HusmanHagberg Falun

HusmanHagberg Falun

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Trollskuruvägen 22, Rättvik, Rättviks kommun
  • Sön 11 aug kl 11:00
Trollskuruvägen 22, Rättvik, Rättviks kommun, bild 2
Trollskuruvägen 22, Rättvik, Rättviks kommun, bild 3

Trollskuruvägen 22

Villa
Rättvik, Rättviks kommun
HusmanHagberg Falun
3 890 000 kr
132 + 82 m²
5 rum
2 425 m² tomt

I den idylliska Hjortgården finner ni denna charmiga timmervilla med dubbelgarage och enastående utsikt över sjön Siljan. Denna enplansvilla i suterräng erbjuder både bekvämlighet och karaktär med sina generösa ytor och vackra detaljer. Bostaden omfattar totalt fem rum och kök, vilket ger gott om utrymme för en större familj att bo eller för gäster att komma på besök. Med en boyta på 132 + 82 kvm har detta hem mycket att erbjuda. De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus och ramar in den magiska utsikten över Siljan, vilket ger en lugn och naturnära känsla. På entréplan finns en välkomnande hall, kök, vardagsrum, matplats/allrum, två sovrum, badrum och en stor, fantastisk veranda i söderläge, perfekt att avnjuta morgonkaffet eller eftermiddagsfikat på. En trappa ner hittar ni ett badrum med bastu, pannrum, gillestuga med en vacker kamin, tvättstuga, sovrum samt förråd och matkällare. De fem rummen är välplanerade och kan anpassas efter olika behov, såsom sovrum, hemmakontor eller hobbyrum. Den tillhörande tomten är välskött och erbjuder fina möjligheter för trädgårdsaktiviteter och utomhuslek. Dubbelgaraget ger gott om plats för bilar, verktyg och förvaring, vilket ytterligare bidrar till husets funktionalitet och bekvämlighet. Här bor ni med naturen inpå knuten på en grönskande trädgård fylld med plommonträd, äppelträd, rabarberbuske, vinbärsbuske och hallonbuske, och som pricken över i:et finns flera förrådsutrymmen, vedbod samt carport. Bostaden ligger i lugna Hjortgården i populära Vikarbyn. Här erbjuds aktiviteter året om! Sommartid kan du bl.a. ta ett dopp i Siljan, åka båt, springa en tur på motionsspåren eller åka in till Rättvik och njuta av de många evenemang som sker såsom Rättviks marknad, Classic Car Week och alla konserter i Dalhalla. Även Rättviksbacken erbjuder aktiviteter alla säsonger, bl.a. rodel och utförsåkning. När kylan har kommit till stan är det populärt med längdskidåkning i någon av de många elljusspår runtom bygden eller så tar man med skidor och spark ner till Siljan och njuter av de upp till 30 km långa spåren. I Vikarbyn hittar man de flesta förnödenheter som matbutik, pizzeria, restaurang, badplats, båthamn, förskola och skola F-6. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Dalstuga byväg 41, Dalstuga, Rättviks kommun
  • Sön 4 aug kl 13:00
Dalstuga byväg 41, Dalstuga, Rättviks kommun, bild 2
Dalstuga byväg 41, Dalstuga, Rättviks kommun, bild 3

Dalstuga byväg 41

Fritidshus
Dalstuga, Rättviks kommun
HusmanHagberg Falun
2 795 000 kr
65 m²
3 rum
2 830 m² tomt

