på vinden men det är inget att rekommendera. Förrådet däremot går det att förvara saker, det är också isolerat och element installerat. Framsidan har plats för två bilar. En under carporten och en under bar himmel. Här erbjuds det möjlighet att kunna ha två elbilar då laddstationen klarar det. Gästparkeringar finns det många av, om många besöker kommer. Värmen kommer dels från golvvärmen som finns på hela nedre plan, övervåningen har radiatorer. Dessutom finns 3 st innerdelar till luftvärmepumpen som sitter på utsidan av förrådet. Genomgående parkettgolv förutom i duschrummen och tvättstugan där det är klinkergolv.

 • Premium
 • Uteplats
Stafettgatan 27, Rönnby, Västerås kommun
 • Budgivning pågår
 • Sön 10 dec kl 15:00
Stafettgatan 27, Rönnby, Västerås kommun, bild 2
Stafettgatan 27, Rönnby, Västerås kommun, bild 3

Stafettgatan 27

Villa
Rönnby, Västerås kommun
Westhem Fastighetsmäklare AB
4 295 000 kr
155 + 21 m²
6 rum
837 m² tomt

En dryga 50-åring har fått en home makeover. Det är så nytt att inte ens möbler är installerade. Husets planlösning passar både familj med barn och även egen företagaren som vill ha sin verksamhet hemma. Rummet närmast garaget har nämligen en egen ingång och en egen gästtoalett. I huset har väggar tagits bort och flyttats för att få rummen större. Väggar har också öppnats upp mellan matplats och vardagsrum vilket ger en härlig öppen känsla. Alla väggar är vitmålade, där får köparen själv välja om man vill bryta av med tapet eller måla fondväggar. Golven är enhetligt snyggt. Gästtoaletter har våtrumsmatta och målade väggar. Duschrummet har fått klinker på golvet med golvvärme och väggarna kakel. Köket har vita kökssnickerier från IKEA. Alla tänkbara vitvaror finns. Diskmaskin, kylskåp och frys är integrerade. Vardagsrummet är härligt stort med öppen spis för mysiga höst- och vinterkvällar. De stora fönsterpartierna släpper in fint ljus under dagarna. Vid sittfönstret placeras troligen soffan och här kommer nog även tv:n ta sin plats. Utvändigt har det röjts på tomten från buskar och träd. En del panel har bytts ut och målats. Boka tid för visning på vår hemsida!

 • Premium
Albertusvägen, Dingtuna, Västerås kommun

Albertusvägen

Tomt
Dingtuna, Västerås kommun
Westhem Fastighetsmäklare AB
1 995 000 kr
951 m² tomt

På en av de bästa tomterna kan du nu bygga upp en ny idyll med närhet till skola. Här har du möjlighet att bygga ditt drömboende och välja vilken husleverantör och hustyp du vill, här kanske det endast är plånboken som sätter gränserna. Dingtuna ligger väster om Västerås, endast ett par minuter med bil från Erikslunds Shopping Center och bra kommunikation. Området är nybyggt och forsätter att byggas. Här finns bland annat friliggande hus och bostadsrätter. Ett paradis för barn att växa upp med bra förskola och skola. Här behöver inte barnen korsa några vägar utan går säkert till och från skolan. Tomten är grovplanerad. Här bestämmer ni och tillsammans med arktikten hur huset skall placeras. Men den stora åkern kommer säkert djurlivet att skådas när allt är på plats och ni lutar er tillbaka när allt är klart. Vid nybyggnation betalar ni inte kommunal fastighetsavgift de första 15 åren. El- och fiberanslutning finns till tomtgräns. Tillkommer anläggningsavgift till kommunalt vatten och avlopp. Bilderna på tomten är tagna både från marken och även med drönare för att på bästa sätt visa läget. Tomtkartan visar att tomten vetter mot åkermark. Välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare, Jonas Westberg, för frågor och för att anmäla ert intresse.

 • Plus

Visar alla 5