Mäklare Svart Karin Karlsson

Svart Karin Karlsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Idre Fjällvidd Etapp 2, 2:13 Minivilla, Idre Fjäll, Älvdalens kommun

Idre Fjällvidd Etapp 2, 2:13 Minivilla

Lägenhet
Idre Fjäll, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
3 595 000 kr
64 + 9 m²
4 rum
3 550 kr/mån
56 172 kr/m²

På Idre Fjällvidd skapas fjällhem med en tidlös och modern fjällarkitektur som ska kunna stå sig över lång tid. Här ska flera framtida generationer fjällbesökare trivas i sina fjällhem. När du kliver in i minivillan möts du av en harmonisk och ombonad fjällkänsla med stora fönster, vägg- och takpartier i en patinagrå borstad panel elegant balanserat med målade väggar i beigegrå ton. På golvet finns slitstarkt vinylgolv med mörkbrun ek-look. Interiören är noga utvalt för att hålla över tid. Allrummet med köket är husets centrala mittpunkt där hela familjen kan slappna av efter en dag utomhus. Här finns plats för matgrupp och soffgrupp. Rummet präglas av rymd och stora fönster upp i nock som bjuder in naturen även på insidan. Som tillval ges möjlighet till braskamin, som ger den där extra fjällkänslan till boendet. Från allrummet nås den härliga altanen som bjuder på utsikt över vidderna. Här kan ni njuta året runt! Vidare på entréplan finns hall, ett sovrum, badrum med bastu, förråd. Loftet erbjuder två sovrum.Vid entrén finns också ett skidförråd. Totalt erbjuder minivillan 64 kvm + 9 kvm biarea. I etapp 2 av Idre Fjällvidd erbjuder vi tre olika hustyper, mer info om etapp 2 hittar ni här: https://www.husmanhagberg.se/objekt/idre-fjall/OBJ11633_2085915453/ För mer info besök mäklarens hemsida och fliken viktiga dokument. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare redan idag för att boka ert kommande fjällboende!

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Brf Idre Fjällvidd etapp 2, null, Älvdalens kommun
  • 5 lediga bostäder

Brf Idre Fjällvidd etapp 2

Lägenhet
Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
fr. 3 095 000 kr
64-88 m²
4-5 rum
3 550 kr/mån

Nu släpper vi ytterligare 2 st "minivillor"! Drömmer ni om ett modernt och fridfullt fritidsboende i fjällen - Då är ni varmt välkomna till BRF Idre Fjällvidd Etapp 2! Efter en lyckad försäljning av etapp 1 så släpper vi nu etapp 2. Idre Fjäll är en av Sveriges mest älskade fjällorter, vackert inramat av storslagna vyer över fjäll och skog. Destinationen har utvecklats till en av de mest moderna och lättillgängliga skidorterna i landet med alla aktiviteter samlade på Idre Fjäll. Här finns något för alla året om. På en naturskön sluttning i sydväst skapas Idre Fjällvidd, en första etapp är under uppförande och nu planeras för etapp 2 med 15 ytterligare fjällbostäder, där vi nu erbjuder de 10 första till försäljning. Totalt planeras det för ca 80 hus i det nya fjällbyn. Här uppförs gedigna hus präglade av rymd med vacker och väl genomtänkt arkitektur. Bostäderna är designade för att ge dig maximal komfort och bekvämlighet. Med moderna, stilrena interiörer och stora fönster som bjuder in naturens skönhet, kommer du att känna dig som hemma så fort du kliver in genom dörren. I etapp 2 kan vi erbjuda tre varianter av bostäder som alla har ett mysigt allrum med öppet upp i nock. Fjällvillan på 88 kvm med 4 sovrum, allrum i öppen planlösning mot kök, 2 badrum varav en med bastu, samt altan. Minivillan på 64 kvm med 3 sovrum, allrum i öppen planlösning mot kök, badrum med bastu, samt altan. Parhus på 64 kvm med 3 sovrum, allrum i öppen planlösning mot kök, badrum med bastu, samt altan. Tillträde planeras till sommaren 2025. Allt du kan önska dig av ett fjällboende finns vid Idre Fjällvidd. Nydragna längdskidspår glittrar mellan tallarna på husens baksida. Ett par stavtag tar dig till skidpister och liftsystem. Skoterleden går precis bakom husknuten och på bekvämt gångavstånd finns Idre Fjälls centrumanläggning med service, restauranger och butiker. Bostäderna uppförs i bostadsrättsform. För mer information om bostäderna, besök mäklarens hemsida och projektets hemsida https://www.vildhem.se/pagaende/idre-fjllvidd-etapp-2 Kontakta oss idag för att boka ditt nya fritidsboende.

