Östergarn Filippuse 299

Östra Gotland, Gotland Se på karta

4 995 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
177 m²
Tomtarea
3 061 m²
Byggår
1910
Driftkostnad
36 996 kr/år

Nu har vi nöjet att förmedla denna fantastiskt fina fastighet på Östergarnslandet med Sandviken, en av Gotlands finaste sandstränder som granne. Ett mycket fint och smakfullt renoverat kalkstenshus med bl.a. trägolv, djupa fönsternischer och vackra pardörrar med smidesornament precis som sig bör i den här typen av hus. På bottenvåningen ryms ett stort kök med lantlig känsla, ett vardagsrum med en imponerande öppen spis och djupa fönster åt tre håll, sovrum, matrum/hall, rymlig hall/entré och ett stilrent modernt duschrum. En trappa upp ryms ytterligare tre rymliga sovrum, ett allrum med takkupor och fin vy ner mot havet och ett charmigt badrum. Det finns således två nyrenoverade badrum i detta hus. Bostaden har vattenburen värme via jordvärmepump. Nyare kommunalt V/A system med avsaltat havsvatten.

På fastigheten finns även den gamla smedjan som renoverats och inretts på ett mycket tilltalande sätt och nyttjas idag som ett fullt utrustat boende. Storstuga med köksdel, slipat betonggolv, kamin och vackra fönster mot trädgården. Byggnaden inrymmer även ett duschrum och ovanvåning med allrum/sovloft och utgång till balkong. På fastigheten finns även ett gästhus "skrivarlya" om ca 10 m² med rum och sovloft.

Den härliga tomten om 3 061 m² omgärdas till större delen av en vacker Gotlandstun samt en insynsskyddande häck mot vägen.

Oavsett om du drömmer om ett permanentboende eller ett rymligt fritidshus på Östergarnslandet med närhet till havet så är detta ett fantastiskt tillfälle!

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Visby

Kontakta mäklaren

Pontus Lundgren

Mäklarhuset Visby
0498292977