Svensk Fastighetsförmedling Ludvika

Svensk Fastighetsförmedling Ludvika

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Timmermansvägen 6c, Ludvika, Ludvika kommun

Timmermansvägen 6c

Lägenhet
Ludvika, Ludvika kommun
425 000 kr
56 m²
2 rum
vån 3/3
3 909 kr/mån
7 589 kr/m²

OBS SÄNKT PRIS!!! Välkomna till Timmermansvägen 6C och denna charmiga tvåa på våning 3! Lägenheten erbjuder två rum och kök om 56kvm. Här möts du av en mycket trevlig lägenhet med balkong i söderläge samt burspråk i vardagsrummet. Kök med goda förvaringsmöjligheter samt utrymme för matplats. Fräscht badrum/WC och ett rymligt sovrum. I hallen finns även en rymlig klädkammare. Brf Jordbrukaren är en stabil och god förening. Månadsavgift om 3 909kr, inkl. el, värme, vatten och bostadsrättstillägg. Här bor ni med närhet till bland annat Hillängens IP med fotboll- och tennisplan, ishall och friidrottsanläggning. Här finns även kortare avstånd till skolor, förskolor och kommunikationer. Kontakta mäklare Louise för att boka visning!

 • Plus
 • Balkong
Gamla Bangatan 42B, Ludvika Marnäs, Ludvika kommun

Gamla Bangatan 42B

Lägenhet
Ludvika Marnäs, Ludvika kommun
725 000 kr
71 m²
3 rum
vån 2/3
4 688 kr/mån
10 211 kr/m²

Välplanerad trea i bra skick med hörnläge på Gamla Bangatan 42B! Lägenheten har all modern utrustning man kan önska sig, påkostade material och en bra planlösning. Samtliga rum har genomgående nya och ljusa ytskikt och köket är nyrenoverat (-20.) Från Gamla Bangatan når ni centrum inom ca 5 minuters promenadavstånd. Mataffärer, apotek, skola och idrottsanläggningar inom gångavstånd. Nära och bra till allt! Brf Jordbrukaren är en stabil och bra förening. Månadsavgift om: 4688kr, inkl. el, värme, vatten och kabel-TV! Bör ses på plats, anmäl ert intresse redan nu!

 • Plus
 • Balkong
Nya Ågatan 8, Smedjebacken, Smedjebackens kommun

Nya Ågatan 8

Villa
Smedjebacken, Smedjebackens kommun
795 000 kr
70 + 40 m²
3 rum
960 m² tomt

1 1/2-plansvilla om 3 rum och i de centrala delarna av Smedjebacken. Huset inrymmer 3 rum och kök varav 2 sovrum. Fristående carport med extra dusch/tvättrum. Äldre bostadsbyggnad på tomten i rivningsskick. Här bor man med gångavstånd till det mesta Smedjebacken har att erbjuda! Fina gång- och cykelvägar runt om. Ca 30 min med bil till Romme Alpin! Välkomna att boka visning!

Ekvägen 31, Ludvika Solsidan, Ludvika kommun

Ekvägen 31

Villa
Ludvika Solsidan, Ludvika kommun
1 450 000 kr
125 + 90 m²
5 rum
848 m² tomt

På lugn återvändsgata på Ekvägen ligger detta rymliga 1-½ planshus som rymmer 5 rum och kök varav 3 sovrum med möjlighet till 4. WC finns i alla plan av huset. Garage med plats för bil och förrådsutrymmen ovanför. Ljust och trivsamt kök med goda förvaringsmöjligheter. Nyrenoverat duschrum i källaren från -22. Rymligt allrum i källaren som kan nyttjas som sovrum eller hobbyrum. Takad altan i bra storlek samt finns en isolerad gäststuga med indraget el på gården. Huset uppvärms via Luft vattenvärme som installerades -2014. Bra läge på en lugn gata med enskilt läge. Bör ses på plats! Inom kort promenadavstånd når man badplats vid Knutsbotjärn. Ca 10mins promenad till centrum och Hitachi. Fastigheten är besiktigad och besiktningsprotokoll finns tillgängligt. Varmt välkomna!

