Mäklare Christoffer Johansson

Christoffer Johansson

Om mig

Jag älskar att möta människor och få hjälpa till att förverkliga bostadsdrömmar för både köpare och säljare. Jag arbetar noggrant och målmedvetet för att ge mina kunder högsta möjliga slutpris och en trygghet genom hela affären. Med Svensk Fastighetsförmedling starka varumärke och försäljningsmetoder i ryggen har jag alla verktyg som behövs för att kunna erbjuda den höga kvalitén och personliga servicen som man förväntar sig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lärkvägen 13, Kopparberg, Ljusnarsbergs kommun

Lärkvägen 13

Villa
Kopparberg, Ljusnarsbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
1 195 000 kr
141 + 33 m²
6 rum
1 254 m² tomt

Välkommen till detta underbara hem för hela familjen, beläget på en fridfull och barnvänlig gata. Denna pärla erbjuder bra boendemöjligheter med sina generösa utrymmen och välplanerade layout. Sovrum i både markplan och en trappa upp. En trappa upp finner vi även köket som är hjärtat i hemmet och här möts funktion och stil på bästa möjliga sätt. Med moderna apparater och högkvalitativa ytor blir matlagningen en ren fröjd. Köksön skapar bra ytor för matlagning och kanske framförallt plats för det sociala sällskapet i köket. Bergvärmen skapar en skön värme inne och bidrar till en bra boende kostnad. På bottenvåningen finns det en öppen spis. Fiber finns indraget. Huset är så pass nydränerat så marken inte är helt återställd vilket skapar möjlighet att kunna anpassa tomten efter eget tycke och smak. Baksidan har en påbörjad altan. Den kan sträcka sig efter hela husets baksida och skapa massor av yta för stora sällskap, utekök, bad eller vart fantasin tar den. Baksidan ligger mot skogen vilket skapar en avskild plats. Direkt från tomten går en stig som leder rakt ut på eljusspåret som ligger i ett naturreservat. Huset säljs Varudeklarerat

 • Plus
Källbottenvägen 29 + Källbottenvägen 31, Ludvika, Ludvika kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Källbottenvägen 29 + Källbottenvägen 31

Villa
Ludvika, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
395 000 kr
66 + 13 m²
3 rum
5 800 m² tomt

Denna charmiga fastighet har potential att fungera som permanentboende eller som ett otroligt mysigt fritidshus. Man behöver bara putsa en del på den. Nedre plan På bottenvåningen möts man av en välkomnande glasad farstu som leder in till ett rymligt kök och ett trevligt allrum. Intill allrummet finns förberedelser gjorda för att installera ett duschrum. Dessutom finns det ett utrymme under trappan bredvid murstocken som kan användas till ett wc eller förbränningstoa. Övre plan På övervåningen finns en liten hall och två sovrum med kattvindar. Dessa utrymmen kan omvandlas till mysiga sovalkover under sommartid. Bevarad originalcharm Fastigheten behåller mycket av sin ursprungliga charm med vackra trägolv, handblåsta 1+1 fönster och eleganta spegeldörrar. Värmesystem och uthus Fastigheten har ett fungerande vattenburet värmesystem, men värmekällan behöver bytas ut för att vara fullt fungerande. På gården finns också ett uthus (tidigare ladugård), en gammal tvättstuga och ett ytterligare hus som kan vara i behov av rivning. Stor tomt och närområdet Fastigheten säljs tillsammans med Källbotten 31 och har en total tomtareal på hela 5800m². Beläget i Ludvikas idylliska omgivningar, omringat av skog och sjöar, erbjuder detta fritidshus en fridfull tillflyktsort med möjligheter till både avkoppling och aktiviteter året runt. Närliggande aktiviteter Endast 350 meter från skidparadiset vid Källbotten IKs fina längdskidspår. Området är också ett paradis för friluftsentusiaster med möjligheter till fiske, skidåkning, mountainbike och vandring på de många skogsstigarna. Badplatser som Djuptjärn och Malsjön är också lättillgängliga med cykel, och både Romme Alpin och Säfsen Resort erbjuder alpin skidåkning i närheten.

