Svensk Fastighetsförmedling Ludvika

Svensk Fastighetsförmedling Ludvika

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Lindvägen 28B, Öraberget, Ludvika kommun

Lindvägen 28B

Lägenhet
Öraberget, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
130 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 222 kr/mån
2 524 kr/m²

Tillfälle att förvärva en fint renoverad tvåa på första våningen vid Lindvägen 28B. Lägenheten erbjuder 51,5kvm endast en halv trappa upp, invändigt med ljus och fin interiör samt ett uppdaterat kök. Inglasad balkong i rymlig storlek! Stabil och god förening där månadsavgiften ligger på: 3222kr inkl Värme, vatten och bostadsrättstillägg. Här bor ni centralt med matbutiker, apotek, kommunikationer såsom tåg och buss inom ett stenkast bort. Fina promenader och skogsstigar finns i området. Inflyttningsklar! Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Östanbjörka 20, Grangärde, Ludvika kommun

Östanbjörka 20

Fritidshus
Grangärde, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
1 495 000 kr
80 m²
3 rum
1 475 m² tomt

Tillfälle att förvärva en egen strandtomt! Kanonläge i Östanbjörka vid sjön Björken med förbindelse till sjön Väsman! Boningshus om 3 rum och kök, bara några meter från sjön. Möjligt att ha som både permanent boende och fritidshus. Delvis timrat uthus med förråd och jordkällare. Garage. Här har du sol hela dagen och kvällen! Gångavstånd till naturen med bär, svamp och promenadstigar. 4 mil till populära Romme Alpin! Välkomna på visning!

Mässanvägen 25, Mässan, Ludvika kommun
  • Sön 24 mar kl 13:15

Mässanvägen 25

Fritidshus
Mässan, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
250 000 kr
40 + 10 m²
2 rum
665 m² tomt

Sjönära och fint enskilt läge i Mässan med sjöutsikt mot sjön Väsman! 1 ½ planstuga i delvis timmer. Huset är lite snett och vint. Uthus med förråd och tvättrum. Utedass. Jordkällare. Skog runt om med bär och svamp. Gångavstånd ca 100 meter ner till sjön Väsman för bad och fiske! Ca 7.5km till Sunnansjö och ca 15km intill Ludvika.

  • Plus
Snickarns väg 23, Grangärde, Ludvika kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Tor 28 mar kl 16:30

Snickarns väg 23

Villa
Grangärde, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
1 250 000 kr
140 + 16 m²
570 m² tomt

Fin och välplanerad souterängvilla med fint läge i Grangärde! 6 rum och kök varav 5 sovrum. Vidbyggt garage i huskropp. Superfin utsikt över Bysjön. På den insynsskyddade framsidan finns det en altan. Här har det löpande renoverats invändigt med ytskikt och nyare badrum, nytt kök, renoverat wc etc. Fiber installerat. Fint och barnvänligt läge i Grangärde! Ca 1,5km till mataffär, skola och förskola. Ca 170m till närmsta busshållplats. Nära till Bysjön för bad! Bara att flytta in och börja trivas. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Saxdalsvägen 17, Blötberget, Ludvika kommun
  • Tor 21 mar kl 16:30

Saxdalsvägen 17

Villa
Blötberget, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
995 000 kr
97 m²
3 rum
2 156 m² tomt

Välkommen till denna charmiga 1-plansvilla på Saxdalsvägen 17 i Blötberget! Detta välunderhållna hem erbjuder en perfekt kombination av modern bekvämlighet och klassisk charm. Huset rymmer 3 rum och kök varav 2 sovrum i dagsläget med möjlighet att dela av vardagsrummet för ett till. Med sina rymliga rum, ljusa interiörer och vackra trädgård är detta hus idealiskt för familjer som söker både komfort och stil. På tomten finns ett garage, förrådslänga med 3 förråd samt en vedbod. Inhägnad gård. Huset värms av luftvattenvärme som installerades -12. Njut av lugnet och skönheten i den omgivande naturen samtidigt som du har bekvämt avstånd till bekvämligheter och aktiviteter. Nära till roliga aktiviteter som Kyrkviken för bad, Fjällberget för utförsåkning, Grotfallet för längdskidåkning, och Svanskogen för att spela golf. Cykelbana nästan vid tomtgräns. Åker man kommunalt eller kör bil går det snabbt att ta sig till Ludvika och Lyviksberget för shopping. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Skråssbäcksvägen 4, Björkås, Ludvika kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Skråssbäcksvägen 4

