Svensk Fastighetsförmedling Ludvika

Svensk Fastighetsförmedling Ludvika

Mäklare

Dragonstigen 15, Knutsbo, Ludvika kommun
 • Sön 12 feb kl 14:30

Dragonstigen 15

Villa
Knutsbo, Ludvika kommun

2 290 000 kr

166 m²

6 rum

1 116 m² tomt

Välkommen till Dragonstigen 15 på Knutsbo! Här ges nu möjligheten att förvärva en välplanerad souterängvilla med ett rymligt dubbelgarage med undervåning på omtyckta och populära Knutsbo! Fint och soligt läge på återvändsgata med skogen precis intill och närhet till bland annat Knutsbo och Junibackens skola, Knutsbotjärn och Jägarnäsbadet med mera är detta en perfekt villa för dig som värdesätter ett bekvämt villaägande i barnvänligt och lugnt område! Rymlig och välskött souterängvilla om 6 rum och kök, 4 sovrum med möjlighet att ha fler. Välplanerad och med rymliga rum, två duschrum/wc. Balkong och altan under med soligt läge på baksidan med utgång från vardagsrummet. Rymligt dubbelgarage med oinredd nedervåning som används som förråd (möjligt att ha egen verksamhet eller tex mancave eller hobbyrum). På tomten finns också odlingslådor. Luftvatten-värmepump och insats i öppen spis. Fiber installerat. Välkomna!

 • Plus
Säfsbyn 424, Fredriksberg, Ludvika kommun

Säfsbyn 424

Lägenhet
Fredriksberg, Ludvika kommun

1 095 000 kr

54 m²

3 rum

3 354 kr/mån

20 278 kr/m²

Fin fritidsstuga med låg avgift och nyligen renoverad! Letar ni efter den perfekta fritidsstugan för skidåkning och friluftsliv? Välkomna till denna utvändigt och invändigt nyrenoverade stuga i Säfsen! Här hittar ni en mysig och välplanerad bostadsrätt om tre rum och kök med öppna sällskapsytor. Bastu! Ett fint och soligt läge med trevlig utsikt från den rymliga altanen. Här kan ni spendera semesterdagarna i lugnet nära naturen eller i fullfart då stugan ligger belägen i Säfsen stugby med närhet till Hyttan. Kring Hyttan erbjuds den service och de aktiviteter som behövs för en lyckad semestervistelse! Stugan ligger mer enskilt än de flesta andra stugor trots det centrala läget i stugbyn. En härlig miljö för roliga sommaraktiviteter som cykling, paddling, fiske eller bad. Härlig längd- och alpinskidåkning vintertid. Matbutik nås inom drygt 3 km. Bostadsrätt med låg avgift och goda uthyrningsintäkter. Varmt välkomna! Kontakta mäklaren för mer information/visning.

 • Plus
 • Uteplats
Rävbergsvägen 11, Söderbärke, Smedjebackens kommun

Rävbergsvägen 11

Villa
Söderbärke, Smedjebackens kommun

1 195 000 kr

126 m²

5 rum

894 m² tomt

Välkomna till Rävbergsvägen 11 och denna hemtrevliga 1,5 plans villa i Vad. Här hittar vi 126 kvm boarea fördelat på 5 rum och kök. Lättskött trädgårdstomt med stor altan på baksidan. Förutom bostadsbyggnad finns här även ett vidbyggt garage samt rymlig carport med dörrar. Mycket bra läge på återvändsgata. Här bor ni med närhet till skola (F - åk 3), fina skogsområden och sjön Barken. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer info och anmälan till visning!

 • Uteplats
Säfsbyn 227, Fredriksberg, Ludvika kommun

Säfsbyn 227

Lägenhet
Fredriksberg, Ludvika kommun

925 000 kr

54 m²

3 rum

3 721 kr/mån

17 130 kr/m²

Välkomna till stuga 227 i Säfsbyn! Här hittar ni en charmig fritidsstuga i gott skick med högt läge i Brf Säfsbyn 1. Stugan ligger belägen med lugnt läge i stugbyn, närhet till bland annat bad, lekplats och fotbollsplan. 3 rum och kök som är trevligt disponerade med öppna sociala ytor, bastu i huset! Till stugan hör även nyttjanderätt av föreningens hus med bastu/relaxrum samt tvättstuga. Här kan ni investera i ett fritidsboende med möjlighet till goda hyresintäkter genom uthyrning som hanteras av Säfsen Resort. Med stugan följer samtliga möbler och inventarier. Säfsbyn och Säfsen Resort är en stadigt växande äventyrsanläggning med aktiviteter för hela familjen året om. På sommaren erbjuds bland annat fina cykel- och vandringsleder, bad, fiske och andra roliga aktiviteter för hela familjen såsom minigolf, frisbeegolf, klättervägg och uthyrning av kanoter och roddbåtar. Under vintern erbjuds skidåkning för alla, såväl utför som på längden. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer info och visning!

 • Uteplats
Slåttervägen 10, Ludvika - Ludvika Gård, Ludvika kommun

Slåttervägen 10

Radhus
Ludvika - Ludvika Gård, Ludvika kommun

1 200 000 kr

87 m²

4 rum

450 m² tomt

Nu saluförs ett av kedjehusen vid Ludvika gård! Varmt välkomna till detta charmiga kedjehus på Slåttervägen 10. Här erbjuds ett lättskött hus med fin och lekvänlig tomt. Huset inrymmer 4 rum och kök, 2 st badrum i entréplan samt ett allrum/hobbyrum på vinden och en inglasad altan. Garaget med elektrisk port nås via groventré från köket. Här bor ni med kort promenadavstånd till bland annat matbutik, busshållplats, förskola och elljusspår. Ludvika centrum nås med cykelbana inom ett par kilometer. Fastighetens tomt om 450 m² är välskött med uteplats vid entrén och från den inglasade altanen tar man sig ut på baksidan. Förutom bostadshuset så finns även ett vidbyggt enkelgarage och en förrådsbod på tomten. Varmt välkomna att boka visning!

 • Uteplats
Skolgatan 19D, Ludvika Centrum, Ludvika kommun
 • Budgivning pågår

Skolgatan 19D

Lägenhet
Ludvika Centrum, Ludvika kommun

995 000 kr

82,5 m²

3 rum

4 313 kr/mån

12 061 kr/m²

På första våningen på Skolgatan 19D erbjuds nu tre rum och kök med inglasad balkong. Bostadens 82.5 kvadratmeter är mycket väldisponerade och ger er goda möjligheter att skapa ett trivsamt hem där ni vill bo länge. Inre reparationsfond om ca 33.000kronor! Månadsavgift 4.313 ink värme, vatten, hushållsel, bostadsrättstillägg och internet. Brf Venus är en trevlig och stabil förening med god ekonomi. Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till bästa Ludvika har att erbjuda - perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Här bor man centralt med kort promenadavstånd till kommunikationer och butiker.