 • Uteplats
Lövstigen 27, Håksberg, Ludvika kommun

Lövstigen 27

Villa
Håksberg, Ludvika kommun
1 800 000 kr
74 + 74 m²
4 rum
905 m² tomt

Välkommen till en välplanerad och välskött 1-plansvilla med källare i Håksberg! 4 rum och kök. WC/duschrum byggt -23. Kök ombyggt -19. Tak bytt -15. Duschrum entréplan -15. Bergvärme (-05) för låga driftskostnader. Den genomgående fina kvalitén gör det lätt att trivas. Altan byggd -21 med insynsskydd och fin utsikt mot skogen. Parkeringsyta med plats för husbil eller husvagn. är i toppskick! Promenadavstånd till Håksbergsskola. Bara att flytta in! Varmt välkomna att boka visning!

 • Plus
 • Uteplats
Lockbäcksvägen 1, Grängesberg, Ljusnarsbergs kommun

Lockbäcksvägen 1

Villa
Grängesberg, Ljusnarsbergs kommun
850 000 kr
86 + 74 m²
3 rum
1 225 m² tomt

Här erbjuds chansen att förvärva en fint renoverad villa på Lockbäcksvägen 1 i Hörken. Denna mycket välskötta och genomgående renoverade villan erbjuder förutom ett hus med fina ytskikt ett modernt rustat kök. Duschrum/WC med golvvärme, en fin källare med goda möjligheter där gästrum och goda arbetsutrymmen samt garage finns. Möjligt att nyttja såväl som fritidsboende som permanent. Hit är det bara att flytta in och börja bo! Enplansvilla med källare som utgör tre rum och kök varav 2 sovrum. Fina uteplatser både intill huset och fristående. Garage i huskropp. Fin trädgård. Här bor ni med naturen runt knuten. Hörkens badplats nås 2km från huset. För den skid intresserade finns fjällberget ca 10min infrån för utfärdsåkning, Ljungåsen för längd ca 15min. Ca 10min in till centrala Grängesberg för dagvaruhandel. Varmt välkomna på visning!

 • Uteplats
Trollbäcksvägen 2, Backbyn, Smedjebackens kommun

Trollbäcksvägen 2

Villa
Backbyn, Smedjebackens kommun
650 000 kr
36 m²
2 rum
945 m² tomt

Charmig timmerstuga i ett plan med sovloft. Ljust och trivsamt kök, byggt -18. Ombyggt badrum -20. 2 st luft/luftvärmepumpar. Takad farstukvist. Altan. Ansluten till Kommunalt VA -20. Trädgårdstomt med plats för lek. Trivsamt läge strax utanför Smedjebacken. Perfekt för dig som vill ha ett mindre hus eller fritidshus. Ca 2 mil till hagge golfbana och 4 mil till Romme Alpin. Varmt välkomna att boka visning!

 • Plus
 • Uteplats
Parkvägen 16, Fredriksberg, Ludvika kommun

Parkvägen 16

Villa
Fredriksberg, Ludvika kommun
495 000 kr
72 + 123 m²
4 rum
1 295 m² tomt

Välkommen till Parkvägen 16 och en trivsam och lättskött 1 plansvilla med källare. Huset inrymmer 4 rum och kök varav 2 sovrum. Takad altan med utgång till gården. Trädgårdstomt med hörnläge. Bergvärme finns installerat.Fristående garage med förrådsdel. Här bor man i de centrala ä av Fredriksberg, gångavstånd till livsmedelsbutik, naturen runt hörnet och nära till Säfsen för alla aktiviteter de har att erbjuda! Varmt välkomna att boka visning!

 • Uteplats
Barrstigen 3, Håksberg, Ludvika kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Barrstigen 3

Villa
Håksberg, Ludvika kommun
2 395 000 kr
144 + 142 m²
7 rum
1 245 m² tomt

Välkomna till Barrstigen 3 i Håksberg! Välplanerad 1 ½ plansvilla om 7 rum och kök, 5 sovrum med möjlighet att ha ett 6:e i källaren. Stort fint kök och med öppen planlösning mot matrum och vardagsrum. Stor delvis takad altan i vinkel. Takad entré med sittplatser. Gångavstånd till sjön Gårlången. Stort garage/verkstad med billyft om 78 kvm! Bergvärme! Plan och lekvänlig trädgårdstomt som är inhägnad med gärdesgård. Barnvänligt och fint läge med gångavstånd till sjön Gårlången, skog och natur, busshållplats, förskola och skola! Välkomna på visning!