Upptäck Dalstuga Byväg 41 - ett paradis på landet med solig större sjötomt i hjärtat av Dalarna. Välkomna till den idylliska platsen i Dalstuga , där allt ni någonsin önskat er och mer därtill väntar. Ett magisk ställe som måste upplevas på plats. Tänk er ett oslagbart läge med en panoramautsikt över den glittrande Amungen, där ni kan spendera era dagar vid vattnet och njuta av den rogivande atmosfären detta smultronställe erbjuder året om - ett boende som fungerar både som fritidshus eller permanentboende. Boningshuset har en charmig farstukvist, en hall med plats för dina ytterkläder, ett rymligt kök med vedspis, ett vardagsrum med en värmande kamin samt ett badrum. Hallen på övervåningen används som sovrum och här finns också ett separat sovrum. På den generösa trätrallen vid huset, bryggan, eller uteplatsen vid gäststugan som vetter mot sjön, kommer ni tillbringa många minnesvärda stunder med nära och kära. Här kan ni njuta av solnedgångarna och den friska luften medan ni kopplar av. Utöver boningshuset finns även en gäststuga som fungerar perfekt för dina långväga gäster eller för de äldre barnen. På tomten finns det också tre bodar/förråd. Ni kan fiska öring i sjön och det finns flera utflyktsmål med båt eller bil till ställen med långa vita sandstränder, tex "Lilla Hawaii” på Hälsingesidan. Dit kan man ta sig med både bil och båt. Dalstuga Byväg 41 är inte bara ett boende – det är en livsstil. En plats där ni kan finna ro, njuta av naturens skönhet och skapa oförglömliga minnen. Missa inte denna unika chans att göra detta paradis till ert hem. Fiber är på gång att installeras i fastigheten. Anmäl ditt intresse redan idag. Välkommen hem!

  • Premium
Dådran Hästhagsvägen 14, null, Rättviks kommun
  • Idag kl 12:00
Dådran Hästhagsvägen 14, null, Rättviks kommun, bild 2
Dådran Hästhagsvägen 14, null, Rättviks kommun, bild 3

Dådran Hästhagsvägen 14

Villa
Rättviks kommun
HusmanHagberg Falun
995 000 kr
79 m²
4 rum
1 426 m² tomt

Välkommen till en imponerande villa belägen i härliga Dådran! En bostad där gammalt möter nytt genom smakfulla renoveringar och vackra detaljer. En perfekt bostad för dig som söker det där lilla extra! När du kliver in i bostaden möts du av generösa ytor med plats för både stora som små att umgås. Entréplan har en inglasad altan, hall, kök, vardagsrum, allrum och wc. Köket bjuder in till en fantastisk känsla för renovering samtidigt som man valt behålla delar av husets äldre karaktär, något som finnes genomgående i huset. Vardagsrummet bjuder på stora ytor för sociala umgängen intill den värmande kaminen och höjer mysfaktorn i rummet. Intill finns en charmig passage med praktiska bokhyllor till intilliggande rum som exempelvis kan användas som sovrum, tv-rum, kontor eller matrum. Bara fantasin sätter gränserna här! En trappa upp når du ett badrum och två sovrum, ena sovrummet med en mysig sovalkov och det andra sovrummet med smarta förvaringsmöjligheter i två praktiska klädkammare. På källarplan finns utrymme för ytterligare förvaring, bland annat i den praktiska matkällaren. Här finns även en tvättstuga samt ytterligare ett badrum. Tomten lämnar inte mycket att sakna. Här bor du på en lugn gata med naturen precis utanför dörren. En magisk tomt att slå sig ner på med en kopp kaffe till ljudet av fågelkvitter efter bärplock i skogen intill. På tomten finns rymlig gäststuga, perfekt vid besök eller varför inte som generationsboende. Igenom gården porlar en trevlig bäck som passerar den mysiga naturdammen som anlades 2018. En stor, grusad uppfart med plats för flertalet bilar och ett praktiskt förråd som även kan nyttjas som hundgård. När du kommer till Dådran besöker du en bruksort med mycket kulturhistoria. Dådran byggdes som ett litet brukssamhälle och består idag av en blandning av permanentbostäder och fritidshus. Här trivs du bra om du vill bo nära naturen men ändå ha nära till samhälle och gemenskap. I Dådran finns det mycket vackra, bevarade platser som spiksmedjan, brukskapellet och kägelbanan som även utgör Dalarnas 100:e byggnadsminne. Utöver detta finns en fin badplats och bra fiske i både Ljugaren och den gömda pärlan Ljusacksen. Till Enviken är det 20 km och där hittar du livsmedelsaffär, pizzeria, café, gym, idrottsanläggning, evenemangshall, badplats, motionsspår och nybyggd förskola samt Rönndalsskolan för f-6. Bostaden säljs med friskrivningsklausul. Flexibelt tillträde.