 • Balkong
Östra Storgatan 32B, Ludvika Marnäs, Ludvika kommun

Östra Storgatan 32B

Lägenhet
Ludvika Marnäs, Ludvika kommun

595 000 kr

56,5 m²

2 rum

4 152 kr/mån

10 531 kr/m²

Varmt välkomna till Östra Storgatan 32B och denna renoverade tvåa om 56,5 kvadratmeter. Här har du bla ett trivsamt renoverat kök. Rymligt vardagsrum. Balkong. Månadsavgift 4152 kr ink el och kabel-tv. Bra läge i Marnäs med närhet till livsmedelsbutiker, skola, elljusspår och gångavstånd till centrum. I föreningen finns tillgång till bastu och samlingslokal. Bör ses! Brf.Jordbrukaren är Ludvikas största förening och innehar 213 bostadsrättslägenheter fördelat på 14 fastigheter. I föreningen finns gemensam bastu med relaxavdelning, tvättstugor och samlingslokal. Välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
Rönnvägen 27, Ludvika, Ludvika kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Rönnvägen 27

Villa
Ludvika, Ludvika kommun

1 495 000 kr

112 m²

5 rum

331 m² tomt

Välkomna till Rönnvägen 27 och denna tvåplansvilla med toppenläge vid sjön Gårlången. Vidbyggt garage med förråd. 5 rum och kök varav 4 möjliga sovrum. Renoverat invändigt under 2022 med nytt kök och ytskikt såsom väggar, golv och tak. Lugnt och trevligt område med återvändsgata. Här bor ni med gångavstånd till Ludvika centrum, skola, förskola och trevliga naturområden. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer info och visning!

 • Plus
 • Uteplats
Generatorgatan 1B, Högberget, Ludvika kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Generatorgatan 1B

Lägenhet
Högberget, Ludvika kommun

350 000 kr

40 m²

2 rum

2 990 kr/mån

8 750 kr/m²

Fräsch tvårummare belägen på första våningen i populära brf Generatorn. Låg avgift om endast 2 990 kr där allt såsom el, värme, vatten, internet och tv ingår! Lägenheten utgörs av 40 kvm och är en omgjord etta till en mindre två rummare och kök. Fräsch WC/duschrum med kakel och klinkers, golvvärme! Lägenheten ligger med bra läge på Högberget, närhet till bland annat ABB/Hitachi, Högbergsskolan och elljusspår. Med kort promenadavstånd nås Ludvika centrum för butiker och kommunikationer. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer info och anmälan till visning!

Sälgringen 39, Öraberget, Ludvika kommun

Sälgringen 39

Villa
Öraberget, Ludvika kommun

895 000 kr

74 m²

3 rum

911 m² tomt

Välplanerad och renoverad 1-plansvilla om 3 rum och kök, 2 sovrum. Nästan allt nytt eller renoverat på entréplan. I källaren finns det tidigare garaget + möjlighet att ha hobbyrum eller extra sovrum. Stor altan med soligt läge. Fristående enkelt garage. Tak från -12 och bergvärme och 3-glasfönster från -22. Bara att flytta in! Fint läge på Öraberget med hörntomt och gångavstånd till affärer, apotek och skola. Välkommen på visning! Nära till roliga aktiviteter som Kyrkviken för bad, Fjällberget för utförsåkning, Grotfallet för längdskidåkning, och Svanskogen för att spela golf. Åker man kommunalt eller kör bil går det snabbt att ta sig till Centrum och Ludvika. Gångavstånd till buss och tågstation.

Svanvägen 32, Ludvika, Ludvika kommun

Svanvägen 32

Villa
Ludvika, Ludvika kommun

3 485 000 kr

125 m²

4 rum

984 m² tomt

Är du på jakt efter ett hem i fint skick och sjönära läge där du bara kan flytta in och bo bra är detta bostaden för dig - Välkomna till Svanvägen 32! Här hittar vi en modern enplansvilla om 125 kvm som disponeras på 4 rum och kök. Ett hemtrevligt och lättskött boende med luftiga sociala ytor. Golvvärme i hela huset samt värmande kamin. Här finns förutom bostadshus även ett stort nybyggt garage och en härlig altan om ca 80 kvm med fin sjöutsikt och utespa. Här bor ni i ett område med närhet till vacker natur med fina strövområden samt goda kommunikationer till Ludvikas centrala delar med mataffärer och service. Gångavstånd till dagis och nybyggd skola årskurs F-6, samt kortare avstånd till vårdcentral (sjukhus), idrottsplats och motionsspår.

 • Uteplats
Östra Storgatan 32B, Marnäs, Ludvika kommun

Östra Storgatan 32B

Lägenhet
Marnäs, Ludvika kommun

395 000 kr

54 m²

2 rum

3 841 kr/mån

7 315 kr/m²

Här erbjuds en genomgående ljus och fräsch tvåa om 54kvm på Östra Storgatan 32B. Här är det genomgående ljusa färgval, god förvaring i både hall och sovrum med nyare inbyggda garderober. Kök med plats för matbord. Fräscht duschrum/WC med kakel där även tvättmaskin finns. Utgång till balkongen når man via vardagsrummet. Bra läge i Marnäs med närhet till livsmedelsbutiker, skola, elljusspår, idrottsanläggningar och bekvämt gångavstånd till centrum. Brf Jordbrukaren är en stabil och god förening - Ludvikas största brf. Månadsavgift om 3 841kr inkl. El, värme, vatten och bostadsrättstillägg. Bara att flytta in. Varmt välkomna!

 • Plus
 • Balkong
Landsvägsbacken 15, Brunnsvik, Ludvika kommun

Landsvägsbacken 15

Villa
Brunnsvik, Ludvika kommun

1 495 000 kr

150 m²

6 rum

1 875 m² tomt

Välkommen till Brunnsvik Landsvägsbacken 15 och denna rymliga villa om 6 rum och kök varav 4 sovrum. Här bor man längst in på återvändsgata med skogen som närmsta granne och rymlig lekvänlig tomt i étage. I entréplanet har man rymligt kök och vardagsrum, utgång till balkongen med härlig milsvid utsikt, 2 sovrum samt badrum. I nedre plan har man även här 2 sovrum samt allrum med värmande täljstenskamin, toalett, tvättstuga, förråd samt möjlighet att inreda nytt duschrum. Från allrummet kommer man ut till altandäck mot baksidan. På entrésidan har man en rymlig altan med morgon- och förmiddagssol. Huset har låg energiförbrukning, uppvärmning sker genom bergvärmepump samt även täljstenskamin. Fiber finns installerat. Dränering utförd 2012 med isodränskivor. Nivellgolv på nedre plan. På fastigheten finns även fristående isolerat garage med vindsdel. Lekstuga samt förrådsbodar finns på tomten. Ett perfekt hus för er som söker ett rymligt familjevänligt hus i lugnt barnvänligt område med närhet till sjön Väsman och natur. Fin cykelväg in till centrala Ludvika. Varmt välkomna att boka visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Solberget 16, Fredriksberg, Ludvika kommun

Solberget 16

Lägenhet
Fredriksberg, Ludvika kommun

1 195 000 kr

39 m²

3 rum

2 095 kr/mån

30 641 kr/m²

Har du också förälskat dig i Säfsen? Nu har ni chansen att förvärva en av brf Solslingans 32 nybyggda lägenheter med otroligt skidnära läge. Lägenheterna blev färdigbyggda december 2020 och säljs nu som bostadsrätter. Priserna för lägenheterna ligger i intervall 1 195 000 - 1 395 000 kr. 12 av lägenheterna är idag sålda. Kontakta mäklaren för mer info om specifik lägenhet. Här erbjuds möjligheten att förvärva en modern, ljus lägenhet med ett suveränt skidnära läge i brf Solslingan. De välplanerade lägenheterna är väldigt yteffektiva på 39 kvadrat styck. Förutom det förstklassiga läget vid skidbackarna är det gångavstånd till restaurang, skiduthyrning och längdspår och närhet till alla former av aktiviteter som cykelleder, vandringsleder, bad och alla andra aktiviteter. Här kan hela familjen slappna av och njuta av naturen, frisk luft, vackra omgivningar och ta del av alla aktiviteter året runt, vinter, sommar, höst och vår. Eller se det som en investering då Säfsen hyr ut lägenheten när ni inte är där själva. Intäkterna fördelas 25/75% efter moms mellan Säfsen Resort och lägenhetsägare.

