Säfsbyn 30

Säfsen, Ludvika kommun Se på karta

1 895 000 kr

Bostadstyp
Fritidsboende
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
85 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Byggår
2015
Förening
BRF Vargspåret
Om föreningen
Avgift
3 385 kr/mån
Driftkostnad
18 000 kr/år

Passa på att ta möjligheten och förvärva en bostadsrätt med bästa ski in/ski out-läge bara några meter från närmsta nedfart i Säfsen. På adressen Solberget 6A-10E hittar vi 24 bostadsrätter precis vid backen! Det här är de första objekten någonsin till salu i skidområdet. Här erbjuds moderna, välplanerade lägenheter byggda 2015, där du bokstavligen kan kliva ut från terrassen och starta skidåkningen. Lägenheterna finns i två utföranden; 58 m2 med 2 sovrum och 6+2 bäddar samt 85 m2 med 4 sovrum och 10+2 bäddar. Det finns idag 2 stora lägenheter kvar på till salu, lägenhet B8 och C8. Kontakta mäklaren för mer info.

Planlösningen är modern och välanpassad för en familj eller sällskap på semester. Alla möbler och inventarier och husgeråd ingår i köpet så det är bara att ta med sig väskan och börja åka skidor eller starta ledigheten!

Förutom det förstklassiga läget mitt i skidbackarna, där du i princip sätter på skidorna i hallen, är det gångavstånd till restaurang, skiduthyrning och längdspår och närhet till alla former av aktiviteter som cykelleder, vandringsleder, bad och alla andra aktiviteter Säfsen har att erbjuda. Här kan hela familjen slappna av och njuta av naturen, frisk luft, vackra omgivningar och ta del av aktiviteter året runt. Eller se det som en investering - i och med förvärvet förbinder man sig att hyra ut lägenheten viss tid av året, intäkterna fördelas 25/75% mellan Säfsen och lägenhetsägaren.

Visningar ordnas på förfrågan, kontakta mäklaren för mer info.

Lediga 85 kvm lägenheter
B8

Reserverade/Sålda 85 kvm lägenheter
A1
A4
A5
A8
B1
B4
B5
C1
C4
C5
C8

Reservationerna uppdateras, kontakta mäklaren för aktuellt status.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika

Kontakta mäklaren

Isabelle Hjälte

Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
Mäklare Isabelle Hjälte, Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
+46727414450