Finnäs 187

Finnäs, Bräcke kommun Se på karta

350 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Tomtarea
1,6 ha
Driftkostnad
10 200 kr/år

Välkommen ut till naturen och den fridsamma känslan som utsikten över glittrande vatten lockar fram! Nu finns det möjlighet att skapa ditt egna smultronställe, iväg från stadens sus och brus. På en höjd hittar du denna fastighet på ca 1,6 ha, med två äldre sommarstugor. Det finns utsikt över Bodsjön, som har klart vatten och bra fiske! Möjlighet till båtplats finns.

Det två stugorna är av enklare karaktär och det finns el indraget samt en egen vattenbrunn. Att det finns två stugor är en bra förutsättning för dig som kanske vill dela platsen med någon nära, men ändå ha sin egna stuga och utrymme. Den stora tomten är till allra största delen naturtomt med uppvuxen blandskog. Fastigheten är under fastighetsreglering och kommer att bli 15 980 kvm, se kartskiss bland bilderna. Fastighetsregleringen vinner laga kraft under oktober, och är då möjlig att tillträda.

För dig som gillar utförsåkning är det strax över en timme till världsklassig skidåkning i Vemdalen. Vill du åka längdskidor är på sommaren? 30 min bort finns skidtunneln i Gällö som har året runt öppet. Det är 7 mil till Östersund, där det finns flygplats. Tågstation finns i Bräcke som är 3,5 mil från stugorna.

Läs mer hos mäklaren
Storsjömäklarna AB

Kontakta mäklaren

Sara Näslund

Storsjömäklarna AB
Mäklare Sara Näslund, Storsjömäklarna AB
070-2578822

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.