Mäklare Sara Näslund

Sara Näslund

Om mig

För mig är det viktigt att verkligen lyssna in säljarens önskemål och behov, fånga upp förväntningar och skräddarsy försäljningen utifrån det. Jag drivs av ambitionen att alltid göra mitt bästa, min yrkesstolthet är mycket viktig för mig. En bra förmedling bygger på förtroende och kommunikation, något som är centralt för mig i mitt jobb. Välkommen att kontakta mig för att få veta mer om hur jag kan hjälpa dig med din försäljning!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vältvägen 16, Ås, Krokoms kommun
  • Tor 7 mar kl 16:00

Vältvägen 16

Lägenhet
Ås, Krokoms kommun
Storsjömäklarna AB
2 175 000 kr
88 m²
5 rum
vån 2/2
4 362 kr/mån
24 716 kr/m²

Välplanerad 5:a som färdigställdes 2022, i en välskött förening och med ett fantastiskt läge i barnvänliga Ås! Här kommer livspusslets alla bitar lättare falla på plats med skola, idrott och föreningsliv inom räckhåll. Med egen ingång får man känslan av radhus och den stora balkongen har ett förträffligt solläge med överblick på lekplatsen. Lägenheten är modernt utformad med kök och vardagsrum i öppen planlösning, medan de tre sovrummen är placerade i den andra delen av bostaden. Det har gjorts flertalet tillval vid uppförandet, såsom ett 4:e sovrum/kontor, extra spotlights, 60x60 klinker i badrummet, där man även valt till en takdusch. Köket från Ballingslöv är fullt utrustat med vitvaror i rostfritt, stenbänkskiva och fönster vid diskbänken som ger ett naturligt ljus vid matlagningen. Badrummet är helkaklat och tack vare gästtoaletten flyter varje morgon och kväll på lite bekvämare när man är flera i familjen. Även hallen har grått 60x60 klinker på golvet och det finns bra med utrymmen för att hänga dina ytterkläder. Genomgående golv i lägenheten är en klassisk ekparkett. Det hör även ett förråd och en carport till lägenheten. Tack vare att detta är byggt under den första etappen av Ås Ängar, åtnjuts en stabil månadsavgift på 4 362 kr som inkluderar vatten/avlopp, sophämtning & bostadsrättstillägg. Elen debiteras enligt en schablon och avräknas 2 ggr/år. Uppvärmning sker via egen frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme och rumsreglering samt övervakning via Nibe uplink (app). Du får fördelen att själv kunna övervaka och kontrollera dina egna värme/tappvarmvattenkostnader. I Ås som är välkänt för sin fantastiska utsikt över fjäll och sjö bor ni i lantliga omgivningar men på bekvämt pendlingsavstånd till Östersund. Här bor barnfamiljen bekvämt med F-9 skola och flertalet förskolor både kommunala och kooperativa i närheten. Intresset för idrott och friluftsliv är stort och förutsättningarna mycket goda med skidspår, fotbollsplaner och stor idrottshall där flera idrottsföreningar erbjuder gott om aktiviteter året runt för både stora och små.

  • Plus
  • Balkong
Södra Gröngatan 25 - Ombildningsprojekt, Centralt, Östersunds kommun

Södra Gröngatan 25 - Ombildningsprojekt

Lägenhet
Centralt, Östersunds kommun
Storsjömäklarna AB
Pris saknas
70 m²
2 rum
vån 3/3
4 243 kr/mån