 • Plus
 • Balkong
Kvarngatan 6A, Ludvika Marnäs, Ludvika kommun

Kvarngatan 6A

Lägenhet
Ludvika Marnäs, Ludvika kommun

1 595 000 kr

110 m²

5 rum

4 495 kr/mån

14 500 kr/m²

Stilren lägenhet med låg avgift där allt såsom el, värme, vatten, tv/internet, parkering och bostadsrättstillägg ingår! På Kvarngatan hittar vi denna toppfina, luftiga lägenhet med öppen planlösning! Här finns tre rymliga sovrum med gott om förvaring. En stilren och genomgående renoverad bostadsrätt med allt nytt från 2017 såsom ny planlösning, ytskikt (väggar, golv) och kök! Belägen i en av Ludvikas mest stabila föreningar som förutom en låg belåningsgrad även är lågt elprisberoende i och med bra investeringar i solpaneler. En perfekt lägenhet för dig som har höga krav på ditt boende, hit är det bara flytta in och börja trivas! Hörnläge med ljusinsläpp från tre håll. Låg avgift om endast 4495 kr där allt såsom värme, vatten, el, internet, tv, parkering och bostadsrättstillägg ingår! En mycket välmående förening. Bra och lugnt läge på Kvarngatan med närhet till matbutiker, skola och sjukhus. Härifrån är det också kort avstånd till grönområden och elljusspår samt promenadavstånd till Ludvika centrum. Denna lägenhet bör verkligen ses på plats - Varmt välkomna att anmäla er på visning!

 • Plus
 • Balkong
Kyrkbacken 32C, Grängesberg Kyrkbacken, Ludvika kommun

Kyrkbacken 32C

Lägenhet
Grängesberg Kyrkbacken, Ludvika kommun

220 000 kr

75 m²

3 rum

5 063 kr/mån

2 933 kr/m²

Välkomna till Kyrkbacken 32C och denna rymliga trerummare med insynsskyddat läge! Här bor ni på andra våningen i en väldisponerad lägenhet. Lägenheten erbjuder ett ljust kök med matplats. Vardagsrum med utgång till balkongen i bra läge. 2 st sovrum av rymlig storlek varav ena är lite större. WC/duschrum renoverad av föreningen ca 2015. Rymlig klädkammare i lägenheten. Stabil föreningen med månadsavgift om: 5 063kr inkl. Värme, vatten, fiber, basutbud på tv kanaler och bostadsrättstillägg. Kyrkbacken är ett trevligt område i Grängesberg med mysiga uteplatser och lekmöjligheter. Här bor ni med kort avstånd till busshållplats, härlig natur med fina promenadstråk, skola och idrottsaktiviteter. Gångavstånd till tågstation, matbutiker och apotek. Bra pendlingsavstånd till Ludvika. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
Furuvägen 3A, Grängesberg, Ludvika kommun

Furuvägen 3A

Lägenhet
Grängesberg, Ludvika kommun

120 000 kr

57,5 m²

2 rum

3 775 kr/mån

2 087 kr/m²

Rymlig tvåa om 57,5 kvm med hörnläge på våning 2 vid lugna Furuvägen 3A. Lägenheten har bekvämligheter som inglasad balkong och ett extra fönster i vardagsrum för mer ljusinsläpp. Charmig lägenhet med goda förvaringsmöjligheter. Stabil förening med en månadsavgift om: 3775kr inkl. Värme, vatten och parkeringsplats. Från Furuvägen når du inom en kort promenad matbutiker, apotek, tågstation och grönområden. Trevlig innergård med bland annat lek- och grillplatser. Varmt välkomna!

 • Balkong
Åsvägen 6, Nyhammar, Ludvika kommun

Åsvägen 6

Villa
Nyhammar, Ludvika kommun

1 195 000 kr

148 m²

5 rum

1 078 m² tomt

Välkommen till Åsvägen 6 i Nyhammar och detta trevliga 1½-planshus om 148 kvm! 5 rum och kök varav 3 sovrum, bra samvaroutrymmen, fint uterum, garage med förråd mm. Fint skick interiört och exteriört med bland annat ljusa renoverade ytskikt och kök, fräscha badrum på varje plan samt bytta fönster! Ett perfekt hus för den som söker ett bekvämt villaägande i ett lugnt, barnvänligt villaområde! Huset står på en plan och lekvänlig hörntomt som är inhängnad och har ett perfekt solläge! Gångavstånd till lekpark, skog, natur, grundskola och skola. Välkomna på visning!

 • Plus
Backgatan 16, Högberget, Ludvika kommun

Backgatan 16

Villa
Högberget, Ludvika kommun

1 995 000 kr

135 m²

7 rum

1 172 m² tomt

I ett av Ludvikas populäraste område ligger denna rymlig 1½ plansvilla med källare. 7 rum och kök varav 4-5 sovrum. Inglasad altan med uteplats. Rymligt garage i huskropp med elport. Bergvärme! Bytt tak 2008. Hörntomt med lite sjöutsikt! Belägen i lugnt barnvänligt område med närhet till förskolor, skola, skogen samt promenadavstånd till centrum och ABB/Hitachi Varmt välkomna!

 • Plus
Allégatan 2b, Smedjebacken - Centrum, Smedjebackens kommun

Allégatan 2b

Lägenhet
Smedjebacken - Centrum, Smedjebackens kommun

450 000 kr

57,5 m²

2 rum

3 590 kr/mån

7 826 kr/m²

Tillfälle att förvärva en central tvåa på Allégatan 2B i Smedjebacken. Rymlig lägenhet om 57,5kvm fördelat på ljust och trivsamt kök med matplats, hall med förvaring, badrum/WC, sovrum med garderober och vardagsrum med utgång till balkongen i bra läge! Månadsavgift om 3.590 kr ink p-plats med motorvärmare, kabel-tv, bredband,värme och vatten. Till lägenheten finns även ett källarförråd samt ett vindsförråd. Läget från Allégatan är så centralt det bara kan bli, här når ni allt från mataffärer, apotek och restauranger till allt som Smedjebacken har att erbjuda. Denna lägenhet passar perfekt för den som söker en central lägenhet! Brf Gökboet är en populär förening med centralt läge, i föreningen finns 28st lägenheter samt 1 st lokal (restaurang). Varmt välkomna att visa ert intresse!