  • Premium
Herrhagsvägen 9A, Herrhagen, Falu kommun
  • Imorgon kl 13:00
Herrhagsvägen 9A, Herrhagen, Falu kommun, bild 2
Herrhagsvägen 9A, Herrhagen, Falu kommun, bild 3

Herrhagsvägen 9A

Lägenhet
Herrhagen, Falu kommun
HusmanHagberg Falun
950 000 kr
43 m²
1 rum
vån 5/8
3 309 kr/mån
22 093 kr/m²

MYSIG LJUS FRÄSCH 1:A MED KÖK, SOLIG BALKONG OCH HISS I POPULÄRA HERRHAGEN ! Det här är en välplanerad rymlig 1:A på ca 43 kvm och bara 2 km från Falu centrum! Lägenheten har en solig insynsskyddad balkong med vy över innergården där du kan njuta av både eftermiddagssol och kvällssol. Det kanske är en första lägenhet, en studentlägenhet, ett särbo-boende eller varför inte en övernattningslägenhet. Det är flera saker som gör denna lägenhet lite unik. Det är ett "riktigt" kök, d v s du har ett traditionellt kök med plats med bra med förvaring, arbetsytor och det får plats ett matbord. Den soliga balkongen gör också att lägenheten upplevs rymlig och ljus, då det inte är många ettor med balkong och inte heller i rätt läge. Lägenheten är dessutom väldigt bra planerad - helt enkelt ett boende att trivas i. Utanför lägenheten med flera uteplatser och närheten till skog och natur gör detta till ett attraktivt boende. Bra kommunikationer alldeles utanför porten och du har promenadavstånd/cykelavstånd till affärer och centrala delar av Falun. Herrhagen/Slätta har fina promenadstråk i natursköna miljöer både sommar som vinter. Stångtjärn är ett populärt besöksmål både sommartid och vintertid. Här finns både badplats och superfina skidspår. Fiber finns. Snart tillträde kan ordnas. Anmäl ditt intresse redan idag! Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bäck Faluvägen 220, Bäck/Söderås, Rättviks kommun
  • Lör 10 aug kl 10:30

Bäck Faluvägen 220

Villa
Bäck/Söderås, Rättviks kommun
HusmanHagberg Falun
2 895 000 kr
106 + 50 m²
5 rum
2 278 m² tomt