Villa
Björkås, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
895 000 kr
128 + 66 m²
5 rum
1 305 m² tomt

Varmt välkomna till Skråssbäcksvägen 4! Charmig och hemtrevlig 1½ plansvilla om 5 rum och kök, 3 sovrum med möjlighet att ha 4 sovrum. Fint skick och många stora renoveringar är gjorda bl.a bytt kök, renoverat duschrum/wc, bytt tak, 3-glasfönster och bergvärme! Stor inglasad altan sida och balkong. Fin välskött tomt med egen damm och massor med fruktträd, växter och planteringar. Här finns bl.a körsbär, krusbär, vinbär, rabarber, äppelträd, hallonhäck samt odlingslådor och växthus! På tomten finns också 2 st carportar samt uthus och förråd. Det gjordes stora renoveringar på -90 talet och 2000 talet. Fint läge på Björkås med skog runt om. Fastigheten blir besiktigad och försäkrad av Anticimex! Välkommen på visning! Nära till roliga aktiviteter som Kyrkviken för bad, Fjällberget för utförsåkning, Grotfallet för längdskidåkning, och Svanskogen för att spela golf. Gångavstånd till elljusspår. Åker man kommunalt eller kör bil går det snabbt att ta sig till Centrum och Ludvika.

  • Plus
Andvägen 1, Marnäs, Ludvika kommun

Andvägen 1

Villa
Marnäs, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
2 375 000 kr
242 + 95 m²
7 rum
2 123 m² tomt

Rymlig och välskött 1 ½ plansvilla med utbyggnadsdel i en plan. Hela 7 rum och kök, 3-4 sovrum med möjlighet att dela av det 80 kvm stora salongen till fler rum eller ha det som ett stort och fint samlingsrum, tidigare var det här ett poolhus. Stor lekvänlig trädgårdstomt med plats för lek. 5 st uteplatser så man kan flytta från eller till solen. Fin utsikt över sjön Övre Hillen! Fint timrat härbre i timmer som kan användas som gästhus eller hyras ut. Uppvärmning via bergvärme, täljstenskamin och luftvärmepump! Välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Mossgatan 6, Centrum, Ludvika kommun
  • Budgivning pågår

Mossgatan 6

Villa
Centrum, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
2 395 000 kr
164 + 122 m²
6 rum
1 070 m² tomt

OBS! SÄNKT PRIS! Varmt välkomna till Mossgatan 6 och denna fina och välskötta 2-plansvilla med centralt läge i Ludvika! Fräscha och ljusa ytskikt, vackra dubbeldörrar och en mycket god planlösning fördelar sig huset på 6 rum och kök, 3 sovrum med möjlighet till 4 sovrum samt att det finns ytterligare ett sovrum på vinden erbjuder denna villa det man kan önska. Balkong + insynskyddad altan baksidan. Balkong framsida. Här är dessutom många stora renoveringar gjorda bl.a bytt kök, 2st duschrum/wc, nytt tak, nya 3-glasfönster, installerat bergvärme och kaminer. Trevlig trädgårdstomt med fruktträd och bärbuskar. Garage i huskropp. På gården finns även charmig friggebod och en vedbod. Här är det bara att flytta in och börja trivas! Här bor ni i ett populärt område med promenadavstånd till Ludvikas centrala delar med mataffärer och service. En kort promenad bort finner man ABB/Hitachi, Tanka, Vasaskolan, VBU-gymnasiet. Närhet till Högberget där det finns utegym, motionsspår, tennisplan m.m. Ett perfekt läge för dig som söker ett bekvämt boende! DETTA HUS ÄR BESIKTIGAT OCH FÖRSÄKRAT VIA ANTICIMEX VARUDEKLARATION. Varmt välkomna att anmäla ditt intresse!