  • Nybyggnadsprojekt
Solbacken Tandådalen 19, Tandådalen, Malung-Sälens kommun

Solbacken Tandådalen 19

Lägenhet
Tandådalen, Malung-Sälens kommun
HusmanHagberg Sälen
3 995 000 kr
82,7 m²
5 rum
vån 1/2
5 261 kr/mån
48 307 kr/m²

Bo i hjärtat av Tandådalen med ski in/ski out och närhet till allt! Varmt välkomna till Tandådalen och Solbacken 19U. Här möts ni av en generös lägenhet där uppvärmningen och VA ingår i avgiften. Läget kan knappast bli bättre. Här har man en transportlift precis utanför som tar er enkelt ut i Tandådalens liftsystem och dess breda utbud av pister. Här finns allt från Valles skidland för barnen till gröna, blåa, röda och svarta pister att bemästra, samt att här finns också Sälens största snowpark! Till alla er som gillar att åka skidor i solen så har ni verkligen hittat rätt då strålarna träffar Tandådalsfjället tidigt in på försäsongen. Tröttnar man på Tandådalens 26 pister kan man ta transportliften till Hundfjället och utforska deras fina utbud. För er som gillar längdskidåkning så går spåren ett stenkast från bostaden. I Tandådalen har Skistar en Cross Country arena och här finns spår för både klassiskt och skate. Spåret Kalven runt är ett populärt alternativ, samt att det i Hundfjället har även öppnat inför säsongen ett toppspår. Det bör ni inte missa! Sälenområdet erbjuder ett stort utbud av aktiviteter om man har andra aktivitetsönskemål än skidåkning. Sommartid finns här fina vandrings- och cykelleder och ett brett utbud i närområdet finns för de äventyrslystna. Här bor ni i ett trivsamt område med Tandådalens utbud av restauranger, butiker, nattliv m.m runt hörnet. När ni kliver in genom dörren till Solbacken 19u så möts ni av en stor och välkomnande hall. Här finns torkskåp och skotork samt bra med plats för avhängning. Allrummet som ligger i öppen planlösning mot matrummet får fint ljusinsläpp från de stora fönstren och panelen på väggarna ger en genuin fjällkänsla. Köket har bra med arbetsyta och förvaring och ligger i öppen anslutning till matrum och allrum. Här finns plats för det stora sällskapet att umgås och tillbringa mysiga stunder efter en dag ute fylld med aktiviteter. Bostaden inrymmer hela 4 sovrum med plats för 8+3 sovplatser, 2 badrum varav den ena med bastu samt en tvättmaskin. Till bostaden finns även ett förråd som är placerat direkt vid entrén. Laddbox finns installerat. Lägenheten säljes med inventarier förutom personliga tillhörigheter. Bostaden hyrs idag ut via Skistar och avtalet följer med vid köp. Goda intäkter går att få för den som önskar att hyra ut sitt boende. Förra året gav lägenheten ca 140 000 kr netto. Kontakta oss för mer information och boka en visning för att uppleva denna lägenheten på plats. Varmt välkomna till Tandådalen!

Idre Fjäll 832, lägenhet 11:2, Idre Fjäll, Älvdalens kommun

Idre Fjäll 832, lägenhet 11:2

Lägenhet
Idre Fjäll, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
3 400 000 kr
74,1 m²
4 rum
vån 3/4
4 421 kr/mån
45 884 kr/m²

Kvadratsmart och nästintill nyproducerad lägenhet med ski-in/ski-out till pisten Dalarnas längsta och längdskidspåren. Nu finns möjligheten att förvärva denna fina lägenhet om 4-rum med kök i BRF Dalarnas längsta. (Få byggprojekt har fått så många lovord och beröm som detta fick under inflyttningsdagen av både köpare och andra besökare som fanns på plats.) Bostadsrätten är på 74 kvadratmeter och innehar tre sovrum, en balkong med magisk utsikt, badrum med tvättmöjligheter och bastu, samt gemensamt allrum/kök. Lägenheten säljs möblerad & med ett fullt utrustat kök så det är verkligen bara att flytta in och njuta ifrån första stund! Lägenheten har även ett tillhörande förråd, där ni lätt förvarar era skidor, cyklar och privata saker. Smidigt om ni t.ex hyr ut er lägenhet men vill lämna kvar er utrustning inför kommande semesterperiod. Bilen kör ni ned och parkerar i parkeringshuset på källarplan, väldigt skönt att slippa skotta fram bilen när snön vräkt ned. Från källaren tar ni hissen direkt upp till lägenheten. Smidigt för er både vid i och urlastning. Här bor ni med promenadavstånd till allt som Idre fjäll har att erbjuda och ni når även längdskidspåren strax ovanför lägenheten som på sommartid är cykelled. Att äga en lägenhet på Idre fjäll och samtidigt hyra ut den gör att de allra flesta har sina kostnader täckta under året i och med att lägenheten kan hyras ut under både sommar- och vintersäsong. Uthyrningsavtal följer med vid köp av denna bostad och veckor kommande säsong kan vara bokade. Intresset för Idre fjäll växer för varje år som går, då destinationen utvecklats och är numera en året runt destination. Stora satsningar kommer att göras även framöver både på anläggningen i stort men även på flera av de olika nedfarterna samt liftsystemet. Den största attraktionen är utan tvekan gondolen som invigdes under vintern 2023, som med sin enorma kapacitet tar såväl skidåkare, vandrare och cyklister snabbt och smidigt ända upp till toppen av fjället! På Idre fjäll finns det mycket att upptäcka! När ni vintertid har tröttnat på att åka skidor kan ni testa på skoteråkning, hundspann eller något annat av det Idre Fjäll erbjuder under vintern. Sommartid så erbjuds vandring, fiske, forsränning och framförallt cykling som växer för varje år och cykelbanorna här är väl utvecklade för att passa alla åldrar och är utmanande på många olika sätt. Idre Fjäll med omnejd är ett riktigt paradis, året om! Varmt välkommen att kontakta oss idag för att boka visning av bostaden!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4