 • Plus
Sundinvägen 29, Fredriksberg, Ludvika kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Sundinvägen 29

Villa
Fredriksberg, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
795 000 kr
95 + 68 m²
3 rum
2 115 m² tomt

Välkomna till Sundinvägen 29 och denna fina 1 ½ plans villa med källare och garage. En trevlig fastighet bara ett par minuter från Säfsens skidbacke. Trevlig planlösning som utgörs av 3 rum och kök. Entréplan med öppna sällskaps ytor som skapar härlig känsla i huset. Dom stora fönstren i vardagsrummet bjuder ögonen på en avkopplande och fin utsikt. Härbret på gården är i otroligt fint skick och här kan fantasin skapa massa möjligheter. Villan är belägen på Sundinvägen i Fredriksberg med närhet till både skola och förskola, mataffär, pizzeria, fin natur och sjöar! Här bor ni även med bil/gång avstånd till fantastisk natur och fina fiskevatten, skoterleder, cykelleder samt Säfsen Resort med dess fina längdspår och skidbackar vintertid och roliga äventyrsaktiviteter resterande delen av året! Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer info och bokning av visning!

 • Plus
Sörängsvägen 22, Söderbärke, Smedjebackens kommun

Sörängsvägen 22

Villa
Söderbärke, Smedjebackens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
1 595 000 kr
132 + 52 m²
6 rum
1 690 m² tomt

Här har vi Sörängsvägen 22 i Söderbärke som är en lugn och fridfull adress omgiven av vacker natur och grönska. Beläget i Dalarnas egna "smögen", är detta ett område präglat av sin närhet till natursköna platser som sjöar och skogar. Med närheten till kyrkan och andra lokala sevärdheter erbjuder Sörängsvägen 22 en harmonisk livsstil för dem som söker frid och närhet till naturen, samtidigt som det finns bekvämligheter och gemenskap inom räckhåll. Den vackra sjön Barken ligger också i närheten och utmärker sig med sina möjligheter till rekreation och avkoppling. Intressant nog erbjuder sjön också en unik möjlighet att ta en båttur till Stockholm för dem som söker äventyr och en resa genom Sveriges vattenrika landskap. Här har du närhet till en välsorterad matbutik som även agerar ombud till Apotek såväl som Systembolaget. Vårdcentral och restaurang ligger och i centrum. I detta mysiga hus kan du med fördel bo permanent eller använda som fritidsbostad som nuvarande ägare gör. Välplanerat hus med sovrum och badrum på bägge planen. En äldre utbyggnad av original huset möjliggör detta då den "nya delen" innehåller 2 sovrum, badrum och tvättstuga. Välskött hus med kommunalt vatten och avlopp samt fiber. Trädgården bjuder bland annat på både fruktträd, blommor och en fristående bastu. Varmt välkomna till Sörängsvägen 22 i Söderbärke!

 • Plus
Östra Storgatan 28B, Ludvika Marnäs, Ludvika kommun

Östra Storgatan 28B

Lägenhet
Ludvika Marnäs, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
250 000 kr
42 m²
1 rum
vån 1/3
3 188 kr/mån
5 952 kr/m²

Varmt välkomna till Östra Storgatan 28 och denna 1a på första våningen. Här möts du av en rymlig hall med bra yta för förvaring. Köket ligger in mot den lugna och trevliga innergården. Rymligt badrum. Vardagsrummet med parkettgolv leder vidare till den inglasade balkongen. Här bor du nära allt. Mataffärer inom synhåll. Nära till lasarettet, centrum, motionsspår och Hitachi.

 • Balkong
Spjutvägen 4, Grängesberg, Ludvika kommun

Spjutvägen 4

Villa
Grängesberg, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
1 295 000 kr
185 + 63 m²
7 rum
1 020 m² tomt