  • Balkong
  • Uteplats
Vallvägen 16A, Ludvika Notgården, Ludvika kommun

Vallvägen 16A

Villa
Ludvika Notgården, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
1 900 000 kr
137 + 11 m²
5 rum
1 470 m² tomt

Välkomna till Vallvägen 16A och denna souterrängvilla! Med 5 rum och kök varav möjligheten att nyttja 4 sovrum samt badrum och duschrum fördelat på två våningsplan är detta ett perfekt tillfälle för familjen. Härlig öppen planlösning på övre plan med kök, matrum och delvis öppet mot vardagsrummet vilket gör det perfekt för större umgängesytor vid familjeträffar. Från balkongen har man också utsikt över Nottjärn! Fiber. Garage i huskropp. Vidbyggt förråd. Gångavstånd till Nottjärns badplats! Närhet till affärer, skolor, pizzeria och naturen etc. Här finns allt du kan tänkas behöva en promenad bort. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
Enbacken 13, Öraberget, Ludvika kommun

Enbacken 13

Villa
Öraberget, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
450 000 kr
69 + 69 m²
4 rum
903 m² tomt

Prisvärd 1-plansvilla med källare! 4 rum och kök, 2-3 sovrum. Inglasad altan + takad altan + altan. Stor vedugn. Förrådslänga. Bra hobbyrum i källare(tidigare garage). Hörntomt med högt och soligt läge på Öraberget. Nära till skogen. Nära till roliga aktiviteter som Kyrkviken för bad, Fjällberget för utförsåkning, Grotfallet för längdskidåkning, och Svanskogen för att spela golf. Gångavstånd till ICA , Coop, apotek och tågstation. Åker man kommunalt eller kör bil går det snabbt att ta sig till Ludvika och Lyviksberget där finns bl.a Biltema, elgiganten mm.. Välkomna på visning!

Solberget 16, Fredriksberg, Ludvika kommun

Solberget 16

Lägenhet
Fredriksberg, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
1 195 000 kr
39 m²
3 rum
vån 2/2
2 995 kr/mån
30 641 kr/m²

Har du också förälskat dig i Säfsen? Nu har ni chansen att förvärva en av brf Solslingans 32 nybyggda lägenheter med otroligt skidnära läge. Lägenheterna blev färdigbyggda december 2020 och säljs nu som bostadsrätter. Priserna för lägenheterna ligger i intervall 1 195 000 - 1 395 000 kr. 12 av lägenheterna är idag sålda. Kontakta mäklaren för mer info om specifik lägenhet. Här erbjuds möjligheten att förvärva en modern, ljus lägenhet med ett suveränt skidnära läge i brf Solslingan. De välplanerade lägenheterna är väldigt yteffektiva på 39 kvadrat styck. Förutom det förstklassiga läget vid skidbackarna är det gångavstånd till restaurang, skiduthyrning och längdspår och närhet till alla former av aktiviteter som cykelleder, vandringsleder, bad och alla andra aktiviteter. Här kan hela familjen slappna av och njuta av naturen, frisk luft, vackra omgivningar och ta del av alla aktiviteter året runt, vinter, sommar, höst och vår. Eller se det som en investering då Säfsen hyr ut lägenheten när ni inte är där själva. Intäkterna fördelas 25/75% efter moms mellan Säfsen Resort och lägenhetsägare.

