Mäklare Annelie Svelander

Annelie Svelander

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Två nybyggda möblerade stugor - en att bo själv i och den andra för uthyrning!, Gördalen, Älvdalens kommun

Två nybyggda möblerade stugor - en att bo själv i och den andra för uthyrning!

Fritidshus
Gördalen, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
2 495 000 kr
86 m²
4 rum
947 m² tomt

TVÅ NYBYGGDA MÖBLERADE STUGOR - en för uthyrning och en till er själva?! Eller stugor för gemensamt ägande med bästa vännerna eller den stora familjen! Nu har vi två stycken stugor till salu i populära Gördalen Backcountry på en tomt på vardera 43 kvm. Husen är byggda 2022 och här finns det en hall, badrum med wc och dusch, ett sovrum med fyra sängplatser samt ett kök och vardagsrum i öppen planlösning. All inredning följer med försäljningen såsom sängar, matbord, soffa samt husgeråd. Tanken med detta är att ha den ena uthyrd och själv bo i den andra då det finns goda intäktsmöjligheter. När man letar efter ett snösäkert boende i fjällen med härligt utsikt, en levande fjällby med aktiv skoteruthyrning, vandrarhem och restaurang i bystugan- då har ni hittat rätt! Gördalen är vida känt för sin snösäkerhet som lockar främst skoteråkare från när och fjärran. De kommer hit och avnjuter sin ledighet med äventyrliga dagar i och kring Drevfjällets toppar och dalar. Gördalen ligger i norra Dalarna inte långt i från den norska gränsen. Här är det bra fiske året om och det finns vandringsleder. Området har direktkontakt med fantastiska skoterleder och när du känner för att byta ut skotern mot skidor eller vandringskängor har du Trysil, Sälen, Stöten, Idre och Ljördalen att välja mellan, alla inom 50-60 minuters bilfärd. Sommartid finns det i närområdet möjlighet till cykling, med bl a populära Rörbäcksnäs och här erbjuds några av Sveriges mest omtyckta mountainbikeleder. Trysil kan också stoltsera med ett väl utbrett cykelnät för alla nivåer. Gördalen har också närhet till Fulufjällets nationalpark och Njupeskär. Anmäl ditt intresse redan idag. Välkommen hem!

Hagagatan 14, Kyrkbacken, Falu kommun

Hagagatan 14

Villa
Kyrkbacken, Falu kommun
HusmanHagberg Falun
4 895 000 kr
165 + 115 m²
7 rum
1 039 m² tomt

GENERÖS VILLA I KYRKBACKEN TILL SALU! Denna rymliga villa, belägen i den idylliska omgivningen av Kyrkbacken, bjuder på en unik möjlighet för de som söker efter ett större boende. Med en adress på Hagagatan, upptar denna fastighet ett högt och fördelaktigt läge som erbjuder en fin utsikt över det omgivande området. Boarean på cirka 165 kvadratmeter, kompletterat med ytterligare 115 kvadratmeter i biyta, rymmer fyra väl tilltagna sovrum. Dessa rum är designade med familjens komfort i åtanke, där varje rum erbjuder gott om utrymme för personlig inredning och vardagsmys. För den växande familjen eller den som önskar ytterligare utrymme finns även potential att omvandla befintliga utrymmen till fler sovrum, vilket gör denna villa ytterst anpassningsbar till skiftande behov. Byggd på 1930-talet, kvarhåller denna charmiga villa en mängd tidstypiska detaljer som bidrar till dess unika karaktär. Högt i tak skapar en luftig och välkomnande atmosfär i hela huset, där ljuset flödar fritt genom generöst tilltagna fönsterpartier och flera av rummen har trägolv. Den separata matsalen är ett verkligt hjärta i hemmet, där familj och vänner kan samlas för måltider och samvaro. Serveringsgången, ett sällsynt och eftertraktat inslag, lägger till en extra funktionalitet, perfekt för underhållning och festligheter. Exteriört kompletterar villans traditionella charm den omgivande miljön i Kyrkbacken, där trädgården och utomhusområdena erbjuder en fridfull tillflyktsort från vardagens stress. Med gott om plats för barnens lek, odlingar eller avkopplande stunder under bar himmel, är detta ett hem som inte bara erbjuder praktiskt boende utan också en hög livskvalitet. Kyrkbacken är en av Faluns mest attraktiva bostadsområden och här har man gång- och cykelavstånd till det mesta, som t ex skolor, Högskolan Dalarna, Falu Lasarett, kommunikationer, natur, och Lugnets fritidsområde samt Falu centrum. Välkommen hem!

