Mäklare Sara Näslund

Sara Näslund

Om mig

För mig är det viktigt att verkligen lyssna in säljarens önskemål och behov, fånga upp förväntningar och skräddarsy försäljningen utifrån det. Jag drivs av ambitionen att alltid göra mitt bästa, min yrkesstolthet är mycket viktig för mig. En bra förmedling bygger på förtroende och kommunikation, något som är centralt för mig i mitt jobb. Välkommen att kontakta mig för att få veta mer om hur jag kan hjälpa dig med din försäljning!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Slandrom 220, Slandrom, Östersunds kommun
  • Tis 6 aug
Slandrom 220, Slandrom, Östersunds kommun, bild 2
Slandrom 220, Slandrom, Östersunds kommun, bild 3

Slandrom 220

Villa
Slandrom, Östersunds kommun
Storsjömäklarna AB
12 000 000 kr
226 + 7 m²
6 rum
16,8 ha tomt

Nu kan vi stolt presentera en fastighet av ett slag som ytterst sällan finns tillgänglig på öppen marknad! Med ett lantligt läge endast 7 min med bil från stan kan vi erbjuda en fastighet på ca 16 ha med egen strand och brygga i Storsjön. Här har tidigare bedrivits verksamhet och havtornsodling, det finns en fantastisk trädgård och ett växthus på 126 kvm med pool som hjälper till att bevara värmen i växthuset. Ladan har otroliga utrymmen, med ett fullt inrett produktionskök, gårdsbutik och verkstad, som kompletteras med förråd och loge. Utöver det stora och härliga bostadshuset på 226 kvm som är renoverat i gammal stil så finns även gammelstugan på 140 kvm, där man har inrett en lägenhet med 4 stora rum och kök. Till fastigheten hör även en rejäl carport med plats för 3 bilar, och taket på både carport och ladan är utrustat med solceller som har en kapacitet att producera 18-19 000 kWh. Ett antal mindre förrådsbyggnader finns också som komplement. Vid den egna stranden vid Storsjön finns en rejäl brygga samt ett vindskydd. Skogsskiftet är beläget i området kring Svartsjöarna, där det finns både jakträtt och fiskerätt. Skogen består främst av tall och gran och avverkades senast för ca 40 år sedan. Här finns alla möjligheter att bedriva egen verksamhet, ha uthyrning eller generationsboende, på en skyddad och stillsamt plats, men ändå ha tillgång till staden en kort biltur bort. Den skyddade innergården har nära på en egen klimatzon, och den anlagda trädgården har många års arbete bakom sig och kan erbjuda både päron och plommonträd, förutom bärbuskar, blommor och örter som frodas tillsammans i närheten av lusthuset. I växthuset finns redan vinrankor, persiko- och aprikosträd, och tomater kan inte ha det bättre än i denna varma oas. Bostadshuset har löpande genomgått renovering, allt med historiska inslag och en vördnad för det som har varit. Effektiv uppvärmning med jordvärme, men även kakelugnen har sin självskrivna plats i matsalen. FIber finns såklart indraget. Det platsbyggda köket har precis den hemtrevliga karaktär som gör att man nästan kan ana dofterna från tidigare bullbak och storkok. En trappa upp finns fyra sovrum, badrum och toalett, så hela familjen kan få ett eget utrymme. Gammelstugan har genomgått en modernisering med installation av kök och badrum med bastu. Men rummen har noga fått nya ytskikt helt i den stil som var på modet för 100 år sedan. I ladan hittar ni alla förutsättning för egen verksamhet. Även den har genomgått en modernisering och det har installerats ett produktionkök, en gårdbutik, bra med plats för förvaring, och en verkstad som värms upp med luftvärmepump. Loge med gott om utrymmen på övervåningen av hela ladan. Havtornsodlingen är placerad både ovanför växthuset samt nere vid stranden. Träden är väl etablerade och det finns alla förutsättning att nyttja havtornen för fortsatt verksamhet. Visning av fastigheten bokas direkt med mäklaren. Välkommen!