Tre Krokars gata 13G, Ludvika - Högberget, Ludvika kommun

Tre Krokars gata 13G

Lägenhet
Ludvika - Högberget, Ludvika kommun
730 000 kr
74 m²
3 rum
vån 3/3
4 599 kr/mån
9 865 kr/m²

Inflyttningsklar trea om 74kvm på Tre Krokars Gata 13G. Lägenheten som erbjuder ett ljust kök med plats för matbord. 2 sovrum av rymlig storlek varav det ena större än det andra. Duschrum/WC med kakel och tvättmaskin. Gäst WC i hallen i fint renoverat skick. Balkongen når man från vardagsrummet och erbjuder flera soltimmar. Brf Frånskiljaren är en av de större föreningarna i Ludvika. Stabil förening. Månadsavgiften ligger på 4599KR inkl. El, värme, vatten, TV/fiber via Telia och bostadsrättstillägg. Möjligheten finns att få parkeringsplats. Från Tre Krokars Gata når man fina promenadstråk runt knuten, Hitachi, pizzeria finns ett stenkast bort och centrum når man inom bekvämt promenadavstånd. Möjlighet till snabb inflytt! Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
Malbacksvägen 19, Saxdalen, Ludvika kommun

Malbacksvägen 19

Villa
Saxdalen, Ludvika kommun
1 550 000 kr
128 + 47 m²
5 rum
1 385 m² tomt

Välkommen till Malbacksvägen och denna välskötta och trivsamma villa. Huset inrymmer 5 rum och kök, varav 3 sovrum. Värmande täljstenskamin i vardagsrum. Nybyggt duschrum i entréplan 2019. Duschrum övre plan renoverat ca -10. Huset byggdes till 2019. Högt och soligt läge med milsvid utsikt från Malbacken i Saxdalen. Friliggande förrådslänga med hobbyrum. Rymlig och insynsskyddad trädgårdstomt. I Saxdalen har du närhet till skog och sjöar. Ca 20 km till Hagge golfklubb ca 12 km till svanskogens golf, 45 km till säfsen och ca 60 km till Romme alpin. Varmt välkomna att boka visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Generatorgatan 3B, Högberget, Ludvika kommun

Generatorgatan 3B

Lägenhet
Högberget, Ludvika kommun
295 000 kr
29,5 m²
1 rum
vån -1/3
2 331 kr/mån
10 000 kr/m²

OBS SÄNKT PRIS!! Perfekt som första boende eller som övernattningslägenhet. Mycket fin bostadsrätt med låg avgift där allt såsom värme, el, vatten, tv/internet ingår! Renoverad etta med kök/kokvrå på Generatorgatan 3B. Ljusa och fina ytskikt som skapar en rymlig känsla på de 29,5 kvadratmeterna. WC/duschrum i kakel och klinkers med golvvärme! Belägen en trappa ner med fönster i markplan. Trevlig förening med låga avgifter. Här bor ni med närhet till bland annat Högbergsskolan, Hitachi/ABB och elljusspår. Ludvika centrum nås med en kort promenad. Varmt välkomna på visning!

Bromsvägen 18, Ludvika, Ludvika kommun

Bromsvägen 18

Villa
Ludvika, Ludvika kommun
2 050 000 kr
150 m²
6 rum
655 m² tomt

Möjlighet att förvärva en fint renoverad villa på hörntomt på Bromsvägen 18! Här erbjuds en rymlig och välplanerad familjevilla med högt och fint läge på Golan. Huset inrymmer 6 rum och kök varav 5 sovrum, ett mycket välskött hus i två plan. Renoveringar gjorda såsom ett fint och ljust kök, fint badrum i entréplan ljusa fina ytskikt. Inglasat uterum med däck runt till entrésidan. Samt en ovanvåning med fina ytskikt i både hall och sovrum där även ett fräscht duschrum/WC finns. Garage med förvaring. Välskött trädgårdstomt med plats för lek. Bra läge på hörnet! Här bor ni i ett område med närhet till vacker natur med fina strövområden samt goda kommunikationer till Ludvikas centrala delar med mataffärer, skola, förskola och service. Varmt välkomna att anmäla er på visning!

 • Uteplats
Ribackvägen 5 & Ribackvägen 8, Stora Tolvsbo, Smedjebackens kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Ribackvägen 5 & Ribackvägen 8

Villa
Stora Tolvsbo, Smedjebackens kommun
1 495 000 kr
99 + 99 m²
5 rum
3,1 ha tomt

Trivsamt och lättskött 1-planshus med källare beläget i Tolvsbo utanför Söderbärke. Huset inrymmer 4 rum och kök i entréplan samt källare. Nya fönster 2015. Tak, betongpannor 2013. På tomten finns även fristående garage, växthus och förrådsbod. Tillhörande trädgårdstomt med uteplats, tomtarea till Ribacksvägen 5 3.651 m2. Ribacksvägen 8 är en äldre gård med boningshus om 4 rum med renoveringsbehov och tillhörande uthuslängor och skogsmark. Ribacksvägen 8 omfattar 27.734 m2. Varmt välkomna att boka visning!