 • Plus
Säfsbyn 476, Fredriksberg, Ludvika kommun

Säfsbyn 476

Lägenhet
Fredriksberg, Ludvika kommun

1 750 000 kr

82 m²

5 rum

5 014 kr/mån

21 341 kr/m²

Varmt välkomna till stuga 476 i brf Dalenbyn. Här hittar vi en storstuga med bra läge och kort avstånd till Hyttan och stugbyns reception. Stugan ligger på 82 kvm och disponeras på 4 rum och kök (10+2 bäddar). Ett socialt och trevligt entréplan med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns förutom gott om sovplatser även bastu, rymlig altan och en WC/dusch på varje plan. Smidigt ägande genom uthyrning via Säfsen resort vilket genererar goda intäktsmöjligheter. Dalenbyn är en populär förening i Säfsbyn vilken erbjuder en avgift där allt ingår, värme, vatten, el, internet, bostadsrättstillägg och stugförbrukning (glas, tallrikar, enklare inventarier och underhåll). För stugan finns goda uthyrningsmöjligheter via Säfsen Resort, vilket genererar bra intäkter. Säfsen är en ständigt växande äventyrsanläggning för hela familjen! Här erbjuds bland annat vandring, cykling, bad och fiske på under vår, sommar och höst, vilket kompletteras med härlig skidåkning både utför och på längden under vinterhalvåret - här finns aktivitet året om. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för anmälan och visning!

 • Uteplats
Kuskgatan 4, Morgårdshammar, Smedjebackens kommun
 • Budgivning pågår
 • Idag kl 17:00

Kuskgatan 4

Villa
Morgårdshammar, Smedjebackens kommun

3 975 000 kr

253 m²

7 rum

3 211 m² tomt

Varmt välkommen till Kuskgatan 4 (Träbeneborg) och denna smakfullt renoverade villa om hela 253 kvm med strandtomt! Nu öppnas möjligheten att förvärva denna väldigt påkostade 2-plansvilla med trevliga sällskapsytor, genomgående golvvärme, vattenburet värmesystem och 3-glasfönster. Perfekt för dig som ställer höga krav på stil, standard och bekvämt villaägande! Huset inrymmer 7 rum, tvättstuga och kök. Värmesystem med ny sjövärmepump och flertalet eldstäder såsom Bergslagskamin och vedspisar. Denna villa erbjuder en tilltalande och välplanerad planlösning med nyrenoverat kök, öppen planlösning mot matplats och vardagsrum. Stora skjutpartier tar dig ut till det inglasade uterummet och vidare ut på altanen med spabad. Nere vid vattenbrynet finns den egna bryggan. I entréplan har man även ett renoverat duschrum, sovrum samt tvättavdelning. På övre planet har man de privata delarna som resterande sovrum, allrum och badrum med bastu. Vattenburet värmesystem i huset via sjövärmepump (-22). Rymlig carport med plats för två bilar och förrådsdel byggt(-08). Centraldammsugare (-22) finns installerat. Här bor man i lugnt lantligt läge med bad- och fiskemöjligheter från egen strand, tennisbana invid tomten. Tak i söderläge lämplig för solcellsinstallation. Uppvuxen trädgård med fruktträd, rabarber och bärbuskar. Skola, förskola, nyöppnat gym, ridskola med stall och ridhus samt flertalet busshållsplatser finns inom ca 300m. Fina gång- och cykelvägar i anslutning till fastigheten. Smedjebacken är en trivsam ort med fin natur och närhet till det mesta, såsom sjösystem och Strömsholms kanal, elljusspår, slalombacke är några av de saker kommunen har att erbjuda. Till golfbanan i Hagge är det ca 10 km och Romme alpin ligger ca 35 km bort. Ett hus för den större familjen eller de som söker något extra, ett hus utöver det vanliga! Huset säljs varudeklarerat vilket innebär att huset säljs besiktat med dolda fel försäkring. Kontakta mäklare för mer information. Fördelarna att bo här är många, anmäl ditt intresse redan idag för mer info och att inte gå miste om denna möjlighet! Annonsen kommer att uppdateras löpande.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Hedvägen 8, Sunnansjö, Ludvika kommun

Hedvägen 8

Villa
Sunnansjö, Ludvika kommun

1 495 000 kr

130 m²

6 rum

1 685 m² tomt

Välkomna till Hedvägen 8 i Sunnansjö och detta charmiga hus om 6 rum och kök. I entréplan har man kök, matrum, allrum och badrum. Här kommer man även ut till det mycket rymliga inglasade uterummet, här kan man njuta sköna sommarkvällar. I soutterrängplan hittar man ett allrum, tvättstuga/duschrum samt 3 st sovrum och en kontorsavdelning. I källarplanet är det vattenburen golvvärme och ventilerade väggar. På tomten finns ett växthus och en uteplats. Fristående dubbelgarage med vattenburen golvvärme via elkassett byggt - 10. Samt även ett enkelgarage med förrådsdel finns på tomten. Gott om parkeringsyta mellan garage och bakom garage. Sunnansjö är ett trivsamt samhälle med bla förskola, vårdcentral och matbutik. Närhet till fin natur. Huset säljs Varudeklarerat vilket innebär att huset säljs besiktat med dolda fel försäkring. Kontakta mäklare för mer information. Välkomna att boka visning!

 • Plus
Säfsbyn 450, Fredriksberg, Ludvika kommun

Säfsbyn 450

Fritidshus
Fredriksberg, Ludvika kommun

1 100 000 kr

57 m²

3 rum

2 683 kr/mån

Välkomna till Säfsbyn 450 och denna fina stuga! En välskött och mysig stuga om tre rum och kök med öppna sällskapsytor. Här finns bastu och elbilsladdare. Till stugan hör en stor altan och ligger belägen med kort avstånd till Hyttan och Säfsens reception. Som stugägare i Säfsen finns möjlighet till goda hyresintäkter. Uthyrningen hanteras via Säfsen Resort, ett enkelt och lättskött ägande. Säfsen är ett växande äventyrskoncept för hela familjen, med upplevelser året om. Under sommar, vår och höst finns fin natur för bland annat vandring, cykling och fiske, Snowcamp och andra roligheter för barnen. Under vintersäsong erbjuds härliga spår för längdskidåkning och fina nedfarter för alpinåkning vid Solberget. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer info och intresseanmälan!

 • Plus
 • Uteplats
Storgatan 34A, Centrum, Ludvika kommun

Storgatan 34A

Lägenhet
Centrum, Ludvika kommun

400 000 kr

89 m²

3 rum

6 600 kr/mån

4 494 kr/m²

Välkommen på visning till denna ljusa och trivsamma 3-rumslägenhet om 89 m2 mitt i centrala Ludvika. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Två rymliga sovrum. Balkong med utsikt sjön Väsman. Till lägenheten finns 1 st förråd i källaren. Månadsavgift 6.176 kr. Fiber ingår i månadsavgiften. Här bor du med gångavstånd till allt. Varmt välkomna att boka visning!

 • Plus
 • Balkong
Kyrkogatan 43E, By, Smedjebacken, Smedjebackens kommun

Kyrkogatan 43E

Lägenhet
By, Smedjebacken, Smedjebackens kommun

495 000 kr

116,5 m²

4 rum

7 745 kr/mån

4 249 kr/m²

Möjlighet att förvärva en ljus och fräsch 4 rumslägenhet på Kyrkogatan 43E i Smedjebacken. Lägenheten erbjuder ett ljust renoverat kök som gjorts iordning under -21. Rymlig plats för matbord. Vardagsrum med utgång till balkong i soligt läge. Sovrum 1.Duschrum/WC renoverad ca -17 och badrum/WC finns även övre våningsplanet. Med bland annat 2 rymliga sovrum och goda förvaringsmöjligheter både i sovrummen och i hallen. Månadsavgift 7745 kr inkl. Värme, vatten, fiber och TV via Tele2. På Kyrkogatan bor du med närhet till allt som Smedjebacken har att erbjuda, gångavstånd till centrum och fina gång-och cykelvägar och närheten till hamnen och badet alldeles invid. Välkomna att anmäla er på visning!

