Mäklare Christoffer Johansson

Christoffer Johansson

Om mig

Jag älskar att möta människor och få hjälpa till att förverkliga bostadsdrömmar för både köpare och säljare. Jag arbetar noggrant och målmedvetet för att ge mina kunder högsta möjliga slutpris och en trygghet genom hela affären. Med Svensk Fastighetsförmedling starka varumärke och försäljningsmetoder i ryggen har jag alla verktyg som behövs för att kunna erbjuda den höga kvalitén och personliga servicen som man förväntar sig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Solberget 16, Fredriksberg, Ludvika kommun

Solberget 16

Lägenhet
Fredriksberg, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
1 195 000 kr
39 m²
3 rum
vån 2/2
2 995 kr/mån
30 641 kr/m²

Har du också förälskat dig i Säfsen? Nu har ni chansen att förvärva en av brf Solslingans 32 nybyggda lägenheter med otroligt skidnära läge. Lägenheterna blev färdigbyggda december 2020 och säljs nu som bostadsrätter. Priserna för lägenheterna ligger i intervall 1 195 000 - 1 395 000 kr. 12 av lägenheterna är idag sålda. Kontakta mäklaren för mer info om specifik lägenhet. Här erbjuds möjligheten att förvärva en modern, ljus lägenhet med ett suveränt skidnära läge i brf Solslingan. De välplanerade lägenheterna är väldigt yteffektiva på 39 kvadrat styck. Förutom det förstklassiga läget vid skidbackarna är det gångavstånd till restaurang, skiduthyrning och längdspår och närhet till alla former av aktiviteter som cykelleder, vandringsleder, bad och alla andra aktiviteter. Här kan hela familjen slappna av och njuta av naturen, frisk luft, vackra omgivningar och ta del av alla aktiviteter året runt, vinter, sommar, höst och vår. Eller se det som en investering då Säfsen hyr ut lägenheten när ni inte är där själva. Intäkterna fördelas 25/75% efter moms mellan Säfsen Resort och lägenhetsägare.

  • Plus
  • Balkong
Säfsbyn 427, Fredriksberg, Ludvika kommun
Säfsbyn 427, Fredriksberg, Ludvika kommun, bild 2
Säfsbyn 427, Fredriksberg, Ludvika kommun, bild 3

Säfsbyn 427

Fritidshus
Fredriksberg, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
1 150 000 kr
54 m²
3 rum
3 619 kr/mån

Välkommen till ditt framtida drömställe mitt i hjärtat av natursköna Säfsen! Denna nyrenoverade stuga erbjuder en unik kombination av modern bekvämlighet och naturnära lugn. Med en bra utsikt över Säfsens vackra landskap blir detta inte bara ett hem, utan en livsstil. Här finns möjligheter till aktiviteter året runt, från skidåkning, skoter, bus och lek på vintern till cykling, vandring och fiske på sommaren. Läget är perfekt med närhet till både service och natur. Ni har naturen och friluftslivet precis utanför dörren. Som stugägare i Säfsen finns möjlighet till goda hyresintäkter. Uthyrningen hanteras via Säfsen Resort, ett enkelt och lättskött ägande. Säfsen är ett växande äventyrskoncept för hela familjen, med upplevelser året om. Under sommar, vår och höst finns fin natur för bland annat vandring, cykling och fiske, Snowcamp och andra roligheter för barnen. Under vintersäsong erbjuds härliga spår för längdskidåkning och fina nedfarter för alpinåkning vid Solberget. Låga driftkostnader med hjälp av luftvärmepumpen. Bra parkeringsmöjligheter. Plats för 2 bilar och ett tex skotersläp. Detta är inte bara en bostadsrätt, det är en investering i livskvalitet. Välkommen hem till din framtida oas i Säfsen och Fredriksberg.

  • Premium
Säfsbyn 442, Fredriksberg, Ludvika kommun

Säfsbyn 442

Fritidshus
Fredriksberg, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
975 000 kr
54 m²
3 rum
3 619 kr/mån

