Bergsbyvägen 15A

Idre, Älvdalens kommun Se på karta

4 895 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
138 m²
Biarea
2 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2022
Förening
BRF Idre Mountain Lodge West
Om föreningen
Avgift
5 426 kr/mån

EXKLUSIVT PARHUS - FÖR ER SOM SÖKER DET LILLA EXTRA!

När man öppnar dörren till Bergsbyvägen 15A så möts man av en riktig WOW känsla. Här blickar man bort mot den stenbelagda öppna spisen som får en att häpna. Vardagsrummet lämnar inte någon besviken med sina ca 5,5 meter öppet upp i nock, öppen planlösning mot köket och de stora fönsterpartierna som ger ett fint ljusinsläpp. Här är platsen där man umgås efter en dag ute fylld med aktiviteter. Från vardagsrummet når man den fantastiska altanen i sydvästläge om ca 39 kvm, här kan man njuta av utsikten över golfbanan och bergen. Huset ligger bra placerat så att man kan följa solen dagens alla timmar.
Kök från Marbodal och vitvaror från Bosch lämnar ingen besviken. Köksön med förvaring ger en fin plats att umgås kring när man förbereder kvällens middag eller morgonens frukost. Att bostaden andas lyx återspeglar sig återigen när man kommer in i badrummen, vad sägs om golv i skiffer och stenbelagd dusch. På nedre plan finns även bastu. Vidare så har lägenheten 4 sovrum och ytterligare ett allrum på övre plan samt en tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Tomt om ca 570 kvm. Elbilsladdare finns installerat.

Här bor ni med golfbanan precis utanför dörren och 2023 så öppnar Idre North Park Hotel, som ligger en kort promenad från boendet där det kommer finnas bla restaurang, utomhuspool, gym m.m.

Intresset för Idre växer sig allt starkare för varje år som går och destinationen har utvecklats till att inte bara vara en vinterskidort.
Under de senaste 5 åren har en stor förändring skett då man satsat ännu mer på sommarturismen och aktiviteter såsom cykling, löpning, turridning med hästar, forsränning och mycket mer. Just cyklingen har blivit väldigt populär med många bra stigar och leder att bemästra både uppför och utför fjällsluttningarna. Att vandra upp på Städjan är också en populär aktivitet såväl på vintern som sommaren. Här finns det mycket att upptäcka under alla fyra årstider!

Detta är bostaden för dig som vill leva med guldkant på vardagen.
Mer information om lägenheten se mäklarens hemsida, snabbt tillträde går att ordna.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka in en visning.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Idre Älvdalen

Kontakta mäklaren

Svart Karin Karlsson

HusmanHagberg Idre Älvdalen
Mäklare Svart Karin Karlsson, HusmanHagberg Idre Älvdalen
070 427 01 00