Idre Fjäll Alpinvägen 856, lägenhet 9, Idre Fjäll, Älvdalens kommun

Idre Fjäll Alpinvägen 856, lägenhet 9

Lägenhet
Idre Fjäll, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
3 795 000 kr
75 m²
5 rum
7 381 kr/mån
50 600 kr/m²

Högst upp i huset på Alpinvägen 856 finns denna härliga etagelägenhet om 5 rum och kök med en underbar balkong i väst! Socialt utformad lägenhet som präglas av en härlig rymd, exklusiva materialval, fullutrustat modernt kök med ett svårslaget läge i Idre Fjäll. Boendet har hämtat inspiration från fjällvärlden med naturnära material och skandinavisk inredning. Genomgående mycket hög standard och smakfulla detaljer att förälska sig i. Färgskalorna är varma och möblera väl utvalda. Här finns utrymme för både härliga middagar, en skön och värmande bastu samt soffmys, allt med magisk utsikt över fjällen. Det ska vara enkelt att leva här och lägenheten erbjuder allt för ett bekvämt fjällboende. Här kan Ni skapa Ert andra hem, en plats för familjen och vännerna men också en bra plats för fjällkontoret. Som boende har man också en mängd förmåner genom lokala samarbeten, vilket kan läsas mer om på Fjällhem Idres hemsida. Lägenheten rymmer 4 sovrum, 2 på entréplan och 2 på övervåning/loft, stort badrum med bastu samt en extra toalett och ett bra förråd uppe på loftet. Boendet har en öppen planlösning med kök, matplats och soffhörna samt balkong med utsikt över dalen och de norska fjällkedjorna. Självklart finns både tvättmaskin och torkskåp samt en air dryer för torkning av pjäxor/skor. Med ski in/ski out har Du närhet till både längdspåret, som glider förbi alldeles ovanför huset, och flertalet härliga pister där Dalarnas Längsta tar Dig hem för dagen. Idre Fjäll är en snabbt växande skidort och erbjuder både shopping och flertalet olika restauranger. Stora investeringar väntas göra Norra Dalarnas alpina fjällvärld ännu lite bättre de kommande åren och redan i år öppnar gondol-liften! Gondolen är den senaste i raden av nyheter på Idre Fjäll som gör att anläggningen är en av de främsta i norden och med premiär nu på sportlovet blir fjället en attraktion rikare! På sikt är tanken att ytterligare en goldol ska binda samman de båda fjällen, Himmelfjäll och Idre Fjäll, vilket kommer att stärka båda skidanläggningarna. Här får Du en lägenhet med genuin fjällkänsla som måste upplevas i sitt rätta element. Här finns saker att upptäcka året runt! Välkommen till Alpinvägen 856, Fjällhem Idre - Ditt andra hem!

  • Balkong
Pers väg 7, Gördalen, Älvdalens kommun

Pers väg 7

Tomt
Gördalen, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
295 000 kr
1 336 m² tomt

TOMT TILL SALU MED BRA LÄGE OCH MED V/A-ANSLUTNING VID TOMTGRÄNS! Drömmer du om att bygga ditt eget paradis med lagomt avstånd från all "kommers"? När man letar efter ett snösäkert boende i fjällen med härligt utsikt, en levande fjällby med aktiv skoteruthyrning, vandrarhem och restaurang i bystugan- då har ni hittat rätt! Gördalen är vida känt för sin snösäkerhet som lockar främst skoteråkare från när och fjärran men också skidåkare. De kommer hit och avnjuter sin ledighet med äventyrliga dagar i och kring Drevfjällets toppar och dalar. Gördalen ligger i norra Dalarna inte långt i från den norska gränsen. Här är det bra fiske året om och det finns vandringsleder. Området har direktkontakt med fantastiska skoterleder och när du känner för att byta ut skotern mot skidor eller vandringskängor har du Trysil, Sälen, Stöten, Idre och Ljördalen att välja mellan, alla inom 50-60 minuters bilfärd. Sommartid finns det i närområdet möjlighet till cykling, med bl a populära Rörbäcksnäs och här erbjuds några av Sveriges mest omtyckta mountainbikeleder. Trysil kan också stoltsera med ett väl utbrett cykelnät för alla nivåer. Gördalen har också närhet till Fulufjällets nationalpark och Njupeskär. Anmäl ditt intresse redan idag!

