Westhem Fastighetsmäklare AB

Westhem Fastighetsmäklare AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Periodgången 3A, null, Nyköpings kommun
  • Tor 24 okt kl 12:00
Periodgången 3A, null, Nyköpings kommun, bild 2
Periodgången 3A, null, Nyköpings kommun, bild 3

Periodgången 3A

Lägenhet
Nyköpings kommun
Westhem Fastighetsmäklare AB
2 955 000 kr
86 m²
4 rum
vån 4/6
5 704 kr/mån
34 360 kr/m²

Välkommen till ett splitternytt hem med alla bekvämligheter! Att få flytta in en i bostad där ingen har bott tidigare är en speciell känsla - det är smidigt, bekvämt och lyxigt. Denna lägenhet har ett genomgående fint ekparkettgolv från Kährs. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum gör det lätt att trivas, både i vardagen och till fest. Sovrummen ligger placerade lite avsides vilket skapar en privat del av lägenheten. Här finns två badrum! Både med dusch och det ena är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. På balkongen kan du njuta av solen och det arbetas med bygglov för inglasning. Till lägenheten finns ett separat förråd och det finns tillgång till parkeringsplats. Som boende i den här föreningen kan man hyra en fin gästlägenhet om man har övernattande gäster. Inflyttning till lägenheten sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen till ditt nya hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Narvavägen 31, Hammarby, Västerås kommun

Narvavägen 31

Lägenhet
Hammarby, Västerås kommun
Westhem Fastighetsmäklare AB
730 000 kr
45,5 m²
1 rum
vån 1/3
3 559 kr/mån
16 044 kr/m²

Den här lägenheten andas hemtrevligt! Att bostadsrättsföreningen är en "folkhemspärla" och att lägenheten har en fin utformning skapar tillsammans en hög trivselfaktor. Väggarnas vinklar påminner om att du är i Krumeluren. Köket är faktiskt oväntat stort och har en matplats intill ett burspråksfönster. Genomgående enhetligt golv och ljust målade väggar ger en fin grund för den inredningsintresserade. Allrummet är tillräckligt stort för att rymma både en sovalkov och soffgrupp. I föreningen finns flertal tvättstugor, men badrummet är även förberett för installation av tvättmaskin för den bekväme. Brf Krumeluren är en välskött bostadsrättsförening där bredband ingår i avgiften. Hushållselen debiteras via föreningen efter faktisk förbrukning, vilket är en ekonomisk fördel. Med cykel tar du dig ner på stan på ca 10 minuter och bussen går med täta turer bara några minuter från lägenheten. Välkommen på visning!

  • Plus
Havsfrugatan 4, Öster Mälarstrand, Västerås kommun
  • Idag kl 17:00
Havsfrugatan 4, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 2
Havsfrugatan 4, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 3

Havsfrugatan 4

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
Westhem Fastighetsmäklare AB
3 275 000 kr
53 m²
2 rum
vån 4/8
3 630 kr/mån
61 792 kr/m²

Segla, cykla eller gå hem! Förutom ett toppenläge erbjuder den här tvåan på Havsfrugatan flera fina kvaliteter. Slå er ner på balkongen och njut av den levande utsikten över vattnet. Inglasat eller öppet - här finns både och! Oavsett årstid, väder och vind så finns det en tjusning här och fina dagar förgylls balkongen med eftermiddagssol. En lägenhet med attityd - där den råa betongväggen, stenskiva i köket, ribbpanel i sovrummet och en en smart inredd walk-in-closet sätter stilen. Vattenburen golvvärme ger mer plats åt fönstren att släppa in ljuset, då ni slipper radiatorer. Genomgående ekparkett och generös takhöjd. Bredband ingår i avgiften. Brf Kajutan ligger längst ut på Notuddskajen. Fasaderna har industrikänsla med obehandlat cederträ och galvaniserad plåt. Den häftiga takterrassen, som ligger i samma hus, erbjuder både inglasning och öppna terrasser med milsvida vyer över Mälaren och dess omgivningar. Det finns också en gästlägenhet som gäster kan hyra, om de inte tar in på Steam hotel, 3 minuters promenad härifrån. Ta hissen ner till Mälarpromenaden och strosa längs vattnet och genom grönområdena. Stanna upp för en lunch eller fika. Slå er ner på en brygga. Besök Skybaren eller gå på spa. På Steam anordnas ofta roliga evenemang. Härifrån kan ni gå eller cykla ner på stan längs vattnet. Eller ta bussen från Björnövägen. Kom och upplev på visning, välkommen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Jonasborgsvägen 22C, Skiljebo, Västerås kommun
  • Budgivning pågår
Jonasborgsvägen 22C, Skiljebo, Västerås kommun, bild 2
Jonasborgsvägen 22C, Skiljebo, Västerås kommun, bild 3