 • Uteplats
Simonsbovägen 14, Gubbo, Smedjebackens kommun

Simonsbovägen 14

Gård/Skog
Gubbo, Smedjebackens kommun
3 950 000 kr
7 rum
6,6 ha tomt

Välkomna till Gubbo och denna gård på Simonsbovägen 14. Mellan Ludvika och Smedjebacken ligger denna trevliga gård med stall med 2 boxar i mycket bra skick med med utgång till lösdrift och med intilliggande sadelkammare. På gården finns en 1 1/2plansvilla om 7 rum och kök varav 4 sovrum. Verkstad med 4 meter i takhöjd och på hela 84m2. Stor carport om 15 * 10 meter. Upptäck idyllen på nästan 6,6 hektar denna gård i Gubbo har att erbjuda! Bergvärme -17 och solpaneler ger låga driftskostnader. Fiber finns installerat. Gården erbjuder en harmonisk livsstil med stora grönområden, frisk luft och en härlig atmosfär. Huset är placerat i en rymlig trädgård med stora gräsmattor samt med en fin vy över landskapet. Pool (40m2) och stort trädäck för varma sommardagar finns i direkt anslutning till huset. Fastigheten är varudeklarerad via Anticimex, besiktningsprotokoll finns hos mäklaren! Kom och upplev gården på Simonsbovägen 14 och allt den har att erbjuda!

 • Plus
 • Uteplats
Saxenvägen 15, Saxdalen, Ludvika kommun

Saxenvägen 15

Villa
Saxdalen, Ludvika kommun
495 000 kr
52 + 60 m²
2 rum
1 450 m² tomt

Välkomna till Saxenvägen 15 och denna villa om 2 rum och kök. Perfekt för den mindre familjen eller som fritidsboende! Villan har de senaste åren blivit uppfräschad av nuvarande ägare med bland annat målning, ytskikt, nya golv etc. Tillkommer kostnad för att koppla på kommunalt V/A om ca 140.000kr. Här bor du med en trevlig trädgårdstomt med ett härligt läge. Bara att flytta in! Välkomna på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Sporrtorpsvägen 5, Grängesberg Västra, Ludvika kommun

Sporrtorpsvägen 5

Villa
Grängesberg Västra, Ludvika kommun
795 000 kr
103 + 88 m²
5 rum
1 379 m² tomt

Välskött 1-plansvilla med källare om 5 rum och kök varav 3/4 sovrum. Bra planlösning med 3 sovrum i entréplanet, vardagsrum med utgång till inglasade uterummet och vidare mot soldäcket. Kök med matplats i rymlig storlek där möjligheten finns att öppna upp väggen för mer öppna ytor. Tillbyggd hall om 15kvm med vattenburen golvvärme och goda förvaringar. I källaren finns spaavdelningen med spabad, bastu och golvvärme, garage, ett rymligt sovrum och tvättstuga. Högt och fint läge med fin utsikt på Västra. Kommunalt vatten och avlopp. 3-glasfönster och bergvärme. Fasadbyte är gjort och taket är i fint skick. Bara att flytta in! Nära till aktiviteter som Kyrkviken för bad, Fjällberget för utförsåkning, Grotfallet för längdskidåkning, och Svanskogen för att spela golf. Gångavstånd till elljusspår. Åker man kommunalt eller kör bil går det snabbt att ta sig till Centrum och Ludvika. Varmt välkomna på visning!

