Mäklare Pontus Lundgren

Pontus Lundgren

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hangvar Kyrkebys 707, Hangvar - Norra Gotland, Gotlands kommun
  • Lör 10 aug kl 13:00
Hangvar Kyrkebys 707, Hangvar - Norra Gotland, Gotlands kommun, bild 2
Hangvar Kyrkebys 707, Hangvar - Norra Gotland, Gotlands kommun, bild 3

Hangvar Kyrkebys 707

Villa
Hangvar - Norra Gotland, Gotlands kommun
4 800 000 kr
151 + 29 m²
7 rum
7 494 m² tomt

Välkommen till denna unika fastighet i Hangvar, Norra Gotland. Med en total boyta på ca 151 kvadratmeter finns gott om plats för den stora familjen eller för generationsboende. Här erbjuds en möjlighet att förverkliga dina drömmar om en egen verksamhet i lugn och naturskön miljö. Fastigheten är ypperlig både som permanentboende eller semesterboende. Det finns även utvecklingspotential för den som önskar hyra ut. På den generösa tomten om hela 7 494 m² finns en pool som bidrar till en oasliknande känsla och ger möjlighet till avkoppling och rekreation. Läget är soligt och avskilt, vilket ger både lugn och ro. Bostaden är i nyrenoverad i modernt skick och erbjuder alla bekvämligheter man kan önska sig såsom fem sovrum, tre badrum, tvättstuga samt kommunalt VA och fiber. Utöver huvudbyggnaden finns även andra byggnader på tomten, såsom magasin, ladugård och garage med carport. Dessa ger möjlighet till förvaring och utrymme för olika ändamål. Sammanfattningsvis erbjuder denna fastighet en fantastisk möjlighet att skapa ett trivsamt boende för den stora familjen, med potential för uthyrning och en härlig pool som kronan på verket. Missa inte chansen att bli ägare till denna unika pärla i Hangvar!

  • Premium
Gammelgarn Klints 166B, null, Gotlands kommun

Gammelgarn Klints 166B

Tomt
Gotlands kommun
950 000 kr
2 008 m² tomt

Välkommen till denna fina naturtomt belägen i Gammelgarn, nära den vackra stranden i Grynge. Med en tomtareal på 2008 kvadratmeter finns det gott om utrymme att skapa ditt drömboende. Tomten har ett lugnt läge med 4 andra fastigheter och omges av skog, hällar och ängsmark, vilket ger en känsla av ro och avskildhet. För dem som älskar havet och den salta luften är det bara knappt två kilometer till Grynges sandstrand, perfekt för soliga dagar och avkoppling. I priset ingår anslutningskostnader för till vatten & avlopp och el. På fastigheten finns det ett beviljat bygglov med starbesked vilket gör det enkelt att komma igång med byggandet Under dokument finner ni bygglovet och övriga dokument. Varm välkomna att själva att besöka tomten och för frågor är du varmt välkommen att kontakta oss!

Stånga Bosarve 127, null, Gotlands kommun
Stånga Bosarve 127, null, Gotlands kommun, bild 2
Stånga Bosarve 127, null, Gotlands kommun, bild 3

Stånga Bosarve 127

Villa
Gotlands kommun
1 975 000 kr
84 + 44 m²
4 rum
2 350 m² tomt

Välkommen till denna trevliga villa belägen i Stånga. Bostadshus fördelat på 1,5 plan med källare. Bostaden inrymmer 4 rum och kök varav två sovrum samt en bra källare. Huset har genomgått större renovering under senare åren med omlagt tak, nya fönster och låga driftkostnader via bergvärmepump. Huset är omgivet av en generös tomt på 2350 kvadratmeter, vilket ger gott om utrymme för utomhusaktiviteter och trädgårdsarbete. Utöver huvudbyggnaden finns även en ladugård på tomten. Denna träbyggnad med plåttak och gjuten platta har tidigare använts för loppisverksamhet och erbjuder nu möjligheter till förvaring och extra utrymme. På övervåningen finns ett sommarrum och loft, perfekt för avkoppling eller som extra sovutrymme. Fastigheten har kommunalt vatten och avlopp samt fiber finns installerat. Stånga är ett levande samhälle med mataffär, skola och närhet till fina Gumbalde golfbana. Fastigheten säljs med skyddat köp vilket innebär att bostadshuset är förbesiktigat och säljaren har tecknat försäkring mot dolda fel. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Stenkyrka Stenkyrkehuk 365, null, Gotlands kommun
Stenkyrka Stenkyrkehuk 365, null, Gotlands kommun, bild 2
Stenkyrka Stenkyrkehuk 365, null, Gotlands kommun, bild 3