(RESERVERAD) Välkommen till detta underbara familjehem beläget på en fridfull och barnvänlig gata. Denna pärla erbjuder enastående boendemöjligheter med sina generösa utrymmen, välplanerade layout och en trevlig trädgård. Med sina ljusa och luftiga rum, är detta en plats där man genast känner sig hemma. Köket är utrustat med moderna apparater och erbjuder gott om förvaringsutrymme. Altanen, som delvis är inglasad, är perfekt för både avkoppling och sociala sammankomster. Trädgården är ett sant paradis för både barn och vuxna. Med gott om plats för lek och rekreation, finns det alltid något att göra utomhus. Beläget på en lugn gata med vänliga grannar och många barn, är detta huset perfekt för den som söker en trygg och familjevänlig miljö. Med närhet till skolor, förskolor, apotek, mataffärer och andra bekvämligheter är detta en plats där både vardagslivet och fritiden kan avnjutas till fullo. Nära hemmet finns fantastiska skidspår i fin natur, även perfekt för löpning. Bandy och fotbollsplan bara en utspark ifrån gatan. Upptäck den perfekta kombinationen av natur och motion bara några steg från din dörr! Detta är ett hem där minnen skapas och där familjen kan växa tillsammans Närmaste busshållplats är Granliden/Stora vägen: 600m Grängesbergs Bibliotek: 1,9Km Öppnaförsskolan Stallbacken: 4Km Fjällberget: 6Km

 • Plus
Lomberget 15, Grängesberg, Ludvika kommun

Lomberget 15

Villa
Grängesberg, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
695 000 kr
109 + 14 m²
4 rum
2 000 m² tomt

Varmt välkomna till Lomberget 15! Här hittar vi en trevlig 1-plansvilla med suterrängvåning. 109 kvm boarea som fördelas på 4 rum och kök. På övre plan finner vi kök, badrum, två sovrum samt vardagsrum. Rymligt trevligt allrum i suterrängplan med kamin. Bastu, dusch och tvättstuga. Här finns förutom bostadsbyggnad även ett rymligt garage, med inrett rum i bakkant av garaget. Samt gott om parkeringsmöjligheter på den asfalterade tomten. Här bor ni med närhet till vatten och natur. Matbutik, apotek mm nås med ca 5 minuters bilväg intill Grängesberg centrum.

 • Plus
Solberget 16, Fredriksberg, Ludvika kommun

Solberget 16

Lägenhet
Fredriksberg, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
1 195 000 kr
39 m²
3 rum
vån 2/2
2 995 kr/mån
30 641 kr/m²

Har du också förälskat dig i Säfsen? Nu har ni chansen att förvärva en av brf Solslingans 32 nybyggda lägenheter med otroligt skidnära läge. Lägenheterna blev färdigbyggda december 2020 och säljs nu som bostadsrätter. Priserna för lägenheterna ligger i intervall 1 195 000 - 1 395 000 kr. 12 av lägenheterna är idag sålda. Kontakta mäklaren för mer info om specifik lägenhet. Här erbjuds möjligheten att förvärva en modern, ljus lägenhet med ett suveränt skidnära läge i brf Solslingan. De välplanerade lägenheterna är väldigt yteffektiva på 39 kvadrat styck. Förutom det förstklassiga läget vid skidbackarna är det gångavstånd till restaurang, skiduthyrning och längdspår och närhet till alla former av aktiviteter som cykelleder, vandringsleder, bad och alla andra aktiviteter. Här kan hela familjen slappna av och njuta av naturen, frisk luft, vackra omgivningar och ta del av alla aktiviteter året runt, vinter, sommar, höst och vår. Eller se det som en investering då Säfsen hyr ut lägenheten när ni inte är där själva. Intäkterna fördelas 25/75% efter moms mellan Säfsen Resort och lägenhetsägare.

 • Plus
 • Balkong
Egnahemsvägen 17, Grängesberg, Ljusnarsbergs kommun

Egnahemsvägen 17

Villa
Grängesberg, Ljusnarsbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
575 000 kr
118 m²
5 rum
772 m² tomt

Välskött och prisvärd 1½ planskedjehus. Passande som villa eller fritidshus. 5 rum och kök, 3-4 sovrum. Takad altan med utgång från köket och altan baksida. Rymligt garage med förråd. Lekvänlig trädgårdstomt. Fint läge i Basttjärn med gångavstånd till sjön stora Basttjärn med fin badplats och för fiske. Bra vägar för skogspromenader. Ca 7 km intill Grängesberg med affärer, apotek, förskola, skola och tågstation. Samt närhet till flertalet populära fritidsaktiviteter året om, bland annat: längdskidåkning i Grotfallet, bad vid populära Kyrkviken, golf i Svanskogen, natursköna skogsområden, alpin åkning vid Fjällberget mm.