 • Plus
 • Balkong
Rättarevägen 8, Grängesberg, Västra, Ludvika kommun

Rättarevägen 8

Villa
Grängesberg, Västra, Ludvika kommun

550 000 kr

72 m²

3 rum

925 m² tomt

Tillfälle att förvärva en 1-plansvilla på Västra i Grängesberg med bra läge! Huset rymmer 3 rum och kök varav 2 sovrum. Värme via luft-luftvärmepump och elpanna. Rymligt kök med plats för matbord. Garderober i båda sovrummen och hall. Rymlig takad altan. På gården finns en förrådsbyggnad. Välvårdad villa, bara att flytta in! Nära till roliga aktiviteter som Kyrkviken för bad, Fjällberget för utförsåkning, Grotfallet för längdskidåkning, och Svanskogen för att spela golf. Gångavstånd till skog och mark, elljusspår och disponentparken. Åker man kommunalt eller kör bil går det snabbt att ta sig till Centrum och Ludvika. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Solberget C2 10, Fredriksberg, Ludvika kommun

Solberget C2 10

Fritidshus
Fredriksberg, Ludvika kommun

1 750 000 kr

58 m²

3 rum

2 698 kr/mån

Varmt välkomna till populära lägenhet C2 i Säfsens brf Vargspåret. Här hittar vi en 58 kvm lägenhet byggd 2015 med toppenläge vid skidbackarna. C2 är en modern och ljus lägenhet med härligt solläge. De 58 kvm är disponerade på 3 rum och kök, varav 2 sovrum (6+2 bädd). En öppen och luftig planlösning. Rymligt duschrum/wc med bastu. I köpet ingår möbler, inventarier och husgeråd. Förutom toppenläget vid backen är det gångavstånd till restaurang, skiduthyrning och längdspår och närhet till alla former av aktiviteter som cykelleder, vandringsleder, bad och alla andra aktiviteter Säfsen har att erbjuda. Här kan hela familjen slappna av och njuta av naturen, frisk luft, vackra omgivningar och ta del av aktiviteter året runt. Eller se det som en investering - i och med förvärvet förbinder man sig att hyra ut lägenheten viss tid av året. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information och anmälan till visning!

 • Uteplats
Harnäsvägen 35, Harnäs, Smedjebackens kommun
 • Budgivning pågår

Harnäsvägen 35

Villa
Harnäs, Smedjebackens kommun

1 195 000 kr

91 m²

8 rum

1 211 m² tomt

Välkommen till Harnäsvägen 35 och denna 1 1/2plansvilla med källare. Huset är om- och tillbyggt och inrymmer 8 rum och kök. Rymligt kök med gott om förvaringsplats. Dusch och bastu i källaren. Badrum i entréplan. Uppvärmning via luft/luftvärmepump, kamin och direktverkande el. Garage finns i huskroppen. Takad altan vid entrén. Uteplats på plattor på gården. Friggebodar/gäststugor och förådsbod på tomten. Fiber ej installerat. Huset är beläget i Harnäs som är ettpopulärt område med närhet till förskola, natur och strövområden samt cykelväg in till Ludvika. Varmt välkomna att boka visning!

 • Plus
 • Uteplats
Kvarnhedsvägen 14, Nyhammar, Ludvika kommun

Kvarnhedsvägen 14

Villa
Nyhammar, Ludvika kommun

1 050 000 kr

180 m²

11 rum

1 200 m² tomt

Prissänkt! Stor villa med möjligheter på Kvarnhedsvägen 14 i Nyhammar. Charmig modell av hus med många rum. Passande den stora familjen eller hyra ut del av hus och/eller om man vill ha egen verksamhet hemma. Tidigare har en del av huset använts som butikslokal och bed & breakfast. Trevlig tomt med uteplats både under tak och öppet. Garage. Huset är beläget i Nyhammar centrum med närhet till bland annat grönområden, lekplatser och matvarubutik tvärs över gatan! Välkomna på visning!

Grönsiskevägen 4A, Ludvika Marnäs, Ludvika kommun

Grönsiskevägen 4A

Lägenhet
Ludvika Marnäs, Ludvika kommun

550 000 kr

57 m²

2 rum

3 775 kr/mån

9 649 kr/m²

Välkomna på visning till denna 2:a i toppskick belägen på tredje våningen i Brf Jordbrukaren. Det är en helrenoverad hörnlägenhet om 57 m2 med fönster åt tre håll. Balkong med soligt läge. Månadsavgift 3.775 kr ink el och kabeltv. I föreningen finns tillgång till bastu och samlingslokal. Bra läge med närhet till livsmedelsbutiker, elljusspår och gångavstånd till centrum. Bör ses! Brf.Jordbrukaren är Ludvikas största förening och innehar 213 bostadsrättslägenheter fördelat på 14 fastigheter. I föreningen finns gemensam bastu med relaxavdelning, tvättstugor och samlingslokal.

 • Plus
Köpmansgatan 23A, Centrum, Ludvika kommun

Köpmansgatan 23A

Lägenhet
Centrum, Ludvika kommun

995 000 kr

66,5 m²

3 rum

3 555 kr/mån

14 962 kr/m²

Välkomna till denna trivsamma trerumslägenheten om 66,5 m2 på första våningen i Apollo! Ljust och trivsamt kök, vardagsrum med fönster som vetter mot innergården. Två sovrum med garderober. Den rymliga inglasade balkongen har utsikt mot gatan och soligt läge! Månadsavgift 3.555kr ink el och kabeltv. Lägenheten är centralt belägen med gångavstånd till allt. Varmt välkomna att boka visning! Apollo 3 är en mycket välskött och populär förening i Ludvika med mycket centralt läge. I föreningen finns bastu och samlingslokal som också används som övernattningslägenhet. Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till bästa Ludvika har att erbjuda - perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Här bor man centralt med kort promenadavstånd till kommunikationer och butiker.