Stenkyrka Stenkyrkehuk 365

Fritidshus
Gotlands kommun
3 500 000 kr
69 m²
3 rum
3 059 m² tomt

Välkommen till detta charmiga fritidshus beläget nära mysiga promenadstråk och omgiven av vacker natur och magiska solnedgångar. Med en skogstomt och havsutsikt erbjuder denna pärla en perfekt plats att koppla av och njuta av livet. Fritidshus i ett plan med bekvämligheter såsom öppen spis, luft-luftvärmepump, fiber och nyare avlopp. Vardagsrum med stora glaspartier och utgång inglasat uterum med utsikt ner emot havet. Vidare i bostaden finner ni kök med matplats, duschrum, toalettrum och två sovrum varav ett mindre. Här finns även möjligheter till odling med ett bra växthus och en fin tomt. Det finns även ett gästhus samt en redskapsbod för förvaring av trädgårdsredskap. Här bor ni med vacker natur, närhet till havet och fina strövområden. Närhet till populära Ihreviken och Lickershamn. Ca 25 km till Visby. Fastigheten säljs såsom den står med samtliga inventarier. Fastigheten säljs med skyddat köp vilket innebär att bostadshuset är förbesiktigat och säljaren har tecknat försäkring mot dolda fel. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Högklint Högklintsvägen 12, stuga 21, Vibble /Kneippbyn, Gotlands kommun

Högklint Högklintsvägen 12, stuga 21

Lägenhet
Vibble /Kneippbyn, Gotlands kommun
1 600 000 kr
40 m²
3 rum
2 178 kr/mån
40 000 kr/m²

Vid Kneippbyn strax söder om Visby finner ni denna stuga om 40 m² fördelat på 3 rum och kök. Här kan ni själv njuta av ledigheten eller hyra ut stugan när ni så önskar. Stugan har goda intäktsmöjligheter och smidig uthyrning via Kneippbyn. Trevligt och välutrustat boende med genomtänkt planlösning, golvvärme i hela stuga, braskamin och luft-luftvärmepump. Storstuga med matplats invid fönster, bäddbar soffa, braskamin och fullt utrustat kök. Två stycken sovrum med garderober varav ett med dubbelsäng och det andra med familjevåningssäng. Duschrum med klinkergolv och kaklade väggar. Renoverad trälagd altan med eftermiddags- och kvällssol samt havsutsikt. Stugan ligger precis ovanför Kneippbyns Camping och Kneippbyns Sommar- & Vattenland. På högsäsong har man tillgång till morgon och kvällsbad i lagunen och i området finns även restauranger, padelbanor, tennisplan, utegym, leksplats och mycket mera. Endast ca 15 minuters cykelväg till Visby, Föreningen tillåter juridisk person som medlem, men tillåter inte permanentboende och mantalsskrivning i bostadsrätten. Säljaren har reserverat veckorna 28, 29 och 36 för 2024. De veckorna kan en köpare använda själv eller hyra ut. Varmt välkommen på visning!

Byrumsgatan 16, Visby - Södercentrum, Gotlands kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Byrumsgatan 16

Lägenhet
Visby - Södercentrum, Gotlands kommun
1 950 000 kr
45 m²
1 rum
vån 3/6
3 120 kr/mån
43 333 kr/m²

Välkommen till denna öppna och ljusa lägenhet belägen i Visby vid Södercentrum, bara en kort promenad från Söderport och Visby innerstad. Från rummet ser du en del av ringmuren, en glimt av havet i väster och horisonten där borta. Ljuset, som flödar igenom lägenhetens stora fönster, skapar en skön atmosfär. Här erbjuds du ett yteffektivt och välplanerat boende på 45 kvadratmeter. Genom den flexibla planlösningen ges du möjlighet att anpassa bostaden efter dina egna önskemål och behov. Förvaringsutrymmet i anslutning till lägenheten bidrar till en välorganiserad vardag. Bra källarförråd finns. Hissen tar dig smidigt upp till den tredje våningen, där lägenheten är belägen. På våren och sommaren kan du njuta av solen på den generösa balkongen i söderläge, perfekt för avkoppling och sociala stunder. Bostaden är en del av en väletablerad förening med stabil ekonomi. Här bor du centralt med ett stenkast till närmaste affär och närhet till härliga promenader i de vackra Pallisaderna ovanför hamnen. Det finns möjlighet att parkera din bil i garaget. Bekvämt och tryggt. Passa på att förvärva detta fina boende i Visby vid Södercentrum och upplev allt det härliga staden har att erbjuda. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Snäckgärdsvägen 60, null, Gotlands kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Snäckgärdsvägen 60

Lägenhet
Gotlands kommun
5 500 000 kr
78 m²
3 rum
vån 5/5
4 938 kr/mån
70 513 kr/m²