Välkommen till ditt framtida drömställe mitt i hjärtat av natursköna Säfsen! Denna fantastiska bostadsrätt erbjuder en unik kombination av modern bekvämlighet och naturnära lugn. Med en fantastisk utsikt över Säfsens vackra landskap blir detta inte bara ett hem, utan en livsstil. Läget är perfekt med närhet till både service och natur. Ni har naturen och friluftslivet precis utanför dörren. Möjligheter till aktiviteter året runt, från skidåkning, skoter, bus och lek på vintern till cykling, vandring och fiske på sommaren. Som stugägare i Säfsen finns möjlighet till goda hyresintäkter. Uthyrningen hanteras via Säfsen Resort, ett enkelt och lättskött ägande. Säfsen är ett växande äventyrskoncept för hela familjen, med upplevelser året om. Under sommar, vår och höst finns fin natur för bland annat vandring, cykling och fiske, Snowcamp och andra roligheter för barnen. Under vintersäsong erbjuds härliga spår för längdskidåkning och fina nedfarter för alpinåkning vid Solberget. Stugan har genomgått en omfattande renovering år 2013, både interiört och exteriört. Renoveringen inkluderar nya ytskikt, ett nytt kök, ett nytt badrum samt installation av en bastu, braskamin och annan modern utrustning. Stugan är fullt möblerad och utrustad, och de flesta inventarier ingår i köpet. Även exteriört har stugan fått ett ansiktslyft med nya vindskivor och ommålning av fasaden. Dessutom finns möjlighet att bygga en större altan, förutsatt att detta godkänns av styrelsen. Detta är inte bara en bostadsrätt, det är en investering i livskvalitet. Välkommen hem till din framtida oas i Säfsen och Fredriksberg.

  • Uteplats
Solberget 16, Fredriksberg, Ludvika kommun

Solberget 16

Fritidshus
Fredriksberg, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
1 295 000 kr
39 m²
3 rum
2 995 kr/mån

Varmt välkommen till lägenhet 1018 i Brf Solslingan! En toppmodern lägenhet på andra våningen med balkong. Lägenhetens 39 kvm är yteffektivt fördelade på 3 rok varav 2 sovrum. I och med förvärvet förbinder man sig att hyra ut lägenheten via Säfsen Resort vilket till dig som ägare då genererar intäkt! Perioden man förbinder sig att hyra ut lägenheten är under högsäsong vinter och högsäsong sommar, under dessa perioder har man dock rätt att fritt nyttja lägenheten 4 respektive 3 veckor. All övrig tid disponerar man lägenheten som man själv vill eller lägger den för uthyrning. Se föreningens stadgar för mer info. Säfsen är en ständigt växande äventyrsanläggning för hela familjen! Här kan man slappna av och njuta av naturen, frisk luft, vackra omgivningar och ta del av alla aktiviteter året runt, vinter, sommar, höst och vår. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer info samt bokning av visning!

  • Plus
  • Balkong
Säfsbyn 227, Fredriksberg, Ludvika kommun

Säfsbyn 227

Fritidshus
Fredriksberg, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
750 000 kr
54 m²
3 rum
3 721 kr/mån

Välkomna till stuga 227 i Säfsbyn! Här hittar ni en charmig fritidsstuga i gott skick med högt läge i Brf Säfsbyn 1. Stugan ligger belägen med lugnt läge i stugbyn, närhet till bland annat bad, lekplats och fotbollsplan. 3 rum och kök som är trevligt disponerade med öppna sociala ytor, bastu i huset! Till stugan hör även nyttjanderätt av föreningens hus med bastu/relaxrum samt tvättstuga. Här kan ni investera i ett fritidsboende med möjlighet till goda hyresintäkter genom uthyrning som hanteras av Säfsen Resort. Med stugan följer samtliga möbler och inventarier. Säfsbyn och Säfsen Resort är en stadigt växande äventyrsanläggning med aktiviteter för hela familjen året om. På sommaren erbjuds bland annat fina cykel- och vandringsleder, bad, fiske och andra roliga aktiviteter för hela familjen såsom minigolf, frisbeegolf, klättervägg och uthyrning av kanoter och roddbåtar. Under vintern erbjuds skidåkning för alla, såväl utför som på längden. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer info och visning!

  • Uteplats
Säfsbyn 476, Fredriksberg, Ludvika kommun

Säfsbyn 476

Fritidshus
Fredriksberg, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
1 750 000 kr
82 m²
5 rum
5 014 kr/mån

Varmt välkomna till stuga 476 i brf Dalenbyn. Här hittar vi en storstuga med bra läge. Stugan ligger på 82 kvm och disponeras på 4 rum och kök (10+2 bäddar). Ett socialt och trevligt entréplan med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns förutom gott om sovplatser även bastu, rymlig altan och en WC/dusch på varje plan. Smidigt ägande genom uthyrning via Säfsen resort vilket genererar goda intäktsmöjligheter. Ny kyl/frys-24 Nytt golv i kök/sällskapsrum -24 Dalenbyn är en populär förening i Säfsbyn vilken erbjuder en avgift där allt ingår, värme, vatten, el, internet, bostadsrättstillägg och stugförbrukning (glas, tallrikar, enklare inventarier och underhåll). För stugan finns goda uthyrningsmöjligheter via Säfsen Resort, vilket genererar bra intäkter. Säfsen är en ständigt växande äventyrsanläggning för hela familjen! Här erbjuds bland annat vandring, cykling, bad och fiske på under vår, sommar och höst, vilket kompletteras med härlig skidåkning både utför och på längden under vinterhalvåret - här finns aktivitet året om. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för anmälan och visning!