Säfsbyn 475, Fredriksberg, Ludvika kommun

Säfsbyn 475

Fritidshus
Fredriksberg, Ludvika kommun

1 700 000 kr

82 m²

5 rum

5 014 kr/mån

Nu erbjuds möjligheten att förvärva en av Brf Dalenbyns fritidsstugor! Här hittar ni en rymlig stuga med goda uthyrningsmöjligheter. Den fräscha stugan utgör 4 rum och kök, varav bäddar finns möjlighet till 10 + 2. Ett rum för WC/duschrum på vardera plan. Rymlig bastu på entréplanet. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar en härlig och rymlig känsla. Här finns både uteplats och balkong i soligt söderläge. Dalenbyn är en populär förening i Säfsbyn vilken erbjuder en avgift där allt ingår, värme, vatten, el, internet, bostadsrättstillägg och stugförbrukning (glas, tallrikar, enklare inventarier och underhåll). För stugan finns goda uthyrningsmöjligheter via Säfsen Resort, vilket genererar bra intäkter. Säfsen Resort är en stadigt växande äventyrsanläggning med aktiviteter för hela familjen året om. Vintertid hittar ni här fina längdspår och alipnåkning vid Solberget. Resterande delen av året erbjuds bland annat fina cykel- och vandringsleder, bad och fiske. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för anmälan och visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Solberget C3 10, Fredriksberg, Ludvika kommun

Solberget C3 10

Fritidshus
Fredriksberg, Ludvika kommun

1 750 000 kr

58 m²

3 rum

2 698 kr/mån

Varmt välkomna till lägenhet C3 i Säfsens populära brf Vargspåret. Här kan ni spendera semesterdagarna med härligt läge vid skidbacken. Lägenheten ligger belägen i markplan i en av områdets mest populära föreningar. Goda uthyrningsintäkter och enkelt ägande genom uthyrning via Säfsen Resort. Här erbjuds en modern och ljus lägenhet med härligt solläge. De 58 kvm är disponerade på 3 rum och kök, varav 2 sovrum (6+2 bädd). En öppen och luftig planlösning. Rymligt duschrum/wc med bastu. Möbler och inventarier och husgeråd ingår i köpet. Förutom toppenläget vid backen är det gångavstånd till restaurang, skiduthyrning och längdspår och närhet till alla former av aktiviteter som cykelleder, vandringsleder, bad och alla andra aktiviteter Säfsen har att erbjuda. Här kan hela familjen slappna av och njuta av naturen, frisk luft, vackra omgivningar och ta del av aktiviteter året runt. Eller se det som en investering - i och med förvärvet förbinder man sig att hyra ut lägenheten viss tid av året, intäkterna fördelas 25/75% mellan Säfsen och lägenhetsägaren. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information och anmälan till visning!

 • Plus
 • Uteplats
Sälgringen 37, Öraberget, Ludvika kommun

Sälgringen 37

Villa
Öraberget, Ludvika kommun

895 000 kr

81 m²

5 rum

908 m² tomt

Prissänkt! Välplanerad och välskött 1-plansvilla om 5 rum och kök, 4 sovrum. Stort inglasad uterum med soligt läge. Stenlagd grillplats på gården. Garage med förrådsdel. Fastigheten angränsar mot skog i sydläge. Fin och välskött trädgårdstomt. Högt och fint läge på Öraberget med gångavstånd till affärer, apotek och skola. Välkommen på visning! Nära till roliga aktiviteter som Kyrkviken för bad, Fjällberget för utförsåkning, Grotfallet för längdskidåkning, och Svanskogen för att spela golf. Åker man kommunalt eller kör bil går det snabbt att ta sig till Centrum och Ludvika. Gångavstånd till buss och tågstation.

 • Plus
Säfsbyn 485, Fredriksberg, Ludvika kommun

Säfsbyn 485

Fritidshus
Fredriksberg, Ludvika kommun

2 200 000 kr

82 m²

5 rum

5 014 kr/mån

Välkomna till stuga 485 i Säfsen och detta rymliga fritidsboende med härlig läge, utsikt över Säfssjön! Stugan ligger på 82 kvm och utgörs av 4 rum och kök, med öppen planlösning (bäddar 9+3). Ett rum för WC/duschrum på vardera plan, rymlig bastu på entréplanet. Här finns både stor altan på 24 kvm och balkong i lugnt sydvästläge med utsikt över Säfsjön. Här bor ni nära Resortens reception med restaurang och aktiviteter, det är inte heller långt till Solberget och dess fina backar. Enkelt och smidigt ägande genom uthyrning via Säfsen Resort vilket genererar goda intäktsmöjligheter. Brf Dalenbyn är en stabil och välmående förening med god ekonomi. I och med förvärvet förbinder man sig att ställa stugan till uthyrning via Säfsen Resort under högsäsong vinter (ca 15/12-15/4) och högsäsong sommar (ca 15/6-15/8). Under dessa perioder har man rätt att avsätta 5 respektive 3 veckor för eget bruk. Säfsen är en ständigt växande äventyrsanläggning för hela familjen! Här erbjuds bland annat vandring, cykling, bad och fiske på under vår, sommar och höst, vilket kompletteras med härlig skidåkning både utför och på längden under vinterhalvåret - här finns aktivitet året om. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för anmälan och visning! Titta in på instagram: stuga485_safsen för mer information om stugan och aktiviteter i Säfsen.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Gruvfogdevägen 17, Grängesberg, Ludvika kommun

Gruvfogdevägen 17

Villa
Grängesberg, Ludvika kommun

595 000 kr

100 m²

3 rum

1 310 m² tomt

Trevlig villa på Gruvfogdevägen 17 i Grängesberg. 3 rum och kök varav 1 rum utgörs av en stor möblerbar hall på övre plan (möjligt att göra om till sovrum). Bra förvaringsmöjligheter. Stora renoveringar såsom ny fasad, tak, fönster och el är gjort mellan 2020-2021. Oinredd källare. Det kvarstår fortfarande visst färdigställande av renoveringen, ett hus att sätta sin egen prägel på! Fastigheten har under det senaste stått tom. Nära till roliga aktiviteter som Kyrkviken för bad, Fjällberget för utförsåkning, Grotfallet för längdskidåkning, och Svanskogen för att spela golf. Åker man kommunalt eller kör bil går det snabbt att ta sig till Centrum och Ludvika. Annonsen kommer löpande att uppdateras med info/driftskostnader. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer info och anmälan till visning!

 • Balkong
Västerbacksvägen 33, Sörvik, Ludvika kommun

Västerbacksvägen 33

Villa
Sörvik, Ludvika kommun

835 000 kr

129,3 m²

5 rum

4 844 kr/mån

Rymlig bostadsrättsvilla på Västerbacksvägen 33 i Sörvik som rymmer hela 129,3kvm med rymlig lekvänlig tomt på baksidan! Invändigt bjuds det på ett ljust och fräscht kök med matplats med löpande uppdaterade vitvaror. Välplanerad planlösning med bra ytor och flertalet sovrum. Altan i soligt läge med utgång från vardagsrum. Uteplats på baksida i enskilt läge. Lättskött trädgårdstomt med robotgräsklippare. På tomten finns även en fristående förrådsbod samt växthus. BRF Västerbackarna är en stabil och god förening. Sörvik är ett populärt och barnvänligt område med närhet till bland annat badplats, skogsområden, för-och grundskola. Belyst cykelbana till centrum. Möjlighet till snabb inflytt! Varmt välkomna att boka in er på visning!