 • Plus
 • Uteplats
Säfsbyn 427, Fredriksberg, Ludvika kommun
Säfsbyn 427, Fredriksberg, Ludvika kommun, bild 2
Säfsbyn 427, Fredriksberg, Ludvika kommun, bild 3

Säfsbyn 427

Fritidshus
Fredriksberg, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
1 075 000 kr
54 m²
3 rum
3 619 kr/mån

Välkommen till ditt framtida drömställe mitt i hjärtat av natursköna Säfsen! Denna nyrenoverade stuga erbjuder en unik kombination av modern bekvämlighet och naturnära lugn. Med en bra utsikt över Säfsens vackra landskap blir detta inte bara ett hem, utan en livsstil. Här finns möjligheter till aktiviteter året runt, från skidåkning, skoter, bus och lek på vintern till cykling, vandring och fiske på sommaren. Läget är perfekt med närhet till både service och natur. Ni har naturen och friluftslivet precis utanför dörren. Som stugägare i Säfsen finns möjlighet till goda hyresintäkter. Uthyrningen hanteras via Säfsen Resort, ett enkelt och lättskött ägande. Säfsen är ett växande äventyrskoncept för hela familjen, med upplevelser året om. Under sommar, vår och höst finns fin natur för bland annat vandring, cykling och fiske, Snowcamp och andra roligheter för barnen. Under vintersäsong erbjuds härliga spår för längdskidåkning och fina nedfarter för alpinåkning vid Solberget. Låga driftkostnader med hjälp av luftvärmepumpen. Bra parkeringsmöjligheter. Plats för 2 bilar och ett tex skotersläp. Detta är inte bara en bostadsrätt, det är en investering i livskvalitet. Välkommen hem till din framtida oas i Säfsen och Fredriksberg.

 • Premium
Säfsbyn 442, Fredriksberg, Ludvika kommun

Säfsbyn 442

Fritidshus
Fredriksberg, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
975 000 kr
54 m²
3 rum
3 619 kr/mån

Välkommen till ditt framtida drömställe mitt i hjärtat av natursköna Säfsen! Denna fantastiska bostadsrätt erbjuder en unik kombination av modern bekvämlighet och naturnära lugn. Med en fantastisk utsikt över Säfsens vackra landskap blir detta inte bara ett hem, utan en livsstil. Läget är perfekt med närhet till både service och natur. Ni har naturen och friluftslivet precis utanför dörren. Möjligheter till aktiviteter året runt, från skidåkning, skoter, bus och lek på vintern till cykling, vandring och fiske på sommaren. Som stugägare i Säfsen finns möjlighet till goda hyresintäkter. Uthyrningen hanteras via Säfsen Resort, ett enkelt och lättskött ägande. Säfsen är ett växande äventyrskoncept för hela familjen, med upplevelser året om. Under sommar, vår och höst finns fin natur för bland annat vandring, cykling och fiske, Snowcamp och andra roligheter för barnen. Under vintersäsong erbjuds härliga spår för längdskidåkning och fina nedfarter för alpinåkning vid Solberget. Stugan har genomgått en omfattande renovering år 2013, både interiört och exteriört. Renoveringen inkluderar nya ytskikt, ett nytt kök, ett nytt badrum samt installation av en bastu, braskamin och annan modern utrustning. Stugan är fullt möblerad och utrustad, och de flesta inventarier ingår i köpet. Även exteriört har stugan fått ett ansiktslyft med nya vindskivor och ommålning av fasaden. Dessutom finns möjlighet att bygga en större altan, förutsatt att detta godkänns av styrelsen. Detta är inte bara en bostadsrätt, det är en investering i livskvalitet. Välkommen hem till din framtida oas i Säfsen och Fredriksberg.

