Westhem Fastighetsmäklare AB

Westhem Fastighetsmäklare AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Släggkastargatan 7, Rönnby, Västerås kommun
Släggkastargatan 7, Rönnby, Västerås kommun, bild 2
Släggkastargatan 7, Rönnby, Västerås kommun, bild 3

Släggkastargatan 7

Lägenhet
Rönnby, Västerås kommun
Westhem Fastighetsmäklare AB
1 795 000 kr
77,8 m²
3 rum
vån 6/9
5 532 kr/mån
23 072 kr/m²

Kanske den finaste trean på Släggkastargatan. Vill du bara flytta in i en redan renoverad lägenhet så har du kommit rätt, då kan detta vara ditt nästa boende. Denna gavellägenhet har ett perfekt läge på våning 6 med eftermiddagssol. Alla ytskikten är fina med genomgående vitlaserat golv och ljusa väggar. Köket är så snyggt med kökssnickerier i olivgrön nyans. Alla tänkbara vitvaror finns där bland annat kyl/frys och diskmaskin är intregrerade. Duschrum och gäst-wc har marockanskt klinkergolv och väggarna har vita kakelplattor. Båda har handfat med kommod, spegel och wc. Här finns också en tvättmaskin för att slippa låka ner till källaren där föreningens maskiner finns. Två rymliga sovrum där ena sovrummet har fått en walk-in-closet. Det var tidigare ett förråd som man kom åt från hallen. Andra sovrummet närmast inglasade balkongen har garderober efter helvägg. Här har också väggen gjort som så att det endast går att komma till sovrummet via vardagsrummet. Inglasade balkongen vetter i trevligt västläge med eftermiddagssol. Under sommarhalvåret tillbringas det mycket tid på balkongen och utsikten är också trevlig. Skulle det blir lite för varmt så är det enkelt att öppna upp glaspartierna och vädra. Huset är beläget på nära avstånd till kiosk och samlingslokal och inte minst till bussen, om man vill åka kommunalt. Har man bil eller mc går det bra att parkera i centralgaraget. Föreningen är stabil och har 306 lägenheter. Marken är friköpt. Föreningen Brf Rönnby ingår tillsammans med grannföreningen Rönnbyborg i en samfällighet som heter Rönnen som bland annat ansvarar för centralgaraget. Föreningen är stabil och har 306 lägenheter. Marken är friköpt. Föreningen Brf Rönnby ingår tillsammans med grannföreningen Rönnbyborg i en samfällighet som heter Rönnen som bland annat ansvarar för centralgaraget. Nu är det bara att komma överens med säljaren när ni vill flytta in. Vilket datum har ni tänkt er? Ta kontakt med ansvarig mäklare för mer information, Jonas Westberg, [email protected] alt. 070-777 20 96.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Fyrtornsgatan 9B, Lillåudden, Västerås kommun
 • Borttagen före visning
Fyrtornsgatan 9B, Lillåudden, Västerås kommun, bild 2
Fyrtornsgatan 9B, Lillåudden, Västerås kommun, bild 3

Fyrtornsgatan 9B

Lägenhet
Lillåudden, Västerås kommun
Westhem Fastighetsmäklare AB
5 750 000 kr
100 m²
3 rum
vån 3/6
57 500 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Äganderätt
Herrgärdsgatan 1, City, Västerås kommun
Herrgärdsgatan 1, City, Västerås kommun, bild 2
Herrgärdsgatan 1, City, Västerås kommun, bild 3

Herrgärdsgatan 1

Lägenhet
City, Västerås kommun
Westhem Fastighetsmäklare AB
2 950 000 kr
96,5 m²
4 rum
vån 1/3
6 646 kr/mån
30 570 kr/m²