 • Uteplats
Stigbergsgatan 1B, Högberget, Ludvika kommun

Stigbergsgatan 1B

Lägenhet
Högberget, Ludvika kommun
450 000 kr
47,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 099 kr/mån
9 474 kr/m²

Varmt välkomna till Stigbergsgatan 1B och denna tvåa om 47 kvadratmeter belägen på första våningen. Lägenheten är väldisponerad och hemtrevlig. Här får du ett boende att trivas i under lång tid framöver! Låg månadsavgift om 3099:-. Populärt läge på Högberget med gångavstånd till Hitachi, skola & förskola, elljusspår, centrum, kommunikationer och butiker. Balkong med plats för möbler. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Sköttängsvägen 20, Ludvika, Smedjebackens kommun
 • Budgivning pågår

Sköttängsvägen 20

Fritidshus
Ludvika, Smedjebackens kommun
495 000 kr
67 + 10 m²
3 rum
3 522 m² tomt

Välkommen till Sköttängsvägen 20 i Västermoren. Här har du möjlighet att sätta din egen prägel. Huset är i stort behov av renovering alternativt rivas och bygga nytt. Tomten om 3 522 m2 ligger i ett lugnt och trivsamt område mellan Ludvika och Smedjebacken. Naturtomt idag med äng mot sjön. Välkommen att boka visning!

 • Uteplats
Gravendal 23, Fredriksberg, Ludvika kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Gravendal 23

Villa
Fredriksberg, Ludvika kommun
595 000 kr
178 + 72 m²
2 549 m² tomt

2-plansvilla med källare beläget i Gravendal i Fredriksberg. Villan fördelar sig i tre lägenheter, så med andra ord finns det möjlighet för uthyrning alternativt generationsboende för de som önskar. Härlig trädgårdstomt med en å/damm som går precis bakom tomten, här går det även att bada för de som önskar. Uthus med gott om utrymme i form av 4st större förråd alt garage med sandgrund, ovanvåning med loft. 2 garageplatser i villans källare. Totalt 6st garageplatser gör det möjligt för den intresserade att ha plats för flertalet bilar. Varmt välkomna på visning, OBS anmälan krävs och sker via hemsidan eller smsa Louise på 072-72 144 50. DENNA BOSTAD ÄR VARUDEKLARERAD!

 • Balkong
Lostigen 8, Ludvika Rasfallet, Ludvika kommun

Lostigen 8

Villa
Ludvika Rasfallet, Ludvika kommun
2 295 000 kr
151 + 60 m²
6 rum
881 m² tomt

Charmig 30-talsvilla med attraktivt läge! Här finns ett mycket rymligt och renoverat hus med bra värmesystem. Uteplatser i bästa solläge med pooldäck och pool. Trivsamt utekök och inglasat uterum. Fristående dubbelgarage om ca 50 m2, förberett för golvvärme via kulvert till huset. Nya fönster -18. Ljust och helrenoverat kök -17. Nytt tak -16. Bergvärme med extra vvberedare. Fiber finns installerat. Ett mycket tilltalande hem i ett av Ludvikas attraktivaste villaområden Rasfallet. Här bor man i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till förskola, gymnasium, elljusspår och gångavstånd till Hitachi och centrum. Snart till salu! Fastigheten säljs varudeklarerad, inom kort kommer besiktningsprotokoll finnas hos fastighetsmäklaren och fastigheten säljs då med Dolda fel försäkring! Annonsen uppdateras fortlöpande!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Stora Tolvsbovägen 9, Söderbärke, Smedjebackens kommun

Stora Tolvsbovägen 9

Gård/Skog
Söderbärke, Smedjebackens kommun
7 950 000 kr
8 rum
2,3 ha tomt

Sveta gård i Stora Tolvsbo, Dalarna. Huset byggdes upp på nytt och färdigställdes 2012 efter en brand. Här har man ett rymligt hus med 2 hela våningsplan plus vindsvåning samt hel källarvåning. Mellan våningarna tar du dig enkelt med en plattformshiss hela vägen från källaren upp till vinden. I entréplanet har man plats för gästerna i salongen med vacker kakelugn. Middagen intas i matsalen. Och från det moderna köket med köksö passerar du serveringsgången med gott om förvaringsplats påväg till verandan. I entréplanet har man även ett sovrum (används idag som kontor) samt gästtoalett i den inbjudande entrén. På övre planet har man tre rymliga sovrum plus ett allrum med trapp upp till vindsplanet. I mitten av våningsplanet har man ett rymligt sällskapsrum med täljstenskamin och en bibliotekshörna, Två fullutrustade badrum finns på övre plan samt även en separat tvättavdelning. Från balkongen har man utsikt och kvällssol! Från vindsvåningen har man en milsvid utsikt från fönstrena och här kan man ha en stor atelje eller inreda med ytterligare rum. I källarplan har man praktiska förrådsutrymmen, pannrum, matkällare, ventilationsanläggning och en fin vinkällare. I alla våningsplan är det vattenburen golvvärme. Ta stigen ner till sjön så hittar du Britas brygga och här kan man ta ett svalkande dopp i sjön! I trädgården finns rabatter, fruktträd, rosbuskar och ett fint växthus. Till gården hör även ett extra bostadshus ("Gamla Mejeriet") med två lägenheter, en i varje plan om 3 rum och kök. En rymlig lekstuga står på gården. Och det finns en verkstad som bla inrymmer garage med plats för 3 bilar, snickarrum, verkstad, kontor och förrådsutrymmen på hela övervåningen!