Jonasborgsvägen 22C

Radhus
Skiljebo, Västerås kommun
Westhem Fastighetsmäklare AB
2 900 000 kr
95 + 22 m²
5 rum
126 m² tomt

Men hallå, you perfect home! Ett i raden och smart planerat är detta radhus både lättskött och förmånligt trevligt för både vardagsliv och fest. Här kan du leva i tre plan och få till hela fyra sovrum om du vill. Sociala delen har vi på entréplan där stora vadagsrummet finns i anslutning till köksdelen. Gäst-wc finns direkt till höger om entrén. Stora fönsterpartier i vardagsrummet med bra ljusinsläpp mot baksidan, där altan med markis finns. Gräsmattan på baksidan sköter robotogräsklipparen perfekt utan att man behöver tjata på den. Den privata delen på övervåningen erbjuder tre sovrum, varav ett lite större med fönster mot framsidan och en klädkammare. De andra två sovrummen har båda fönster och balkongdörr mot baksidan. Duschrum finns och ytterligare en klädkammare finns i anslutning till hallen. Källarvåningen har ett rum som kan inredas både som sovrum, som det är idag, alternativt till ett gameroom där barnen kan vara ostörda från föräldrarna. Här finns också två förråd för förvaring. Även dörr till den gemensamma källarkorridoren där ytterligare ett stort förråd finns till huset och här finns det ett litet gym, tvättstuga och cykelförvaring. Bilen kan man parkera antingen framför huset eller i garaget som är i en separat länga.

  • Premium
Malmabergsgatan 52, Freja, Västerås kommun
  • Sön 27 okt kl 12:00
Malmabergsgatan 52, Freja, Västerås kommun, bild 2
Malmabergsgatan 52, Freja, Västerås kommun, bild 3

Malmabergsgatan 52

Villa
Freja, Västerås kommun
Westhem Fastighetsmäklare AB
4 395 000 kr
95 + 10 m²
4 rum
791 m² tomt

Stadsläge med landetkänsla! Alla stora renoveringar är gjorda och tonåringen kan få egen lya på gården, om ni inte behöver gårdshuset som kontor eller gästrum. Du tar dig snabbt hem, vare sig du cyklar från stan eller svänger av från E18. Bakom den täta häcken mot vägen möts du av en uppfart med plats för flera bilar och en lummig trädgård med både syrénhäckar och äppelträd. Det här huset passar den mindre familjen som vill bo bekvämt, ha nära till "allt" och slippa tänka på renoveringar under en längre tid framöver. Det mesta är gjort från grund till tak. Badrummet renoverades 2021. Boarean är 95 kvm och utöver det ger er gårdshuset 21 inredda bonuskvadrat. Nyckelfri entré (Yale) via terrassen. Tåligt klinkergolv i entrén, medan golven i övrigt har ekparkett. Tycker du om att laga mat och baka så kommer du uppskatta de vita stenskivorna och all bra förvaring bakom de varmgrå skåpluckorna. Vardagsrummet har, liksom köket, fiskbensparkett och en platsbyggd bokhylla längs ena väggen. Den breda pardörrens glas når ända ner till golvet. Ställ upp dörrarna mot terrassen så har ni en härlig yta att umgås på! Här kan ni hänga i solen eller i pergolan medan ni har uppsikt över barnen eller hunden på gräsmattan. Bakom gårdshusets vägg gömmer sig en grusad yta med bubblande spabad. En centrumnära oas redo för nästa familj, är det ni? Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Periodgången 3A, null, Nyköpings kommun
  • Tor 24 okt kl 12:00
Periodgången 3A, null, Nyköpings kommun, bild 2
Periodgången 3A, null, Nyköpings kommun, bild 3

Periodgången 3A

Lägenhet
Nyköpings kommun
Westhem Fastighetsmäklare AB
2 180 000 kr
72 m²
3 rum
vån 4/6
4 864 kr/mån
30 278 kr/m²

Drömmer du om ett boende som inte är i behov av kostsamma renoveringar, gräsklippning och dyra driftkostnader? Nu finns möjligheten att köpa en bostadsrätt som ingen har bott i tidigare - inflyttning är möjlig från 1 november. Lägenheten har genomgående fina material såsom parkettgolv från Kährs, kök från stilsäkra Marbodal, vitvaror från Electrolux och helkaklat badrum. Läget på gaveln av huset ger ett fint ljusinsläpp. Den här lägenhetens främsta styrkor är den stora balkongen om hela 13 kvm samt att det finns både badrum och en extra wc. Som boende i den här bostadsrättsföreningen finns det möjlighet att hyra en mindre gästlägenhet om ni har övernattande gäster. Till lägenheten finns det ett separat förråd och möjlighet finns att hyra p-plats. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kanalvägen 4, Gröndal, Hallstahammars kommun
Kanalvägen 4, Gröndal, Hallstahammars kommun, bild 2
Kanalvägen 4, Gröndal, Hallstahammars kommun, bild 3

