Salbäcksvägen 14

Hundfjället, Malung-Sälens kommun Se på karta

475 000 kr

550 000 kr -14 %
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Andel i bostadsförening
Antal rum
4 rum
Boarea
95 m²
Uteplats
Ja

NYTT PRIS!
Nu har du chansen att njuta av fjällen på enklaste möjliga vis. På populära Orrliden vid hundfjället, har du nu chansen att förvärva andel C som motsvarar 10% i Hundfjällsvyn fritid ekonomisk förening. Här har du ditt eget boende som du har möjlighet att nyttja 5 veckor om året. Denna charmiga fjällstuga har det man önskar för en härlig vistelse i fjällen, sommar som vinter. Huset är på totalt 95 kvadratmeter, fördelat på entréplan samt loft. Entréplanet består av ett allrum, kök, två sovrum samt två badrum. Båda badrummen är utrustade med dusch och den ena har bastu, vilket passar perfekt efter en lång dag ute i backarna eller längdspåren som är belägna endast några hundra meter från bostaden.
Bostadens övre plan består av en hall med en lek- och tvhörna samt ett sovrum med fyra bäddar, perfekt plats för de lite äldre barnen att umgås. I bostaden finns totalt 8 sängplatser.

På uppfarten finns ett förråd där varje andelsägare har möjlighet att förvara personliga saker, samt att föreningens gemensamma grill, snöskyfflar och likande förvaras här.

Hundfjällets skidanläggning ligger ca 2 kilometer från fastigheten. Hundfjället är sammankopplat med Tandådalens alpinanläggning med en transport lift som möjliggör skidåkandet på båda fällen.
Dessa fjäll har backar i flera väderstreck och av varierad svårighetsgrad, bland annat finns äventyrsområdet Trollskogen och det stora nybörjarområdet Trollbäckstorget. För de minsta barnen finns barnpassning och barnvagnspassning. I Hundfjället finns även Poolarium med pool, bubbelpool, bastu och café. Med skid- & badbussen tar dig smidigt mellan stugan och backen, eller mellan skistars skidområden i sälen. Bussen är gratis för dig med giltigt SkiPass och har en hållplats ca 150 meter från fastigheten. Till fantastisk skidåkning och vandring i Norska Trysil är det endast 63 kilometer. Sälenfjällen gör just nu en storsatsning för året-runt aktiviteter och erbjuder fantastiskt vandring samt uppmärkta cykel- och down-hill-leder i storslagen terräng. Endast några fåtal kilometer bort ligger den populära cykeldestinationen Rörbäcksnäs som är känd för sin MTB cykling.
I Hundfjället är det enkelt att trivas och här finns något för hela familjen.

Numera går reguljärflyg till Sälens flygplats, ett enkelt och smidigt sätt att ta sig direkt till fjällen. Flygplatsen ligger endast 10 minuter biltransport från stugan.

Val av veckor sker vi den ordinarie bolagsstämman inför nästkommande år. De veckor som är bokade: 2022 - 8, 14, 24, 29 och 43.

Låt inte detta bekväma boende gå dig ur händerna.

Läs mer hos mäklaren
Vix Fastighetsförmedling AB

Kontakta mäklaren

Victor Gustafsson

Vix Fastighetsförmedling AB
Mäklare Victor Gustafsson, Vix Fastighetsförmedling AB
+46730653922