  • Premium
Hållsta 325, Hållsta, Östersunds kommun
  • Ons 31 jul kl 16:00
Hållsta 325, Hållsta, Östersunds kommun, bild 2
Hållsta 325, Hållsta, Östersunds kommun, bild 3

Hållsta 325

Villa
Hållsta, Östersunds kommun
Storsjömäklarna AB
2 000 000 kr
115 m²
5 rum
12,5 ha tomt

Drömmer du om ett avskilt liv på landet, omgiven av naturens skönhet? Då är denna fantastiska gård det perfekta valet för dig! Här finns en fastighet på 12,5 ha med strandlinje, egen skog och åkermark endast ca en halvtimme från Östersund. Platsen är omhuldad av skog, men erbjuder också en enastående utsikt över åkermark och Hållstaån. I bostadshuset finns många möjligheter, men också många timmar för att renovera upp till modern standard. Det är en rymlig 1½ plansvilla med timmerstomme som väntar på dig med visioner att skapa ett härligt boende och en helt ny livsstil. Entrévåningen inrymmer ett stort lantkök, matrum/kammare, vardagsrum, badrum (renoveringsbehov) och hall. På övervåningen finns en toalett och tre sovrum, det stora sovrummet har även två alkover i anslutning. Uppvärmning och VVS är i behov av översyn för att få fullt fungerande. Ladugården är väl tilltaget, och i den södra längan har det inretts en gästlägenhet med kök, matrum, badrum, sovrum och vardagsrum. I övrigt finns bra med utrymme till förvaring, både i ladugåden och i vidbyggda carportar. Det finns en charmig gäststuga med ett vidbyggt enklare garage/förråd. På gården finns flertalet lador i varierande skick. Vid ån har det tidigare stått en brygga, som vid återuppbyggnad ger en direkt tillgång till egna fisketurer i Hållstaån som sedan mynnar ut i Svänglingen. Missa inte chansen att förvärva denna unika pärla till fastighet. Kontakta oss idag för att boka din visning och upptäck allt som denna underbara plats har att erbjuda!

  • Premium
Södra Gröngatan 25B, Centralt, Östersunds kommun
  • Fre 2 aug kl 12:30
Södra Gröngatan 25B, Centralt, Östersunds kommun, bild 2
Södra Gröngatan 25B, Centralt, Östersunds kommun, bild 3

Södra Gröngatan 25B

Lägenhet
Centralt, Östersunds kommun
Storsjömäklarna AB
1 895 000 kr
70 m²
2 rum
vån 3/3
4 243 kr/mån
27 071 kr/m²

En drömlägenhet från golv till tak där varje detalj är noga utvalt. Kvadratmeterna och planlösningen gör det möjligt att lätta omvandla denna lägenhet till en 3:a. Här är allt nyrenoverat med bevarade detaljer från byggåret 1940. Bostaden har otrolig charm med snedtak och fönsterkupor. Lägenheten har moderniserats till en bekväm citylägenhet. Genomgående är det inlagt ett vitt Tarkett laminatgolv, väggarna har en varm grå kulör. Köket är renoverat med inredning från Creoform och har en klassisk vit lucka och guldfärgade knoppar som lyfter det lätta och lyxiga uttrycket i lägenheten. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, kolfilterfläkt, integrerad kyl och frys, ugn och diskmaskin. Laminatbänkskivorna är ljusgrå och stänkskyddet är kaklat i vitt. Badrummet är helrenoverat med kakel, klinker och elgolvvärme. Med sina 70 kvadratmeter och goda takhöjd är denna lägenhet något alldeles extra. Allt det nya i kombination med den äldre charmen bevarad gör lägenheten till en riktig pärla. Till lägenheten ingår ett förråd samt ett matkällarförråd. Gemensam tvättstuga och cykelrum finns i källaren.

  • Premium
  • Nyproduktion
Digernäs 207, Annersia, Östersunds kommun
  • Budgivning pågår
Digernäs 207, Annersia, Östersunds kommun, bild 2
Digernäs 207, Annersia, Östersunds kommun, bild 3

Digernäs 207

Fritidshus
Annersia, Östersunds kommun
Storsjömäklarna AB
1 950 000 kr
1 rum
1 600 m² tomt

I anslutning till böljande betesmark, utsikt mot Storsjön och med fjällen som skymtar i bakgrunden är detta en plats för att skapa en dröm! Med ett påbörjat nybygge kan ni spara en hel del tid och administration och ansökningar då grunden redan är påbörjad, ritningar finns att tillgå och startbesked och bygglov redan är beviljat. Med en byggyta på 93 kvm, som rymmer kök och allrum i öppen planlösning, ett sovrum, badrum och tvättstuga och med en övervåning med 3 st möjliga sovrum är detta ett hus som kan passa både till familjelivet, och som fritidsboende. Ritningen kompletteras även med en mindre byggnad som inrymmer vedbod, förråd och bastu. Det finns i dagsläget redan el och fiber till fastigheten. På fastigheten står i dag en äldre sommarstuga i enklare standard, så för dig som söker en tillflyktsort så finns detta redan att tillgå. Efter en kort promenad når man Storsjöns strand där fastigheten har servitut på badplats och brygga. Till Östersund tar du dig med bil inom 15 min, det finns förskola och skola F-5 med gott rykte i Böle. Närmast service finns på Frösön med hälsocentral, matbutiker, restauranger m.m. Varmt välkommen att själv besöka denna vackra plats, eller boka en visning med mäklaren!