Kanalvägen 4

Villa
Gröndal, Hallstahammars kommun
Westhem Fastighetsmäklare AB
3 595 000 kr
150 m²
6 rum
1 172 m² tomt

Det är inte för intet vägen heter Kanalvägen. Här bor du granne med Strömsholms kanal, som erbjuder fantastiska slussar där båtar tar sig igenom. Du har närhet till bad och fina promenadstråk längs med kanalen. Kanske är det dags att damma av fiskespöt eller skaffa en egen kanot att glida fram på? Området, som är väldigt omtyckt och eftertraktat, har många fina hus, både äldre och helt nya. Huset är beläget på en inhängnad hörntomt med distans från grannar. Här kan barnen leka fritt på den stora gräsmattan och hunden springa lös. Huset ligger på en klassisk återvändsgata där bara de boende åker förbi. Här kan barnen rigga basketkorgar, cykla och spela bandy utan att vara i vägen. Interiört är det öppen planlösning i entrévåningen där kök, matplats och vardagsrum går i vinkel. En utgång från köket till baksidan med det stora soldäcket och en utgång från vardagsrummet till en trevlig altan med tak. Det finns också en rymlig balkong på övervåningen från stora sovrummet som har en fin utsikt. Är du köpare av detta trevlig hus? Välkommen att boka tid för visning via vår hemsida, klicka på BOKA, alternativt kontakta ansvarig mäklare, Jonas Westberg, [email protected] alt. telnr. 070-777 20 96

  • Premium
Agnegatan 3B, Aroslund/Blåsbo, Västerås kommun
Agnegatan 3B, Aroslund/Blåsbo, Västerås kommun, bild 2
Agnegatan 3B, Aroslund/Blåsbo, Västerås kommun, bild 3

Agnegatan 3B

Radhus
Aroslund/Blåsbo, Västerås kommun
Westhem Fastighetsmäklare AB
4 500 000 kr
138 m²
5 rum
296 m² tomt

Friköpt gavelradhus på attraktiva Aroslund/Blåsbo med lättskött trädgård. Här kan ni leva ett liv utan att behöva starta bilen varje dag, då allt ni behöver ligger på bekvämt gång- eller cykelavstånd. Husets 138 kvm fördelar sig över två plan. På entréplanet finns plats för att umgås, med många! Tankar och idéer har funnits på att öppna upp mellan kök och vardagsrum för att få de sociala ytorna än större, och låta dagsljuset komma från två håll. Kanske blir det ni som förverkligar den idén? Det övre planet är familjens privata våning med allrum och 3 sovrum. Praktiskt nog finns det badrum på båda planen. På husets baksidan finns en trätrall med infälld belysning i fint läge med eftermiddags- /kvällssol. Det är idag en lättskött trädgårdstomt, men finns det gröna fingrar i familjen kan ni givetvis skapa er en liten oas här. Vidbyggt garage samt carport rymmer bilar, cyklar, trädgårdsredskap samt allt annat som en aktiv familj behöver på sin fritid. Besiktningsprotokoll finns att tillgå. Läget och bostaden är optimal - oavsett vilken fas i livet ni befinner er i. Endera att ni lägger familjelivets pussel med arbete, skola och aktiviteter, eller så har den tiden passerat och nuvarande hus blivit för stort. Här kan ni växla upp från lägenhet eller växla ner från stora villan. Välkomna!

  • Premium
Brunkullsvägen 93, null, Heby kommun

Brunkullsvägen 93

Villa
Heby kommun
Westhem Fastighetsmäklare AB
2 095 000 kr
75 + 9 m²
3 rum
1 614 m² tomt

Detta smultronställe ger ro i själen. Strax utanför samhället ligger detta paradis med skog inpå husknuten och vatten inte allt för långt bort. Huset kan du antingen använda som fritidshus eller permantentboende, här är det bara att flytta in. Huvudbyggnad har två sovrum varav ett är ett genomgångsrum till duschrummet. Köket är separat från vardagsrummet. Mysig braskamin som värmer upp under höst-och vinterkvällar. Uterummet är kanske det som används mest under sommarhalvåret som är på hela 28 kvm med tak till nock. Det finns också bra ytor på altanen som också har tak om ca 17 kvm. Gäststuga inredd med två sängplatser. Garage med plats för en bil. Vedbod finns också på baksidan. Fiber finns indraget så här går det att jobba på distans om så behövs.