Centralt belägen bostadsrätt i Västerås med egen ingång. Idealisk för aktiva seniorer eller familjer! Upptäck denna ljusa och välplanerade 4:a på 96,5 kvm, designad för enkel tillgänglighet. Bostaden erbjuder en hinderfri miljö för den som använder rullstol, med egen ingång och inga trappor, högt i tak och en härlig inglasad balkong. Perfekt och centralt Läge. Endast ett stenkast från Herrgärdets vårdcentral, stadsbiblioteket och Västerås stadskärna. Modern Bekvämlighet. Inkluderar parkering i centralgarage med laddningsmöjlighet för elbil och även tillgång till välutrustade tvättstugor. Förråd finns i källaren. Underbar låst Innergård. Njut av vår vackra innergård med lekplatser anpassade för både unga och äldre samt en magnifik grillplats för sociala tillställningar. Trygg Förening. Bo i en stabil och välskött förening med allt nödvändigt inom räckhåll. Detta hem erbjuder en bekymmersfri livsstil för den som värderar närhet och bekvämlighet. Perfekt för dig som vill ha allt nära till hands utan tunga räkningar eller underhållsarbete. Intresserad? Kontakta Jonas Westberg, telnr 070-777 20 96 alt Gunilla Hedman, telnr 073-512 31 55 för mer information eller för att boka en visning för att få en inblick i ert nya fantastiska boende.

 • Premium
 • Balkong
Notuddskajen 9, Öster Mälarstrand, Västerås kommun
Notuddskajen 9, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 2
Notuddskajen 9, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 3

Notuddskajen 9

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
Westhem Fastighetsmäklare AB
3 990 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/5
4 833 kr/mån
49 875 kr/m²

Vill du också ha den här utsikten? Kom då på visning och upplev på plats! Balkongen i första raden mot vattnet, en halv trappa upp. När du sitter i skönaste soffan i vardagsrummet ser du rätt ut mot vattnet och det lugna kajstråket, där segel hissas och flanörer strosar. Snöra på skorna och ta en tur längs vattnet, stanna upp för en lunch eller fika och slå dig ner på en brygga. Ta hissen upp till Skybaren, gå på spa eller gör ett besök på Verket vid Kokpunkten för glass eller pizza utöver det vanliga. Eller stanna bara hemma... Här finns alltid något att titta på, även fantastiska solnedgångar. Vardagsrum och matplats i ett sammanhang, och balkongen utmed hela framsidan i västerläge. Snyggt kök i svart med vitt kakel och vita bänkskivor. På golvet ligger vitbetsad ekparkett i alla rum. Stilrent och välskött rakt igenom. Lägenheten har dessutom något som inte alla treor har, nämligen två toaletter. Bredband ingår i avgiften. Till city och tågstationen kan du gå eller cykla smidigt längs kajen. Har du glömt köpa kaffe har du Hemköp ett par hus bort, och färskt bröd finns i bageriet intill. När långväga gäster hälsar på kan de hyra gästlägenheten, om de inte tar in på Steam. Välkommen att boka in dig på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Vetterslundsgatan 12, Vetterslund, Västerås kommun
 • Tis 23 jul kl 18:45
Vetterslundsgatan 12, Vetterslund, Västerås kommun, bild 2
Vetterslundsgatan 12, Vetterslund, Västerås kommun, bild 3

Vetterslundsgatan 12

Lägenhet
Vetterslund, Västerås kommun
Westhem Fastighetsmäklare AB
1 050 000 kr
77,5 m²
4 rum
vån 3/3
5 626 kr/mån
13 548 kr/m²

Nytt pris. Ett tillfälle att få en fyra men betala för en trea. Här har du inte heller någon som går ovanför dig. En unik men väldigt trevlig lägenhet där säljaren har byggt om vardagsrummet och fått till ett stort "sovrum" som idag är ett tv-rum. Ett perfekt rum där inga fönsterpartier finns vilket gör det mysigt oavsett vad rummet används till. Vardagsrummet är tillräckligt stort för att få plats med soffgrupp framför teven. De stora fönsterpartierna släpper in trevligt ljus mot både vardagsrummet och mot matplats och kök. Balkongen som är inglasad och som du troligtvis kommer använda stora delar av sommarhalvåret har dörren ut från vardagsrummet. I skönt söderläge ligger solen på stora delar av dagen. Blir det lite för varmt går det att dra ner persiennerna. De två sovrummen vid hallen har inbyggda garderober och vetter mot innergården. Duschrummet har kaklade väggar och lite unikt med vägghängd wc. Badkaret har bytts ut mot duschhörna för att få plats med tvättmaskin. I månadsavgiften ingår kabel-tv och bredband. Föreningen är stabil med sina 319 lägenheten med adresserna Vetterslundsgatan 2–36, 40–62 och 64–86. Förråd och cykelförvaring finns. Tvättstuga finns i grannhuset mittemot. Mer information, ta kontakt med ansvarig mäklare, Jonas Westberg, telnr. 070-777 20 96 eller [email protected]