 • Uteplats
Solberget 16, Fredriksberg, Ludvika kommun

Solberget 16

Fritidshus
Fredriksberg, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
1 295 000 kr
39 m²
3 rum
2 995 kr/mån

Varmt välkommen till lägenhet 1018 i Brf Solslingan! En toppmodern lägenhet på andra våningen med balkong. Lägenhetens 39 kvm är yteffektivt fördelade på 3 rok varav 2 sovrum. I och med förvärvet förbinder man sig att hyra ut lägenheten via Säfsen Resort vilket till dig som ägare då genererar intäkt! Perioden man förbinder sig att hyra ut lägenheten är under högsäsong vinter och högsäsong sommar, under dessa perioder har man dock rätt att fritt nyttja lägenheten 4 respektive 3 veckor. All övrig tid disponerar man lägenheten som man själv vill eller lägger den för uthyrning. Se föreningens stadgar för mer info. Säfsen är en ständigt växande äventyrsanläggning för hela familjen! Här kan man slappna av och njuta av naturen, frisk luft, vackra omgivningar och ta del av alla aktiviteter året runt, vinter, sommar, höst och vår. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer info samt bokning av visning!

 • Plus
 • Balkong
Säfsbyn 227, Fredriksberg, Ludvika kommun

Säfsbyn 227

Fritidshus
Fredriksberg, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
750 000 kr
54 m²
3 rum
3 721 kr/mån

Välkomna till stuga 227 i Säfsbyn! Här hittar ni en charmig fritidsstuga i gott skick med högt läge i Brf Säfsbyn 1. Stugan ligger belägen med lugnt läge i stugbyn, närhet till bland annat bad, lekplats och fotbollsplan. 3 rum och kök som är trevligt disponerade med öppna sociala ytor, bastu i huset! Till stugan hör även nyttjanderätt av föreningens hus med bastu/relaxrum samt tvättstuga. Här kan ni investera i ett fritidsboende med möjlighet till goda hyresintäkter genom uthyrning som hanteras av Säfsen Resort. Med stugan följer samtliga möbler och inventarier. Säfsbyn och Säfsen Resort är en stadigt växande äventyrsanläggning med aktiviteter för hela familjen året om. På sommaren erbjuds bland annat fina cykel- och vandringsleder, bad, fiske och andra roliga aktiviteter för hela familjen såsom minigolf, frisbeegolf, klättervägg och uthyrning av kanoter och roddbåtar. Under vintern erbjuds skidåkning för alla, såväl utför som på längden. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer info och visning!

 • Uteplats
Säfsbyn 476, Fredriksberg, Ludvika kommun

Säfsbyn 476

Fritidshus
Fredriksberg, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
1 750 000 kr
82 m²
5 rum
5 014 kr/mån

Varmt välkomna till stuga 476 i brf Dalenbyn. Här hittar vi en storstuga med bra läge. Stugan ligger på 82 kvm och disponeras på 4 rum och kök (10+2 bäddar). Ett socialt och trevligt entréplan med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns förutom gott om sovplatser även bastu, rymlig altan och en WC/dusch på varje plan. Smidigt ägande genom uthyrning via Säfsen resort vilket genererar goda intäktsmöjligheter. Ny kyl/frys-24 Nytt golv i kök/sällskapsrum -24 Dalenbyn är en populär förening i Säfsbyn vilken erbjuder en avgift där allt ingår, värme, vatten, el, internet, bostadsrättstillägg och stugförbrukning (glas, tallrikar, enklare inventarier och underhåll). För stugan finns goda uthyrningsmöjligheter via Säfsen Resort, vilket genererar bra intäkter. Säfsen är en ständigt växande äventyrsanläggning för hela familjen! Här erbjuds bland annat vandring, cykling, bad och fiske på under vår, sommar och höst, vilket kompletteras med härlig skidåkning både utför och på längden under vinterhalvåret - här finns aktivitet året om. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för anmälan och visning!

 • Uteplats
Solberget C2 10, Fredriksberg, Ludvika kommun

Solberget C2 10

Fritidshus
Fredriksberg, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
1 495 000 kr
58 m²
3 rum
vån 1/2
3 373 kr/mån

SÄNKT PRIS! Varmt välkomna till populära lägenhet C2 i Säfsens brf Vargspåret. Här hittar vi en 58 kvm lägenhet byggd 2015 med toppenläge vid skidbackarna. C2 är en modern och ljus lägenhet med härligt solläge. De 58 kvm är disponerade på 3 rum och kök, varav 2 sovrum (6+2 bädd). En öppen och luftig planlösning. Rymligt duschrum/wc med bastu. I köpet ingår möbler, inventarier och husgeråd. Förutom toppenläget vid backen är det gångavstånd till restaurang, skiduthyrning och längdspår och närhet till alla former av aktiviteter som cykelleder, vandringsleder, bad och alla andra aktiviteter Säfsen har att erbjuda. Här kan hela familjen slappna av och njuta av naturen, frisk luft, vackra omgivningar och ta del av aktiviteter året runt. Eller se det som en investering - i och med förvärvet förbinder man sig att hyra ut lägenheten viss tid av året. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information och anmälan till visning!

