Mäklare Terése Olsson

Terése Olsson

Om mig

Många drömmer om ett fritidsboende i fantastiska Sälen, en ort med vacker fjällnatur och ett brett utbud av fartfyllda familjeaktiviteter. Sedan 2011 har jag som mäklare haft förmånen att hjälpa kunder att hitta sitt drömboende, vare sig det avser fritidshus eller en permanentbostad. Med lång erfarenhet, god lokalkännedom och ett genuint intresse för bostäder, brinner jag för att leverera en trygg och kvalitativ mäklartjänst. Välkommen att kontakta mig om du ska köpa eller sälja en bostad!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Skålmo 47, Lima, Malung-Sälens kommun
  • Tor 15 jun kl 16:30

Skålmo 47

Villa
Lima, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen

2 200 000 kr

85 m²

4 rum

17,6 ha tomt

Lantbruksenhet med 1½-plans villa med källare beläget strax norr om Lima, endast 10 min från Kläppen. Fastigheten säljes med totalt 17 ha mark, varav 11 ha produktiv skogsmark med andel i Lima besparingsskog som bl. a ger jakträtt på småvilt. Huset ligger invid väg -66 och tomten om ca 1 ha åkermark sträcker sig ner till Västerdalälven. Tillhörande uthus/ekonomibyggnad finns. Bostadshuset har en tilltalande planlösning fördelad på två plan samt källare. Här bjuds på öppna sällskapsytor i form av allrum och kök på entréplanet och sovrum på det övre planet. Huset har fina äldre detaljer bevarade med två öppna spisar, stora rum och högt i tak vilket ger en härlig atmosfär. Här bor du med gång-/cykelavstånd till mataffär, pizzeria, bank, skola och förskola. Närhet till fiskevatten i älven, fina cykel- & skoterleder samt ca 30 min från Sälenfjällen. Bostaden hyrs för närvarande ut via Airbnb med bokningar sommaren 2023, dock görs inga nya bokningar.

  • Plus
Danskvägen 713 B, Kläppen, Malung-Sälens kommun

Danskvägen 713 B

Lägenhet
Kläppen, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen

2 150 000 kr

53 m²

2 rum

1 417 kr/mån
40 566 kr/m²

Precis bredvid skidvägen till backen i familjära Kläppen finner du denna bostadsrätt, bestående av en del i ett parhus. De välplanerade 53 + 10 kvm är fördelade på ett entréplan samt loftplan. Bostaden rymmer hall, allrum/kök, badrum, ett sovrum samt två avskilda sovalkover på loftet med plats för en dubbelsäng vardera. Här bor du i en obelånad förening och medlemmarna har tillgång till en gemensam mysig grillkåta samt en förrådsbod. Ytterligare ett mindre förråd för skidförvaring finns intill entrén, samt parkering i direkt anslutning till bostaden. På kort avstånd nås skidbackarna via en skidväg, läget erbjuder närhet till Kläppens fina utbud av aktiviteter, restauranger, after-ski, butiker och självklart skidåkning såväl utför som på längden. I köpet ingår möbler, inventarier och husgeråd. Bostaden hyrs ut genom Kläppen Ski Resort, köparen förbinder sig att ingå avtal med uthyraren i samband med tillträdet. Kontakta mäklaren för digital- eller fysisk visning, samt mer information!

  • Uteplats
Tjäderåsvägen 10 B, Lindvallen, Malung-Sälens kommun

Tjäderåsvägen 10 B

Lägenhet
Lindvallen, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen

3 295 000 kr

62 m²

3 rum

1 960 kr/mån
53 145 kr/m²

Modernt fjällboende beläget i markplan med uteplatser i två väderstreck, som bjuder på solläge och utsikt mot skidbackarna. I Lindvallen Hills bor du med bekvämt gångavstånd till Experiumtorget som bl.a erbjuder äventyrsbad, bio, restauranger, butiker och såklart skidåkning. Den moderna lägenheten har en stilren skandinavisk stil med naturnära färger och materialval. Här ryms en stor umgängesyta i ett kombinerat kök/allrum, två sovrum med plats för 6 bäddar och två helkaklade badrum med såväl bastu som tvättmaskin/tumlare. Här har du ett kort promenadavstånd till områdets egna transportlift/band som leder till östra änden av Söderåstorget. För dig som föredrar längdskidåkning så finns längdspår på andra sidan vägen från infarten till området. Här har du som bostadsrättinnehavare möjlighet att nyttja områdets gemensamma pool och utegym, vilket i kombination med fina cykel- & vandringsleder gör denna lägenhet optimal för dig som vill semestra i fjällen även under sommarhalvåret. Lägenheten säljes möblerad och fri från uthyrningsavtal, tillträde enligt överenskommelse!

