Mäklare Sara Näslund

Sara Näslund

Om mig

För mig är det viktigt att verkligen lyssna in säljarens önskemål och behov, fånga upp förväntningar och skräddarsy försäljningen utifrån det. Jag drivs av ambitionen att alltid göra mitt bästa, min yrkesstolthet är mycket viktig för mig. En bra förmedling bygger på förtroende och kommunikation, något som är centralt för mig i mitt jobb. Välkommen att kontakta mig för att få veta mer om hur jag kan hjälpa dig med din försäljning!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Skute 105, Fåker, Östersunds kommun
  • Budgivning pågår

Skute 105

Villa
Fåker, Östersunds kommun
Storsjömäklarna AB
695 000 kr
84 + 49 m²
4 rum
3 274 m² tomt

Välkommen till ett charmigt litet hus på en rymlig tomt alldeles intill skogens tysta lugn! Här finns en oslipad diamant i det gröna, med alla möjligheter att skapa din alldeles egna oas. Bostadshuset är av den mindre modellen, lämplig för den lilla familjen, eller varför inte som fritidsboende? Huset har ett vattenburet värmesystem som kopplat till en vedpanna med elpatron. Entréplanet inrymmer en hall, ett lantligt kök med inredning från 2018, och ett charmigt platsbyggt hörnskafferi, här finns utgång till en stor inglasad altan. Vidare finns ett kontor och ett vardagsrum. På övervåningen finns två sovrum samt en passage. Källaren erbjuder en rejäl tvättstuga, bastu, badrum, pannrum och förråd. Men fastighetens främsta fördel är ändå den väl tilltagna tomten, som har ett litet växthus, ett uthus med snickarbod och förråd samt en fint renoverad gäststuga. Den nyligen uppförda carporten rymmer två bilar och sparar tid och energi från snö och is-skrapning. Det finns gott om plats för lek på gräsmattan och skogen, eller varför inte starta upp några odlingar? Även hunden har sin plats i den enklare inhägnaden på gården. Fastigheten ligger nära naturen, men med några fåtal kilometer till Fåker, där det finns skola, välsorterad mataffär med postombud och mack. Till Brunflo är det 15 km, där ännu större utbud och service finns beläget. Välkommen att boka in dig på visning!

Södra Gröngatan 25 - Ombildningsprojekt, Centralt, Östersunds kommun

Södra Gröngatan 25 - Ombildningsprojekt

Lägenhet
Centralt, Östersunds kommun
Storsjömäklarna AB
Pris saknas
70 m²
2 rum
vån 3/3
4 243 kr/mån

ENDAST 2 LÄGENHETER KVAR! Vi har nöjet att presentera ett ombildningsprojekt där det erbjuds 10 st citynära, pampiga lägenheter för dig som vill ha ett boende med hög standard på förstklassigt läge. Lägenheterna har högt i tak, ljus färgsättning, moderna kök och badrum. Här får ni ett boende med sekelskifteskänsla i modern tappning! I projektet finns det 2:or, 3:or samt 4:or. Södra gröngatan 25A - 6 st lägenheter mellan 52-109 kvm som i samband med ombildning blivit helrenoverade med nya kök, badrum med kakel och klinker, nya golv från Tarkett samt målade väggar i ljusa nyanser. Södra gröngatan 25B - 4 st lägenheter mellan 70-114 kvm som renoverades 2020 med nya kök. I samband med ombildningen renoveras badrum med kakel och klinker samt nya golv från Tarkett samt målade väggar i ljusa nyanser. Lägenheterna kommer att säljas med fasta priser, enligt prislista. Pris 1 750 000 kr - 3 200 000 kr beroende på läge och storlek. Månadsavgift 3 152 kr - 6 910 kr/mån. Tillträde till lägenheterna inom 6 veckor från överlåtelseavtal. Se planritningarna för att se vilka lägenheter som finns tillgängliga!

Oppstuvägen 11, Stugun, Ragunda kommun
  • Lör 4 maj kl 14:30
Oppstuvägen 11, Stugun, Ragunda kommun, bild 2
Oppstuvägen 11, Stugun, Ragunda kommun, bild 3

Oppstuvägen 11

Villa
Stugun, Ragunda kommun
Storsjömäklarna AB
1 250 000 kr
97 + 60 m²
4 rum
1 100 m² tomt

Välkommen till ett helt inflyttningsklart hus i Stugun! Här är många större renoveringar redan gjorda och huset har stilrena materialval. Helt nytt uterum som kan brukas året om. Nymålad fasad 2023. De sista 10 åren har huset blivit uppdaterat med bergvärme, nytt plåttak, nya 3-glasfönster med utsida av aluminium, helkaklat badrum samt nytt kök med matrum i öppen planlösning. På övervåningen finns 3 ljusa sovrum med nya ytskikt. Fiber finns indraget. I källarvåningen finns ett varmgarage, tvättstuga med moderna maskiner, matkällare samt förråd. Till huset finns även en vidbyggd carport som är snösäkrad och har direkt ingång till huset. Dessutom ingår alla inventarier i hushållet. Allt från möbler till porslin, köksredskap och verktyg. Allt i gott skick, väl organiserat och inköpt de senaste åren. Det är svårt att få ett hus mer inflyttningsklart! Oppstuvägen 11 ligger med gångavstånd till Hansåkerskolan där det finns förskola samt F-9. Inom räckhåll finns även den lokala skidbacken och Stuguberget som erbjuder klätterleder. I Stugun finns livsmedelsbutik, bygghandel, hälsocentral, mack, café och direkt närhet till Indalsälven. Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Premium
Nyponvägen 22, Odensala, Östersunds kommun
  • Budgivning pågår

Nyponvägen 22

Villa
Odensala, Östersunds kommun
Storsjömäklarna AB
2 400 000 kr
78 m²
4 rum
669 m² tomt

Med ett bra solläge och hörntomt finns denna villa i modell mindre på lugn gata i populära Odensala! Den ursprungliga boarean på 78 kvm att fått ett tillägg med ett 14 kvm stort vinterbonat uterum med fönster som vetter ut mot trädgården. Huset har alla förutsättningar att bli ett fint hem för den mindre familjen med bergvärme på plats och fiber finns i gatan. Ytskikten börjar bli till åren så det finns utrymme för att själv få till de färger och material man önskar. Förutom ett rymligt kök finns två sovrum, ett badrum, vardagsrum och uterum. Garage med nyare port samt flera förråd för att ha nära tillgång till alla sina ägodelar. Tomten är fin med buskar och träd, samt ett litet lusthus. Bra läge med hörntomt, och nära till lekpark, skola och aktiviteter. Mataffär finns i området och det är inte långt till Lillänge köpcenter. I övre Odensala finns Lillsjöns centrum som nås via gång/ cykelvägar och erbjuder hälsocentral, apotek, pizzeria, kyrka, fritidsgård och äldreboende. Östersund finns på bekvämt avstånd, vare sig du nyttjar bil, buss eller cykel. Varmt välkommen att boka din visningstid!

Visar alla 4