  • Plus
Stentorpsgatan 23A, Malmaberg, Västerås kommun

Stentorpsgatan 23A

Lägenhet
Malmaberg, Västerås kommun
Westhem Fastighetsmäklare AB
590 000 kr
36,5 m²
1 rum
vån 4/4
2 511 kr/mån
16 164 kr/m²

En etta men vi säger en tvåa. Högst upp i huset finns denna lägenhet. En vindsvåning med snedtak och takfönster, hur mycket bättre kan det bli? Inga grannar på samma våningsplan, här är du ensam och ostörd. Med låg avgift bor du billigt. En gavel med fönster i vardagsrummet som släpper in fint. Rummet är avdelat med vägg så här finns en sovdel som det också får plats med en kontorshörna, ljuset kommer in från takfönstret. Även köket har ett ljusinsläpp via takfönster. Hallen är stor och rymlig. Här finns det plats att förvara kläder eller för en läshörna. Flytta ut skrivbordet från sovdelen, ja du ser, det är bara fantasin som sätter gränser. Genomgående fina golv och ljusa väggar gör lägenheten mycket fin och trevlig. Har du mer saker att förvara och inte vill ha det i lägenheten så går det bra att förvara det i förrådet som är på samma våningplan, bara dörren mittemot. Vill du bo unikt i en lägenhet som sticker ut kan denna vara det du letar efter. Här bor du också tryggt i en stabil och välskött förening.

Ägirgatan 10, Öster Mälarstrand, Västerås kommun

Ägirgatan 10

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
Westhem Fastighetsmäklare AB
3 175 000 kr
85 m²
3 rum
vån 5/5
6 013 kr/mån
37 353 kr/m²

Nu säljs Peabs omtyckta visningsbostad! Bostaden har varit välbesökt och många köpbeslut har fattats, men ingen har bott här - allt är helt nytt! Här bor du högst upp i huset med ett sällan skådat ljusinsläpp. Lägenheten ligger på husets gavel, mot Sirenentorget, vilket skapar en lägenhet i vinkel med en speciell karaktär. Det finns flera faktorer som gör att denna lägenhet sticker ut lite extra från mängden, b.la en klädkammare om 7 kvm som med fördel kan användas som kontorsrum och två toaletter. Med ett genomgående trestavs ekparkettgolv och vitmålade väggar är det enkelt att trivas. Livet kretsar kring mer än bara bostaden. Att bo på Öster Mälarstrand är som att ständigt ha en semesterkänsla, eller "hemester" som det kallas. Köp frukostbrödet på närliggande bageriet, ta en lunch på fiket vid kajkanten och avsluta sen dagen med spa och middag på Steam Hotel. När vardagen ändå gör sig påmind är det skönt att både gymmet och mataffären ligger supernära. Parkeringar finns i garaget under huset (separat kö) alternativt i kommunens närliggande parkeringshus. Separat källarförråd tillhör lägenheten och en gästlägenhet finns inom föreningen att hyra. I månadsavgiften ingår värme, vatten, bredband (100/100) och Tv via Telia.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Hammarvallsvägen O 09 Gul, null, Härjedalens kommun
  • Budgivning pågår

Hammarvallsvägen O 09 Gul

Fritidshus
Härjedalens kommun
Westhem Fastighetsmäklare AB
290 000 kr
63 m²
4 rum

Nu har du möjlighet att fira jul och nyår under 2024 i Härliga Härjedalen. Bli ägare av 1/4 andel i en trevlig stuga. Med både toppar och dalar avnjuter du en friluftsmiljö oavsett om det är vinter eller sommar. Skidåkning både på längden och utför gillar många. Fina skoterleder finns också. Sommartid är det skönt att vara på Lofssjön och fiska, annars finns det fina vandringsleder. Ni som gillar padel finns en relativt ny hall att spela i. För er som gillar cykel finns Lofsdalen Fjällpark MTB. 800 möh, trevliga stigcykelleder för alla nivåer, se länk. https://www.lofsdalen.com/sv/lofsdalen-fjallpark-mtb Husen är specialritade för Lofsdalen. De har låg, marknära profil för att smyga in i fjällnaturen på Hovärkens södersluttning. Huset har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Tre sovrum, och dusch. Efter en dag i backen är det alltid skönt med en varm bastu. Alltanen med tak kommer man ut till från vardagsrummet. Lofsens Fjällby byggdes av HSB-BPA mellan åren 1978-1980. Stugområdet består av 143 fritidsstugor fördelade på 10 husgrupper med 7 stugor i varje. Dessa grupper ligger i övre området och innehåller 70 stugor. I det lägre området ligger 5 grupper med totalt 73 stugor. Stugorna är fristående och ligger på en södersluttning med god anpassning i terrängen. Stugorna är välutrustade med bland annat bastu, braskamin, kabel-TV, WiFi och diskmaskin. Lofsens Fjällby ligger i anslutning till liftanläggningen och med spårsystem för längdåkning, Mer information, ta kontakt med ansvarig mäklare Jonas Westberg, telnr. 070-777 20 96 eller [email protected]