 • Uteplats
Säfsbyn 475, Fredriksberg, Ludvika kommun

Säfsbyn 475

Fritidshus
Fredriksberg, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
1 700 000 kr
82 m²
5 rum
vån 1/2
5 014 kr/mån

Nu erbjuds möjligheten att förvärva en av Brf Dalenbyns fritidsstugor! Här hittar ni en rymlig stuga med goda uthyrningsmöjligheter. Den fräscha stugan utgör 4 rum och kök, varav bäddar finns möjlighet till 10 + 2. Ett rum för WC/duschrum på vardera plan. Rymlig bastu på entréplanet. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar en härlig och rymlig känsla. Här finns både uteplats och balkong i soligt söderläge. Stugans placering är bra och med insynsskyddat läge. Dalenbyn är en populär förening i Säfsbyn vilken erbjuder en avgift där allt ingår, värme, vatten, el, internet, bostadsrättstillägg och stugförbrukning (glas, tallrikar, enklare inventarier och underhåll). För stugan finns goda uthyrningsmöjligheter via Säfsen Resort, vilket genererar bra intäkter. Säfsen Resort är en stadigt växande äventyrsanläggning med aktiviteter för hela familjen året om. Vintertid hittar ni här fina längdspår och alipnåkning vid Solberget. Resterande delen av året erbjuds bland annat fina cykel- och vandringsleder, bad och fiske. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för anmälan och visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Solberget C3 10, Fredriksberg, Ludvika kommun

Solberget C3 10

Fritidshus
Fredriksberg, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
1 550 000 kr
58 m²
3 rum
3 373 kr/mån

Varmt välkomna till lägenhet C3 i Säfsens populära brf Vargspåret. Här kan ni spendera semesterdagarna med härligt läge vid skidbacken. Lägenheten ligger belägen i markplan i en av områdets mest populära föreningar. Goda uthyrningsintäkter och enkelt ägande genom uthyrning via Säfsen Resort. Här erbjuds en modern och ljus lägenhet med härligt solläge. De 58 kvm är disponerade på 3 rum och kök, varav 2 sovrum (6+2 bädd). En öppen och luftig planlösning. Rymligt duschrum/wc med bastu. Möbler och inventarier och husgeråd ingår i köpet. Förutom toppenläget vid backen är det gångavstånd till restaurang, skiduthyrning och längdspår och närhet till alla former av aktiviteter som cykelleder, vandringsleder, bad och alla andra aktiviteter Säfsen har att erbjuda. Här kan hela familjen slappna av och njuta av naturen, frisk luft, vackra omgivningar och ta del av aktiviteter året runt. Eller se det som en investering - i och med förvärvet förbinder man sig att hyra ut lägenheten viss tid av året, intäkterna fördelas 25/75% mellan Säfsen och lägenhetsägaren. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information och anmälan till visning!

 • Plus
 • Uteplats
Säfsbyn 485, Fredriksberg, Ludvika kommun

Säfsbyn 485

Fritidshus
Fredriksberg, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
2 200 000 kr
82 m²
5 rum
5 014 kr/mån