Större fastighet till salu med möjligheter!, Lemsjövallen, Älvdalens kommun

Större fastighet till salu med möjligheter!

Tomt
Lemsjövallen, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
900 000 kr
2,6 ha tomt

STÖRRE FASTIGHET TILL SALU I LEMSJÖVALLEN! Lemsjövallen var en äldre fäbod med anor långt tillbaka i tiden då det bedrevs jordbruk här på vallen med lösgående djur och slåtterängar på de öppna landskapen. Men tiden förändras och så även här på fäboden- djuren är sedan länge borta och Lemsjövallen har utvecklats till ett fritidshus paradis med fantastisk utsikt mot fjällen och ner till mot Lemsjön. Marken som nu ska säljas är på ca 3 hektar (30 000 m2) och ligger mitt i området med väg längs med fastigheten. Här finns det möjlighet att dela upp marken i flera tomter och sälja dessa var för sig- eller så behåller man marken som den är idag och bygger något enbart åt sig själv. Något förhandsbesked från kommun eller Lantmäteriet finns inte idag, men det finns andra aktörer som har gjort avstyckningar på grannfastigheter och bebyggt dessa med hus. Det bör inte vara några problem med att göra så även här. Närmaste ställe här är Mörkret som ligger ca 1,5 mil längre västerut mot Gördalen och till Särna är det också ca 1,5 mil. På vintern är det snöskoteråkning på alla de miltals preparerade leder som finns i anslutning här samt även pimpelfiske i närliggande sjöar som är de största intressena. Längdskidåkning finns också här då det dras spår hela vintern av de som vistas här vintertid. På sommaren är det träning i form av cykling och löpning på skoterleder och längdspåren som många ägnar sig åt samt fiske i alla dess bäckar och åar som finns i naturen. Inte så långt från Lemmsjövallen ligger Fulufjällets Nationalpark med Sveriges högsta vattenfall, Njupeskär som är en mycket populär destination under sommarhalvåret. De olika fjälldestinationerna så som Idre Fjäll, Himmelfjäll och Fjätervålen nås inom 45 minuter med bil. Är man intresserad och vill veta mer om möjligheter till att bebygga marken så hänvisas ni till Älvdalens kommun på 0251-31300. Anmäl ditt intresse redan idag till ansvarig mäklare.

Staffsåsvägen 51, Gördalen, Älvdalens kommun

Staffsåsvägen 51

Gård/Skog
Gördalen, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
450 000 kr
230 m²
5 ha tomt

