Mäklare Pontus Lundgren

Pontus Lundgren

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Byrumsgatan 16, Visby - Södercentrum, Gotlands kommun

Byrumsgatan 16

Lägenhet
Visby - Södercentrum, Gotlands kommun
2 100 000 kr
45 m²
1 rum
vån 3/6
3 120 kr/mån
46 667 kr/m²

Välkommen till denna öppna och ljusa lägenhet belägen i Visby vid Södercentrum, bara en kort promenad från Söderport och Visby innerstad. Från rummet ser du en del av ringmuren, en glimt av havet i väster och horisonten där borta. Ljuset, som flödar igenom lägenhetens stora fönster, skapar en skön atmosfär. Här erbjuds du ett yteffektivt och välplanerat boende på 45 kvadratmeter. Genom den flexibla planlösningen ges du möjlighet att anpassa bostaden efter dina egna önskemål och behov. Förvaringsutrymmet i anslutning till lägenheten bidrar till en välorganiserad vardag. Bra källarförråd finns. Hissen tar dig smidigt upp till den tredje våningen, där lägenheten är belägen. På våren och sommaren kan du njuta av solen på den generösa balkongen i söderläge, perfekt för avkoppling och sociala stunder. Bostaden är en del av en väletablerad förening med stabil ekonomi. Här bor du centralt med ett stenkast till närmaste affär och närhet till härliga promenader i de vackra Pallisaderna ovanför hamnen. Det finns möjlighet att parkera din bil i garaget. Bekvämt och tryggt. Passa på att förvärva detta fina boende i Visby vid Södercentrum och upplev allt det härliga staden har att erbjuda. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Smalgränd 3, Visby, Gotlands kommun

Smalgränd 3

Villa
Visby, Gotlands kommun
4 400 000 kr
140 + 40 m²
6 rum
1 078 m² tomt

Välkommen till denna fina och rymliga 1,5-plansvilla i södra Visby med ett ogenerat läge, garage, gästhus samt lummig trädgård med fruktträd och bärbuskar. Familjevänlig och modern villa om 140 m² fördelat på 6 rum och kök med smakfulla materialval och hög standard. Bottenvåning med ett stort modernt kök ifrån 2015 som har vita högglansiga skåpfronter och rostfria detaljer. Gott om skåpförvaring, köksö samt en braskamin. Köket ligger i öppen planlösning med matrummet. I matrummet får en större matmöbel plats för ca 8-10 personer samt utgång till den trälagda uteplatsen. Vidare på bottenvåningen finner ni ett vardagsrum, sovrum/gästrum med en äldre kakelugn, badrum och ett duschrum. Övervåning med ett stort allrum med öppet upp i nock och synliga takbjälkar samt ett takfönster. Vidare finns två bra sovrum och ett toalettrum. Källaren erbjuder tvättstuga och förvaringsmöjligheter. Vidare på fastigheten finns ett gästhus, garage och laddstolpe till bil. Bo med närhet till skolor, livsmedelsbutiker och naturområden som t ex Södra hällarna, Krookska Dungen och Furulundsskogen. Välkomna på visning!

Snäckgärdsvägen 60, null, Gotlands kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Snäckgärdsvägen 60

Lägenhet
Gotlands kommun
5 500 000 kr
78 m²
3 rum
vån 5/5
4 938 kr/mån
70 513 kr/m²

Högst upp i huset finner ni denna stora välplanerade gavellägenhet. Inglasad balkong och 180 graders havsutsikt i väster med vackra solnedgångar samt balkong emot bergssidan och i öster! Stort vardagsrum med generös takhöjd och braskamin i modern öppen planlösning med köket. Från vardagsrum/kök når man den inglasade balkongen i väst. Stor inglasad balkong med enastående havsutsikt där ni kan avnjuta magiska solnedgångar. Kök med bra arbetsytor av rostfritt stål, gott om skåpförvaring samt plats för matmöbel intill fönster med havsutsikt. Genomgående ljus interiör och parkettgolv. Lägenheten har 2 bra sovrum med garderober, ett helkaklat duschrum med egen tvättmaskin. Omgivningen är karaktäristisk gotländsk strandlinje och med gles barrskog och klintavsnitt. Strax söder om föreningen ligger Flundreviken med småbåtshamn och strax norr om föreningen ligger Snäckviken med fint bad. Byggnaden är i 5 våningar med hiss och totalt 15 st lägenheter som bildar en egen bostadsrättsförening. I markplan finns gemensamma utrymmen som förråd, tvättstuga med torkskåp och torktumlare, brevlåda och hiss till samtliga plan. Garage och parkeringsplats finns. Badplats i Snäckviken med restaurang och närbutik på sommaren. Belyst asfalterad gång- och cykelväg längs stranden till centrala Visby. Bussförbindelse finns. Varmt välkomna till Snäckgärdsvägen 60!