  • Plus
  • Balkong
Johan Pers väg 11, Hagge, Smedjebackens kommun

Johan Pers väg 11

Villa
Hagge, Smedjebackens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
2 495 000 kr
150 + 20 m²
6 rum
1 345 m² tomt

På Johan Pers Väg i Hagge , ligger denna välskötta och trivsamma villa. Rymlig Verkstad om ca 100m2 med golvvärme via egen bergvärmepump, Perfekt för den motorintresserade! Även enkelgarage finns vid huset! Här finns 6 rum och kök som erbjuder mängder av möjligheter för barnfamiljen eller paret som är på jakt efter ett hem att trivas i under lång tid framöver. Fiber finns installerat. Bergvärme för låga driftskostnader. Inglasat uterum och altandäck i etage med pool! Populära skolan i Hagge ligger alldeles intill! Här har ni Hagge golfbana alldeles runt knuten och badplats med bryggor nås med en kort promenad. Bara att flytta in! Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Gruvskogsvägen 9, Öraberget, Ludvika kommun

Gruvskogsvägen 9

Villa
Öraberget, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
995 000 kr
92 + 8 m²
4 rum
496 m² tomt

Varmt välkomna till Gruvskogsvägen 9 och denna härliga 1-plansvilla. Boningshuset om 4 rum och kök varav 3 sovrum innehar en härlig planlösning, badrum samt liten wc. Smakfullt renoverat och redo för nästa ägare att flytta in och stortrivas! För att kunna följa och njuta av det perfekta solläget finns det även en takad veranda samt ett soldäck längs husväggen. Uppfarten är asfalterad och breddad för att kunna nyttja två parkeringar. Välskött trädgård som är i ordninggjord med rabatter, tujahäckar och staket för insynsskydd. Garaget har man valt att dela av för att ha ett stort sovrum i ena delen, perfekt för tonåringen. Det vill säga 4 sovrum totalt. Luft-vattenvärmepump. Fiber installerat. På Öraberget har du mataffärer, apotek, skola, fina promenadstråk, fiske i Örabergsdammen, pizzeria och buss/tågstation för kommunikationer en kort promenad bort. Med andra ord finns därför allt du kan tänkas behöva inom ett kort avstånd! Varmt välkomna att kontakta mäklare för visning.

  • Plus
  • Uteplats
Eriksgatan 5, Centrum, Ludvika kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Eriksgatan 5

Lägenhet
Centrum, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
975 000 kr
61,1 m²
2 rum
vån 3/3
5 092 kr/mån
15 957 kr/m²

Välkommen till denna ljusa fina tvårumslägenhet om ca 61 m2 mitt i centrala Ludvika. Mycket rymlig inglasad uteplats om ca 17-18 m2 med sjöglimt! Ljust och trivsamt kök med burspråk. Helrenoverat badrum (2021). Hiss finns! P-plats ingår i månadsavgiften. Månadsavgift 5.092 kr ink el och parkering med motorvärmare. Här bor man med gångavstånd till allt! Bara att flytta in! Välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Notgårdsvägen 17C, Notgården, Ludvika kommun

Notgårdsvägen 17C

Villa
Notgården, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
2 195 000 kr
115 + 110 m²
7 rum
1 208 m² tomt

Rymlig 1-plansvilla med källare på Notgården med insynsskyddad trädgård. Smakfullt renoverat och löpande uppfräschat de senaste åren. Härlig och öppen planlösning mellan kök, matrum och vardagsrum med braskamin. 7 rum och kök varav 4 sovrum. Perfekt för den större familjen eller den som värdesätter ett boende med utrymme för hemmakontor. Takad altan i vinkel. Vidbyggt garage. Låga driftkostnader via bergvärme! Hörntomt med gångavstånd till affärer, skolor och naturen. Gångavstånd till Nottjärn med badplats! Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Skolgatan 2, Centrum, Ludvika kommun

Skolgatan 2

Lägenhet
Centrum, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
1 495 000 kr
69 m²
3 rum
vån 3/3
3 874 kr/mån
21 667 kr/m²