Bygga nytt i Gördalen!? Nu har vi tre stycken snart byggklara tomter till salu i Gördalen. Är du skoteråkare och vill förvärva en av dessa tomter och bygga dig en egen stuga mitt i snöskoter meckat i Gördalen så finns inte bättre möjlighet än denna. Hit vallfärdar många skoterresenärer för att utmana sig själva och snöskotern i dessa sagolika fjällbranter och fjälltoppar som är en del av naturen i Norra Dalarna. Gördalen ligger i norra Dalarna inte långt i från den norska gränsen. Här är det bra fiske året om och det finns vandringsleder. Området har direktkontakt med fantastiska skoterleder och när du känner för att byta ut skotern mot skidor eller vandringskängor har du Trysil, Sälen, Stöten, Idre och norska Ljördalen att välja mellan, alla inom 30-60 minuters bilfärd. Sommartid finns det i närområdet möjlighet till cykling, med bl a populära Rörbäcksnäs och här erbjuds några av Sveriges mest omtyckta mountainbikeleder. Trysil kan också stoltsera med ett väl utbrett cykelnät för alla nivåer. Gördalen har också närhet till Fulufjällets nationalpark och Njupeskär. Skräddarens Fjällgård är basen i byn och det är från denna fastighet som tomterna kommer att avstyckas från. Fjällgården ligger mitt i byn och mitt emot bystugan som fungerar som restaurang och samlingsplats mestadels vintertid. Från denna fastighet kommer tre st tomter att avstyckas och säljas var för sig, förrättning hos Lantmäteriet pågår. I kartbilden syns det hur de olika tomterna kommer att ligga och dess utformning syns klart i förhållande till varandra samt vägen genom byn. Det är fin åkermark där tomterna ligger med morän under matjorden. Vatten och avlopp ingår i priset för varje tomt. De tre tomterna kommer att ingå i den gemensamma anläggningen som redan finns där. Detta medför betydligt mindre avgifter för drift och tömning. Köparen står för grävningen och material fram till kopplingspunkten. Viktig information är att tre tomter ska styckas ut ur denna stamfastighet, Staffsåsvägen 51, och detta ligger hos Lantmäteriet som inte har tilldelat tomterna några egna fastighetsbeteckningar ännu, detta görs när avstyckningen är färdig, längre fram i höst. Köper du en tomt nu så köper du den som "del av stamfastigheten", men betalningen görs inte förrän avstyckningen vunnit laga kraft. All information i denna annons som gäller servitut, nyttjanderätt, arealstorlek, inteckningar, taxeringsvärde, taxeringskod och liknande gäller enbart stamfastigheten och INTE någon av de nya tomterna som nu ska säljas. Förhandsbesked och strandskyddet är godkänt och beviljat. När det gäller bygglov så hänvisar vi till Älvdalens kommun på 0251-31 300 som har hand om dessa frågor. När det gäller visningar eller andra frågor som berör området eller fastigheten och tomterna så kontakta gärna ansvarig mäklare. Tomt 1 är på 973 m2, utgångspris 550.000 kr Tomt 2 är på 564 m2, utgångspris 450.000 kr Tomt 3 är på 1041 m2, utgångspris 625.000 kr Anmäl ditt intresse redan idag!

Industrigatan 29, Hagalund, Borlänge kommun

Industrigatan 29

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
HusmanHagberg Falun
895 000 kr
40,5 m²
1 rum
vån 3/3
2 170 kr/mån
22 099 kr/m²

CENTRAL CiTYLÄGENHET! Nu har vi en trevlig välplanerad 1:a på ca 40 kvm i centrala Borlänge med ett attraktivt läge och promenadavstånd till allt!. Lägenheten har en mysig och trevlig planlösning och här finns det bra med förvaring. Badrummet är totalrenoverades 2017 och köket har 2021 fått ny spis, kyl och frys . Vardagsrummet är generöst och har plats för både bra förvaring, "soffhäng", matplats och en arbetsplats. Sovrummet/sovalkoven rymmer en större säng. Ett boende med en låg avgift i en välskött HSB- förening som också ger dig tillgång till ett gym, en bastu samt en övernattningslägenhet för dina långväga gäster. Ett perfekt läge med fina gröna omgivningar men ändå centralt. Ditt första boende, ett studentboende eller en övernattningslägenhet med promenadavstånd till allt! Här nås skolor, restaurangerna, kommunikationer, kulturevenemang, Högskolan Dalarna, Borlänge centrum och köpcentret Kupolen med lätthet. Snart tillträde kan ordnas! Välkommen hem!

  • Plus
TOMT MED POSITIVT FÖRHANDSBESKED FÖR BYGGNATION AV EN VILLA I VACKRA SUNDBORN!, Sundborn, Falu kommun

TOMT MED POSITIVT FÖRHANDSBESKED FÖR BYGGNATION AV EN VILLA I VACKRA SUNDBORN!