Charmig 40-talsvilla i Bäck/Söderås med garage! Nu finns möjligheten att förvärva en villa i det pittoreska Bäck/Söderås, belägen med en magisk vy över Siljan. Vem vill inte bo vid en plats med vy över blomstrande ängar och en ljuvlig utsikt över Siljan? Denna unika fastighet erbjuder ett tvåvåningshus med en rymlig trädgårdstomt som inbjuder till både avkoppling och aktiviteter. Husets tidstypiska detaljer harmoniserar vackert med modern bekvämlighet, tack vare nyligen genomförda renoveringar som bl a inkluderar ett nytt yttertak, en effektiv bergvärmeanläggning och en modern avloppslösning. Villan ligger i ett magiskt område med en vy över Siljan från nästan varje fönster i huset. Den generösa trädgårdstomten erbjuder utrymme för trädgårdsdrömmar och familjelekar, allt medan du njuter av den storslagna utsikten över Siljan från den soliga uteplatsen. Med en kort promenad når du förskola och skola för klass F-6, vilket gör området särskilt attraktivt för barnfamiljer. Närheten till natur och fritidsaktiviteter är en annan stor fördel. I området finns bland annat längdskidspår, en hockeyrink och vandringsleder. För de varmare månaderna ligger den populära badplatsen Salutjärn bara en cykel- eller biltur bort. Bäck/Söderås och de omkringliggande byarna bjuder på en levande gemenskap med många återkommande aktiviteter. Fira midsommar med traditionell dans och musik eller delta i de många evenemang som arrangeras under året. Här finns alltid något att se fram emot, och gemenskapen är stark och välkomnande. Trots den lantliga känslan ligger fastigheten bara cirka 5 minuter med bil från centrala Rättvik. Där hittar du ett brett utbud av butiker, restauranger och service. Detta gör att du kan njuta av det bästa av två världar – den rogivande landsbygden och stadens bekvämligheter. Denna 40-talsvilla i Bäck/Söderås är inte bara ett hus, det är ett hem. Med dess unika blandning av historisk charm, moderna uppdateringar och enastående läge är detta en bostad som måste upplevas på plats. Missa inte chansen att bli nästa ägare till denna pärla med utsikt över Siljan. Välkommen hem!

  • Plus
Tidstrandsvägen 16, Sågmyra, Falu kommun

Tidstrandsvägen 16

Villa
Sågmyra, Falu kommun
HusmanHagberg Falun
1 795 000 kr
260 m²
8 rum
1 565 m² tomt

En större fastighet med hela 8 rok på 260 kvm med tillhörande 350 kvm verksamhetslokal har vi nu till salu i attraktiva Sågmyra. Bostadsbyggnaden innehåller åtta sovrum, två duschrum och tre toaletter och har tidigare använts som studentbostäder. Ett boende för den stora familjen eller den passar också perfekt som vandrarhem eller kollektiv. Lokalen har tidigare varit café men här finns det många möjligheter för en verksamhet efter behov. Ett förslag är att ena delen av huset går att hyra ut och den andra delen för eget bruk. Det finns hela 12 garageplatser (kallgarage). Yttertaket har nyligen byts ut på fastigheten. Från Sågmyra är det ca 22 km in till Falun och det tar ca 20 minuter med bil. På vägen dit når du Bjursås och Grycksbo där du hittar de flesta bekvämligheter. Här finner du även en byggnadsvårds- och kökshandel med café, hembygdmuseum och den gamla yllefabriken "Fabriken" har öppnat. Hyresgäst finns och önskar vara kvar om det finns möjlighet. Välkommen hem!

Björkstigen 4B, Grycksbo, Falu kommun

Björkstigen 4B

Lägenhet
Grycksbo, Falu kommun
HusmanHagberg Falun
395 000 kr
40 m²
1 rum
vån 1/2
2 978 kr/mån
9 875 kr/m²

FIN LJUS RENOVERAD RYMLIG 1:A, ENDAST EN HALVTRAPPA UPP! Ljus och rymlig 1:a på 40 kvm i centrala Grycksbo till salu! Ett boende som är perfekt för dig som vill bo strax utanför av Falu stad men ändå nära till det mesta. Grycksbo är ca 13 km från Falun och det tar 12-15 minuter med bil eller buss. Ett bekvämt boende som fått ytskikten renoverade och som ger bostaden ett fräscht utseende. I hallen finns det två garderober med överskåp och det finns plats för avhängning. Det rymliga köket är ett "riktigt kök" - det är bra med förvaring och arbetsyta samt att det finns plats för ett matbord och ytterligare förvaring om det skulle önskas. Vardagsrummet har ett härligt ljusinsläpp från de stora fönstren. I vardagsrummet finns också garderober och här går det att möblera med både soffa och tv-bänk. Sängen går att "gömma" i sovalkoven. Ett första boende, ett vinterboende eller ett perfekt boende om man vill lämna sitt stora hus för "enklare boende". Här bor ni i en stabil förening med promenadavstånd till det mesta så som kommunikationer, skola, vårdcentral, pizzeria och mataffären. Bostadsområdet erbjuder härliga ytor såsom en innergård med gräsmatta och uteplatser med grill. Snart tillträde kan ordnas. Välkommen hem!