  • Balkong
  • Hiss
Själsö Fiskevägen 27, Själsö - Visby Närområde, Gotlands kommun

Själsö Fiskevägen 27

Villa
Själsö - Visby Närområde, Gotlands kommun
3 475 000 kr
75 m²
3 rum
723 m² tomt

Letar du efter en plats där du kan skapa nya minnen och uppleva fantastiska somrar på? Då är det här huset på Själsö Fiskevägen 27 ditt blivande hem! Med hav och natur som din granne blir det en harmonisk livsstil. Trots sina små dimensioner har detta hus allt som krävs för ett bekvämt liv. En bra standard med två bra sovrum, ett litet men charmigt allrum och ett fullt utrustat kök med matplats och ett fräscht duschrum med tvättmöjligheter. Från köket tar man sig ut till en av dem två trälagda uteplatserna och här finns även en badtunna i avskilt läge att njuta av under stjärnklara himlar eller i singlande snöfall. Vidare på fastigheten finns ett förråd som är vidbyggt för ved- och redskapsförvaring. Tomten är på 723 m² och en lättskött uppvuxen trädgårdstomt. På Själsö bor du med ett mycket bekvämt pendlingsavstånd till Visby och med bra bussförbindelser från Lummelundsväg. Inom räckhåll ligger Själsö fiskeläge och hamn, Brucebo naturreservat och omåttligt populära Själsö Bageri med en fantastisk havsutsikt från uteserveringen. Känns det här som ett hus för dig? Boka in dig på en visning. Fastigheten säljs med Skyddat köp och bostadshuset är kommer att förbesiktigas.

Sjudarevägen 34 D, Visby  - Terra Nova, Gotlands kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Sjudarevägen 34 D

Lägenhet
Visby - Terra Nova, Gotlands kommun
2 345 000 kr
85 m²
4 rum
vån 2/2
5 578 kr/mån
27 588 kr/m²

Bekvämt boende på Terra Nova om 4 rum och kök med balkong belägen i ett lugnt och tryggt område, bara några minuter från centrala Visby. Lägenheten har fyra rum med gott om utrymme för hela familjen att njuta av. Det rymliga vardagsrummet leder ut till en trevlig balkong, perfekt för en kopp kaffe på varma sommardagar. Köket är stilrent inrett med moderna vitvaror och tillräckligt med arbetsyta för att göra matlagningen till en glädje. Badrummet är fräscht och funktionellt med både badkar och skåpförvaring. Lägenheten har också bra förvaringsutrymmen. Om du söker en plats där du kan koppla av och njuta av lugnet, samtidigt som du har bekvämt avstånd till Visbys underbara utbud av kultur och nöje, är Sjudarevägen rätt plats för dig. Boka en visning idag och upplev själv allt denna lägenhet har att erbjuda.

  • Balkong
Sjudarevägen 34 C, Visby  - Terra Nova, Gotlands kommun

Sjudarevägen 34 C

Lägenhet
Visby - Terra Nova, Gotlands kommun
2 395 000 kr
85 m²
4 rum
vån 2/2
5 578 kr/mån
28 176 kr/m²

Välkomna till denna 4:a på gaveln med radhuskänsla och entré via loftgång samt stor balkong i söderläge! Lägenheten är ljus och välplanerad med skön eftermiddags- och kvällssol på balkongen. Här möts ni av en generös hall med bra förvaringsmöjligheter. Köket har vit slät interiör och ligger i öppen planlösning med vardagsrummet som erbjuder en stor social yta med plats för såväl ett rejält matbord som familjesoffa att mysa i. Ifrån vardagsrummet når ni den stora balkongen. Vidare i lägenheten finns 3 bra sovrum och ett rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Bra förvaringsmöjlighet via två rymliga klämmare och ett utvändigt förråd. Boendet har närhet till natur, promenadstråk, skola, växthus/inredningsaffär med restaurang och det växande affärsområdet Stenhuggaren. Bra bussförbindelser finns in till centrala Visby. I månadsavgiften ingår eget förråd och parkeringsplats. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Eksta Enebacken 8, Eksta - Sydvästra Gotland, Gotlands kommun
  • Tor 2 maj

Eksta Enebacken 8

Lägenhet
Eksta - Sydvästra Gotland, Gotlands kommun
995 000 kr
116,4 m²
4 rum
8 548 kr/m²

Välkommen till denna trevliga och bra planerade lägenhet med villakänsla, uteplats samt en liten grön täppa med plats för lek och egna odlingar. I månadsavgiften på 7 400 kr ingår uppvärmningskostnader, fiber och parkering. Här bor ni som i en villa fast med alla bekvämligheter som det finns med en bostadsrätt. Trivsamt och praktiskt boende fördelat 1,5 plan om 4 rum och kök varav 3 sovrum och två badrum. Rymligt och ljust vardagsrum med braskamin samt öppet emot köket med matplats. Fint kök med vit interiör och matplats invid fönster. Ifrån köket når ni den trevliga uteplatsen och trädgården i soligt söderläge. Vidare på entréplan så inryms ett sovrum, badrum med bra tvättmöjligheter med tvättmaskin och torktumlare samt ett förrådsutrymme under trappan. Övervåning med två sovrum, nyrenoverat duschrum samt en klädkammare/arbetsrum. Uppvärmning sker via vattenburenburen golvvärme och ingår i månadskostnaden. . Generösa förvaringsmöjligheter i såväl invändig klädkammare, förråd under trappan som i utvändigt kallförråd. Till lägenheten hör även en carport samt p-plats för bilen. Varmt välkommen till Enebacken 8 i Eksta!