Tomt
Sundborn, Falu kommun
HusmanHagberg Falun
695 000 kr
2 745 m² tomt

BYGG DITT NYA DRÖMBOENDE I SUNDBORN! Nu har vi två stora tomter till salu med bra läge. Varför köpa ett begagnat hus och renovera om man kan bygga nytt för nästan samma pris och dessutom få låga driftkostnader?! Dessa byggbara tomter har ett lantligt läge men ändå centralt i byn. Tomterna ligger vid en lugn och fridfull barnvänlig återvändsgata längst upp på Knektbacken med vy över skog och ängar, men har också promenad- och cykelavstånd till det mesta. Här bor ni i Sundborn med närhet till allt som erbjuds såsom livsmedelsaffär, bibliotek, pizzeria, café, badplats, kulturstråk, motionsspår och skola som har förskoleklass t o m årskurs 6. Till Falun tar det ca 15 minuter med bil och det finns bra bussförbindelser. Sundborn erbjuder även många fina grönområden och aktiviteter året om. Bl a har du skidspår alldeles i närheten och det är promenad eller cykelavstånd till sjön Toftan. Ny förskola och skola håller på att byggas till barnen och beräknas bli klar 2025. Priset för tomten är 695 000 kr. Skulle ni vilja bygga ett hus från Fiskarhedenvillan på fyra rum och kök så finns det flera alternativ. "Sparven" kostar 3 970 000 kr, ca 93 kvm. Priset är då inklusive tomt, el, fiber, vatten och avlopp. Väljer man "Ljungeld", ca 121 kvm, är priset 4 435 000 kr inklusive tomt, el, fiber, vatten och avlopp. Välkommen hem!

Regnbågsgränd 18, Särna, Älvdalens kommun

Regnbågsgränd 18

Villa
Särna, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
1 295 000 kr
80 + 80 m²
3 rum
1 193 m² tomt

På Regnbågsgränd i Särna ligger denna trevliga villa på en normal stor tomt för området. Huset är en plan med källare och är i gott skick- vilket märks redan när man kommer in i hallen. På gården finns även ett garage och en gäststuga. Nere i källaren finns gillestuga, tvättstuga och pannrum bland annat. Huset är välskött och underhållet och det är bara att flytta in som det är, om man vill det. Det är gångavstånd in till centrum där du har det mesta man önskar sig med mataffär, OK mack, pizzeria, camping med restaurang samt många andra butiker som säljer allehanda saker. Det finns skola, fritids, förskola tvärs över gatan. Särna är möjligheternas ort där snöskoter åkningen lockar många på vinterhalvåret till de milsvida lederna och friåkningen under eget ansvar som fortfarande är tillåten under viss försiktighet. Pimpelfiske och sommarfiske i alla dess bäckar, sjöar och åar är andra populära intressen man utövar här. Du har även Fulufjället och Njupeskär samt andra vandringsleder om man vill förena nytta med nöje att besöka olika platser som endast nås till fots. Närheten till skidorterna Idre fjäll, Himmelfjäll och Fjätervålen når man med bil på endast 35 minuter och till Sälen tar det ca 1 timme med bil så då når man hela dalafjällen med kort varsel. Snart tillträde kan ordnas! Välkommen hem!

Grövelsjövägen 365A, Grövelsjön, Älvdalens kommun

Grövelsjövägen 365A

Fritidshus
Grövelsjön, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
9 995 000 kr
154 m²
4 rum
224,5 ha tomt

