Fejmliden 5

Torgås, Malung-Sälens kommun Se på karta

2 200 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
75 m²
Tomtarea
4,5 ha
Byggår
2005
Driftkostnad
12 050 kr/år

Liten skogsfastighet med mysig stuga i natursköna Fejmliden. Bostaden är belägen i ett trivsamt stugområde ca 2,5 mil söder om Sälen, ca 10 min från Kläppen. Stugan nyttjats idag som fritidsboende men är fullt utrustat med alla bekvämligheter för den som vill bo permanent året runt. Ett välplanerat boende med öppen sällskapsyta i allrum och kök med en kamin för extra mysfaktor. Här finns tre sovrum varav det ena rymmer dubbelsäng samt ett stort badrum. På gården finns även en enklare förrådsbyggnad samt ett fristående bastuhus med omklädningsdel.

Här bor du i ett lugnt och stillsamt område med naturen in på knuten. Möjlighet till bad och fiske i Fejmån och svamp- och bärplockning i naturen som omger stugan. För dig som söker mer fart och fläkt finner du Kläppens Ski Resort endast 11 km från stugan som i år även storsatsar med nya spännande sommaraktiviteter. Ca 2,5 mil norrut ligger även Sälenfjällen med sitt stora utbud av aktiviteter och service året runt.

Stor fastighet om ca 4,5 ha där en framtida avstyckning eventuellt skulle kunna vara möjlig (godkännande/förhandsbesked från byggnadsnämnd krävs dock alltid). Tomten utgör en jordbruksfastighet, typ 120.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Sälen

Kontakta mäklaren

Terese Olsson

Fastighetsbyrån Sälen
Mäklare Terese Olsson, Fastighetsbyrån Sälen
070- 630 15 91