 • Premium
 • Balkong
Hogsta 20, Stäudd, Köpings kommun
 • Budgivning pågår
Hogsta 20, Stäudd, Köpings kommun, bild 2
Hogsta 20, Stäudd, Köpings kommun, bild 3

Hogsta 20

Fritidshus
Stäudd, Köpings kommun
Westhem Fastighetsmäklare AB
4 650 000 kr
70 m²
3 rum
1 522 m² tomt

Nu är det verklighet. Ett tillfälle att förvärva en sjötomt vid Mälaren. På denna fastighet finns en huvudbyggnad om ca 70 kvm och en gäststuga om ca 25 kvm. Huvudbyggnaden har kök och matplats i öppen planlösning med fantastisk utsikt mot Mälaren. Två sovrum varav ett större och ett lite mindre. Dusch finns med egen ingång vid gaveln av huset. Gäststugan har två gästrum och en snickarverkstad. En redskapsbod finns också på tomten. Vid vattenkanten och bryggan har en sjöstuga om 8 kvm byggts upp för sköna dagar och kvällar att njuta, och höra de små vågorna klucka mot brygga och strand. Ett tillfälle som sällan skådas. Säljarna har i nuläget detta som ett fritidsboende. Den totala byggrätten på fastigheten är 150 kvm. Kommunen har beslutat om utbyggnad av kommunalt vatten och avlopp till området.

 • Premium
Ägirgatan 10, Öster Mälarstrand, Västerås kommun

Ägirgatan 10

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
Westhem Fastighetsmäklare AB
3 175 000 kr
85 m²
3 rum
vån 5/5
6 013 kr/mån
37 353 kr/m²

Nu säljs Peabs omtyckta visningsbostad! Bostaden har varit välbesökt och många köpbeslut har fattats, men ingen har bott här - allt är helt nytt! Här bor du högst upp i huset med ett sällan skådat ljusinsläpp. Lägenheten ligger på husets gavel, mot Sirenentorget, vilket skapar en lägenhet i vinkel med en speciell karaktär. Det finns flera faktorer som gör att denna lägenhet sticker ut lite extra från mängden, b.la en klädkammare om 7 kvm som med fördel kan användas som kontorsrum och två toaletter. Med ett genomgående trestavs ekparkettgolv och vitmålade väggar är det enkelt att trivas. Livet kretsar kring mer än bara bostaden. Att bo på Öster Mälarstrand är som att ständigt ha en semesterkänsla, eller "hemester" som det kallas. Köp frukostbrödet på närliggande bageriet, ta en lunch på fiket vid kajkanten och avsluta sen dagen med spa och middag på Steam Hotel. När vardagen ändå gör sig påmind är det skönt att både gymmet och mataffären ligger supernära. Parkeringar finns i garaget under huset (separat kö) alternativt i kommunens närliggande parkeringshus. Separat källarförråd tillhör lägenheten och en gästlägenhet finns inom föreningen att hyra. I månadsavgiften ingår värme, vatten, bredband (100/100) och Tv via Telia.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Härnevigatan 3A, null, Västerås kommun
 • Tis 23 jul kl 17:30

Härnevigatan 3A

Lägenhet
Västerås kommun
Westhem Fastighetsmäklare AB
1 750 000 kr
88,5 m²
4 rum
vån 3/3
4 663 kr/mån
19 774 kr/m²