Välkomna till stuga 485 i Säfsen och detta rymliga fritidsboende med härlig läge, utsikt över Säfssjön! Stugan ligger på 82 kvm och utgörs av 4 rum och kök, med öppen planlösning (bäddar 9+3). Ett rum för WC/duschrum på vardera plan, rymlig bastu på entréplanet. Här finns både stor altan på 24 kvm och balkong i lugnt sydvästläge med utsikt över Säfsjön. Här bor ni nära Resortens reception med restaurang och aktiviteter, det är inte heller långt till Solberget och dess fina backar. Enkelt och smidigt ägande genom uthyrning via Säfsen Resort vilket genererar goda intäktsmöjligheter. Brf Dalenbyn är en stabil och välmående förening med god ekonomi med en månadsavgift där allt ingår, el och div förbrukningsmaterial. Under högsäsong vinter v51-v14, sommar v26-32 ställer du stugan tillförfogande och har rätt att boka upp 5 rep 3 veckor för eget bruk, övriga året kan du välja nyttja stugan själv eller hyra ut via Säfsen resort med bra intäkter. Säfsen är en ständigt växande äventyrsanläggning för hela familjen! Här erbjuds bland annat vandring, cykling, bad och fiske på under vår, sommar och höst, vilket kompletteras med härlig skidåkning både utför och på längden under vinterhalvåret - här finns aktivitet året om. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för anmälan och visning! Titta in på instagram: stuga485_safsen för mer information om stugan och aktiviteter i Säfsen.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Solberget 10, Fredriksberg, Ludvika kommun

Solberget 10

Fritidshus
Fredriksberg, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
2 000 000 kr
85 m²
5 rum
4 232 kr/mån

Välkomna till lägenhet C4 i populära Brf Vargspåret i Säfsen! Här kan ni spendera fritidsdagarna med förstklassigt läge, en toppmodern rymlig lägenhet med direkt ski-in/ski-out från Säfsens skidbackar. C4 är belägen i markplan, med insynsskyddad altan i soligt läge. C4 är en luftig lägenhet på 85 kvm, vilket disponeras på 5 rum och kök varav 4 sovrum (10 +2 bädd). Rymligt duschrum/wc med bastu. Gott om förvaring invändigt, utvändigt finns låsbart skidförråd. Alla möbler och inventarier enligt inventarielista ingår i köpet, lägenheten är stylad på bilderna således skiljer sig textiler och detaljer från vad som ingår. Förutom toppenläget vid backen är det gångavstånd till restaurang, skiduthyrning och längdspår och närhet till alla former av aktiviteter som cykelleder, vandringsleder, bad och alla andra aktiviteter Säfsen har att erbjuda. Här kan hela familjen slappna av och njuta av naturen, frisk luft, vackra omgivningar och ta del av aktiviteter året runt. Eller se det som en investering - i och med förvärvet förbinder man sig att hyra ut lägenheten viss tid av året. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information och anmälan till visning!

 • Plus
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Solberget 6, Fredriksberg, Ludvika kommun

Solberget 6

Fritidshus
Fredriksberg, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
2 050 000 kr
85 m²
5 rum
4 232 kr/mån

Ett av Säfsens bästa lägen! Nu finns möjligheten att förvärva lägenhet A1. Hörnlägenhet på markplan med direkt ski in/ski out. Här erbjuds en modern välplanerade lägenhet byggd 2015, där du bokstavligen kan kliva ut från terrassen och starta skidåkningen. 85 kvm som utgörs med 10+2 bäddar. Planlösningen är stilren och välanpassad för en familj eller sällskap på semester. Alla möbler och inventarier och husgeråd ingår i köpet. Förutom det förstklassiga läget mitt i skidbackarna, där du i princip sätter på skidorna i hallen, är det gångavstånd till restaurang, skiduthyrning och längdspår och närhet till alla former av aktiviteter som cykelleder, vandringsleder, bad och alla andra aktiviteter Säfsen har att erbjuda. Här kan hela familjen slappna av och njuta av naturen, frisk luft, vackra omgivningar och ta del av aktiviteter året runt. Eller se det som en investering - i och med förvärvet förbinder man sig att hyra ut lägenheten viss tid av året. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer info och visning!

 • Uteplats
 • Energieffektiv
Säfsbyn 482, Fredriksberg, Ludvika kommun

Säfsbyn 482

Fritidshus
Fredriksberg, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
1 750 000 kr
82 m²
5 rum
vån 1/2
5 014 kr/mån