Välkomna till Skolgatan 2 och denna moderna trea om 69 m2. Lägenheten, som är belägen på tredje våningen med hiss i ett hus byggt 2014, har allt man kan önska av ett modernt boende. Kök och vardagsrum i ljus och öppen planlösning. Genomgående parkett i hela lägenheten. Uteplats i loftgång med utsikt över innergården. Via Brf. Svanen i Ludvika finns möjlighet att få tillgång till p-plats. Denna moderna trea på tredje våningen med ett av Ludvikas bästa lägen - perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Här bor du centralt med kort promenadavstånd till kommunikationer och butiker. Brf Svanen består av ett flerfamiljshus om 15 bostadsrättslägenheter och huset byggdes 2014. Varmt välkomna att boka visning!

  • Balkong
  • Hiss
Haggevägen 54, Ludvika, Smedjebackens kommun

Haggevägen 54

Fritidshus
Ludvika, Smedjebackens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
1 550 000 kr
88 m²
3 rum
2 028 m² tomt

Välkommen till Haggevägen 54! Välskött 1-plans fritidshus om 3 rum och kök, även lämpligt för permanentboende. Huset tilläggsisolerades i samband med tillbyggnad -03. Nyinstallerad luft/luftvärmepump som styrs via app. Värmande kamin. Ljusa fräscha ytskikt i hela huset. Öppen planlösning. Inglasat uterum och altandäck med markis. Fiber finns. Rymlig och välskött trädgårdstomt med flaggstång och rabatter. Robotgräsklippare finns installerat. Hörnläge med fin sjöutsikt. Bra läge i barnvänliga Hagge med närhet till skola, förskola, golfbana och badplats och ca 30 min till Romme alpin för skidåkning! Roddbåt med elmotor kan ingå. Även möbler och inventarier kan ingå i köpet! Fastigheten är Varudeklarerad och därmed besiktigad och försäkrad genom Anticimex. Varmt välkomna att boka visning!

  • Plus
  • Uteplats
Tre Krokars gata 18B, Högberget, Ludvika kommun

Tre Krokars gata 18B

Lägenhet
Högberget, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
375 000 kr
40 m²
2 rum
vån 1
3 071 kr/mån
9 375 kr/m²

Nu har ni möjligheten att förvärva en trivsam och rymlig etta där köket delats av och blivit till liten tvåa med kokvrå. Lägenheten har bra planlösning, ljust och rymligt vardagsrum med plats även för matbord, sovrum/sovalkov (tidigare matdel i kök), ljus och fräsch kokvrå samt helkaklat duschrum. Lägenheten är på 40 m2. Och till lägenheten hör även ett källarförråd och en matkällare. Månadsavgift 3.071ink hushållsel och telia fiber. På Högberget har man närhet till elljusspår, förskola, skola och Hitachi. Gångavstånd till centrum. Brf Generatorn är en populär förening belägen på Högberget och inom föreningen finns tillgång till bastu med relaxavdelning, hobbyrum, gästlägenhet och tvättstugor med torkum. Varmt välkomna att boka visning!

Marnäsgatan 29G, Ludvika, Ludvika kommun

Marnäsgatan 29G

Lägenhet
Ludvika, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
475 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/3
3 162 kr/mån
7 917 kr/m²

Prissänkt! Genomgående fin och fräsch tvåa på andra våningen i Brf Plöjaren. Lägenheten erbjuder 60kvm fördelat på en rymlig hall med avhängningsmöjligheter. Fräscht ljust kök med plats för matbord. Sovrum av rymlig storlek och ett vardagsrum med möjligheter. Fint duschrum/WC med kakel, tvättmaskin och handdukstork. Lägenheten ligger beläget på hörnet på Marnäsgatan 29. Stabil och god förening. Låg månadsavgift om 3162kr inkl. Värme, vatten och kabel-tv. Denna lägenheten har även en inre reparationsfond som innehar 10.326kr som är fri att nyttja vid renoveringar i lägenheten. Läget här på Marnäsgatan är väldigt trevligt. Nära till fina promenadstråk, mataffärer och centrum. Varmt välkomna på visning!