Vi har nöjet att presentera ett ombildningsprojekt där det erbjuds 10 st citynära, pampiga lägenheter för dig som vill ha ett boende med hög standard på förstklassigt läge. Lägenheterna har högt i tak, ljus färgsättning, moderna kök och badrum. Här får ni ett boende med sekelskifteskänsla i modern tappning! I projektet finns det 2:or, 3:or samt 4:or. Södra gröngatan 25A - 6 st lägenheter mellan 52-109 kvm som i samband med ombildning blivit helrenoverade med nya kök, badrum med kakel och klinker, nya golv från Tarkett samt målade väggar i ljusa nyanser. Södra gröngatan 25B - 4 st lägenheter mellan 70-114 kvm som renoverades 2020 med nya kök. I samband med ombildningen renoveras badrum med kakel och klinker samt nya golv från Tarkett samt målade väggar i ljusa nyanser. Lägenheterna kommer att säljas med fasta priser, enligt prislista. Pris 1 750 000 kr - 3 200 000 kr beroende på läge och storlek. Månadsavgift 3 152 kr - 6 910 kr/mån. Tillträde till lägenheterna inom 6 veckor från överlåtelseavtal. Se planritningarna för att se vilka lägenheter som finns tillgängliga!

  • Balkong
Oppstuvägen 11, Stugun, Ragunda kommun

Oppstuvägen 11

Villa
Stugun, Ragunda kommun
Storsjömäklarna AB
1 495 000 kr
97 + 60 m²
4 rum
1 100 m² tomt

Välkommen till ett helt inflyttningsklart hus i Stugun! Här är många större renoveringar redan gjorda och huset har stilrena materialval. Helt nytt uterum som kan brukas året om. Nymålad fasad 2023. De sista 10 åren har huset blivit uppdaterat med nytt plåttak, nya 3-glasfönster med utsida av aluminium, bergvärme, helkaklat badrum samt nytt kök med matrum i öppen planlösning. På övervåningen finns 3 ljusa sovrum med nya ytskikt. Fiber finns indraget. I källarvåningen finns ett varmgarage, tvättstuga med moderna maskiner, matkällare samt förråd. Till huset finns även en vidbyggd carport som är snösäkrad och har direkt ingång till huset. Dessutom ingår alla inventarier i hushållet. Allt från möbler till porslin, köksredskap och verktyg. Allt i gott skick, väl organiserat och inköpt de senaste åren. Det är svårt att få ett hus mer inflyttningsklart! Oppstuvägen 11 ligger med gångavstånd till Hansåkerskolan där det finns förskola samt F-9. Inom räckhåll finns även den lokala skidbacken och Stuguberget som erbjuder klätterleder. I Stugun finns livsmedelsbutik, bygghandel, hälsocentral, mack, café och direkt närhet till Indalsälven. Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Plus
Nyponvägen 22, Odensala, Östersunds kommun
  • Budgivning pågår

Nyponvägen 22

Villa
Odensala, Östersunds kommun
Storsjömäklarna AB
2 400 000 kr
78 m²
4 rum
669 m² tomt

Med ett bra solläge och hörntomt finns denna villa i modell mindre på lugn gata i populära Odensala! Den ursprungliga boarean på 78 kvm att fått ett tillägg med ett 14 kvm stort vinterbonat uterum med fönster som vetter ut mot trädgården. Huset har alla förutsättningar att bli ett fint hem för den mindre familjen med bergvärme på plats och fiber finns i gatan. Ytskikten börjar bli till åren så det finns utrymme för att själv få till de färger och material man önskar. Förutom ett rymligt kök finns två sovrum, ett badrum, vardagsrum och uterum. Garage med nyare port samt flera förråd för att ha nära tillgång till alla sina ägodelar. Tomten är fin med buskar och träd, samt ett litet lusthus. Bra läge med hörntomt, och nära till lekpark, skola och aktiviteter. Mataffär finns i området och det är inte långt till Lillänge köpcenter. I övre Odensala finns Lillsjöns centrum som nås via gång/ cykelvägar och erbjuder hälsocentral, apotek, pizzeria, kyrka, fritidsgård och äldreboende. Östersund finns på bekvämt avstånd, vare sig du nyttjar bil, buss eller cykel. Varmt välkommen att boka din visningstid!

Visar alla 4