Dådran Källhagen 16, null, Rättviks kommun

Dådran Källhagen 16

Tomt
Rättviks kommun
HusmanHagberg Falun
325 000 kr
830 m² tomt

Unikt tillfälle! Vi är stolta över att kunna erbjuda er en extraordinär tomt med en idyllisk stugbåt som kommer att föra er till en magisk och avkopplande värld. Välkomna till ert privata paradis i vackra Dådran! Tomten som är omgiven av vacker natur erbjuder enastående möjligheter för er att förverkliga era drömmar. Detta är inte bara en fristad från vardagens stress utan erbjuder även en mängd möjligheter för äventyr och rekreation. Oavsett om ni är passionerade fiskare, vattensportentusiaster eller bara älskar att vara nära naturen, kommer ni att finna allt ni behöver här. Kura ihop med en bok i hängmattan, ät en god middag på det generösa trädäcket eller ta en promenad genom Dådrans historia. Stugbåten har den perfekta kombinationen av färgglad elegans och rustik charm. Med ett välplanerat sovutrymme, förenklat kök och med plats för umgänge tas det tillvara på varje tum av utrymme. Eftersom det här är en unik möjlighet, bör ni inte tveka för länge. Ta chansen att förvärva detta extraordinära smultronställe – ett ställe ni aldrig vill lämna! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information - Alice Gren 070-797 76 62

Fridhemsvägen 26, Övre Norslund, Falu kommun

Fridhemsvägen 26

Radhus
Övre Norslund, Falu kommun
HusmanHagberg Falun
3 545 000 kr
136 + 26 m²
5 rum
412 m² tomt

Varmt välkomna till detta fantastiska kedjehus i suterräng beläget i familjevänligt område! Letar ni ett boende som är perfekt för både den lilla och stora familjen så har ni hittat rätt. Här bor ni i populära Övre Norslund i en välskött bostad om 5 rum och kök fördelat på 136+26 kvm vilket ger härliga ytor för umgänge såväl inomhus som utomhus. Tomten erbjuder en rymlig altan i bästa solläge samt en barnvänlig tomt med lekställning och plats för barnspring. Trädgården grönskar fint om sommarhalvåret och här finns gott om plats för trädgårdspyssel och odling.. Huset är väl omhändertaget och redo att flytta in i. Här känner du dig som hemma så fort du kliver in! Huset har en genomtänkt planlösning med enhetliga golv och stora, ljusa fönster i hela bostaden. Här finns ett stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och stort matbord för såväl familj som gäster att umgås vid. Från vardagsrummet når du det härliga uterummet som förlänger somrarna och har plats för loungegrupp och matplats. Köket har gott om förvaring och arbetsyta samt utrymme för en fullstor matgrupp som ger plats för hela familjen att umgås vid. Vidare så har huset tre rymliga sovrum, badrum, wc, två tvättstugor, bra förvaringsutrymme i både förråd, garderober och klädkammare samt en fantastisk, fullt utrustad gästlägenhet som kan hyras ut eller nyttjas som generationsboende. Garage finns med plats för en bil samt en stor uppfart med laddbox. I Övre Norslund bor ni i ett populärt och lugnt bostadsområde, perfekt för barnfamiljer. Här har ni allt som ni kan tänkas behöva för att underlätta vardagen inom gångavstånd, så som förskola, skola, livsmedelsaffär, pizzeria, fotbollsplan/skridskoplan, vårdcentral m.m. Vill ni in till Falu centrum är det lättillgängligt endast 3 km bort vilket ger dig tillgång till shopping, restauranger och praktiska kommunikationsmöjligheter från både Knutpunkten och Falu Centralstation. Huset är besiktat och dolda fel-försäkring tecknas av säljaren. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning!