 • Balkong
 • Uteplats
Tre Krokars gata 20A, Högberget, Ludvika kommun

Tre Krokars gata 20A

Lägenhet
Högberget, Ludvika kommun
895 000 kr
68 m²
3 rum
vån 3/3

Trerumslägenhet på tredje våningen vid Tre Krokars Gata 20A! Välkomna till 3 rum & kök i bra skick, bara att flytta in! Här har ni en ljus och fin lägenhet med ett lugnt läge på våningsplan 3 i ett populärt område. Bra planerad lägenhet med goda förvaringsmöjligheter. Rymlig balkong med plats för utemöbler i ett soligt och bra läge. Vidare finns två sovrum i bra storlek och rymligt vardagsrum, det ljusa fräscha köket renoverades ca -17. Månadsavgift 4.642kr. avgiften ingår värme, vatten, hushållsel samt även telia fiber och kanalpaket lagom. Populär förening, välskött med god ekonomi. Här från Tre krokars gata når ni grönområden, träningsanläggning, ABB/Hitachi ett stenkast ifrån. Centrum når ni inom en bekväm promenad. Bara att flytta in! Varmt välkomna hem!

 • Balkong
Nottjärnsvägen 14, Notgården, Ludvika kommun

Nottjärnsvägen 14

Villa
Notgården, Ludvika kommun
2 190 000 kr
110 + 80 m²
5 rum
1 530 m² tomt

Renoverad 1½ plansvilla med fint läge vid Nottjärn! 5 rum och kök, 3 sovrum. Garage i huskropp. Flera påkostade investeringar gjorda sista 3 åren, bl.a bergvärme, dränerat, nytt kök och duschrum. Fin utsikt över Nottjärn. Gångavstånd till bad, centrum, Abb och Lyviksberget. Välkomna på visning!

 • Uteplats
Vasagatan 12, Centrum, Ludvika kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Vasagatan 12

Villa
Centrum, Ludvika kommun
3 350 000 kr
141 + 64 m²
6 rum
1 092 m² tomt

Välkommen till Vasagatan 12 - din drömbostad mitt i hjärtat av Ludvika! Denna charmigt renoverade villa erbjuder inte bara en hemtrevlig miljö utan även en bra kombination av bekvämlighet, elegans och modern livsstil. Med sin perfekta placering i den eftertraktade delen av staden, presenterar detta hem en unik chans att uppleva det bästa av båda världar. Det första som möter dig är fastighetens charmiga yttre, en klassisk och tidlös design som smälter samman med områdets karaktär. När du kliver in genom dörren möts du av en öppen och luftig layout som genast skapar en känsla av rymd. De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus och ger rummen en härlig glöd. Huset som rymmer 6 rum och kök varav 4 sovrum. Fördelat på en öppen planlösning i entréplan. Fräscht renoverat kök öppet mot matrum. Vardagsrum med nyinsatt täljstenskamin från 2022 som ger bra med värme och en riktig mysfaktor! Våning 2 som erbjuder 3 sovrum varav ena i stor storlek och ett rymligt duschrum/WC samt utgång till balkong. Vindsvåning med inrett sovrum. I källaren kommer man ner till hallen med en WC. Förrådsrum. Pannrum/bastu/relax med dusch och inte minst en tvättstuga med gott om förvaring. Utvändigt på den rymliga tomten har vi en stor altan som fångar de flesta soltimmar om dagen. Övrigt finns ett garage och en rymlig grusad uppfart med plats för fler bilar. Renoveringar gjorda i det senaste som takbyte -22 på både hus och garage. Installerat täljstenskamin -22. Löpande invändig renovering -19 till 22. Målning fasad -18. Duschrum renoverat -16. Installerat Luft-vattenvärmepump för lägre driftskostnader -15. Bara att flytta in! Centralt och bra läge med gångavstånd till allt som Ludvika har att erbjuda. Kort promenadavstånd till Hitachi, skolor finns ett stenkast bort. Varmt välkomna hem!

 • Uteplats

Visar 1 - 25 av 67