 • Uteplats
Solberget 10, Fredriksberg, Ludvika kommun

Solberget 10

Fritidshus
Fredriksberg, Ludvika kommun

2 000 000 kr

85 m²

5 rum

3 385 kr/mån

Välkomna till lägenhet C4 i populära Brf Vargspåret i Säfsen! Här kan ni spendera fritidsdagarna med förstklassigt läge, en toppmodern rymlig lägenhet med direkt ski-in/ski-out från Säfsens skidbackar. C4 är belägen i markplan, med insynsskyddad altan i soligt läge. C4 är en luftig lägenhet på 85 kvm, vilket disponeras på 5 rum och kök varav 4 sovrum (10 +2 bädd). Rymligt duschrum/wc med bastu. Gott om förvaring invändigt, utvändigt finns låsbart skidförråd. Alla möbler och inventarier enligt inventarielista ingår i köpet, lägenheten är stylad på bilderna således skiljer sig textiler och detaljer från vad som ingår. Förutom toppenläget vid backen är det gångavstånd till restaurang, skiduthyrning och längdspår och närhet till alla former av aktiviteter som cykelleder, vandringsleder, bad och alla andra aktiviteter Säfsen har att erbjuda. Här kan hela familjen slappna av och njuta av naturen, frisk luft, vackra omgivningar och ta del av aktiviteter året runt. Eller se det som en investering - i och med förvärvet förbinder man sig att hyra ut lägenheten viss tid av året. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information och anmälan till visning!

 • Uteplats
Faluvägen 267, Ludvika, Ludvika kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Faluvägen 267

Fritidshus
Ludvika, Ludvika kommun

1 495 000 kr

56 m²

4 rum

1 385 m² tomt

Välkomna till Faluvägen 267 och detta välskötta fritidsboende med bästa sjöläge! Här kan ni spendera härliga semesterdagar i soligt läge vid vattnet. Fastigheten utgörs av en 1-plans stuga om 56 kvm, byggd 2003, som disponeras på 3 rum och kök. Planlösningen mellan kök och vardagsrum är öppen och känns väldigt luftig i och med de stora öppningsbara fönsterpartierna mot sjön! Här finns sommarvatten från sjön draget in till stugan, varmvattenberedare, mulltoa i huvudbyggnad. På tomten finns även en oisolerad gäststuga samt rymlig förrådsbyggnad med förvaringsmöjligheter och ett utedass (nyttjas numer som förråd). Tomten är smart planerad och byggnaderna är uppförda på ett sätt som verkligen optimerar tomtens yta. Uteplatser i form av fristående trädäck, flytbrygga och altan som nås från vardagsrum. Här bor ni med i ett toppenläge, närhet till sjö och fin natur, kort avstånd till Ludvika centrum för butiker och kommunikationer. Ca 3 mil till Borlänge och Romme Alpin. Stugan ligger i direkt anslutning till Faluvägen vilket gör det enkelt att ta sig till och från, busshållsplats finns inom kort promenadavstånd. Fastigheten är Varudeklarerad och kommer därmed att besiktigas och försäkras via Anticimex. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer info och anmälan till visning!

 • Uteplats
Skolvägen 15, Lorensberga, Ludvika kommun
 • Budgivning pågår

Skolvägen 15

Villa
Lorensberga, Ludvika kommun

1 690 000 kr

138 m²

6 rum

410 m² tomt

Välplanerad och rymlig 1½-plansparhus med familjevänligt läge i populärt område på återvändsgata. 6 rum och kök med 3-5 sovrum samt gott om förvaringsutrymmen via 3st klädkammare och flera garderober. 2 st duschrum/wc ena med bastu. Vidbyggt enbilsgarage med förråd. Fin och välskött trädgårdstomt med stor altan och soligt söderläge med lite utsikt på framsidan över Lorensbergatjärn. Närhet till affär, förskola och skola fr förskoleklass till åk 9, natur och motionsspår. ca 3 minuter till badplats i Lorensberga tjärn. Promenadavstånd till Ludvika Centrum. Bara att flytta in! Välkomna på visning!

 • Plus
Solberget 6, Fredriksberg, Ludvika kommun

Solberget 6

Fritidshus
Fredriksberg, Ludvika kommun

2 025 000 kr

85 m²

5 rum

3 385 kr/mån

Varmt välkomna till lägenhet A8 och denna fina hörnlägenhet en trappa upp i populära brf Vargspåret. Här bor ni i direkt ski in/out läge. Modern lägenhet byggd 2015. 85 kvm som utgörs med 10+2 bäddar. Planlösningen är stilren och välanpassad för en familj eller sällskap på semester. Alla möbler och inventarier och husgeråd ingår i köpet. Förutom det förstklassiga läget mitt i skidbackarna, där du i princip sätter på skidorna i hallen, är det gångavstånd till restaurang, skiduthyrning och längdspår och närhet till alla former av aktiviteter som cykelleder, vandringsleder, bad och alla andra aktiviteter Säfsen har att erbjuda. Här kan hela familjen slappna av och njuta av naturen, frisk luft, vackra omgivningar och ta del av aktiviteter året runt. Eller se det som en investering - i och med förvärvet förbinder man sig att hyra ut lägenheten viss tid av året. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer info och visning!

 • Plus
Solberget 6, Fredriksberg, Ludvika kommun

Solberget 6

Fritidshus
Fredriksberg, Ludvika kommun

2 050 000 kr

85 m²

5 rum

3 385 kr/mån

Ett av Säfsens bästa lägen! Nu finns möjligheten att förvärva lägenhet A1. Hörnlägenhet på markplan med direkt ski in/ski out. Här erbjuds en modern välplanerade lägenhet byggd 2015, där du bokstavligen kan kliva ut från terrassen och starta skidåkningen. 85 kvm som utgörs med 10+2 bäddar. Planlösningen är stilren och välanpassad för en familj eller sällskap på semester. Alla möbler och inventarier och husgeråd ingår i köpet. Förutom det förstklassiga läget mitt i skidbackarna, där du i princip sätter på skidorna i hallen, är det gångavstånd till restaurang, skiduthyrning och längdspår och närhet till alla former av aktiviteter som cykelleder, vandringsleder, bad och alla andra aktiviteter Säfsen har att erbjuda. Här kan hela familjen slappna av och njuta av naturen, frisk luft, vackra omgivningar och ta del av aktiviteter året runt. Eller se det som en investering - i och med förvärvet förbinder man sig att hyra ut lägenheten viss tid av året. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer info och visning!

 • Uteplats
Säfsbyn 482, Fredriksberg, Ludvika kommun

Säfsbyn 482

Fritidshus
Fredriksberg, Ludvika kommun

1 750 000 kr

82 m²

5 rum

5 014 kr/mån

Välkomna till Säfsbyn 482 och denna rymliga fritidsstuga i Säfsen! Här erbjuds ett fräscht boende med närhet till reception, bad och fin natur! Kort avstånd till Solberget och fina skidbackar. Enkelt och smidigt ägande genom uthyrning via Säfsen resort vilket genererar goda intäktsmöjligheter. Stugans 82 kvm är yteffektivt fördelat på 4 rum och kök (bäddar 10+2). Öppen planlösning med trevliga sällskapsytor på entréplanet. Ett rum för WC/duschrum på vardera plan. Rymlig bastu på entréplanet. Här finns både stor tillbyggd altan (24 kvm) och balkong i soligt söderläge. Dalenbyn är en populär förening i Säfsbyn vilken erbjuder en avgift där allt ingår, värme, vatten, el, internet, bostadsrättstillägg och stugförbrukning (glas, tallrikar, enklare inventarier och underhåll). För stugan finns goda uthyrningsmöjligheter via Säfsen Resort, vilket genererar bra intäkter. Säfsen är en ständigt växande äventyrsanläggning för hela familjen! Här erbjuds bland annat vandring, cykling, bad och fiske på under vår, sommar och höst, vilket kompletteras med härlig skidåkning både utför och på längden under vinterhalvåret - här finns aktivitet året om. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för anmälan och visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Turistgårdsvägen 9A, Idkerberget, Ludvika kommun