  • Uteplats
Solberget C2 10, Fredriksberg, Ludvika kommun

Solberget C2 10

Fritidshus
Fredriksberg, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
1 550 000 kr
58 m²
3 rum
3 373 kr/mån

SÄNKT PRIS! Varmt välkomna till populära lägenhet C2 i Säfsens brf Vargspåret. Här hittar vi en 58 kvm lägenhet byggd 2015 med toppenläge vid skidbackarna. C2 är en modern och ljus lägenhet med härligt solläge. De 58 kvm är disponerade på 3 rum och kök, varav 2 sovrum (6+2 bädd). En öppen och luftig planlösning. Rymligt duschrum/wc med bastu. I köpet ingår möbler, inventarier och husgeråd. Förutom toppenläget vid backen är det gångavstånd till restaurang, skiduthyrning och längdspår och närhet till alla former av aktiviteter som cykelleder, vandringsleder, bad och alla andra aktiviteter Säfsen har att erbjuda. Här kan hela familjen slappna av och njuta av naturen, frisk luft, vackra omgivningar och ta del av aktiviteter året runt. Eller se det som en investering - i och med förvärvet förbinder man sig att hyra ut lägenheten viss tid av året. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information och anmälan till visning!

  • Uteplats
Säfsbyn 475, Fredriksberg, Ludvika kommun

Säfsbyn 475

Fritidshus
Fredriksberg, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
1 700 000 kr
82 m²
5 rum
vån 1/2
5 014 kr/mån

Nu erbjuds möjligheten att förvärva en av Brf Dalenbyns fritidsstugor! Här hittar ni en rymlig stuga med goda uthyrningsmöjligheter. Den fräscha stugan utgör 4 rum och kök, varav bäddar finns möjlighet till 10 + 2. Ett rum för WC/duschrum på vardera plan. Rymlig bastu på entréplanet. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar en härlig och rymlig känsla. Här finns både uteplats och balkong i soligt söderläge. Stugans placering är bra och med insynsskyddat läge. Dalenbyn är en populär förening i Säfsbyn vilken erbjuder en avgift där allt ingår, värme, vatten, el, internet, bostadsrättstillägg och stugförbrukning (glas, tallrikar, enklare inventarier och underhåll). För stugan finns goda uthyrningsmöjligheter via Säfsen Resort, vilket genererar bra intäkter. Säfsen Resort är en stadigt växande äventyrsanläggning med aktiviteter för hela familjen året om. Vintertid hittar ni här fina längdspår och alipnåkning vid Solberget. Resterande delen av året erbjuds bland annat fina cykel- och vandringsleder, bad och fiske. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för anmälan och visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Solberget C3 10, Fredriksberg, Ludvika kommun

Solberget C3 10

Fritidshus
Fredriksberg, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
1 550 000 kr
58 m²
3 rum
3 373 kr/mån

Varmt välkomna till lägenhet C3 i Säfsens populära brf Vargspåret. Här kan ni spendera semesterdagarna med härligt läge vid skidbacken. Lägenheten ligger belägen i markplan i en av områdets mest populära föreningar. Goda uthyrningsintäkter och enkelt ägande genom uthyrning via Säfsen Resort. Här erbjuds en modern och ljus lägenhet med härligt solläge. De 58 kvm är disponerade på 3 rum och kök, varav 2 sovrum (6+2 bädd). En öppen och luftig planlösning. Rymligt duschrum/wc med bastu. Möbler och inventarier och husgeråd ingår i köpet. Förutom toppenläget vid backen är det gångavstånd till restaurang, skiduthyrning och längdspår och närhet till alla former av aktiviteter som cykelleder, vandringsleder, bad och alla andra aktiviteter Säfsen har att erbjuda. Här kan hela familjen slappna av och njuta av naturen, frisk luft, vackra omgivningar och ta del av aktiviteter året runt. Eller se det som en investering - i och med förvärvet förbinder man sig att hyra ut lägenheten viss tid av året, intäkterna fördelas 25/75% mellan Säfsen och lägenhetsägaren. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information och anmälan till visning!