  • Plus
Illerstigen 15, Salbäcksheden, Malung-Sälens kommun

Illerstigen 15

Fritidshus
Salbäcksheden, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen

5 600 000 kr

78 m²

6 rum

1 208 m² tomt

Välkommen till denna gedigna fjällstuga, högt belägen på en hörntomt på vackra Salbäcksheden! Här har du naturen som närmsta granne och från stugans stora uteplats bjuds man på en storslagen utsikt mot Tandådalen, Hundfjället och kringliggande fjäll. Huset är fördelat på två plan som vardera rymmer trevliga sällskapsytor med soffhörna, två rymliga sovrum och praktiska entréer med gott om förvaring. Här finns badrum med bastu/tvätt samt två separata gästtoaletter. Husets öppna ytor gör det perfekt för att umgås med släkt och vänner under din fjällvistelse! Området på Salbäcksheden erbjuder en rofylld omgivning, här har du närhet till anslutningsspår som tar dig till Stornärfjällets fina preparerade längdskidspår som sträcker sig från Salbäcksheden via Orrliden och vidare till Myrflodammen. På knappt 5 min avstånd med bil finner du såväl Hundfjällets som Tandådalens skidanläggningar med ett utbud av restauranger, butiker och fin skidåkning. Du tar dig enkelt till samtliga anläggningar genom att hoppa på Skid- & badbussen som stannar vid infarten till Illerstigen. Välkommen att kontakta oss för bokning av visning på plats i bostaden eller digitalt, du väljer själv! Säljes delvis möblerad och med uthyrningsavtal via Gumo. Kontakta mäklaren för mer info!

  • Plus
  • Balkong
Sälfjällscenter lgh 316 (Studios), Sälfjällstorget, Malung-Sälens kommun

Sälfjällscenter lgh 316 (Studios)

Lägenhet
Sälfjällstorget, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen

1 795 000 kr

22,5 m²

1 rum

750 kr/mån
79 778 kr/m²

Liftnära boende i form av en bostadsrätt med hotellkänsla, perfekt för den lilla familjen på 2-4 personer. Här bor du mitt i backen vid populära Sälfjällstorget i hjärtat av Lindvallen, endast ett stenkast från Hotell Bügelhof och övriga restauranger och butiker. Detta är ett boende för dig som gillar att vara där det händer, men ändå ha minimalt underhåll. Inom ett kort promenadavstånd har du tillgång till restauranger i toppklass, skidspår och ca 50 m. till närmsta lift. Lägenheten som totalrenoverades 2019 består av ett rum med köksdel, matplats och 2+2 bäddar fördelat på en våningssäng samt bäddsoffa. Hall med klinker och hatt-/ skohylla samt torkskåp och ett helkaklat badrum med dusch. Tillhörande skidförråd finns i anslutning till trapphuset. 1 parkeringsplats ingår i avgiften. Lägenheten säljes möblerad och just nu fri från uthyrningsavtal, dock finns ett påbörjat samarbete med Bengt-Martins som en köpare kan välja att överta och fullfölja.

Liftvägen 4, lgh 1106 (HC Skilodge), Högfjället, Malung-Sälens kommun

Liftvägen 4, lgh 1106 (HC Skilodge)

Lägenhet
Högfjället, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen

3 695 000 kr

115,5 m²

6 rum

4 558 kr/mån
31 991 kr/m²

Söker du ett bekvämt och bekymmerfritt boende i Sälen, då kanske HC Skilodge på Högfjället är något för dig! Denna lägenhet är välplanerad och optimalt anpassad för ett större sällskap. Lägenheten om 115 kvm rymmer hela 5 sovrum med totalt 10-12 bäddar, två helkaklade badrum varav ett med bastu samt stora umgängesytor på såväl entréplanet som på loftplanet. Här bor du med gångavstånd till Högfjällshotellet med liftar, skidåkning, restauranger, nattklubb och mycket mer! Nära till preparerade skidspår, transportlift och skoterled. Lägenheten säljes inkl. möbler och porslin. Lägenheten är idag uthyrd via Skistar med goda uthyrningsmöjligheter, avtalet är uppsagt per 2023. För mer info kontakta mäklaren!