Högst upp i huset finner ni denna stora välplanerade gavellägenhet. Inglasad balkong och 180 graders havsutsikt i väster med vackra solnedgångar samt balkong emot bergssidan och i öster! Stort vardagsrum med generös takhöjd och braskamin i modern öppen planlösning med köket. Från vardagsrum/kök når man den inglasade balkongen i väst. Stor inglasad balkong med enastående havsutsikt där ni kan avnjuta magiska solnedgångar. Kök med bra arbetsytor av rostfritt stål, gott om skåpförvaring samt plats för matmöbel intill fönster med havsutsikt. Genomgående ljus interiör och parkettgolv. Lägenheten har 2 bra sovrum med garderober, ett helkaklat duschrum med egen tvättmaskin. Omgivningen är karaktäristisk gotländsk strandlinje och med gles barrskog och klintavsnitt. Strax söder om föreningen ligger Flundreviken med småbåtshamn och strax norr om föreningen ligger Snäckviken med fint bad. Byggnaden är i 5 våningar med hiss och totalt 15 st lägenheter som bildar en egen bostadsrättsförening. I markplan finns gemensamma utrymmen som förråd, tvättstuga med torkskåp och torktumlare, brevlåda och hiss till samtliga plan. Garage och parkeringsplats finns. Badplats i Snäckviken med restaurang och närbutik på sommaren. Belyst asfalterad gång- och cykelväg längs stranden till centrala Visby. Bussförbindelse finns. Varmt välkomna till Snäckgärdsvägen 60!

  • Balkong
  • Hiss
Eksta Enebacken 8, Eksta - Sydvästra Gotland, Gotlands kommun

Eksta Enebacken 8

Lägenhet
Eksta - Sydvästra Gotland, Gotlands kommun
995 000 kr
116,4 m²
4 rum
8 548 kr/m²

Välkommen till denna trevliga och bra planerade lägenhet med villakänsla, uteplats samt en liten grön täppa med plats för lek och egna odlingar. I månadsavgiften på 7 400 kr ingår uppvärmningskostnader, fiber och parkering. Här bor ni som i en villa fast med alla bekvämligheter som det finns med en bostadsrätt. Trivsamt och praktiskt boende fördelat 1,5 plan om 4 rum och kök varav 3 sovrum och två badrum. Rymligt och ljust vardagsrum med braskamin samt öppet emot köket med matplats. Fint kök med vit interiör och matplats invid fönster. Ifrån köket når ni den trevliga uteplatsen och trädgården i soligt söderläge. Vidare på entréplan så inryms ett sovrum, badrum med bra tvättmöjligheter med tvättmaskin och torktumlare samt ett förrådsutrymme under trappan. Övervåning med två sovrum, nyrenoverat duschrum samt en klädkammare/arbetsrum. Uppvärmning sker via vattenburenburen golvvärme och ingår i månadskostnaden. . Generösa förvaringsmöjligheter i såväl invändig klädkammare, förråd under trappan som i utvändigt kallförråd. Till lägenheten hör även en carport samt p-plats för bilen. Varmt välkommen till Enebacken 8 i Eksta!

  • Plus
  • Uteplats
Artillerigatan 29 P, Visby - Öster, Gotlands kommun

Artillerigatan 29 P

Lägenhet
Visby - Öster, Gotlands kommun
1 850 000 kr
32 m²
1 rum
vån 3/3
3 500 kr/mån
57 813 kr/m²

På tredje våningen med bästa solläge finner ni denna välplanerade och yteffektiva bostadsrätt om 32 m². Här erbjuds du ett boende i ett mycket trevligt område och med egen entré via loftgång som vetter mot poolområdet. Det är tillåtet att hyra ut lägenheten och det finns en förmedling för uthyrning under sommarperioden och resterande del av året. Bostadsrätten är praktisk och välutrustad med det mesta du behöver på liten yta. Genomgående fräscha och snygga ytskikt i hela lägenheten. Det helkaklade duschrummet har förberetts för egen tvättmaskin och torktumlare om så önskas. Ljust kombinerat sovrum/vardagsrum med en liten arbetsplats i direkt anslutning vilket gör detta till ett utmärkt studentboende. I området finns fri parkering i mån av plats. Här har du möjlighet att påverka din boendekostnad genom uthyrning delar av året. Gemensam uppvärmd pool att nyttja sommartid, tillgång till gemensam tvättstuga och ett bra centralt läge i lugna kvarter nära Östercentrum. Goda hyresintäkter och smidig uthyrning via Visby lägenhetshotell. Samtliga inventarier ingår i köpet.

  • Hiss

Visar alla 9