Najadgatan 4 lgh 2301, Öster Mälarstrand, Västerås kommun

Najadgatan 4 lgh 2301

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
Westhem Fastighetsmäklare AB
5 850 000 kr
96 m²
4 rum
vån 14/16
60 938 kr/m²

Ägarlägenhet på 14:e våningen med fantastisk utsikt över Mälaren. Nu har du chansen att bli ägare till en av lägenheterna i projekt Najaden på Öster Mälarstrand. Här slipper du årslånga väntetider, då lägenheten är inflyttningsklar. Med en ägarlägenhet får du villalivets frihet med en låg avgift varje månad. Du kan likna det vid ett radhus – fast på höjden. Här finns ingen bostadsrättsförening med stora lån som ska betalas. Med ägarlägenhet får du även individuell mätning och debitering av värme, vatten och el – du betalar bara för din egen förbrukning. Det är både ekonomiskt och hållbart. Du kan även köpa som juridisk person. Bostaden är befriad från kommunal fastighetsavgift de första 15 åren. Den här 4:an om 96 kvm har härliga sällskapsytor med vardagsrum och kök i öppen planlösning. Stora glaspartier sträcker sig ända ner till golvet för bästa utsikt och optimalt ljus. Glaspartierna i södra hörnet är eldrivna; med en knapptryckning har du förvandlat hörnet till en öppen del med balkongkänsla. Lägenheten har tre sovrum i olika storlek och två toaletter. Frikostig förvaring i form av fyra stora skjutdörrsgarderober. Totalt bygger Sveafastigheter 29 ägarlägenheter med smarta lösningar och snygg design, alla högt upp i huset. Här bor du med hiss och möjlighet till parkeringsplats i husets källare. Huset byggs av klimatförbättrad betong och taken pryds av solceller. En grönskande gård finns att nyttja. Lådcykelpool, liksom ett stort cykelförråd på gården, förenklar om du vill skapa en bilfri vardag. Utanför väntar Mälarens möjligheter och lummiga parkmiljöer. Runt hörnet ligger det prisbelönta bageriet och ett bra gym, lite längre ner på gatan finns Hemköp. Förskolor och grundskola finns i området. Västerås centrum är endast är en strandpromenad bort, liksom tågstationen. Kontakta mäklaren för mer info eller boka in dig på visning!

  • Nyproduktion
  • Hiss
  • Äganderätt
Albertusvägen, Dingtuna, Västerås kommun

Albertusvägen

Tomt
Dingtuna, Västerås kommun
Westhem Fastighetsmäklare AB
1 995 000 kr
951 m² tomt

På en av de bästa tomterna kan du nu bygga upp en ny idyll med närhet till skola. Här har du möjlighet att bygga ditt drömboende och välja vilken husleverantör och hustyp du vill, här kanske det endast är plånboken som sätter gränserna. Dingtuna ligger väster om Västerås, endast ett par minuter med bil från Erikslunds Shopping Center och bra kommunikation. Området är nybyggt och forsätter att byggas. Här finns bland annat friliggande hus och bostadsrätter. Ett paradis för barn att växa upp med bra förskola och skola. Här behöver inte barnen korsa några vägar utan går säkert till och från skolan. Tomten är grovplanerad. Här bestämmer ni och tillsammans med arktikten hur huset skall placeras. Men den stora åkern kommer säkert djurlivet att skådas när allt är på plats och ni lutar er tillbaka när allt är klart. Vid nybyggnation betalar ni inte kommunal fastighetsavgift de första 15 åren. El- och fiberanslutning finns till tomtgräns. Tillkommer anläggningsavgift till kommunalt vatten och avlopp. Bilderna på tomten är tagna både från marken och även med drönare för att på bästa sätt visa läget. Tomtkartan visar att tomten vetter mot åkermark. Välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare, Jonas Westberg, för frågor och för att anmäla ert intresse.

  • Plus

Visar alla 14