Turistgårdsvägen 9A

Fritidshus
Idkerberget, Ludvika kommun

1 995 000 kr

70 m²

3 rum

Här har ni möjligheten att förvärva ett nybyggt fritidshus med sjönära läge! Lekvänlig tomt om 907 m2 med endast (ca 80 m) till sjön Rämen! Stor härlig altan med västläge! Huset är nybyggt och klart -21. Hus i toppskick! Bostadshuset inrymmer 3 rum med kök och 2 sovrum. Ryggåstak i kök/allrum och elektriskgolvvärme i duschrum/wc. Möjlighet till låga driftkostnader via luftvärmepump. Bredvid huset finns plats att parkera bil, husvagn, husbil/båt. Nere vid vattnet finns tillgång till gemensam brygga. Varmt välkomna att boka visning! Gångavstånd till bad och fiske i sjön Rämen samt naturen för bär och svamplockning. Nära 2,5 mil, 30 min till populära Romme alpin för utförsåkning. Nära Borlänge handelsområde med Kupolen och Ikea mm.

Generatorgatan 3B, Högberget, Ludvika kommun

Generatorgatan 3B

Lägenhet
Högberget, Ludvika kommun

349 000 kr

29,5 m²

1 rum

2 331 kr/mån

11 831 kr/m²

Mycket fin bostadsrätt med låg avgift där allt såsom värme, el, vatten, tv/internet ingår! Renoverad etta med kök/kokvrå på Generatorgatan 3B. Ljusa och fina ytskikt som skapar en rymlig känsla på de 29,5 kvadratmeterna. WC/duschrum i kakel och klinkers med golvvärme! Belägen en trappa ner med fönster i markplan. Trevlig förening med låga avgifter. Perfekt som första boende eller som övernattningslägenhet. Här bor ni med närhet till bland annat Högbergsskolan, Hitachi/ABB och elljusspår. Ludvika centrum nås med en kort promenad. Varmt välkomna på visning!

Hårdtorpsvägen 15 & 17, Grängesberg, Ludvika kommun

Hårdtorpsvägen 15 & 17

Övrigt
Grängesberg, Ludvika kommun

1 695 000 kr

1 282 m²

3 124 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva en rymlig hyreshusbostad med stor potential! Fastighetens dryga 1200 kvm består av 2 våningar boyta, samt ca 2400 kvm biarea varav en rymlig källare och en stor oinredd vind. Boytan utgörs idag av 36 boenderum, allrum, storkök (utan maksiner), "småkök" och matsal. I källare finns bland annat garage, tvättstuga, skyddsrum och gott om förvaringsmöjligheter. Fastigheten står idag tom men här finns många möjligheter! Bygglov för ombyggnation till lägenheter finns från 2020. Fastigheten har bergvärme som installerades 2019. Tak: Betong Fasad: Tegel Stomme: Betong Fönster: 3-glas +2-glasfönster. Utvändigt plåtarbete: Plåt Grund: Källare Värme: Bergvärme (3 borrhål). Det finns även ett antal öppna spisar som idag står avställda. VA: Kommunalt. Fastigheten visas löpande. Kontakta mäklaren för mer info och bokning av visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Säfsbyn 215, Fredriksberg, Ludvika kommun

Säfsbyn 215

Fritidshus
Fredriksberg, Ludvika kommun

900 000 kr

57 m²

3 rum

3 908 kr/mån

Mysig stuga i Säfsbyn med härligt och lugnt läge! Stugan utgörs av 2 sovrum samt en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Rymlig altan! Ett mysigt fritidsboende med väldigt lite att önska för den som ställer höga krav på sitt boende. Ett bra läge i stugbyn med närhet till bad, fotbollsplan och kort promenadavstånd till Hyttan med bla. restaurang och reception. Till stugan hör nyttjanderätt av föreningens hus med bastu/relaxrum samt tvättstuga. Här kan ni investera i ett fritidsboende med möjlighet till goda hyresintäkter genom uthyrning som hanteras av Säfsen Resort. Säfsbyn och Säfsen Resort är en stadigt växande äventyrsanläggning med aktiviteter för hela familjen året om. På sommaren erbjuds bland annat fina cykel- och vandringsleder, bad, fiske och andra roliga aktiviteter för hela familjen såsom minigolf, frisbeegolf, klättervägg och uthyrning av kanoter och roddbåtar. Under vintern erbjuds skidåkning för alla, såväl utför som på längden. Varmt välkomna på visning - kontakta mäklaren för mer info!

 • Uteplats
Säfsbyn, Säfsen, Ludvika kommun
Säfsbyn, Säfsen, Ludvika kommun, bild 2
Säfsbyn, Säfsen, Ludvika kommun, bild 3

Säfsbyn

Tomt
Säfsen, Ludvika kommun

850 000 kr

1 554 m² tomt

Har du också förälskat dig i Säfsen? Nu finns möjligheten att förvärva en egen tomt i stugområdet med härlig utsikt över backområdet! Sydgläntan ligger i Säfsens stugområde, natursköna omgivningar där stora härliga tomter draperas i vackert solljus hela dagen. Området har gångavstånd till restauranger och service och nära till alla former av aktiviteter så som skidåkning både utför och på längden, cykelleder, vandringsleder, bad och fiske. Här kan hela familjen slappna av och njuta av naturen, friska luften, vackra omgivningar och ta del av alla aktiviteter året runt. Det är 19 st tomter som saluförs. Tomterna är mellan ca. 1 000 m2 och 1 250 m2 stora och säljs till pris mellan 700 000 kr och 950 000 kr. Möjlighet till rabatt på 200 000 kr på tomtpriset genom förmedlingsavtal med Säfsen Resort kommer erbjudas. Avtalet innebär i korthet att Säfsen Resort får rätt att hyra ut stugan när ni själva inte använder den. Det gör också att ni har möjlighet till nettointäkt på stugan då ni behåller 75% av hyresintäkten. Kontakta mäklaren för mer info! Kommunalt vatten och avlopp samt el finns framdragen till området. Anslutnings­avgifter tillkommer, vatten och avlopp 156 000 kr, el 36 000 kr, fiberanslutning ca 20 000 kr. Tomterna kommer att visas 27/5 och 3/6 - varmt välkomna att kontakta mäklaren för anmälan och mer info! ( Säfsen 30 är adressen för stugbyns reception).

 • Premium
Kornellstigen 11, Ludvika Knutsbo, Ludvika kommun

Kornellstigen 11

Villa
Ludvika Knutsbo, Ludvika kommun

2 975 000 kr

125 m²

4 rum

975 m² tomt

Ljus och rymlig 1-plansvilla om 4 rum och kök, möjligt att dela av till ytterligare sovrum. Trivsamt renoverat kök med burspråksfönster. Vattenburen golvvärme. Värmande kakelugn i vardagsrummet. Rymlig altan i vinkel. Garage i huskroppen. Belägen på återvändsgata i lugnt barnvänligt område på Nya Knutsbo. Trädgårdstomt med plats för lek. Nära till förskola, skola, elljusspår, badplats och gång och cykelavstånd till centrum. Bara att flytta in!

 • Plus
 • Uteplats

Visar 1 - 50 av 55