Mäklare Kristian Sundberg

Kristian Sundberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Köpmansgatan 16 +18, Ludvika, Ludvika kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Köpmansgatan 16 +18

Övrigt
Ludvika, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
11 995 000 kr
978 m² tomt

Tillfälle att förvärva 2 st hyreshus centralt i Ludvika. Klass A läge. 13 st lägenheter med möjlighet att bygga ytterligare lägenheter. Köpmansgatan 16 vita huset, byggt och klart november -18 med 3 st 4 rums lägenheter i 2-plan med uteplats, förråd och en parkering per lägenhet. Köpmansgatan 16 +18 bruna huset har 10 st lägenheter. På köpmansgatan 18 finns möjligheter att bygga ytterliggare en huskropp med 3 st lägenheter liknande det vita. Nu finns det 11 st parkeringar med möjlighet att göra flera. Fastigheten har fjärrvärme.

Örtjärnsvägen 137, Norra Hörken, Ludvika kommun

Örtjärnsvägen 137

Fritidshus
Norra Hörken, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
2 250 000 kr
110 m²
7 rum
2 595 m² tomt

Drömläge med härlig strandtomt i söderläge med långgrund sandstrand vid Norra Hörkens klara vatten! Här hittar ni ett charmigt fritidsboende i två plan som rymmer 7 rum och kök varav 6 sovrum i huvudbyggnaden. Invändigt ett fräscht och välvårdat fritidsboende med slipade trägolv och vitmålade väggar, kakelugn och vedspis som ger både värme och mysfaktor samt el radiatorer som komplement. Vatten via grävd brunn och avlopp är idag genom stenkista. Byggnader som finns utöver är en gäststuga som rymmer ett gästrum, dusch och handfat, bastu och förrådsrum. Förråd och utedass. På den rymliga insynsskyddade tomten om 2595kvm finns gott om plats för lek och andra aktiviteter! Härifrån kan man starta dagen med sjöutsikt från sängen och njuta i lugnet med milslång utsikt över Norra Hörken. Närhet till Kyrkvikens populära badplats, Fjällbergets skidbacke samt Svanskogen för den golf intresserade. Denna fastighet säljs Varudeklarerad vilket innebär att huset är besiktigat och försäkrat mot dolda fel genom Anticimex. Varmt välkomna. Denna fastighet bör upplevas på plats!

  • Uteplats
Östanbjörka 20, Grangärde, Ludvika kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Östanbjörka 20

Fritidshus
Grangärde, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
1 495 000 kr
80 m²
3 rum
1 475 m² tomt

Tillfälle att förvärva en egen strandtomt! Kanonläge i Östanbjörka vid sjön Björken med förbindelse till sjön Väsman! Boningshus om 3 rum och kök, bara några meter från sjön. Möjligt att ha som både permanent boende och fritidshus. Delvis timrat uthus med förråd och jordkällare. Garage. Här har du sol hela dagen och kvällen! Gångavstånd till naturen med bär, svamp och promenadstigar. 4 mil till populära Romme Alpin! Välkomna på visning!

Visar alla 3