Kallsjösätervägen 458

Kläppen, Sälen, Malung-Sälens kommun Se på karta

4 195 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
90 m²
Tomtarea
1 341 m²
Byggår
2006
Driftkostnad
35 717 kr/år

Trevligt fritidshus med unikt läge högst upp på Horrmundberget i Kläppen. Här bor du i harmoni med naturen med fin utsikt över omgivningarna och närhet till transportlift, skidspår, skoter- och vandringsleder. Vackert välskött fritidshus på mysig tomt med både gräsmattor, träd, grusgångar och grillplats. På tomten finns en förrådsbyggnad som kan användas till skotergarage eller gäststuga och mellan bostaden och gäststugan finns plats förberett med V/A för eventuell Attefallsbyggnad.

Bostaden är byggd i 1 1/2 plan och har en boarea om 90 kvm i entréplanet (loftplanet ej beräknad area), fördelat på 5 rum och kök, badrum med dusch, badkar och bastu samt separat gästtoalett och grovkök. Huset är byggt med liggande timmerpanel och har en härlig solaltan i både söder och västerläge samt farstukvist mot öster vid entrén till huset.

Bostaden inrymmer trivsamt allrum med generösa sällskapsytor och mysig braskaminen för kyliga kvällar. Här finns utgång via altandörr till solaltanen i söderläge. I ena delen av allrummet finns ett fullt utrustat kök med praktisk köksö som gör det enkelt att umgås när man lagar mat tillsammans. Från allrummet leder en trappa upp till loftet där du finner två sovrum. Entréplanet erbjuder även två sovrum samt badrum, grovkök och gästtoalett. Totalt finns 6-8 bäddar.

Inventarier ingår i förevisat skick förutom personliga saker.

Bostaden belastas inte med något uthyrningsavtal men kan med fördel hyras ut med goda hyresintäkter genom Kläppen Ski Resort.

Tillträde enligt överenskommelse.

För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare.
Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Anne-Mari Backjanis

Sälenmäklaren AB
Mäklare Anne-Mari Backjanis, Sälenmäklaren AB
070-6654955