Härifrån tar sig alla i familjen enkelt fram. Buss, cykel och promenader kommer ni långt med, eftersom all tänkbar service finns nära. "Ica har blivit mitt andra skafferi" är en bra beskrivning av säljaren! Lägenheten ligger högst upp på tredje våningen utan insyn. De 88,5 kvadraten fördelas över tre sovrum, vardagsrum, kök, badrum och en extra toalett. Ytskikten har förnyats nyligen i nästan alla rum, och flertalet vitvaror uppdaterats. Ena sovrummet ligger intill köket mot norr och de andra två ligger på rad intill vardagsrummet mot söder. Balkongen har södersol och skyddat läge under tak. Nära till Hälla, skolor, Finnslätten, lasarettet och påfarten till E18. Det går också snabbt att ta sig ut på landet till svampskogarna eller ner på stan. Föreningen Skogslyckan har stabil ekonomi och låg belåningsgrad. Gemensamma utrymmen och gästlägenhet finns. Ibland samlas man till pubafton eller någon annan trevlig aktivitet. Bredband ingår i avgiften och parkering brukar oftast finnas ledigt att hyra redan vid inflytt. Grillar gör du på gården! Välkommen att boka in dig på visning!

 • Plus
 • Balkong
Hammarvallsvägen O 09 Gul, null, Härjedalens kommun

Hammarvallsvägen O 09 Gul

Fritidshus
Härjedalens kommun
Westhem Fastighetsmäklare AB
290 000 kr
63 m²
4 rum

Nu har du möjlighet att fira jul och nyår under 2024 i Härliga Härjedalen. Bli ägare av 1/4 andel i en trevlig stuga. Med både toppar och dalar avnjuter du en friluftsmiljö oavsett om det är vinter eller sommar. Skidåkning både på längden och utför gillar många. Fina skoterleder finns också. Sommartid är det skönt att vara på Lofssjön och fiska, annars finns det fina vandringsleder. Ni som gillar padel finns en relativt ny hall att spela i. För er som gillar cykel finns Lofsdalen Fjällpark MTB. 800 möh, trevliga stigcykelleder för alla nivåer, se länk. https://www.lofsdalen.com/sv/lofsdalen-fjallpark-mtb Husen är specialritade för Lofsdalen. De har låg, marknära profil för att smyga in i fjällnaturen på Hovärkens södersluttning. Huset har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Tre sovrum, och dusch. Efter en dag i backen är det alltid skönt med en varm bastu. Alltanen med tak kommer man ut till från vardagsrummet. Lofsens Fjällby byggdes av HSB-BPA mellan åren 1978-1980. Stugområdet består av 143 fritidsstugor fördelade på 10 husgrupper med 7 stugor i varje. Dessa grupper ligger i övre området och innehåller 70 stugor. I det lägre området ligger 5 grupper med totalt 73 stugor. Stugorna är fristående och ligger på en södersluttning med god anpassning i terrängen. Stugorna är välutrustade med bland annat bastu, braskamin, kabel-TV, WiFi och diskmaskin. Lofsens Fjällby ligger i anslutning till liftanläggningen och med spårsystem för längdåkning, Mer information, ta kontakt med ansvarig mäklare Jonas Westberg, telnr. 070-777 20 96 eller [email protected]

Vänortsgatan 1, Lillhamra, Västerås kommun

Vänortsgatan 1

Lägenhet
Lillhamra, Västerås kommun
Westhem Fastighetsmäklare AB
2 595 000 kr
75 m²
3 rum
vån 4/4
4 476 kr/mån
34 600 kr/m²

Nu äntligen! Denna hörnlägenhet väljer du både med hjärta och hjärna. Balkongen är öppen och vetter mot söder, här behövs det ingen inglasning när solen ligger på. På våning 4 är du högst upp i huset och hissen går ända upp. Ljusinflödet strömmar in från två väderstreck i vardagsrum och kök då det är en öppen och trevlig planlösning. Sovrummen har fönster på gaveln av huset och ligger lite avsides från vardagsrum och kök vilket gör att man inte blir störd av ljud och rörelser. Duschrummet har naturligtvis kakel och klinket, och här sköter man tvätten då det finns både tvättmaskin och torktumlare. Varje lägenhet har sitt eget förråd/klädkammare i lägenheten. Föreningen har 63 lägenheter och en lokal som "Lillhamra Sushi" hyr och 54 parkeringsplatser med bland annat elladdare, elstolpe och utan el med separata köer. Innergård med grillplats och lekpark. Dessutom finns en stor lekpark som är väldigt uppskattad får många besökare. Ta kontakt med ansvarig mäklare för mer information, Jonas Westberg, 070-777 20 96

