Silverhuset Ägarlägenhet

Ballastviken, Arjeplog Se på karta

4 200 000 kr

Bostadstyp
Fritidsboende
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
158 m²
Våning
1
Byggår
1989
Driftkostnad
20 000 kr/år

Om ni missade försäljningen av grannlägenheten har ni nu chansen att återigen förvärva ett fritidsboende i absoluta toppklass!

Denna lägenhet erbjuder kreativ planlösning och en svårslagen interiör standard! Boendet innefattar 4 sovrum och kök fördelat på den mäktiga boarealen om 158 kvm! Med lägenhetens smakfulla renovering samt materialval är detta något utöver det vanliga fritidsboendet. Här finns luftiga sociala ytor med härligt ljusinsläpp och sikt över Sedvajaure! I och med den stora ytan passar detta perfekt till den större familjen alternativt att flertalet familjer går ihop och köper med delat ägarskap!

Ballastviken är en uppskattad och trivsam by med Jäckvik som närmsta granne där livsmedelsbutik och skidanläggning finns. Här har ni en exotisk miljö med möjlighet till fiske i närliggande sjöar, jakt i en natur där gott om vilt finns, friluftsliv och skoteråkning i absoluta toppklass!

Ägarlägenhet är en modern boendeform där du som köpare söker egen lagfart på lägenheten. Till skillnad från bostadsrätter så äger du denna lägenhet till fullo istället för att endast inneha nyttjanderätt. Här regleras ditt boende alltså inte av månadsavgift eller bostadsrättsförening!

Vid intresse eller frågor, tveka inte att kontakta ansvarig mäklare Willy Hallin på 076-1388777 alternativt [email protected]!

Läs mer hos mäklaren
Jonas Nilsson Fastighetsförmedling AB