Snöåvägen 117, Dagkarlsbo, Ludvika kommun

Snöåvägen 117

Villa
Dagkarlsbo, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
7 500 000 kr
217 m²
5 rum
2,1 ha tomt

Här har ni möjligheten att förvärva en egen gård på sjötomt om 21.352 m2 vid sjön Haggen! Allt i nyskick! Här saknar du inget! Bostadshuset inrymmer 5 rum och är byggt 2020. I entréplan har ljus och öppen planlösning med trivsamma sällskapsytor med kök från Ballingslöv. Från vardagsrummet kommer man ut till den rymliga altanen och här kan man krypa ner i spabadet och njuta! Bredvid huset har ni ett garage byggt 2018 om ca 90 m2 varav 60m2 med golvvärme. Lite högre upp hittar man stallbyggnaden. Plats för hage, vindskydd finns. Äldre lillstuga på tomten om 2 rum med dusch och toalett. Nere vid vattnet finns plats att bygga brygga. Här bor man lugnt och lantligt men ändå centralt. Fiber finns installerat. Jordvärme i huset. Varmt välkomna att boka visning!

  • Plus
  • Uteplats
Egnahemsvägen 17, Grängesberg, Ljusnarsbergs kommun

Egnahemsvägen 17

Villa
Grängesberg, Ljusnarsbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
575 000 kr
118 m²
5 rum
772 m² tomt

Välskött och prisvärd 1½ planskedjehus. Passande som villa eller fritidshus. 5 rum och kök, 3-4 sovrum. Takad altan med utgång från köket och altan baksida. Rymligt garage med förråd. Lekvänlig trädgårdstomt. Fint läge i Basttjärn med gångavstånd till sjön stora Basttjärn med fin badplats och för fiske. Bra vägar för skogspromenader. Ca 7 km intill Grängesberg med affärer, apotek, förskola, skola och tågstation. Samt närhet till flertalet populära fritidsaktiviteter året om, bland annat: längdskidåkning i Grotfallet, bad vid populära Kyrkviken, golf i Svanskogen, natursköna skogsområden, alpin åkning vid Fjällberget mm.

  • Plus
  • Uteplats
Talludden 28, Rämsbyn, Ludvika kommun

Talludden 28

Fritidshus
Rämsbyn, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
1 495 000 kr
60 m²
4 rum
794 m² tomt

Fritidshus i ett plan eller permanentboende på Talludden 28 i populära Rämsbyn! Huset som rymmer 4 rum och kök varav 3 sovrum med öppen och rymlig planlösning mellan kök och vardagsrum. Högt till nock och utgång till den rymliga altan. Utvändigt finns en förrådsbyggnad med inrett sommarrum, förråd och vedbod. Delvis gräs/naturtomt och lättskött! Kort promenad till bad/båtplats som ligger strax nedanför. Härliga promenadstråk och natur finns i området. För den skidintresserade finns Romme alpin ca 30min bort. Ca 30minuter till både Borlänge och Ludvika Centrum. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
Gårlångsvägen 16, Karlberg, Ludvika kommun

Gårlångsvägen 16

Villa
Karlberg, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
2 350 000 kr
135 + 40 m²
4 rum
810 m² tomt

Välkommen till Gårlångsvägen 16 och denna trivsamma och lättskötta 2-plansvilla med källare. Huset inrymmer 4 rum och kök varav 2 sovrum. Rymlig altan i vinkel samt balkong med sjöutsikt! 2 st luft/luftvärmepumpar, täljstenskamin och öppenspis finns. Lättskött tegelfasad. Vidbyggt garage. Fiber finns installerat. Här bor man i lugnt men centralt läge med gångavstånd till det mesta Ludvika har att erbjuda! Fastigheten säljs varudeklarerad - säljaren tecknar dolda fel försäkring och besiktningsprotokoll finns att tillgå hos mäklaren! Varmt välkomna att boka visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Säfsbyn 427, Fredriksberg, Ludvika kommun
Säfsbyn 427, Fredriksberg, Ludvika kommun, bild 2
Säfsbyn 427, Fredriksberg, Ludvika kommun, bild 3