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Najadgatan 4 lgh 2301, Öster Mälarstrand, Västerås kommun

Najadgatan 4 lgh 2301

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
Westhem Fastighetsmäklare AB
6 100 000 kr
96 m²
4 rum
vån 14/16
63 542 kr/m²

Ägarlägenhet på 14:e våningen med fantastisk utsikt över Mälaren. Nu har du chansen att bli ägare till en av lägenheterna i projekt Najaden på Öster Mälarstrand. Här slipper du årslånga väntetider, då lägenheten är inflyttningsklar. Med en ägarlägenhet får du villalivets frihet med en låg avgift varje månad. Du kan likna det vid ett radhus – fast på höjden. Här finns ingen bostadsrättsförening med stora lån som ska betalas. Med ägarlägenhet får du även individuell mätning och debitering av värme, vatten och el – du betalar bara för din egen förbrukning. Det är både ekonomiskt och hållbart. Du kan även köpa som juridisk person. Bostaden är befriad från kommunal fastighetsavgift de första 15 åren. Den här 4:an om 96 kvm har härliga sällskapsytor med vardagsrum och kök i öppen planlösning. Stora glaspartier sträcker sig ända ner till golvet för bästa utsikt och optimalt ljus. Glaspartierna i södra hörnet är eldrivna; med en knapptryckning har du förvandlat hörnet till en öppen del med balkongkänsla. Lägenheten har tre sovrum i olika storlek och två toaletter. Frikostig förvaring i form av fyra stora skjutdörrsgarderober. Totalt bygger Sveafastigheter 29 ägarlägenheter med smarta lösningar och snygg design, alla högt upp i huset. Här bor du med hiss och möjlighet till parkeringsplats i husets källare. Huset byggs av klimatförbättrad betong och taken pryds av solceller. En grönskande gård finns att nyttja. Lådcykelpool, liksom ett stort cykelförråd på gården, förenklar om du vill skapa en bilfri vardag. Utanför väntar Mälarens möjligheter och lummiga parkmiljöer. Runt hörnet ligger det prisbelönta bageriet och ett bra gym, lite längre ner på gatan finns Hemköp. Förskolor och grundskola finns i området. Västerås centrum är endast är en strandpromenad bort, liksom tågstationen. Kontakta mäklaren för mer info eller boka in dig på visning!

 • Nyproduktion
 • Hiss
 • Äganderätt
Albertusvägen, Dingtuna, Västerås kommun

Albertusvägen

Tomt
Dingtuna, Västerås kommun
Westhem Fastighetsmäklare AB
1 995 000 kr
951 m² tomt

På en av de bästa tomterna kan du nu bygga upp en ny idyll med närhet till skola. Här har du möjlighet att bygga ditt drömboende och välja vilken husleverantör och hustyp du vill, här kanske det endast är plånboken som sätter gränserna. Dingtuna ligger väster om Västerås, endast ett par minuter med bil från Erikslunds Shopping Center och bra kommunikation. Området är nybyggt och forsätter att byggas. Här finns bland annat friliggande hus och bostadsrätter. Ett paradis för barn att växa upp med bra förskola och skola. Här behöver inte barnen korsa några vägar utan går säkert till och från skolan. Tomten är grovplanerad. Här bestämmer ni och tillsammans med arktikten hur huset skall placeras. Men den stora åkern kommer säkert djurlivet att skådas när allt är på plats och ni lutar er tillbaka när allt är klart. Vid nybyggnation betalar ni inte kommunal fastighetsavgift de första 15 åren. El- och fiberanslutning finns till tomtgräns. Tillkommer anläggningsavgift till kommunalt vatten och avlopp. Bilderna på tomten är tagna både från marken och även med drönare för att på bästa sätt visa läget. Tomtkartan visar att tomten vetter mot åkermark. Välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare, Jonas Westberg, för frågor och för att anmäla ert intresse.

 • Plus

Visar alla 12