  • Plus
Kärrgatan 4, Hofors, Hofors kommun

Kärrgatan 4

Villa
Hofors, Hofors kommun
HusmanHagberg Falun
670 000 kr
95 + 57 m²
4 rum
910 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hus som bara väntar på att få lite kärlek! Villan är belägen i familjekärt område och erbjuder en fantastisk möjlighet att skapa ert drömhem med er personliga touch. Här har både entréplan samt övre plan fått nya fräscha ytskikt om golv, väggar och delvis tak. Det nylagda golvet i ljus laminat är genomgående båda våningsplanen, ni finner nytapetserade väggar samt vitmålat tak vilket inger en känsla av enhetlig trivsel. På entréplan finner ni wc med kakel och klinker helrenoverat 2024, ett generöst vardagsrum, ett stort och praktiskt kök med matplats samt ett inglasat uterum med mysfaktor. Källaren är i behov av renovering och har fantastisk potential! Här har ni möjligheten att förverkliga era drömmar och skapa er helt egna oas. Med ett kreativt öga och renovering kan ni omvandla denna källare till en spektakulär plats som kommer att imponera på alla som kliver ner för trappan. Badrum, bastu, tvättstuga, avkopplande hemmabio, ett praktiskt hemmakontor eller kanske en elegant gästsvit - valet är ert! Fastigheten har en trädgård som erbjuder en fridfull och privat utomhusmiljö. Här kan du skapa din egen oas för avkoppling, med utrymme för trädgårdsprojekt, blomstrande växter och möjligheter till utomhusaktiviteter. Låt din fantasi flöda och skapa en trädgård där du kan njuta av sommardagar och skapa minnen med familj och vänner. Här finns idag bärbuskar, äppelträd och rabarber. Visst, det kan finnas några områden i huset som behöver lite kärlek och renovering, men det är just det som gör detta till ett spännande projekt. Med rätt insatser och kreativitet kan ni skapa en plats som speglar er personliga stil och smak. Möjligheterna är oändliga. För den som prioriterar närhet till förskolan är denna villa perfekt belägen. Ni behöver inte längre stressa med morgonrusningen eller transportera ert/era barn långt bort. Istället kan ni njuta av bekvämligheten att ha förskolan inom gångavstånd, vilket sparar tid och ger er en mer avkopplad start på dagen. Inom ett par minuters avstånd med cykel eller bil finner ni livsmedelsbutiker, pizzerior, caféer, badplatser med mycket mera. Här är din chans att förvandla ett hus med potential till ett fantastiskt hem som du kommer att älska i många år framöver. Varmt välkomna att kontakta mäklare för visning - Alice Gren 070-797 76 62

  • Plus
Knektvägen 5C, null, Falu kommun

Knektvägen 5C

Tomt
Falu kommun
HusmanHagberg Falun
695 000 kr
2 745 m² tomt

BYGG DITT NYA DRÖMBOENDE I SUNDBORN! Nu har vi en stor tomt till salu med bra läge. Varför köpa ett begagnat hus och renovera om man kan bygga nytt för nästan samma pris och dessutom få låga driftkostnader?! Dessa byggbara tomter har ett lantligt läge men ändå centralt i byn. Tomterna ligger vid en lugn och fridfull barnvänlig återvändsgata längst upp på Knektbacken med vy över skog och ängar, men har också promenad- och cykelavstånd till det mesta. Här bor ni i Sundborn med närhet till allt som erbjuds såsom livsmedelsaffär, bibliotek, pizzeria, café, badplats, kulturstråk, motionsspår och skola som har förskoleklass t o m årskurs 6. Till Falun tar det ca 15 minuter med bil och det finns bra bussförbindelser. Sundborn erbjuder även många fina grönområden och aktiviteter året om. Bl a har du skidspår alldeles i närheten och det är promenad eller cykelavstånd till sjön Toftan. Ny förskola och skola håller på att byggas till barnen och beräknas bli klar 2025. Priset för tomten är 695 000 kr. Skulle ni vilja bygga ett hus från Fiskarhedenvillan på fyra rum och kök så finns det flera alternativ. "Sparven" kostar ca 3 970 000 kr, ca 93 kvm. Priset är då inklusive tomt, el, fiber, vatten och avlopp. Väljer man "Ljungeld", ca 121 kvm, är priset ca 4 435 000 kr inklusive tomt, el, fiber, vatten och avlopp. Välkommen hem!