  • Hiss
Illerstigen 5, Orrliden, Malung-Sälens kommun
  • Budgivning pågår

Illerstigen 5

Villa
Orrliden, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen

6 950 000 kr

120 m²

14 rum

1 204 m² tomt

Stort parhus på Orrliiden med två spegelvända lägenheter i tre plan, här finns plats för många! Huset rymmer totalt 10 sovrum och hela 20 bäddplatser fördelat på 120+120 kvm. Här har man möjlighet att hyra ut en lägenhet och bo i den andra, eller varför inte köpa ihop med släkt eller vänner! Varje lägenhet rymmer allrum och kök i öppen plan, relaxavdelning i souterrängplanet och 2 badrum samt bastu. Huset har ett högt läge med fin utsikt och uteplatser i söderläge i form av balkonger på två av våningsplanen. Direkt närhet till områdets preparerade längdspår som finns i varierade längder samt hållplats för Skid- & Badbussen vid infarten till Illerstigen. Lägenheterna är idag uthyrda via Gumo, intäkter för innevarande säsong övertas av en köpare beroende på överenskommen tillträdesdag. Kontakta mäklaren för mer info ang. uthyrning. Välkommen att boka in dig på visning på plats i bostaden eller digitalt, du väljer själv! Du vet väl om att vi alltid erbjuder inspelade digitala visningar på samtliga bostäder, kontakta oss så mailar vi en länk.

  • Plus
Pistvägen 601A, Kläppen, Malung-Sälens kommun

Pistvägen 601A

Fritidshus
Kläppen, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen

4 975 000 kr

145 m²

4 rum

1 783 m² tomt

Välkommen till Pistvägen 601, Kläppen! Detta unika fritidshus i två plan rymmer hela fyra renoverade lägenheter med sammanlagt 20 (+ 2) bäddar. Här finns mycket goda uthyrningsmöjligheter. Som köpare övertar man pågående uthyrningsavtal via Kläppen Ski Resort. Under de tre föregående säsongerna har lägenheterna gemensamt genererat intäkter på mellan 290 ’-331’ kr/år (efter provision, utan ägarbokade veckor). Avtalet är uppsagt och upphör 17 april 2023, efter det kan en köpare fritt disponera bostaden som man önskar eller välja att teckna ett nytt avtal. Här bor man med närhet till skidvägen som enkelt tar dig till vidare ned till Tranantorget med sitt utbud av restaurang med after-Ski och butik etc. Kläppen Arena är en unik barmarksanläggning som förlänger skidsäsongen även under sommarhalvåret, här finns även fina sommaraktiviteter som bad/kanonturer i Västerdalälven, minigolf och ”Glamping”. Inför säsong -22/-23 öppnar en helt ny Ica-butik strategiskt placerad invid väg -66.

Röda Byn 34:3, Tandådalen, Malung-Sälens kommun

Röda Byn 34:3

Lägenhet
Tandådalen, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen

3 075 000 kr

50 m²

3 rum

2 610 kr/mån
61 500 kr/m²

Ljus och fräsch 3:a belägen längst upp intill skogsbrynet i populära Röda byn, Tandådalen! Här bor du lugnt och bekvämt med direkt närhet till skidspår & lift samt butiker, nöjen och restauranger. Mycket stabil och obelånad bostadsrättsförening. Med vacker utsikt mot Hundfjället blir uteplatsen en utmärkt samlingspunkt där du kan njuta av det härliga solläget efter en dag i backarna. Lägenheten har 8 bäddar fördelat på två sovrum, öppet och trivsamt allrum med köksdel, dusch med bastu och gäst-wc. Vidbyggd förrådsdel och parkeringsplats i direkt anslutning till entrén. Mycket goda uthyrningsmöjligheter men lägenheten belastas idag ej av något uthyrningsavtal!

  • Uteplats

Visar alla 9