Välkomna till Säfsbyn 482 och denna rymliga fritidsstuga i Säfsen! Här erbjuds ett fräscht boende med närhet till reception, bad och fin natur! Kort avstånd till Solberget och fina skidbackar. Enkelt och smidigt ägande genom uthyrning via Säfsen resort vilket genererar goda intäktsmöjligheter. Stugans 82 kvm är yteffektivt fördelat på 4 rum och kök (bäddar 10+2). Öppen planlösning med trevliga sällskapsytor på entréplanet. Ett rum för WC/duschrum på vardera plan. Rymlig bastu på entréplanet. Här finns både stor tillbyggd altan (24 kvm) och balkong i soligt söderläge. Intäkter under 2022: drygt 100.000 kr till stugägare efter garantibelopp är reglerat, se övrigt på hemsida för mer info. Alla inventarier ingår vid köp. Dalenbyn är en populär förening i Säfsbyn vilken erbjuder en avgift där allt ingår, värme, vatten, el, internet, bostadsrättstillägg och stugförbrukning (glas, tallrikar, enklare inventarier och underhåll). För stugan finns goda uthyrningsmöjligheter via Säfsen Resort, vilket genererar bra intäkter. Intäkter senaste åren exkl kostnader 2023 = 81 945:-, 2022=106 026:-, 2021 = 113 945:- Säfsen är en ständigt växande äventyrsanläggning för hela familjen! Här erbjuds bland annat vandring, cykling, bad och fiske på under vår, sommar och höst, vilket kompletteras med härlig skidåkning både utför och på längden under vinterhalvåret - här finns aktivitet året om. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för anmälan och visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Nåsvägen 14, Fredriksberg, Ludvika kommun

Nåsvägen 14

Villa
Fredriksberg, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
995 000 kr
89 + 75 m²
5 rum
1 205 m² tomt

Välkomna till Nåsvägen 14 och denna fina 1 ½ plans villa med källare. En trevlig fastighet bara ett par minuter från Säfsens skidbacke, med goda semesteruthyrningsintäkter. Trevlig planlösning som utgörs av 5 rum och kök. Entréplan med öppna ytor som skapar härlig känsla i huset. Öppen spis i vardagsrum. Genomgående renoverade ytskikt. Villan är belägen på Nåsvägen 14 i Fredriksberg med närhet till både skola och förskola, mataffär, pizzeria, fin natur och sjöar! Här bor ni även med bil/gång avstånd till fantastisk natur och fina fiskevatten, skoterleder, cykelleder samt Säfsen Resort med dess fina längdspår och skidbackar vintertid och roliga äventyrsaktiviteter resterande delen av året! Möjlighet finns till goda uthyrningsintäkter. I dagsläget mellan 150-200k /år Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer info och bokning av visning!

 • Plus
 • Uteplats
SÄFSEN 2:468, Fredriksberg, Ludvika kommun
SÄFSEN 2:468, Fredriksberg, Ludvika kommun, bild 2
SÄFSEN 2:468, Fredriksberg, Ludvika kommun, bild 3

SÄFSEN 2:468

Tomt
Fredriksberg, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
850 000 kr
1 554 m² tomt

Har du också förälskat dig i Säfsen? Nu finns möjligheten att förvärva en egen tomt i stugområdet med härlig utsikt över backområdet! Sydgläntan ligger i Säfsens stugområde, natursköna omgivningar där stora härliga tomter draperas i vackert solljus hela dagen. Området har gångavstånd till restauranger och service och nära till alla former av aktiviteter så som skidåkning både utför och på längden, cykelleder, vandringsleder, bad och fiske. Här kan hela familjen slappna av och njuta av naturen, friska luften, vackra omgivningar och ta del av alla aktiviteter året runt. Det är 19 st tomter som saluförs. Tomterna är mellan ca. 1 000 m2 och 1 250 m2 stora och säljs till pris mellan 700 000 kr och 950 000 kr. Möjlighet till rabatt på 200 000 kr på tomtpriset genom förmedlingsavtal med Säfsen Resort kommer erbjudas. Avtalet innebär i korthet att Säfsen Resort får rätt att hyra ut stugan när ni själva inte använder den. Det gör också att ni har möjlighet till nettointäkt på stugan då ni behåller 75% av hyresintäkten. Kontakta mäklaren för mer info! Kommunalt vatten och avlopp samt el finns framdragen till området. Anslutnings­avgifter tillkommer, vatten och avlopp 156 000 kr, el 36 000 kr, fiberanslutning ca 20 000 kr. Tomterna kommer att visas 27/5 och 3/6 - varmt välkomna att kontakta mäklaren för anmälan och mer info! ( Säfsen 30 är adressen för stugbyns reception).

 • Premium

Visar alla 23