Mitt i Storsätern ligger detta fantastiska ställe med mark ner mot Grövlan som rinner förbi gården. Nu finns ett unikt tillfälle att förvärva en fastighet med flera mindre stugor som kan hyras ut veckovis eller säsongsvis. Har du gått och fantiserat om att köpa ett ställe i Grövelsjön med flera stugor så har du sett att tillfällena inte växer på träd. Denna fastighet med byggnader är i det närmaste komplett men det finns en del små fix att ordna med för att det ska bli riktigt bra boende här, ytskikten i stugorna behöver ses över liksom att badrummen är äldre förutom i uthus längan närmast ån som är nyrenoverad. Här finns en större stuga i gott skick, en mindre stuga i gott bruksskick, en liten stuga i bruksskick. I uthuslängan närmast ån finns också ett boende inrett som kan hyras ut. 3 st mindre campingstugor med endast sovrum finns även dom som kan samordnas med toalett och dusch i den inredda uthuslängan. Campingen längre upp på fastigheten har idag 12 platser men ursprungsplanen medger 23 platser. Det finns även en timrad lada som används som förråd men även ett större garage inne på gården samt ett garage vid infarten så här kan man ha sina skotrar och 4-hjulingar under tak. Gården säljes med det mesta av inventarierna. Med skoter tar du dig direkt från gården ut på de milsvida skoterlederna som tar dig långt utanför länsgränsen om du så vill men populärt är att pimpla röding på Grövelsjön och Hävlingen, även längdskidåkning och vandringar är populära aktiviteter i Norra Dalarnas fjällkedjor. Till fastigheten hör även skogsskiften som är på ca 222 ha i Grövelsjön (se även skogsbruksplan). Välkommen hem!

Bygg ditt fritidshus i fjällen!, Särna, Älvdalens kommun

Bygg ditt fritidshus i fjällen!

Tomt
Särna, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Falun
425 000 kr
1 172 m² tomt

Drömmer du om ett fritidsboende i fjällen?!? Gördalen ligger i norra Dalarna inte långt i från den norska gränsen. Här är det bra fiske året om och det finns vandringsleder. Området har direktkontakt med fantastiska skoterleder och när du känner för att byta ut skotern mot skidor eller vandringskängor har du Trysil, Sälen, Stöten, Idre och Ljördalen att välja mellan, alla inom 50-60 minuters bilfärd. Sommartid finns det i närområdet möjlighet till cykling, med bl a populära Rörbäcksnäs och här erbjuds några av Sveriges mest omtyckta mountainbikeleder. Trysil kan också stoltsera med ett väl utbrett cykelnät för alla nivåer. Gördalen har också närhet till Fulufjällets nationalpark och Njupeskär. Den växande anläggningen Gördalen Backcountry har ett motell med servering och bar samt camping. Motellet har tolv rum och i dagsläget finns det 20 campingplatser. Läs mer på: Facebook Gördalen Backcountry, https://www.instagram.com/gordalenbackcountry/ Välkommen hem!

Pers väg 9, Gördalen, Älvdalens kommun

Pers väg 9

Villa
Gördalen, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
1 650 000 kr
51 m²
4 rum
558 m² tomt

När man letar efter ett snösäkert boende i fjällen med härligt utsikt, en levande fjällby med aktiv skoteruthyrning, vandrarhem och restaurang i bystugan- då har ni hittat rätt! Gördalen är vida känt för sin snösäkerhet som lockar främst skoteråkare från när och fjärran. De kommer hit och avnjuter sin ledighet med äventyrliga dagar i och kring Drevfjällets toppar och dalar. Gördalen ligger i norra Dalarna inte långt i från den norska gränsen. Här är det bra fiske året om och det finns vandringsleder. Området har direktkontakt med fantastiska skoterleder och när du känner för att byta ut skotern mot skidor eller vandringskängor har du Trysil, Sälen, Stöten, Idre och Ljördalen att välja mellan, alla inom 50-60 minuters bilfärd. Sommartid finns det i närområdet möjlighet till cykling, med bl a populära Rörbäcksnäs och här erbjuds några av Sveriges mest omtyckta mountainbikeleder. Trysil kan också stoltsera med ett väl utbrett cykelnät för alla nivåer. Gördalen har också närhet till Fulufjällets nationalpark och Njupeskär. Det är sällan som det är något till salu här, men nu är det en väldigt fin stuga med skotergarage som är fortlöpande underhållits och i gott skick som ska säljas i Forsenbergs stugområde. En mindre fjällbäck rinner förbi fastigheten i tomtgränsen vilket gör det lite mysigare när det porlar och vatten har ju alltid roat både stora och små. Säljarna äger även den närliggande fastigheten (tomt) Gördalen 11:47 som går att köpa till om man vill ha kontroll över granntomten och själv välja eventuella grannar eller om man har den kvar själv. Säljes med delvis lösöre. Eller överenskommelse med köpare och säljare. Välkommen hem!

  • Plus

Visar alla 12