Säfsbyn 427

Fritidshus
Fredriksberg, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
1 150 000 kr
54 m²
3 rum
3 619 kr/mån

Välkommen till ditt framtida drömställe mitt i hjärtat av natursköna Säfsen! Denna fantastiska bostadsrätt erbjuder en unik kombination av modern bekvämlighet och naturnära lugn. Med en bra utsikt över Säfsens vackra landskap blir detta inte bara ett hem, utan en livsstil. Här finns möjligheter till aktiviteter året runt, från skidåkning, skoter, bus och lek på vintern till cykling, vandring och fiske på sommaren. Läget är perfekt med närhet till både service och natur. Ni har naturen och friluftslivet precis utanför dörren. Som stugägare i Säfsen finns möjlighet till goda hyresintäkter. Uthyrningen hanteras via Säfsen Resort, ett enkelt och lättskött ägande. Säfsen är ett växande äventyrskoncept för hela familjen, med upplevelser året om. Under sommar, vår och höst finns fin natur för bland annat vandring, cykling och fiske, Snowcamp och andra roligheter för barnen. Under vintersäsong erbjuds härliga spår för längdskidåkning och fina nedfarter för alpinåkning vid Solberget. Låga driftkostnader med hjälp av luftvärmepumpen. Bra parkeringsmöjligheter. Plats för 2 bilar och ett tex skotersläp. Detta är inte bara en bostadsrätt, det är en investering i livskvalitet. Välkommen hem till din framtida oas i Säfsen och Fredriksberg.

  • Premium
Säfsbyn 442, Fredriksberg, Ludvika kommun

Säfsbyn 442

Fritidshus
Fredriksberg, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
975 000 kr
54 m²
3 rum
3 619 kr/mån

Välkommen till ditt framtida drömställe mitt i hjärtat av natursköna Säfsen! Denna fantastiska bostadsrätt erbjuder en unik kombination av modern bekvämlighet och naturnära lugn. Med en fantastisk utsikt över Säfsens vackra landskap blir detta inte bara ett hem, utan en livsstil. Läget är perfekt med närhet till både service och natur. Ni har naturen och friluftslivet precis utanför dörren. Möjligheter till aktiviteter året runt, från skidåkning, skoter, bus och lek på vintern till cykling, vandring och fiske på sommaren. Som stugägare i Säfsen finns möjlighet till goda hyresintäkter. Uthyrningen hanteras via Säfsen Resort, ett enkelt och lättskött ägande. Säfsen är ett växande äventyrskoncept för hela familjen, med upplevelser året om. Under sommar, vår och höst finns fin natur för bland annat vandring, cykling och fiske, Snowcamp och andra roligheter för barnen. Under vintersäsong erbjuds härliga spår för längdskidåkning och fina nedfarter för alpinåkning vid Solberget. Stugan har genomgått en omfattande renovering år 2013, både interiört och exteriört. Renoveringen inkluderar nya ytskikt, ett nytt kök, ett nytt badrum samt installation av en bastu, braskamin och annan modern utrustning. Stugan är fullt möblerad och utrustad, och de flesta inventarier ingår i köpet. Även exteriört har stugan fått ett ansiktslyft med nya vindskivor och ommålning av fasaden. Dessutom finns möjlighet att bygga en större altan, förutsatt att detta godkänns av styrelsen. Detta är inte bara en bostadsrätt, det är en investering i livskvalitet. Välkommen hem till din framtida oas i Säfsen och Fredriksberg.

  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 64