  • Premium
Jämtlandsgatan 9, Bräcke, Bräcke kommun

Jämtlandsgatan 9

Villa
Bräcke, Bräcke kommun
Storsjömäklarna AB
725 000 kr
160 + 100 m²
5 rum
1 448 m² tomt

Nu är Lokförarvillan i Bräcke till salu! Med anor från 1927 finns denna centralt belägna villa, som uppfördes av lokförare Karl Hjalmar Nord. Genom den väl tilltagna takhöjden, stora fönster och trägolv finns många charmiga delar av huset bevarade. Man kan nästan känna historien tala när man befinner sig i huset. Bostaden är uppdaterad med bergvärme 2014 och till stor del moderna 2-glasfönster. Fiber är installerat för snabb och säker uppkoppling. På entrévåningen finns en bra hall, stort lantkök, ett vardagsrum samt ett sovrum. I anslutning till hallen finns en stor balkong där solen lyser från strax efter lunch och sedan hela kvällen. En liten toalett finns placerad vid trapphuset och utgången till baksidan. En trappa upp finns i dagsläget 3 rymliga sovrum, ett badrum och en alkov. Det finns även en källarvåning med gott om förvaringsutrymmen, matkällare samt tvättstuga med duschkabin installerad. Det finns även ett garage i källarvåningen, med ingång utifrån och ett fristående enklare förråd på baksidan. Läget i Bräcke är centralt och lugnt. Nära till stor lekplats, mataffärer, skola, restauranger, hälsocentral och prisbelönt glass! Kort sagt, här finns det mesta på nära håll, kommunikationer till Östersund, men även Sundsvall och söderut görs enkelt med tåg, buss eller bil. Flygplatser finns drygt en timme bort både i Sundsvall och Östersund. Boka din tid för visning!

Lövstavägen 16, Fjällsta, Bräcke kommun

Lövstavägen 16

Villa
Fjällsta, Bräcke kommun
Storsjömäklarna AB
895 000 kr
110 m²
5 rum
9 150 m² tomt

Med sjötomt, snickarglädje och historia i väggarna finns ett lantligt ställe som väntar på någon som vill förverkliga sin husdröm! Fastigheten är stor, över 9 000 kvm och fördelat på en del med strandtomt och äldre båthus vid sjön och den andra huserar villa, lagård med gammal bagarstuga, snickarbod och djurstall, samt ytterligare en lada till förråd och enklare garage. Om du drömmer om att skapa din plats med lite odling, några djur och tillgång till sjön så är detta ställe för dig. Men kavla upp ärmarna, det finns insatser att göra och huset kan berätta mycket historia, det finns troligen en originaltapet från 1915 kvar. Huset har ett charmant yttre, plåttak och kommunalt vatten och avlopp. Även fiber finns indraget. I vardagsrummet finns en fungerande insatskamin, och i köket kan du elda i vedspisen för den gemytliga känslan. Huset har en hel del renoveringsbehov, men också fina detaljer med dubbeldörrar ut till verandan, pärlspont på väggarna och en härlig takhöjd! Det finns kök, matrum, vardagsrum, hall, toalett och duschrum på entrévåningen. En vacker trätrappa upp hittar vi hall, två bra sovrum, en alkov samt en oinredd alkov med takfönster. Ute på gården finns en ladugård med en bagarstuga (bakugn ej testad eller använd), en liten snickarbod och gamla djurstallar. På logen finns möjligheter att skapa en genuin samlingsplats för sommarfesten. Det finns ytterligare ett uthus/garage med förrådsdel samt loge. Bakom ladugården äger man en del åkermark som enligt muntlig överenskommelse sköts av en bonde. En kort promenad från huset finns resterande tomtmark, med ängmark och en del uppvuxna träd. Nere vid vattnet finns ett båthus (med stort renoveringsbehov) och här är det bara fantasin som bromsar hur ni vill njuta av er sjötomt, sommar som vinter. Fastigheten kommer att säljas med inventarier, med undantag för vissa personliga tillhörigheter. Byggnaderna kommer av den anledningen inte att flyttstädas. I Fjällsta bor du i ett mindre samhälle med bullerbykänsla och fin natur kring Sundsjön. Skola och service finns i Gällö 10 min bort med bil, till Brunflo tar det ca 15-20 min. Välkommen!

  • Plus

Visar alla 6