Stakboda 14

Västra Skedvi, Köpings kommun Se på karta

2 795 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
75 m²
Biarea
12 m²
Tomtarea
4 820 m²
Byggår
1940
Driftkostnad
16 615 kr/år

Välkommen hem till "Råliden" och Stakboda 14, nära Västra Skedvi i Köpings kommun!

Här välkomnas man till ett underbart läge med stranden alldeles utanför husknuten där du kan fiska, åka båt och bada i Västlandasjön!

Fastigheten består utav ett bostadshus som helt renoverats under år 2021/2022, man har även målat om och bättrat på fasaden, röjt och grävt om hela tomten för att jämna ut den. Bostadshuset har även fått en energisnål luftvärmepump. Invändigt har man renoverat köket i sin helhet, lagt nya golv och tapetserat/målat i alla rum samt helrenoverat duschrummet med nya ytskikt.

Nuvarande ägare har ansökt om att få ett förhandsbesked för att bygga ett nytt fritidshus på fastigheten, närmare vattnet. Detta har beviljats av Köpings kommun. Tomtens storlek är enligt lantmäteriet på 4 820 kvm, nuvarande ägare har tänkt tanken att låta ansöka om att få klyva fastigheten hos lantmäteriet, men låter denna tanke nu vandra vidare till en ny köpare.

Västra Skedvi är beläget nordväst om Köping, i området finns två stora sjöar som heter Skedvisjön samt Västlandasjön. Runt Skedvisjön och Västlandasjön finns både permanentboenden och fritidshus framförallt i området Sundänge och Alvesta. Fina bär- och svampskogar finns i området.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping

Kontakta mäklaren

Jeanette Nyqvist

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
Mäklare Jeanette Nyqvist, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
070-249 11 92