  • Plus
  • Uteplats
Säfsbyn 485, Fredriksberg, Ludvika kommun

Säfsbyn 485

Fritidshus
Fredriksberg, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
2 200 000 kr
82 m²
5 rum
5 014 kr/mån

Välkomna till stuga 485 i Säfsen och detta rymliga fritidsboende med härlig läge, utsikt över Säfssjön! Stugan ligger på 82 kvm och utgörs av 4 rum och kök, med öppen planlösning (bäddar 9+3). Ett rum för WC/duschrum på vardera plan, rymlig bastu på entréplanet. Här finns både stor altan på 24 kvm och balkong i lugnt sydvästläge med utsikt över Säfsjön. Här bor ni nära Resortens reception med restaurang och aktiviteter, det är inte heller långt till Solberget och dess fina backar. Enkelt och smidigt ägande genom uthyrning via Säfsen Resort vilket genererar goda intäktsmöjligheter. Brf Dalenbyn är en stabil och välmående förening med god ekonomi med en månadsavgift där allt ingår, el och div förbrukningsmaterial. Under högsäsong vinter v51-v14, sommar v26-32 ställer du stugan tillförfogande och har rätt att boka upp 5 rep 3 veckor för eget bruk, övriga året kan du välja nyttja stugan själv eller hyra ut via Säfsen resort med bra intäkter. Säfsen är en ständigt växande äventyrsanläggning för hela familjen! Här erbjuds bland annat vandring, cykling, bad och fiske på under vår, sommar och höst, vilket kompletteras med härlig skidåkning både utför och på längden under vinterhalvåret - här finns aktivitet året om. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för anmälan och visning! Titta in på instagram: stuga485_safsen för mer information om stugan och aktiviteter i Säfsen.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Solberget 10, Fredriksberg, Ludvika kommun

Solberget 10

Fritidshus
Fredriksberg, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
2 000 000 kr
85 m²
5 rum
4 232 kr/mån

Välkomna till lägenhet C4 i populära Brf Vargspåret i Säfsen! Här kan ni spendera fritidsdagarna med förstklassigt läge, en toppmodern rymlig lägenhet med direkt ski-in/ski-out från Säfsens skidbackar. C4 är belägen i markplan, med insynsskyddad altan i soligt läge. C4 är en luftig lägenhet på 85 kvm, vilket disponeras på 5 rum och kök varav 4 sovrum (10 +2 bädd). Rymligt duschrum/wc med bastu. Gott om förvaring invändigt, utvändigt finns låsbart skidförråd. Alla möbler och inventarier enligt inventarielista ingår i köpet, lägenheten är stylad på bilderna således skiljer sig textiler och detaljer från vad som ingår. Förutom toppenläget vid backen är det gångavstånd till restaurang, skiduthyrning och längdspår och närhet till alla former av aktiviteter som cykelleder, vandringsleder, bad och alla andra aktiviteter Säfsen har att erbjuda. Här kan hela familjen slappna av och njuta av naturen, frisk luft, vackra omgivningar och ta del av aktiviteter året runt. Eller se det som en investering - i och med förvärvet förbinder man sig att hyra ut lägenheten viss tid av året. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information och anmälan till visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Solberget 6, Fredriksberg, Ludvika kommun

Solberget 6

Fritidshus
Fredriksberg, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
2 050 000 kr
85 m²
5 rum
4 232 kr/mån

Ett av Säfsens bästa lägen! Nu finns möjligheten att förvärva lägenhet A1. Hörnlägenhet på markplan med direkt ski in/ski out. Här erbjuds en modern välplanerade lägenhet byggd 2015, där du bokstavligen kan kliva ut från terrassen och starta skidåkningen. 85 kvm som utgörs med 10+2 bäddar. Planlösningen är stilren och välanpassad för en familj eller sällskap på semester. Alla möbler och inventarier och husgeråd ingår i köpet. Förutom det förstklassiga läget mitt i skidbackarna, där du i princip sätter på skidorna i hallen, är det gångavstånd till restaurang, skiduthyrning och längdspår och närhet till alla former av aktiviteter som cykelleder, vandringsleder, bad och alla andra aktiviteter Säfsen har att erbjuda. Här kan hela familjen slappna av och njuta av naturen, frisk luft, vackra omgivningar och ta del av aktiviteter året runt. Eller se det som en investering - i och med förvärvet förbinder man sig att hyra ut lägenheten viss tid av året. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer info och visning!