Hälsinggårdsvägen 35D, Hälsinggården, Falu kommun

Hälsinggårdsvägen 35D

Lägenhet
Hälsinggården, Falu kommun
HusmanHagberg Falun
2 295 000 kr
85 m²
4 rum
vån 3/3
7 169 kr/mån
27 000 kr/m²

Välkommen att ta hissen upp till ditt nya insynsskyddade drömhem! Denna nyproducerade gavelfyra med föreningens absolut bästa läge, är en bostad utöver det vanliga. Här möts modern design och smakfulla materialval för att skapa en harmonisk och stilren miljö. Den öppna planlösningen i vardagsrum och kök ger en social och ljus atmosfär, perfekt för middagar och umgänge med familj och vänner. De stora fönsterpartierna ger en fantastisk utsikt över området och trädtopparna samt släpper in mycket naturligt ljus, vilket bidrar till en öppen och inbjudande känsla. Två av de tre kvadratsmarta rummen har platsbyggda garderober och gemensamt har de en generös klädkammare. De högkvalitativa vitvarorna och badrumsmöblerna gör att du kan njuta av lyx och komfort i vardagen. Bostaden är belägen i ett lugnt och trivsamt område, med naturen och elljusspåret runt hörnet och närhet till sjön Runn. Här har du allt du behöver på bekvämt avstånd. Inom bara ett par minuters promenad når du förskolan, Hälsinggårdsskolan F-9 och Haraldsbogymnasiet, även tandläkare, vårdcentral, matbutiker och träningsanläggningen Actic Korsnäs finns i närheten. För att välkomna dig till din nya bostad bjuder Actic Korsnäs dig på 3 månaders fri träning. Läs mer om deras utbud på www.actic.se/korsnas. Men låt dig inte stanna här, känslan får du på plats! Boka dig på visning idag och låt oss visa dig allt denna fantastiska bostad har att erbjuda! VÄLKOMMEN HEM TILL DITT NYA PARADIS - EN PLATS ATT KOPPLA AV, TRIVAS OCH KALLA FÖR DITT EGET.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Bygg ditt fritidshus i fjällen!, Särna, Älvdalens kommun

Bygg ditt fritidshus i fjällen!

Tomt
Särna, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Falun
425 000 kr
1 172 m² tomt

Drömmer du om ett fritidsboende i fjällen?!? Gördalen ligger i norra Dalarna inte långt i från den norska gränsen. Här är det bra fiske året om och det finns vandringsleder. Området har direktkontakt med fantastiska skoterleder och när du känner för att byta ut skotern mot skidor eller vandringskängor har du Trysil, Sälen, Stöten, Idre och Ljördalen att välja mellan, alla inom 50-60 minuters bilfärd. Sommartid finns det i närområdet möjlighet till cykling, med bl a populära Rörbäcksnäs och här erbjuds några av Sveriges mest omtyckta mountainbikeleder. Trysil kan också stoltsera med ett väl utbrett cykelnät för alla nivåer. Gördalen har också närhet till Fulufjällets nationalpark och Njupeskär. Den växande anläggningen Gördalen Backcountry har ett motell med servering och bar samt camping. Motellet har tolv rum och i dagsläget finns det 20 campingplatser. Läs mer på: Facebook Gördalen Backcountry, https://www.instagram.com/gordalenbackcountry/ Välkommen hem!

Visar alla 13