  • Plus
  • Uteplats
Sanda Fyrbåksvägen 39, null, Gotlands kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Sanda Fyrbåksvägen 39

Tomt
Gotlands kommun
1 495 000 kr
2 064 m² tomt

Nu har du möjlighet att förverkliga dina husdrömmar med denna fina tomt i populära Sanda strax söder om Västergarn. Naturtomt i detaljplanerat område om 2 064 m². Kommunalt vatten och avlopp är betalt. Möjlighet att ansluta fastigheten till fiber. Här bor du med närhet till strand, bad, vacker natur, service och en Sveriges finaste golfbanor Kronholmen. Det är endast ca 7 km till Klintehamn och till Visby är det ca 3 mil. Bra pendlingsmöjligheter via buss och cykelbana ifrån Visby till Klintehamn. Fastigheten ligger i ett detaljplanerat område om 23 fastigheter. Stora delar av området är bebyggt med permanentboende såsom delårsboenden.

  • Plus
Rone Westbergs väg 4, null, Gotlands kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Rone Westbergs väg 4

Villa
Gotlands kommun
1 295 000 kr
85 m²
4 rum
1,9 ha tomt

Välkommen till denna trevliga fastighet med stor potential i Ronehamn. Denna fastighet är på hela 18 900 m² i två skiften med vy ner mot Ronehamn. Fastigheten inrymmer ett bostadshus fördelat på 1,5 plan med källare, gästhus, garagebyggnad och förrådsbyggnad. Bostadshuset inrymmer 4 rum och kök varav 3 sovrum. Bottenvåningen inrymmer kök med matplats vardagsrum/allrum, sovrum och ett badrum. Ovanvåning inrymmer hall/allrum och två sovrum samt bra förvaringsutrymmen. Ifrån sovrummet på ovanvåningen så har ni havsutsikt. Bra källare med tvättstuga, pannrum och bra förvaringsutrymmen. Bostadshuset har äldre karaktär och genomgående bra takhöjd. Fastigheten är i behov av renovering och här har man möjlighet att forma boendet som man själv önskar. Fin gårdsbild med uppvuxen trädgårdstomt, där det bland annat finns päronträd och syrenbuskar som ger en trevlig insynsskyddad känsla. Fastigheten kommer att säljas som den står och är på visning inklusive möbler och lös egendom samt att säljaren ej kommer att utföra någon avflyttningsstädning. Eftersom säljaren är ett dödsbo och ej kan fullfölja sin upplysningsplikt säljs fastigheten med sk friskrivningsklausul vilket innebär att säljaren fritages från allt ansvar gällande byggnadens beskaffenhet på tillträdesdagen och friskrivningen innebär därmed att köparen ej kan kräva någon form av ersättning från säljaren för fel och brister i fastigheten.

Artillerigatan 29 P, Visby - Öster, Gotlands kommun

Artillerigatan 29 P

Lägenhet
Visby - Öster, Gotlands kommun
1 850 000 kr
32 m²
1 rum
vån 3/3
3 500 kr/mån
57 813 kr/m²

På tredje våningen med bästa solläge finner ni denna välplanerade och yteffektiva bostadsrätt om 32 m². Här erbjuds du ett boende i ett mycket trevligt område och med egen entré via loftgång som vetter mot poolområdet. Det är tillåtet att hyra ut lägenheten och det finns en förmedling för uthyrning under sommarperioden och resterande del av året. Bostadsrätten är praktisk och välutrustad med det mesta du behöver på liten yta. Genomgående fräscha och snygga ytskikt i hela lägenheten. Det helkaklade duschrummet har förberetts för egen tvättmaskin och torktumlare om så önskas. Ljust kombinerat sovrum/vardagsrum med en liten arbetsplats i direkt anslutning vilket gör detta till ett utmärkt studentboende. I området finns fri parkering i mån av plats. Här har du möjlighet att påverka din boendekostnad genom uthyrning delar av året. Gemensam uppvärmd pool att nyttja sommartid, tillgång till gemensam tvättstuga och ett bra centralt läge i lugna kvarter nära Östercentrum. Goda hyresintäkter och smidig uthyrning via Visby lägenhetshotell. Samtliga inventarier ingår i köpet.

  • Hiss

Visar alla 10