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Säfsbyn 482, Fredriksberg, Ludvika kommun

Säfsbyn 482

Fritidshus
Fredriksberg, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
1 695 000 kr
82 m²
5 rum
vån 1/2
5 014 kr/mån

Välkomna till Säfsbyn 482 och denna rymliga fritidsstuga i Säfsen! Här erbjuds ett fräscht boende med närhet till reception, bad och fin natur! Kort avstånd till Solberget och fina skidbackar. Enkelt och smidigt ägande genom uthyrning via Säfsen resort vilket genererar goda intäktsmöjligheter. Stugans 82 kvm är yteffektivt fördelat på 4 rum och kök (bäddar 10+2). Öppen planlösning med trevliga sällskapsytor på entréplanet. Ett rum för WC/duschrum på vardera plan. Rymlig bastu på entréplanet. Här finns både stor tillbyggd altan (24 kvm) och balkong i soligt söderläge. Intäkter under 2022: drygt 100.000 kr till stugägare efter garantibelopp är reglerat, se övrigt på hemsida för mer info. Alla inventarier ingår vid köp. Dalenbyn är en populär förening i Säfsbyn vilken erbjuder en avgift där allt ingår, värme, vatten, el, internet, bostadsrättstillägg och stugförbrukning (glas, tallrikar, enklare inventarier och underhåll). För stugan finns goda uthyrningsmöjligheter via Säfsen Resort, vilket genererar bra intäkter. Intäkter senaste åren exkl kostnader 2023 = 81 945:-, 2022=106 026:-, 2021 = 113 945:- Säfsen är en ständigt växande äventyrsanläggning för hela familjen! Här erbjuds bland annat vandring, cykling, bad och fiske på under vår, sommar och höst, vilket kompletteras med härlig skidåkning både utför och på längden under vinterhalvåret - här finns aktivitet året om. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för anmälan och visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Nåsvägen 14, Fredriksberg, Ludvika kommun

Nåsvägen 14

Villa
Fredriksberg, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
995 000 kr
89 + 75 m²
5 rum
1 205 m² tomt

Välkomna till Nåsvägen 14 och denna fina 1 ½ plans villa med källare. En trevlig fastighet bara ett par minuter från Säfsens skidbacke, med goda semesteruthyrningsintäkter. Trevlig planlösning som utgörs av 5 rum och kök. Entréplan med öppna ytor som skapar härlig känsla i huset. Öppen spis i vardagsrum. Genomgående renoverade ytskikt. Villan är belägen på Nåsvägen 14 i Fredriksberg med närhet till både skola och förskola, mataffär, pizzeria, fin natur och sjöar! Här bor ni även med bil/gång avstånd till fantastisk natur och fina fiskevatten, skoterleder, cykelleder samt Säfsen Resort med dess fina längdspår och skidbackar vintertid och roliga äventyrsaktiviteter resterande delen av året! Möjlighet finns till goda uthyrningsintäkter. I dagsläget mellan 150-200k /år Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer info och bokning av visning!

  • Plus
  • Uteplats
SÄFSEN 2:468, Fredriksberg, Ludvika kommun
SÄFSEN 2:468, Fredriksberg, Ludvika kommun, bild 2
SÄFSEN 2:468, Fredriksberg, Ludvika kommun, bild 3

SÄFSEN 2:468

Tomt
Fredriksberg, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
850 000 kr
1 554 m² tomt

Har du också förälskat dig i Säfsen? Nu finns möjligheten att förvärva en egen tomt i stugområdet med härlig utsikt över backområdet! Sydgläntan ligger i Säfsens stugområde, natursköna omgivningar där stora härliga tomter draperas i vackert solljus hela dagen. Området har gångavstånd till restauranger och service och nära till alla former av aktiviteter så som skidåkning både utför och på längden, cykelleder, vandringsleder, bad och fiske. Här kan hela familjen slappna av och njuta av naturen, friska luften, vackra omgivningar och ta del av alla aktiviteter året runt. Det är 19 st tomter som saluförs. Tomterna är mellan ca. 1 000 m2 och 1 250 m2 stora och säljs till pris mellan 700 000 kr och 950 000 kr. Möjlighet till rabatt på 200 000 kr på tomtpriset genom förmedlingsavtal med Säfsen Resort kommer erbjudas. Avtalet innebär i korthet att Säfsen Resort får rätt att hyra ut stugan när ni själva inte använder den. Det gör också att ni har möjlighet till nettointäkt på stugan då ni behåller 75% av hyresintäkten. Kontakta mäklaren för mer info! Kommunalt vatten och avlopp samt el finns framdragen till området. Anslutnings­avgifter tillkommer, vatten och avlopp 156 000 kr, el 36 000 kr, fiberanslutning ca 20 000 kr. Tomterna kommer att visas 27/5 och 3/6 - varmt välkomna att kontakta mäklaren för anmälan och mer info! ( Säfsen 30 är adressen för stugbyns reception).

  • Premium

Visar alla 15